Les millors VPN del Regne Unit el 2020

Imatge destacada dels millors proveïdors VPN del Regne Unit


Tant si es troba al Regne Unit, un expatriat britànic, com si només gaudeix d’accés sense restriccions a la cultura i la televisió angleses, teniu molts bons motius per utilitzar una VPN per al Regne Unit..

És probable que Gran Bretanya sigui l’estat de vigilància més extrem del món occidental. La recollida de dades és legal i els proveïdors de serveis d’Internet (ISP) estan obligats a supervisar i registrar totes les activitats en línia. Si esteu al Regne Unit i no utilitzeu una VPN, això significa les vostres activitats en línia.

A més de recopilar dades, els ISP britànics també censuren internet. Sabíeu que hi ha prop de 800.000 llocs web als quals l’accés està bloquejat des de dins del país? Les VPN poden evitar aquestes restriccions.

Després hi ha l’aproximació draconiana del Regne Unit per a la compartició d’arxius i les lleis recents que poden desembarcar en aigua calenta en el moment que visiti, fins i tot de forma accidental, un lloc web que conté propaganda terrorista (qualsevol cosa que es classifiqui així). Si utilitzeu una VPN, esteu segur.

I si esteu fora del Regne Unit? Heu provat la reproducció de qualsevol televisió britànica, com la BBC iPlayer? No ho pots fer, i només la millor VPN del Regne Unit pot tenir accés.

Una VPN us oferirà privadesa i anonimat en línia, accés no censurat i segur a Internet, i us permetrà veure contingut britànic geo-bloquejat com ara iPlayer quan esteu a l’estranger. Amb la mateixa VPN, fins i tot podreu veure el catàleg complet de Netflix dels Estats Units, si ho desitgeu.

De fet, hi ha moltes raons per utilitzar una VPN del Regne Unit.

Visió general de les millors VPN del Regne Unit

Si la llista de les millors VPN del Regne Unit és el que us interessa, vaig a tocar directament. Aquí teniu una visió ràpida dels principals proveïdors tant al Regne Unit com a l’estranger.

 1. CyberGhost

  Millor VPN del Regne Unit. Executa servidors especialitzats per veure contingut bloquejat al Regne Unit, no conserva els registres i ofereix excel·lents funcions de privadesa. És barat i ve amb una llarga garantia de devolució de 45 dies.

 2. PureVPN

  Un proveïdor VPN establert amb transmissió de contingut fiable i estranger a través de servidors dedicats. Servidors de velocitat a 131 països, incloses tones al Regne Unit. Una de les millors ofertes del voltant.

 3. NordVPN

  Un servei VPN que ho fa tot. Té una xarxa de servidors ràpida i gran, no té registre, una gran privacitat i una aplicació intuïtiva amb moltes funcions. Ofereix un streaming constant del Regne Unit.

 4. Taula de surf

  Una VPN més recent que ofereixi totes les funcions que ha de tenir una VPN per al Regne Unit a un preu molt baix. Té una gran seguretat i privacitat, un client senzill d’utilitzar, un excel·lent suport en streaming i connexions il·limitades.

 5. ExpressVPN

  Un conegut i respectat proveïdor amb servidors ràpids i segurs, registre de zero i una aplicació de client molt polit. El millor suport 24 hores al dia i una garantia de devolució de 30 dies.

Què cal buscar en una VPN del Regne Unit

Hi ha molts proveïdors de VPN per triar, però, per descomptat, no tots es creen iguals. A l’hora d’intentar escollir una bona VPN per al Regne Unit, aquí teniu les coses més importants a considerar.

 • Servidors del Regne Unit

  Per accedir al contingut del Regne Unit des de l’estranger o per a la privadesa i seguretat en línia mentre que a la Gran Bretanya, voldreu un proveïdor de VPN amb molts servidors al país. Com més millor.

  També es prefereixen els servidors distribuïts en diverses ubicacions del Regne Unit. De nou, com més, millor. Això us proporcionarà les millors velocitats de connexió i experiència en línia generals.

 • Excel·lent rendiment

  Parlant de velocitats de connexió i experiència en línia, voldreu una VPN ràpida. Període. Una VPN sempre retardarà una mica el vostre accés a Internet, però alguns fan un treball molt millor per mantenir el rendiment que d’altres.

  Si acabes amb un servei lent, fins i tot coses senzilles com navegar per Internet poden resultar doloroses. I la transmissió de vídeo? No passarà.

 • Funciona amb serveis de streaming de Regne Unit

  Si voleu veure des de l’estranger la BBC iPlayer o altres proveïdors de contingut britànics, no tots els serveis VPN funcionen. La BBC detecta i bloqueja les VPN amb eficàcia implacable, i més que mai, només els millors proveïdors poden oferir-vos un accés constant.

 • Gran xarxa global

  Si esteu al Regne Unit, potser voldreu utilitzar la vostra VPN per connectar-vos a altres països. Potser us agradaria accedir a la biblioteca de Netflix o als serveis de reproducció de TV d’un altre país. O potser voleu torrent o utilitzar programari per compartir fitxers.

  Una VPN amb una àmplia i diversa xarxa de servidors us permetrà fer totes les qüestions anteriors.

 • Suport P2P

  Pel que fa al torrenting i a compartir fitxers, si és el que voleu fer, assegureu-vos que el servei VPN el suporti. No suposeu que ho faci. Moltes VPN no ho permeten.

 • Registre mínim i bona jurisdicció

  Cap servei VPN mai registrarà els llocs web que visiteu, però alguns continuen mantenint fitxes sobre coses com ara els temps de connexió o les quantitats de transferència de dades. Per obtenir la màxima privacitat i anonimat, opteu per una VPN sense registre, que no emmagatzemi absolutament res.

  D’aquesta manera, tot i que les autoritats donen un cop de mà, el proveïdor de VPN simplement no té dades per lliurar.

  També és una bona idea triar una VPN basada en una jurisdicció que respecti la privadesa, una on no es requereix la recollida de dades. Les millors opcions són les Illes Verges Britàniques, Panamà, Romania i Suïssa.

  Eviteu definitivament les VPN basades al Regne Unit. Igual que els ISP, també han de supervisar, registrar i compartir activitats en línia quan se’ls sol·liciti fer-ho.

 • Bones funcions de xifrat i de privadesa

  Per assegurar-vos que la vostra privacitat i l’anonimat estan segurs en tot moment, escolliu un proveïdor que ofereixi xifratge de 256 bits mitjançant un protocol d’última generació com OpenVPN. És una combinació irrompible.

  També són fantàstiques altres funcions de privacitat com la protecció contra filtracions DNS o un interruptor de matança per Internet. Asseguraran que mai no exposareu de forma accidental les vostres activitats en línia mitjançant una configuració errònia de la xarxa o a causa d’una desconnexió VPN accidental.

La millor VPN del Regne Unit

Ara sabem a quines funcions val la pena prestar especial atenció a l’hora de triar una VPN per al Regne Unit. Així, sense més detalls, aquí es mostren els cinc proveïdors que s’ajusten millor a la factura.

1. CyberGhost

Logotip de CyberGhost

CyberGhost és amb la millor opció VPN del Regne Unit. Tant si sou al Regne Unit com a l’estranger, aquest és un proveïdor que comprova totes les caselles.

Amb 480 servidors britànics a tres ubicacions, només NordVPN utilitza més maquinari del Regne Unit que CyberGhost. També tenen una cobertura excel·lent a la resta del món, amb més de 71.00 servidors en 90 països.

Tal com demostren les meves proves de velocitat, tots els servidors de CyberGhost no poden tenir més que els seus.

Amb opció de Romania, un país a qui li agrada la seva privadesa en línia, CyberGhost és una estricta VPN sense registre. La seva aplicació de client també inclou moltes funcions orientades a la privadesa, com ara la protecció contra filtracions DNS i un interruptor de matança.

Accedir a la BBC iPlayer i a altres serveis britànics similars és una brisa amb CyberGhost. Ofereixen servidors de streaming especialitzats per a aquest propòsit que funcionen de forma molt coherent.

El mateix passa amb els serveis de transmissió en qualsevol altre lloc del món, inclòs Netflix nord-americà. Si voleu veure contingut bloquejat geo, CyberGhost és líder del sector.

Pros
 • Registre zero per a la màxima privacitat
 • Excel·lent distribució de servidors amb més de 71.00 servidors en 90 països
 • Velocitats de connexió molt ràpides
 • Funciona amb els EUA Netflix i BBC iPlayer
 • Permet el torrent P2P
 • Llarga garantia de devolució de 45 dies
Contres
 • Empresa matriu amb una reputació qüestionable
 • Configuració manual OpenVPN
 • No funciona des de la Xina

MILLOR VPN DEL Regne Unit: CyberGhost té tot el que espereu que tingui un servei VPN de primer nivell. També són un dels proveïdors més assequibles i, fins i tot, us ofereixen una garantia de devolució de 45 dies millor a la indústria. Per als usuaris de VPN del Regne Unit, CyberGhost és el paquet complet.

2. PureVPN

Logotip de PureVPN

PureVPN, un proveïdor molt consolidat, és una altra opció excel·lent per a una VPN del Regne Unit. De servidors de reproducció dedicats a una gran xarxa de servidors, ens agraden molt.

PureVPN gestiona 168 servidors del Regne Unit a quatre ubicacions. L’accés a la resta del món és inútil amb 2070 servidors en 131 països. Segons les meves proves, les velocitats del servidor de PureVPN també són ràpidament ràpides.

PureVPN, pràcticament per a la privadesa, fa una mica de registre per a la gestió de la xarxa, però tot es fa de forma anònima, mai no us posa en risc. Totes les funcions del client relacionades amb la privadesa que espereu, hi ha extrems excel·lents com ara un bloqueig d’anuncis i la protecció contra virus.

Per accedir als serveis de streaming del Regne Unit, l’aplicació de PureVPN inclou modes de flux específics del servei especial. Hi ha BBC, ITV i Channel 5, com també hi ha diverses dotzenes de canals d’arreu del món. I tots funcionen molt, molt bé.

Pros
 • Excel·lents velocitats
 • Gran xarxa de servidors (131 països)
 • Desbloqueja Netflix, iPlayer i més de 70 serveis de streaming
 • Compatible amb més de 50 dispositius i plataformes
 • Proveïdor de VPN de registre zero verificat independentment
 • Opció IP dedicada
 • Bona puntuació
Contres
 • Les aplicacions podrien utilitzar una mica més poliment
 • Alguns problemes de connexió intermitents

VPN DE VALOR PRINCIPAL DEL Regne Unit: PureVPN és un excel·lent proveïdor de streaming de mitjans de comunicació al Regne Unit i estrangers. Ofereix una aplicació fàcil d’utilitzar i amb suport, una xarxa de servidors massiva i una etiqueta de preu que, francament, la converteixen en una de les millors ofertes al voltant.

3. NordVPN

Logotip de NordVPN

No podeu equivocar-vos del NordVPN com a opció VPN del Regne Unit. En poques paraules, ho fan tot.

Líder del paquet en nombre de servidors del Regne Unit, el recompte de NordVPN és de 610 servidors en una ubicació. Aquest nombre de servidors també augmenta molt regularment.

Més enllà del Regne Unit, la llista de servidors de NordVPN inclou un total de 5645 servidors en 58 països, un nombre molt impressionant. Les velocitats del servidor són de primer nivell.

Per a la privadesa, NordVPN és allà amb el millor d’ells. No registren res. També operen fora de Panamà, un país sense lleis de retenció de dades, accés a Internet completament sense restriccions i vigilància governamental zero.

La protecció contra filtracions DNS i l’interruptor de matança són, per descomptat, presents i comptables. Però, NordVPN també ofereix diverses funcions d’anonimat que no tenen altres proveïdors, com ara una VPN doble, Tor sobre VPN i servidors ofuscats.

NordVPN també és un proveïdor excel·lent per accedir constantment a la BBC iPlayer i a molts altres serveis de streaming del Regne Unit. Les interrupcions són poques i s’allunyen (i s’arreglen ràpidament).

Pros
 • Excel·lent privadesa amb registre zero
 • Una xarxa de servidors (i en constant creixement)
 • Bon rendiment de connexió
 • Servidors especialitzats (incloent VPN doble, obusat i Tor amb VPN)
 • Client net, fàcil d’utilitzar
 • Funciona amb Netflix i la majoria dels altres serveis de streaming
 • Permet Torrenting i P2P
 • Ofereix adreces IP dedicades
Contres
 • No hi ha cap funció de túnel dividit
 • Una mica car en els plans a curt termini

Una VPN QUE TOTS ELS: Si busqueu una VPN per al Regne Unit que faci tot bé, no busqueu més enllà de NordVPN. Teniu una aplicació fàcil d’utilitzar, accés en streaming, altes velocitats de connexió i una excel·lent seguretat, tot a un preu molt assequible.

4. Surfoc

Logotip de Surfhark

Al ser un nouvingut relatiu, és possible que Surfshark no sigui un proveïdor del qual heu sentit a parlar. Però, sens dubte, mereixen un lloc en qualsevol millor VPN de la llista del Regne Unit.

Comença amb una política estricta sense registre i una base d’operacions fora de les Illes Verges Britàniques, ambdues que asseguren la vostra privacitat en línia molt bé.

Surfshark gestiona més de 1040 servidors en 63 països, incloses diverses ubicacions del Regne Unit. I aquells servidors segur que són ràpids, perfectes per transmetre vídeos i P2P (que, per descomptat, està permès).

Surfshark desbloqueja també els llocs i serveis de streaming de Regne Unit. La BBC, ITV, Channel 4 i Netflix funcionen molt bé des de l’estranger.

El client de Surfshark té un disseny net, modern i intuïtiu. Ofereix excel·lents opcions de xifratge i protocol, funcions de privadesa com VPN doble i un interruptor de matança, i fins i tot et permet utilitzar els teus propis servidors DNS..

I vaig esmentar que Surfshark és l’únic proveïdor que us ofereix connexions simultànies il·limitades?

Pros
 • Excel·lent privadesa i seguretat sense registre
 • Gran rendiment del servidor
 • Desbloqueja Netflix, BBC i molts altres
 • Client fàcil d’utilitzar
 • Connexions simultànies il·limitades
 • Suport torrenting
 • Barat
Contres
 • Velocitat inconsistent en algunes ubicacions
 • Atenció al client bastant lenta

UN EXCELENT NEWCOMER: Surfshark no només ofereix totes les funcions que necessiteu, sinó que també té un suport excel·lent durant tot el dia, una garantia de devolució de 30 dies i un dels plans de subscripció menys costosos al voltant, sobretot si aprofiteu la venda. Tot fa una experiència excel·lent de VPN al Regne Unit.

5. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

ExpressVPN ofereix una experiència neta, polida i madura a qualsevol usuari VPN del Regne Unit. Són un proveïdor conegut i respectat.

ExpressVPN, que es troba fora de les Illes Verges Britàniques, és una jurisdicció que respecta la privacitat, és un altre servei sense registre. Executen desenes de servidors ràpids de quatre llocs diferents del Regne Unit.

El client de ExpressVPN és tan net i fàcil d’utilitzar com es fa. És molt segur i, per a usuaris més avançats, ofereix funcions útils com el tunelatge dividit per ajudar a gestionar millor el control del trànsit.

Si es desbloqueja la BBC iPlayer i altres llocs de reproducció del Regne Unit, funcionen de manera coherent amb ExpressVPN i, si teniu algun problema, el servei d’atenció al client es reconeix generalment com el millor de la indústria..

Tal com toco a la meva ressenya completa, l’un dels inconvenients de ExpressVPN és el preu relativament alt. Dit això, realment obtindreu el valor dels vostres diners, a més ExpressVPN sol oferir ofertes de descompte especial de tant en tant..

I amb una garantia de devolució de 30 dies, no hi ha cap risc de provar-los.

Pros
 • Un client ric i intuïtiu de funcions
 • Una forta tecnologia de fons
 • Molts servidors i ubicacions del servidor
 • Velocitats de connexió ràpides i coherents
 • Funciona amb Netflix dels EUA
 • Atenció al client de primera línia
Contres
 • Alguns registres agregats
 • No és el més barat

GRAN REPUTACIÓ: Si busqueu una VPN que ofereixi el màxim anonimat i privadesa en línia, confiïn milions de persones i tinguin una excel·lent assistència 24 hores al dia, no feu cas de ExpressVPN. Malgrat el cost lleugerament superior, val la pena.

Ús VPN gratuït al Regne Unit

Tots els proveïdors que he indicat anteriorment com a millors VPN del Regne Unit són serveis de pagament. Tot i que hi ha moltes opcions VPN gratuïtes, no crec que fer-ne servir mai sigui una idea fantàstica (i personalment mai ho faria).

Hi ha moltes diferències entre les VPN gratuïtes de pagament i les gratuïtes, que fan molt dura la valoració a favor. El que és bàsic és que quan aneu gratis, en lloc de pagar el servei amb diners, acabeu pagant amb la vostra privadesa, dades personals, temps o tots tres..

Els proveïdors de VPN gratuïts del Regne Unit són coneguts per qualsevol nombre de shenanigans, des de la injecció d’anuncis al navegador, fins a vendre la vostra informació personal i els seus hàbits en línia. Totes aquestes coses generen diners a càrrec vostre.

Amb una VPN gratuïta, també teniu unes probabilitats molt primes de poder veure els gustos de la BBC iPlayer, ITV Hub o UK Netflix. Són un objectiu fàcil per a aquests serveis de streaming i rarament solucionen l’accés un cop bloquejat.

Per què fer servir una VPN al Regne Unit

Com s’ha esmentat breument al començament d’aquest article, hi ha moltes raons per les quals es pot considerar que es faci servir una VPN al Regne Unit. Es diferencien fins al següent:

 1. Supervisió i registre en línia
 2. La censura a Internet
 3. Problemes legals a l’hora de torrentar, compartir arxius i reproduir determinats materials
 4. Accés a contingut geogràfic bloquejat

Si esteu al Regne Unit, aquí teniu el que significa per a vosaltres.

Registre en línia i registre d’activitats d’ISP del Regne Unit

Gràcies a la Investigatory Powers Act 2016 (anomenada adequadament la Carta dels Snoopers), les agències d’aplicació de la llei i intel·ligència britàniques poden obtenir i analitzar legalment totes les formes de dades i comunicacions, incloses, per descomptat, les seves activitats a Internet..

Una de les disposicions de l’acte estableix que els proveïdors d’Internet britànics han de guardar registres de connexió a Internet, inclosos els llocs web que heu visitat, durant un any sencer. Tota aquesta informació és accessible i revisable en qualsevol moment per part de les autoritats sense cap mena de justificació.

Atureu la vigilància en línia al Regne Unit amb una VPN

Tot i que no teniu res a amagar, aquesta idea no us convindrà bé.

Més preocupant encara és la llei del Regne Unit aprovada el 2019, que fa que sigui il·legal veure la propaganda terrorista a internet. Aquest acte és punible fins a 15 anys de presó.

Hi ha un parell de problemes importants amb aquesta llei. El que es qualifica de propaganda terrorista no està necessàriament ben definit. A més, és una vaga i no teniu cap legislació.

Dit d’una altra manera, fins i tot si acabes accidentalment en un lloc que té propaganda terrorista o vegis alguna cosa que no creus que ni s’assembli de forma remota a ella, però l’aplicació de la llei del Regne Unit sí que pot tenir problemes legals greus.

Si utilitzeu una VPN en qualsevol moment que us connecteu a un ISP del Regne Unit, us oculteu de manera efectiva tots els llocs web que visiteu i els serveis en línia que utilitzeu. Esteu mantenint els vostres únics hàbits (com hauria de ser) i protegint-vos dels possibles perills legals accidentals.

Censura a Internet del Regne Unit

A través de mandats a ISPs, el Regne Unit bloqueja l’accés a un nombre considerable de llocs web. Probablement el cas més conegut és el lloc per compartir arxius The Pirate Bay, tot i que n’hi ha molts més – més de 700.000 per ser precisos.

Els llocs web bloquejats al Regne Unit inclouen des de contingut i jocs per a adults, fins a llocs d’intercanvi i streaming de fitxers. Si algú et diu que Internet al Regne Unit és oberta i gratuïta, s’equivocaran.

L'ús d'una VPN al Regne Unit evita la censura a Internet

Estic d’acord que alguns llocs web poden ser un problema, però no crec que la censura arbitrària a Internet sigui la resposta.

Tot i que hi ha altres maneres de desbloquejar un lloc web i fer un pas paral·lel a aquests intents de censura, el mètode més fiable és utilitzar una VPN.

Tot el que heu de fer és connectar el vostre dispositiu a un servidor VPN d’un país sense censura proper al Regne Unit (això ajuda a garantir un bon rendiment) i podreu accedir a qualsevol lloc. Països Baixos o Islàndia són grans opcions.

Torrenting, compartir arxius i streaming de Kodi al Regne Unit

El Regne Unit té un càstig molt dur per violació de copyright. Baixar o compartir fins i tot part de qualsevol material amb drets d’autor pot comportar multes i presons enormes fins a deu anys de presó.

Gairebé tots els BitTorrent tenen una opció de xifrat integrada, però, malauradament, això fa poc per protegir-vos. Sí, el vostre ISP britànic no podrà veure el contingut del que compartiu, però la vostra IP encara estarà completament exposada.

A partir de la vostra IP, qualsevol persona que tingui importància (com ara empreses de mitjans de comunicació o trolls de drets d’autor) pot esbrinar ràpidament exactament quin material estàs baixant o penjant i actuant en conseqüència..

Les mateixes lleis sobre drets d’autor del Regne Unit s’apliquen a les plataformes de reproducció com Kodi. Tot i que, tècnicament, no descarregueu res, la transmissió de material amb drets d’autor us pot suposar tants problemes.

Una VPN no només xifra la vostra connexió, mantenint el vostre ISP a les fosques, sinó que amaga la vostra adreça IP, protegint-vos al final de les coses de la font de contingut. Si feu servir una VPN us mantindreu de forma anònima i segura.

Veure Netflix i altres continguts als Estats Units al Regne Unit

Mentre esteu al Regne Unit, potser voldreu utilitzar un servei en línia en un altre país. Podria ser el reproductor de reproducció d’un canal de televisió estranger, la versió nord-americana de Netflix (i la seva biblioteca més àmplia), o qualsevol cosa entremig.

És probable que qualsevol contingut d’aquest tipus es pugui bloquejar des del Regne Unit i no sigui accessible a menys que estiguis situat físicament al país d’origen. I una VPN pot solucionar-ho.

En connectar-vos a un servidor del país del qual prové el contingut, es veurà que el vostre aparell es troba realment allà. Tant si esteu al Regne Unit com en qualsevol altre lloc del món, tot el que estigui bloquejat estarà disponible.

VPN per a expatriacions del Regne Unit

Si no viviu al Regne Unit o passeu temps important a l’estranger, hi ha un motiu excel·lent per invertir en una VPN superior per al Regne Unit i obtenir-vos una IP britànica: transmetre contingut i evitar el geo-bloqueig..

Transmissió de televisió del Regne Unit

La primera raó per la qual qualsevol persona fora del Regne Unit voldria obtenir una VPN del Regne Unit és accedir als excel·lents serveis de reproducció del país com iPlayer de la BBC, Channel 4’s All 4 o ITV Hub – una VPN és de molt la millor manera de veure la televisió britànica. a l’estranger.

Si aquest és realment el vostre objectiu, heu de ser conscients que totes aquestes empreses fan tot el possible per aturar-vos a les vostres pistes (especialment a la BBC). Per això, moltes VPN (i potser fins i tot la majoria) no funcionaran amb aquest propòsit.

Les millors VPN del Regne Unit poden transmetre tots els canals de televisió del Regne Unit

Tota VPN, tard o d’hora, serà identificada com a tal i bloquejada per la BBC i altres. No hi ha cap manera al respecte.

El que distingeix les millors VPN del Regne Unit per als proveïdors menors és la rapidesa amb la qual es recupera i funciona.

Un cop s’adonin que estan bloquejats, els millors proveïdors poden arreglar l’accés als serveis de streaming del Regne Unit en un o dos dies. Altres VPN ho fan a un ritme molt més lent (suposant que ho facin en absolut), posant els vostres hàbits a la televisió britànica sobre gel durant setmanes a la vegada.

Per cert, cada VPN del Regne Unit que esmenta en aquesta pàgina fa que l’accés a la BBC iPlayer i a altres proveïdors de vídeo sigui una de les seves prioritats i, quan es bloqueja, normalment torna a anar molt ràpidament..

La línia de fons

No importa si resideix al Regne Unit o passa la major part del temps a l’estranger. Una VPN és una eina excel·lent per tenir a l’arsenal. Us pot ajudar a mantenir-vos en forma anònima en línia, utilitzar serveis de compartició de fitxers de forma segura i ajudar-vos a satisfer els vostres desitjos de televisió britànica.

Siguin quins siguin els vostres objectius, qualsevol proveïdor d’aquesta llista de les millors VPN del Regne Unit farà una elecció excel·lent i us servirà molt bé..

També et pot agradar:
 • Obteniu una adreça IP del Regne Unit en cinc passos fàcils
 • Què cal fer si la vostra VPN de l’iPlayer de BBC no funciona
 • Les VPN són legals al Regne Unit
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map