A legjobb VPN Franciaország számára 2020-ban

A legjobb VPN Franciaország számára


Talán Franciaországban próbálkozik nagy szerencse nélkül megtekinteni a BBC iPlayer, az US Netflix, a Hulu vagy más nemzetközi tartalmat..

Talán kissé aggódik amiatt, hogy a francia törvények szerint az internetes adatvédelem messze nem garantált.

Vagy talán még mindig az országon kívüli országban próbálod közvetíteni a kedvenc műsorodat egy helyi francia csatornáról, de nem tudod.

Mindezen esetekben – és még sok másban – a jó minőségű VPN segíthet. És rengeteg közül lehet választani.

Ennek ellenére minden szolgáltatónak megvan a saját egyedi jellemzői, előnyei és hátrányai, és a döntés meghozása nem mindig könnyű.

Tehát ennek érdekében itt van egy útmutató, amely segít kiválasztani a legjobb VPN-t Franciaország számára.

A legjobb VPN-ek áttekintése Franciaországban

Mielőtt feltárnánk, vessünk egy pillantást a francia VPN-kre. Lehet, hogy egy gyors összefoglaló minden, amit keres, és elég tisztességes.

 1. CyberGhost

  A legjobb VPN Franciaország számára. A nagy szerverhálózat, a sebesség és a biztonság tökéletes egyensúlya. Feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmak megjelenését Franciaországban és nemzetközi szinten. Iparági legjobb 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

 2. PureVPN

  A szünetmentes hálózati sebesség és a speciális streaming szerverek kiváló választást jelentenek a geo-blokkolt videók eléréséhez és a P2P számára. A hatalmas szerverhálózat, amely 131 országot fed le, lehetővé teszi bárhonnan csatlakozást.

 3. Surfshark

  Lángoló gyors naplózás nélküli VPN korlátlan egyidejű kapcsolatokkal. Feloldja az összes földrajzilag korlátozott tartalmat, és támogatja a P2P-t. Intuitív, mégis hatékony ügyfélalkalmazás. A legolcsóbb lehetőség körül.

 4. NordVPN

  Nagy, jól teljesítő szerverhálózat, amely együttműködik a Netflix-szel és az összes többi népszerű streaming-szolgáltatással. Nincs napló, biztonságos joghatóság és az iparág legjobb adatvédelmi szolgáltatásai.

 5. ExpressVPN

  Jól megalapozott és optimalizált globális hálózat, jó letöltési sebességgel. Megnézheti a kívánt tartalmat. Kiváló ügyfél, sok fejlett funkcióval. Ügyfélszolgálat, amely a másodikhoz képest második.

Miért használjon VPN-t Franciaországban?

Rengeteg jó oka van a VPN használatának Franciaországban, és nem minden egyértelmű. Miközben röviden megemlítettem ezek közül néhányat, az alábbiakban bemutatjuk a kimerítő listát.

 • Franciaország a Kilenc Szem Intelligencia Paktum része

  Ha olvastam egy kicsit a VPN-ket, akkor valószínűleg találkozott az Öt szem, Kilenc szem és Tizennégy szem kifejezésekkel.

  Ezek a nevek a nemzetközi hírszerzési megosztási megállapodások gyűjteményére utalnak, amelyek a fő nyugati demokráciákat egy nagy, (néha) boldog kémhálózatba varrják..

  Franciaország a Nine Eyes megállapodás része. Kötelesek megosztani az elektronikus hírszerzést más tagállamokkal, ideértve:

  • Egyesült Államok
  • Kanada
  • Ausztrália
  • Új Zéland
  • Egyesült Királyság
  • Dánia
  • Hollandia
  • Norvégia

  Ha francia internetes felhasználó van, ezen országok bármelyikének kém ügynöksége elméletileg hozzáférhet online szokásainak előzményeihez, valamint bármilyen más releváns elektronikus adathoz..

  Amikor Franciaországban VPN-t használ, megakadályozza a kormányt, hogy hallgassa meg az internetes tevékenységeit. És ha nem tudják hallgatni, akkor semmit sem osztanak meg.

 • ISP naplózás

  Franciaországot, a többi EU-tagországhoz hasonlóan, egykor a 2006-os adatmegőrzési irányelv is kötelezte.

  A törvény arra kényszerítette a francia internetszolgáltatót, hogy regisztrálja az összes ügyfél internetes tevékenységeit, és legalább egy évig megőrizze ezeket az adatokat – még akkor is, ha megszünteti a szolgáltatást.

  Szerencsére az EU bírósága 2014-ben letette ezt a törvényt. De az internetszolgáltatók lehallgatásának precedensét továbbra is megőrizték, és azóta helyére újabb, átfogó francia hírszerzési törvény született..

  Használt VPN esetén azonban az ilyen naplózás nem lehetséges.

 • Digitális szerzői jogi törvények

  Franciaországban a digitális szerzői jogi törvények a világ legszigorúbb és leginkább barátságtalanok.

  Ez lehetővé teszi a francia szerzői jogtulajdonosok számára szinte korlátlan hozzáférést személyes adataihoz, még akkor is, ha csak kalózkodás gyanúja merül fel Önről. És ha azt észleli, hogy legalább háromszor megsérti a törvényeket, akkor az internetszolgáltató betilthatja Önt.

  A VPN megvédi Önt a szerzői jogoktulajdonosoktól, akik nem meglepően meglepő módon hajlamosak egy kicsit túl túlságosan nagy igénybevételeket érvényesíteni.

 • Nézi a francia TV-t külföldön

  A Franciaországon kívüli utazás általában azt jelenti, hogy elveszítik a francia nyelvű szórakoztatáshoz való hozzáférést. A legtöbb helyi TV-csatorna és streaming szolgáltatás nem engedi megnézni semmit, csak ha az országban tartózkodsz.

  A VPN olyannak tűnik, mint te. És az egyik használatával itt csak néhány francia csatornát érhet el, függetlenül attól, hogy hol jár.

  • 6play
  • CNEWS
  • Franciaország 2
  • Franciaország 5
  • FranceTV
  • Játssz tévét
  • TV5 Monde
  • Arte
  • Euronews
  • Franciaország 3
  • Franciaország Ô
  • Gulli
  • RTBF
  • BFM TV
  • Eurosport
  • Franciaország 4
  • France24
  • LCP
  • TF1
 • Geo-blokkolt tartalom elérése a világ minden tájáról

  Mindannyian a világ polgárai vagyunk. Szeretek az egész világon internetes tartalmat fogyasztani, amiben biztos vagyok benne, hogy Franciaországban bárki is ezt teszi.

  Csakúgy, mint egy VPN fel tudja oldani a francia streaming szolgáltatásokat külföldről, feloldhatja a földrajzilag blokkolt tartalmakat a világ más részeiről Franciaországban.

  Ha csalódott, hogy például nem tudja megnézni más országokból származó Netflixet, akkor a VPN a gyógymód.

A VPN-ek legálisak Franciaországban?

Az ilyen alapos felügyeleti törvények bevezetésével nem könnyű elképzelni, hogy Franciaország tiltja a VPN-szolgáltatásokat. Szerencsére nem csináltak ilyet.

A VPN-ek legálisak Franciaországban.

Francia állampolgárként, lakosként vagy látogatóként bármikor és bármikor szabadon használhatja a VPN-eket. Azt mondta, nem szabad használni őket illegális cselekedetekre.

A VPN használata annak megakadályozására, hogy valaki elolvassa az e-maileket, tökéletes. Azonban az egyik használata az illegális tevékenység bármilyen formájának összehangolására nem.

A VPN nem mentesíti Önt abban, hogy egyébként megsértse a törvényt.

Más szavakkal, a VPN használata Franciaországban törvényes, de ne csinálj vele bármit, amit nem kellene.

Mit kell keresni egy francia VPN-ben

Nem minden VPN jó választás Franciaország számára. Annak érdekében, hogy maximalizálja a valószínűségét, hogy megtalálja azt, az alábbiakban felsorolunk néhány funkciót.

 • Több francia szerver

  Bármely megfontolásra érdemes VPN-nek több szervernek kell lennie Franciaországban. Francia szerver nélkül nem lesz képes csatlakozni az országhoz.

  Ha több szerverrel rendelkezik – ideálisan több helyre elosztva -, akkor sok csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, és a lehető legjobb internetes élményt nyújtja.

 • Jó szerverválasztás más országokban

  A VPN-szolgáltatások leghatékonyabb kihasználása érdekében nagy és földrajzilag eltérő kiszolgálóhálózattal kell rendelkeznie.

  Rengeteg szerverrel sok országban hozzáférhet a földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz és a tartalomhoz a világ bármely pontjáról.

 • Szigorú titkosítási szabványok és biztonsági szolgáltatások

  A VPN-nek állítania kell az adatok és az internetes forgalom biztonságát. Tehát minden választott szolgáltatásnak modern protokollt és titkosítási szabványokat kell használnia.

  Gondoljon 256 bites AES titkosításra az OpenVPN-en keresztül.

  A biztonsági funkciók, mint például a VPN megszakító kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem szintén kötelesek.

 • Nem naplózási politika és a magánélet-barát jogi hatáskör

  Mivel Franciaország – és sok más világ szerte a világban – nem rendelkezik az online szokásainak kémkedésével, a magánélet-barát jurisdikción (Panama, Románia, Svájc stb.) Választva ki kell választani a nem naplózó VPN-t.

  Ily módon senki nem fogja kényszeríteni a VPN-t az adatok átadására. És még ha valaki meg is próbálta, nem lenne mit adni.

 • Jó szerver sebesség

  A VPN használata mindig egy kicsit lelassítja az internetkapcsolatot – erre nincs lehetőség. De vannak lassulások, majd lassulások.

  Gyors VPN kiválasztásával – amely kiváló teljesítményt és megbízható kiszolgálókat hírneve – a kapcsolata zökkenőmentes lesz.

  Ez lehetővé teszi a fájlok gyors letöltését, és a legmagasabb minőségű beállítások mellett is boldogan videókat közvetíthet.

  A rossz szolgáltató viszont csökkentheti az internet sebességét használhatatlan bejárásra.

 • P2P támogatás

  Ha a VPN-sel kívánja használni a fájlmegosztási szolgáltatásokat – és figyelembe véve a drasztikus francia szerzői jogi törvényeket, még akkor sem, ha nem biztos benne, akkor válassza ki a szolgáltatót, amely kifejezetten támogatja a P2P-t.

  Ezenkívül ellenőrizze, hogy a VPN nem fojtja-e a kapcsolatot, nincs sávszélesség-korlátozás, és adatkapcsolatok nélkül érkezik.

 • Feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalmat Franciaországban és másutt

  A VPN hatalmas előnye, hogy lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott internetes tartalmak elérését mind Franciaországból, mind a világ minden tájáról. Bár a gyakorlatban nem minden szolgáltatás működik.

  Érdemes választani egy olyan VPN-t, amely felszabadítja a Netflixet Franciaországon kívül és kívül, valamint bármely más méltó streaming szolgáltatást, például a BBC iPlayer.

  A szolgáltatónak jól működnie kell olyan népszerű francia szolgáltatásokkal, mint a France.tv, a CNEWS, a MYTF1 stb.

Mellett, minden olyan szolgáltató, amelyet itt javasolok, mint egy jó VPN-választás Franciaország számára, jelöli az összes fenti négyzetet. Arra bátorítom, hogy végezzen saját kutatást, de jó kiindulási pontként felhasználhatja az egyik kipróbált és bevált válogatásomat is.

A legjobb VPN-ek Franciaország számára

Bár most már tudja, mit kell keresni egy franciaországi VPN-ben, én is előrementem, és megtettem néhány feladatot az Ön számára. Itt van egy áttekintés arról, hogy mi hiszem a legjobb VPN-szolgáltatók Franciaország számára.

1. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost egy olyan szolgáltatás, amely ellenőrzi az összes dobozt, hogy azokat Franciaországban és kívül is használhassa.

Nagyszerű kiszolgálói listával büszkélkedhet, amely több mint 7100 szervert tartalmaz 90 országban. Ezek közül 440 található Franciaországban. Ez az egyik legnagyobb hálózat az összes szolgáltató között. És ez egy gyors hálózat is.

A CyberGhost nulla log VPN. A társaság székhelye Romániában van – kiváló joghatóság az adatvédelem terén.

Romániára nem csak az EU vagy az Eyes-szövetség felügyelete vonatkozik, hanem hírneve is az, hogy nem felel meg a külső felhasználói adatokkal kapcsolatos kéréseknek..

A szolgáltatások szempontjából a CyberGhost csúcskategóriás titkosítást és biztonságot nyújt, nagyon jól működik a P2P számára, és feloldja az USA Netflix-et és más nagyobb streaming webhelyeket, mint például a BBC iPlayer, Hulu és MYTF1..

Ez egyben olcsó szolgáltatás, amelyhez még az iparágvezető 45 napos pénz-visszatérítési garancia tartozik.

A lényeg az, hogy a CyberGhost tökéletes VPN Franciaország számára.

Előnyök
 • Nulla naplózás a maximális adatvédelem érdekében
 • Kiváló szerverelosztás több mint 7100 szerverrel 90 országban
 • Nagyon gyors csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel és a BBC iPlayer-rel
 • Lehetővé teszi a P2P torrent alkalmazását
 • Hosszú 45 napos pénz-visszafizetési garancia
Hátrányok
 • Megkérdőjelezhető hírnevű anyavállalat
 • Konvertált kézi OpenVPN beállítás
 • Nem működik Kínából

2. PureVPN

PureVPN logó

A PureVPN a következő, a Franciaország számára használható legjobb VPN-k listáján.

A streaming szolgáltatások blokkolásának rejtett képességén kívül a PureVPN nagy hírnévnek örvend a hatalmas szerverhálózatnak – 131 országban 160 országban terjed..

Összesen 42 szerver található Franciaországon belül, két helyre felosztva.

Ezek a számok páratlan globális elérhetőséget és nagy jelenlétét biztosítják a PureVPN-nek a francia talajon. És ne felejtsük el a szerver teljesítményét sem, amely a legjobbak között van.

A magánélet szempontjából barátságos hely alapján a PureVPN egy függetlenül ellenőrzött, naplómentes szolgáltató.

Ugyancsak használják a legkorszerűbb titkosítást, és tartalmaznak egy osztott alagút- és megszakítókapcsoló funkcióit is.

Ügyfeleik széles eszköz támogatással jönnek, és több mint 50 különféle platformon használhatók.

A PureVPN ára az egyik legalacsonyabb, és egy 31 napos pénz-visszatérítési garanciával rengeteg időt kap az egész kipróbálására..

Előnyök
 • Kiváló sebesség
 • Hatalmas szerverhálózat (131 ország)
 • Feloldja a Netflix, az iPlayer és több mint 70 egyéb streaming szolgáltatás blokkolását
 • Kompatibilis több mint 50 készülékkel és platformon
 • Függetlenül hitelesített nulla log VPN szolgáltató
 • Dedikált IP opció
 • Kiváló érték
Hátrányok
 • Az alkalmazások egy kicsit lengyelül használhatók
 • Néhány szakaszos csatlakozási probléma

3. Surfshark

Surfshark logó

Manapság az egyik személyes kedvencem, a Surfshark egy másik kiváló VPN-válogatott Franciaország számára.

Noha valamivel kisebb kiszolgálói listával rendelkezik, amely 63 országban (beleértve természetesen Franciaországot is) alig több mint 1040 szervert tartalmaz, ám nagy sebességgel teszik ki méretüket.

Surfshark, amely nulla log VPN, a Brit Virgin-szigeteken működik. A név ellenére a joghatóság nem tartozik az Egyesült Királyság vagy szövetségeseinek felügyelete alá.

A tiszta és intuitív kliens tele van szolgáltatásokkal.

Ez magában foglalja a hirdetéseket és a rosszindulatú programok blokkolását, a dupla VPN beállítást és a megosztott alagútépítést. És amint azt a Surfshark-áttekintésemben ismertettem, az alig is megkarcolja a felületet.

A szolgáltatás nagyon jól működik a földrajzilag blokkolt tartalmakkal, és korlátlan számú egyidejű kapcsolatot is engedélyezhet – valami más, amit a legmagasabb szintű VPN-szolgáltatók nem csinálnak..

Ja, és még egy dolog, amely a legmagasabb szintű VPN-knek nem felel meg, a Surfshark ára. Ez a legolcsóbb szolgáltató ebben a listában.

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem és biztonság naplózás nélkül
 • Nagyszerű szerver teljesítmény
 • Feloldja a Netflix, a BBC és még sokan másokat
 • Könnyen használható ügyfél
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Torrent támogatás
 • Olcsó
Hátrányok
 • Inkonzisztens sebesség néhány helyen
 • Meglehetősen lassú ügyfélszolgálat

4. NordVPN

NordVPN logó

A VPN-k világában kevés társaság olyan ismert és elismert, mint a NordVPN.

Egy hatalmas szerverhálózatot működtetnek, amely 5845 szerverből áll 58 országban, 247 szerverrel csupán Franciaországban.

A társaság Panamában működik, amely a világ legjobb adatvédelmi joghatóságainak egyike. A NordVPN szintén nem naplózási szolgáltató, ezt állítják egy átfogó, harmadik fél általi ellenőrzéssel.

A biztonság szempontjából az NordVPN csúcsminőségű.

A kiváló protokoll- és titkosítási standard párosítások mellett hasznos adatvédelmi funkciókat is nyújtanak, mint például egy dupla VPN, valamint a VPN és a Tor hálózat kombinálásának képességét..

Annak ellenére, hogy egy kicsit drága oldalról (feltétlenül használja az egyik szelvényt), a NordVPN kétségkívül az egyik legjobb VPN Franciaországban.

Megbízhatóságával, infrastruktúrájával, szerversebességével és minőségével jár, amelyekhez kevés más szolgáltató képes megfelelni.

És megemlítettem, hogy az NordVPN feloldja a Netflix blokkolását, és szinte bármilyen más geo-blokkolt tartalmat, amelyet megtehetsz.?

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem nulla naplózással
 • Nagy (és egyre növekvő) szerverhálózat
 • Jó kapcsolatteljesítmény
 • Speciális kiszolgálók (beleértve a dupla VPN-t, az elmosódott felhasználót és a Tor-ot a VPN felett)
 • Tiszta, könnyen használható ügyfél
 • Együttműködik a Netflix-szel és a legtöbb más streaming szolgáltatással
 • Lehetővé teszi a Torrenting és a P2P használatát
 • Dedikált IP-címeket kínál
Hátrányok
 • Nincs osztott alagút funkció
 • Kicsit drága a rövidebb távú terveknél

5. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN egy másik kiváló választás, és nagyon jól működik mind Franciaországban, mind külföldön.

A társaság egy jó méretű, 3000+ szerverből álló hálózatot működtet 95 országban.

Míg Franciaországban viszonylag kicsi lábnyomuk van, mindössze 3 szerverrel, a hardver minősége az iparág egyik legjobbja.

A székhely a Brit Virgin-szigeteken található – olyan joghatósággal, amely számos adatvédelmi előnnyel rendelkezik – az ExpressVPN szigorú bejelentkezési tilalmú politikát folytat.

Az alkalmazás kifinomult és könnyen kezelhető, de mégis funkciókkal teli.

A fejlett funkciók, mint például a gyilkos kapcsoló, a titkosítás és a protokoll beállításai, valamint a megosztott alagút, minden ott vannak, de ügyesen el vannak választva, amikor és amikor szüksége van rá.

Az ExpressVPN emellett kiválóan képes a francia és a nemzetközi, földrajzilag korlátozott tartalom feloldására is, és a kiváló szerversebességnek köszönhetően kiváló választás a fájlmegosztásra.

Az ügyfélszolgálat is felülmúlhatatlan.

Annak ellenére, hogy az ExpressVPN egy kicsit a drága oldalon van – bár sokkal olcsóbb, ha kihasználják az eladásaikat – a szolgáltatás minden fillért megér.

Előnyök
 • Funkcióban gazdag és intuitív ügyfél
 • Erős háttér-technológia
 • Rengeteg szerver és szerverhely
 • Gyors és állandó csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel
 • Kiváló ügyfélszolgálat
Hátrányok
 • Néhány összesített naplózás
 • Nem a legolcsóbb

Hogyan szerezzünk francia VPN-t

Most már tudja, hogyan kell megtalálni egy jó VPN-t Franciaország számára, valamint számos javaslatot is megfontolhat.

Az alábbiakban bemutatjuk a francia VPN működésének előkészítéséhez szükséges egyszerű lépéseket.

 1. Válasszon egy csúcs VPN szolgáltatást – egy nagyszerű adatvédelemmel, teljesítménnyel, rengeteg francia és nemzetközi szerverrel.
 2. Nyissa meg a szolgáltató webhelyét, és iratkozzon fel.
 3. Töltse le a szolgáltató VPN-alkalmazását és telepítse az eszközére.
 4. Indítsa el a VPN-klienst, válasszon egy francia szervert és csatlakozzon.

Hogyan szerezzük meg a legjobb VPN-sebességeket Franciaországban

A lehető legjobb kapcsolat sebességének elérése érdekében, ha Franciaországban VPN-t használ, csatlakozzon egy olyan szerverhez, amely földrajzilag lehető legközelebb van. Ez minimalizálja az adatok távolságát és csökkenti a rossz hálózati feltételekhez való futás esélyét.

Például, ha VPN-t kíván használni egy kis extra adatvédelem érdekében, és éppen Párizson kívül helyezkedik el, ideális a francia szerver kiválasztása Párizsban. Ne csatlakozzon, mondjuk, Izlandhoz.

És ha az American Netflix csatornát próbálja közvetíteni Franciaországból, válasszon egy szervert az Egyesült Államok keleti partján. A Los Angeles-hez való csatlakozás szükségtelenül több ezer kilométert tesz az adatainak útjára.

Ennek ellenére tisztában kell lennie azzal, hogy ideális körülmények között egy VPN még mindig lelassítja az internetkapcsolatot. Nem szabad sokat tennie, de soha nem fogsz elérni olyan sebességet, mint a normál kapcsolatnál.

Ha egy közeli szervert választ, és ésszerűtlenül lassúnak találja a teljesítményt – ami megtörténhet -, a következőkben néhány szempont próbálható növelni a VPN-sebességet.

A VPN szintén nem tudja megoldani a már létező internetkapcsolattal vagy a sebességgel kapcsolatos problémákat – kivéve, ha ezeket az ISP fojtása vagy más hasonló korlátozás okozza..

Ingyenes VPN használata Franciaország számára

Kísérletünk lehet kipróbálni a sok VPN-hozzáférést kínáló szolgáltatás közül egyet Franciaországban. Végül is a legtöbb szolgáltató – sőt mindenki, amelyet ezen az oldalon felsorolok – pénzbe kerül.

Erősen azt tanácsolom, hogy ne vegye be.

Az úgynevezett „ingyenes francia VPN” használata szinte mindig kockázatos lépés. Sokan tele vannak adatvédelmi és biztonsági kérdésekkel. Mások olyan vázlatos gyakorlatokat alkalmaznak, mint a hirdetés-befecskendezés és az Ön adatainak harmadik fél számára történő eladása.

A fizetett VPN-ekkel összehasonlítva az ingyenes szolgáltatások általában lassúak, megbízhatatlanok és sávszélesség-korlátozásoknak vannak kitéve.

Őszintén szólva, jobb, ha bízik a francia internetszolgáltatójában és a kormányzati felügyeletben, amelyet elsősorban meg akar elkerülni – legalábbis akkor az internet-kapcsolat valamivel biztonságosabb és gyorsabb lenne..

Következtetés

Rengeteg ok van a VPN használatára Franciaországban. Érdemes lehet védelmet a drámai adatgyűjtés és megfigyelés ellen, vagy hogy a szerzői jogok trolljai ne okozzanak jogi fejfájást.

Vagy érdemes feloldni a blokkolást és élvezni a más országban korlátozott tartalmat.

Bármi is legyen az oka, most már tudja, mit kell keresni egy francia VPN-ben. És van még egy listája a legjobb szolgáltatóknak is, amelyeket kiindulási pontként használhatnak – ezek többsége nagyszerű kedvezményeket is kínál.

Tehát ne késlekedj. Szerezd meg az online szabadságot és adatvédelmet, amelyet mindannyian megérdemeltünk. Indítsa el a VPN használatát.

Még szintén kedvelheted:
 • A legjobb általános VPN szolgáltatások
 • Legjobb nincs naplózású VPN
 • A legjobb VPN-k a Netflix számára
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map