Parhaat mainosten estäjät vuonna 2020

ärsyttävä mainos selaimeenPonnahdusikkunat, julisteet ja automaattisen videomainokset näyttävät pommittavan ihmisiä nykyään yhä useammin.


Itse asiassa se on käytännössä mahdotonta selata Internetiä häiritsemättä jatkuvasti mainoksia.

Sinun on ehkä katsottava videomainos ennen kuin katsot videota, jonka todella haluat nähdä YouTubessa.

Pop-up-mainokset näyttävät seuraavat sinua minne tahansakin, ja bannerimainokset voivat olla uskomattoman ärsyttäviä, koska ne saattavat kattaa sen sisällön, jota yrität katsella. Itse asiassa:

Ihmiset pitävät verkkomainoksia ärsyttävinä monista syistämeille digitaalimainosten kysely

Se voi olla tarpeeksi turhauttavaa, jotta saatat luopua Internetistä ikuisesti. Koska tämä ei ole erityisen realistinen ratkaisu, on löydettävä järkevämpi kompromissi. Tämä kompromissi on mainosten estäjä.

Joissakin selaimissa on nyt mainosten estäjä, mutta ne eivät ole aina riittävän tehokkaita poistamaan useimmat verkkomainokset. Tämä tarkoittaa, että sinun on löydettävä laajennus tai muu sovellus, joka voi tehdä työn puolestasi. Parhaat mainosten estäjät vaihtelevat verkkoympäristöjen mukaan, joita käytät yleisimmin. Esimerkiksi jotkut mainosten estäjät ovat tehokkaampia YouTubessa kuin Facebookissa.

Tämän vuoksi on välttämätöntä määrittää parhaat Google-mainosten estäjät skriptit eivät ole sinun hätää sekä parhaat YouTube-mainosten estäjät, jotta voit katsella suosikkivideoitasi rauhassa.

Katsotaanpa tarkemmin, mitä mainosten estäjät ovat ja miten ne toimivat.

Mitkä ovat mainosten estäjät?

mainosten estovektoriKuten hyvämaineinen VPN, myös parhaat mainosten estäjät on suunniteltu auttamaan sinua säilyttää nimettömyys verkossa. Mainosten esto on pääasiassa ohjelmisto, joka estää mainosten avautumisen tai automaattisen toiston selaimessa. Jotkut mainosten estäjät ovat itsenäisiä ohjelmia, kun taas toiset ovat selaimen tai käyttöjärjestelmän laajennus.

Kaikki mainosten estäjät on suunniteltu rajoittamaan mainosten määrää, joka häiritsee sinua verkossa. Jotkut ovat kuitenkin menestyneempiä tässä kuin toiset. Samoin voi olla hyödyllistä tietää, että jotkut mainosten esto-ohjelmistot ovat saatavilla vain tietyissä käyttöjärjestelmissä. Windowsille sopivat mainosten estäjät eivät välttämättä ole yhteensopivia Macin kanssa, ja sama voidaan sanoa iOS: lle ja Androidille. Tämä tarkoittaa, että sinun on valitse mainosten estäjä huolellisesti.

Kuinka mainosten estäjät toimivat?

Mainosten esto sulkee tietyn suodatussäännön tapaan tapaan, jolla hyvä VPN pystyy suodattamaan IP-osoitteesi siten, että se ei ole uteliaiden silmien nähtävissä. Jotkin tämän mainosten estävän ohjelmiston ansiosta käyttäjät voivat luoda omat säännöt suodattaakseen joitain mainoksia salliessaan toisia. Käyttäjät voivat esimerkiksi pystyä lisäämään sallittuihin luetteloihin tietyt mainokset tai mainostajat.

miten mainosten estäminen toimii

Mainosten estäjät tyypillisesti suodattavat kahden tyyppistä sisältöä. Viestinnän estäminen kieltää viestinnän mainospalvelimien kanssa. Kun HTTP-pyyntö esitetään, se sovitetaan mainoslohkojen suodatinluetteloon. Jos pyynnön elementti vastaa suodatuluetteloa, se estetään.

Mainosten esto-ohjelmisto voi myös käyttää elementtien piilottamista, jossa tietty sisältö on piilotettu näkymästä, vaikka se on ehkä ladattu muun sisällön kanssa.

Nyt kun yhä useammat kanadalaiset saavat tiedon yksityisyyden suojaan liittyvistä oikeuksistaan, yhä useammat käyttävät parhaita VPN-verkkoja yksityisyyden suojaamiseksi verkossa. On aika tehdä tästä verkkokokemuksesta vähemmän sotkuinen ja häiritsevä. Ennen seuraavaa maratonselaamista tai suoratoistoistuntoa, vie jonkin aikaa löytääksesi parhaiden mainosten estäjät suosituille verkkosivustoille.

Parhaat YouTube-mainosten estäjät

Google-tytäryhtiö YouTube on erittäin suosittu laajassa väestöryhmässä. Arvioiden mukaan noin 1,8 miljardia ihmistä käyttää YouTubea joka kuukausi.

Useimmat ihmiset tekevät YouTube-hakuja löytääkseen ohjevideoita, arvosteluita tai viihdettä. Sieltä voi löytyä kokonaisia ​​televisio-ohjelmien jaksoja, ja ihmisten on mahdollista luoda oma YouTube-kanavansa esitelläkseen omia kykyjään ja näkökulmaansa.

men käytä pääasiassa YouTubea pelaamisen yhteydessä, koska tämä taulukko osoittaa:

miesten hallitsemat youtube-luokat

naiset, toisaalta ovat kiinnostuneempia terveydestä ja kauneudesta, musiikista ja koirista:

naisvaltaisia ​​youtube-luokkia

Haittapuoli YouTuben käytölle on mainokset. Sinun ei ehkä tarvitse katsoa mainosta ennen jokaista videota, mutta se näyttää aika liiallinen. Onneksi parhaat YouTube-mainosten estäjät tekevät mahdolliseksi katsella videoita tuntikausia nary-mainosohjelman kanssa hidastaaksesi sinua.

AdBlockin

adblock-logo

AdBlock on selainlaajennus, joka on todella nimennyt itselleen viime vuosina. Yhteensopiva Chromen, Firefoxin, Operan ja Safarin kanssa, AdBlock on helppo määrittää ja siinä on esiasetetut suodatinluettelot. Nämä luettelot tekevät siitä uskomattoman helppo estää suurin osa verkkomainoksista.

Käyttäjät arvostavat myös kätevää sosiaalisen median painikkeet ja haittaohjelmasuodatin. Sinulla on lisäksi mahdollisuus lisätä tiettyjen verkkosivustojen tai mainostajien sallittujen luetteloiden luetteloon, jotta he voivat pitää toiminnan kannattavana.

AdBlock on yksi harvoista siellä olevista estävistä laajennuksista, jotka voivat estää onnistuneesti YouTube-mainoksia sekä erilaisia ​​streaming-palveluita. Jos rakastat sisällön katselemista verkossa, tämä voi olla ihanteellinen ratkaisu sinulle. Tietueena minulla on henkilökohtaisesti AdBlock.

AdLock

adlock-logo

AdLock eroaa AdBlockista siinä, että se ei ole selaimen laajennus. Sen sijaan se on riippumaton ohjelmisto, joka on suunniteltu asennettavaksi yksittäisiin laitteisiin. Tämä tarkoittaa, että AdLock ei vain estä mainoksia häiritsemästä sinua YouTubessa ja muilla verkkosivustoilla, vaan myös pitää mainokset pois kaikista käyttämistäsi sovelluksista, jotka muodostavat yhteyden Internetiin.

Vastaavasti voit sanoa hyvästit Skype-, BitTorrent-, kymmenille online-peleille ja monille muille mobiilisovelluksille. AdLock maksaa hiukan yli 20 dollaria vuodessa, ja 14 päivän ilmainen kokeiluversio antaa sinulle mahdollisuuden selvittää, onko se sinulle sopiva.

Parhaat Facebook-mainoksen estäjät

Kalifornialainen Facebook on jättiläinen sosiaalisen median maailmassa. Maapallon ihmiset ympäri maailmaa käyttävät tätä sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivustoa yhteydenpitoon perheen, ystävien, työtovereiden ja täydellisten vieraiden kanssa. Suurin osa ihmisistä on ainakin kuullut Facebookista ja siitä eteenpäin miljardi ihmistä käyttää sitä säännöllisesti.

Itse asiassa Pew Research havaitsi, että monet ihmiset käyttävät Facebookia useita kertoja päivittäin:

facebook-käyttö

Koska niin monet kuluttajat käyttävät Facebookia jatkuvasti, se tulee ei ole yllättävää, että yritykset haluavat mainostaa siellä. Tästä voi tulla uskomaton haitta säännöllisille käyttäjille, joten on tarpeen löytää parhaat Facebook-estäjät.

Ghostery

aavemainen logo

Ghostery estää lisäosan selaimille, kuten Opera, Safari, Chrome ja Firefox mainokset ja sosiaalisen median jäljittäjät. Tietysti on monia laajennuksia ja laajennuksia, jotka tekevät tämän, mutta Ghostery onnistuu erottautumaan kilpailusta erityisen erityisen ansiostaan vankka tietokanta.

Lisäksi Ghostery linkittää käyttäjät yksittäisten verkkosivustojen tietosuojakäytäntöihin ja osoittaa heitä kohti käytettävissä olevia opt-out-vaihtoehtoja. Tämän ansiosta käyttäjien on entistä helpompaa varmistaa, etteivät he koskaan häiritse mainoksia, joita he eivät halua nähdä.

Yksi Ghosteryn uusimmista innovaatioista on heidän mobiiliystävällinen Ghostery Privacy -selain. Se on saatavana Android- ja iOS-laitteille, joten sosiaalisen median jäljittäjien ei tarvitse häiritä ihmisiä riippumatta siitä, mitä laitetta he käyttävät.

StopAd

stopad-logo

StopAd on yksi parhaista Facebookin mainosten estäjistä, koska se on Järjestelmätasoinen ohjelma, joka tarjoaa suojaus kaikilta verkkosivuilta ja sovelluksilta. Tämä ohjelmisto ei ole selaimen laajennus. Siksi se on yhteensopiva kaikkien selainten ja järjestelmien kanssa, mukaan lukien Linux. StopAd on todella täydellinen valinta ihmisille, jotka haluavat vain estää kaikki mainokset, koko ajan.

Heti laatikosta käyttäjät huomaavat, että kaikki tarpeeton on estetty heidän järjestelmästään, mukaan lukien automaattisen toiston mainokset, videomainokset, ponnahdusikkunat ja bannerit. StopAd sisältää myös vankan valikon verkkoturvallisuutta ja -suojausta, mikä on välttämätöntä kaikille lapsille, jotka viettävät aikaa verkossa.

Nämä suojaukset sisältävät haittaohjelmien estämisen ja toimenpiteet datan seurannan pysäyttämiseksi. Saat myös suojaus salaustekniikkaa ja salaustekniikkaa vastaan. Ympärivuorokautisen asiakastuen avulla tämä on erinomainen tietoturvapaketti, joka myös estää mainoksia.

Parhaat Googlen mainosten estäjät

Kalifornian Mountain View’ssa sijaitsevassa harvassa 21. vuosisadalla on vähän ihmisiä, jotka eivät ole tietoisia Googlesta. Tietenkin, se on todennäköisesti tunnetuin hakukone planeetalla, mutta se on myös teknologiayritys, jolla on sormi monissa piirakoissa.

google-imperiumi

Sähköpostista navigointiin, Google on kaikkialla maailmassa. Tietenkin, kaikki tämä suosio merkitsee paljon mainostuloja. Hyvä uutinen on, että Googlen parhaat mainosten estäjät tekevät mahdolliseksi hyödyntää kaikkia tämän teknologia-jättiläisen palveluita ilman, että jatkuvat mainokset saavat heitä häiritä..

Näyttää oikeudenmukaisen AdBlockerin

Stand Fair AdBlocker -logo

Stands -nimisen yrityksen valmistama Fair AdBlocker on rajoitettu siinä suhteessa, että se on saatavana vain Chromelle. Ottaen huomioon, kuinka moni ihminen käyttää Chromea nykyään, tämän ei pitäisi olla liian ankara rajoitus.

Fair AdBlockerin takana olevat kehittäjät eivät aio estää kaikkia mainoksia koko ajan, vaikka voisit määrittää sen tällä tavalla. Sen sijaan he kokevat, että tietyt mainokset tulisi sallia, mutta vain yksittäisen käyttäjän määrittelemät mainokset.

standfair-asetus

Kuten näette, on mahdollista poistaa hakumainokset online-kokemuksestasi Fair AdBlocker -sovelluksella yhdessä Facebook-mainosten kanssa, jos valitset niin. Lisäksi Fair AdBlocker on hyvä valinta, koska se suojaa selaintasi haittaohjelmilta useiden tietoturva- ja tietosuojauhkien lisäksi. Tämä mahdollistaa nopeamman suoratoiston VPN: n käytön aikana varmistaa, että teet sen turvallisesti.

Ad Muncher

Ad Muncher -logo

Käytätpä sitten Chromea, Firefoxia, Exploreria, Safaria tai Operaa, Ad Muncher voi auttaa sinua nauttimaan mainoksettomasta verkkokokemuksesta. Tämä ohjelma on yksi markkinoiden vanhimmista, julkaistuaan ensimmäisen kerran ladattavaksi Windows Vista 1999. Voit suojata kaikki selaimesi yhdellä helposti ladattavalla tiedolla, estämällä mainoksia ja ponnahdusikkunoita Googlessa ja sen ulkopuolella.

Ad Muncher ei toimi niin hyvin YouTubessa. Siksi sitä suositellaan vain, jos et ole tämän foorumin fani tai tavallinen käyttäjä. Jos Google on tärkein huolenaihesi, niin tämä lataus toimii kuin mestari. Jos olet teknisesti taitava, voit todennäköisesti muuttaa asetuksiasi, kunnes Ad Muncher toimii myös YouTubessa.

Itse asiassa Ad Muncher on melko vankka valinta teknisesti taitavalle henkilölle, joka haluaa runsaasti mukautusvaihtoehtoja. Löydät estotoiminnot, kun haluat ladata verkkosivun uudelleen, ja perheet voivat arvostaa ohjelman kykyä sensuroida aikuisille suunnattua sisältöä.

admuncher-kokoonpano

Myös Ad Muncher voi tarttua tehokkaasti mainos- ja haittaohjelmiin alkuunsa, joten se on älykäs valinta ympäröivän yksityisyyden ja turvallisuuden kannalta ja yksi parhaista mainosten estäjistä..

Oikean mainosten estäjän valitseminen

Kaikki tässä mainitut mainosten estäjät ovat tehokkaita ja hyvämaineisia. Kuten todettiin, jotkut niistä toimivat paremmin tietyillä alustoilla kuin toiset.

Vielä, monet heistä ovat vankkoja, monipuolisia esiintyjiä jotka toimivat hyvin monissa eri sovelluksissa. Paitsi, että pop-up-mainokset eivät häiritse sinua, vaan myös ne tarjota luotettava suoja haittaohjelmia vastaan ja erilaisia ​​turvallisuus- ja yksityisyysuhkia.

Kun useimmat ihmiset harkitsevat mainosten estäjän hankkimista, he tekevät niin mukavuussyistä. Parhaimmilla mainosten estäjillä on kuitenkin lukuisia vankkoja suojauksia.

Ne voivat estää sosiaalisen median alustoja jäljittämästä jokaista online-liikettäsi tai suojaamaan sinua haittaohjelmilta, jotka haluavat vahingoittaa järjestelmääsi tai varastaa tietojasi. Tässä valossa käy selväksi, että parhaat mainoksen estäjät ovat melkein yhtä välttämättömiä kuin hyvin arvostettu VPN, kuten Surfshark tai NordVPN.

Perheesi verkkoturvallisuuden varmistamiseksi mainosten esto on ehdottoman välttämätön. Valitse yksi yllä olevista vaihtoehdoista suojataksesi itseäsi ja tietojasi.

FAQ

Ovatko mainosten estäjät laittomia?

Mainosten estäjät eivät ole laittomia, eikä se ole laitonta etsiä tapaa estää mainoksia. Lain mukaan tietokone kuuluu yksilölle ja että tällä henkilöllä on oikeus rajoittaa komentosarjojen tai muun sisällön näkyvyyttä ja käyttää järjestelmää..

Hidastaako mainosten estäjät selaimia?

Jotkut mainosten estäjiä käyttävät ihmiset huomaavat hiukan hidastuneen selaimen nopeuden suhteen. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että ohjelmiston on verrattava HTTP-pyyntöjä estettyjen luetteloon, joka vaatii vähän muistia.

Maineikkain ja tehokkain mainosten estäjä ei silti hidasta järjestelmää kovinkaan paljon. On myös syytä huomata, että nopeusongelmat voivat tasoittaa järjestelmän, koska sen ei tarvitse ottaa aikaa lataa hitaita, kaistanleveyttä häiritseviä mainoksia..

Onko AdRemover laillinen?

Tiedotusvälineiden välityksellä levitettiin vuonna 2018 merkittävä tarina useista vilpillisistä mainosten estävistä ohjelmistoista, jotka tulivat saataville Google Chromen kautta. Voit lukea lehden tiivistelmän Newsweekistä.

AdRemover on ehdottomasti yksi näistä epäilyttävistä sovelluksista, jotka voivat aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä vuotamalla yksityisiä tietojasi. Vältä AdRemoveria, jos haluat suojautua. Jos järjestelmässäsi on jo AdRemover, poista se heti ja etsi toinen mainosten estävä ohjelmisto.

Onko Androidilla adblock??

Android-käyttäjillä on useita vaihtoehtoja mainosten estämisessä. Näitä ovat Ghostery, AdBlock Plus, AdAway ja AdGuard.

Kuinka mainosten estäjät toimivat?

Mainosten estäjät toimivat suodattamalla tiettyä sisältöä ohjelman itsensä tai käyttäjän asettamien sääntöjen mukaisesti. Esimerkkeinä ohjelmistolle voidaan sanoa estävän Flash-animaatioiden latautumista tai sitä voidaan kehottaa estämään ääni- ja videotiedostot Microsoft Wordista. Jotkut mainosten estolaajennukset sisältyvät oletusselainpaketteihin, mutta myös erillinen ohjelmisto on saatavana.

Monet mainosten esto-ohjelmistojen hienostuneimmista versioista sisältävät nykyään estettyjen kohteiden mustia luetteloita ja sallittujen kohteiden valkoisia luetteloita. Lisäksi heillä voi olla suodattimia säännöllisille lausekkeille, jotka estävät kaiken, joka on merkitty mainos. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä ei näe ponnahdusikkunoita, bannereita ja automaattisen toiston mainoksia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map