Kodi i Kuponit të Zbritjes në CyberGost

Nëse përfitimi i një zbritje të madhe në një pajtim CyberGhost tingëllon mirë për ju, ju keni ardhur në vendin e duhur.


CyberGhost aktualisht po ofron tre marrëveshje të shkëlqyera. Megjithëse çdo promovim është pak më ndryshe, ju thjesht nuk mund të gaboni me asnjë prej tyre. Të gjithë ju kursejnë shumë para.

Do ta mbuloj çdo zbritje në detaje menjëherë, në rast se gjithçka që ju intereson është marrëveshje më e mirë absolute, Do ta përmend shpejt, tani, ju mund të futeni në një çmenduri të çuditshme 79% zbritje nga çmimi i rregullt i CyberGhost. Kjo shitje gjithashtu përfshin një shtesë 2 muaj falas.

Mund të shkoni direkt në faqen në faqen e internetit të CyberGhost, ku kjo promovë ofrohet duke klikuar butonin më poshtë.

Sa kohë do të jetë në dispozicion ky kod i kuponit CyberGhost? Askush nuk e di me siguri. Por, duke marrë parasysh sa është një kursim i madh, unë imagjinoj që ajo do të shkojë më shpejt se sa më vonë.

Kjo nuk duhet të befasojë askënd. Kur mendoni se sa i mirë është një ofrues CyberGhost – ata kanë qenë në ose afër krye të listës sime më të mirë VPN për moshat – nuk mund të kërkoni, në mënyrë të arsyeshme, të kërkoni një rënie më të madhe të çmimeve.

CyberGhost është një VPN rreptësisht pa prerje dhe përdor teknologjitë më të fundit dhe më të mëdha, duke ju dhënë privatësi dhe siguri të shkëlqyeshme.

Aplikacioni i tyre i klientit është intuitiv dhe i lehtë për t’u përdorur, rrjeti i serverëve të tyre mbulon çdo vend që mund të ju nevojitet, dhe performanca e lidhjes është e nivelit të parë.

A i përmenda ata janë gjithashtu një VPN e shkëlqyeshme për zhbllokimin e shërbimeve më të njohura të internetit, si Netflix amerikan ose iPlayer BBC?

Me 79% ulje të çmimit të rregullt CyberGhost është, duart poshtë, marrëveshja më e mirë VPN që do të gjeni. Ju nuk mund të vini një pajtim për shumë ofrues shumë më pak për këtë pak.

Sa kurseni me këto kuponë CyberGhost?

Siç është përmendur tashmë, CyberGhost aktualisht po kryen tre marrëveshje të ndryshme. Në varësi të cilës shfrytëzoni, ju po shikoni zbritje midis 79% dhe 54% jashtë çmimit të rregullt mujor.

Decfarë vendos se sa i madh është kursimi juaj? Gjatësia e pajtimit.

Ndërsa shqyrtoj detajet e çdo promovimi, mbani në mend se të tre janë të mbuluara nga CyberGhost garancia më e mirë në biznesin 45-ditor të kthimit të parave. Nuk ka asnjë rrezik të provoni shërbimin dhe do të keni mjaft kohë për ta bërë atë.

Mund të mësoni më shumë rreth politikës së rimbursimit të CyberGhost – është shumë e drejtë përpara – në faqen e internetit të tyre.

CyberGhost 79% Zbritje (3-vjeçare + 2 muaj Ofertë Falas, 2,75 $ / muaj)

Kodi kupon i marrëveshjes 3-vjeçare CyberGhostAktivizoni kodin e kuponit 79% zbritje këtu

Me një dyshim, marrëveshja më e mirë CyberGhost është 79% e tyre e zbritur nga një abonim tre-vjeçar me një ofertë shtesë 2 muaj falas. Zvogëlon çmimin mujor të shërbimit në 2.75 $ në muaj.

Unë sigurisht nuk isha i befasuar kur mësova se kjo është promoja që pothuajse të gjithë kërkojmë.

Kostoja totale e kësaj oferte del në saktësisht 99,00 dollarë. Duke marrë parasysh që, me çmim të plotë, ju do të paguani 467.64 $ për tre vjet të CyberGhost, kjo është një vjedhje e një marrëveshje.

Do të ruaj më shumë se 350 dollarë në një nga VPN më të mirë në botë çdo ditë. Në fakt, në këtë rast, unë kam.

Dhe, nëse kursimi nuk është i mjaftueshëm, CyberGhost po hedh edhe 2 muaj të tjerë të shërbimit falas.

Kjo tha, jo të gjithë janë të interesuar të regjistrohen për tre vjet. Nëse jeni ju, ekzistojnë dy kode të tjera të shkëlqyera, afatshkurtra të kuponit CyberGhost që mund të përdorni. Ata thjesht vijnë me një kursim pak më të vogël.

CyberGhost 72% Zbritje (Ofertë 2-vjeçare, 3,69 $ / muaj)

Kodi kupon i marrëveshjes 2-vjeçare CyberGhostAktivizoni kodin e kuponit prej 72% zbritje këtu

Promovimi i dytë CyberGhost aktualisht po funksionon ju kursen 72% nga çmimi i rregullt në një abonim dy vjeçar. Kjo del në 3.69 dollarë në muaj dhe një kosto totale 88.56 $.

Me këtë marrëveshje dy-vjeçare, ju paguani pak më shumë se 10 dollarë më pak sesa do të bëni me ofertën tre vjeçare dhe kurseni rreth 220 dollarë gjatë një abonimi të rregullt.

Kjo është shumë para në xhepin tuaj.

CyberGhost 54% Zbritje (Ofertë 1-vjeçare, 2,75 $ / muaj)

Kodi kupon i marrëveshjes 1-vjeçare CyberGhostAktivizoni kodin e kuponit 54% zbritje këtu

E fundit, por është jo më pak e rëndësishmja marrëveshja një vjeçare e CyberGhost me 54% zbritje. Me 2,75 dollarë në muaj, ju përfundoni duke paguar 71,88 dollarë, gati 17 dollarë më pak se me promovimin 72%.

Sshtë një kursim prej 84 $ kur krahasohet me një abonim muaj për muaj.

Po, ju përfundoni duke paguar mbi dy herë më shumë në muaj sesa do të bëni me marrëveshjen më të mirë CyberGhost. Por, është akoma një zbritje e shkëlqyeshme.

Si i përdorni këto kuponë CyberGhost?

Përfitimi i ndonjë prej shitjeve të CyberGhost është i lehtë. Nëse ndiqni hapat më poshtë, nuk do të keni nevojë të kopjoni dhe ngjisni një kod kuponi.

 1. Kliko këtu për të shkuar në një faqe të veçantë CyberGhost që zhbllokon zbritjet aktuale.
 2. Në atë faqe, klikoni në çdo buton të verdhë. Do të hidheni te faqja e zgjedhjes së planit, ku të tre ofertat janë treguar.
 3. Në faqen e zgjedhjes së planit, zgjidhni zbritjen ju doni të futeni brenda.
 4. Me promon e zgjedhur, vazhdoni procesin e arkëtimit. CyberGhost kuponi tani është aplikuar, dhe nuk keni nevojë të shkruani ndonjë kode.

Me të tre promovimet, ju merrni të njëjtat karakteristika dhe mbulohen nga e njëjta politikë e rimbursimit si pajtimtarët e rregullt të çmimeve. Ju thjesht paguani shumë më pak.

Pagesa dhe rimbursime në CyberGost

Ka shumë mundësi për të zgjedhur kur paguani për çdo abonim të zbritur të CyberGhost. Visa, Mastercard dhe American Express janë pranuar të gjitha, siç është edhe PayPal.

Nëse jeni veçanërisht i shqetësuar për privatësinë tuaj, mund të paguani edhe me Bitcoin.

Metodat e disponueshme të pagesës për marrëveshjet më të fundit të CyberGhost

Në 45 ditë, CyberGhost ofron Garancia më e gjatë për kthimin e parave të çdo ofruesi VPN. Shtë një shenjë se sa të sigurt janë ata në cilësinë e shërbimit të tyre.

Promotiondo promovim i listuar në këtë faqe, natyrisht, është i mbuluar nga ajo.

Politika e rimbursimit është goxha e drejtë përpara dhe nuk vjen me asnjë varg të bashkangjitur. Unë gjithmonë më pëlqen t’i lexoj para se të blej dhe nëse po ashtu, do të gjesh politikën e rimbursimit në uebfaqen e CyberGhost, rreth gjysmës së poshtme të Kushteve dhe Kushteve të tyre.

A ka një Abonim në Jetë të CyberGhost?

jo, CyberGhost nuk ofron një abonim të përjetshëm. Megjithëse për të ardhur keq – do të kisha hipur mbi të në çast – pritet.

Asnjë ofrues i vendosur VPN nuk ofron një plan të jetës. Ata kryesisht janë të rezervuar për VPN të fillimit që kërkojnë të ndërtojnë bazën e klientëve të tyre dhe të mbledhin kapital për të investuar në shërbimin e tyre.

Ka pasur gjithashtu raporte për ndërmarrjet e mashtrimit VPN – prej të cilave ka shumë – që ofrojnë abonime gjatë gjithë jetës. Ata do të merrnin paratë tuaja, dhe pastaj do të kalonin në heshtje natën.

CyberGhost, natyrisht, nuk është as një startup dhe as një mashtrim. Pra, pa jetë.

A ka një gjyq falas për CyberGhost?

Po, ndryshe nga shumica e ofruesve të VPN, CyberGhost ka një provë falas. Në një ditë të vetme, megjithatë është mjaft e shkurtër.

Kalimi i një dite me CyberGhost mund t’ju japë një ide të mirë se për çfarë shërbimi bëhet fjalë. Por, 45 ditë nuk tingëllon shumë më mirë?

Mos harroni se CyberGhost është garanci e shkëlqyer e rimbursimit 45-ditor mbulon të gjitha pajtimet e tyre. Thjesht përdorni atë si një provë falas.

Ndërsa një ditë mund të mos jetë e mjaftueshme për të vendosur nëse CyberGhost është shërbimi i duhur VPN për ju, një muaj e gjysmë do të jetë mjaft.

A ka zbritje të tjera në CyberGhost?

Nuk ka kode, shitje ose promovime të tjera të kuponit CyberGhost në këtë kohë.

Më pëlqen të kurseni para dhe t’i kontrolloj këto gjëra rregullisht dhe tërësisht. Unë madje keqardhja e departamenteve të mbështetjes dhe marketingut të CyberGhost në lidhje me të. Dhe tani, nuk ka asgjë tjetër.

Përveç kësaj, unë dyshoj se do të ketë një shitje më të mirë se 79% zbritja aktuale.

Ky nivel i zbritjes përputhet me promovimet më të fundit të Premten e Zezë dhe Krishtlindjeve të CyberGhost. Të dy konsiderohen më të mirat që mund të merrni dhe janë standarde kundër të cilave maten të gjitha marrëveshjet e tjera.

Në fund të fundit

Promovimet në CyberGhost thjesht nuk do të përmirësohen më shumë se tre ofertat e tyre të tanishme.

Të tre zbritjet ulin çmimet e pajtimeve mujore për ato që ngarkojnë shpesh ofruesit e nivelit të tretë VPN – ofruesit që nuk vijnë askund afër që përputhen me veçoritë e sigurisë dhe intimitetit të CyberGhost, rrjetin e shpejtë të serverëve dhe aftësinë për të zhbllokuar përmbajtjen e bllokuar gjeo.

Edhe një herë, numrat për marrëveshjet aktuale janë:

 • CyberGhost 79% Zbritje (3-vjeçare + 2 muaj Ofertë Falas, 2,75 $ / muaj)
 • CyberGhost 72% Zbritje (Ofertë 2-vjeçare, 3,69 $ / muaj)
 • CyberGhost 54% Zbritje (Ofertë 1-vjeçare, 2,75 $ / muaj)

Dhe mos harroni se garancia 45-ditore për kthimin e parave të CyberGhost mbulon të gjitha blerjet e çmimeve të shitjes gjithashtu. Ju mund të përfitoni prej tyre plotësisht pa rrezik.

Të gjitha gjërat duke i konsideruar, Unë jam goxha i bindur se nuk do të ketë kurrë një kupon apo zbritje më të mirë të CyberGhost sesa kjo.

CyberGost me një shikim

Faqe Hyrëse CyberGhost

Features
Rrjeti i serverëve:90 vende, 113 lokacione, 7159 serverë
platformat:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, Routers
Lidhjet:7
Logging:Asnjë prerje
juridiksioni:Rumani
Para-mbrapa:45 ditë
rekuizitë
 • Zero loging për intimitetin maksimal
 • Shpërndarje e shkëlqyeshme e serverëve me mbi 7100 serverë në 90 vende
 • Shpejtësi shumë e shpejtë e lidhjes
 • Punon me Netflix dhe iPlayer të BBC
 • Lejon përrua P2P
 • Garanci e gjatë 45-ditore e kthimit të parave
Cons
 • Kompania mëmë me reputacion të dyshimtë
 • Konfigurimi manual i konfigurimit të OpenVPN
 • Nuk funksionon nga Kina

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map