Els millors serveis VPN del Canadà

Els millors serveis VPN del Canadà


Quan penseu en països on haureu d’utilitzar una VPN, el Canadà rarament (si mai) fa la llista de ningú. Però, només perquè els internautes del Gran Blanc Nord tendeixen a gaudir d’una gran quantitat de llibertat en línia, no vol dir que les VPN no s’hagin d’ignorar.

Les lleis de privadesa canadenques obsoletes, la vigilància en línia massiva i les lleis de drets d’autor cada cop més dròniques són tots els arguments per a l’ús de VPN. El fet és que, sense una VPN, sempre sereu un objectiu més fàcil per als ciberdelinqüents, especialment en una connexió wifi pública..

Aleshores, hi ha la possibilitat d’una VPN d’accedir a serveis geoblocats normalment no accessibles per als canadencs, com Netflix US, Hulu o la BBC iPlayer. I també és un carrer a dos vies. Si esteu fora del Canadà, una VPN és de molt la manera més senzilla de veure el contingut canadenc.

Amb el nombre de serveis disponibles al mercat, Quina és la millor VPN del Canadà no és necessàriament evident. Per ajudar-vos, he preparat aquesta guia ràpida. No només esbrineu amb molt més detall per què tots els canadencs com a mínim haurien de considerar una VPN, sinó que també podreu comprendre millor què buscar i quins VPN comproven totes les caselles correctes.

Visió general de les millors VPN del Canadà

En cas que ja us hagueu venut utilitzant una VPN i només us pregunteu quins dels molts serveis constitueixen una bona opció per al Canadà, aquí teniu els cinc millors comentaris.

 1. CyberGhost

  La millor VPN del Canadà, CyberGhost és conegut per la seva facilitat d’ús, seguretat i privadesa. Disposa d’una gran xarxa ràpida que abasta 90 països i servidors especialitzats per desbloquejar Netflix i altres llocs de streaming. Als 45 dies, també té la garantia de retorn de diners més llarga del sector VPN.

 2. NordVPN

  NordVPN és una excel·lent oferta global, amb una política de registre de zero zero estreta i que ofereix diversos serveis que no ofereixen altres proveïdors. Amb una velocitat de connexió intensa, també és un servei excel·lent per descarregar i transmetre informació.

 3. Taula de surf

  Amb Surfshark, el rendiment ràpid del servidor, les aplicacions fàcils d’utilitzar, la seguretat i la privacitat de primera qualitat i l’accés en streaming a tot el món. I tot arriba per un preu que cap altra VPN pot superar.

 4. PureVPN

  Amb excel·lents velocitats i la xarxa de servidors VPN més gran que hi ha al voltant (actualment abasta 131 països increïbles), PureVPN us permet desbloquejar i transmetre qualsevol cosa des de qualsevol lloc..

 5. ExpressVPN

  Criptatge i seguretat sòlids, servidors ràpids, accés a Netflix US, Netflix Canada i altres llocs de streaming de l’estranger i una excel·lent atenció al client són algunes de les coses que ExpressVPN presenta a la taula..

Per què fer servir una VPN al Canadà?

Hi ha moltes raons per les quals els canadencs haurien de considerar l’ús de VPNs i per què molts ja ho fan. Des d’una millora de la privadesa i l’anonimat i una millor seguretat en línia fins a una experiència a Internet sense restriccions, aquí teniu una visió general dels principals motors d’ús de VPN al Canadà..

 • És membre de la carta de cinc ulls del Canadà

  Al final de la Segona Guerra Mundial, el Canadà es va unir al tractat de recollida i compartició d’intel·ligència conegut com a cinc ulls. Els altres membres són els Estats Units, el Regne Unit, Austràlia i Nova Zelanda.

  L’acord demana que els cinc països es transmetin dades i informació de vigilància els uns als altres. Aquest compartiment es fa de manera predeterminada i prèvia sol·licitud. Això, malauradament, posa la privacitat dels usuaris d’internet canadencs a mercè d’agències d’informació governamentals estrangeres, que poden demanar informació sobre activitats en línia per qualsevol motiu que triïn.

 • Problemes generals de privadesa

  Com es va revelar fa uns anys, el govern canadenc gestiona un sistema de vigilància massiva que s’estén per tot el món. Supervisa activitats com descàrregues d’arxius i visualitzacions de pàgines i registra les adreces IP de tots els usuaris d’internet que veuen.

  No hi ha garanties, no hi ha divulgació pública i hi ha molt poca protecció legal per als objectius. És gairebé com una versió del gran germà del món real de George Orwell el 1984 i, al Canadà, sempre mira.

 • Registre ISP

  El govern canadenc no ha de preocupar-se només del fet que utilitzen internet. Els ISP són igual de dolents (si no és pitjor) quan es tracta de privadesa dels usuaris.

  Un estudi de les principals operadores canadenques va comprovar que molts es dediquen a la recollida de dades ombrívols i a les activitats compartides amb poca o cap transparència. En alguns casos, els proveïdors d’internet poden fins i tot violar les lleis de privadesa del Canadà, que no són tan estrictes, per començar.

 • Problemes de propietat intel·lectual

  És difícil trobar molts llocs més estrictes que els EUA quan es tracta d’aplicar els drets d’autor. Però, creieu-lo o no, el Canadà n’és un.

  El recent estat actualitzat de drets d’autor canadenc proporciona als titulars dels drets un gran poder per assumir els presumptes violadors. I, fins ara, els tribunals canadencs també han caigut decididament.

  Per als usuaris d’internet, això significa una por constant als trolls de copyright o l’amenaça de multes massives per qualsevol cosa que es pugui considerar com una infracció. Prenem, per exemple, el cas d’un home canadenc que va ser multat per més de 11.000 dòlars. Per què? Va llegir un article enviat per ell per un subscriptor d’un lloc de notícies amb paperetes.

 • Transmissió de contingut restringit amb geo

  Els canadencs no sempre recorren a les VPN fora de la preocupació per la privadesa en línia. De vegades, ho fan per entreteniment.

  Una VPN és una de les millors maneres de veure contingut restringit geogràficament a altres països. Amb el proveïdor adequat, és fàcil accedir a Netflix des de qualsevol país, la BBC iPlayer o per reproduir la televisió des de França, Alemanya o qualsevol altre país..

  De la mateixa manera, qualsevol persona a l’estranger pot utilitzar una VPN per veure Netflix canadenc o reproduir les emissores de televisió del país. Una petita nit d’hoquei a Canadà, potser?

 • Obtenir una adreça IP canadenca

  Els serveis en streaming i les emissores de televisió no utilitzen únicament la ubicació com a manera de controlar l’accés. Tampoc ho és desconegut per a altres llocs, com ara bancs o altres institucions financeres.

  Si un canadenc tracta un lloc com aquest, podeu dirigir-se a una VPN i tenir sempre una adreça IP útil canadiana. Us permetrà mantenir-vos connectat als vostres comptes i altres negocis importants, independentment del lloc on esteu.

Les VPN són legals al Canadà?

Sí, fer servir una VPN és legal al Canadà. Qualsevol persona del país pot fer-ho per qualsevol dels motius esmentats anteriorment. Aquests inclouen una millor privacitat a Internet, prevenir la vigilància i accedir a diversos llocs web i serveis en línia. No hi ha lleis o regulacions governamentals que barrin les VPN a nivell federal o provincial i territorial.

Més enllà de l’ús personal, les VPN també poden ser utilitzades per a treballadors a distància, periodistes i empleats governamentals canadencs per a infinitat d’activitats relacionades amb el treball..

Tot això dit, encara que les regulacions no impedeixin utilitzar una VPN al Canadà, no hauríeu d’utilitzar-ne una per fer res il·legal. Tot el que feu en línia és encara la vostra responsabilitat. Si es persegueix la infracció de la llei, es pot mantenir legalment responsable, xarxa privada virtual o no.

Què cal buscar en una VPN per al Canadà

Quan escolliu una VPN canadenca, hi ha diverses característiques que qualsevol proveïdor val la pena considerar. Tot i que algunes d’aquestes no són crítiques, com més grans comproven aquestes VPN, millor.

Les funcions que cal cercar inclouen:

 • Servidors canadencs múltiples

  Independentment de si utilitzeu una VPN des de Canadà o si intenteu accedir a serveis canadencs des de l’estranger, més servidors tingui un proveïdor al país, millor.

  Un bon nombre de servidors permet un equilibri de càrrega de xarxa adequat. Això finalment es tradueix en menys congestió i millors velocitats de descàrrega i streaming per tu.

  També presteu atenció al nombre de llocs canadencs als quals podeu connectar-vos. Això és especialment important per a grans països com el Canadà.

  Per obtenir un rendiment màxim, voleu que els servidors VPN estiguin el més a prop físicament possible. Els millors VPN tindran centres de dades a diverses ciutats canadenques – dos o més a l’est (normalment Mont-real i Toronto) i almenys un a l’oest (normalment Vancouver).

 • Servidors d’altres països

  Independentment de com planifiqueu utilitzar la vostra VPN, és convenient triar-ne una amb una llista de servidors que inclogui tants països fora del Canadà com sigui possible..

  Molts opcions significa molta flexibilitat per tu. No només podreu utilitzar llocs i serveis en més llocs, sinó que també tindreu un millor accés als països que us ofereixen la millor privadesa en línia i seguretat de dades personals.

 • Una política sense registre

  Un altre aspecte crític d’una VPN és la forma en què gestiona la informació. L’ideal és triar un proveïdor de polítiques sense registre, que significa zero dades conservades sobre si i quan vau connectar al servei, on vau connectar i en quina activitat en línia heu participat..

  Només si la vostra VPN no es registra pot estar segur que ells no tindré alguna cosa per lliurar a un tercer (fins i tot l’aplicació de la llei) en cas que vinguin a cops de trucada.

 • Bona jurisdicció

  Intenteu dirigir-vos cap a una VPN que opera fora d’una jurisdicció fortes lleis de privacitat que protegeixen les vostres dades i informació personal. Llocs com Panamà, Xipre, Suècia o Suïssa són bones opcions (tot i que també n’hi ha d’altres).

  Malauradament, el Canadà no és la millor opció aquí. Però, si malgrat això, insistiu en utilitzar una VPN amb seu al Canadà, una política sense registre és una obligació absoluta.

 • Bona actuació

  Per baixar fitxers grans, transmetre contingut d’alta qualitat o fins i tot carregar la majoria de llocs web en un temps raonable, necessiteu una connexió a Internet ràpida. Com que una VPN és una capa extra -e potencialment limitant- que es troba a la part superior de la vostra connexió regular, també ha d’oferir bones velocitats..

  Si bé hi ha un munt de VPN ràpides per triar, n’hi ha encara més amb el rendiment sub-par. Aneu sempre per la velocitat – sense ell, tindreu una experiència a Internet limitada i molt frustrant cada vegada que us connecteu.

 • Suport P2P

  La protecció VPN és gairebé sempre imprescindible quan s’utilitza BitTorrent i altres serveis P2P. Dit això, no tots els proveïdors permeten aquest tipus de trànsit, i alguns només ho fan en alguns servidors seleccionats.

  Si utilitzeu xarxes peer-to-peer, presteu atenció a les polítiques d’un proveïdor sobre aquest tema. A més, trieu una VPN que permeti trànsit P2P a la major part de la xarxa de servidors possible. D’aquesta manera, podeu torrent sense por de trolls de drets d’autor: un tema conegut al Canadà.

 • Possibilitat de desbloquejar contingut restringit amb geo

  A causa de diversos acords de llicència, molts llocs i serveis (penseu que Netflix) no són grans fans que utilitzem una VPN per evitar les seves restriccions geogràfiques. Fan tot el possible per bloquejar les VPN i, en la seva majoria, tenen èxit.

  Com a resultat, la majoria de proveïdors no treballaran amb serveis de transmissió fora del mercat. Però, un bon grapat fa un esforç per mantenir l’accés a aquests llocs. Les VPN que funcionen amb Netflix, per exemple, existeixen poques i molt llunyanes.

  Per tant, si aneu a utilitzar la vostra VPN per veure contingut geocoblat, ja sigui al Canadà o a l’estranger, comproveu primer si el proveïdor us ofereix l’accés que desitgeu. No tots els llocs web de VPN estableixen aquesta informació de manera clara. Si no esteu segurs, un xat ràpid amb atenció al client us donarà una resposta.

Pots examinar els proveïdors de cadascuna d’aquestes funcions pot semblar desconcertant. Però, us sorprendrà la rapidesa amb què ho podeu fer. I també passem molt bé el temps, evitant més endavant la decepció i la frustració.

A part, tots els proveïdors de VPN que recomano en aquesta pàgina com a bones opcions per al Canadà, revisen totes les caselles anteriors. Per tant, sempre podeu mirar-los primer. Qualsevol d’ells pot ser un bon ajust per a vostè.

Millors VPNs del Canadà

Ja sabeu què buscar en una VPN per al Canadà. A continuació, es mostren algunes de les millors opcions al voltant.

1. CyberGhost

Logotip de CyberGhost

Si necessiteu un proveïdor de VPN que faci pràcticament tot, no busqueu CyberGhost.

Disposen d’una xarxa de més de 7159 servidors de 90 països. D’aquests, 259 servidors es troben al Canadà, amb centres de dades a Mont-real, Toronto i Vancouver. El rendiment de tot el maquinari és excel·lent.

CyberGhost té la seva seu a Romania (una excel·lent jurisdicció per a una VPN) i no guarda cap registre.

També són un dels no tants VPN que dediquen recursos importants per mantenir l’accés en streaming, amb diversos servidors dedicats a serveis específics. Per descomptat, P2P també és compatible a tota la seva xarxa.

CyberGhost pot fer una elecció excel·lent per als usuaris de VPN, dins i fora del Canadà. I, tenint en compte la qualitat de servei que és barata, sobretot si hi ha un codi de cupó disponible, combinat amb una garantia de devolució de 45 dies de la indústria millor, no et pots equivocar.

Pros
 • Registre zero per a la màxima privacitat
 • Excel·lent distribució de servidors amb més de 71.00 servidors en 90 països
 • Velocitats de connexió molt ràpides
 • Funciona amb els EUA Netflix i BBC iPlayer
 • Permet el torrent P2P
 • Llarga garantia de devolució de 45 dies
Contres
 • Empresa matriu amb una reputació qüestionable
 • Configuració manual OpenVPN
 • No funciona des de la Xina

2. NordVPN

Logotip de NordVPN

Pocs proveïdors tenen un perfil públic tan alt com NordVPN. I també es mereix. Simplement són una VPN excel·lent i excel·lent.

NordVPN truca a Panamà i té una política de registre de zero zero estricta i de tercers auditada. També ofereix moltes funcions de privadesa com una VPN doble, servidors ofuscats i TOR sobre VPN. Aquesta és tota una gran notícia per a aquells que busquem l’anonimat.

La seva llista de servidors inclou més de 5600 servidors a 58 països, amb una forta presència de 421 servidors en tres ubicacions del Canadà. També és una xarxa molt ràpida.

NordVPN també fa una tasca estranya de desbloquejar contingut geo-bloquejat, inclòs Netflix, a gairebé tots els països del planeta. I P2P és permès a tot arreu.

L’assistència al client és fàcil de posar-se en contacte amb les 24 hores del dia per correu electrònic o xat i, si estàs a la tanca, obtindràs una llarga garantia de devolució de 30 dies per assegurar-te que aquest proveïdor és exactament el que necessita.

Pros
 • Excel·lent privadesa amb registre zero
 • Una xarxa de servidors (i en constant creixement)
 • Bon rendiment de connexió
 • Servidors especialitzats (incloent VPN doble, obusat i Tor amb VPN)
 • Client net, fàcil d’utilitzar
 • Funciona amb Netflix i la majoria dels altres serveis de streaming
 • Permet Torrenting i P2P
 • Ofereix adreces IP dedicades
Contres
 • No hi ha cap funció de túnel dividit
 • Una mica car en els plans a curt termini

3. Surfoc

Logotip de Surfhark

Tot i que una empresa relativament jove i no tan coneguda com alguns dels seus competidors, Surfshark s’ha convertit ràpidament en un nom com a servei VPN de primer nivell.

Amb base a les Illes Verges Britàniques, un país amb zero lleis sobre retenció de dades, Surfshark no controla, no rastreja ni emmagatzema res del que feu en línia.

Tenen lleugerament menys ubicacions de servidor que els seus companys, però més de 1040 servidors en 63 no són res per ensordir. El Canadà està ben representat amb un bon nombre de servidors a Mont-real, Toronto i Vancouver.

El client de Surfshark compta amb funcions: la llista de bloqueig d’anuncis, un interruptor de matança, la protecció contra filtracions DNS, les configuracions VPN dobles i un mode de camuflatge VPN especial. També són l’únic proveïdor que ofereix connexions simultànies il·limitades.

Per acabar-ho de fer, Surfshark és el proveïdor menys costós d’aquesta llista, sobretot si és capaç d’aprofitar una venda. Cap altra VPN ofereix als canadencs tant per poc.

Pros
 • Excel·lent privadesa i seguretat sense registre
 • Gran rendiment del servidor
 • Desbloqueja Netflix, BBC i molts altres
 • Client fàcil d’utilitzar
 • Connexions simultànies il·limitades
 • Suport torrenting
 • Barat
Contres
 • Velocitat inconsistent en algunes ubicacions
 • Atenció al client bastant lenta

4. PureVPN

Logotip de PureVPN

PureVPN, un veterà molt respectat de la indústria VPN, ha estat des del 2007.

La seva reivindicació de la fama és una massiva xarxa de servidors que abasta uns 131 països sorprenents. Cap altre proveïdor VPN s’acosta. També, per descomptat, administren molts servidors al Canadà amb centres de dades a Mont-real, la ciutat de Quebec i Vancouver.

L’altra reivindicació de la fama de PureVPN és la seva capacitat per evitar moviments geogràfics de contingut. De fet, utilitzen servidors dedicats per a gairebé 70 canals de països de tot el món, incloses les emissores canadenques CTV i RDS. I els seus excel·lents resultats de les proves de velocitat suposen la transmissió a la configuració de la màxima qualitat sense pixelacions ni tampoc molestos.

PureVPN és també P2P amigable, no té registres i ofereix moltes funcions en una aplicació client compatible amb més de 50 plataformes i dispositius.

Amb un preu molt competitiu, PureVPN us ofereix una garantia de devolució de 31 dies sense molèsties: un munt de temps per provar-les.

Pros
 • Excel·lents velocitats
 • Gran xarxa de servidors (131 països)
 • Desbloqueja Netflix, iPlayer i més de 70 serveis de streaming
 • Compatible amb més de 50 dispositius i plataformes
 • Proveïdor de VPN de registre zero verificat independentment
 • Opció IP dedicada
 • Bona puntuació
Contres
 • Les aplicacions podrien utilitzar una mica més poliment
 • Alguns problemes de connexió intermitents

5. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

ExpressVPN és un altre proveïdor de serveis VPN amb el qual no podreu passar malament al Canadà.

ExpressVPN, incorporat a les Illes Verges Britàniques de la privacitat, és un servei estricte VPN sense registre. Inclou algunes de les funcions i estàndards de seguretat més avançats disponibles, com ara claus RSA de 4096 bits, autenticació SHA256 i xifrat de 256 bits..

Amb servidors optimitzats per a la seva velocitat, ExpressVPN és la solució perfecta per a qualsevol persona que li agradi transmetre vídeo d’alta definició o utilitzar intercanvis de fitxers P2P; aquest últim està disponible a tota la xarxa.

I a parlar de la xarxa, la llista de servidors ExpressVPN és extensa, amb més de 3000 servidors a 95 països i 151 ubicacions. Tres d’aquestes localitats són les ciutats de Mont-real, Toronto i Vancouver.

Si ExpressVPN té un inconvenient, és que són una mica més cars (assegureu-vos d’aprofitar els descomptes actuals). Dit això, tenint en compte el bon servei d’aquest servei, crec que s’inverteixen bé els diners. I, per descomptat, hi ha una garantia de devolució de 30 dies, que et proporciona molt de temps per fer una trucada final.

Pros
 • Un client ric i intuïtiu de funcions
 • Una forta tecnologia de fons
 • Molts servidors i ubicacions del servidor
 • Velocitats de connexió ràpides i coherents
 • Funciona amb Netflix dels EUA
 • Atenció al client de primera línia
Contres
 • Alguns registres agregats
 • No és el més barat

Com obtenir la millor velocitat VPN al Canadà

Per obtenir la millor experiència en línia possible quan s’utilitza una VPN, tant al Canadà com a qualsevol altre lloc del món, hi ha dues coses importants a considerar.

Primer, utilitzeu una VPN que tingui resultats de proves de velocitat estel·lar. Tots els proveïdors que he indicat anteriorment compleixen aquests criteris.

A continuació, haureu d’intentar connectar-vos a un servidor el més aprop físicament possible. Redueix la distància que han de recórrer les vostres dades. És per això que és important triar un proveïdor amb moltes ubicacions tant al Canadà com a qualsevol altre país al qual vulgueu accedir; us ofereix opcions de connexió VPN a prop..

Així, per exemple, si voleu reproduir el CBC des d’Europa, trieu una ubicació a la costa est del Canadà. La connexió a un servidor de Vancouver afegirà milers de quilòmetres innecessaris al viatge de les vostres dades.

Tot i que seguiu els consells anteriors, de vegades podeu trobar-vos amb una connexió lenta. Si és així, hi ha moltes altres coses que podeu provar d’accelerar la vostra VPN.

Tingueu en compte que, tret dels casos d’acceleració d’ISP, una VPN no farà que la vostra connexió a Internet sigui més ràpida. Qualsevol que sigui la vostra velocitat de connexió regular és el millor que pot esperar.

Detalls de la llei canadiana de vigilància

Anteriorment, vaig abordar la situació de privadesa a Internet al subcés al Canadà. A continuació, es detallen més sobre les lleis que fan que la inversió en VPN sigui bastant bona idea.

 • Llei de modernització de drets d’autor (projecte de llei C-11) – Passada el 2011, aquesta revisió general de la llei canadiana de copyright proporciona als titulars de drets opcions d’execució sense precedents. També obliga la mà dels motors de cerca i dels proveïdors d’interès industrial com a executors d’autor. En última instància, viola la privadesa dels usuaris en nom dels grans interessos corporatius.
 • Acta antiterrorista de 2015 (projecte de llei C-51) – Aquesta llei fa possible un dels sistemes més estès de vigilància massiva sense garantia de qualsevol nació occidental. Atorga una autoritat jurídica sense precedents a les agències governamentals canadenques i els permet supervisar gairebé qualsevol cosa que passi per Internet, amb poca supervisió i restriccions.
 • Protecció dels canadencs contra la criminalitat en línia – Aquesta llei del 2014 va aprovar-se com a part d’un esforç governamental per aturar la propagació del ciberassetjament. Malauradament, no tot això va aconseguir. Va donar a les autoritats canadenques el dret d’accedir a dades d’usuaris en línia, registres de telèfon i qualsevol altre recurs digital que desitgin al·legant tenir “motius raonables de sospita”. També concedeix la immunitat dels plets als proveïdors d’informació electrònica que lliuren les dades dels usuaris, fins i tot si no tenen motius legals per fer-ho.

Utilitzant una VPN gratuïta per a Canadà

L’ús d’un servei VPN gratuït al Canadà, fins i tot per a usos puntuals, no és, per desgràcia, la millor opció. Els proveïdors gratuïts continuen tenint una reputació terrible per no protegir els seus usuaris. I de vegades, fins i tot els va posar de forma innecessària en mal.

El problema de les VPN gratuïtes és que no són exactament això. Es necessita una gran quantitat de diners i recursos per executar una VPN. Com que els proveïdors gratuïts no tenen cap quota de subscripció, recorren a tàctiques com la injecció d’anuncis i la venda de dades d’usuaris i l’historial d’activitats en línia.

Per evitar que les seves xarxes es vegin desbordades, també solen tenir restriccions importants de l’amplada de banda i de velocitat.

I ni tan sols ens ha tocat el fet que moltes aplicacions VPN gratuïtes (en un moment donat el 38% a la botiga de Google Play) tinguin programari maliciós.

Al meu entendre, els serveis de VPN gratuïts simplement no valen el risc, sobretot amb opcions ultra assequibles com Surfshark al mercat.

Conclusió

Des de la recollida de dades governamentals i pràctiques de privadesa dubtoses dels ISP fins a un sistema legal que et pot castigar per infraccions de drets d’autor percebudes, fins i tot, hi ha moltes raons per utilitzar una VPN al Canadà..

Una VPN és també una manera excel·lent de mantenir-se en contacte amb casa a l’estranger o d’accedir a les moltes opcions d’entreteniment en línia que té el Gran Blanc Nord i altres països..

Siguin quines siguin les vostres raons per voler tenir una VPN per al Canadà, ja sabreu trobar el millor. També teniu una llista dels cinc principals proveïdors que han de tenir en compte com a punt de partida (la majoria també tenen grans vendes ara mateix).

Comenceu a utilitzar una VPN i obteniu la llibertat, seguretat i privacitat en línia que tots mereixem.

També et pot agradar:
 • Les millors VPNs per Netflix
 • Com evitar que el vostre ISP us faci un seguiment
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map