Kod Kupon Diskaun CyberGhost

Sekiranya memanfaatkan diskaun besar untuk langganan CyberGhost terdengar baik, anda telah sampai di tempat yang betul.


CyberGhost kini menawarkan tiga tawaran hebat. Walaupun setiap promosi sedikit berbeza, anda tidak boleh salah dengan mana-mana promosi tersebut. Mereka semua menjimatkan banyak wang.

Saya akan merangkumi setiap diskaun secara terperinci tidak lama lagi, tetapi sekiranya semua yang anda sayangi adalah tawaran terbaik mutlak, Saya akan menyebut dengan cepat bahawa sekarang, anda boleh mengunci diri dengan cukup gila Diskaun 79% dari harga biasa CyberGhost. Jualan ini juga termasuk tambahan 2 bulan secara percuma.

Anda boleh terus ke halaman di laman web CyberGhost di mana promo ini ditawarkan dengan mengklik butang di bawah.

Berapa lama kod kupon CyberGhost ini akan tersedia? Tidak ada yang tahu pasti. Tetapi, memandangkan besarnya simpanan, saya bayangkan ia akan hilang lebih cepat daripada kemudian.

Itu tidak mengejutkan sesiapa. Apabila anda memikirkan betapa baiknya penyedia CyberGhost – mereka telah berada di atau dekat bahagian atas senarai VPN terbaik saya selama berabad-abad – anda tidak boleh, dengan wajar, meminta penurunan harga yang lebih besar.

CyberGhost adalah VPN tanpa pencatatan yang ketat dan menggunakan teknologi terkini dan terhebat, memberikan anda privasi dan keselamatan yang sangat baik.

Aplikasi pelanggan mereka intuitif dan mudah digunakan, rangkaian pelayan mereka merangkumi setiap negara yang anda perlukan, dan prestasi sambungan adalah yang terbaik.

Adakah saya menyebutkan bahawa mereka juga VPN yang sangat baik untuk menyekat penyekat perkhidmatan streaming internet yang paling popular, seperti Netflix AS atau BBC iPlayer?

Dengan potongan 79% dari harga biasa CyberGhost adalah, tawaran terbaik, tawaran VPN terbaik yang akan anda dapati. Anda tidak boleh mendapatkan langganan kepada banyak penyedia perkhidmatan yang jauh lebih rendah untuk ini.

Berapa Banyak Anda Jimat Dengan Kupon CyberGhost Ini?

Seperti yang telah disebutkan, CyberGhost kini menjalankan tiga tawaran berbeza. Bergantung pada mana yang anda manfaatkan, anda sedang melihat diskaun antara 79% dan 54% dari harga bulanan biasa.

Apa yang menentukan berapa besar simpanan anda? Tempoh langganan.

Semasa saya melihat perincian setiap promosi, ingatlah bahawa ketiga-tiganya dilindungi oleh CyberGhost’s terbaik dalam perniagaan jaminan pulangan wang penuh 45 hari. Tidak ada risiko untuk mencuba perkhidmatan ini dan anda akan mempunyai banyak masa untuk melakukannya.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai dasar pembayaran balik CyberGhost – sangat lurus ke hadapan – di laman web mereka.

Diskaun 79% CyberGhost (Tawaran Percuma 3 Tahun + 2 Bulan, $ 2.75 / Bulan)

Kod kupon tawaran 3 tahun CyberGhostAktifkan kod kupon potongan 79% di sini

Dengan keraguan, tawaran CyberGhost terbaik adalah potongan 79% untuk langganan tiga tahun dengan tawaran percuma tambahan 2 bulan. Ini menurunkan harga bulanan perkhidmatan kepada $ 2,75 sebulan.

Saya pasti tidak terkejut apabila mengetahui bahawa ini adalah promo yang hampir semua kita jalankan.

Kos keseluruhan tawaran ini berjumlah $ 99.00. Memandangkan bahawa, dengan harga penuh, anda akan membayar $ 467.64 selama tiga tahun CyberGhost, ini adalah mencuri perjanjian.

Saya akan menjimatkan lebih dari $ 350 pada salah satu VPN teratas di dunia setiap hari. Sebenarnya, dalam kes ini, saya ada.

Dan, jika penjimatan itu tidak mencukupi, CyberGhost juga menggunakan perkhidmatan ini dalam 2 bulan lagi secara percuma.

Walaupun begitu, tidak semua orang berminat untuk mendaftar selama tiga tahun. Sekiranya itu anda, ada dua kod kupon CyberGhost jangka pendek yang lebih baik yang boleh anda gunakan. Mereka hanya mempunyai penjimatan yang sedikit lebih kecil.

Diskaun 72% CyberGhost (Tawaran 2 Tahun, $ 3.69 / Bulan)

Kod kupon tawaran 2 tahun CyberGhostAktifkan kod kupon potongan 72% di sini

Promo kedua CyberGhost yang sedang berjalan menjimatkan 72% daripada harga biasa pada langganan dua tahun. Jumlah itu mencecah $ 3,69 sebulan dan jumlah kos $ 88,56.

Dengan perjanjian dua tahun ini, anda membayar lebih dari $ 10 lebih rendah daripada yang anda lakukan dengan tawaran tiga tahun dan menjimatkan kira-kira $ 220 berbanding langganan biasa.

Itu banyak wang di dalam poket anda.

Diskaun 54% CyberGhost (Tawaran 1 Tahun, $ 2.75 / Bulan)

Kod kupon tawaran 1 tahun CyberGhostAktifkan kod kupon potongan 54% di sini

Yang terakhir tetapi tidak mustahak adalah potongan harga CyberGhost selama 54%. Dengan harga $ 2.75 sebulan, anda akhirnya membayar $ 71.88, hampir $ 17 kurang daripada promosi 72%.

Penjimatan $ 84 jika dibandingkan dengan langganan bulan ke bulan.

Ya, anda akhirnya membayar lebih dua kali ganda sebulan seperti yang anda lakukan dengan tawaran CyberGhost terbaik. Tetapi, ia masih diskaun yang sangat baik.

Bagaimana Anda Menggunakan Kupon CyberGhost Ini?

Memanfaatkan penjualan CyberGhost adalah sesuatu yang mudah. Sekiranya anda mengikuti langkah di bawah, anda tidak perlu menyalin dan menampal kod kupon.

 1. Tekan di sini untuk pergi ke laman CyberGhost khas yang membuka diskaun semasa.
 2. Pada halaman itu, klik pada mana-mana butang kuning. Anda akan melompat ke halaman pilihan rancangan di mana ketiga-tiga tawaran ditunjukkan.
 3. Di halaman pemilihan rancangan, pilih potongan anda mahu masuk.
 4. Dengan promo yang dipilih, teruskan proses pembayaran. The CyberGhost kupon kini digunakan, dan anda tidak perlu memasukkan kod.

Dengan ketiga-tiga promosi tersebut, anda mendapat ciri yang sama dan dilindungi oleh dasar pembayaran balik yang sama dengan pelanggan harga biasa. Anda hanya membayar lebih sedikit.

Pembayaran dan Bayaran Balik CyberGhost

Terdapat banyak pilihan untuk dipilih semasa membayar mana-mana langganan diskaun CyberGhost. Visa, Mastercard, dan American Express semuanya diterima, begitu juga PayPal.

Sekiranya anda sangat mementingkan privasi anda, anda juga boleh membayar dengan Bitcoin.

Kaedah pembayaran yang tersedia untuk tawaran CyberGhost terkini

Pada 45 hari, CyberGhost menawarkan jaminan pulangan wang terpanjang dari mana-mana penyedia VPN. Ini adalah tanda betapa yakinnya mereka dalam kualiti perkhidmatan mereka.

Apa-apa promosi yang disenaraikan di halaman ini, tentu saja, dilindungi olehnya.

Polisi bayaran balik cukup lurus dan tidak disertakan dengan sebarang rentetan. Saya selalu ingin membacanya sebelum membeli dan jika anda melakukannya juga, anda akan mendapat dasar pembayaran balik di laman web CyberGhost, kira-kira separuh daripada terma dan syarat mereka.

Adakah Berlangganan Seumur Hidup CyberGhost?

Tidak, CyberGhost tidak menawarkan langganan seumur hidup. Walaupun tidak bernasib baik – saya akan langsung mengetahuinya – ia diharapkan.

Tidak ada penyedia VPN yang mapan yang menawarkan rancangan seumur hidup. Mereka kebanyakan dikhaskan untuk VPN permulaan yang ingin membina pangkalan pelanggan mereka dan mengumpulkan modal untuk melabur dalam perkhidmatan mereka.

Terdapat juga laporan mengenai syarikat VPN penipuan – di mana terdapat banyak – menawarkan langganan seumur hidup. Mereka akan mengambil wang anda, dan kemudian diam-diam masuk malam.

Sudah tentu, CyberGhost bukanlah permulaan atau penipuan. Jadi, tidak ada jangka hayat.

Adakah Percubaan Percuma CyberGhost?

Ya, tidak seperti kebanyakan penyedia VPN, CyberGhost mempunyai percubaan percuma. Pada satu hari, ia agak singkat.

Menghabiskan satu hari dengan CyberGhost mungkin memberi anda idea yang baik mengenai apa itu perkhidmatan. Tetapi, tidakkah 45 hari terdengar lebih baik?

Ingat bahawa CyberGhost’s jaminan pulangan penuh 45 hari yang sangat baik merangkumi semua langganan mereka. Cukup gunakannya sebagai percubaan percuma.

Walaupun satu hari mungkin tidak cukup lama untuk menentukan sama ada CyberGhost adalah perkhidmatan VPN yang tepat untuk anda, sebulan setengah akan banyak.

Adakah Terdapat Diskaun CyberGhost Lain?

Tidak ada kod, penjualan, atau promosi kupon CyberGhost lain pada masa ini.

Saya suka menjimatkan wang dan memeriksa perkara-perkara ini dengan kerap dan teliti. Saya malah mengganggu jabatan sokongan dan pemasaran CyberGhost mengenainya. Dan sekarang, tidak ada yang lain.

Selain itu, saya ragu akan ada penjualan yang lebih baik daripada potongan 79% sekarang.

Tahap diskaun ini sepadan dengan promosi Black Friday dan Krismas terbaru CyberGhost. Kedua-duanya dianggap sebagai yang terbaik yang anda dapat dan merupakan piawaian yang diukur oleh semua tawaran lain.

Garisan bawah

Promosi CyberGhost tidak menjadi lebih baik daripada tiga tawaran mereka sekarang.

Ketiga-tiga diskaun menurunkan harga langganan bulanan dengan yang sering dikenakan oleh penyedia VPN peringkat ketiga – penyedia yang tidak hampir sama dengan ciri keselamatan dan privasi CyberGhost, rangkaian pelayan pantas, dan kemampuan untuk membuka kunci kandungan yang disekat geo.

Sekali lagi, nombor untuk tawaran semasa adalah:

 • Diskaun 79% CyberGhost (Tawaran Percuma 3 Tahun + 2 Bulan, $ 2.75 / Bulan)
 • Diskaun 72% CyberGhost (Tawaran 2 Tahun, $ 3.69 / Bulan)
 • Diskaun 54% CyberGhost (Tawaran 1 Tahun, $ 2.75 / Bulan)

Dan ingat bahawa jaminan wang dikembalikan 45 hari CyberGhost merangkumi semua pembelian harga jualan juga. Anda boleh memanfaatkannya tanpa risiko sepenuhnya.

Semua perkara mempertimbangkan, saya cukup yakin tidak akan ada kupon atau diskaun CyberGhost yang lebih baik daripada ini.

Sekilas CyberGhost

Laman Web CyberGhost

ciri-ciri
Rangkaian pelayan:90 negara, 113 lokasi, 7159 pelayan
Platform:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, Penghala
Sambungan:7
Pembalakan:Tanpa pembalakan
Bidang kuasa:Romania
Wang dikembalikan:45 hari
Kelebihan
 • Pembalakan sifar untuk privasi maksimum
 • Pengedaran pelayan yang sangat baik dengan lebih daripada 7100 pelayan di 90 negara
 • Kelajuan sambungan yang sangat pantas
 • Bekerja dengan Netflix AS dan BBC iPlayer
 • Membolehkan P2P mengalir
 • Jaminan wang dikembalikan selama 45 hari
Keburukan
 • Syarikat induk dengan reputasi yang dipersoalkan
 • Persediaan OpenVPN manual berbelit
 • Tidak berfungsi dari China

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map