Les millors VPNs per Netflix

Les millors VPNs per Netflix


La majoria de nosaltres probablement ja sabem que Netflix US no és el mateix que Netflix UK no és el mateix que Netflix Canadà.

M’agrada accedir a tots. I, malgrat la creença popular, una VPN segueix sent la millor manera de fer-ho.

Dit això, no només qualsevol VPN ho farà. Aquests dies, malauradament, Netflix bloqueja la majoria de proveïdors.

Per estalviar una bona quantitat de temps i frustració en trobar la vostra millor VPN per a Netflix, només cal que seguiu llegint. Els serveis que funcionen i molts que no es troben es llisten una mica més avall.

Ja sóc una mica addicta a Netflix. I, com que les VPN són el que faig, és fàcil per a mi estar al capdavant d’aquesta informació. Per què no compartir l’alegria.

Visió general de les millors VPNs per Netflix

En cas que només us importin els noms de les VPN no bloquejades actualment per Netflix, permeteu-me resumir-les ràpidament aquí.

Per descomptat, hi ha molta més informació sobre cada proveïdor i per què són bones opcions per transmetre Netflix. Però, de vegades, el temps és prou diners i just.

 1. NordVPN

  Millor VPN per Netflix. Funciona de manera molt fiable amb totes les principals biblioteques de Netflix. Servidors ràpids per a transmissions d’alta definició. Garantia de devolució de 30 dies.

 2. Taula de surf

  Servidors super ràpids. Desbloqueja tots els catàlegs de Netflix. Només el proveïdor que permet connexions concurrents il·limitades. Molt barat i un gran valor.

 3. CyberGhost

  Servidors especialitzats optimitzats per a Netflix EUA, Regne Unit, Alemanya i França. Garantia de devolució de 45 dies líder a la indústria. Una altra excel·lent elecció per valor.

 4. ExpressVPN

  Xarxa gran amb accés Netflix fiable. Excel·lent rendiment del servidor. Atenció al client i xerrat 24 hores i 24 hores.

 5. VyprVPN

  Excel·lent rendiment per a transmissions sense problemes. Personal de suport intern. Ràpid per arreglar qualsevol servidor bloquejat per Netflix.

Com veure Netflix amb una VPN

És sorprenentment fàcil transmetre Netflix a través d’una VPN quan tingueu el servei adequat, que actualment no es troba a la llista de VPN bloquejada de Netflix. Aquí teniu el que heu de fer.

 1. Trieu una bona VPN de Netflix

  El primer pas és, per descomptat, tenir accés a una VPN que funcioni amb Netflix. Ja he esmentat aquests proveïdors més amunt, però, a títol complet, són:

  • NordVPN
  • Taula de surf
  • CyberGhost
  • ExpressVPN
  • VyprVPN

  Totes aquestes VPN tenen com a mínim una garantia de devolució de 30 dies, i la de CyberGhost és encara més llarga als 45 dies, de manera que teniu molt de temps per provar-les de forma gratuïta per assegurar-vos que són el que busqueu..

 2. Configura l’aplicació VPN

  Un cop tingueu accés a una VPN de Netflix, el segon pas és descarregar i instal·lar el client.

  Cada proveïdor té una secció d’aplicacions VPN al seu lloc web – normalment accessible des del menú principal – on trobareu programari per a tots els dispositius i sistemes operatius compatibles.

  La llista sempre inclourà Windows, macOS, iOS i Android. Però, moltes VPN també ofereixen aplicacions per a altres dispositius compatibles amb Netflix com Smart TVs, diverses caixes de televisió i Fire TV d’Amazon..

  Els cinc proveïdors que llisten aquí també ofereixen suport en xat en viu per si necessiteu una mica d’ajuda per configurar-vos.

 3. Trieu i connecteu-vos a un servidor VPN

  Amb l’aplicació VPN instal·lada al dispositiu, activeu-la i trieu el servidor al qual voleu connectar-vos.

  El país del servidor ha de coincidir amb la biblioteca de Netflix a la qual voleu accedir. En altres paraules, per Netflix US, trieu un servidor dels EUA. Per a Netflix UK, escolliu-ne una al Regne Unit.

  Alguns proveïdors, com CyberGhost, tenen servidors Netflix especialitzats. Si estan disponibles, utilitzeu-ne.

  Un cop hàgiu seleccionat un servidor, connecteu-vos a la VPN.

 4. Mira els teus favorits a Netflix

  Finalment, l’inici de Netflix, ja sigui en un navegador o a través d’una aplicació dedicada, tria alguna cosa per mirar, asseure’t i gaudir..

  NetVix desbloqueja NordVPN

  Netflix hauria de funcionar com passa quan no utilitzeu una VPN, l’única excepció que ara podeu accedir a una altra biblioteca d’espectacles que a la vostra ubicació actual.

Com triar una VPN per Netflix

En qualsevol moment que busqueu una VPN per reproduir Netflix, per obtenir la millor experiència possible, el servei ha de marcar totes les caselles següents:

 1. VPN no bloquejada per Netflix

  Tot i que això és evident, ho diré de totes maneres, sobretot perquè no és tan fàcil com sembla.

  Des de principis del 2016, Netflix ha posat en marxa recursos per detectar i detenir les connexions VPN. La majoria dels proveïdors han renunciat a lluitar contra ells o no anuncien públicament les seves capacitats de Netflix per evitar cridar l’atenció.

  Per trobar una VPN que funcioni, haureu de fer una mica de cerca. També podeu accedir a un dels serveis enumerats en aquesta pàgina: es comproven que estan bé i sempre estan actualitzats.

 2. Servidors VPN al país que voleu desbloquejar

  La VPN que trieu ha de tenir servidors al país a la biblioteca de Netflix a la qual vulgueu accedir. Si voleu veure Netflix Canadà, la vostra VPN necessita servidors canadencs, etc.

  La majoria de nosaltres és probable que vulguem reproduir Netflix als Estats Units ja que té la biblioteca més àmplia. Si ets tu, no hauràs de mirar gaire, cada proveïdor mig decent tindrà servidors allà.

  Però, si es tracta de Netflix Japan, cal que una VPN tingui servidors japonesos no s’hauria de donar.

 3. Connexió ràpida i fiable

  Només cal connectar-vos a Netflix, no serà molt bo si la connexió VPN és massa lenta per veure qualsevol cosa. Una VPN ràpida amb zero càpsules de dades és imprescindible.

  És l’única manera de produir un streaming d’alta definició sense que la molesta pantalla d’amortització aparegui cada 30 segons.

 4. Connexió simultània múltiple

  Si no seràs l’únic que utilitza la VPN per veure Netflix, necessites un proveïdor que et permeti connectar diversos dispositius alhora.

  D’aquesta manera, tothom a casa –o a qualsevol lloc del món que estigui actualment– pot mirar el que vol, quan vol, sense interrompre ningú més.

 5. Atenció al client excel·lent

  Per molt que estiguin d’experiència tecnològica, tots necessitem una mica d’ajuda de tant en tant. Els problemes poden sorgir en qualsevol moment, i és imprescindible l’assistència en xat en viu les 24 hores.

  Confia en mi. Poques coses són més frustrants que un programa preferit de Netflix que s’aboca de forma interminable i ha d’esperar 24 hores perquè l’equip de suport del proveïdor VPN respongui.

Qualsevol VPN que us proposi com una bona opció per a Netflix sempre satisfarà els cinc punts anteriors.

Com puc trobar VPNs per Netflix

Per considerar una VPN com una bona opció per Netflix, primer ha de complir els cinc punts que he esmentat anteriorment. Si no ho fa, és automàticament.

A continuació, faig servir cada proveïdor per intentar accedir a Netflix en vuit populars: EUA, Regne Unit, Austràlia, Canadà, França, Alemanya, Japó i Països Baixos.

Si una VPN no té un servidor de reproducció dedicat per a una ubicació concreta, preferisc un servidor aleatori al país. Com menys intents es faci per trobar un que desbloquei Netflix, millor.

Les millors VPNs per Netflix

De les dotzenes de VPNs que testo regularment, les cinc que es mostren a continuació són les millors VPN actuals de Netflix.

1. NordVPN

Logotip de NordVPN

Els catàlegs de Netflix han confirmat el seu funcionament: EUA, Regne Unit, Austràlia, Canadà, França, Alemanya, Japó, Països Baixos

NordVPN desbloqueja Netflix com el 2014, molt abans que es produís la prohibició VPN. He pogut trobar un servidor de treball al primer intent a cadascun dels vuit països que he provat.

Amb 80 ubicacions a 58 països, NordVPN compta amb una important xarxa de servidors. En altres paraules, podeu connectar-vos a qualsevol biblioteca de Netflix que vulgueu.

La velocitat del servidor és excel·lent. Amb una mitjana de 69,1 Mbps a totes les ubicacions provades, la transmissió de la qualitat Ultra HD de Netflix no és cap problema.

NordVPN permet fins a sis dispositius connectats alhora. El seu client admet Windows, macOS, Android, iOS i Linux i inclou extensions de navegador per a Chrome i Firefox (les dues últimes també desbloquegen Netflix).

Ofereixen un excel·lent valor, sobretot si aprofiteu els seus descomptes profunds: totes les subscripcions a NordVPN tenen una garantia de devolució de 30 dies per obtenir una mica de tranquil·litat..

I, a continuació, hi ha el servei d’atenció al client amable de NordVPN, disponible les 24 hores del dia per mitjà de xat en directe o correu electrònic, que és més que feliç d’ajudar-vos a posar-vos en funcionament amb Netflix, o qualsevol altra cosa que vulgueu fer servir una VPN per.

Pros
 • Excel·lent privadesa amb registre zero
 • Una xarxa de servidors (i en constant creixement)
 • Bon rendiment de connexió
 • Servidors especialitzats (incloent VPN doble, obusat i Tor amb VPN)
 • Client net, fàcil d’utilitzar
 • Funciona amb Netflix i la majoria dels altres serveis de streaming
 • Permet Torrenting i P2P
 • Ofereix adreces IP dedicades
Contres
 • No hi ha cap funció de túnel dividit
 • Una mica car en els plans a curt termini

2. Surfoc

Logotip de Surfhark

Els catàlegs de Netflix han confirmat el seu funcionament: EUA, Regne Unit, Austràlia, Canadà, França, Alemanya, Japó, Països Baixos

Superador de la millor VPN per Netflix és Surfshark. Desbloqueja el servei de reproducció igual que NordVPN, però acaba en segon lloc simplement a causa d’una llista de servidors una mica més petita.

Actualment, Surfshark ofereix més de 1040 servidors en 63 països. Dit això, totes les ubicacions amb una biblioteca de Netflix que val la pena accedir estan disponibles.

El rendiment és molt millor del que es necessita per a transmissions en alta definició, amb una velocitat mitjana de 64,3 Mbps a les vuit ubicacions que vaig provar.

Una cosa que distingeix Surfshark de totes les altres VPN de Netflix és que permet connexions concurrents il·limitades. Així que, fins i tot si teniu una família de 12 persones, tothom pot fer el seu propi producte alhora.

Tal com es detalla a la meva revisió de Surfshark, el programari del client és net i senzill d’utilitzar. Totes les subscripcions també inclouen una llarga política de reembossament de 30 dies.

El millor de tot, amb les ofertes actuals de Surfshark, el cost del servei mensual és aproximadament una cinquena part del pla Netflix més barat. És el proveïdor menys costós d’aquesta llista i el millor valor que hi ha al voltant.

Pros
 • Excel·lent privadesa i seguretat sense registre
 • Gran rendiment del servidor
 • Desbloqueja Netflix, BBC i molts altres
 • Client fàcil d’utilitzar
 • Connexions simultànies il·limitades
 • Suport torrenting
 • Barat
Contres
 • Velocitat inconsistent en algunes ubicacions
 • Atenció al client bastant lenta

3. CyberGhost

Logotip de CyberGhost

Els catàlegs de Netflix han confirmat el seu funcionament: EUA, Regne Unit, Austràlia, França, Alemanya, Països Baixos

Algunes VPN tracten l’accés de Netflix com a llançament. No és una bona gent a CyberGhost. S’abandonen del seu camí per mantenir la funció al davant i al centre.

La llista de servidors de CyberGhost inclou 90 països i inclou servidors especials optimitzats per Netflix dels EUA, Regne Unit, Alemanya i França. Els quatre estan marcats clarament al client.

El rendiment de connexió ni tan sols està a prop d’un problema. CyberGhost és un dels proveïdors de VPN més ràpids, amb velocitats de descàrrega fins a 103,1 Mbps, significativament millor que les recomanacions de Netflix.

Les set connexions simultànies de CyberGhost permeten que pugueu aprofitar al màxim el límit de reproducció de Netflix a quatre pantalles alhora – el plafó del pla de subscripció més car.

I per tranquil·litat, CyberGhost us ofereix 45 dies complets per demanar un reemborsament, que s’aplica a totes les seves vendes i promocions. És la garantia més llarga de qualsevol proveïdor VPN i demostra amb quina fermesa l’empresa creu en la qualitat del seu servei.

Pros
 • Registre zero per a la màxima privacitat
 • Excel·lent distribució de servidors amb més de 71.00 servidors en 90 països
 • Velocitats de connexió molt ràpides
 • Funciona amb els EUA Netflix i BBC iPlayer
 • Permet el torrent P2P
 • Llarga garantia de devolució de 45 dies
Contres
 • Empresa matriu amb una reputació qüestionable
 • Configuració manual OpenVPN
 • No funciona des de la Xina

4. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

Els catàlegs de Netflix han confirmat el seu funcionament: EUA, Regne Unit, Austràlia, Canadà, França, Alemanya, Japó, Països Baixos

Tot i que no sempre al primer intent, no he tingut problemes per trobar servidors ExpressVPN que desbloquegin Netflix a qualsevol de les ubicacions que he provat, cosa que fa que aquest proveïdor sigui una bona opció.

Amb la impressionant xarxa de 151 ubicacions de 95 països de ExpressVPN, podeu veure espectacles des de gairebé qualsevol part del món.

Els servidors són ràpidament ràpids i us permeten reproduir-vos en qualitat d’alta definició sense inclús la possibilitat d’escriure una memòria tampó.

Tot i que ExpressVPN permet només tres connexions simultànies, per a la gran majoria de nosaltres, que haurien de ser molt abundants; si en necessiteu més, totes les altres VPN d’aquesta pàgina tenen com a mínim cinc.

A la meva revisió ExpressVPN, anomeno el millor servei d’atenció al client en el negoci i és cert. Si mai us trobeu incapaços de continuar Netflix, no deixeu de contactar-hi. Us diran exactament quins servidors heu d’utilitzar.

I és que, perquè ExpressVPN té una mica de cara (tot i que inclou una política de reembossament revestida de 30 dies), sens dubte aprofiteu un dels seus cupons de descompte.

Pros
 • Un client ric i intuïtiu de funcions
 • Una forta tecnologia de fons
 • Molts servidors i ubicacions del servidor
 • Velocitats de connexió ràpides i coherents
 • Funciona amb Netflix dels EUA
 • Atenció al client de primera línia
Contres
 • Alguns registres agregats
 • No és el més barat

5. VyprVPN

Logotip de VyprVPN

Els catàlegs de Netflix han confirmat el seu funcionament: EUA, Regne Unit, Austràlia, Canadà, Alemanya, Japó

A diferència de la resta de proveïdors que figuren aquí, VyprVPN té tots els seus propis maquinaris. D’aquesta manera, si es bloqueja alguna vegada, es bloqueja un accés a qualsevol biblioteca de Netflix.

Amb servidors a 64 països, la xarxa de VyprVPN està allà mateix en termes de mida i us permetrà connectar-vos a totes les ubicacions més populars..

La velocitat del servidor tampoc és una preocupació, amb un rendiment mitjà de descàrrega de 47,1 Mbps – gairebé el doble del necessari per a la transmissió en streaming de 4K.

Tal com es detalla a la revisió de VyprVPN, l’empresa ofereix dos plans de subscripció i, en funció del que triï, pot utilitzar tres o cinc connexions simultànies.

Com tots els proveïdors de primer nivell, VyprVPN us ofereix 30 dies complets per provar el seu servei, garantia que no inclou cap cadena.

I, el recent departament d’atenció al client de VyprVPN, serà de nou ajuda, serà més que feliç ajuda si poguessis tenir problemes per executar Netflix.

Pros
 • No es va verificar cap registre per obtenir una privadesa completa
 • Excel·lent selecció de protocols i configuracions de xifrat
 • Centenars de servidors amb una gran diversitat d’ubicació
 • Client multi-plataforma intuïtiu i fàcil d’utilitzar
 • Desbloqueja Netflix, BBC iPlayer i altres
 • Permet el trànsit P2P i torrent
 • Servidors propis (sense tercers)
Contres
 • No hi ha manera de pagar de forma anònima
 • Funcionament de VPN no disponible en el pla bàsic

Quines VPN no poden desbloquejar Netflix

Malauradament, la gran majoria de proveïdors no són una bona opció per veure Netflix. Aquests dies només ho faran els millors VPN.

Algunes VPN estan bloquejades completament, mentre que d’altres només us permetran accedir a un o dos països (i mai Netflix americà). L’única excepció que hi ha és IPVanish, que és enrere i et permet veure Netflix US però absolutament res més.

Molts proveïdors també són massa lents per transmetre qualsevol qualitat raonable.

Per tant, si és una bona experiència de Netflix sobre VPN que estàs buscant, a partir de les meves darreres dades, recomano evitar els serveis següents.

AstrillAvast SecurelineBetternet
CactusVPNVPN de CeloLlibertat F-Secure
Amagar.meHideMyAss!Hola
Escut HotspotVPN de HoxxIPVanish
IvacyiVPNOpera VPN
Accés a Internet privatTúnel privatSecureVPN
AccelerarTunnelBearVPN Turbo
VPN 360VPN Il·limitadaVPN.ac
ZenMate

Per què Netflix bloqueja les VPN

El motiu pel qual Netflix intenta que ens sigui tan difícil accedir al seu servei amb una VPN és senzill: llicència. Els termes del servei de Netflix de manera indirecta ho diuen a la secció 4.3:

Podeu veure el contingut de Netflix principalment al país on heu establert el vostre compte i només a les ubicacions geogràfiques on oferim el nostre servei i teniu llicència de contingut. El contingut que pugui estar disponible per veure’s varia en funció de la ubicació geogràfica i canviarà de tant en tant.

El catàleg d’espectacles de Netflix està subjecte a alguns dels acords de drets de reproducció més complicats que pugueu imaginar. Alguns programes només tenen llicència per a uns quants països del 190 o més de Netflix disponible.

Suposem que voleu veure el magnífic documental de la BBC Blue Planet 2. El programa és a Netflix, però només als EUA, Regne Unit i Canadà. A la majoria d’Àsia, per exemple, els drets pertanyen al gegant de streaming xinès Tencent.

La diferència en el que podeu veure a diverses parts del món és tan gran que fins i tot va inspirar un lloc no oficial de catàleg de Netflix, un recurs fantàstic, per cert, per deixar-vos trobar quin país emet el contingut..

A la pressió dels titulars dels drets d’autor, quan tenia clar com era fàcil accedir a les diferents biblioteques, Netflix s’havia de prendre seriosament per detectar i bloquejar les VPN. I al gener del 2016, ho van fer.

Però, malgrat els millors efectes, armats amb la VPN adequada, no hi ha cap impediment.

Què fer si Netflix bloqueja la vostra VPN

Si intenteu utilitzar una VPN per transmetre Netflix des d’una altra part del món i veieu el temut error de proxy m7111-5059 (de vegades també es mostra com a m7111-1331-5059), el primer que cal fer és no perdre l’esperança..

En aquests dies, apareix el missatge “Whoops, alguna cosa que va malament …” amb la majoria de VPN. Aquí és quan vaig intentar utilitzar Netflix amb accés privat a Internet.

Error de servidor intermediari Netflix als EUA quan utilitzeu PIA

Una de les dues coses us pot ajudar a desbloquejar Netflix.

 1. Cal utilitzar la VPN adequada. Tots els proveïdors que figuren en aquesta pàgina fan una feina excel·lent per estar un pas per davant de la prohibició VPN de Netflix i solucionar els problemes ràpidament quan arribin..
 2. Si utilitzeu una VPN que ha de transmetre Netflix, però segueix bloquejada, visiteu el servei d’assistència al client de la VPN. Li donaran un servidor exacte al qual connectar-se.

Tot això hi ha. Perquè Netflix funcioni amb una VPN, utilitzeu el servei adequat i utilitzeu el servidor adequat.

Tot i que cap VPN mai garantirà l’accés a Netflix, molts no ho donen suport i ofereixen tot el possible per ajudar-vos a resoldre el vostre error “Sembla que utilitzeu un problema de desbloqueig o proxy”..

La declaració anterior es duplica per als proveïdors que figuren en aquesta pàgina. Si hi ha una manera de solucionar, podeu estar segur que us ho explicaran.

Podeu utilitzar una VPN gratuïta per a Netflix

En teoria, podríeu utilitzar una VPN gratuïta per transmetre Netflix. A la pràctica, la resposta gairebé sempre no.

No és que mai trobareu una VPN gratuïta que es pugui connectar a Netflix. Simplement, cap servei gratuït no serà prou fiable perquè valgui la pena.

Ignorant qualsevol risc de privacitat i seguretat per a les VPNs gratuïtes (de les quals n’hi ha un munt), també podeu afrontar taps de dades, restriccions de velocitat i molts altres problemes que fan que Netflix sigui impossible veure.

Quan es tracta de Netflix, desafortunadament una VPN gratuïta et proporciona el que has pagat i això no és res.

Requisits de velocitat de VPN per veure Netflix

Una de les funcions que he mencionat com a necessitat a l’hora de triar una VPN per a Netflix és la velocitat del servidor excel·lent.

A continuació, es detallen les velocitats de connexió a Internet que recomana Netflix per a les seves diferents opcions de qualitat de vídeo. Qualsevol VPN que trieu ha de poder tocar aquests números.

 • 25,0 Mbps: Ultra HD
 • 5,0 Mbps: HD (720p o 1080p)
 • 3,0 Mbps: SD (480p)
 • 1,5 Mbps: Menys de qualitat SD
 • 0,5 Mbps: Cal treballar en absolut

Tots els proveïdors que figuren en aquesta pàgina també han elaborat la meva llista de VPN més ràpida, de manera que el rendiment no hauria de suposar cap problema amb cap.

Dit això, si voleu provar la rapidesa que teniu la vostra connexió amb els servidors de Netflix, connecteu-vos al servidor VPN que vulgueu fer servir i aneu a Fast.com..

És un lloc web gestionat per Netflix, de manera que qualsevol velocitat que veieu allà coincidirà amb el rendiment que obtindreu mentre ho veieu.

Si els nombres són baixos, cosa que podria produir-se a causa d’una càrrega de servidor temporal elevada o una congestió de xarxa, trieu un servidor VPN diferent, idealment el més proper a les vostres ubicacions físiques. També és sempre una opció contactar amb el servei d’atenció al client de la VPN.

Com veure Netflix dels EUA en un altre país

De lluny, la biblioteca Netflix més popular és la dels EUA. La quantitat de contingut disponible n’és igual. No és estrany doncs que, independentment del lloc en què es trobi la gent, l’accés a Netflix USA sigui el que siguin.

I, tant si intenteu veure Netflix americà des d’Austràlia, Irlanda o Sud-àfrica, el procés és el mateix: heu d’utilitzar una VPN per canviar la vostra regió de Netflix..

Amb la VPN adequada instal·lada al dispositiu, només cal que connecteu-vos a un servidor basat en Estats Units, activeu Netflix, escolliu el vostre programa i transmetin-lo en sec. Qualsevol dels proveïdors esmentats en aquesta pàgina són opcions excel·lents per a aquest propòsit.

Conclusió

Tot i que Netflix treballa intensament per detectar i bloquejar l’accés VPN al seu servei i, fins i tot, ha tingut èxit, està molt lluny de la missió realitzada.

Sí, la majoria de VPN ja no funcionen amb Netflix. Però, encara ho fan molts.

Mentre utilitzeu el correcte, haureu de tenir pocs problemes per desbloquejar i transmetre el vostre programa favorit, independentment del lloc on estigueu i de la biblioteca de Netflix que formi part..

I qualsevol dels proveïdors que porto a aquesta pàgina farà el treball de bon grat.

Registreu-vos, connecteu-vos i comenceu a reproduir-vos. L’ús d’una VPN per desbloquejar Netflix encara funciona.

També et pot agradar:
 • Funciona NordVPN amb Netflix?
 • Com canviar la vostra regió de Netflix a qualsevol país
 • Els millors serveis VPN en general
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map