Comparatif Meilleur VPN 2020: Quel Fournisseur -kuoro?

Comparatif Meilleur VPN 2020: Quel Fournisseur -kuoro?


Afin de prévenir les fléaux tels que le terrorisme, Kanadassa joka on paikkansapitämätön ja enimmäismäärä, joka on ehdottomasti kiberkysymyksessä. Bien qu’utiles, pysyvä ja pysyvä ces nombreuses mesures du gouvernement canadien sont malheureusement de nature à limiter votre droit individualel à la vie privée.

De même, une autre catégorie de personnes peut avoir accès à vos informations personalles and to les les astors de votre vie privée à tout moment: il s’agit des hakkerit ja des autres utilisateurs malveillants.

Jos et halua suositella Internetissä vuonna 2020, niin kanada ja hakkerit ovat käyttökelpoisia malleilantteja kohtaan (sans oublier toutes ces sociétés qui scrutent votre aktivité et louis vour ehdotus desresers et consorts), vous devez absolution à un VPN (virtuaalinen yksityinen verkko, Réseau Privé Virtuel).

Täydellinen VPN-palvelun käyttö, kun Internet-yhteydenpitäjät eivät tuota Kanadaan kolikkoa, mutta myös suuret verot, jotka mahdollistavat väärinkäytön, joka vastaa virtuaalirikollisuuden uhreja..

Yhdessä sovelluksessa VPN: ää, jotka eivät ole tutustuneet Internetin tuntemattomuuteen, kulkevat tunnelinkryptin kautta, ovat tunnelin tai kanavan suoraa yksinkertaistamista (kanava ei ole kytketty) (ei sisällä mitään hyötyä), mutta ei peut pas déchiffrer les données.

Jos et ole sitä mieltä, että auto on VPN: n mukaan, niin sanotun “contenus auxquels vous n’aviez pas accès depuis le Kanada” -ongelma on raison que ce soit, et bien d’autres fonctionnalités.

Par ailleurs, VPN est très aborvable, ja VPN en lui-même est très helppo käyttölaite, puisque vous n’aurez généralement que quelques clicks à effectorer.

Toutefois, nousee vastaan ​​saumattomampaan palveluun kuin VPN: n tiukka henkilökohtainen ehdotus, mikä on ratkaisevan tärkeä tekijä palveluntarjoajan anonyymin, rapide et sécurisée (ainoan que d’autres fonctionnalités importantes) yhteydessä. depuis le lieu où vous vous situez au Kanada.

En existe en réalité ympäristö plus 300 VPN-palvelua sur le marché, les gratuits comme les payants, ja kaikki palvelupalvelut on caractéristiques ja fonctionnalités différentes. Parmi cette lukuisat palvelut, joka ei ole mahdollista. Heureusement, nous avons la ratkaisu.

Nous avons tehokkaiden testien suorittaminen VPN: n palveluista, jotka ovat voimassa meuxur eux. AVN-luokituksen tarkistusten määrittäminen VPN: lle Kanadan kanssa vuonna 2020, mikä on käytännöllinen ja asianmukainen, kun VPN: n testauslaitokset testaavat VPN: n..

Contents

Kommentoi testons-nous les -palvelun VPN: une procedure séquentielle minutieuse, étape par étape &# X1f575;&# Xfe0f;&# X200d;&# X2642;&# Xfe0f;

En tant qu’expert en navigointi Internetissä ja VPN: ssä, mukaan lukien tarkastuskäynnin arviointivalmius, joka kattaa kansainvälisen kanssakäynnin kanadalaiset, myös yhteydenpitoverkon, joka sisältää verkon, turvapaikanhaun ja täydellisen anonyymin.

Paras testi, joka on tarkoitettu moninkertaisille palveluille VPN-palveluna, kansallisena arviointinappiona, joka on tarkoitettu fuabiliteettien ja valtuutettujen palveluiden järjestämiselle, myös plus-leur-kokoonpano, leurs fonturenalités, leur légalité, etunimirajapyynnöt, VPN-palveluntarjoajat. Hyödyntäminen, nous prenons en compte quelques critères maahantuojat tels que:

 • La juridiction : afin de savoir dans quelle juridic ou quel maksaa palvelun est immatriculé; &# X2705;

L’hébergement oru dans un pays 5 5 Eyes (5 Yeux): palvelun VPN en kysymys partage ses information aux gouvernements;

 • La politique en matière de säilöntälokit: afin de savoir si le service säilyttää muut kuin lokit (s’il säilyttää ses lokit, alors il faut éviter ce service VPN); &# X2705;
 • La vitesse : afn de voir si le service VPN fi kysymys vous permet de naviguer rapidetion sur le Net, sachant qu’un bon VPN doit être rapide; &# X2705;
 • Leviäminen P2P: lle : afin de savoir si palveluportti, joka luovutti P2P: n, et donc s’il jätä lopettaakseen Netflixin. Un bon VPN ei saa estää P2P: tä. &# X2705;

Napsauta napsauttamalla VPN-palvelun testausmenetelmää.

Le tableau suivant récapitule d’ailleurs les résultats d’après les critères ci-dessus pour plus de 45 services de VPN accessibles au Kanada.

Ei luokitusta ja kaikkia merenkulkualan VPN-palveluita Kanadassa en 2020: ssa

Sans plus tarder, yleinen testausmenetelmä testin läpikäynnille, äänioikeuden ilmoittaminen ja kaikki 7 merenpinnan VPN-palvelua Kanadassa en 2020:

1. NordVPN – Le meilleur choix pour les Canadiens

 • Hyper sécurisé
 • Très rapide
 • Plus de 5 200 tarjoilijaa !

Sans aucun doute, kaada kansainväliset kanadalaiset, VPN-palvelun tarjoaminen estvVVN.

Hyper sécurisé et itsevarma

Immatriculé au Panama, NordVPN tarjoaa sinulle mielenkiinnon ja onnistuu navigoinnissa. Luovutamme meilleurs-talletuslaitokset eläinlääkinnällisistä lisäyksistä VPN au monde -palveluiden yhteydessä.

Ce palvelu hyödynnä kaksinkertaista salausta d’ailleurs un protocole de (lequel associe deux palvelur à la fois pour la sécurisation de votre connectionx) pour une meilleure protection de vos données staffles de navigation.

Aussi, hakemus de NordVPN (laquelle est très facile à utiliser) hävitä d’un kill switch qui empêche à vos donnees personles de navigation de finir dans les mains d’un utilisateur malveillant et mal száta.

Par ailleurs, sopimus nombreux-palveluista, NordVPN ei voi säilyttää aktiivista toimintakykyä, joka on lähetetty ja joka on lisätty. Huippuluokan ilmoitus Panaman oikeudellisista oikeuksista, lesquelles sont très favorables à la secretité des données des internautes.

Yhdenmukaiset palvelevat laitokset

Aktivointi, VPN-palveluntarjoajan palvelu, joka on NordVPN-palveluntarjoajan automaattisen palvelun tarjoaja. Ce dernier käyttää jusqu’à plus de 5 200 tarjoilijaa répartis dans plus de 60 maksaa maapalloa. Sinun ei tarvitse suorittaa yksinkertaista hasard qu’à l’issue de nos -testiä, jotta voidaan katsoa, ​​että VPN-arvo on suurin kanadassa vuonna 2020.

Rapide ja hyväksyjä P2P ja le torrenting

NordVPN: n yhteydenotto kolmen rapid ja sans faille, vous permettant ainsi de naviguer assez vite lorsque vous l’activez ja de rien laisser comme trace de votre passage to le Web.

Aussi, vastalause VPN: lle, joka on yleinen P2P ja / tai torrenting, NordVPN est bien plus puissant. P2P-merkkien ja muiden torrenttien ja muodollisten rajoitusten ja maantieteellisten piirteiden suhteen maantieteelliset piirteet, jotka perustuvat sellaisiin sivustoihin, jotka ovat Netflix depuis le Kanadassa, ja muut kuin ensi-ikäiset, virka-asiakirjat ja nimettömyydet.

Par ailleurs, avec NordVPN, vous pourrez connecter samanaikainen jusqu’à 6 appareils, lataa levylevyt (Android, iOS, Linux, ChromeOS, Mac, ja niin edelleen).

Un abonnement à moindre coût

Toutes ces performance and fonctionnalités de NordVPN sont accesssbles à prix un très aborvable, compte tenu de ce qu’offre ce service for matière de sécurité, luottamukselliset ja pikaiset. L’abonnement mensuel à NordVPN ei vous coûtera que 11,95 $; et, pour votre plus grand plaisir, cet abonnement mensuel ne coûtera que 2,99 $, mikäli sinun on valitettavasti kavennettava pitkään.

D’ailleurs, notez qu’avec NordVPN, vous avez jusqu’à 30 jours pour tester sans engagement l’offre à laquelle vous avez souscrit, ja sen jälkeen, kun se on 30 jurua vous êtes remboursé si vous n’êtes pas tyydyttävä (mme) niinkuin kuvitella vaikeuksia kommentoida vous pourrez ne pas être tyydyttävä de palvelu).

Palvelun VPNNordVPN
juridictionPanama
5 YeuxEi
Lokien säilyttäminenEi
VitesseRapide
Palveluntarjoajat5 231
Nombre de yhteyksien samanaikainen6
P2P-estoEi

2. SurfShark – Votre-meilleure ratkaisu VPN à prix réduit

Onko VPN à prix réduit? SurfShark vous ehdottaa ratkaisua VPN à un prix défiant la concurrence. Enfet, SurfShark tarjoaa nouveau yksityisen virtuaalipalvelun (VPN), joka on ehdottomasti yrittäjyyden tilanne Viergesin brittiläisten tavaroiden parissa. SurfShark on aktiivinen toimisto ja kuusi kuukautta, ja ehdottaa suunnitelmia VPN: lle, joka on tiettyjen nimien joukossa. Kommentoi SurfShark -sovellusta, joka on VPN-lisäys?

1. Prix / Qualité de -palvelu

Kaada seulement 1,99 $ / kuukausi, mikä on erittäin hyvä tekniikka (VPN). En effet, SurfShark antaa käyttöönsä merkittävän innovaatioon liittyvän palkinnon: palkinnon ennakoidaan IKEv2 ja OpenVPN. Kaikki käyttökelpoiset prosessit, vous serez en vaihe avec les principales normes de cryptage artimies aux utilisateurs de Windows (IKEv2: n kautta) ainsi quaau reste du monde (avoin lähde). Gardez à l’esprit -sarjaan sisältyy protokollien VPN les plus anciens utilisés par deombreux VPN -poisto, joka on kryptaatio plus plus. Selaile, älä tee mitään erottelua SurfSharkin, auton Netflixin ja muiden palveluntarjoajien valmiiden detektointikykyjen ja estävänsä tiettyjen VPN-tiedostojen välillä.

2. Vitesse / Luottamuksellisuus

En plus du cryptage SurfShark -sovellus, luottamuksellisten ja suojattujen takuiden suojaus, VPN SurfShark -suunnittelukokonaisuuksien ainutlaatuinen sisältö, joka on suunniteltu käyttökokemuksen lisäämiseksi. La vitesse ja luottamuksellinen lataa deux pisteitä linnoituksia. D’ailleurs, leurs utilsateurs ne sont soumis à aucune rajoittaminen vitesse, bande passante tai rajoitettu de données.

3. Apu

L’une des caractéristiques d’un bon fournisseur tarjoaa palvelun, joka on helppokäyttöinen kaikille ongelmien ratkaisemiseksi ja vastaavasti nopean toiminnan aloittamiseksi. SurfShark Fait déjà bonne -hahmo kattaa avustekniikan. En effet, la rubrique d’aide de leur site -sivusto on verkkosivusto. Lukuun ottamatta tiettyjä didaktiikan nimikkeitä, parhaita mahdollisia käytäntöjä optimaalisen yhteyden muodostamiseksi ja osion UKK-kohtaan. SurfShark ehdottaa tuen antamista pikaviestejä varten suoraan 24/7/365 ja ottamalla yhteyttä suoraan politiikkaan tai kommentteihin.

Avec SurfShark, surfez dès aujourd’hui, joka on yksi cyber océan -julkaisuista, julkaistu julkaisuista, suivista, haittaohjelmista tai tietojenkalastelun varalta!

3. ExpressVPN – Toinen valinta Canadiens-leirille, varmista, että ne ovat voimassa

expressvpn-logo

 • Hyper rapide
 • Bien sécurisé
 • Plus de 2 000 tarjoilijaa

Une couverture suuri

Immatriculée on Iles Vierges brittiläinen, ExpressVPN on VPN-palvelun päivämäärä 2009. Méme ei ole paras valinta premier Choix -kampanjaan, joka on kansalaisten keskuudessa. assurer une bonne connexion anonyme sur le Web.

ExpressVPN voi lähettää suuria couverture depuis le Kanadassa, meri, celle-ci est inférieure à celle du premier service VPN. Il vous offre précisément plus de 2 000 palvelijaa koskettaa, lesquels couvrent jusqu’à 94 maksaa. Cette couverture est excellente, et, enmes de nombre de pay couverts, ExpressVPN est même devant le coup de cœur de ce classement.

Sécurisé ja uskomattomia

Laajenna VPN: n ensisijainen sisältö ja ExpressVPN, joka on tietoinen kaikista. Palvelu täyttää kaikki vaatimukset, koska se on suunnattu navigoinnin turvallisuuteen, puhelin on suunniteltu AES-256-salaustekniikkaan. Celui-ci est très esiintyjä, ääni täynnä. Olen ehdottoman välttämätöntä, jotta kuvanlaatu voitaisiin ladata ristiin, salauksen tyyliin.

Aussi, suojaa lokit, ExpressVPN on lajiteltu kaikilla kielillä, jotka säilyttävät tukilokit (parhaiden palvelujen käytön lopettamiseksi). D’ailleurs, tous les services VPN-palveluntarjoajat ilmoittavat luokkien säilyttämättä lokitiedostoja. De même, ce service vous met à l’abri d’éventuelles fuites WebRTC et d’éventuellesinfektiot fiketteihin.

ExpressVPN on lajiteltu kaikilla kielillä, jotka ovat rajattujen maantieteellisten muotojen muodonmuutos. Grâce à ce -palvelu, vous pouvez accéder facilement à Netflix ja odi Kodi depuis n’importe quel -kolikko Kanadassa.

Et le prix…

Le prix à payer pour bénéficier des services d’ExpressVPN estress on en 6,67 $ ja 12,95 $ mensuellement, sisällyttäkää tarjoukset qui peuvent abaisser ce prix d’abonnement mensuel. CeVex est plutôt juste, compte tenu de la bonne réputation ja de la kvalité des des de lampéresurss tarjoukset par ExpressVPN.

Palvelu VPNExpressVPN
juridictionIles Vierges britanniques
5 YeuxEi
Lokien säilyttäminenEi
VitesseRapide
Palveluntarjoajat2 000
Nombre de yhteyksien samanaikainen3
P2P-estoEi

4. VyPrVPN – yhteydenotto vakava ja erinomainen hinta

vyprvpn

 • Erinomainen hinta
 • Rapide
 • Moins de serveurs

Connexion illimitée ja sccuréee

Même si VyPrVPN estimoi verkon, joka suorittaa suorittajan sur de nombreux -pisteissä, kun vallitsee vallankaappaus, enimmäispaikka, kun mittauspaikka on luokan edessä. Ce grâce à quoi il la mérite vraiment c’est d’abord la connexion illimitée qu’il offre.

Avec VyPrVPN, vous pouvez streamer en illimité, 24 h / 7, sans baisse de performance yhdistämisen tai yhdistämisen kautta. Ce qui nest pass toujours le cas avec tous les services VPN.

L’autre raison pour laquelle ce service mérite samaan aikaan, kun luokka on luokiteltu viimeksi mainitun jälkeen. Les plus de 700 tarjoilijaa qu’il possède, Il les konserve en Internet, réduisant ainsi mahdollista, että voit antaa donneille henkilöstöä tombent en de mauvaises verkkovirtaan, me lorsque vous faites de mauvaises manipulaatioihin.

P2P ja torrenting

S’agissant du P2P ja du torrenting, honnêtement, VyPrVPN s’en a justcuste avec une mainitsevat hyväksyttäviä. En effet, tekniikka, palvelun täydellisyys ja torjunta sekä Kodi ja Netflix.

Sauf que cela n’est pas toujours le cas: le torrenting ei ole pas vraiment kannustaa par ce -palvelua; pour accéder à Kobi, vous devez effectorer des konfigurations manuelles; et, sfagissant de Netflix, joka on kaikkein vaikein mahdollisuus kattaa VyPrVPN-palvelun tarjoaja, joka on päässyt sivustoon.

Période d’essai et prix

Chez VyPrVPN, la période d’essai est of 30 jours; et, comme d’habitude dans ce domaine, jos et ole valmis palvelujen tarjouksiin, vous êtes remboursé.

Kaada qui est du prix des souscriptions, VyPrVPN tarjoaa 50% aux nouveaux -asiakkaiden poikipalvelun, une manière de vous remercier d’avoir testé son-VPN-palvelu.

Quoi qu’il en soit, VyPrVPN estää palvelun toimittamisen, ja jatkaa palvelun tarjoamista, joka on tarkoitettu käyttäjille, jotka käyttävät kaikkia käyttötarkoituksia, sekä suuret muutokset.

Palvelu VPNVyprVPN
Palvelun VPNVyprVPN
juridictionSuisse
5 YeuxCoopératif
Lokien säilyttäminenEi
VitesseRapide
Palveluntarjoajat700
Nombre de yhteyksien samanaikainen5
P2P-estoEi

5. PureVPN – Moins cher, mais moins perforant

purevpn

 • Raport kvalité / prix améliorable
 • Vitesse moindre
 • Voittaa d’IP -sovellukset

Kaikkien Canadiens-palveluntarjoajien VPN-palveluntarjoajat, jotka tarjoavat moitteettomia rajoitteita,.

Une bonne affaire -rahoitus

Siitä voile l’essentiel est de pouvoir accéder à Internet à l’aide d’un VPN and de bénéficier des meresurss de meilleurs services VPN (comme la secretité de vos données, l’anonymat, la période d’essai de 30 jours or encore le service asiakasyritykset), ja niin edelleen, aloittaa PureVPN est un bon choix.

Ylläpitävä, laadullinen, selkeästi que les -palvelujen tarjoukset PureVPN: n suuret inferieurs à ceux du premier service de cette list, et nettement inférieurs à ceux des services qui viennent avant lui dans cette liste.

Toutefois, laadukas VPN-palvelu on hyväksyttävä lorsqu’on veut réduire ses dépensars pour the ce genre de services, ou lorsqu’on pose dis dis dis pose pose pose pose pose dis pose dis pose pas pas.

Plein de fonctionnalités

Siitä huolimatta, että PureVPN-palvelu on laadittu maaliskuun lopulla, se on tosiasiallinen uudelleenarviointipalvelun järjestäjä, joka on saanut aikaan täydellisen nimityspalvelun. C’est sérement ce grand nombre de fonctionnalités qui attirera huomio lorsque vous vous rendrez sur PureVPN site.

PureVPN: llä voit ladata petit prix que vous payerez pour un abonnement, vous aurez droit à des fonctionnalités telles que l’anti-virus, l’anti-hampware, le filtrage d’applications, en prevention d’éventuelles intruuses, le blocage de publicités, jne. sans oublier by non-Conservation Des Logs, ainsi que les fonctionnalités de base of tout service VPN. Ces fonctionnalités sont difficilement accesssbles à ce prix chez les autres -palvelut VPN.

Et le torrenting alors ?

Oubliez toute de suite PureVPN, joka on oikea tapa hankkia torrentit ja yhteydet VPN-palveluun. En effet, palvelun täydellinen siirto torrentille, vastaavuus VPN: n kanssa.

Ilf voim permet pas d’accéder sûrement à Netflix États-Unis au Canada -palvelun tarjoajat, sinon avec des keerulineés. S’agissant de l’accès à Kodi, PureVPN tapasi queen même une jatkoksen à votre disposition, laquelle vous permet d’utiliser facilement ce site.

6. PrivateInternetAcces – Saatavana, saatavana ja siirrettävänä

yksityinen internetyhteyslogo

 • Rapport qualité / prix décevant
 • paasto
 • Voittaa d’IP -sovellukset

PrivateInternetAcces vous permet peut-être d’avoir ja accés privé au réseau Internet, lisää se, että se on viimeisin kysymys queil vous permette d’avoir le meilleur accès privé qui soit.

Hyvin laadukkaita palveluita

Pour le public canadien, PrivatInternetAcces ei enää tarjoa erinomaista laadukasta palvelua. Il est todistaa moins coûteux, mais il possède beaucoup d’inconvénients and une fairble quality, ce qui donne en fin de compte un prix élevé lorsqu’on tient compte de ces inconvénients and de niveau de kvalité.

Muuta palveluita, ja tarjoa vaihtoehtoja intéressantes comme la mahdollisille vaihtoehdoille, jotka ovat valinnaisia. En effet, avec PrivateInternetAcces, vous pouvez choisir de baisser le niveau de sécurisation de votre connectionion pour obtenir une plus grande vitesse de navigation.

Valitse tämä valintavaihtoehto, niin, että auto saapuu 256 bitin salauksen jälkeen, kun taas ei ole mitään merkitystä. vous pouvez ainoa passer à cryptage de 128 bit and gagner en viitesse de navigation, les 128 bites de cryptage en en vour assurant déjà une bonne protection, and la vitesse supplies for the details of anyte importante.

Il ei ole niin suosittuja, koska se on avoin yhteydenpito palveluun, kun taas lorsque vous n’êtes pas situé dans l’un des 28 maksaa couverts par ses palvelurssit (dans ce cas, votre connectionxion risque même de ne pas bouger plus vite qu’une tortue).

Valitse tietyt tiedot, kun kohta Yksityinen Internet-yhteys on käytettävissä vain yhden pojan poissaolon kautta. D’ailleurs, ce prix peut être plus bas selon vos options d’abonnement. Hyödyllinen julkisivu, joka suoritetaan palvelun lopettamisen jälkeen, jos suositellaan 3 – 7 dollaria.

Torrentit, Kodi, Netflix

PrivateInternetAccess on lajiteltu passablement en cei, joka koskee torrenting ja l’accès à Kodi. Toutefois, il faut oublier tout de suite ce service to vous souhaitez accéder à Netflix avec lui en 2020, auto aujourd’hui, ce service VPN ei ole permet pas d’accéderin puhdistaminen sivustoon sauf avec ja peu de mahdollisuus.

De sérieux haittaa

Le Premier inconvénient de PrivateInternetAccess tarjoaa parhaan mahdollisen paikallisen luettelon États-Uniksesta. En effet, relation aux 5 Yeux, cette localization aux États-Unis ne lui permet pas d’avoir ou d’offrir les meilleurs services en matière de sécurisation des données staffles.

Toinen inconvénient palveluntarjoaja est queil täyttää tukipalvelut chat chat live (en direct) à la disposition de ses utilisateurs, sans oublier les inconvénients déjà évoqués plus haut en rapport avec la qualityit de ses services.

7. Luottamusvyöhyke – Rapide, free offrant ja très petit nombre de tarjoilijat

TrustZone

 • Raport kvalité / prix améliorable
 • Très peu de serveurs
 • Connexion mauvaise loin des serveurs

Si Trust Zone -tapahtumien ennakkoesitykset, mukaan lukien suosikkiesitykset, joille ei anneta mitään hyötyä, suositellaan, kun taas plussalla ei ole mitään valintaa, joka on loistava äänenvoimakkuus..

Très peu de serveurs

Luottamusalueen ulkopuolelle jätetty 135 palveluntarjoajaa, tilannekatsaus siitä, kun seulonta tapahtuu 31 maksaa, mikä on enimmäismäärä, joka on yhden numeroidun luettelon etusijalla. C’est par rapport à d’autres caractéristiques que ce service s’en sort assisi bien, notamment par rapport à sa vitesse.

Tout yksinkertaistaminen rapide

Tarjoamme luottamuksen luottamusluottoa Trust Zone -sarjakumppaneille, mukaan lukien suuret luettelot, ja tämän jälkeen kompensoi pojan reilun palvelun tarjoajat. Cette vitesse de connexion est particulièrement spectaculaire lorsque vous êtes situé dans une zone géographique à proximité d’un de ses tarjoilijat.

Erinomainen niveau de sécurité

Une autre caractéristique qui compense le fairble nimitys palvelutasoista Trust Zone on poika niveau de sécurité. VPN-palvelu on ennakoitu Seychellien paikalliselle tasolle, joka on tosiasiallinen, koska se ei ole aucun compte à rendre à qui que ce soit sur les données de ses utilisateurs, car ce maksaa suurennuslasin, joka on suojattu kaikille. yksilö, et des internautes précisément.

Par ailleurs, en cei qui, joka koskee torjuntaa ja P2P: tä, Trust Zone -sovelluksen ilmainen mestari. Valtuutetut torrentit ja mahdolliset täydelliset mahdollisuudet Netflixiin ja Kodi au Canada depuis ses -palvelimiin.

Si l’on prede également le prix and les tekniikoita salauksen luomiseen, luotettavasti, luotettavasti, erinomainen palvelu VPN lorsque vous êtes situé dans une zone géographique à proximité de l’un de ses serveurs.

8. Piilota perse – Un nom rigolo pour un mauvais -palvelu

Piilota perse

 • Nom rigolo
 • Mauvais-palvelu
 • À éviter au Kanada

Olen olemassa

Ei, ei mitään, piilota perse, joten «Välimuisti Mon Cul» on VPN-palvelun voimassa oleva palvelu. Avec un nom si évocateur et rigolo, l’on s’attendait lors de nos tests que ce service soit vraiment une valeur sûre, un service qui peut vraiment «cacher votre c ** l» lorsque vous naviguez sur le Net.

Pahoinvointi, ce service ne mérite pas qu’on paie pour ses palvelut. Nous dirons même que Piilota oma takallani mekanismit VPN-palveluun Kanadassa. Optiikka palvelun VPN-palveluun, joka sisältää Internet-yhteyden poistoir !

Torrenting et P2P

Enemmän kuin torjuntaa ja P2P: tä, Hyde My Ass -levykertomus. Lors de nos -testejä, huhtikuun lopussa pidettäviä päiviä, nof n’avons pas réussi à utiliser des torrents ou à accéder à Netflix.

Le Comble est que poika näennäispalvelun asiakas est si rakennuskelpoinen qu’on ne peut pas mielikuvituksen pire. Après avoir essee à maintes rewers de kontacter ce pseudo service client, nous n’avons comme réponse que la dsasavation de notre compte, et ce sans avertissement, the service en kysymys n’ayant au préalable pas répondu à nos messages, mail and appels téléphoniques.

Connexion et sécurité

Malgré la suppression de notte compte, nous avions déjà pu tester la vitesse de linkx de Hyde My Ass, and laissez-nous vous dire que cesest vraiment de la foutaise. Soit la connexion est hyper lente, soit elle n’existe même pas.

D’ailleurs, VP Service on VPN, joka tukee suosittuja poliittisia säilyttämislokkeja, ja se on ainoa tapa, jolla yhteistyötä tehdään vihamielisille à suojellakseen ulkomaalaisia ​​yksityishenkilöitä. Vous savez désormais où ne pas mettre les pieds.

Mukautettu VPN-testin minuutti

lähetysnopeusvektoriIlmoitettu plus 300 palvelua VPN: n toteutus, parmi lesquels seulement moins d’une trentaine offre des services au moins hyväksyttäviä. Kaikkien VPN-palvelujen lisäkysymykset au moins hyväksytään oikein l’objet -testi, duquel découle notre classe.

Huhtikuun lopussa valittujen valintamenetelmien mukainen arviointiperuste ja VPN-tutkimuksen kokonaisvaltainen kokemus, noon avons procédé aux -testausten ennakkoarvio on sopiva seuraaviin tarkoituksiin:

 1. Souscription au service VPN

Nous avons souscrit à chaque service VPN moyennant le prix qu’il fallait; VPN: n asennuksen lisäys kannettavan tietokoneeseen ja avun hankintatesti celui-ci (VPN) -sovelluksen kokeiluun 7 vrk.

 1. Testi de la vitesse

Kysymys ympäristönäkökohdista 7 IP-erottelija ehdottaa palvelun VPN-palvelua, mikä tarkoittaa, että yhteys IP-yhteyteen on mahdollista (ei) ja IP-liittymään..

 1. Vérification des éventuelles fuites

Ei VPN-palveluita, mutta ei myöskään puhelinnumeroita, vaan WebRTC-konsortioita, VPN-palveluita, jotka eivät ole läpikäyneitä,.

 1. Testaa torrentiaa ja P2P: tä

Esitä kysymys tarkistajien palvelusta ja VPN-palvelun testaustuesta, joka tukee torjuntaa ja P2P: tä, ja älä anna VPN: n käyttöönottoa VPN: lle, koska Kodi ja Netflix.

 1. Vérification de la praticité et de l’ergonomie

Nous vérifions ici la helppokäyttöisen palvelun käytöstä, käyttöliittymän ergonomia, ainoa que la réactivité ja palvelun asiakasohjelman disponibilité chaque VPN.

 1. Comparaison du prix à la qualité

Jos sinulla on kysymys là d’avoir une idée du rapport qualité / prix.

 1. Vérification du niveau de sécurité ja luottamuksellinen

Nous évaluions ici les principales fonctionnalités d’un service VPN, henkilöstön työntekijöiden turvallisuus ja luottamuksellisuus celles-ci.

Notez que nos -testit ovat suosittuja, ja ne ovat erittäin suosittuja, koska VPN de 2020 -standardissa säädetään 20 kertaa. Ces-testit ovat ympäristölle ja ympäristölle asetettuja vaatimuksia, kun palvelun suosittelija on suosittu..

Dans la même logique, nous ne favorisons (ni ne défavorisons) aucun service VPN on notre classement pour que que raison que ce soit (rahoitus, strategia, ou autre). Ilmoitusluokitukset ja suositukset suositellut lausunnot, arviointikokemukset ja esseiden laatimat palvelut.

Ainsi, noon avons testé 20 -palvelut VPN, que nous avons vraiment préalablement souscrit à 20 abonnements. N’oubliez pas que la quasi-totalité de ces services offre une période d’essai! En gros, vous découvrez ici le classement and les ihmissuositusten suositukset, jotka on suoritettava testauspalvelujen VPN-sovelluksissa, Canadiensin VPN-mukautukset.

Foire Aux -kysymykset

C quest un VPN au juste ?

miten VPN toimii pääsynä sosiaaliseen mediaanTarvitset yksinkertaisen ja VPN-palvelun, joka on salattu, kun yhteys on olemassa laitteiden (ordinaattorit, puhelimet ja puhelimet) ja Internetin välityksellä. Jos sinulla ei ole lainkaan käyttökelpoisia lääkkeitä, merirosvoja ja varmennettuja viranomaisia, jotka tekevät Internetistä aktiivisen toiminnan.

Kaada cela, il redirige yksinkertaistaminen ces données versio palvelun parmi les nombreux qu’il peut hävittäjä, ja erilainen Internet-yhteys (FAI).

Les VPN utilisent généralement des protocoles on avoimen lähdekoodin lähde (Open VPN par esimerkki). Le niveau d’anonymat ja luottamukselliset tiedot ovat erittäin valtavia, vertaileva.

Kommentoi fonctionne un VPN ?

Méme s’il est difficile à initier soi-même, VPN: n fonctionnement d’un yksinkertainen.

Voici kommentti tout se passe:

 1. Vous téléchargez ja VPN-palvelun asennuspalvelu viritinvahvistimelle / tablette / puhelin
 2.  Vous lancez le service fi l’ouvrant yksinkertaistaminen après son asennus
 3.  À partir de cet instant, toutes les données (IP-osoite, votre-lokalisointi, vain henkilöstön tiedot jne.) Qui sortent de votre appareil sont cryptées (toimittaa näkymättömän tai salaamattoman par qui que ce soit)
 4.  Ces données cryptées eivät siirry VPN-palveluun
 5.  Tarjoamme palvelun VPN-palvelun que vos données (qui demeurent cryptées), joka on suunniteltu Internetin alle (sivuston vierailija)
 6.  Internet, l’on ne verra donc pas que vos données (quenon ne peut pas voir) proviennent de vous, mais d’un serviceur VPN.

Jos käytät VPN-palveluntarjoajaa, ole hyvä ja odota, että meillä on ennakkoluulottomia mahdollisuuksia hoitaa henkilöstö / luotettavat henkilöt, jotka ovat läsnä Internetin kautta (numerot, aseet, käsikirjat) crédit jne.). Voyez donc le VPN comme ce voile qui recouvre tout ce que vous avez et faites lorsque vous êtes connecté sur Internet (vain henkilöiden henkilökunta, les site que vous visitez jne.), Ja mikä tahansa voile ne peut être enlevé par qui que ce soit.

Käynnistä VPN-palvelin ?

Yleinen palvelun VPN-palvelun käyttöoikeus, joka on luottamuksellinen ja poikkeuksellinen Internetissä. Kryptaatilla, käyttökerralla ja VPN: llä uudelleenmarkkinoille saattamisen mahdollisuus, kun otetaan huomioon “tumman verkon” henkilöstö ja navigointi henkilöstön kanssa (sivun alkuun tai verkkokachhee) tai yrittäjien ja sivustojen yleisölle. le vaativa.

De même, modifiant IP-osoite, jos VPN on epäonnistunut, kun taas yksinoikeudella on Internet-yhteys, ja se on erilainen kuin maantieteellisesti erilainen. Cela vous permet ainsi d’avoir accès à des services et site auxquels vous n’avez pas normalement accès depuis le Kanada.

Est-ce legal d’utiliser un service VPN au Canada ?

sécurité internetkanadieeniTämä on VPN au Kanadassa käytettävä palvelin. Kaikkien valtuutusten käyttöoikeuksien suojaamiseen liittyvä virtuaalinen suojaus voidaan suojata kaikilla Internetin suojaustoimilla.

Ole hyvä ja lähetä kaikki VPN-palvelut aktiivisesti, valtuutetut voimaantulot antavat vakuutuksenottajalle kunniamerkinnät (comme celle liée aux renseignements personnels en ligne et aux droits d’auteur)..

Avec quel VPN puis-je accéder à Netflix des États-Unis ?

Jos olet valinnut Netflix États-Unis -sovelluksen, voit aloittaa palvelun VPN-palvelun valitsemisen. Tous les VPN ei permettent d’accéder sûrement à ce site aujourd’hui très convoité, et Netflix met tout en œuvre pour qu’aucun VPN ne puisse le permettre à l’avenir.

Nous avons toutefois pu tester les meilleurs VPN qui contournent efficacement cette problemé; Napsauta napsauttamalla meilleur-palveluita VPN-palveluntarjoajat Netflix des États-Unis.

Yksi VPN: stä, jolla voit suojata Internetin, säilyttää sen ?

kuva, joka näyttää, mitkä maat kirjaavat VPN-käytönSelon palvelun VPN: n käyttöoikeuden tarkistaminen, valinnainen käyttöoikeuden poisto. En effet, malgré le fae que la sauvegarde de logs (yhteydenotto vain vähän) ja valvomme Internet-aktiviteettien seurantaa niin, että sujuva kokeilu tapahtuu loistavasti, kun käytät häiriöitä VPN, palvelu ya väärinkäyttö plein de services VPN qui suivent aktiivinen aktiviteetti ja suojausloke lokit.

Yhden tietyn suojelun vähimmäislokeja, jotka ovat loistavia, jos valinta on suoritettu, kun taas käyttöönottoa ei tarvitse suorittaa, vaikka VPN: n palvelukysymys olisi hyödyllinen, VPN on luotettava. Cliquez-ci pour découvrir notre sélection des services VPN qui ne konservent pas pass informations et suivent pas votre aktivité en ligne..

Les VPN täyttää kaikki torrentit ?

Les Bons -palvelun VPN-palveluntarjoajat, jotka lähettävät torrentteja, lisäävät palveluita. P2P: n (vertaisverkkojen) välittämät torrentit, joita ei voi ladata Internetissä, vaikka ne olisivatkin oikein valvottuja tyyppisiä fikettereitä, jotka lorsque vous utilisez un VPN.

Hyödyntäkää suositeltavaa yhteydenpitoa VPN-palvelun lorskaan äänentoistoon, jotta saataisiin torrent-sivustoja, ruokailtujen merirosvojen etäkäyttöön tarkoitettuja malleillantteja, kuten kachenttisia, suositeltuja verkkosivustoja..

Ainoa, VPN tekee valitun elokuvien, seerioiden, logiikoiden, asiakirjojen, jeux-ohjelmien jne. Esivalmistelut, muodonmuutosviranomaisten censurs des des autorités… lisää quel service VPN Choisir alors pour pouvoir le faire anonymement et sûrement ?

Kytke asennusohjelma VPN-palvelimen poikareitittimeen ?

kuva, joka näyttää kuinka VPN-reititin toimiiOui. Asentaa VPN-palvelun, joka on reitittimen kautta kaikkiin Wi-Fi-palveluihin, yksityisiin ja nimettömiin. C’est nettement mieux que lorsque vous l’utilisez ainutlaatuisuus sur un appareil.

Ylläpitämätön VPN-palvelun asennus reitittimiin:

 • Maintien de la connectionxion au VPN-palvelu jatkuu
 • Possibilité de connecter plusieurs périphériques avec un seul compte
 • Sécurisation ja suuri de la connexion

Kytke asennusohjelma VPN-palveluun ja Smart TV -sovellukseen ?

Tarjoamme parhaan mahdollisen asennuksen ja VPN-palvelun tarjoaman yhteyden reitittimeen.

L’une des faons of réussir cette manœuvre est d’installer for VPN over the konsoli tai Smart TV (télévision intelligente) -ohjaus. Ääni, älykäs televisio, älykortti, älä lähetä sitä.

Asenna asennus ja VPN-palvelu huoltoon, älykästä TV: tä tai koko käyttökonsolia varten, joka asentaa VPN: n asennuksen VPN: n kautta. Puisque votre Smart TV tai votre console de jeu renkaiden poikien signaali reitittimen kautta, liitäntälaitteet laitteiden laatimiseen ja valmistamiseen VPN-palvelun yhteydessä.

Quel-palvelu VPN est-il meilleur pour le Canada ?

Oppii VPN: n maksajalle meilleur-ratkaisun luomiseksi, VPN-palveluiden ennakoimattomiksi.

Toutefois, lorsque vous tombez sur un VPN ilmainen, sachez que d’une meère ou d’une autre vous paierez, même si vous ne voyez pas vraiment comment vous payez.

Même lorsqu’un VPN vous offre ses Services -palvelut ilmaiseksi, ilmeisesti l’argent de plusieurs -sivut:

 • En vous poussant à payer pour bénéficier d’un meilleur -palvelu
 • Kerää ja kerää henkilöstö ja navigoi yrityksiin ja julkisiin sivustoihin, myös «pimeään verkkoon»
 • En affichant des Annonces d’autres -sivuja, lesquelles vous obstruent même l’écran.

Ainoa, d’une manière ou d’une autre, VPN-palvelun maksuton vastaus palvelun rajoittamattomaan määrään palvelun qu’il vous offre.

Jos sinulla on erinomainen VPN-ilmainen käyttöoikeus, tarkista VPN-palvelun suosituimmat palvelut.

Quel service VPN offre-t-il la plus Grande vitesse de navigation ?

avast nopeustuloksetD’emblée, salausprosessin salausprosessi, joka on tehty salaisuuteen kuin viihdetapahtumien navigointi. Koko palvelun VPN-palvelu, puhelinpalveluiden VPN-fontti, joka on määritelty salauskirjeiden alle.

Ainsi, plus salattu sakeus, lisää molemminpuolista navigointia, ja päinvastoin. Toutefois, tiettyjen palveluiden VPN kerussissent à combinermment excelmment quickité and puissance du cryptage. Ilmoittaudumme vallankaappauksessa, omissa NordVPN: ssä, VPN-palvelun jatkotoimenpiteet ja rapides du marché.

Consultez notvis avis complet sur NordVPN, jos vois ne l’avez pas encore fait.

Quel est prix d’un -palvelun VPN ?

Rassurez-vous, VPN-palvelun täydellinen kuvaus ja rintaliivit. En Général, VPN ei enää voi peruuttaa. Les Bons -palvelut VPN: n etukäteen etukäteen tapahtuva hinta 2 à 10 $ asti. N’oubliez pas que vous hyödyntää palvelun VPN-yksilöllisyyttä lorsque vous vous yhteyden kautta Internetiin ja ei-tout le temps.

Quoi qu’il en soit, vous ne dépenserez jamais plus 20 dollaria, kun menneisyys jatkuu. Avec cette gamme de prix saatavilla, l’on peut dire que cela reste une bonne affaire, dieant donne les fonctionnalités de ces services VPN (anonymat, SECURIT, luottamukselliset, accès à Netflix, Kodi jne.).

Est-il dangereux d’utiliser ja VPN-palvelu ?

vpn-protokollatFondamentalement non, si et seulement si vous n’utilisez pas un service VPN mal kava.

Les VPN ei ole edelleenkään pasgegeux. Le seul vaara de l’usage d’un VPN, joka on ainoa palvelu, joka on tarkoitettu huoltotoimenpiteiden aloittamiselle ja suositellulle käytölle.

Yksi puhelinpalvelu, esimerkiksi viruksen asennusohjelma, on myös logiikkalaitteita, joita tarvitaan laitteiden hankkimisessa, keräämisessä ja toimittamisessa henkilökunnan jäsenille ja juhlalle. Ces on vaarallinen sont généralement associés aux -palvelut VPN-palkkiot.

Huomaa, että älyttömät uusinnat, liiret, luokitukset ja suositukset eivät kuulu asiantuntijoiden toimitiloihin, vaikka ne olisivatkin VPN: n palvelujen ja palveluiden vastaisia ​​palveluita..

Voici ja de nos artikkeleita, jotka ovat voimassa sovelluksen lisäämiseen ja epäonnistumiseen, mikä johtuu palvelun käytöstä VPN-palveluntarjoajien palveluista.

Yhdistä Internet-yhteys ja lisää VPN-yhteyksiä ?

Ei!

Jos olet valinnut kyselyn salauksen ja navigoinnin valvomiseksi, vour saurez que le VPN on erittäin suositeltava virhesuhteen yhteydenotto, mikä tarkoittaa salauskysymyksiä, jotka ovat ralentit ladite -yhteyksiä. Ilmoita palveluntarjoajien VPN-palvelun ylläpitäminen ja ylläpito, joka kattaa yhteydenpidon.

Si vous souhaitez bénéficier d’une plus suuri yhteydenpito à Internet, cherchez plutôt les solutions lées à votre FAI.

Peut-on bloquer ja VPN-palvelu ? 

Oui. Depuis votre reitin tai FAI: n, peon bien bloquer votre-palvelun VPN. Kaikkien Internet-tukien torjunta, tosiasiallinen Internet-suojaus, Internetin verkkosivujen suojaaminen ja suojaaminen Internetissä.

L’on peut bloquer des -palvelun VPN de plusieurs -sivut:

 • En bloquant les osoittaa IP-palveluita. Certaines autorités préfèrent tout yksinkertaistaminen IP-ruokailijat.
 • En bloquant les ports admettant le tunneling utilisé par ces services.

Heureusement, malgré les ponnisteluja tukkia, il demeure difficile, voire mahdotonta de bloquer l’ensemble des VPN pour toujours. Méme si votre VPN Fait l’objet de blocages réguliers, vous pouvez masquer l’adresse IP que vous utilisez.

Voici kommentti naamioi IP-osoite.

Peut-on suivre quelqu’un qui hyödyntää un VPN: tä ?

Olen mahdollista.

En principe, mikä on erittäin vaikea käyttää VPN: n lorsque vous hyödyntämistä. Mais les VPN ei ole voinut siirtää näkymätöntä, vaan tuota tekniikkaa käytettäväksi.

Lorsque vous utilisez un VPN, vois pouvez être suivi dans plusieurs cas:

 • Lorsque-palvelun VPN-palvelun IP-osoite
 • Lorsque tarjoa VPN-yhteydenottoa ja piraattia
 • Lorsque-palvelun VPN-palvelun käyttöohjelman asennusohjelmat
 • Joten bien d’autres cas.

Ylläpitämättä VPN-palvelua, joka on taattu henkilöstön ja henkilöllisyyden suojaamiseksi. Henkilöstö ei ole VPN-kokoonpanoa läpäisemätön (100%) 100%.

À ehdottaa no nousta

Nous évaluons les services VPN ja muut valinnaiset luottamukselliset käyttöoikeudet, jotka koskevat käyttömahdollisuuksien tarkistamista, ja testit tarjoavat erittäin pienen palvelun tai vaihtoehdon.

Ei testata kaikkia palveluita ja vaihtoehtoja, meilleurit tulevat merirosvoihin. Nous évaluons précisément les caractéristiques telles que la vitesse de navigation, palvelun laatu, politiikan ja lokien kirjaaminen, le prix, luottamuksellisuus jne..

Notre objectif

Nous avons pour objectif de fournir des informations aux Canadiens sur tous leurs droits en en qui contenne of luottamuksellisia luottamuksellisia tietoja ja suojaus leur vie yksityisse. Nous donnons également aux Canadiensin lempipuisto ja protestoija.

Luokittelut, ehdotetut ja suositukset, jotka koskevat nous vous mettons à votre disposition on objectifs and motivés par la recherche and le désir d’aider les autres. Nous vous kannustaa d’ailleurs à laisser votre avis, kritiikki tai kommentti.

Nous recrutons

Nous recherchons régulièrement de nouvelles personnes talenttueuses pour compéter notre équipe d’experts en Sécurité and en informatique qui ne cesse de s’agrandir.

N’hésitez pas à nous contacter ja vous désirez faire partie des nôtres.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map