Најбољи ВПН-ови без пријављивања у 2020. години

Истакнута слика за најбољи ВПН који не чува чланак


Користимо ВПН-ове да бисмо заштитили наше податке и приватност на мрежи. На жалост, многи од нас верују добављачима који можда неће преживети свој крај посла. И сваки ВПН који бележи ваше податке, без обзира на то колико мало њих, спада у ту категорију.

Када ВПН води евиденције, не говори се где би те информације могле завршити. Хакери би могли да нађу начин да га украду. Могла би се продати оглашивачима. Могло би се чак на захтев предати владиним агенцијама.

ВПН без пријаве, с друге стране, гарантује вашу приватност. Они не могу да изгубе, не продају или предају податке које немају.

Дакле, ако попут мене, уживате у својој приватности, ево свега што требате знати о ВПН евидентирању и одабиру најбољег ВПН-а без евиденције за ваше потребе.

Преглед најбољих ВПН-ова без пријављивања

Време је новац. Ако сте у журби и занима вас само брзи преглед онога што се сматра најбољим ВПН-има без пријављивања, без детаљних детаља, ево их.

Сваки од ових провајдера не само да изричито изјављује у својој политици приватности или условима коришћења услуге да се не пријављују, већ су њихове тврдње или стале до ревизије треће стране или су верификоване у судским предметима.

 1. НордВПН

  Најбољи ВПН без дневника. Права чврста политика записивања нула потврђена је независном ревизијом крајем 2018. године. Интуитивна апликација са мноштвом функција, великом мрежом сервера, одличним брзинама, одличном ценом.

 2. ВипрВПН

  Недавно је пребачена у нулу евидентирање и као таква је верификована од стране независне ревизије. Са седиштем у Швајцарској, има одличне перформансе, јаку сигурност, прилагођен П2П, ради у Кини.

 3. ЕкпрессВПН

  Политика забране евидентирања Иронцлад-а потврђена турском ратиштем датацентра и запленом сервера. Велика репутација и корисничка услуга, одличне брзине, апликација за дељење датотека једноставна за употребу.

 4. ЦиберГхост

  Објављује годишње извјештаје о транспарентности који подржавају њихову политику занемаривања. Једноставан за употребу, има велику серверску мрежу, јефтин је и нуди најбољу пословну гаранцију за поврат новца од 45 дана.

 5. СурфСхарк

  Новији провајдер са супер строгом политиком нулти евидентирања. Одличне могућности за безбедност и шифровање, брзи сервери, неограничене истовремене везе, једна од најнижих цена около.

Шта је ВПН без дневника?

ВПН без евидентирања је провајдер који не прикупља или не чува ваше податке или активности током проласка кроз ВПН мрежу. Ово укључује:

 • ИП адреса вам је додељена од ИСП-а
 • ИП адреса ВПН сервера који користите
 • ИП адресе или било које друге информације о веб локацијама или услугама које користите
 • Локација са које се повезујете
 • Када се повежете и када прекинете везу са ВПН-ом
 • Колику пропусну ширину користите
 • Специфичности вашег уређаја попут верзије вашег клијента или оперативног система

У основи, чак и ако су то желели, сами ВПН провајдери не би требали бити у стању да сазнају ништа о томе како користите њихову услугу и шта радите на мрежи. Ако они то не могу, онда знате да нико други то неће моћи.

Кад је то случај, имате прави ВПН без дневника.

Зашто вам треба ВПН без пријављивања?

Многи од нас користе ВПН да би заштитили наше податке и остали анонимни приликом коришћења интернета. Сви имамо свој разлог за то.

Коришћењем ВПН-а спречавате да ИСП, оглашивачи, веб локације или услуге које користите, а понекад чак и владе не прикупљају било какве информације о вама и ономе што радите на мрежи.

Проблем је што када користите ВПН у ове сврхе, верујете ВПН провајдеру да не врши исти тип прикупљања података и евидентирање активности за које се желите да избегне..

Све док се ваше ВПН евидентирају, није важно да ли су непоштовани да своје податке не желе добро делити. Трупци су тамо. Ако добављач некога икад угрози, ваши подаци су бесплатни за преузимање.

У зависности од земље из које делује ваш ВПН провајдер, од њих ће се, такође, правно тражити да предају своје записнике или владиној или шпијунској агенцији те земље, или неком од њихових савезника..

Да ли сте икада чули за обавештајни савез Пет очију (или Шест Очи, Девет очи или Четрнаест очију по том питању)? Једном када су ваши подаци вани, не може се рећи колико далеко може да иде.

Једини начин да осигурате анонимност вас и ваших мрежних активности је коришћење ВПН-а који не води ниједну евиденцију..

Ако нема података сачуваних за почетак, нема шта да краду, продају, анализирају, предају ауторским троловима или предају властима.

Најбољи ВПН-ови без евиденције

Јасно је да ако желите да задржите приватност и анонимност на Интернету, коришћење ВПН услуге без пријављивања је важно. Ако сте у потрази за једним, да вам помогне у потрази, ево кратког списка онога што ја сматрам врхунским ВПН-овима у ту сврху..

Имајте на уму да за провајдера који је направио моју најбољу ВПН листу без пријаве, они не само да морају да захтевају услугу без грешке, већ су, што је још важније, такође удовољили тим захтевима. Како могу то да ураде? Било да се ради о независним ревизијама или у стварним ситуацијама (судски предмети, власти који разбијају врата итд.)

1. НордВПН

НордВПН лого

Панамски НордВПН једно је од најпознатијих и најпопуларнијих имена у ВПН индустрији. И с правом је тако. Нуде одличну услугу по повољним ценама.

НордВПН има строгу политику записивања без евидентирања и недавно је прошла независну ревизију да би то доказала. Такође прихватају плаћање крипто валутама ако тражите максималну анонимност.

Њихова ВПН мрежа једна је од највећих у околини. НордВПН тренутно користи 5645 сервера у 58 земаља. Мало је места на свету која бисте икада желели да повежете са њима која не покривају. Такође су одличне и брзине сервера.

НордВПН долази са дугом списком корисних функција, укључујући 256-битну АЕС енкрипцију, функционалност прекидача за убијање, заштиту од пропуштања ДНС-а и двоструку ВПН подршку.

Они такође изврсно раде на деблокирању гео-ограничених страница за стриминг, попут америчког Нетфлика или ББЦ-евог иПлаиера, подржава дељење датотека и чак је компатибилна са прегледачем Тор. Укратко, НордВПН ради баш све.

Прос
 • Изврсна приватност са нултом евидентирањем
 • Велика (и стално растућа) мрежа сервера
 • Добре перформансе везе
 • Специјални сервери (укључујући двоструки ВПН, закулисни и Тор преко ВПН)
 • Чист, лаган клијент
 • Ради са Нетфликом и већином других сервиса за стриминг
 • Омогућује торрентинг и П2П
 • Нуди наменске ИП адресе
Цонс
 • Нема сплит туннелинг функције
 • Мало скупо на краткорочним плановима

Најбоље ВПН без дневника: НордВПН је швајцарски војни нож ВПН провајдера. Они готово ништа не могу да ураде. Они такође имају јак доказ да поткрепе своје захтеве за бележење нула. За приватност, сигурност и стварну слободу на мрежи, НордВПН је савршен избор (посебно имајући у виду колико је услуга приступачна).

2. ВипрВПН

ВипрВПН лого

Смештен у Швајцарској, ВипрВПН није увек био ВПН услуга без грешке. Средином 2018. године ипак одлучују да то промијене. Након вишемјесечног рада, праћеног свеобухватном неовисном ревизијом, претворили су се у један од најбоље прегледаних ВПН-ова са нултом евиденцијом на тржишту.

ВипрВПН има преко 700 сервера на 73 локације, а за разлику од многих других провајдера, поседује сваки од њих. То значи да нема посредника хостинг хостинга за још бољу сигурност података, као и врхунске перформансе.

Њихова одлична апликација за клијенте ради са разним уређајима, укључујући неколико популарних интернетских рутера. Дозвољено је до пет истодобних веза за заштиту више уређаја.

Баците 256-битну енкрипцију преко ОпенВПН-а, њиховог власничког Цхамелеон протокола који вам омогућава заобићи рестриктивне мреже (укључујући Велики фиревалл у Кини), П2П подршку и могућност струјања гео-блокираног садржаја, а добили сте рецепт за један одличан ВПН провајдер без пријављивања.

Прос
 • Потврђено је да нема потпуне приватности
 • Одличан избор протокола и поставки за шифровање
 • Стотине сервера са великом разноликошћу локација
 • Интуитиван, лаган за употребу клијента са више платформи
 • Деблокира Нетфлик, ББЦ иПлаиер и друге
 • Омогућује П2П и торрент саобраћај
 • Домаћини сопствени сервери (без трећих страна)
Цонс
 • Нема начина да платите анонимно
 • Обфускација ВПН-а није доступна на основном плану

Одлична поузданост: Када посједујете све своје сервере, пуно је лакше бити прави ВПН нулт лог, а ВипрВПН то управо и ради. Са изузетним перформансама, добро подржаним клијентом и чак 3-дневним бесплатним пробним временом, ово је једно ВПН који оријентиран на приватност и са којим не можете погријешити.

3. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН лого

Ако тражите добављача ВПН без дневног реда који је присутан свугде у свету, ЕкпрессВПН је одличан избор. Коначно, њихова мрежа је обухватала 3000+ сервера у 95 земаља, што је њихове могућности повезивања толико добро колико има за услугу без грешке..

Перформансе сервера, као што се може очекивати од добро успостављеног провајдера, су одличне. Они такође нуде 256-битну енкрипцију, тако да не желите да жртвујете брзину због сигурности.

Тврдње ЕкпрессВПН-а без евидентирања верификоване су крајем 2017. године, када су турске власти тражиле податке о активностима корисника и нису биле задовољне одговором „Не чувамо записнике“ заплијениле неколико њихових сервера. На тим серверима власти нису пронашле тачно ништа: нула евиденција, нема корисничких података. Ево изјаве ЕкпрессВПН-а о овом питању.

Поред одличне приватности и анонимности, ЕкпрессВПН такође нуди мноштво функција, укључујући једноставну апликацију, функционалност прекидача за убијање, приватне ДНС сервере, па чак и подељено тунелирање како би вам омогућили да управљате својим интернет саобраћајем онако како сматрате прикладним. Они, наравно, такође деблокирају гео-ограничене садржаје.

Прос
 • Клијент богат и интуитиван
 • Снажна бацк-енд технологија
 • Много сервера и локација сервера
 • Велике и сталне брзине везе
 • Ради са америчким Нетфликом
 • Врхунска корисничка подршка
Цонс
 • Неке агрегиране сече
 • Није најјефтинији

Робустан свестранији: Врхунски ВПН провајдер, ЕкпрессВПН је скоро савршена комбинација брзине, поузданости и приватности. Они су подржани 30-дневном гаранцијом поврата новца и имају најбољу 24/7 корисничку подршку у послу.

4. ЦиберГхост

ЦиберГхост лого

ЦиберГхост са седиштем у Румунији нуди одличну ВПН услугу без пријављивања и то чини по цени коју мало ко може да задовољи.

Као доказ свог статуса без евидентирања, ЦиберГхост објављује годишње извештаје о транспарентности. То су радили враћајући се све до 2011. године.

ЦиберГхост има дугу листу сервера, а може се похвалити са 7100 у преко 90 земаља. Ови бројеви чине њихову мрежу једном од највећих. Рад на тој скали омогућава ЦиберГхост-у да пружи одличну брзину и поузданост без обзира на локацију на коју се повезујете.

Са ЦиберГхост-ом који је једноставан за употребу клијента, можете истовремено повезати до седам уређаја и заштитити их 256-битним АЕС шифрирањем војне верзије путем протокола ОпенВПН. Ако волите да преправљате ствари, постоји пуно корисних функција које такође можете да искористите.

Једна од рекламираних предности ЦиберГхоста је њихова способност да се сналазе око блокова који се крећу путем стреаминга и дефинитивно испоручују. Имају неколико специјализованих сервера управо са том сврхом. Напори на блокирању Нетфлик-а и ББЦ иПлаиера ВПН не пружају шансу.

Прос
 • Нулта евиденција за максималну приватност
 • Одлична дистрибуција сервера са преко 7100 сервера у 90 земаља
 • Велике брзине везе
 • Ради са америчким Нетфликом и ББЦ иПлаиером
 • Омогућује П2П торрентинг
 • Дуга гаранција поврата новца од 45 дана
Цонс
 • Матична компанија са упитном репутацијом
 • Усклађено ручно подешавање ОпенВПН-а
 • Не ради из Кине

Најбољи ВПН буџета без буџета: ЦиберГхост је брза и поуздана ВПН услуга која ће вам омогућити стреаминг садржаја с било којег места на свету. Не држе записнике и не стиде се пружања доказа о својим напорима. Ако употријебите њихов тренутни промо, они су такође један од најскупљих ВПН-а на овој листи.

5. Сурфсхарк

Сурфсхарк лого

Будући да је релативно нов, Сурфсхарк можда и није најпознатији ВПН провајдер без пријављивања. Али, они су сигурно изградили своју услугу из темеља имајући на уму вашу приватност и сигурност. Е-пошта везана за ваш налог је онај појединачни податак који они похрањују.

Сви сервери Сурфсхарка (преко 1040 у 63 земље) нуде 256-битну енкрипцију преко ОпенВПН или ИКЕв2 са СХА512 аутентификацијом и 2048-битном ДХЕ-РСА разменом кључа са ПФС. На обичном енглеском језику безбедност не постаје ништа боља.

Брзине сервера брзе и у комбинацији са Сурфсхарк-овом способношћу да заобиђе ограничења географског садржаја, учини да ово нулти пријаву ВПН-а постане сан сна.

Клијент је једноставан и врло интуитиван. Поред тога, постоји још пуно напредних функција уредно уклопљених ако се осећате авантуристички, укључујући могућности повезивања са вишеструким скоковима, прекидач за искључивање, приватна подешавања ДНС-а, заштиту од цурења ДНС-а, чак и протокол камуфлаже.

Када се повежете са Сурфсхарковом мрежом, заштићени сте и њиховим уграђеним решењима за блокирање огласа, малверима и пхисхинг-ом за безбедност широм околине.

Има пуно сличних Сурфсхарку, а они само изгледају да постају све бољи сваки пут кад погледам. А да ли сам вам споменуо да можете истовремено да повежете и неограничен број уређаја?

Прос
 • Изврсна приватност и сигурност без пријављивања
 • Одличне перформансе сервера
 • Деблокира Нетфлик, ББЦ и многе друге
 • Једноставан за употребу клијента
 • Неограничене истовремене везе
 • Торрентинг подршка
 • Јефтино
Цонс
 • Неконзистентна брзина на неколико локација
 • Прилично слаба корисничка подршка

Одличан наступ: Сурфсхарк је ВПН провајдер који не бележи и нуди изванредну вредност. Од непропусне приватности и брзих сервера до дуге листе функција и неограничених веза, заиста добијате пуно. Они такође нуде 30-дневну гаранцију поврата новца, тако да постоји мали ризик од узимања новца.

Који ВПН-ови чувају евиденцију?

За сваки ВПН који не води дневнике постоји пола туцета. Која врста података коју они похрањују варира, али сви прате нешто.

Већина ових провајдера не пријави се са злонамерном намером или тајно. Обично су прилично отворени у вези с тим и тачно ће описати које податке чувају у својим Условима коришћења услуге или Правилима о приватности.

Ако одлазите са ВПН провајдером који води дневнике не значи нужно и крај света. Али, ако то учините, знајте да ће се тамо наћи подаци који би се потенцијално могли користити за повезивање са вашим мрежним активностима.

Ако је потпуна приватност коју тражите, те ВПН-ове треба избегавати.

Аце ВПНАстриллАваст Сецурелине
АВГ ВПНБеттернетБитдефендер
Прегледајте ВПНБуферДотВПН
Енцрипт.меФ-Сецуре ФреедомеХекаТецх
Сакриј мој ИПХидеМиАсс!Хола
ХотСпот СхиелдХокк ВПНМцАфее Сафе Цоннецт ВПН
Опера ВПНОвпнСпидерПсипхон
ПуреВПНСабре ВПНСеед4ме
СпеедифиТхундер ВПНтигерВПН
ТоуцхВПНТурбо ВПНУлтрасурф
УнлоцаторВПН 360ВПН капија
ВПН Ин ТоуцхВПН НеограниченоВПН.АЦ
ВПНХубКс-ВПНЗенМате

Коју врсту информација могу да евидентирају ВПН-ови?

Постоје четири врсте информација које ВПН без строге нулте политике евидентирања може да чува.

 • Дневници употребе

  Они могу укључивати било шта са детаљне листе веб локација које посећујете на серверима на које сте повезани, па чак и било какве лозинке које пошаљете на несигурним веб обрасцима (иако су то данас изузетно ретки).

  Они се ретко чувају, али евиденције коришћења су врсте записа које ВПН провајдер може приморати да прикупи ако им то наложи суд и ако су у јурисдикцији која од њих захтева да.

 • Дневници везе

  Мање детаљни од евиденције коришћења, дневник повезивања може да садржи вашу стварну ИП адресу, време када је веза започела, када сте прекинули везу и пропусни опсег који сте потрошили (или неку комбинацију истих).

  Помоћу евиденција веза заинтересована страна може да репродукује конекторе са подацима преузетим са веб локација и интернетских сервиса које сте користили и да би пратила све ваше активности све до вас.

 • Дневници у реалном времену

  Све ВПН услуге, чак и услуге без пријављивања, имају евиденцију у реалном времену. Они су само нуспроизвод начина на који раде ВПН сервери и помажу провајдерима да реше везе и одржавају квалитет услуге.

  ВПН провајдер без дневника неће дуго чувати те записе (разговарамо минут или сате) нити ће их отписивати у складиште. У сваком случају, евиденција у реалном времену не би требало да садржи податке које идентификује корисник.

 • Дневници сервера

  Чак и ако ВПН провајдер не води евиденције, највјероватније то чини хардвер сервера који користе као дио своје мреже. Ове врсте записа треба да садрже само податке који су релевантни за рад опреме, а не о томе како се користи.

  За провајдере без дневника који поседују своје сервере, ни то није проблем. За остале је нешто чега морају бити свесни (али не узнемиравати).

Могу ли да верујем ВПН-у?

Као и код свих осталих врста услуга, ослањате се на било којег добављача ВПН-а који одлучите задржати реч и следити сопствене смернице. Не постоји директан начин на који можете знати да ли провајдер крши гаранцију за бележење дневника, а када то сазнате, вероватно је прекасно.

Добра вест је да ВПН провајдери који не пријављују имају неколико разлога да задрже реч. Они би се могли суочити са катастрофалним штетама за своју репутацију ако их ухвате како крше сопствену политику. То такође кошта новац за евидентирање података и управљање њима, а то је новац који радије не би трошили.

Ако се докаже да се ВПН не пријављује, било путем независне ревизије, на суду, путем заплена сервера или било ког другог начина на који би то могло бити учињено, то је такође врло позитиван знак.

Ако сте забринути да се ВПН провајдер можда неће придржавати своје политике записивања без дневника, пазите на следеће црвене заставе:

 • Корисници који пријављују примање опомена због кршења ауторских права и ДМЦА обавештења и поред употребе ВПН-а
 • ВПН провајдер ради у јурисдикцији која може натерати прикупљање података
 • Провајдер који се ослања на виртуализоване сервере, а не физичке
 • Контрадикторне тврдње о пријављивању у Условима пружања услуге или Правилима о приватности

Ако откријете нешто од наведеног у вези са својим ВПН провајдером, најсигурнија опклада је прелазак на другу услугу.

Задржите своју интернетску приватност помоћу ВПН-а „Зеро Лог“

Дно црта је употреба ВПН-ова без логања најбољи је начин да осигурате да нико не прикупља податке о ономе што радите на мрежи. И било који од провајдера на најбољој ВПН листи без дневника ће вам послужити врло добро.

То не значи, наравно, да би требало избегавати све остале даваоце услуга. Само требате обавити своју дужну ревност пре него што им потпуно верујете.

Ако вас занима било који од ВПН-а који овде спомињем, не заборавите да без обзира на доба године, један или више ових пружатеља услуга могу понудити одличне попусте. Приватност и анонимност интернета по одличној цени? Узећу то сваког дана.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me