Најбољи ВПН-ови за Француску у 2020. години

Најбољи ВПН за Француску


Можда сте у Француској без много среће да гледате ББЦ иПлаиер, амерички Нетфлик, Хулу или други међународни садржај.

Можда сте мало забринути да према француским законима, ваша приватност на интернету није далеко загарантована.

Или сте можда и даље изван земље и покушавате да своје омиљене емисије преносите са локалног француског канала, али не можете.

У свим тим случајевима – и још много тога – квалитетан ВПН може помоћи. И има пуно тога за бирати.

Поред тога, сваки провајдер има свој јединствени скуп функција, предности и недостатака, а исправно доношење одлуке није увек лако..

У том смислу, ево водича који ће вам помоћи да изаберете најбољи ВПН за Француску.

Contents

Преглед најбољих ВПН-ова за Француску

Пре него што копате, завиримо у врх ВПН-ова за Француску. Брзи преглед може бити све што тражите и довољно фер.

 1. ЦиберГхост

  Најбољи ВПН за Француску. Савршена равнотежа велике мреже сервера, брзине и сигурности. Деблокира гео-ограничени садржај у Француској и иностранству. Најбоља 45-дневна гаранција поврата новца у индустрији.

 2. ПуреВПН

  Прекидне брзине везе и специјализовани сервери за стреаминг чине га одличним избором за приступ геоблокираним видео записима и за П2П. Огромна мрежа сервера која обухвата 131 земљу омогућава вам да се повежете било где.

 3. Сурфсхарк

  ВПН брз брзи ВПН без неограничених истовремених веза. Деблокира сав гео-ограничени садржај и подржава П2П. Интуитивна, али моћна апликација за клијенте. Најјефтинија опција около.

 4. НордВПН

  Велика, добро изведена серверска мрежа која ради са Нетфликом и свим другим популарним сервисима за стриминг. Без записа, сигурне надлежности и најбољег низа приватности у индустрији.

 5. ЕкпрессВПН

  Добро успостављена и оптимизована глобална мрежа са добрим брзинама преузимања. Омогућује вам да гледате било који садржај који желите. Одличан клијент са многим напредним функцијама. Корисничка подршка која није другачија.

Зашто користити ВПН у Француској

Постоји доста добрих разлога за коришћење ВПН-а у Француској, а нису сви очигледни. Иако сам укратко већ споменуо неколико ових, ево исцрпне листе.

 • Француска је део Пакта о обавештајним информацијама о девет очију

  Ако сте прочитали мало о ВПН-има, вероватно сте наишли на појмове Пет очију, девет очију и четрнаест очију.

  Ова имена односе се на збирку међународних споразума о дељењу обавештајних података који спајају велике западне демократије у једну, велику, (понекад) срећну, шпијунску мрежу.

  Француска је део споразума о Деветим очима. Они су обавезни да дијеле електроничку интелигенцију са другим државама чланицама, укључујући:

  • Америка
  • Канада
  • Аустралија
  • Нови Зеланд
  • Велика Британија
  • Данска
  • Низоземска
  • Норвешка

  Ако сте француски корисник интернета, шпијунске агенције из било које од ових земаља теоретски би могле да добију приступ историји ваших мрежних навика као и свим другим релевантним електронским подацима.

  Када користите ВПН у Француској, спречавате владу да прислушкује ваше интернет активности. А ако не могу да прислушкују, немају шта да деле.

 • ИСП Логгинг

  Француска је, као и друге државе чланице ЕУ, једном била везана Директивом о задржавању података из 2006. године.

  Закон је приморао француске даватеље интернетских услуга да евидентирају интернет активност свих корисника и да те податке чувају најмање годину дана – чак и ако сте укинули услугу.

  Срећом, ЕУ правде је 2014. године обуставио тај закон. Али, преседан за прислушкивање ИСП-а остаје, и од тада је заузео нови, свеобухватнији француски закон о прикупљању обавештајних података..

  Међутим, када се користи ВПН, таква евиденција је немогућа.

 • Дигитални закони о ауторским правима

  Француски закони о дигиталним ауторским правима су један од најстрожих и неподобних за кориснике на свету.

  Француским власницима ауторских права омогућава готово неограничену могућност приступа вашим личним подацима ако се чак и само сумњичи за пиратерију. А ако сте барем три пута кршили закон, ваш ИСП може забранити.

  ВПН вас штити од власника ауторских права који, не изненађујуће, имају тенденцију да буду мало претерани у наметању својих захтева.

 • Гледање француске ТВ у иностранству

  Путовање изван Француске обично значи губитак приступа забави на француском језику. Већина локалних ТВ канала и стриминг услуга неће вам дозволити да гледате било шта осим ако нисте у земљи.

  ВПН чини да изгледате као да јесте. А користећи један, ево само неких француских канала којима ћете моћи да приступите, без обзира где ротате.

  • 6плаи
  • ЦНЕВС
  • Франце 2
  • Француска 5
  • ФранцеТВ
  • Плаи ТВ
  • ТВ5 Монде
  • Арте
  • Еуроневс
  • Француска 3
  • Франце О
  • Гулли
  • РТБФ
  • БФМ ТВ
  • Еуроспорт
  • Француска 4
  • Франце24
  • ЛЦП
  • ТФ1
 • Приступање геоблокираном садржају из целог света

  Сви смо грађани света. Волим да конзумирам интернет садржај широм света, као што сам сигуран да неко у Француској то ради.

  Баш као што ВПН може да откључа француске сервисе за стриминг из иностранства, тако може да откључа гео-блокирани садржај из других делова света у Француској.

  Ако сте фрустрирани што не можете гледати Нетфлик из других земаља, на пример, ВПН је лек.

Да ли су ВПН-ови легални у Француској?

Уз тако детаљне законе о надзору, није замишљати да Француска забрањује ВПН услуге. Срећом, они то нису учинили.

ВПН су легални у Француској.

Као француски држављанин, становник или посетилац, ви можете слободно користити ВПН-ове кад год и шта год желите. То је рекло, не би требало да их користите за чињење илегалног.

Употреба ВПН-а да спречите некога да чита вашу е-пошту је потпуно у реду. Међутим, коришћење неког за координацију било ког облика илегалне активности није.

ВПН вас не ослобађа од кршења закона.

Другим речима, коришћење ВПН-а у Француској је легално, али немојте са њим радити ништа што не бисте смели.

Шта потражити у ВПН-у за Француску

Нису сви ВПН-ови добар избор за Француску. Да бисте максимално повећали своје шансе да пронађете ону која је, ево неколико функција које треба потражити.

 • Вишеструки француски сервери

  Било који ВПН вредан разматрања треба да има неколико сервера који се налазе у Француској. Без француског сервера, нећете се моћи повезати са државом.

  Имати више сервера – идеално распоређених на више локација – осигурава вам обиље могућности повезивања и пружа најбоље могуће интернет искуство.

 • Добар избор сервера у другим земљама

  Да бисте максимално искористили ВПН услугу, требало би да има и велику и географски разноврсну мрежу сервера.

  Са пуно сервера у многим земљама, моћи ћете да приступите гео-ограниченим сервисима и садржају са било којег места на свету.

 • Јаки стандарди шифровања и безбедносне функције

  ВПН треба да заштити ваше податке и интернет саобраћај. Дакле, свака услуга коју одаберете треба да користи модерне стандарде протокола и шифровања.

  Замислите 256-битну АЕС енкрипцију преко ОпенВПН-а.

  Сигурносне функције попут ВПН прекидача и ДНС заштита од цурења су такође неопходне.

 • Правила без евидентирања и надлежност за заштиту приватности

  Будући да Француска – и многе друге државе широм света – не желе да шпијунирају ваше интернетске навике, требало би да изаберете ВПН без пријављивања на основу надлежности о приватности (Панама, Румунија, Швајцарска, итд.)

  На овај начин нико неће моћи да приморава вашу ВПН да преда податке. Чак и да је неко покушао, не би имао шта да пружи.

 • Добре брзине сервера

  Употреба ВПН-а увек ће мало успорити вашу интернетску везу – не постоји начин за то. Али, постоје успоравања, а затим и успоравања.

  Одабир брзог ВПН-а – који има репутацију одличних перформанси и поузданих сервера – задржаће вашу везу уз звук.

  Омогућује вам да брзо преузимате датотеке и весело стримују видео записе чак и на највишим подешавањима квалитета.

  Погрешан провајдер, с друге стране, може смањити ваше брзине интернета на неупотребљиво индексирање.

 • П2П подршка

  Ако планирате да користите услуге дељења датотека са својим ВПН – и узимајући у обзир драконске законе о ауторским правима у Француској, чак и ако нисте сигурни да хоћете – изаберите провајдера који изричито подржава П2П.

  Такође, двапут проверите да ли ВПН не гаси везу, нема ограничења пропусне ширине и долази без ограничења података.

 • Може да откључа гео-ограничен садржај у Француској и другим местима

  Велика предност ВПН-а је та што би требао омогућити приступ Интернету гео-ограниченом садржају из Француске и широм света. Иако у пракси, то не чини свака услуга.

  Желите да се одлучите за ВПН који откључава Нетфлик и ван Француске и ван ње, као и било који други достојан стреаминг сервис попут ББЦ иПлаиера.

  Пружалац услуга би такође требао добро да сарађује са популарним француским сервисима попут Франце.тв, ЦНЕВС, МИТФ1, итд.

Као страну, сваки провајдер који овде предлажем као добар ВПН избор за Француску потврђује све горе наведене оквире. Охрабрујем вас, наравно, да направите сопствено истраживање, али можете да употребите и један од мојих испробаних избора као добро полазиште.

Најбољи ВПН-ови за Француску

Иако сада знате шта треба тражити на ВПН-у за Француску, такође сам наставио и урадио неке послове за вас. Ево преглед онога за шта верујем да су најбољи ВПН провајдери за Француску.

1. ЦиберГхост

ЦиберГхост лого

ЦиберГхост је услуга која проверава све кутије за употребу у Француској и ван ње.

Садржи велику листу сервера од преко 7100 сервера у 90 земаља. Међу њима је 440 у Француској. То чини једну од највећих мрежа међу свим провајдерима. И то је такође брза мрежа.

ЦиберГхост је ВПН дневника дневника. Седиште компаније је у Румунији – одлична надлежност за приватност података.

Не само да Румунија није под надзором ЕУ-а или савеза Очи, већ има репутацију због неусаглашавања са захтевима спољних података о корисницима..

Што се значајки тиче, ЦиберГхост нуди врхунску шифрирање и сигурност, врло добро функционише за П2П и откључава амерички Нетфлик и друге главне странице за стриминг као што су ББЦ-јеви иПлаиер, Хулу и МИТФ1.

Такође је јефтина услуга која долази чак и са 45-дневном гаранцијом враћања новца у индустрији.

Суштина је да је ЦиберГхост савршен ВПН за Француску.

Прос
 • Нулта евиденција за максималну приватност
 • Одлична дистрибуција сервера са преко 7100 сервера у 90 земаља
 • Велике брзине везе
 • Ради са америчким Нетфликом и ББЦ иПлаиером
 • Омогућује П2П торрентинг
 • Дуга гаранција поврата новца од 45 дана
Цонс
 • Матична компанија са упитном репутацијом
 • Усклађено ручно подешавање ОпенВПН-а
 • Не ради из Кине

2. ПуреВПН

ПуреВПН лого

ПуреВПН је следећи на листи најбољих ВПН-ова који се користе у Француској.

Осим њихове необичне могућности да деблокирају стреаминг сервисе, велика тврдња ПуреВПН-а је велика мрежа сервера – шири се на 160 локација у 131 земљи.

Укупно 42 сервера се налазе у Француској, подељени су на две локације.

Ови бројеви дају ПуреВПН неуспоредив глобални домет и велико присуство на француском тлу. А не заборавимо ни перформансе сервера, што је међу најбољима које можете добити.

На основу локације прилагођене приватности, ПуреВПН је независно верификован провајдер без дневника.

Они такође користе најсавременију енкрипцију и укључују и функције сплит-туннелинг и килл свитцха.

Њихов клијент долази са широком подршком за уређаје и може се користити на преко 50 различитих платформи.

Цена ПуреВПН-а једна је од најнижих, а уз 31-дневну гаранцију поврата новца, добијате довољно времена да то све тестирате.

Прос
 • Одличне брзине
 • Огромна серверска мрежа (131 држава)
 • Деблокира Нетфлик, иПлаиер и преко 70 других сервиса за стриминг
 • Компатибилан је са преко 50 уређаја и платформи
 • Независно верификовани нулт ВПН провајдер
 • Наменска ИП опција
 • Велика вредност
Цонс
 • Апликације могу да користе мало више полирања
 • Неки прекидајући проблеми са везом

3. Сурфсхарк

Сурфсхарк лого

Један од мојих личних фаворита ових дана, Сурфсхарк је још један одличан ВПН избор за Француску.

Иако имају нешто мању листу сервера, која садржи нешто више од 1040 сервера у 63 земље (укључујући, наравно, и Француску), они своју величину надокнађују великом брзином.

Сурфсхарк, који је ВПН са нултом евиденцијом, ради изван Британских Девичанских острва. Упркос називу, надлежност није под надзором Велике Британије или њених савезника.

Чист и интуитиван клијент долази са могућностима.

То укључује ствари попут блокатора огласа и злонамерног софтвера, двоструко подешавање ВПН-а и подељено тунелирање. Као што описујем у Сурфсхарк рецензији, и то једва гребе по површини.

Услуга врло добро функционише са гео-блокираним садржајима и чак вам је дозвољен неограничен број истовремених веза – нешто што ниједан други врхунски ВПН провајдер не ради.

Ох, и још једна ствар коју други врхунски ВПН-ови не могу да одговарају је Сурфсхаркова цена. То је најскупљи провајдер на овој листи.

Прос
 • Изврсна приватност и сигурност без пријављивања
 • Одличне перформансе сервера
 • Деблокира Нетфлик, ББЦ и многе друге
 • Једноставан за употребу клијента
 • Неограничене истовремене везе
 • Торрентинг подршка
 • Јефтино
Цонс
 • Неконзистентна брзина на неколико локација
 • Прилично слаба корисничка подршка

4. НордВПН

НордВПН лого

У свету ВПН-ова, неколико компанија је толико познато и поштовано као НордВПН.

Они управљају масивном мрежом сервера која се састоји од 5645 сервера у 58 земаља, а само 247 сервера у Француској.

Компанија послује ван Панаме, која је међу најбољим јурисдикцијама за заштиту приватности на свету. НордВПН је такође провајдер који не пријави евиденцију, што тврде да подупиру свеобухватну ревизију треће стране.

Што се тиче сигурности, НордВПН је врхунски.

Поред одличних протокола и шифрирања стандардних упаривања, они такође пружају корисне функције приватности попут двоструког ВПН-а и могућност комбиновања ВПН-а и Тор мреже.

Иако је помало на драгој страни (обавезно користите један од њихових купона), НордВПН је, без сумње, један од најбољих ВПН-ова за Француску.

Опремљен је поузданошћу, инфраструктуром, брзинама сервера и квалитетом с којима се могу задовољити мали број других провајдера.

А јесам ли споменуо да НордВПН деблокира Нетфлик и готово било који други гео-блокирани садржај који можете бацити?

Прос
 • Изврсна приватност са нултом евидентирањем
 • Велика (и стално растућа) мрежа сервера
 • Добре перформансе везе
 • Специјални сервери (укључујући двоструки ВПН, закулисни и Тор преко ВПН)
 • Чист, лаган клијент
 • Ради са Нетфликом и већином других сервиса за стриминг
 • Омогућује торрентинг и П2П
 • Нуди наменске ИП адресе
Цонс
 • Нема сплит туннелинг функције
 • Мало скупо на краткорочним плановима

5. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН лого

ЕкпрессВПН је још један одличан избор и врло добро делује и у Француској и у иностранству.

Компанија води добру мрежу од 3000+ сервера у 95 земаља.

Иако имају релативно мали траг у Француској од само 3 сервера, квалитет тог хардвера је међу најбољима у индустрији.

Са седиштем на Британским Девичанским острвима – јурисдикција са обиљем предности приватности – ЕкпрессВПН има строгу политику записивања.

Апликација је рафинирана и једноставна за употребу, али још увек упакована.

Напредне функције попут прекидача за уклањање, подешавања шифрирања и протокола и подељеног тунелирања су све ту, али уредно уклопљени за када и ако вам затреба.

ЕкпрессВПН се такође одлично сналази у деблокирању француског и међународног гео-ограниченог садржаја и захваљујући одличним брзинама сервера одличан је избор за дељење датотека.

Корисничка подршка такође није другачија.

Иако је ЕкпрессВПН мало скупљи – иако пуно јефтинији ако искористите њихову продају – услуга вреди сваког пена.

Прос
 • Клијент богат и интуитиван
 • Снажна бацк-енд технологија
 • Много сервера и локација сервера
 • Велике и сталне брзине везе
 • Ради са америчким Нетфликом
 • Врхунска корисничка подршка
Цонс
 • Неке агрегиране сече
 • Није најјефтинији

Како добити француски ВПН

Сада знате како пронаћи добар ВПН за Француску, као и неколико препорука које можете узети у обзир.

Ево једноставних корака за започињање и покретање вашег француског ВПН-а.

 1. Изаберите врхунску ВПН услугу – ону са великом приватношћу, перформансама и пуно француских и међународних сервера.
 2. Идите на веб локацију провајдера и пријавите се.
 3. Преузмите ВПН апликацију провајдера и инсталирајте је на свој уређај.
 4. Покрените ВПН клијент, одаберите француски сервер и повежите се.

Како постићи најбоље брзине ВПН-а у Француској

Да бисте постигли најбољу могућу брзину везе када користите ВПН у Француској, повежите се на сервер који вам је географски најближи. То ће умањити удаљеност коју ваши подаци требају да пређу и смањити изгледе да пређу у лоше мрежне услове.

На пример, ако желите да користите ВПН за мало додатне приватности и налазите се ван Париза, избор француског сервера у Паризу је идеалан. Немојте се повезивати са, рецимо, Исландом.

А ако покушавате да амерички Нетфлик струји из Француске, изаберите сервер на источној обали САД-а. Повезивање с Лос Ангелесом непотребно ће додати неколико хиљада километара на путовање вашим подацима.

Уз то, требало би да схватите да ће и у идеалним условима ВПН и даље успорити вашу интернетску везу. То не би требало бити пуно, али никад нећете постићи исте брзине као што сте то имали током редовне везе.

Ако одаберете блиски сервер и сматрате да је перформанса неразумно спора – што се може догодити – ево неколико ствари које треба да покушате да повећате своју ВПН брзину.

ВПН такође не може да реши било које претходно постојеће проблеме са интернетском везом или брзином – осим ако су последица протицања ИСП-а или других сличних ограничења.

Коришћење бесплатног ВПН-а за Француску

Можда ћете бити у искушењу да испробате једну од многих услуга које нуде бесплатан ВПН приступ у Француској. Уосталом, већина провајдера – и заиста сви на овој страници – коштају новца.

Топло вам саветујем то.

Коришћење такозваног “бесплатног француског ВПН-а” готово је увек ризичан потез. Многи су обузети питањима приватности и сигурности. Други прибегавају шкакљивим праксама попут убризгавања огласа и продаје ваших података трећим странама.

У поређењу са плаћеним ВПН-овима, бесплатне услуге су такође споро, непоуздане и подлежу ограничењима пропусности.

Искрено, боље вам је да не верујете француском даватељу интернетских услуга и владином надзору који покушавате да избегнете – бар тада би ваша интернетска веза била помало сигурна и брза.

Закључак

Постоји пуно разлога за коришћење ВПН-а у Француској. Можда желите заштиту од драконског прикупљања и надзора података или да спречите тролове који се баве ауторским правима да вам не правну главобољу.

Или једноставно желите да деблокирате и уживате у садржају ограниченом на другу земљу.

Без обзира на ваш разлог, сада знате шта потражити у ВПН-у за Француску. А чак имате и листу најбољих провајдера које бисте користили као полазну тачку – већина која нуди и велика снижења.

Дакле, не одлажите. Добијте слободу и приватност на мрежи коју сви заслужујемо. Почните да користите ВПН.

Можда ће ти се свидети и:
 • Најбоље укупне ВПН услуге
 • Најбоље ВПН-ове без пријављивања
 • Најбољи ВПН-ови за Нетфлик
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map