Les millors VPN sense registre del 2020

Imatge destacada de la millor VPN que no guarda l'article dels registres


Utilitzem VPNs per protegir les nostres dades i privadesa en línia. Malauradament, molts de nosaltres som proveïdors de confiança que pot ser que no estiguin al dia de la seva negociació. I qualsevol VPN que registri les vostres dades, sigui quina sigui aquesta, entra dins d’aquesta categoria.

Quan una VPN conserva els registres, no se sap on pot acabar la informació. Els pirates informàtics podrien trobar una manera de robar-lo. Es podria vendre als anunciants. Fins i tot es podria cedir a les agències governamentals sota demanda.

Una VPN sense registre, per la seva banda, garanteix la vostra privadesa. No poden perdre, vendre ni transmetre les dades que no disposen en un primer lloc.

De manera que, si com jo, gaudeix de la teva privadesa, aquí tens tot el que has de saber sobre registre de VPN i tria de la millor VPN sense registre per les teves necessitats.

Visió general de les millors VPN sense registre

El temps és diners. Si teniu pressa i només us interessa una visió ràpida de quins es consideren els millors VPN sense registre, sense entrar en gaire detalls, aquí teniu.

Cadascun d’aquests proveïdors no només afirma explícitament a la seva Política de privadesa o Termes i condicions que no tenen sessió de registre, sinó que les seves reclamacions també han presentat auditories de tercers o han estat verificades en casos judicials..

 1. NordVPN

  La millor VPN sense registre. Una política de registre de zero zero sòlida confirmada per una auditoria independent de finals del 2018. Aplicació intuïtiva amb tones de funcions, gran xarxa de servidors, excel·lents velocitats, excel·lent preu.

 2. VyprVPN

  Recentment s’ha passat a zero registre i s’ha verificat com a tal per una auditoria independent. Amb seu a Suïssa, té un gran rendiment, una gran seguretat, amigable amb P2P, que treballa a la Xina.

 3. ExpressVPN

  La política de registre sense registre de Ironclad confirmada pel raid del centre de dades turc i la presa del servidor. Gran reputació i atenció al client, excel·lents velocitats, aplicació fàcil de compartir fitxers, fàcil d’utilitzar.

 4. CyberGhost

  Allibera informes de transparència anuals que avalen la seva política sense fitxers. Senzill d’utilitzar, té una gran xarxa de servidors, barata i ofereix una millor garantia de devolució de diners en negoci durant 45 dies.

 5. SurfShark

  Un proveïdor més recent amb una política de registre zero estricta. Excel·lents opcions de seguretat i encriptació, servidors ràpids, connexions simultànies il·limitades, un dels preus més baixos al voltant.

Què és una VPN sense registre?

Una VPN sense registre és un proveïdor que no recopila ni emmagatzema cap informació o activitat al passar per la xarxa VPN. Això inclou:

 • La vostra adreça IP assignada per ISP
 • L’adreça IP del servidor VPN que utilitzeu
 • Les adreces IP o qualsevol altra informació sobre els llocs web o serveis que utilitzeu
 • La ubicació des de la que us connecteu
 • Quan es connecta i quan es desconnecta de la VPN
 • Quant d’ample de banda utilitzeu
 • Especificacions del dispositiu com la versió del client o el sistema operatiu

Bàsicament, fins i tot si ho volguessin, els propis proveïdors de VPN no haurien de saber res sobre com utilitzeu el seu servei i què feu en línia. Si no ho poden fer, ja sabreu que ningú més no serà capaç de fer-ho.

Quan això sigui així, teniu una autèntica VPN sense registre.

Per què necessiteu una VPN sense registre?

Molts de nosaltres utilitzem VPN per protegir les nostres dades i romanen anònims quan utilitzem internet. Tots tenim la nostra raó de fer-ho.

Mitjançant l’ús d’una VPN, impedeix que el vostre ISP, anunciants, llocs web o serveis que utilitzeu i, fins i tot, fins i tot els governs recopilin informació sobre vosaltres i què feu en línia.

El problema és que quan utilitzeu una VPN per a aquest propòsit, confieu en el proveïdor de VPN perquè no faci el mateix tipus de recollida de dades i registre d’activitats que espereu evadir..

Sempre que es registri la vostra VPN, no importa que siguin convincents de no compartir la informació de manera voluntària. Els registres hi són. Si algú proveïdor no hi ha compromès mai, les vostres dades podran adoptar-se gratuïtament.

Segons el país on opera el seu proveïdor VPN, també poden ser legalment obligats a transferir els registres al govern oa les agències d’espionatge d’aquest país oa un dels seus aliats..

Alguna vegada heu sentit a parlar de l’aliança d’intel·ligència Five Eyes (o Six Eyes, Nine Eyes o Courteen Eyes)? Una vegada que les vostres dades estiguin allà fora, no se’ns indica fins a quin punt poden arribar.

L’única manera d’assegurar-vos que vosaltres i les vostres activitats en línia siguin anonimats és mitjançant una VPN que no conserva cap registre.

Si no hi ha cap informació emmagatzemada per començar, no hi ha res per robar, vendre, analitzar, lliurar als trolls de drets d’autor o lliurar-los a les autoritats.

Les millors VPN sense registre

Per descomptat, si voleu mantenir la vostra privadesa i anonimat a Internet, és important utilitzar un servei VPN sense registre. Si esteu buscant una, per ajudar-vos amb la vostra cerca, aquí teniu una llista breu de les que considero que són les VPN més importants per a aquest propòsit..

Tingueu en compte que, per tal que un proveïdor faci la meva millor llista de VPN sense registre, no només ha de reclamar ser un servei sense registre, sinó que, el més important, també està al corrent de les reclamacions. Com poden fer això? Ja sigui mitjançant auditories independents o situacions de la vida real (casos judicials, autoritats que trenquen portes, etc.)

1. NordVPN

Logotip de NordVPN

NordVPN, amb seu a Panamà, és un dels noms més reconeguts i populars del sector VPN. I amb raó. Ofereixen un servei excel·lent a un preu barat.

NordVPN té una política estricta de registre sense registres i recentment s’ha sotmès a una auditoria independent per demostrar-ho. També accepten el pagament amb criptocurrencies si busqueu el màxim anonimat.

La seva xarxa VPN és una de les més grans del voltant. NordVPN actualment gestiona 5645 servidors en 58 països. Hi ha pocs llocs al món que mai podríeu desitjar connectar-vos que no cobreixen. La velocitat del servidor també és excel·lent.

NordVPN inclou una llarga llista de funcions útils, com ara encriptació AES de 256 bits, funcionalitat de commutadors morts, protecció contra filtracions DNS i suport de VPN doble.

També fan un treball excel·lent per desbloquejar llocs de streaming geo-restringits, com els EUA Netflix o l’iPlayer de la BBC, admet l’ús compartit d’arxius i fins i tot són compatibles amb el navegador Tor. En definitiva, NordVPN fa gairebé tot.

Pros
 • Excel·lent privadesa amb registre zero
 • Una xarxa de servidors (i en constant creixement)
 • Bon rendiment de connexió
 • Servidors especialitzats (incloent VPN doble, obusat i Tor amb VPN)
 • Client net, fàcil d’utilitzar
 • Funciona amb Netflix i la majoria dels altres serveis de streaming
 • Permet Torrenting i P2P
 • Ofereix adreces IP dedicades
Contres
 • No hi ha cap funció de túnel dividit
 • Una mica car en els plans a curt termini

Millor VPN sense registre: NordVPN és el ganivet suís de proveïdors de VPN. Gairebé no poden fer res. També tenen una prova forta per fer una còpia de seguretat de les vostres reclamacions de registre zero. Per a la privacitat, la seguretat i la llibertat real en línia, NordVPN és una elecció perfecta (sobretot tenint en compte la comoditat del servei).

2. VyprVPN

Logotip de VyprVPN

Situat a Suïssa, VyprVPN no sempre va ser un servei de VPN sense registre. A mitjan 2018, però, decideixen canviar això. Després de mesos de treball, seguits d’una auditoria independent i completa, s’han convertit en una de les VPN de registre zero millor revisades del mercat..

VyprVPN gestiona més de 700 servidors en 73 ubicacions i, a diferència de molts altres proveïdors, són propietaris de tots ells. Això significa que no hi ha cap intermediari que allotja proveïdors per a una seguretat de dades encara més gran i un rendiment més destacat.

La seva excel·lent aplicació de clients funciona amb una gran varietat de dispositius, incloent diversos enrutadors d’Internet domèstics populars. Es permeten fins a cinc connexions simultànies per a la protecció de diversos dispositius.

Feu un xifrat de 256 bits a través d’OpenVPN, el protocol patentat Chameleon que us permet obviar les xarxes restrictives (inclòs el gran tallafoc de la Xina), el suport P2P i la capacitat de transmetre contingut geo-bloquejat. Proveïdor excelent de VPN sense registre.

Pros
 • No es va verificar cap registre per obtenir una privadesa completa
 • Excel·lent selecció de protocols i configuracions de xifrat
 • Centenars de servidors amb una gran diversitat d’ubicació
 • Client multi-plataforma intuïtiu i fàcil d’utilitzar
 • Desbloqueja Netflix, BBC iPlayer i altres
 • Permet el trànsit P2P i torrent
 • Servidors propis (sense tercers)
Contres
 • No hi ha manera de pagar de forma anònima
 • Funcionament de VPN no disponible en el pla bàsic

Excel·lent fiabilitat: Quan teniu tots els vostres servidors, és molt més fàcil ser una autèntica VPN amb registre zero, i VyprVPN ho fa precisament. Amb un rendiment excepcional, un client ben suportat i, fins i tot, una prova gratuïta de 3 dies, aquesta és una VPN amb mentalitat de privadesa amb la qual no et pots equivocar.

3. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

Si busqueu un proveïdor VPN sense registre amb presència presencialment a tot arreu del món, ExpressVPN és una excel·lent opció. Per últim compte, la seva xarxa incloïa 3000 servidors més de 95 països, cosa que permetia que les seves opcions de connexió fossin tan bones com per a un servei sense connectar.

El rendiment del servidor, com es pot esperar per a un proveïdor ben establert, és excel·lent. També ofereixen xifrats de 256 bits, de manera que no sacrificis la velocitat per la seguretat.

Les reclamacions sense registre de ExpressVPN es van verificar a finals de 2017, quan les autoritats turques van buscar dades sobre l’activitat de l’usuari i no van satisfer la resposta “No guardem registres” que van capturar diversos servidors. En aquests servidors, les autoritats no van trobar exactament res: zero registres, sense dades d’usuari. Aquí teniu la declaració d’ExpressVPN sobre aquest tema.

A més d’una excel·lent privadesa i anonimat, ExpressVPN també ofereix moltes funcions, entre les quals s’inclouen una aplicació fàcil d’utilitzar, una funcionalitat de commutació de morts, servidors DNS privats i fins i tot un desglossament de divisió per permetre controlar el trànsit d’internet com considereu adequat. Per descomptat, també desbloquegen contingut georerestringit.

Pros
 • Un client ric i intuïtiu de funcions
 • Una forta tecnologia de fons
 • Molts servidors i ubicacions del servidor
 • Velocitats de connexió ràpides i coherents
 • Funciona amb Netflix dels EUA
 • Atenció al client de primera línia
Contres
 • Alguns registres agregats
 • No és el més barat

Robust tot: ExpressVPN, un proveïdor de VPN més ben qualificat, és una combinació perfecta de velocitat, fiabilitat i privadesa. Estan avalats amb una garantia de devolució de 30 dies i tenen la millor atenció al client les 24 hores del dia.

4. CyberGhost

Logotip de CyberGhost

CyberGhost, basat a Romania, ofereix un excel·lent servei de VPN sense registre i ho fa per un preu que pocs proveïdors poden igualar.

Com a prova del seu estat de registre zero, CyberGhost llança informes anuals de transparència. Ho han fet fins al 2011.

CyberGhost té una llarga llista de servidors, amb més de 71.00 llocs en més de 90 països. Aquests números fan que la seva xarxa sigui una de les més grans del voltant. El seu funcionament a aquesta escala permet a CyberGhost oferir una velocitat i fiabilitat excel·lents, sigui quina sigui la ubicació a la que connecteu.

Amb el client fàcil d’utilitzar de CyberGhost, podeu connectar fins a set dispositius alhora i protegir-los mitjançant xifratge AES de 256 bits de grau militar mitjançant el protocol OpenVPN. Si us agrada modificar les coses, també podeu aprofitar-ne moltes.

Un dels punts forts anunciats de CyberGhost és la seva capacitat de generar geo-blocs en contingut de streaming i, de ben segur, oferir-los. Executen diversos servidors especialitzats amb aquest propòsit. Els esforços de bloqueig de Netflix i la BBC iPlayer VPN no són possibles.

Pros
 • Registre zero per a la màxima privacitat
 • Excel·lent distribució de servidors amb més de 71.00 servidors en 90 països
 • Velocitats de connexió molt ràpides
 • Funciona amb els EUA Netflix i BBC iPlayer
 • Permet el torrent P2P
 • Llarga garantia de devolució de 45 dies
Contres
 • Empresa matriu amb una reputació qüestionable
 • Configuració manual OpenVPN
 • No funciona des de la Xina

Millor VPN sense registre de pressupost: CyberGhost és un servei VPN ràpid i fiable que us permetrà reproduir contingut des de qualsevol lloc del món. No mantenen cap registre i no es mostren tímids en proporcionar proves dels seus esforços. Per acabar, si aprofiteu la promoció actual, també són una de les VPN menys costoses d’aquesta llista.

5. Surfoc

Logotip de Surfhark

Al ser relativament nou, pot ser que Surfshark no sigui el proveïdor VPN sense registre del registre més conegut (encara). Però segur que han creat el seu servei des de la primera, tenint en compte la vostra privacitat i seguretat. El correu electrònic relacionat al vostre compte és la informació que emmagatzemen.

Tots els servidors de Surfshark (més de 1040 en 63 països) ofereixen xifratge de 256 bits sobre OpenVPN o IKEv2 amb autenticació SHA512 i un intercanvi de claus DHE-RSA de 2048 bits amb PFS. En anglès, la seguretat no millora.

La velocitat del servidor brilla ràpidament i, combinada amb la capacitat de Surfshark per evitar les restriccions de contingut geogràfic, fan que aquesta VPN de registre zero sigui un somni de la visualització de vídeo..

El client és senzill i molt intuïtiu. Dit això, encara hi ha moltes funcions avançades que estan perfectament atrevides si us sentiu aventurers, com ara opcions de connexió multi-hop, un interruptor de matança, configuració DNS privada, protecció contra filtracions DNS i fins i tot camuflatge de protocols..

Quan us connecteu a la xarxa de Surfshark, també esteu protegits amb les seves solucions de bloqueig d’anuncis integrats, programari maliciós i phishing per a la seguretat integral.

S’assembla molt a Surfshark i semblen millorar cada vegada que miro. I he esmentat que també es pot connectar un nombre il·limitat de dispositius al mateix temps?

Pros
 • Excel·lent privadesa i seguretat sense registre
 • Gran rendiment del servidor
 • Desbloqueja Netflix, BBC i molts altres
 • Client fàcil d’utilitzar
 • Connexions simultànies il·limitades
 • Suport torrenting
 • Barat
Contres
 • Velocitat inconsistent en algunes ubicacions
 • Atenció al client bastant lenta

Excel·lent rendiment: Surfshark és un proveïdor VPN sense registre que ofereix un valor excel·lent. Des de la privadesa hermètica i els servidors ràpids fins a una llarga llista de funcions i connexions il·limitades, realment en teniu moltes. També ofereixen una garantia de devolució de 30 dies, per la qual cosa hi ha un risc poc a prendre.

Quins VPN tenen els registres?

Per a cada VPN que no conserva els registres, hi ha mitja dotzena. Quin tipus de dades emmagatzemen varia, però tots fan un seguiment d’alguna cosa.

La majoria d’aquests proveïdors no es registren amb intenció maliciosa ni en secret. Normalment són prou oberts al respecte i exposaran exactament quines dades conserven a les seves Condicions del servei o a la seva política de privadesa.

Anar amb un proveïdor de VPN que conservi els registres no significa necessàriament la fi del món. Però, si ho fa, sap que hi haurà dades que poden ser utilitzades per vincular-se a les seves activitats en línia.

Per tant, si seguiu amb la privadesa completa, heu d’evitar aquestes VPNs.

VPN de AceAstrillAvast Secureline
AVG VPNBetternetBitdefender
VPN de BrowsecBufferedDotVPN
EncriptarLlibertat F-SecureHexaTech
Amagueu la meva IPHideMyAss!Hola
Escut de HotSpotVPN de HoxxVPN McAfee Safe Connect
Opera VPNOvpnSpiderPsifó
PureVPNVPN SaberSeed4me
AccelerarVPN del trotigreVPN
TouchVPNVPN TurboUltrasurf
DeslocalitzadorVPN 360Porta VPN
VPN in touchVPN Il·limitadaVPN.AC
VPNHubX-VPNZenMate

Quin tipus d’informació poden registrar les VPNs?

Hi ha quatre tipus d’informació que pot guardar una VPN sense una política de registre zero estricta.

 • Registres d’ús

  Poden incloure qualsevol cosa a partir d’una llista detallada dels llocs que visiteu als servidors als quals vau connectar i, fins i tot, les contrasenyes que envieu en formularis web insegurs (tot i que avui en dia, és extremadament rar).

  Rarament es conserven, però els registres d’ús són el tipus de registres que un proveïdor VPN pot ser obligat a recollir si un tribunal els ordenen fer-ho, i estan en una jurisdicció que els exigeix.

 • Registres de connexió

  Menys detallat que un registre d’ús, un registre de connexió pot incloure la vostra adreça IP real, el temps en què es va iniciar la connexió, quan es va desconnectar i l’ample de banda que va consumir (o alguna combinació d’aquest).

  Amb els registres de connexió, una persona interessada pot reproduir punts de connexió amb la informació extreta dels llocs web i serveis en línia que vau utilitzar i fer el seguiment de tota la vostra activitat directament..

 • Registres en temps real

  Tots els serveis VPN, fins i tot els serveis sense registre, tenen registres en temps real. Ells només són un subproducte de la manera de funcionar dels servidors VPN i ajuden els proveïdors a solucionar les connexions i a mantenir la qualitat del servei.

  Un proveïdor VPN sense registre no mantindrà aquests registres durant molt de temps (parlem de minuts o hores) ni els publicarà a l’emmagatzematge. En qualsevol cas, els registres en temps real no han de contenir cap informació identificable per l’usuari.

 • Registres del servidor

  Fins i tot si un proveïdor VPN no guarda registres, el maquinari del servidor que utilitzen com a part de la seva xarxa és molt probable. Aquests tipus de registres només han de contenir dades rellevants per al funcionament de l’equip i no sobre la manera d’utilitzar-lo.

  Per als proveïdors sense registre que tinguin els seus servidors, tampoc és un problema. Per als altres, és alguna cosa que tingueu en compte (però que no s’enfadi).

Puc confiar en una VPN?

Com passa amb tots els altres tipus de serveis, confia en el proveïdor de VPN que triïs per mantenir la seva paraula i seguir les seves pròpies polítiques. No hi ha cap manera directa de saber si un proveïdor incompleix la seva garantia sense registre de registre i, un cop que la trobareu, probablement sigui massa tard.

La bona notícia és que els proveïdors VPN sense registre tenen algunes raons per mantenir la seva paraula. Podrien afrontar danys catastròfics a la seva reputació si incomplien la seva pròpia política. També costa diners per registrar les dades i gestionar-les, i és que els que prefereixen no gasten.

Si s’ha demostrat que una VPN no inicia sessió de sessió, ja sigui mitjançant una auditoria independent, a la via judicial, mitjançant confiscacions del servidor o qualsevol altra manera de fer-ho, també és un signe molt positiu.

Si us preocupa que un proveïdor VPN no pugui respectar la seva política de registre sense registre, observeu els indicadors vermells següents:

 • Els usuaris que reben visites de drets d’autor i avisos DMCA, tot i que utilitzen la VPN
 • El proveïdor de VPN opera en una jurisdicció que pot obligar la recollida de dades
 • Un proveïdor que es basa en servidors virtualitzats en lloc de físics
 • Reclamacions contradictòries sobre l’inici de sessió als Termes del Servei o la Política de Privacitat

Si descobreix algun dels elements anteriors sobre el proveïdor VPN, l’aposta més segura és passar a un altre servei.

Mantingueu la vostra privadesa en línia amb una VPN Zero Log

La línia de fons és utilitzar VPNs sense logos. La millor manera d’assegurar-se que ningú recopila dades sobre el que feu en línia. I qualsevol dels proveïdors de la millor llista de VPN sense registre, us servirà molt bé.

Això no vol dir, per descomptat, que cal evitar tots els altres proveïdors. Només haureu de fer la vostra deguda diligència abans de confiar plenament en ells.

Si teniu interès en alguna de les VPN que us menjo aquí, no oblideu que, independentment de l’època de l’any, un o més d’aquests proveïdors poden oferir alguns descomptes excel·lents. Privacitat i anonimat a Internet a bon preu? Ho passaré qualsevol dia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map