Les millors VPN per a França el 2020

Millor VPN de França


Potser esteu a França intentant veure la BBC iPlayer, els EUA Netflix, Hulu o altres continguts internacionals sense gaire sort.

Potser us preocupa una mica que, segons les lleis franceses, la vostra privadesa a Internet estigui lluny de garantir.

O potser encara esteu fora del país intentant transmetre el vostre programa favorit des d’un canal local francès, però no ho podeu fer.

En tots aquests casos, i molts més, us pot ajudar una VPN de bona qualitat. I també n’hi ha un munt per triar.

Dit això, cada proveïdor té el seu propi conjunt únic de funcions, avantatges i inconvenients, i no sempre és fàcil prendre una decisió correcta..

Així doncs, aquí teniu una guia per ajudar-vos a triar la millor VPN per a França.

Les millors VPNs generals de França

Abans d’excavar-hi, fem un cop d’ull a les principals VPN de França. Un resum breu pot ser tot el que busqueu i sigui prou just.

 1. CyberGhost

  Millor VPN de França. Saldo perfecte d’una gran xarxa de servidors, velocitat i seguretat. Desbloqueja el contingut georerestret a França i internacionalment. Garantia de devolució de 45 dies millor per la indústria.

 2. PureVPN

  Les velocitats de connexió Breakneck i servidors de streaming especialitzats la converteixen en una excel·lent opció per accedir a vídeo geo-bloquejat i P2P. Una gran xarxa de servidors que abasta 131 països us permet connectar-vos a qualsevol lloc.

 3. Taula de surf

  VPN sense registre de ràpids incendis amb connexions simultànies il·limitades. Desbloqueja tot el contingut geo-restringit i admet P2P. Aplicació de client intuïtiva però potent. L’opció més barata al voltant.

 4. NordVPN

  Una xarxa de servidors de gran rendiment que funciona amb Netflix i tots els altres serveis de streaming populars. Sense registres, jurisdicció segura i el millor conjunt de funcions de privadesa del sector.

 5. ExpressVPN

  Xarxa global ben establerta i optimitzada amb bones velocitats de descàrrega. Permet veure qualsevol contingut que desitgeu. Un excel·lent client amb moltes funcions avançades. Atenció al client que no és igual a cap.

Per què fer servir una VPN a França

Hi ha moltes raons per utilitzar un VPN a França i no tot és obvi. Tot i que en vaig mencionar breument algunes d’aquestes, aquí teniu la llista exhaustiva.

 • França forma part del pacte d’intel·ligència dels nou ulls

  Si heu llegit una mica sobre les VPN, probablement trobareu referències amb els termes Cinc ulls, nou ulls i catorze ulls..

  Aquests noms fan referència a una col·lecció d’acords internacionals d’intercanvi d’intel·ligència que uneixen les grans democràcies occidentals en una xarxa de espionatge gran, (de vegades) feliç.

  França forma part de l’acord Nine Eyes. Estan obligats a compartir intel·ligència electrònica amb altres estats membres, inclosos:

  • Estats Units
  • Canadà
  • Austràlia
  • Nova Zelanda
  • Regne Unit
  • Dinamarca
  • Països Baixos
  • Noruega

  Si sou un usuari d’internet francès, les agències d’espionatge d’algun d’aquests països podrien, teòricament, accedir a la història dels vostres hàbits en línia i a qualsevol altra informació electrònica rellevant..

  Quan utilitzeu una VPN a França, impediu que el govern es desprengui de les vostres activitats a Internet. I si no poden fer el raig, no tenen res per compartir.

 • Registre ISP

  França, com la resta de països membres de la UE, va quedar obligada per la Directiva de conservació de dades del 2006.

  La llei obligava els ISP francesos a registrar l’activitat d’internet de tots els clients i a retenir aquestes dades com a mínim durant un any, fins i tot si finalitzés el servei..

  Afortunadament, el tribunal de justícia de la UE va anul·lar aquesta llei el 2014. Però, el precedent de la protecció d’ISP es manté i des de llavors es va adoptar una nova llei francesa sobre recollida d’intel·ligència..

  Tanmateix, amb una VPN en ús, aquest tipus de registre és impossible.

 • Lleis de copyright digital

  Les lleis sobre drets d’autor digitals de França són una de les més estrictes i fàcils d’utilitzar del món.

  Permet als titulars de drets d’autor francesos una capacitat gairebé il·limitada d’accés a la informació personal si fins i tot només sospitava de pirateria. I, si heu trobat violant la llei almenys tres vegades, el vostre ISP pot prohibir-lo.

  Una VPN us protegeix dels propietaris de drets d’autor que, no sorprenentment, solen ser una mica excessius a l’hora de fer complir les seves reclamacions..

 • Veure la televisió francesa a l’estranger

  Viatjar fora de França significa normalment perdre l’accés a entreteniments en francès. La majoria de canals de televisió locals i serveis de reproducció no us permetran mirar res a menys que estigueu al país.

  Una VPN fa semblar que sou. I utilitzant-ne un, aquí hi ha alguns dels canals francesos als quals podreu accedir, independentment del lloc on passegeu.

  • 6play
  • CNEWS
  • França 2
  • França 5
  • FranceTV
  • Reproducció de TV
  • TV5 Monde
  • Arte
  • Euronews
  • França 3
  • França Ô
  • Gulli
  • RTBF
  • BFM TV
  • Eurosport
  • França 4
  • França24
  • LCP
  • TF1
 • Accés al contingut de geo-bloquejat de tot el món

  Tots els ciutadans del món som tots. M’agrada consumir contingut d’internet de tot el món, ja que estic segur que algú a França ho fa.

  De la mateixa manera que una VPN pot desbloquejar serveis de reproducció francesos des de l’estranger, pot desbloquejar contingut geo-bloquejat d’altres parts del món a França..

  Si us sentiu frustrats per no poder veure Netflix d’altres països, per exemple, una VPN és la cura.

Les VPN són legals a França?

Amb aquestes lleis de vigilància minuciosament vigents, no es tracta d’imaginar que França prohibeixi els serveis de VPN. Per sort, no han fet res.

Les VPN són legals a França.

Com a ciutadà, resident o visitant francès, podeu utilitzar les VPNs sempre que vulgueu. Dit això, no les heu d’utilitzar per fer res il·legal.

L’ús d’una VPN per evitar que algú llegeixi el vostre correu electrònic, està bé. Tanmateix, utilitzar-ne un per coordinar qualsevol forma d’activitat il·legal no ho és.

Una VPN no us absoldrà de que incompleixi la llei.

És a dir, fer servir una VPN a França és legal, però no faríeu res del que no hauríeu de fer.

Què cal buscar en una VPN per a França

No totes les VPN són una bona opció per a França. Per maximitzar les vostres possibilitats de trobar-ne una, és a dir, heu de buscar diverses funcions.

 • Diversos servidors francesos

  Qualsevol VPN digne de tenir en compte ha de tenir diversos servidors ubicats a França. Sense un servidor francès, no podreu connectar-vos al país.

  Tenir diversos servidors (idealment distribuïts en diverses ubicacions) us assegura que teniu moltes opcions de connexió i us ofereix la millor experiència a Internet.

 • Bona selecció de servidors a altres països

  Per treure el màxim partit al servei de VPN, hauria de disposar també d’una gran xarxa de servidors geogràfica i diversa.

  Amb molts servidors en molts països, podreu accedir a serveis i continguts de restriccions geogràfiques des de qualsevol lloc del món.

 • Forts estàndards de xifratge i funcions de seguretat

  Es suposa que una VPN mantingui les vostres dades i el trànsit a Internet segurs. Per tant, qualsevol servei que trieu ha d’utilitzar protocols i criteris de xifrat moderns.

  Penseu que el xifrat AES de 256 bits sobre l’OpenVPN.

  Les funcions de seguretat com un interruptor de mort VPN i la protecció contra filtres DNS també són imprescindibles.

 • Política sense registres i una jurisdicció que respecta la privadesa

  Atès que França -i molts altres països del món- no té cap tipus d’espionatge en els vostres hàbits en línia, heu de triar una VPN sense registre basada en una jurisdicció que respecti a la privadesa (Panamà, Romania, Suïssa, etc.)

  D’aquesta manera, ningú no podrà obligar la vostra VPN a transmetre dades. I fins i tot si algú ho intentés, no tindrien res a donar.

 • Bones velocitats del servidor

  L’ús d’una VPN sempre retardarà una mica la connexió a Internet: no hi ha cap manera al voltant. Però hi ha desacceleracions i, a continuació, es produeixen desacceleracions.

  Seleccionar una VPN ràpida (una amb bona reputació per servidors de gran rendiment i fiabilitat) us farà que la vostra connexió es mantingui clarament.

  Us permetrà descarregar fitxers de forma ràpida i feliç per a transmetre vídeo fins i tot en la configuració de la màxima qualitat.

  El proveïdor equivocat, d’altra banda, pot reduir la velocitat d’internet a un rastreig inutilitzable.

 • Suport P2P

  Si teniu previst utilitzar serveis de compartició de fitxers amb la vostra VPN i, tenint en compte les lleis de drets d’autor draconians a França, encara que no esteu segur, escolliu un proveïdor que admeti explícitament P2P.

  A més, comproveu que la VPN no té connexió amb aceleració, no té restriccions d’amplada de banda i no inclou cap limitació de dades.

 • Es pot desbloquejar contingut gerestricte a França i en qualsevol altre lloc

  Un benefici enorme d’una VPN és que hauria de permetre’s accedir a contingut d’internet georerestringit des de França i d’arreu del món. Tot i que a la pràctica, no tots els serveis ho fan.

  Voleu optar per una VPN que desbloquei Netflix tant a fora com a França i a qualsevol altre servei de transmissió digne com el BBC iPlayer.

  El proveïdor també ha de treballar bé amb serveis populars francesos com France.tv, CNEWS, MYTF1, etc..

A part, qualsevol proveïdor que recomano aquí com a bona opció VPN per França comprova totes les caselles anteriors. Us animo a fer les vostres pròpies investigacions, per descomptat, però també podeu utilitzar una de les meves recopilades provades com a bon punt de partida..

Les millors VPN de França

Tot i que ara saps què buscar en una VPN per a França, també he avançat i he fet algunes de les tasques personals per a tu. Aquí teniu un resum del que crec que són els millors proveïdors de VPN per a França.

1. CyberGhost

Logotip de CyberGhost

CyberGhost és un servei que comprova la utilització de totes les caselles dins i fora de França.

Disposa d’una gran llista de servidors de més de 71.00 servidors de 90 països. Entre aquests, 440 es troben a França. Això fa que sigui una de les xarxes més grans entre tots els proveïdors. I també és una xarxa ràpida.

CyberGhost és una VPN amb registre zero. La seu de la companyia a Romania és una excel·lent jurisdicció per a la privadesa de les dades.

Romania no només està sotmesa a la vigilància de la UE ni de la aliança d’ulls, sinó que té la reputació d’incomplir les sol·licituds de dades d’usuaris externs..

Quant a les funcions, CyberGhost ofereix la xifrada i la seguretat de la part superior de la línia, funciona molt bé per a P2P i desbloqueja Netflix dels EUA i altres llocs de streaming importants com iPlayer, Hulu i MYTF1 de la BBC..

A més, és un servei econòmic que fins i tot inclou una garantia de devolució de 45 dies cap a la indústria.

La conclusió és que CyberGhost és una VPN perfecta per a França.

Pros
 • Registre zero per a la màxima privacitat
 • Excel·lent distribució de servidors amb més de 71.00 servidors en 90 països
 • Velocitats de connexió molt ràpides
 • Funciona amb els EUA Netflix i BBC iPlayer
 • Permet el torrent P2P
 • Llarga garantia de devolució de 45 dies
Contres
 • Empresa matriu amb una reputació qüestionable
 • Configuració manual OpenVPN
 • No funciona des de la Xina

2. PureVPN

Logotip de PureVPN

PureVPN es troba a la llista de millors VPN per a França.

A banda de la seva estranya capacitat de desbloquejar els serveis de transmissió, la gran reivindicació de PureVPN a la fama és la seva enorme xarxa de servidors: es reparteix en 160 ubicacions de 131 països.

Un total de 42 servidors es troben a França, repartits entre dues ubicacions.

Aquests números proporcionen a PureVPN un abast mundial inigualable i una gran presència al sòl francès. No oblidem tampoc el rendiment del servidor, que és un dels millors que podeu obtenir.

Basat en una ubicació que facilita la privadesa, PureVPN és un proveïdor de registre sense verificació independent.

També utilitzen el xifrat d’última generació i inclou tant funcions d’interruptor de tunelatge fraccionat com mort.

El client ofereix una àmplia assistència de dispositius i es pot utilitzar en més de 50 plataformes diferents.

El preu de PureVPN és un dels més baixos i, amb una garantia de devolució de 31 dies, necessiteu molt de temps per provar-ho tot..

Pros
 • Excel·lents velocitats
 • Gran xarxa de servidors (131 països)
 • Desbloqueja Netflix, iPlayer i més de 70 serveis de streaming
 • Compatible amb més de 50 dispositius i plataformes
 • Proveïdor de VPN de registre zero verificat independentment
 • Opció IP dedicada
 • Bona puntuació
Contres
 • Les aplicacions podrien utilitzar una mica més poliment
 • Alguns problemes de connexió intermitents

3. Surfoc

Logotip de Surfhark

Un dels meus preferits personals en aquests dies, Surfshark és una altra excel·lent elecció VPN per a França.

Si bé tenen una llista de servidors lleugerament més petita, que inclouen poc més de 1040 servidors en 63 països (inclosa, per descomptat, França), es compensen per la seva mida amb velocitats de gran velocitat..

Surfshark, que és una VPN amb registre zero, opera a les Illes Verges Britàniques. Malgrat el nom, la jurisdicció no està sotmesa a la vigilància del Regne Unit ni dels seus aliats.

El client net i intuïtiu inclou funcions.

Inclou coses com un bloqueig d’anuncis i programari maliciós, una configuració doble de VPN i un tunelatge dividit. I, com explico a la meva revisió de Surfshark, tampoc es rasca la superfície.

El servei funciona molt bé amb contingut bloquejat de manera geogràfica i fins i tot teniu permès un nombre il·limitat de connexions simultànies, cosa que cap altre proveïdor VPN de primer nivell fa..

Oh, i una altra cosa que no poden coincidir les VPN de primer nivell és el preu de Surfshark. És el proveïdor menys costós d’aquesta llista.

Pros
 • Excel·lent privadesa i seguretat sense registre
 • Gran rendiment del servidor
 • Desbloqueja Netflix, BBC i molts altres
 • Client fàcil d’utilitzar
 • Connexions simultànies il·limitades
 • Suport torrenting
 • Barat
Contres
 • Velocitat inconsistent en algunes ubicacions
 • Atenció al client bastant lenta

4. NordVPN

Logotip de NordVPN

En el món de les VPN, poques empreses són tan conegudes i respectades com NordVPN.

Funcionen amb una xarxa de servidors massiva que consta de 5645 servidors a 58 països, només amb 247 servidors a França.

La companyia opera fora de Panamà, que es troba entre les millors jurisdiccions de privacitat del món. NordVPN també és un proveïdor sense registre de registre, que afirma que fan una còpia de seguretat amb una auditoria completa de tercers.

En termes de seguretat, NordVPN és de primer nivell.

A més dels excel·lents aparellaments de protocols i xifrats, també ofereixen funcions de privadesa útils com una doble VPN i la possibilitat de combinar VPN i la xarxa Tor..

Tot i que té una mica del costat car (assegureu-vos d’utilitzar un dels seus cupons), NordVPN és, sens dubte, un dels millors VPN per a França.

Ofereix fiabilitat, infraestructura, velocitats del servidor i qualitat que pocs altres proveïdors poden coincidir.

I vaig esmentar NordVPN desbloqueja Netflix i gairebé qualsevol altre contingut que es pot bloquejar?

Pros
 • Excel·lent privadesa amb registre zero
 • Una xarxa de servidors (i en constant creixement)
 • Bon rendiment de connexió
 • Servidors especialitzats (incloent VPN doble, obusat i Tor amb VPN)
 • Client net, fàcil d’utilitzar
 • Funciona amb Netflix i la majoria dels altres serveis de streaming
 • Permet Torrenting i P2P
 • Ofereix adreces IP dedicades
Contres
 • No hi ha cap funció de túnel dividit
 • Una mica car en els plans a curt termini

5. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

ExpressVPN és una altra opció excel·lent i funciona molt bé tant a França com a l’estranger.

La companyia gestiona una bona xarxa de més de 3000 servidors en 95 països.

Si bé tenen una empremta relativament petita a França de només 3 servidors, la qualitat d’aquest maquinari és una de les millors del sector.

Amb seu a les Illes Verges Britàniques – una jurisdicció amb molts avantatges sobre privadesa – ExpressVPN té una política estricta de registre sense restriccions.

L’aplicació és refinada i fàcil d’utilitzar, però encara està plena de funcions.

Una funcionalitat avançada, com ara un interruptor de matriu, la configuració de xifratge i el protocol i el tunelatge fraccionat, hi ha tot, però perfectament amagat per a quan i si ho necessita.

ExpressVPN també destaca per desbloquejar contingut geo-restringit francès i internacional i, gràcies a les excel·lents velocitats del servidor, és una excel·lent opció per compartir fitxers.

L’assistència al client no és igual a cap.

Tot i que ExpressVPN és una mica del costat car, tot i que és molt més barat si s’aprofiten les seves vendes, el servei val cada cèntim.

Pros
 • Un client ric i intuïtiu de funcions
 • Una forta tecnologia de fons
 • Molts servidors i ubicacions del servidor
 • Velocitats de connexió ràpides i coherents
 • Funciona amb Netflix dels EUA
 • Atenció al client de primera línia
Contres
 • Alguns registres agregats
 • No és el més barat

Com obtenir una VPN francesa

Ja sabeu trobar una bona VPN per a França, a més de tenir diverses recomanacions que podeu considerar.

A continuació es mostren els passos fàcils a seguir per posar en funcionament la vostra VPN francesa.

 1. Trieu un servei VPN superior: un amb gran privacitat, rendiment i una gran quantitat de servidors francesos i internacionals.
 2. Vés al lloc web del proveïdor i inscriu-te.
 3. Baixeu l’aplicació VPN del proveïdor i instal·leu-la al vostre dispositiu.
 4. Inicieu el client VPN, trieu un servidor francès i connecteu-vos.

Com obtenir la millor velocitat VPN a França

Per obtenir la màxima velocitat de connexió possible quan s’utilitza una VPN a França, connecteu-vos a un servidor el més proper possible geogràficament. Això minimitzarà la distància que han de recórrer les vostres dades i reduirà les probabilitats d’execució en condicions de xarxa pobres.

Per exemple, si voleu utilitzar una VPN per obtenir una mica de privacitat i us trobeu fora de París, és ideal escollir un servidor francès a París. No us connecteu, per exemple, a Islàndia.

I si intenteu reproduir Netflix americà des de França, trieu un servidor a la costa est dels Estats Units. La connexió a Los Angeles afegirà innecessàriament milers de quilòmetres al viatge de les vostres dades.

Dit això, hauríeu d’adonar-vos que, fins i tot en condicions ideals, una VPN encara retardarà la vostra connexió a Internet. No hauria de ser gaire, però mai no arribareu a les mateixes velocitats que en la vostra connexió regular.

Si trieu un servidor proper i trobeu un rendiment poc raonable (cosa que pot passar), heu de mostrar diverses coses per intentar augmentar la velocitat de la vostra VPN..

Una VPN tampoc pot arreglar cap connexió a Internet o problemes de velocitat preexistents, tret que estiguin a causa de l’acceleració ISP o d’altres restriccions similars..

Utilitzant una VPN gratuïta per a França

Pot tenir la temptació de provar un dels molts serveis que ofereixen accés gratuït a VPN a França. Al cap i a la fi, la majoria de proveïdors –i de fet tots els que llisten en aquesta pàgina– costen diners.

Us ho aconsello fermament.

L’ús d’una anomenada “VPN francesa gratuïta” és gairebé sempre una mesura arriscada. Molts tenen problemes de privacitat i seguretat. Altres recorren a pràctiques incompletes com la injecció d’anuncis i la venda de dades a tercers.

En comparació amb les VPN de pagament, els serveis gratuïts també són normalment lents, poc fiables i estan subjectes a restriccions d’amplada de banda.

Sincerament, millor confiar en el vostre ISP francès i en la vigilància del govern que intenteu evitar en primer lloc, almenys la vostra connexió a Internet seria una mica segura i ràpida.

Conclusió

Hi ha moltes raons per utilitzar una VPN a França. És possible que desitgeu protecció contra la recollida i vigilància de dades draconianes o per evitar que els trolls de drets d’autor causin mal de cap legal.

O simplement voleu desbloquejar i gaudir del contingut restringit a un país diferent.

Sigui quina sigui la vostra raó, ja saps què buscar en una VPN per a França. I fins i tot teniu una llista de principals proveïdors a utilitzar com a punt de partida, la majoria dels quals també ofereixen grans descomptes.

Per tant, no endarrereu. Obteniu la llibertat i privacitat en línia que tots mereixem. Comenceu a utilitzar una VPN.

També et pot agradar:
 • Els millors serveis VPN en general
 • Les millors VPN sense registre
 • Millors VPNs per Netflix
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me