Най-добрите VPN-и без регистрация през 2020 г.

Препоръчано изображение за най-добрата VPN, която не поддържа статията на журналите


Ние използваме VPN за защита на нашите данни и поверителност онлайн. За съжаление, много от нас имат доверие на доставчици, които може да не доживеят до края на сделката. И всяко VPN, което регистрира вашите данни, независимо колко малко от тях, попада в тази категория.

Когато VPN поддържа журнали, не се казва до къде може да свърши тази информация. Хакерите могат да намерят начин да го откраднат. Може да се продава на рекламодатели. Той може дори да бъде предаден на правителствените агенции при поискване.

VPN без регистрация, от друга страна, гарантира вашата поверителност. Те не могат да губят, продават или прехвърлят данни, които нямат на първо място.

Така че, ако като мен, се наслаждавате на вашата поверителност, ето всичко, което трябва да знаете за VPN регистрирането и избора на най-доброто VPN без регистрация за вашите нужди.

Преглед на най-добрите VPN мрежи без регистрация

Времето е пари. Ако бързате и се интересувате само от бърз преглед на това, което се счита за най-добрите VPN-и без регистрация, без да навлизате в много подробности, ето ги.

Всеки от тези доставчици не само изрично посочва в своята Политика за поверителност или Условия за ползване, че не влезе в системата, но и техните претенции също са изправени пред одити на трети страни или са били проверени в съдебни дела.

 1. NordVPN

  Най-добрият VPN без регистрация. Политика за нулево регистриране на нула, потвърдена от независим одит в края на 2018 г. Интуитивно приложение с много функции, голяма сървърна мрежа, отлични скорости, страхотна цена.

 2. VyprVPN

  Наскоро премина към нулева регистрация и проверен като такъв от независим одит. Базирано в Швейцария, има страхотна производителност, силна сигурност, P2P приятелски, работи в Китай.

 3. ExpressVPN

  Политиката за без регистрация на Ironclad, потвърдена от набезите в турския център за данни и изземването на сървъри. Голяма репутация и обслужване на клиенти, отлични скорости, споделяне на файлове приятелски, лесно за използване приложение.

 4. CyberGhost

  Издава ежегодни доклади за прозрачност в подкрепа на тяхната политика за безкрайност. Лесен за използване, поддържа голяма сървърна мрежа, евтин и предлага най-добрата в бизнеса 45-дневна гаранция за връщане на парите.

 5. SurfShark

  По-нов доставчик със супер строга политика за нулева регистрация. Отлични възможности за сигурност и криптиране, бързи сървъри, неограничени едновременни връзки, една от най-ниските цени наоколо.

Какво е VPN без регистрация?

VPN без регистрация е доставчик, който не събира и не съхранява вашата информация или дейност, докато преминават през VPN мрежата. Това включва:

 • Вашият интернет доставчик назначи IP адрес
 • IP адресът на VPN сървъра, който използвате
 • IP адресите или всяка друга информация за уебсайтовете или услугите, които използвате
 • Местоположението, от което се свързвате
 • Когато се свържете и когато прекъснете връзката с VPN
 • Колко честотна лента използвате
 • Особености на вашето устройство като клиентската версия или операционната система

По принцип, дори и да искат, самият VPN доставчик не трябва да може да разбере нищо за това как използвате тяхната услуга и какво правите онлайн. Ако не могат да го направят, знаете, че никой друг няма да може.

Когато случаят е такъв, имате истински VPN без регистрация.

Защо имате нужда от VPN без регистрация?

Много от нас използват VPN за защита на нашите данни и остават анонимни при използване на интернет. Всички имаме своята причина за това.

Използвайки VPN, вие предотвратявате вашия ISP, рекламодатели, уебсайтове или услуги, които използвате, а понякога дори и правителства да събират всякаква информация за вас и какво правите онлайн.

Проблемът е, че когато използвате VPN за тази цел, вие се доверявате на доставчика на VPN да не извършва същия тип събиране на данни и регистриране на дейности, които се надявате да избягат.

Докато вашите VPN регистрират, няма значение дали те са категорични, че не споделят информацията си с желание. Дървените трупи са там. Ако доставчикът някога е компрометиран от някой, вашите данни са безплатни за вземане.

В зависимост от държавата, от която вашият VPN доставчик оперира, те могат също така да бъдат юридически задължени да предават своите регистрационни файлове или на правителството на тази страна, или на шпионските агенции, или на някой от техните съюзници..

Чували ли сте някога за съюза за разузнаване с пет очи (или Шест очи, девет очи или четиринадесет очи по този въпрос)? Щом вашите данни са там, няма да се каже докъде може да стигне.

Единственият начин да се уверите, че вие ​​и вашите онлайн дейности оставате анонимни е чрез използване на VPN, който не поддържа никакви регистрационни файлове.

Ако няма запаметена информация за начало, няма какво да крадете, продавате, анализирате, предавате на тролове с авторски права или не ги предавате на властите.

Най-добрите VPN адреси без регистрация

Ясно е, че ако искате да запазите поверителността и анонимността си в интернет, използването на VPN услуга без регистрация е важно. Ако сте на лов за един, за да помогнете с вашето търсене, ето кратък списък на това, което считам за топ VPN за тази цел.

Забележете, че за даден доставчик, който направи най-добрия ми VPN списък без регистрация, той не само трябва да претендира за услуга без регистрация, но също толкова важно е и да отговаря на тези твърдения. Как могат да направят това? Или чрез независим одит или ситуации в реалния живот (съдебни дела, органи, които разбиват врати и т.н.)

1. NordVPN

NordVPN лого

Базираната в Панама NordVPN е едно от най-признатите и популярни имена в VPN индустрията. И с право. Те предлагат отлична услуга на изгодна цена.

NordVPN има строга политика за незаписване и неотдавна премина през независим одит, за да го докаже. Те също приемат плащане с криптовалути, ако търсите максимална анонимност.

Тяхната VPN мрежа е една от най-големите. Понастоящем NordVPN поддържа 5645 сървъра в 58 страни. Има малко места по света, които някога бихте искали да свържете с тях, които те не покриват. Скоростите на сървъра също са отлични.

NordVPN се предлага с дълъг списък от полезни функции, включително 256-битово AES криптиране, функционалност на превключвателя за убийства, защита от течове на DNS и двойна VPN поддръжка.

Те също така вършат отлична работа с деблокиране на гео ограничени стрийминг сайтове, като US Netflix или iPlayer на BBC, поддържа споделяне на файлове и дори са съвместими с браузъра Tor. Накратко, NordVPN прави почти всичко.

Професионалисти
 • Отлична поверителност с нулева сеч
 • Голяма (и все по-нарастваща) сървърна мрежа
 • Добро свързване
 • Специализирани сървъри (включително двоен VPN, объркан и Tor над VPN)
 • Чист, лесен за използване клиент
 • Работи с Netflix и повечето други стрийминг услуги
 • Позволява Torrenting и P2P
 • Предлага специални IP адреси
Против
 • Няма функция за разделно тунелиране
 • Малко скъпо за краткосрочните планове

Най-добър VPN без регистрация: NordVPN е ножът на швейцарската армия на доставчици на VPN. Почти нищо не могат да направят. Те също така разполагат със сериозно доказателство за архивиране на своите нулеви заявки за записване. За поверителност, сигурност и реална онлайн свобода NordVPN е перфектен избор (особено като се има предвид колко е достъпна услугата).

2. VyprVPN

VyprVPN лого

Разположен в Швейцария, VyprVPN не винаги е била VPN услуга без регистрация. В средата на 2018 г. обаче те решават да променят това. След месеци работа, последвани от всеобхватен независим одит, те се превърнаха в един от най-добре прегледаните VPN-адреси с нулев дневник.

VyprVPN работи над 700 сървъра в 73 места и за разлика от много други доставчици, те притежават всеки един от тях. Това означава, че няма хостинг доставчици на посредници за още по-добра сигурност на данните, както и най-добрата производителност.

Тяхното отлично клиентско приложение работи с разнообразни устройства, включително няколко популярни интернет рутера за дома. Допускат се до пет едновременни връзки за защита на много устройства.

Хвърлете 256-битово криптиране през OpenVPN, техния патентован протокол Chameleon, който ви позволява да заобикаляте ограничителни мрежи (включително Great Firewall of China), P2P поддръжка и възможност за поточно предаване на геоблокирано съдържание, а вие имате рецепта за едно отличен доставчик на VPN без регистрация.

Професионалисти
 • Проверено няма регистрация за пълна поверителност
 • Отличен избор на протоколи и настройки за криптиране
 • Стотици сървъри с голямо разнообразие на местоположението
 • Интуитивен, лесен за използване клиент с много платформи
 • Деблокира Netflix, BBC iPlayer и други
 • Позволява P2P и торент трафик
 • Хоства собствени сървъри (няма трети страни)
Против
 • Няма начин да плащате анонимно
 • VPN обфуксация не е налична в Основен план

Отлична надеждност: Когато притежавате всичките си сървъри, е много по-лесно да бъдете истински нулев VPN VPN, а VyprVPN прави точно това. С изключителна производителност, добре поддържан клиент и дори 3-дневна безплатна пробна версия, това е едно виртуално настроено VPN, с което не можете да сбъркате.

3. ExpressVPN

ExpressVPN лого

Ако търсите доставчик на VPN без регистрация с присъствие почти навсякъде по света, ExpressVPN е отличен избор. На последно място, тяхната мрежа включваше 3000+ сървъра в 95 страни, което прави възможностите им за връзки толкова добри, колкото се получава за услуга без регистрация..

Производителността на сървъра, както може да се очаква за добре установен доставчик, е отлична. Те също предлагат 256-битно криптиране, така че не жертвате скоростта за сигурност.

Исканията на ExpressVPN за несъдържане на журналисти бяха потвърдени в края на 2017 г., когато турските власти търсеха данни за активността на потребителите и не бяха доволни от отговор „Ние не пазим журнали“, иззеха няколко от техните сървъри. На тези сървъри властите не намериха абсолютно нищо: нулеви дневници, няма потребителски данни. Ето изявлението на ExpressVPN по този въпрос.

Освен отлична поверителност и анонимност, ExpressVPN предлага и множество функции, включително лесно за използване приложение, функционалност за превключване на комутатори, частни DNS сървъри и дори разделно тунелиране, за да ви позволи да контролирате интернет трафика си, както сметнете за добре. Разбира се, те също деблокират гео-ограничено съдържание.

Професионалисти
 • Богат на функции и интуитивен клиент
 • Силна бек-енд технология
 • Много сървъри и сървър местоположения
 • Бързи и постоянни скорости на връзката
 • Работи с американския Netflix
 • Превъзходна поддръжка на клиенти
Против
 • Някои агрегирани сеч
 • Не е най-евтиното

Здрав всеобхватен: Високо оценен VPN доставчик, ExpressVPN е почти перфектна комбинация от скорост, надеждност и поверителност. Те са подкрепени с 30-дневна гаранция за връщане на парите и имат най-добрата денонощна поддръжка на клиенти в бизнеса.

4. CyberGhost

CyberGhost лого

Базираната в Румъния CyberGhost предлага отлична VPN услуга без регистрация и го прави за цена, която малко доставчици могат да изравнят.

Като доказателство за състоянието си на нулева регистрация, CyberGhost публикува годишни доклади за прозрачност. Правят го така, като се връщат чак до 2011 г..

CyberGhost има дълъг списък със сървъри, с над 7100 в над 90 страни. Тези числа правят тяхната мрежа една от най-големите наоколо. Работата в този мащаб позволява на CyberGhost да предлага отлична скорост и надеждност, независимо на кое местоположение се свързвате.

С лесния за използване клиент на CyberGhost можете да свържете до седем устройства едновременно и всички те да бъдат защитени с 256-битово AES криптиране с военна степен по протокола OpenVPN. Ако обичате да настройвате неща, има много полезни функции, от които можете да се възползвате.

Една от рекламираните предимства на CyberGhost е способността им да заобикалят геоблокове при поточно съдържание и те определено доставят. Те работят няколко специализирани сървъра с точно тази цел предвид. Усилията за блокиране на VPN на Netflix и BBC iPlayer не представляват шанс.

Професионалисти
 • Нулева регистрация за максимална поверителност
 • Отлична сървърна дистрибуция с над 7100 сървъра в 90 страни
 • Много големи скорости на връзката
 • Работи с американските Netflix и BBC iPlayer
 • Позволява P2P торент
 • Дълга 45-дневна гаранция за връщане на парите
Против
 • Родителска компания със съмнителна репутация
 • Съвместима ръчна настройка на OpenVPN
 • Не работи от Китай

Най-добрият VPN на бюджет без регистрация: CyberGhost е бърза и надеждна VPN услуга, която ще ви позволява да предавате съдържание от всяка точка на света. Те не водят дневници и не се срамуват да предоставят доказателства за своите усилия. Освен това, ако се възползвате от актуалната им промоция, те също са едни от най-скъпите VPN в този списък.

5. Surfshark

Surfshark лого

Като сравнително нов, Surfshark може да не е най-известният VPN доставчик без регистрация (все още). Но те са сигурни, че са изградили услугата си от самото начало, имайки предвид вашата поверителност и сигурност. Имейлът, свързан с вашия акаунт, е единствената информация, която те съхраняват.

Всички сървъри на Surfshark (над 1040 в 63 държави) предлагат 256-битно криптиране през OpenVPN или IKEv2 с SHA512 удостоверяване и 2048-битова DHE-RSA обмяна на ключове с PFS. На обикновен английски език сигурността не става по-добра.

Скоростта на сървъра пламти бързо и в комбинация със способността на Surfshark да заобикаля ограниченията за географско съдържание, превръща тази нулева регистрация VPN в мечтата на видео стриймер.

Клиентът е прост и много интуитивен. Имайки предвид това, все още има много разширени функции, спретнати, ако се чувствате приключенски, включително опции за мулти-хоп връзка, превключвател за убийство, частни настройки на DNS, защита на течове на DNS и дори камуфлаж на протокол.

Когато се свържете с мрежата на Surfshark, вие също сте защитени от вградените им решения за блокиране на реклами, злонамерен софтуер и фишинг за цялата защита.

Има много неща за Surfshark и те просто изглеждат все по-добри при всеки поглед. И споменах ли, че можете да свържете неограничен брой устройства едновременно?

Професионалисти
 • Отлична поверителност и сигурност без регистрация
 • Страхотна производителност на сървъра
 • Деблокира Netflix, BBC и много други
 • Лесен за използване клиент
 • Неограничени едновременни връзки
 • Поддръжка на торент
 • евтин
Против
 • Несъответстваща скорост на няколко места
 • Доста бавна поддръжка на клиенти

Отлично изпълнение: Surfshark е VPN доставчик без регистрация, който предлага страхотна стойност. От херметична конфиденциалност и бързи сървъри до дълъг списък от функции и неограничени връзки, вие наистина получавате много. Те също предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че има малък риск да ги вземете за въртене.

Кои VPN пази журнали?

За всеки VPN, който не поддържа журнали, има половин дузина, които правят. Какъв тип данни те съхраняват варира, но всички те проследяват нещо.

Повечето от тези доставчици не влизат със злонамерено намерение или тайно. Обикновено те са доста отворени за това и ще очертаят точно какви данни съхраняват в своите Общи условия или Декларация за поверителност.

Това, че поддържате VPN доставчик, който поддържа журнали, не означава непременно края на света. Но ако го направите, знайте, че там ще има данни, които потенциално могат да бъдат използвани за свързване с вашите онлайн дейности.

Така че, ако това е пълната поверителност, която следвате, тези VPN трябва да се избягват.

Ace VPN Astrill Avast Secureline
AVG VPN Betternet Bitdefender
Browsec VPN Buffered DotVPN
Encrypt.me F-Secure Freedome HexaTech
Скриване на моя IP адрес HideMyAss! Здравей
HotSpot Shield Hoxx VPN McAfee Safe Connect VPN
Opera VPN OvpnSpider Psiphon
PureVPN Sabre VPN Seed4me
Speedify Thunder VPN tigerVPN
TouchVPN Turbo VPN Ultrasurf
Unlocator VPN 360 VPN Gate
VPN In Touch VPN Неограничен VPN.AC
VPNHub X-VPN ZenMate

Какъв тип информация могат да се регистрират VPN?

Има четири типа информация, която VPN без строга политика за нулева регистрация може да съхранява.

 • Дневници за използване

  Те могат да включват всичко от подробен списък на това кои сайтове посещавате на сървърите, към които сте свързани, и дори всички пароли, които изпращате в несигурни уеб формуляри (макар че в наши дни това е изключително рядко).

  Те рядко се съхраняват, но регистрационните файлове за използване са видовете записи, които VPN доставчикът може да бъде принуден да събира, ако им бъде поръчано от съд и са в юрисдикция, която изисква от тях.

 • Дневници за връзка

  По-малко подробни от дневника за използване, дневникът на връзката може да включва вашия реален IP адрес, времето, когато вашата връзка е започнала, когато сте прекъснали връзката, и честотната ширина, която сте консумирали (или някаква комбинация от тях).

  С помощта на регистрационни файлове, заинтересованата страна може да възпроизведе свързващите точки с информацията, взета от уебсайтове и онлайн услуги, които сте използвали, и да проследи цялата ви активност обратно към вас.

 • Дневници в реално време

  Всички VPN услуги, дори услугите без регистрация, имат дневници в реално време. Те са само страничен продукт от начина, по който работят VPN сървърите и помагат на доставчиците да отстраняват връзки и да поддържат качеството на услугата.

  Доставчикът на VPN без регистрация няма да съхранява тези дневници дълго (говорим минути или часове), нито ще ги изписва на съхранение. Във всеки случай, дневниците в реално време не трябва да съдържат информация, идентифицираща потребителя.

 • Сървърни дневници

  Дори ако доставчик на VPN не поддържа журнали, най-вероятно се случва сървърният хардуер, който използват като част от тяхната мрежа. Тези видове записи трябва да съдържат само данни, свързани с работата на оборудването, а не за това как се използва.

  За доставчици без регистрация, които притежават своите сървъри, това не е проблем. За другите е нещо, което трябва да са наясно (но не и да се притеснявате).

Мога ли да се доверя на VPN?

Както при всички други видове услуги, вие разчитате на доставчика на VPN, който решите да запазите думата си и да следвате техните собствени правила. Няма директен начин да разберете дали доставчик нарушава гаранцията си за незаписване и след като разберете, вероятно е твърде късно.

Добрата новина е, че VPN доставчиците без регистрация имат няколко причини да запазят думата си. Те могат да се сблъскат с катастрофални щети на репутацията си, ако бъдат хванати да нарушават собствената си политика. Това също струва пари за записване на данни и управление на тях, а те са пари, които те по-скоро не харчат.

Ако е доказано, че VPN не се регистрира, независимо от независим одит, в съда, чрез изземване на сървър или по някакъв брой други начини, по които това може да се направи, това също е много положителен знак.

Ако се притеснявате, че доставчик на VPN може да не спазва правилата си за отказ от регистрация, потърсете следните червени флагове:

 • Потребители, докладващи, че получават предупреждения за авторски права и DMCA известия, въпреки че използват VPN
 • Доставчикът на VPN работи в юрисдикция, която може да наложи събирането на данни
 • Доставчик, който разчита на виртуализирани сървъри, а не на физически
 • Противоречиви твърдения за влизане в Общите условия или Политиката за поверителност

Ако откриете нещо от горното за вашия VPN доставчик, най-сигурният залог е да преминете към друга услуга.

Запазете вашата онлайн поверителност с нулев VPN VPN

Най-добрият начин е използването на VPN мрежи без регистрация е най-добрият начин да се уверите, че никой не събира данни за това, което правите онлайн. И всеки от доставчиците в най-добрия VPN списък без регистрация по-горе ще ви служи много добре.

Това не означава, че всички останали доставчици трябва да се избягват. Просто трябва да направите старанието си, преди да им се доверите напълно.

Ако се интересувате от някой от VPN, които споменавам тук, не забравяйте, че независимо от годината, един или повече от тези доставчици може да предлагат отлични отстъпки. Поверителност и анонимност в Интернет на страхотна цена? Ще взема това всеки ден.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me