VPN Kill Switch-funktion (Din omfattende guide) |


Hvad er en VPN Kill-switch?

En Kill Switch er en funktion, som nogle VPN-udbydere tilbyder, der automatisk stopper al Internet-trafik, hvis du mister din forbindelse til VPN-serveren. På denne måde sikrer Kill Switch, at dine private data og ægte IP-adresse aldrig udsættes, når du er på nettet.

Hvorfor forekommer VPN-afbrydelser?

De fleste VPN-servere er generelt pålidelige – især dem, der tilhører anstændige, betalte VPN-udbydere. Selv da er der dog altid en risiko (omend en meget lille) for, at der kan opstå forbindelse til forbindelse på grund af følgende årsager:

 • Forbindelsen til VPN-serveren er mistet, fordi der er fejl i VPN-klienten, der får den pludselig til at gå ned, din ISP forstyrrer forbindelsen, VPN-serveren er gået ned, eller den netværksport, du bruger, har problemer.
 • Du har et lavt WiFi-signal, hvilket kan resultere i store datatab. Til gengæld gør det mere sandsynligt, at din VPN-forbindelse falder. Overdreven brug af WiFi-netværket kan også bidrage til det (som hvis du f.eks. Er på en lufthavns WiFi).
 • Dit anti-virus / anti-malware-program og / eller firewall forstyrrer din VPN-forbindelse, fordi den ikke er tilføjet som en undtagelse, hvilket får den til at falde.
 • Du kører VPN gennem standard UDP-protokollen i stedet for TCP-protokollen, hvilket tilsyneladende kan forårsage ustabile forbindelser undertiden.

Hvilke typer VPN-dræbte switches er der?

Som VPN-bruger vil du normalt kunne bruge to typer Kill Switches:

1. Driftsafbrydere på systemniveau

Denne type VPN Kill Switch lukker helt al netværksaktivitet ned, indtil VPN-forbindelsen er genoprettet, eller indtil du nulstiller din netværkskort. Normalt kan denne type Kill Switch kun tændes eller slukkes.

2. Driftkontakter til applikationsniveau

En applikationsniveau Kill Switch giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps og webapplikationer, du vil forhindre, at få adgang til Internettet (f.eks. E-mail-apps eller torrentklienter). Nogle VPN-udbydere refererer muligvis til disse typer Kill Switches som App Killers.

CactusVPN Apps Killer

Husk, at brug af en Kill Switch på applikationsniveau kan forhindre software i at opdatere til nyere versioner. Af hensyn til din sikkerhed og privatlivets fred skal du sørge for, at dine anti-virus / anti-malware-programmer ikke forhindres i at holde sig ajour.

Hvordan fungerer en VPN Kill Switch?

Når du tænker over, hvordan en VPN Kill Switch fungerer, skal du altid have den grundlæggende firewall-funktionalitet i tankerne – det faktum, at det kan blokere uautoriserede forbindelser, mens du også tilbyder support til undtagelser.

Nå, en Kill Switch bruger en funktionalitet baseret på firewall-regler og dirigerer al netværkstrafik gennem den krypterede tunnel oprettet af VPN. Derefter overvåger Kill Switch konstant din VPN-forbindelse. Hvis det bemærker en pludselig ændring i din VPN-forbindelsesstatus eller IP-adresse, blokerer Kill Switch alle forbindelser for at sikre, at ingen onlinetrafik går gennem din ISP-tildelte IP-adresse.

Normal internetadgang gendannes, når VPN-forbindelsen er gendannet, eller når du har lukket VPN-applikationen.

Hvornår nøjagtigt aktiveres en VPN Kill-switch?

Vi har allerede nævnt, at en VPN Kill Switch vil sparke ind, hvis den opdager, at din VPN-forbindelse er gået ned, men her er nogle konkrete eksempler på, når noget lignende kan ske:

 • Når du er afbrudt fra VPN-serveren, fordi den har forbindelsesproblemer.
 • Når du oplever upålidelige netværksforbindelser (når du f.eks. Er på offentlig WiFi), kan det resultere i, at du mister din forbindelse til VPN-serveren.
 • Der er en chance for, at en VPN Kill Switch aktiverer, når du beslutter at skifte VPN-servere.

Har VPN Kill Switch-funktioner aktiveret automatisk?

Ikke altid. Mens nogle VPN-udbydere muligvis tilbyder VPN-klienter, der har præaktiveret Kill Switches, er det meste af tiden, du har brug for at tænde dem manuelt. Det kan normalt gøres ved at slå VPN Kill Switch-funktionen til i VPN-klienten.

Kill switch aktiveret

For eksempel i CactusVPN-appen er du bare nødt til at gå over til “Indstillinger” og tænde for “Stop internettrafik, hvis VPN-forbindelse er droppet”.

Hvem har mest udbytte af en VPN Kill-switch?

En VPN Kill Switch ville virkelig være praktisk for enhver, der downloader torrents regelmæssigt, og bor i et land, hvor fildeling kan få dem i juridiske problemer. Nu opmuntrer vi ikke til ulovlig krænkelse af copyright eller lignende, men vi er opmærksomme på, at nogle mennesker kun kan få adgang til de filer og underholdning, de har brug for med torrents.

Grundlæggende kan en VPN Kill Switch forbedre dine odds for ikke at modtage DMCA-meddelelser, risikere juridiske bøder eller få din internetudbyder til at afslutte dit abonnement, fordi du er blevet fortærret, hvis din VPN-forbindelse går ned.

Derudover ville en VPN Kill Switch være meget nyttig, hvis du er nogen, der er meget bekymret for deres online privatliv. Uanset om det skyldes, at du laver en analyse af dine forretningskonkurrenter, vil sikre dig, at din internetudbyder ikke kan se, hvad du søger efter, eller er en whistleblower eller en journalist med adgang til følsomme oplysninger, kan en Kill Switch hjælpe med at sikre dit privatliv er aldrig i fare på grund af et forbindelsesproblem.

Er der nogen VPN Kill Switch-alternativer?

Ja, der er tredjepartsprogrammer, du kan bruge til at overvåge dine VPN-forbindelser. De fleste af dem giver dig imidlertid kun mulighed for at vælge, hvilke applikationer du vil lukke ned eller forhindre i at få adgang til internettet, når din VPN-forbindelse går ned.

VPN Watcher er et godt eksempel, og det samme gælder VPNNetMon.

Alternativt, hvis du er en Windows-bruger, kan du bruge den indbyggede opgaveskema. Opret bare en opgave, der automatisk lukker det ønskede program (som din torrent-klient), når din VPN-forbindelse afsluttes.

Alt i alt er du bedre end bare at bruge en VPN med Kill Switch-funktioner. Det er meget mere praktisk, du behøver ikke rigtig at konfigurere alt, og du har alt hvad du har brug for i en enkel klient. Plus, nogle tredjeparts VPN-forbindelsesovervågningsværktøjer leveres også med en ekstra omkostning, så det er mere omkostningseffektivt at bruge en VPN med en Kill Switch.

Sådan testes VPN Kill Switch-funktioner

Den enkleste måde at teste, om VPN Kill Switch fungerer, er at følge disse trin:

 1. Kør VPN og opret forbindelse til en server.
 2. Gå ind på et websted, eller start din torrent-klient.
 3. Afbryd forbindelsen fra VPN-serveren, men luk ikke VPN-klienten.
 4. Hvis dine internetforbindelser og torrenttrafik stopper, fungerer Kill Switch godt.

Hvis du vil have en mere dybdegående metode til test af din VPN’s Kill Switch, er det her, du kan gøre:

 1. Vælg et websted, du vil oprette forbindelse til, og noter dets IP-adresse. For at finde et websteds IP-adresse skal du bare åbne din Kommandoprompt (eller dets alternativ på forskellige operativsystemer) og skrive “ping websitename.com”.
 2. Download og installer Wireshark.
 3. Start Wireshark.
 4. Kør VPN, og opret forbindelse til det websted, hvis IP-adresse du kender.
 5. Når du er tilsluttet det nævnte websted, skal du afslutte VPN-forbindelsen.
 6. Din session / browser fane / vindue skal nu også afsluttes.
 7. Kontroller Wireshark for at se, om der er oprettet nogen forbindelser med webstedets IP-adresse, efter at du afsluttede VPN-sessionen.
 8. Hvis du ikke ser nogen problematiske forbindelser, betyder det, at VPN Kill Switch fungerer som det skal.

På udkig efter en VPN med Kill Switch-funktioner?

CactusVPN har fået dig dækket. Ikke kun tilbyder vi en pålidelig og meget nem at bruge Kill Switch, men vi leverer også en indbygget App Killer i vores VPN-app også. Alt hvad du skal gøre er at tilføje det program, du vil lukke, når din VPN-forbindelse afsluttes på listen, og du er god til at gå.

Så det er meget let at sikre, at dit privatliv aldrig udsættes, når du er på Internettet med CactusVPN.

Sikre dit privatliv med en high-end VPN-service

Med vores service får du altid en sikker onlineoplevelse. Vi bruger kun stærke krypteringsalgoritmer (som AES), vi gemmer ingen logfiler, og vi lader dig vælge mellem op til 6 VPN-protokoller (inklusive de meget sikre OpenVPN- og SoftEther-protokoller).

Plus, vi leverer 28+ højhastighedsstabile servere placeret rundt om i verden. De leveres også med ubegrænset båndbredde, så du kan være sikker på, at du får en glat online oplevelse.

Test vores service gratis først

Ingen grund til at forpligte sig fra get-go. Inden du vælger en abonnementsplan, kan du faktisk prøvekøre vores VPN-service gratis i 24 timer – masser af tid til at se, om vores Kill Switch opfylder alle dine behov.

Når du først er blevet CactusVPN-bruger, får du stadig fordel af vores 30-dages tilbagebetalingsgaranti, hvis tjenesten ikke fungerer som annonceret for dig.

Konklusion

En VPN Kill Switch er en funktion, VPN-udbydere tilbyder til yderligere at sikre deres brugers online privatliv. Grundlæggende vil en Kill Switch slukke for al Internet-trafik, hvis den registrerer, at din VPN-forbindelse er gået ned. En Kill Switch kan også komme i form af en App.Killer, der giver dig mulighed for at vælge hvilke applikationer, der skal afsluttes, når din VPN-forbindelse afbrydes.

En VPN Kill Switch er meget nyttig for folk, der vil sikre sig, at deres internetbeskyttelse er 110% sikret, og for online-brugere, der downloader torrents med jævne mellemrum.

Mens der er Kill Switch-alternativer (som f.eks. Overvågningsværktøjer til VPN-forbindelse, f.eks.), Er det bedre at bare vælge en VPN med Kill Switch-funktioner, bare fordi det er meget mere praktisk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me