Hvad er SoftEther? (Komplet guide) |


Men hvad er egentlig SoftEther? Og hvad gør det så specielt sammenlignet med andre protokoller?

Nå, her er alt hvad du har brug for at vide:

Hvad er SoftEther?

SoftEther er gratis open source VPN-software, der blev udviklet som en del af en specialeundersøgelse på University of Tsukuba. SoftEther blev fuldt ud frigivet i 2014, hvilket gør det til en af ​​de nyeste protokoller.

Når man taler om SoftEther, er det vigtigt at skelne mellem SoftEther-protokollen og SoftEther VPN-serveren:

 • SoftEther VPN-protokollen – Protokollen bruges til sikker klient-til-server-kommunikation. Det er relativt hurtigt og sikkert.
 • SoftEther VPN-serveren – serversoftwaren understøtter brugen af ​​flere VPN-protokoller, såsom SoftEther, OpenVPN, IPSec, L2TP / IPSec og SSTP.

Hvordan fungerer SoftEther VPN-protokollen?

SoftEther VPN-protokollen er ansvarlig for at sikre kommunikation mellem VPN-klienten og VPN-serveren. Det opretter dybest set en krypteret tunnel mellem de to, og sikrer, at enhver information, der passerer gennem nævnte tunnel, ikke kan overvåges af nogen.

Generelle tekniske detaljer om SoftEther

 • SoftEther understøtter både client-to-server og site-to-site-kommunikation (gennem SoftEther Bridge).
 • SoftEther har understøttelse af Deep-inspect-pakningslogfunktionen.
 • Protokollen bruger SSL-VPN-tunnel gennem HTTPS til at omgå firewalls.
 • SoftEther kræver ikke nogen statisk eller fast IP-adresse, da den har indbygget dynamisk-DNS- og NAT-krydsningsfunktioner.
 • SoftEther understøtter kraftig kryptering som AES-256 og RSA-4096.
 • SoftEther VPN-protokollens gennemstrømning måles til ca. 1 Gbps-højhastighedsklasse.
 • SoftEther kan også understøtte ældre OpenVPN-klienter takket være sin OpenVPN-klonefunktion.
 • Alle indstillinger kan konfigureres via GUI.
 • SoftEther understøtter RSA-certifikatgodkendelse og IPv4 / IPv6 dobbeltstakning.

Sådan bruges SoftEther

SoftEther VPN-protokollen er temmelig enkel at bruge, men da det er en softwarebaseret løsning, skal du først installere SoftEther VPN-klienten på din enhed. Dette er normalt tilfældet, selvom du allerede har et VPN-serviceabonnement.

Vi vil se på, hvordan du bruger SoftEther på Windows, men installationsprocessen er temmelig ens på andre platforme.

Så her er de vigtigste ting, du har brug for at vide om at bruge SoftEther:

Først installerer du klienten

For at få SoftEther VPN-klient, skal du bare gå over til Downloads-siden på SoftEther-webstedet. Når installationsprogrammet er hentet, skal du bare køre det og følge instruktionerne på skærmen.

Når du bliver bedt om at vælge mellem “SoftEther VPN Client” og “SoftEther VPN Client Manager (kun administratorværktøjer)”, skal du vælge den første mulighed. Du skal også vide, at det fulde navn på “SoftEther VPN Client” er “SoftEther VPN Client Manager.”

Du kan vælge et andet installationsmappe, når du bliver bedt om at gøre det, eller bare gå med standardbogen. Når programmet er installeret, kan du starte SoftEther VPN Client Manager.

Derefter konfigurerer du forbindelsen

For at gøre det skal du bare klikke på “Tilføj VPN-forbindelse” i SoftEther VPN Client Manager. Du vil bemærke, at du bliver spurgt, om du vil konfigurere en virtuel netværksadapter. Adapteren er nødvendig for VPN-forbindelsen, så klik på “Ja” for at fortsætte med processen.

Når adapteren er på plads, skal du klikke på “Tilføj VPN-forbindelse” igen. På dette tidspunkt bliver du mødt af en tabel med egenskaber, som du bliver nødt til at udfylde med oplysninger, der er leveret til dig af din VPN-udbyder:

 • Værtsnavn – IP-adressen på den server, du vil oprette forbindelse til.
 • Portnummer – Den port, du bruger. For SoftEther er det normalt 443, men din VPN-udbyder tilbyder muligvis også andre muligheder.
 • Virtuelt hub-navn – Det er normalt VPN-udbyderens servicenavn eller sådan, men feltet er ikke altid obligatorisk.
 • Autentype – Den type godkendelse, der bruges til forbindelsen. Din udbyder vil normalt anbefale, hvilken mulighed du skal vælge.
 • Brugernavn – Brugernavnet, du bruger til din VPN-konto.
 • Adgangskode – Den adgangskode, du bruger til din VPN-konto.

Med hensyn til feltet “Indstilling af navn” er det dybest set navnet på VPN-forbindelsen. Skriv gerne hvad du vil. Når det kommer til “Proxy Type” -indstillingen, er det bedst at bare gå med standardindstillingen – Direct TCP / IP-forbindelse (Ingen Proxy). Hvad angår “Avancerede indstillinger”, er der ret meget, der skal diskuteres, og det er lettere, hvis du bare tjekker info på det officielle SoftEther-websted om disse muligheder.

Når alt er gjort, skal du bare klikke på “OK”, og den nye VPN-forbindelse tilføjes til listen SoftEther VPN Client Manager. For at køre det skal du bare højreklikke på forbindelsen og vælge “Opret forbindelse.” Når du vil afbryde forbindelsen, skal du gøre den samme ting og klikke på “Afbryd forbindelse.”

Yderligere funktioner, du kan bruge

SoftEther VPN Client Manager har ganske mange funktioner, du kan bruge til at finpusse din oplevelse:

 • Simpel tilstand / Normal tilstand – SoftEther VPN Client Manager fungerer som standard i Normal tilstand, men du kan skifte til Simple Mode, hvis du er ny på alt eller bare ønsker, at grænsefladen skal forenkles endnu mere.
 • Gennemsigtig vinduesfunktion – Denne mulighed giver dig mulighed for at vælge det niveau af gennemsigtighed, du vil have i VPN-klientvinduerne. Husk, at gennemsigtighedsniveauet ikke kan indstilles til under 20%.
 • Internetforbindelsesvedligeholdelsesfunktion – Dette er en nyttig funktion, hvis du vil have SoftEther-klienten til at opretholde en VPN-forbindelse, der ligner SoftEther VPN-serverforbindelsen.
 • Stemmeguide-funktion – Et smukt lille værktøj, der enten kan forklare processen ved hjælp af stemmeguide eller læse en meddelelse. For at aktivere det skal du vælge “Normal Voice Guide”, når du åbner “Voice” i klientstyringen.

Test af forbindelsesgennemgangen

SoftEther har et netværkstrafikhastighedstestværktøj, du kan bruge til at overvåge, hvor godt din VPN-forbindelse klarer sig. For at bruge det i SoftEther VPN Client Manager skal du klikke på “Værktøj” -menuen i klienten og derefter vælge “Network Traffic Speed ​​Test Tool.”

Hvis du gerne vil have flere oplysninger om, hvordan du tester en VPN-forbindelse, kan du tjekke vores guide om emnet. Og hvis du gerne vil vide mere om SoftEther-hastighedstestværktøjet (yderligere konfigurationer og forholdsregler), skal du følge dette link.

Andre nyttige oplysninger

Hvis du gerne vil have mere detaljeret information om SoftEther VPN-klienten og hvordan forbindelsen fungerer, kan du tjekke dette link. Der er også en manual tilgængelig, hvis du gerne vil lære endnu mere om SoftEther VPN-protokollen.

Er SoftEther VPN sikker at bruge?

Kort svar – ja bestemt.

SoftEther-kryptering og sikkerhed er meget pålidelige, og det er en fremragende protokol at bruge, når du har brug for at sikre dine online data og trafik.

Her er bare nogle ting, der gør SoftEther til en sådan sikker VPN-protokol:

 • Protokollen er programmeret på en sådan måde, at den kan forhindre Man-in-the-Middle-angreb.
 • Krypterings-, dekrypterings- og godkendelsesprocesserne i SoftEther VPN er baseret på OpenSSL – et velkendt open source-softwarebibliotek.
 • SoftEther tilbyder support til et væld af krypteringscifre som AES, RC4, DES, Triple-DES, SHA og MDS.
 • SoftEther tilbyder adskillige muligheder for brugergodkendelse som et ekstra lag af sikkerhed.
 • SoftEther VPN-protokollen giver brugerne adgang til pakkefiltrering og sikkerhedspolitiske muligheder for at holde skadelige pakker i skak.

Vi skal stadig fortælle dig, at – i begyndelsen af ​​2018 – var der en 80-timers sikkerhedsrevision af SoftEther, der hævdede, at protokollen led af 11 sikkerhedssårbarheder. Oplysningerne er dog ikke meget dybtgående og tydelige om, hvilke sikkerhedsproblemer brugerne måtte have, og det er temmelig sikkert at antage, at disse problemer længe er blevet rettet. Her er linket, hvis du vil tage et kig.

Er SoftEther VPN-protokollen hurtig?

Ja, SoftEther tilbyder hurtige onlinehastigheder. Ifølge folkene bag protokollen blev den programmeret med høj ydeevne og gennemstrømning i tankerne. I henhold til disse resultater er SoftEther hurtigere end både OpenVPN og PPTP og er i stand til en kapacitet på op til 900 Mbps.

Det ser ud til, at SoftEthers høje hastigheder også blev opnået, fordi udviklerne fokuserede på at reducere antallet af hukommelseskopier for hver cyklus af behandling af VPN-pakker (da et højt antal kan reducere hastigheder).

SoftEther bruger også en streamingtunnelleringsmekanisme for at undgå at håndtere “MTU (Maximum Transmission Unit) Problem”, som du kan læse mere om på siden vi linkede ovenfor.

SoftEther VPN fordele og ulemper

Fordele

 • SoftEther-forbindelser er ekstremt sikre.
 • SoftEther arbejder på tværs af flere platforme og er forholdsvis let at konfigurere.
 • På trods af det høje niveau af SoftEther-sikkerhed er protokollen overraskende hurtig.
 • SoftEther er open source (hvilket gør det meget pålideligt) og gratis at bruge.
 • Da SoftEther bruger port 443, kan den ikke let blokeres med en firewall.

Ulemper

 • Ikke mange VPN-udbydere tilbyder adgang til denne protokol.
 • Selvom det kom tilbage i 2014, betragtes det stadig som en relativt ny protokol.
 • SoftEther understøttes ikke naturligt på operativsystemer og enheder. Du skal muligvis også installere yderligere software, selv når du bruger protokollen fra en VPN-udbyder.

Hvad er en SoftEther VPN?

En SoftEther VPN er en service, der tilbydes af tredjeparts VPN-udbydere. Det er dybest set en VPN-tjeneste, der bruger SoftEther-protokollen. Hos nogle udbydere skal du installere yderligere software fra SoftEther, mens andre udbydere integrerer protokollen i deres klienter, hvilket betyder, at du ikke behøver at gøre noget andet.

Der er ikke mange VPN-udbydere, der tilbyder adgang til SoftEther VPN-protokollen i øjeblikket. I tilfælde af at du er interesseret i en sådan udbyder, skal vi dog nævne, at SoftEther er tilgængelig på vores VPN-servere – sammen med mange andre protokoller også.

På udkig efter en SoftEther VPN til at sikre dine forbindelser?

Vi har din ryg – CactusVPN tilbyder nem, sikker adgang til SoftEther-forbindelser. Og du får at nyde det største privatliv og sikkerhed, da vi ikke logger nogen af ​​dine data, og vores forbindelser bruger cifere af militær kvalitet.

Desuden er du ikke kun begrænset til SoftEther. Selvom det er en fremragende VPN-protokol, er vi klar over, at du måske også vil prøve andre indstillinger. Derfor tilbyder vi også adgang til: OpenVPN (både TCP og UDP), SSTP, L2TP / IPSec, IKEv2 / IPSec, PPTP

Du vil være glad for at vide, at vores VPN-applikationer er meget lette at konfigurere, og at de fungerer på tværs af mange platforme: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV og Amazon Fire TV.

Test-drev CactusVPN gratis

Du behøver ikke vælge et abonnement med det samme. Du kan først prøve vores VPN-tjenester gratis i 24 timer for at se, om de opfylder alle dine behov. Bare rolig – du behøver ikke give ud af kreditkortoplysninger.

Og her er den bedste del – når du først er blevet CactusVPN-bruger, vil vi stadig have dig dækket af vores 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis der er problemer.

SoftEther VPN-protokollen sammenlignet med andre VPN-protokoller

Vil du vide, hvordan SoftEther sammenligner med de andre VPN-protokoller, der er tilgængelige for online-brugere? Her er en oversigt over alt hvad du har brug for at vide:

SoftEther vs. OpenVPN

SoftEther sammenlignes ofte med OpenVPN, når det kommer til sikkerhed – og med god grund. Protokollen er i stand til at tilbyde brugerne det samme niveau af kryptering og databeskyttelse, som OpenVPN kan give (256-bit sikkerhed, AES-chiffer, OpenSSL, SSL 3.0). Hvad mere er, OpenVPN er open source ligesom SoftEther, hvilket gør dem begge meget pålidelige. Den eneste måde, hvorpå OpenVPN er bedre i den henseende, er det faktum, at det er ældre end SoftEther, så det har “mere erfaring under sit bælte”, så at sige.

Når det kommer til hastighed, har SoftEther dog overhånden. Ifølge folkene bag SoftEther er protokollen 13 gange hurtigere end OpenVPN. SoftEther har faktisk en kapacitet på op til 900 Mbps, mens OpenVPN’s kapacitet svæver omkring 100 Mbps eller mindre. Derudover tilbyder SoftEther funktioner, der ikke findes i OpenVPN, såsom:

 • Pakkefiltrering
 • Virtuel DHCP-funktion
 • Støtte til flere lejere
 • NAT traversal funktionalitet
 • Konfigurer filhåndskrift
 • Support til smartkort og USB-tokens

Det er også værd at nævne, at selv om både SoftEther og OpenVPN tillader brugere at køre deres egne servere, har kun SoftEther VPN-serveren understøttelse af flere protokoller som SoftEther, SSTP, L2TP / IPSec, IPSec og OpenVPN i sig selv. OpenVPN-serveren kan på den anden side kun køre OpenVPN-brugerdefinerede protokollen.

Hvad angår kompatibilitet på tværs af platforme, kan både SoftEther og OpenVPN generelt konfigureres på de samme platforme. SoftEther kræver dog ofte, at du installerer yderligere software – også når du bruger den på en VPN-udbyders servere. Men SoftEther er også relativt lettere at konfigurere end OpenVPN. Og selvom vi er emne, er det ikke mange VPN-udbydere, der tilbyder SoftEther VPN-protokollen (sandsynligvis på grund af hvor “ung” den er), mens du nemt kan finde masser af udbydere, der tilbyder adgang til OpenVPN-forbindelser.

Generelt er begge VPN-protokoller meget anstændige, men hvis du gerne vil nyde al den sikkerhed, OpenVPN har at tilbyde (og mere) sammen med hurtige hastigheder, anbefaler vi at du vælger SoftEther. Hvis du gerne vil finde ud af mere om OpenVPN-protokollen, skal du følge dette link.

SoftEther vs. PPTP

Med hensyn til sikkerhed er SoftEther den klare vinder. Ikke kun har den understøttelse af 256-bit kryptering og flere ciffer, men PPTPs egen kryptering (MPPE) er slet ikke pålidelig, da den er sårbar over for mange udnyttelsesmuligheder.

Derudover kan PPTP let blokeres med en firewall (især en NAT-firewall). SoftEther bruger på den anden side port 443 (HTTPS-trafikhavnen), hvilket gør det næsten umuligt at blokere. SoftEther er også i stand til at transportere enhver form for pakker, mens PPTP er begrænset til blot IPv4-pakker. Og der er også problemet, at PPTP er en lukket kilde og tilsyneladende blev brudt af NSA.

Nu er en af ​​de vigtigste ting, der gør PPTP så populær trods dens sikkerhedsfejl, hvor hurtig protokollen er. Nå, overraskende nok, er SoftEther faktisk hurtigere end PPTP (fire gange hurtigere, for at være præcis), selvom det tilbyder så stærke krypteringsniveauer.

Stort set den eneste måde, PPTP er bedre end SoftEther, er, når det kommer til installationsprocessen og tilgængelighed på tværs af platforme. Det betyder ikke, at SoftEther ikke fungerer på så mange platforme som PPTP, men protokollen er ikke indbygget indbygget i dem. For eksempel kan du nemt konfigurere en PPTP-forbindelse på Windows 7 med bare et par klik, mens installation af SoftEther-forbindelse kræver lidt mere arbejde.

Du skal dog vide, at PPTP muligvis ikke længere understøttes af nyere operativsystemer og enheder i fremtiden. macOS og iOS er allerede faldet native support til PPTP siden macOS Sierra og iOS 10 (sandsynligvis på grund af dens manglende sikkerhed), og noget lignende kan også ske med andre platforme.

Er du interesseret i at finde ud af mere om PPTP? Se vores dybdegående artikel om det.

SoftEther vs. L2TP / IPSec

Til at begynde med tilbyder begge protokoller support til 256-bit kryptering og kraftfulde cifre, men SoftEther-sikkerhed er meget bedre, fordi den også bruger SSL 3.0, og den er open-source, hvilket gør det til en mere pålidelig protokol. Du skal også vide, at Edward Snowden tidligere har hævdet, at L2TP / IPSec med vilje er blevet svækket af NSA, men der er ingen klare beviser, der kan vise, hvor legitime disse påstande endnu er.

Med hensyn til stabilitet klarer SoftEther sig bedre, fordi den kan bruge port 443. Da L2TP er parret med IPSec, kan det blokeres, hvis port 500 og IP-protokoller 50 og 51 er blokeret. L2TP kan også støde på NAT-problemer, hvis L2TP-gennemstrømning ikke er aktiveret på routeren.

SoftEther VPN-protokollen giver også bedre forbindelseshastigheder, da L2TP / IPSec har en tendens til at tage længere tid at forhandle om en VPN-tunnel – for ikke at nævne dobbeltindkapslingsfunktionen kan også reducere hastigheder.

Hvad angår tilgængelighed er L2TP / IPSec imidlertid et bedre valg, fordi det indbygget er indbygget i mange platforme. Så det er meget let at oprette en forbindelse. Der er også flere VPN-udbydere, der tilbyder L2TP / IPSec-forbindelser end udbydere, der tilbyder SoftEther-forbindelser.

Og ligesom de protokoller, vi diskuterede ovenfor, tilbyder SoftEther VPN-serveren også support til L2TP / IPSec.

Hvis du gerne vil læse mere om L2TP / IPSec, skal du følge dette link.

SoftEther vs. IPSec

De fleste VPN-udbydere parrer IPSec med L2TP og IKEv2, men du kan stadig stadig finde nogle tjenester, der tilbyder adgang til IPSec på egen hånd. Generelt er det en temmelig sikker VPN-protokol, selvom hvis den ikke er konfigureret og konfigureret korrekt, kan beskyttelsen, den tilbyder, være mangelfuld.

Med hensyn til stabilitet er IPSec meget lettere at blokere med en firewall end SoftEther er på grund af brugen af ​​begrænsede og let at blokere porte. SoftEther er også hurtigere end IPSec, og SoftEther VPN-serveren understøtter faktisk IPSec-protokollen.

IPSec fungerer på adskillige platforme – stort set de samme som SoftEther arbejder på. Imidlertid er IPSec mere praktisk at konfigurere, fordi du normalt ikke behøver at downloade ekstra software.

Endelig understøtter SoftEther flere pakker end IPSec, som normalt er begrænset til IPv4-pakker. Som et hurtigt eksempel kan SoftEther også transmittere IPv6, PPPoE, STP, VLAN og RIP.

Alt i alt er IPSec en anstændig protokol, men SoftEther er simpelthen et meget bedre valg. Hvis du gerne vil lære mere om IPSec, her er vores artikel om det.

SoftEther vs. SSTP

SSTP tilbyder stort set det samme sikkerhedsniveau som SoftEther. Den eneste grund til, at det ikke er bedre end SoftEther i den henseende, er fordi det ikke er open-source, og fordi det udelukkende ejes af Microsoft – et firma, der har været kendt for at give NSA adgang til krypterede meddelelser og samarbejde med både NSA og FBI. Hvis det på en eller anden måde ikke generer dig, er det sikkert at sige, at SSTP er lige så sikker at bruge som SoftEther.

Du skal dog vide, at selvom SSTP kan bruge port 443, bruger den kun TCP-transmissionsprotokollen. På grund af dette kan protokollen være modtagelig for problemet med “TCP Meltdown”, hvilket kan forårsage forbindelsesproblemer. SSTP tilbyder heller ikke support til godkendte webproxy. Desværre, hvis det bruger ikke-godkendte webproxy, er der en chance for, at en netværksadministrator kan få øje på SSTP-headere og droppe forbindelsen, hvis de.

Med hensyn til hastigheder er det sikkert at antage, at SoftEther er meget hurtigere end SSTP. Hvorfor? Fordi SSTP-onlinehastigheder ofte sammenlignes med forbindelseshastighederne, der tilbydes af OpenVPN, og vi har allerede set, at SoftEther er hurtigere end OpenVPN.

SoftEther VPN-protokollen tilbyder også bedre tværplatformkompatibilitet, da SSTP kun er tilgængelig på Windows (Vista og højere). Derudover kan protokollen også konfigureres på routere, Linux og Android. SoftEther fungerer på den anden side på alle disse platforme (inklusive Windows XP og Windows 98) og mange andre operativsystemer og enheder også:

 • MacOS
 • iOS
 • Solaris
 • FreeBSD

Og ligesom det var tilfældet med de fleste af VPN-protokoller, der er diskuteret indtil nu, kan SoftEther VPN-serveren køre SSTP, mens SSTP-serveren ikke kan køre SoftEther-protokollen.

I tilfælde af at du gerne vil lære mere om SSTP, her er en guide, vi skrev om det emne.

SoftEther vs. IKEv2 / IPSec

Både SoftEther og IKEv2 / IPSec er virkelig sikre og tilbyder anstændige hastigheder, men der er en chance for, at SoftEther muligvis er hurtigere på grund af den måde, den er programmeret på. Imidlertid er IKEv2 / IPSec lettere at blokere, da den kun bruger UDP-port 500. IKEv2 / IPSec er normalt lukket kildekode (udvikles af Microsoft sammen med Cisco), men der er open source-implementeringer af IKEv2.

Når det gælder stabilitet, kan IKEv2 / IPSec dog klare sig bedre end SoftEther på mobile enheder. Hvorfor? Fordi protokollen er bygget til at modstå netværksændringer, hvilket betyder, at du nemt kan skifte fra et WiFi-netværk til din dataplan på farten uden at skulle bekymre dig om, at din VPN-forbindelse går ned. Selvom SoftEther bestemt er pålidelig, og dens hurtige auto-connect-funktioner altid er et plus, kan det ikke rigtig konkurrere med IKEv2’s funktion.

Og når det kommer til tilgængelighed, er begge protokoller temmelig bundet. Stadigvis kan IKEv2 / IPSec have en fordel, da det også fungerer på BlackBerry-enheder, hvilket gør det til et bedre valg for mobile brugere.

I sidste ende vil vi kun anbefale at bruge IKEv2 / IPSec, hvis du er bekymret over, at SoftEther mister forbindelsen, når du skifter netværk. Hvis du vil finde ud af mere om IKEv2 / IPSec, skal du følge dette link.

SoftEther vs. Wireguard

Ligesom SoftEther er Wireguard en open source-protokol. Det er angiveligt så sikkert som SoftEther og har en meget let opbygning, hvilket betyder, at den kan opnå anstændige onlinehastigheder.

I henhold til benchmarks på Wireguard-webstedet er protokollen betydeligt hurtigere end OpenVPN. Wireguard kan potentielt være hurtigere end SoftEther også, da dens gennemstrømning går op til omkring 1000 Mbps, mens SoftEther’s gennemstrømning går op til cirka 900 Mbps.

For øjeblikket er Wireguard kun i sin eksperimentelle fase. Det er hovedsageligt et igangværende arbejde, så det er ikke en god erstatning for SoftEther lige nu, da det ikke er stabilt. Plus, det fungerer kun på Linux. I fremtiden kan Wireguard muligvis overgå SoftEther, eller – hvem ved det – protokollen kan muligvis få support på SoftEther VPN-serveren.

Vil du lære mere om Wireguard? Du er velkommen til at tjekke protokollens vejledning.

Så er SoftEther den bedste mulighed?

Som tingene står i øjeblikket, vil vi sige det ja. SoftEther er meget sikker, det fungerer på masser af platforme, og det tilbyder høje onlinehastigheder og stor stabilitet også. Uanset om du vil have adgang til geo-blokeret indhold, sikre dine online data på offentlig WiFi eller bare beskytte dit internet-privatliv mod onlineovervågning, er SoftEther et godt valg.

Hvad er SoftEther? Hovedideen

SoftEther er fri at bruge open source VPN-software, der tilbyder både en sikker VPN-protokol og en alsidig VPN-server, der kan køre flere protokoller (SoftEther, OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec og SSTP). På trods af at den er relativt ny, er SoftEther VPN-protokollen temmelig populær, da den tilbyder stærk kryptering, mens den også giver hurtige hastigheder. Det er også meget tværplatformat kompatibelt.

SoftEther er faktisk så godt programmeret, at det er et bedre valg end de fleste VPN-protokoller. Den eneste, der i øjeblikket kommer tæt på det, er OpenVPN, men det er markant langsommere end SoftEther. Desværre er det lidt vanskeligt at finde en VPN-udbyder, der tilbyder SoftEther-forbindelser. Hvis du leder efter en, kan du tjekke vores service.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me