Les millors VPN per a Alemanya el 2020

Imatge destacada de la millor VPN Germany


L’ús de VPN a Alemanya està en augment i és comprensible. Les VPN són l’eina perfecta per garantir la privadesa en línia, evitar la vigilància del govern, veure contingut georerestringit i descarregar torrents.

Tot i això, hi ha moltes opcions i trobar un proveïdor entre la multitud que proporcionarà un màxim rendiment, seguretat i llibertat en línia a un preu assequible no sempre és tan fàcil.

Però és per això que sóc aquí. Les VPN és el que faig. Els intento, els empenyo fins als seus límits i identifico els seus punts forts i febles. A continuació, trobareu una visió general del que es consideren les millors VPN per a Alemanya.

No importa si esteu a Alemanya i voleu accedir sense restriccions i seguretat als llocs web i al servei de la resta del món, o si esteu fora del país intentant transmetre canals de televisió alemanys com ARD o ZDF. Aquestes VPN s’entregaran.

Visió general de les millors VPN per a Alemanya

En cas que una llista amb les millors VPN alemanyes estigui tot allò que busqueu i no estigueu interessats en els detalls ni en llegir l’article complet, aquí teniu una visió ràpida dels principals proveïdors.

 1. CyberGhost

  Senzill per recollir i utilitzar, amb una estricta política sense registre, seguretat i velocitat impressionants i una gran xarxa de servidors. Un dels millors valors al voltant.

 2. NordVPN

  Un proveïdor de bon preu que ho fa tot. Té una de les xarxes més grans, excel·lent privadesa, funcions de seguretat avançades i accés constant al contingut geoblocat.

 3. PureVPN

  Va establir servei de VPN amb servidors ràpids en un gran nombre de 131 països. Disposa de streaming de contingut estranger fiable i suport ampli per a dispositius a un cost molt baix.

 4. ExpressVPN

  Empresa de confiança amb servidors ràpids i segurs, sense registre i amb un client polit i fàcil d’utilitzar. Té una excel·lent garantia de devolució de 30 dies sense cap pregunta.

 5. Taula de surf

  Servei de VPN més recent que ofereix tot el que necessita per un preu molt baix. Té excel·lents opcions de seguretat, un client estable fàcil d’utilitzar i permet connexions il·limitades.

Per què fer servir una VPN a Alemanya

Tot i que Alemanya té una tendència profundament arrelada a la privacitat i seguretat de les dades, hi ha moltes raons per les quals, com a usuari d’internet, voldríeu utilitzar una VPN.

Alemanya forma part d’un col·lectiu de vigilància global conegut amb el nom de 14 Ulls. Això vol dir que estan obligats a compartir la informació intel·ligent recollida amb altres nacions membres (inclosos els Estats Units i el Regne Unit) quan ho sol·licitin.

I certament hi ha informació per compartir.

La BND, l’agència federal d’intel·ligència alemanya, té àmplies facultats d’espionatge i monitoritza activament l’activitat a Internet. A petició, pot tenir fins a 10 setmanes de dades d’usuaris registrats de qualsevol dels ISP del país (que, òbviament, és informació que els ISP han de registrar i conservar).

Alemanya també compta amb estrictes lleis sobre la descàrrega o l’intercanvi de material amb drets d’autor. El país també té una política d’ús raonable notòriament ambigua, cosa que fa que, fins i tot els usuaris legítims d’obres amb drets d’autor gestionin aquests fitxers..

En conjunt, aquestes raons per si soles són bastants arguments per utilitzar una VPN a Alemanya. Però espera, n’hi ha més.

Una altra gran raó per utilitzar una VPN a Alemanya és eludir algunes de les restriccions de contingut en línia més agressives del món. Els tribunals alemanys han estat molt simpatitzants amb els titulars de drets, en un moment que van bloquejar una àmplia extensió de vídeos de YouTube per qüestions de llicència..

L’ús d’una VPN per defugir les restriccions de contingut també permet el fet que els usuaris visualitzin versions regionalitzades de les seves plataformes de streaming preferides com Netflix. També permet visualitzar contingut de serveis específics del país com BBC iPlayer (només al Regne Unit) i Hulu (només als Estats Units).

En certa manera, una VPN és com un passaport per a un món de contingut d’entreteniment nou i sense restriccions.

Què cal buscar en una VPN alemanya

Hi ha moltes opcions de VPN disponibles per a què triïn els usuaris alemanys, però no totes han estat iguals. Si voleu fer aquesta elecció, aquí hi ha què buscar.

 • Servidors múltiples a Alemanya

  Si voleu utilitzar la vostra VPN per a privadesa i seguretat addicional mentre estigueu en línia a Alemanya, voldreu que els servidors VPN estiguin a la vostra disposició. Com més gran sigui el nombre de servidors repartits per diverses ciutats alemanyes, millor. Això ajudarà a garantir la millor connexió i experiència a Internet possibles.

 • Servidors d’altres països

  Per utilitzar una VPN a Alemanya per accedir als llocs disponibles només en altres països, la VPN necessitarà servidors ubicats allà. Si no podeu predir quins països us interessa, seleccioneu un proveïdor amb la més àmplia gamma d’opcions possibles.

 • Connexions estables i d’alta velocitat

  Per mantenir una bona experiència d’usuari en línia, necessiteu una VPN ràpida. Període. A menys que un servei ofereix connexions ràpides prou estables per suportar coses com ara les descàrregues i la transmissió de vídeo en alta definició, serà molt menys probable que utilitzeu la vostra VPN i que creixin cada vegada que ho hagueu de fer..

 • Polítiques estrictes de registre sense registre

  Com s’ha esmentat anteriorment, Alemanya és estricta en temes com les reclamacions de copyright. Per protegir-vos adequadament amb una VPN, és important que escolliu un proveïdor sense registre, de manera que si les autoritats venen a petar, simplement no tenen res per compartir.

 • Suport P2P

  Si voleu utilitzar aplicacions P2P a través d’una VPN a Alemanya, assegureu-vos que el proveïdor permeti l’ús d’aquests serveis. Tot i que la majoria ho fa, això no és un determinat.

 • Excel·lent xifratge i seguretat

  Com que les VPN són eines de seguretat, també heu de triar un proveïdor que ofereix un estatut de xifrat i una protecció contra la filtració DNS. Si és possible, la VPN que trieu també hauria de proporcionar una funció de commutació per evitar la navegació després de desconnectar-se.

Hi ha algunes altres consideracions a l’hora de triar una VPN, tot i que les que es mostren anteriorment són les principals. Segons les vostres necessitats específiques, també podreu prescindir d’algunes d’aquestes funcions. Dit això, els millors serveis VPN d’Alemanya els oferiran de totes maneres, i aquí no hi ha massa bona cosa.

Les millors VPN per a Alemanya

Ara que sabem el que busquem, és el moment de posar-nos en contacte amb els negocis. Sense més detalls, aquí teniu els millors serveis VPN a utilitzar a Alemanya.

1. CyberGhost

Logotip de CyberGhost

Si mai no heu sentit a parlar de CyberGhost, pot ser perquè eren un proveïdor relativament petit fins fa poc. Ara són una VPN amb una de les petjades més grans del sector i, en aquest cas, és bo.

Amb seu a Romania i amb més de 7 700 servidors en 90 països (amb 684 servidors només a tres ciutats d’Alemanya), la seva xarxa és enorme. Això els converteix en una elecció excel·lent per als usuaris alemanys, ja que no li mancaran les opcions de connexió.

A més, CyberGhost té una política estricta de registre sense registre, ofereix encriptació AES de 256 bits a través del protocol OpenVPN i té velocitats de connexió ràpides..

CyberGhost també ha afegit recentment servidors especialitzats que poden desbloquejar de forma constant Netflix i serveis de streaming similars com la BBC iPlayer del Regne Unit, cosa que els converteix en una de les millors opcions per accedir a contingut geoblocat..

Pros
 • Registre zero per a la màxima privacitat
 • Excel·lent distribució de servidors amb més de 71.00 servidors en 90 països
 • Velocitats de connexió molt ràpides
 • Funciona amb els EUA Netflix i BBC iPlayer
 • Permet el torrent P2P
 • Llarga garantia de devolució de 45 dies
Contres
 • Empresa matriu amb una reputació qüestionable
 • Configuració manual OpenVPN
 • No funciona des de la Xina

Millor VPN d’Alemanya: CyberGhost ofereix tot allò que espereu d’una VPN de primer nivell. Gràcies a les ofertes actuals de CyberGhost, també són un dels proveïdors més barats d’aquesta llista i fins i tot et proporcionen una garantia de devolució de 45 dies líder al sector. Pocs altres serveis ofereixen un paquet complet per a usuaris de VPN alemanys.

2. NordVPN

Logotip de NordVPN

NordVPN, a Panamà, ha construït ràpidament un servei VPN que és una força que cal tenir en compte. En poques paraules, ho tenen tot. Per començar, tenen una xarxa molt impressionant. És el que podeu esperar més de 5600 servidors de 58 països.

Els seus servidors ofereixen xifratge AES de 256 bits, suporten OpenVPN i el seu client té una funcionalitat de bruixes integrada..

Però NordVPN no s’atura aquí. També ofereixen doble VPN, suporten Tor sobre connexions VPN i ofereixen una excel·lent velocitat i estabilitat adequades per a la transmissió de vídeo en alta definició.

NordVPN també està especialitzat en desbloquejar llocs restringits i treballa incansablement per mantenir l’accés a Netflix, Hulu i BBC iPlayer treballant en tot moment..

Amb 309 servidors a Alemanya a dues ubicacions i una política de registre sense prova de bales, NordVPN és el ganivet suís de l’exèrcit suís de proveïdors de VPN per a usuaris alemanys.

Pros
 • Excel·lent privadesa amb registre zero
 • Una xarxa de servidors (i en constant creixement)
 • Bon rendiment de connexió
 • Servidors especialitzats (incloent VPN doble, obusat i Tor amb VPN)
 • Client net, fàcil d’utilitzar
 • Funciona amb Netflix i la majoria dels altres serveis de streaming
 • Permet Torrenting i P2P
 • Ofereix adreces IP dedicades
Contres
 • No hi ha cap funció de túnel dividit
 • Una mica car en els plans a curt termini

Ho fa tot: Si busqueu una VPN que faci tot bé, NordVPN és una elecció perfecta. Qualsevol usuari apreciarà la seva excel·lent seguretat i les seves altes velocitats de connexió, totes amb un preu molt assequible.

3. PureVPN

Logotip de PureVPN

PureVPN és un veterà de la indústria i té una creació des del 2007. Basat a Hong Kong i tenen gairebé tota la xarxa més àmplia que trobareu, que inclou servidors de 131 països. No hi ha gairebé res del món on no arriben i els seus servidors també són ràpids.

D’aquests servidors, 201 es troben a Alemanya repartits en cinc ciutats diferents. També tenen un maquinari especialment optimitzat per a la reproducció de restriccions geogràfiques, cosa que els fa ideals per als alemanys que busquen contingut de vídeo estranger.

A més de la seva xarxa, el que també distingeix aquest proveïdor és el seu suport per a més de 50 plataformes i dispositius diferents. Si es connecta a Internet, podeu executar PureVPN.

PureVPN ofereix un xifrat AES de 256 bits, inclou una funció killswitch i el seu client fàcil d’utilitzar, fins i tot, bloqueja anuncis i virus quan es connecta a la VPN.

Pros
 • Excel·lents velocitats
 • Gran xarxa de servidors (131 països)
 • Desbloqueja Netflix, iPlayer i més de 70 serveis de streaming
 • Compatible amb més de 50 dispositius i plataformes
 • Proveïdor de VPN de registre zero verificat independentment
 • Opció IP dedicada
 • Bona puntuació
Contres
 • Les aplicacions podrien utilitzar una mica més poliment
 • Alguns problemes de connexió intermitents

VPN alemanya de màxim valor: PureVPN és una solució excel·lent si voleu reproduir contingut multimèdia estranger o si voleu tenir diversos dispositius on vulgueu fer servir una VPN. Si s’inclou el xifratge i el bloqueig d’anuncis estàndard de la indústria, és una opció fantàstica que ofereix un preu barat.

4. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

Si busqueu un proveïdor de VPN excel·lent, ExpressVPN ho és. Amb seu a les Illes Verges Britàniques i amb més de 3000 servidors en 95 països, inclòs en dues localitats alemanyes, ExpressVPN ofereix.

Afegiu una política sense registre, xifrat de 256 bits i velocitats de connexió ràpida i que es faci raig i està clar per què ExpressVPN va fer la meva llista.

No hi ha res que puguis fer amb ExpressVPN. Admeten P2P, desbloquegen els llocs de transmissió i fins i tot admeten túnels fraccionats per al màxim control del trànsit.

Si tenen un inconvenient, és el preu: ExpressVPN és el proveïdor més car d’aquesta llista. Però, val la pena. I també ofereixen vendes de tant en tant.

A més, obté una garantia de devolució de 30 dies, cosa que significa que hi ha poc risc a provar-los.

Pros
 • Un client ric i intuïtiu de funcions
 • Una forta tecnologia de fons
 • Molts servidors i ubicacions del servidor
 • Velocitats de connexió ràpides i coherents
 • Funciona amb Netflix dels EUA
 • Atenció al client de primera línia
Contres
 • Alguns registres agregats
 • No és el més barat

Reputació excel·lent: Si voleu un proveïdor que ofereixi una excel·lent privadesa i anonimat, un suport 24h / 24 ben conegut i que tingui una reputació sòlida, ExpressVPN és el camí a seguir. Fins i tot accepten el pagament Bitcoin si voleu evitar transaccions convencionals i maximitzar la vostra privadesa.

5. Surfoc

Logotip de Surfhark

Surfshark, que és relativament nou a la indústria VPN, té un aspecte digne de buscar qualsevol comprador VPN alemany. Per començar, operen una xarxa de servidors més de 1040 repartits per més de 63 països, inclosa, per descomptat, Alemanya.

Igual que ExpressVPN, Surfshark opera fora de les Illes Verges Britàniques, fora de l’abast de qualsevol agència d’espionatge governamental. També tenen una política estricta de registre sense registre.

Els clients de Surfshark utilitzen xifratge de 256 bits, a través d’OpenVPN o IKEv2 i utilitzen un hash d’autenticació SHA512 i un intercanvi de claus DHE-RSA de 2048 bits amb PFS. Això fa que Surfshark inclogui una classe per si mateixos en termes de seguretat.

A més, teniu l’opció de suport de doble VPN, un interruptor de matança, servidors DNS privats, suport P2P i streaming i fins i tot connexions de clients concurrents il·limitades (l’únic proveïdor premium que ho fa).

Pros
 • Excel·lent privadesa i seguretat sense registre
 • Gran rendiment del servidor
 • Desbloqueja Netflix, BBC i molts altres
 • Client fàcil d’utilitzar
 • Connexions simultànies il·limitades
 • Suport torrenting
 • Barat
Contres
 • Velocitat inconsistent en algunes ubicacions
 • Atenció al client bastant lenta

Connexions simultànies il·limitades: Tot i que el Surfshark és raonablement nou, ofereixen totes les funcions tècniques que necessiteu. Afegiu suport 24 hores / 24, excel·lents velocitats de connexió, un pla de subscripció barat (sobretot amb el seu acord actual) i una garantia de devolució de 30 dies sense problemes, i teniu una recepta per a feliços usuaris de VPN alemanys..

Ús de VPN gratuït a Alemanya

Tot i que és possible utilitzar la majoria de serveis VPN gratuïts a Alemanya, en general, no és la millor idea. Com passa amb molts anomenats productes gratuïts, les VPN gratuïtes tenen costos ocults. Però, en lloc de pagar amb diners, pagueu amb el vostre temps, privadesa, informació personal o tot allò anterior.

Alguns serveis, per exemple, vendran les vostres dades d’usuari per pagar les operacions i obtenir beneficis, mentre que altres injecten anuncis al navegador mentre navegueu per internet.

I, per molt que un proveïdor gratuït monetizei la seva operació, el que no es preocupa és la seguretat. En comparació amb les VPN de pagament, els proveïdors gratuïts no ofereixen gairebé el tipus de protecció que podríeu esperar.

Si els serveis de VPN de pagament no costen gairebé res, això hauria de ser una decisió fàcil.

Torrent a Alemanya

Comptar amb una de les més estrictes aplicacions de drets d’autor del món, atorgar material pirata a Alemanya és un negoci il·legal i perillós. Els trolls de drets d’autor, que envien cartes amenaçadores a qualsevol persona sospitosa de descarregar o compartir material protegit, són habituals.

Els tribunals a Alemanya també han dictaminat que els pares han de denunciar quan els seus fills cometin infraccions de drets d’autor, de manera que el fitxer de fitxers dins de les fronteres alemanyes és com un joc de la ruleta russa..

És per això que només cal fer servir una VPN a Alemanya si voleu utilitzar serveis P2P per a qualsevol propòsit. Tot i que els fitxers específics són legals per compartir i descarregar, el sistema alemany permet massa abusos i fa poc per protegir-vos.

Amb una VPN, com a usuari de BitTorrent alemany, podeu estar segur de les acusacions de violacions de drets d’autor i de manera fàcil.

Vigilància d’Internet a Alemanya

Tot i la forta decisió d’Alemanya cap a la seguretat i la privadesa de les dades de l’usuari, no és negatiu a la cooperació amb agències d’intel·ligència estrangeres. Fins i tot hi ha hagut informes que les agències alemanyes d’intel·ligència s’han dedicat a espiar en col·laboració amb l’NSA dels Estats Units en els darrers anys.

Per això, com a usuari d’internet alemany, hauria de tenir totes les raons per creure que les vostres activitats d’internet no són immunes d’espies estrangers i nacionals..

El més probable és que, sense utilitzar una VPN com a capa addicional de defensa, les dades simplement no són tan segures.

Lleis alemanyes de retenció de dades

Alemanya té una de les lleis de protecció de dades més completes del món. Tot i així, hi ha un motiu per creure que el govern alemany comença a desaprofitar aquestes proteccions.

Ja han intentat impulsar les lleis exhaustives de retenció de dades per als ISP alemanys. Tot i que el seu mandat està actualment vinculat a litigis, podria entrar en vigor en qualsevol moment.

Si ho fa, qualsevol persona que utilitzi Internet a Alemanya tindrà la possibilitat de recollir dades de rutina sobre les seves activitats. No està clar quins detalls rastrejarien i emmagatzemarien els ISP, però és suficient per crear una imatge força exacta del que feu en línia.

En connectar-se a una VPN, naturalment, series immune a aquesta recollida de dades. Són una bona manera de prevenir el seguiment d’ISP, que és una altra de les raons per les quals cada vegada són més els alemanys que els fan servir.

Contingut geo-restringit

A Alemanya, gairebé no hi ha cap final als serveis d’Internet que es troba bloquejat. Entre les restriccions regionals a Netflix i l’iPlayer de la BBC, als espots legals abans esmentats que eliminen bona part de YouTube, són una mica de camp.

És la mateixa història si viatgeu fora del país i proveu de reproduir canals populars alemanys, com ara ARD o ZDF. No ho pots fer.

Per als alemanys que vulguin accedir als seus llocs favorits quan estiguin a l’estranger, explorin lliurement contingut internacional o fins i tot només accedeixin de forma fiable als principals serveis en línia mundials, una VPN és una necessitat.

Si esteu a Alemanya i no utilitzeu una VPN, trobareu a faltar un munt de contingut en línia excel·lent.

La línia de fons

Tant si viviu a Alemanya com si visiteu o si es troba un ciutadà alemany actualment a l’estranger, cada servei de VPN que tinc cobert en aquest article us servirà bé. Ells us ajudaran a mantenir la vostra privadesa en línia, us permetran veure contingut geo-restringit i us mantindran a la protecció tant de la vigilància governamental com de l’ús dels serveis P2P..

Uneix-te als milions d’altres alemanys que ja utilitzen VPN i gaudeixen d’internet de la manera en què es volia gaudir.

També et pot agradar:
 • Obteniu una adreça IP alemanya en cinc passos fàcils
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me