A legjobb VPN-ek Németországban 2020-ban

Kiemelt kép a legjobb VPN Németországhoz


A VPN használata Németországban növekszik, és érthető módon. A VPN-k tökéletes eszköz az online adatvédelem biztosításához, a kormányzati felügyelet megakadályozásához, a földrajzilag korlátozott tartalom megtekintéséhez és a torrentok letöltéséhez.

Nagyon sok választási lehetőség van, és nem mindig olyan könnyű megtalálni olyan szolgáltatót a közönség között, amely megfizethető áron nyújt csúcsteljesítményt, biztonságot és online szabadságot..

De ezért vagyok itt. A VPN-ket csinálom. Kipróbálom őket, behatolom a korlátokba, és azonosítom mind erősségeiket, mind gyengeségeiket. Az alábbiakban áttekintést talál arról, hogy melyeket tekintik a legjobb VPN-nek Németország számára.

Nem számít, ha Németországban tartózkodik, és korlátlan és biztonságos hozzáférést akar szerezni a világ többi részén található webhelyekhez és szolgáltatásokhoz, vagy az országon kívüli országban próbál-e olyan német TV-csatornákat közvetíteni, mint az ARD vagy a ZDF. Ezek a VPN-k fogják szállítani.

A legjobb VPN-ek áttekintése Németországban

Ha csak a legjobb német VPN-k listáját keresed, és nem érdekli a részletek vagy a teljes cikk elolvasása, itt egy rövid áttekintés a legjobb szolgáltatókról.

 1. CyberGhost

  Egyszerűen felvehető és használható, szigorú bejelentkezés nélkül, lenyűgöző biztonsággal és sebességgel, valamint egy nagy szerverhálózattal. Az egyik legjobb érték a környéken.

 2. NordVPN

  Jó árú szolgáltató, aki mindent megtesz. Tartalmazza az egyik legnagyobb hálózatot, kiváló adatvédelmet, fejlett biztonsági funkciókat és következetes hozzáférést biztosít a földrajzilag blokkolt tartalmakhoz.

 3. PureVPN

  VPN szolgáltatás létrehozása gyors kiszolgálókkal egy hatalmas 131 országban. Megbízható külföldi tartalom streaming és széles eszköz támogatást kínál, nagyon alacsony költséggel.

 4. ExpressVPN

  Megbízható cég, gyors és biztonságos kiszolgálókkal, naplózás nélkül, valamint egy csiszolt és könnyen használható kliens. Kiváló kérdés nélküli 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

 5. Surfshark

  Újabb VPN szolgáltatás, amely mindent megtalál, amire szüksége van, nagyon alacsony áron. Kiváló biztonsági lehetőségekkel, könnyen kezelhető stabil klienssel rendelkezik, és korlátlan kapcsolatot biztosít.

Miért használjon VPN-t Németországban?

Annak ellenére, hogy Németországnak mélyen elmélyült hajlandósága van az adatvédelem és biztonság felé, továbbra is rengeteg oka van annak, hogy ott internetfelhasználóként VPN-t kíván használni.

Németország a 14 szemmel ismert globális megfigyelő csoport része. Ez azt jelenti, hogy kötelesek megosztani az összegyűjtött információkat más tagországokkal (beleértve az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot), amikor erre felkérik őket.

És minden bizonnyal van információ megosztani.

A BND, a német szövetségi hírszerző ügynökség kiterjedt kémhatással rendelkezik, és aktívan figyeli az internetes tevékenységeket. Kérésre akár 10 hetes értékű naplózott felhasználói adatot szerezhet be bármely ország internetszolgáltatójától (ami nyilvánvalóan olyan információ, amelyet az internetszolgáltatóknak rögzíteniük és meg kell őrizniük)..

Németországban szigorú törvények vannak a szerzői joggal védett anyagok letöltésére vagy megosztására vonatkozóan is. Az országnak közismerten egyértelmű és tisztességes felhasználási politikája is van, amely miatt a szerzői jog által védett művek legális felhasználói számára is kockázatos az ilyen fájlok kezelése..

Összességében ezek az okok önmagában elegendő érvet jelentenek a VPN használatához Németországban. De várjon, van még más.

A VPN használatának másik nagy oka Németországban az, hogy kijátsszák a világ legsikeresebb online tartalmi korlátozásait. A német bíróságok a múltban nagyon együttérzőek voltak a jogtulajdonosok számára, amikor egy helyen a YouTube videók hatalmas hulláma akadályozta meg az engedélyezési kérdéseket..

A VPN használatával a tartalmi korlátozások elkerülésére az a boldog mellékhatás is, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára a kedvenc streaming platformjaik, például a Netflix, regionális alapú verzióinak megtekintését. Ez lehetővé teszi az országspecifikus szolgáltatások, például a BBC iPlayer (csak az Egyesült Királyságban) és a Hulu (csak az Egyesült Államokban) tartalmak megtekintését is..

Bizonyos értelemben a VPN olyan, mint egy útlevél az új és korlátlan szórakoztató tartalmak világához.

Mit kell keresni egy német VPN-ben

Rengeteg VPN-lehetőség közül választhat a német felhasználók közül, de nem mindegyik jön létre egyenlően. Ha éppen ezt választja, akkor itt kell mit kell keresnie.

 • Több kiszolgáló Németországban

  Ha a magánélethez és a kiegészítő biztonsághoz a VPN-t kívánja használni online németországi elérése közben, akkor a kézben tartani kívánt VPN-kiszolgálókat szeretné. Minél nagyobb a kiszolgálók száma több német városban, annál jobb. Ez elősegíti a lehető legjobb kapcsolat és az internet élményének garantálását.

 • Szerverek más országokban

  A németországi VPN használatával csak más országokban elérhető webhelyek eléréséhez a VPN-nek az ott található szerverekre lesz szüksége. Ha nem tudja megjósolni, hogy mely országokban érdekli Önt, válasszon szolgáltatót a lehető legszélesebb lehetőségekkel.

 • Stabil és nagy sebességű kapcsolatok

  A jó online felhasználói élmény fenntartásához gyors VPN-re van szüksége. Időszak. Hacsak egy szolgáltatás nem nyújt gyors kapcsolatot, amely elég stabil ahhoz, hogy támogassa a letöltéseket és a nagy felbontású video streaming-et, sokkal kevésbé lesz valószínű, hogy VPN-jét használja, és minden alkalommal összecsap, amikor meg kell tennie..

 • Szigorú bejelentkezési szabályok

  Mint korábban említettük, Németország szigorúan alkalmazkodik olyan kérdésekben, mint például a szerzői jogi igények. Annak érdekében, hogy VPN-vel megfelelően megvédje magát, fontos, hogy válasszon egy nem naplózási szolgáltatót, hogy ha a hatóságok kopogtatnak, nekik egyszerűen nincs megosztásuk.

 • P2P támogatás

  Ha Németországban tartózkodás közben szeretne P2P-alkalmazásokat használni VPN-en keresztül, ellenőrizze, hogy a szolgáltató engedélyezi-e ezeknek a szolgáltatásoknak a használatát. Bár a legtöbb megteszi, ez nem adott.

 • Kiváló titkosítás és biztonság

  Mivel a VPN-k biztonsági eszközök, ezért olyan szolgáltatót is választania kell, amely a legkorszerűbb titkosítást és a DNS szivárgás elleni védelmet nyújtja. Ha lehetséges, a választott VPN-nek egy kill kapcsoló funkciót is biztosítania kell, hogy megakadályozza a böngészést váratlan leválasztások után.

Van néhány egyéb szempont a VPN kiválasztásakor, bár a fentiek a főek. Sajátos igényeitől függően előfordulhat, hogy ezen szolgáltatások némelyike ​​nélkül is megteheti. Ennek ellenére a legjobb VPN-szolgáltatásokat Németország mindenesetre kínálni fogja, és itt nincs olyan tény, hogy túl sok jó lenne.

A legjobb VPN-ek Németország számára

Most, hogy tudjuk, mit keresünk, itt az ideje elindulni az üzlethez. További beavatkozás nélkül itt találhatók a legjobb VPN-szolgáltatások Németországban.

1. CyberGhost

CyberGhost logó

Ha még soha nem hallottál a CyberGhost-ról, akkor az lehet, hogy a közelmúltban viszonylag kis szolgáltatók voltak. Most VPN-k az iparág egyik legnagyobb lábnyomával, és ebben az esetben ez jó dolog.

Romániában székhellyel rendelkeznek, és több mint 7100 szerverrel büszkélkedhetnek 90 országban (684 szerverrel csak Németország három városában), hálózatuk hatalmas. Ez kiváló választást jelent a német felhasználók számára, mivel nem lesz hiány a csatlakozási lehetőségekről.

Ráadásul a CyberGhost szigorú bejelentkezés nélküli politikával rendelkezik, 256 bites AES titkosítást kínál az OpenVPN protokollon keresztül, gyors csatlakozási sebességgel rendelkezik..

A CyberGhost a közelmúltban olyan speciális kiszolgálókat is hozzáadott, amelyek következetesen feloldják a Netflix és hasonló streaming szolgáltatások, például az Egyesült Királyság BBC iPlayer szolgáltatásának blokkolását, ezáltal az egyik jobb választás a földrajzilag blokkolt tartalom elérésére..

Előnyök
 • Nulla naplózás a maximális adatvédelem érdekében
 • Kiváló szerverelosztás több mint 7100 szerverrel 90 országban
 • Nagyon gyors csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel és a BBC iPlayer-rel
 • Lehetővé teszi a P2P torrent alkalmazását
 • Hosszú 45 napos pénz-visszafizetési garancia
Hátrányok
 • Megkérdőjelezhető hírnevű anyavállalat
 • Konvertált kézi OpenVPN beállítás
 • Nem működik Kínából

A legjobb VPN Németország számára: A CyberGhost mindent kínál, amit elvárhat egy felső osztályú VPN-től. A jelenlegi CyberGhost üzleteknek köszönhetően ők is a legolcsóbb szolgáltatók ebben a listában, sőt, iparágvezető 45 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtanak Önnek. Kevés más szolgáltatás kínál teljes csomagként a német VPN felhasználók számára.

2. NordVPN

NordVPN logó

A panamai székhelyű NordVPN gyorsan létrehozott egy VPN szolgáltatást, amely erővel kell számolni. Egyszerűen fogalmazva: mindegyikük megvan. Először is nagyon lenyűgöző hálózatot működtetnek. Több mint 5600 szerver 58 országban várható el.

Szervereik 256 bites AES titkosítást biztosítanak, támogatják az OpenVPN-t, és ügyfeleik beépített ölni boszorkány funkciókat.

De a NordVPN itt nem áll meg. Kettős VPN-t biztosítanak, támogatják a Tor-ot a VPN-kapcsolatokon keresztül, kiváló sebességet és stabilitást kínálnak, amely kiválóan alkalmas HD videó streamingre.

A NordVPN a korlátozott helyek feloldására is specializálódott, és fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy folyamatosan működjön a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer számára..

A NordVPN a németországi két helyszínen található 309 szerverrel és golyóálló bejelentkezési politikával rendelkezik a német felhasználók számára a VPN szolgáltatók svájci hadseregében..

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem nulla naplózással
 • Nagy (és egyre növekvő) szerverhálózat
 • Jó kapcsolatteljesítmény
 • Speciális kiszolgálók (beleértve a dupla VPN-t, az elmosódott felhasználót és a Tor-ot a VPN felett)
 • Tiszta, könnyen használható ügyfél
 • Együttműködik a Netflix-szel és a legtöbb más streaming szolgáltatással
 • Lehetővé teszi a Torrenting és a P2P használatát
 • Dedikált IP-címeket kínál
Hátrányok
 • Nincs osztott alagút funkció
 • Kicsit drága a rövidebb távú terveknél

Mindent megtesz: Ha olyan VPN-t keres, amely mindent jól teljesít, akkor a NordVPN tökéletes választás. Bármely felhasználó értékelni fogja a kiváló biztonságot és a nagy csatlakozási sebességet – mindegyik nagyon megfizethető áron jár.

3. PureVPN

PureVPN logó

A PureVPN ipari veterán, és 2007 óta működik. Hongkongi székhelyűek, és szinte a legszélesebb körű hálózattal rendelkeznek, amelyet találod, 131 ország szervereivel. A világon szinte sehol nem érik el őket, és szervereik is gyorsak.

E szerverek közül 201 Németországban található, öt különböző városban elosztva. Különlegesen a földrajzilag korlátozott streaminghez optimalizált hardverekkel vannak felszerelve, amelyek ideálisak idegen németek számára, akik idegen video tartalmat szeretnének megtekinteni.

A hálózaton túl ez a szolgáltatót is megkülönbözteti az, hogy támogatja több mint 50 különféle platformot és eszközt. Ha csatlakozik az internethez, akkor futtathatja a PureVPN-t.

A PureVPN 256 bites AES titkosítást kínál, egy gyilkos kapcsoló funkcióval, és könnyen használható kliensük még a VPN-hez csatlakoztatva is blokkolja a hirdetéseket és a vírusokat..

Előnyök
 • Kiváló sebesség
 • Hatalmas szerverhálózat (131 ország)
 • Feloldja a Netflix, az iPlayer és több mint 70 egyéb streaming szolgáltatás blokkolását
 • Kompatibilis több mint 50 készülékkel és platformon
 • Függetlenül hitelesített nulla log VPN szolgáltató
 • Dedikált IP opció
 • Kiváló érték
Hátrányok
 • Az alkalmazások egy kicsit lengyelül használhatók
 • Néhány szakaszos csatlakozási probléma

Legjobb értékű német VPN: A PureVPN kiváló megoldás, ha külföldi médiákat szeretne streamálni, vagy olyan eszközökkel szeretne rendelkezni, amelyekben VPN-t szeretne használni. Az ipari szabvány titkosítás és az adblokkolás bekapcsolásával kiváló választás, olcsón.

4. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Ha olyan VPN szolgáltatót keres, amely kiváló mindent átfogó, akkor az ExpressVPN az. A Brit Virgin-szigeteken található, és több mint 3000 szerverrel büszkélkedhet 95 országban, ideértve két német helyet is. Az ExpressVPN szállít.

Adjon hozzá naplózás nélküli politikát, 256 bites titkosítást és villámgyors csatlakozási sebességeket, és egyértelmű, hogy miért tette az ExpressVPN a listámat.

Semmit nem tehetsz az ExpressVPN használatával. Támogatják a P2P-t, feloldják a streaming webhelyeket, és még a maximális forgalomirányítás érdekében támogatják az osztott alagútépítést.

Ha vannak hátrányai, az az ár: Az ExpressVPN a legdrágább szolgáltató ebben a listában. De megérdemlik. Időnként értékesítést is kínálnak.

Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kap, azaz kicsi a kockázata a kipróbálásukhoz.

Előnyök
 • Funkcióban gazdag és intuitív ügyfél
 • Erős háttér-technológia
 • Rengeteg szerver és szerverhely
 • Gyors és állandó csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel
 • Kiváló ügyfélszolgálat
Hátrányok
 • Néhány összesített naplózás
 • Nem a legolcsóbb

Kiváló hírnév: Ha olyan szolgáltatót szeretne, amely kiváló adatvédelmet és névtelenséget kínál, jól tud 24 órás és hét órás támogatást, és megalapozott hírnevével rendelkezik, az ExpressVPN az az út. Még akkor is elfogadják a Bitcoin-fizetést, ha szeretné elkerülni a hagyományos tranzakciókat és maximalizálni az adatvédelmet.

5. Surfshark

Surfshark logó

A VPN-ipar viszonylag újonnan megjelenő Surfshark nagyon érdemes minden német VPN-vásárlót keresni. Először 1040+ szerverhálózatot működtetnek, amely több mint 63 országban elterjedt, köztük természetesen Németországban is.

Az ExpressVPN-hez hasonlóan a Surfshark a Brit Virgin-szigeteken is működik, bármilyen kormányzati kémügynökség számára elérhető. Szigorú bejelentkezési tilalmuk is van.

A Surfshark kliensei 256 bites titkosítást használnak az OpenVPN vagy az IKEv2 segítségével, és SHA512 hitelesítési hash-t és 2048 bites DHE-RSA kulcscserét használnak a PFS-sel. Ez a Surfsharket a biztonság szempontjából önmagában egy osztályba sorolja.

Ezen felül lehetősége van dupla VPN-támogatásra, megszakító-kapcsolóra, privát DNS-kiszolgálókra, P2P-re és streaming-támogatásra, valamint korlátlan, párhuzamos klienskapcsolatokra (az egyetlen prémium szolgáltató, amely ezt megteszi)..

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem és biztonság naplózás nélkül
 • Nagyszerű szerver teljesítmény
 • Feloldja a Netflix, a BBC és még sokan másokat
 • Könnyen használható ügyfél
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Torrent támogatás
 • Olcsó
Hátrányok
 • Inkonzisztens sebesség néhány helyen
 • Meglehetősen lassú ügyfélszolgálat

Korlátlan egyidejű kapcsolat: Noha a Surfshark meglehetősen új, minden szükséges műszaki funkciót felkínál. Adjon hozzá 24 órás támogatást, kiváló csatlakozási sebességet, olcsó előfizetési tervet (különös tekintettel a jelenlegi üzletükre) és egy gondtalan 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, és rendelkezik egy recepttel a boldog német VPN felhasználók számára..

Ingyenes VPN használat Németországban

Noha Németországban a legtöbb ingyenes VPN-szolgáltatás igénybe vehető, ez általában nem a legjobb ötlet. Mint sok úgynevezett ingyenes terméknél, az ingyenes VPN-k rejtett költségekkel járnak. De ahelyett, hogy pénzzel fizetne, fizet az idejével, magánéletével, személyes adataival vagy a fentiekkel.

Egyes szolgáltatások például eladják a felhasználói adatokat a műveletek fizetése és a profit megszerzése érdekében, mások pedig hirdetéseket fecskendeznek a böngészőbe, amíg az interneten szörföznek..

És függetlenül attól, hogy egy ingyenes szolgáltató pénzszerzi működésüket, az egyetlen dolog, amelyet nem aggódnak túlságosan, a biztonság. A fizetett VPN-ekkel összehasonlítva az ingyenes szolgáltatók nem nyújtanak szinte olyan védelmet, mint amire számíthatnának.

Mivel a fizetett VPN-szolgáltatások semmit sem fizetnek, ennek könnyű döntést kell hoznia.

Torrenting Németországban

A kalózanyagok kínzó anyagának kínozása Németországban jogellenes és veszélyes üzlet, mivel a szerzői jogok szigorúbb érvényesítése a világon van. A szerzői jogvédő trollok, akik fenyegető leveleket küldenek mindenkinek, akinek gyanúja van a védett anyag letöltéséről vagy megosztásáról, gyakori.

A német bíróságok is úgy határoztak, hogy a szülőknek be kell jelenteniük, amikor gyermekeik szerzői jogokat sértenek, tehát a német határokon belüli fájlmegosztás olyan, mint egy orosz rulett játék.

Ezért a VPN használata Németországban csak annyiban szükséges, ha bármilyen célra szándékozik használni a P2P szolgáltatásokat. Még ha a meghatározott fájlokat is meg lehet osztani és letölteni, a német rendszer túlságosan sok visszaélést tesz lehetővé, és kevéssé tesz védelmet.

A VPN-sel, mint német BitTorrent felhasználóval, megvédheti magát a szerzői jogok megsértésétől és könnyedén pihenhet.

Internetfelügyelet Németországban

Annak ellenére, hogy Németország erőteljesen támaszkodik a felhasználói adatok biztonságára és magánéletére, nem hajlandóak együttműködni a külföldi hírszerző ügynökségekkel. Még arról is beszámoltak, hogy a német hírszerző ügynökségek az utóbbi években kémkedést folytattak az USA NSA-jával együttműködve.

Ezért német internetes felhasználóként minden okkal el kell gondolnia, hogy internetes tevékenységei nincsenek mentesek a külföldi és a hazai kémekkel szemben..

Különbségek az, hogy anélkül, hogy VPN-t külön védelmi rétegként használnánk, az Ön adatai egyszerűen nem olyan biztonságosak.

Német adatmegőrzési törvények

Németországban van a világ egyik legátfogóbb adatvédelmi törvénye. Ennek ellenére ok van azt hinni, hogy a német kormány elkezdi szétválni ezen védelmektől.

Már megpróbálták átfogó adatmegőrzési törvényeket kidolgozni a német internetszolgáltatók számára. Jóllehet mandátumukat jelenleg peres eljárás köti, ezek bármikor hatályba léphetnek.

Ha igen, akkor bárki, aki az internetet használja Németországban, rutinszerű adatgyűjtéssel várja tevékenységét. Nem egyértelmű, hogy az internetszolgáltatók mennyi részletet tudnának nyomon követni és tárolni, de biztosan elég ahhoz, hogy elég pontos képet készítsen arról, amit online tesz.

Ha VPN-hez csatlakozik, akkor természetesen immunitást élvezhet az ilyen adatgyűjtés ellen. Kiválóan alkalmasak az internetszolgáltatók nyomon követésének megakadályozására, ami egy újabb ok, amiért egyre több német használja őket.

Geo-korlátozott tartalom

Németországban sajnos szinte nincs vége az internetes szolgáltatásoknak, amelyeket blokkolnak. A Netflixre és a BBC iPlayerre vonatkozó regionális korlátozások között, a fent említett törvényes cselekmények között, amelyek a YouTube nagy részét kikapcsolják, ez egy kicsit aknamező..

Ugyanez a történet, ha az országon kívül utazik, és megpróbálja közvetíteni olyan népszerű német csatornákat, mint az ARD vagy a ZDF. Nem tudod.

Azoknak a németeknek, akik külföldön szeretnének hozzáférni kedvenc webhelyükhöz, szabadon keresni a nemzetközi tartalmakat, vagy akár csak megbízhatóan hozzáférni a nagyobb globális online szolgáltatásokhoz, a VPN kötelező.

Ha Németországban tartózkodik, és nem használ VPN-t, akkor elmarad sok nagyszerű online tartalomról.

Alsó vonal

Függetlenül attól, hogy Németországban él vagy látogat, vagy egy német állampolgár jelenleg külföldön tartózkodik, minden VPN szolgáltatás, amelyet ebben a cikkben tárgyalok, jól fog szolgálni. Segítenek az online adatvédelem fenntartásában, lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott tartalom megtekintését, és megóvják mind a kormányzati megfigyeléstől, mind a P2P szolgáltatások használatától..

Csatlakozzon a több millió olyan némethez, akik már használják a VPN-eket, és élvezik az internetet úgy, ahogy azt akarták élvezni.

Még szintén kedvelheted:
 • Szerezzen német IP-címet 5 egyszerű lépésben
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map