Най-добрите VPN за Франция през 2020 г.

Най-добър VPN за Франция


Може би във Франция се опитвате да гледате BBC iPlayer, US Netflix, Hulu или друго международно съдържание без много късмет.

Може би сте малко загрижени, че според френските закони вашата поверителност в интернет далеч не е гарантирана.

Или може би все още сте извън страната, опитвайки се да предавате любимото си шоу от местен френски канал, но не можете.

Във всички тези случаи – и много други – доброто качество на VPN може да помогне. И има какво да избирате също.

Въпреки това, всеки доставчик има свой уникален набор от функции, предимства и недостатъци, а да вземете правилното решение не винаги е лесно.

Ето защо в този смисъл ето ръководство, което ще ви помогне да изберете най-добрия VPN за Франция.

Contents

Преглед на най-добрите VPN за Франция

Преди да копаете, нека надникнем в най-горните VPN за Франция. Бързо обобщение може да бъде всичко, което търсите, и достатъчно справедливо.

 1. CyberGhost

  Най-добър VPN за Франция. Перфектният баланс на голяма сървърна мрежа, скорост и сигурност. Деблокира гео ограничено съдържание във Франция и в международен план. Най-добрата 45-дневна гаранция за връщане на парите в индустрията.

 2. PureVPN

  Високите скорости на връзката и специализираните поточни сървъри го правят отличен избор за достъп до геоблокирано видео и за P2P. Огромната сървърна мрежа, обхващаща 131 държави, ви позволява да се свързвате навсякъде.

 3. Surfshark

  VPN-бърз VPN без регистрация с неограничени едновременни връзки. Деблокира цялото гео ограничено съдържание и поддържа P2P. Интуитивно, но мощно клиентско приложение. Най-евтиният вариант наоколо.

 4. NordVPN

  Голяма, добре работеща сървърна мрежа, която работи с Netflix и всички други популярни стрийминг услуги. Без регистрационни файлове, безопасна юрисдикция и най-добрият набор от функции за поверителност в бранша.

 5. ExpressVPN

  Добре утвърдена и оптимизирана глобална мрежа с добра скорост на изтегляне. Позволява ви да гледате каквото искате съдържание. Отличен клиент с много разширени функции. Поддръжка на клиенти, която е втора за никой.

Защо да използвате VPN във Франция

Във Франция има много добри причини за използване на VPN и не всички са очевидни. Докато накратко споменах някои от тях, ето изчерпателният списък.

 • Франция е част от Пакта за разузнаване с девет очи

  Ако сте прочели малко за VPN, вероятно ще се натъкнете на референции на термините Five Eyes, Nine Eyes и Fourteen Eyes.

  Тези имена се отнасят за колекция от международни споразумения за споделяне на разузнавателни данни, които съединяват големите западни демокрации в една, голяма (понякога) щастлива шпионска мрежа.

  Франция е част от споразумението „Девет очи“. Те са задължени да споделят електронно разузнаване с други държави-членки, включително:

  • Съединени щати
  • Канада
  • Австралия
  • Нова Зеландия
  • Великобритания
  • Дания
  • Холандия
  • Норвегия

  Ако сте френски потребител на интернет, шпионски агенции от която и да е от тези страни теоретично биха могли да получат достъп до историята на вашите онлайн навици, както и до всички други електронни данни.

  Когато използвате VPN във Франция, предотвратявате подслушването на правителството за вашите интернет дейности. И ако не могат да подслушват, те нямат какво да споделят.

 • Записване на ISP

  Франция, както и другите страни членки на ЕС, веднъж беше обвързана с Директивата за запазване на данни от 2006 г..

  Законът принуди френските интернет доставчици да регистрират интернет активността на всички клиенти и да запазват тези данни най-малко една година – дори ако сте прекратили услугата.

  За щастие съдът на ЕС отмени този закон през 2014 г. Но прецедентът за подслушването на интернет доставчика остава и по-новият, всеобхватен френски закон за събиране на разузнаване заема мястото си.

  При използване на VPN обаче този вид регистриране е невъзможен.

 • Закони за цифровите авторски права

  Франция законите за цифрови авторски права са сред най-строгите и неприветливи за потребителите в света.

  Тя позволява на френските притежатели на авторски права почти неограничена възможност за достъп до личната ви информация, ако дори се подозирате в пиратство. И ако установите, че нарушавате закона поне три пъти, вашият интернет доставчик може да ви забрани.

  VPN ви защитава от притежателите на авторски права, които, не е изненадващо, са склонни да бъдат малко прекомерни при налагането на исканията.

 • Гледане на френска телевизия в чужбина

  Пътуването извън Франция обикновено означава загуба на достъп до забавления на френски език. Повечето местни телевизионни канали и стрийминг услуги няма да ви позволят да гледате нищо, освен ако не сте в страната.

  А VPN ви кара да изглеждате като вас. И като използвате един, ето само някои от френските канали, до които ще имате достъп, независимо къде роулирате.

  • 6play
  • CNEWS
  • Франция 2
  • Франция 5
  • FranceTV
  • Пусни телевизия
  • TV5 Monde
  • Arte
  • Euronews
  • Франция 3
  • Франция Ô
  • Гули
  • RTBF
  • BFM TV
  • Eurosport
  • Франция 4
  • France24
  • LCP
  • TF1
 • Достъп до геоблокирано съдържание от цял ​​свят

  Всички сме граждани по света. Обичам да консумирам интернет съдържание от цял ​​свят, както съм сигурен, че някой във Франция го прави.

  Точно както VPN може да отключи френски стрийминг услуги от чужбина, така и може да отключи геоблокирано съдържание от други части на света във Франция.

  Ако сте разочаровани от това, че не можете да гледате Netflix от други страни, например, VPN е лекът.

Легални ли са VPN във Франция?

При наличието на толкова задълбочени закони за надзор не е трудно да си представим Франция, която забранява VPN услуги. За щастие, те не са направили такова нещо.

VPN са законни във Франция.

Като френски гражданин, резидент или посетител, вие сте свободни да използвате VPN, когато и колкото искате. Това каза, че не трябва да ги използвате, за да правите нещо незаконно.

Използването на VPN за предотвратяване на някой да чете имейла ви е напълно добре. Използването на такъв за координиране на всяка форма на незаконна дейност обаче не е.

VPN не ви освобождава от нарушаване на закона.

С други думи, използването на VPN във Франция е законно, но не правете с него нищо, което не би трябвало.

Какво да търсите в VPN за Франция

Не всички VPN са добър избор за Франция. За да увеличите максимално шансовете си да намерите такава, ето няколко функции, които да търсите.

 • Няколко френски сървъра

  Всеки VPN, който си струва да обмисли, трябва да има няколко сървъра, разположени във Франция. Без френски сървър няма да можете да се свържете със страната.

  Наличието на множество сървъри – в идеалния случай разпределени на няколко места – гарантира, че имате много възможности за връзка и дава най-доброто възможно интернет изживяване.

 • Добър избор на сървър в други страни

  За да се възползвате максимално от VPN услуга, тя също трябва да има голяма и географски разнообразна сървърна мрежа.

  С много сървъри в много страни ще имате достъп до гео ограничени услуги и съдържание от всяка точка на света.

 • Силни стандарти за шифроване и функции за сигурност

  Предполага се, че VPN защитава вашите данни и интернет трафик. Така че всяка услуга, която изберете, трябва да използва съвременни стандарти за протоколи и криптиране.

  Помислете 256-битово AES криптиране през OpenVPN.

  Защитни функции като превключвател за VPN убийство и защита от течове на DNS също са задължителни.

 • Политика без регистрация и поддръжка за поверителност

  Тъй като Франция – и много други страни по света – не се притеснява да шпионира вашите онлайн навици, трябва да изберете VPN без регистрация въз основа на неприкосновеност на личния живот (Панама, Румъния, Швейцария и др.)

  По този начин никой няма да може да принуди VPN да прехвърли данни. И дори ако някой се опита, няма да има какво да даде.

 • Добри скорости на сървъра

  Използването на VPN винаги ще забави малко връзката ви с интернет – няма как да направите това. Но, има забавяния и след това има забавяния.

  Избирането на бърз VPN – такъв с репутация на голяма производителност и надеждни сървъри – ще поддържа връзката ви да бръмчи.

  Той ще ви позволи да изтегляте файлове бързо и щастливо да предавате видеоклипове дори при най-висококачествените настройки.

  Грешният доставчик, от друга страна, може да намали скоростите на вашия интернет до неизползваем обход.

 • P2P поддръжка

  Ако планирате да използвате услугите за споделяне на файлове с вашата VPN – и като имате предвид драконовските закони за авторските права във Франция, дори и да не сте сигурни, че ще изберете – изберете доставчик, който изрично поддържа P2P.

  Също така, проверете два пъти VPN връзката без дросел, няма ограничения на честотната лента и се предлага без ограничения на данните.

 • Може да отключи гео-ограничено съдържание във Франция и другаде

  Огромно предимство на VPN е, че той трябва да ви позволява да имате достъп до географско ограничено интернет съдържание от Франция и от цял ​​свят. Макар и на практика, не всяка услуга прави.

  Ще искате да изберете VPN, което отключва Netflix във и извън Франция, както и всяка друга достойна поточна услуга като BBC iPlayer на BBC.

  Доставчикът също трябва да работи добре с популярни френски услуги като France.tv, CNEWS, MYTF1 и т.н..

Като настрана всеки доставчик, който предлагам тук като добър VPN избор за Франция, проверява всички горепосочени полета. Насърчавам ви да направите свои собствени изследвания, разбира се, но можете също да използвате един от изпитаните ми избори като добра отправна точка.

Най-добрите VPN за Франция

Въпреки че сега знаете какво да търсите в VPN за Франция, аз също продължих и направих някои от краката за вас. Ето описание на това, което вярвам, че са най-добрите доставчици на VPN за Франция.

1. CyberGhost

CyberGhost лого

CyberGhost е услуга, която проверява всички кутии за използване във и извън Франция.

Той може да се похвали с голям списък със сървъри от над 7100 сървъра в 90 страни. Сред тях 440 са във Франция. Това прави една от най-големите мрежи сред всички доставчици. И това също е бърза мрежа.

CyberGhost е нулев VPN журнал. Седалището на компанията е в Румъния – отлична юрисдикция за поверителност на данните.

Румъния не само не е обект на наблюдение от ЕС или Съюза, но има репутация за неспазване на заявките за данни на външни потребители..

По отношение на функциите, CyberGhost предлага шифроване на линията и сигурност, работи много добре за P2P и отключва американските Netflix и други големи поточни сайтове като iPlayer, Hulu и MYTF1 на BBC.

Освен това е евтина услуга, която дори се предлага с водеща в индустрията 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Долната линия е, CyberGhost е перфектен VPN за Франция.

Професионалисти
 • Нулева регистрация за максимална поверителност
 • Отлична сървърна дистрибуция с над 7100 сървъра в 90 страни
 • Много големи скорости на връзката
 • Работи с американските Netflix и BBC iPlayer
 • Позволява P2P торент
 • Дълга 45-дневна гаранция за връщане на парите
Против
 • Родителска компания със съмнителна репутация
 • Съвместима ръчна настройка на OpenVPN
 • Не работи от Китай

2. PureVPN

PureVPN лого

PureVPN е следващият в списъка на най-добрите VPN мрежи, използвани за Франция.

Освен изключителната им способност да отблокират стрийминг услуги, голямата претенция на PureVPN към славата е огромната им сървърна мрежа – тя се разпространява в 160 места в 131 страни.

Общо 42 от сървърите са вътре във Франция, разделени между две места.

Тези числа дават на PureVPN несравним глобален обхват и голямо присъствие на френска земя. И да не забравяме и производителността на сървъра, която е сред най-добрите, които можете да получите.

Базиран на място, подходящо за поверителност, PureVPN е независимо проверен доставчик без регистрация.

Те също така използват най-съвременното криптиране и включват както функции за разделяне на тунели, така и за превключване на убийства.

Техният клиент идва с широка поддръжка на устройства и може да се използва в над 50 различни платформи.

Цената на PureVPN е една от най-ниските и с 31-дневна гаранция за връщане на парите получавате достатъчно време, за да тествате всичко това.

Професионалисти
 • Отлични скорости
 • Огромна сървърна мрежа (131 държави)
 • Деблокира Netflix, iPlayer и над 70 други поточни услуги
 • Съвместим с над 50 устройства и платформи
 • Независим проверен доставчик на VPN нула
 • Специализиран IP вариант
 • Страхотна цена
Против
 • Приложенията могат да използват малко повече лак
 • Някои периодични проблеми с връзката

3. Surfshark

Surfshark лого

Един от моите лични фаворити в наши дни, Surfshark е поредният отличен VPN избор за Франция.

Въпреки че имат малко по-малък списък със сървъри, включващ малко над 1040 сървъра в 63 страни (включително, разбира се, Франция), те компенсират размера си с пламтящи бързи скорости.

Surfshark, който е VPN с нулев лог, работи извън Британските Вирджински острови. Въпреки името, юрисдикцията не подлежи на надзора на Обединеното кралство или на неговите съюзници.

Чистият и интуитивен клиент се предлага с функции.

Тя включва неща като блокиране на реклами и злонамерен софтуер, двойна настройка на VPN и разделно тунелиране. И както аз покривам в ревюто си на Surfshark, това едва ли надраска повърхността.

Услугата работи много добре с геоблокирано съдържание и дори ви е разрешен неограничен брой едновременни връзки – нещо, което никой друг високопоставен VPN доставчик не прави.

О, и още нещо, което другите VPN-и от най-високо ниво не могат да съвпаднат, е цената на Surfshark. Това е най-евтиният доставчик в този списък.

Професионалисти
 • Отлична поверителност и сигурност без регистрация
 • Страхотна производителност на сървъра
 • Деблокира Netflix, BBC и много други
 • Лесен за използване клиент
 • Неограничени едновременни връзки
 • Поддръжка на торент
 • евтин
Против
 • Несъответстваща скорост на няколко места
 • Доста бавна поддръжка на клиенти

4. NordVPN

NordVPN лого

В света на VPN, малко компании са толкова известни и уважавани като NordVPN.

Те работят с масивна сървърна мрежа, която се състои от 5645 сървъра в 58 страни, като само във Франция са 247 сървъра.

Компанията оперира извън Панама, която е сред най-добрите юрисдикции за поверителност в света. NordVPN е също доставчик без регистрация, което твърди, че те подкрепят с цялостен одит на трети страни.

По отношение на сигурността NordVPN е първокласен.

Освен отлични протоколи и криптиране стандартни двойки, те също така предоставят полезни функции за поверителност като двойна VPN и възможност за комбиниране на VPN и Tor мрежа.

Въпреки че е малко от скъпата страна (не забравяйте да използвате един от техните купони), NordVPN е, без съмнение, един от най-добрите VPN за Франция.

Той идва с надеждност, инфраструктура, скорост на сървъра и качество, с които малко други доставчици могат да отговарят.

И споменах ли NordVPN деблокира Netflix и почти всяко друго геоблокирано съдържание, което можете да хвърлите по пътя му?

Професионалисти
 • Отлична поверителност с нулева сеч
 • Голяма (и все по-нарастваща) сървърна мрежа
 • Добро свързване
 • Специализирани сървъри (включително двоен VPN, объркан и Tor над VPN)
 • Чист, лесен за използване клиент
 • Работи с Netflix и повечето други стрийминг услуги
 • Позволява Torrenting и P2P
 • Предлага специални IP адреси
Против
 • Няма функция за разделно тунелиране
 • Малко скъпо за краткосрочните планове

5. ExpressVPN

ExpressVPN лого

ExpressVPN е друг отличен избор и работи много добре както във Франция, така и в чужбина.

Компанията поддържа добра мрежа от 3000+ сървъра в 95 страни.

Въпреки че имат сравнително малък отпечатък във Франция от само 3 сървъра, качеството на този хардуер е сред най-добрите в бранша.

Със седалище на Британските Вирджински острови – юрисдикция с много предимства за поверителност – ExpressVPN има строга политика за нерегистриране.

Приложението е изискано и лесно за използване, но все пак е изпълнено с функции.

Разширена функционалност като превключвател за убийство, настройки за криптиране и протокол и разделно тунелиране е всичко, но спретнато подредено за това кога и ако имате нужда.

ExpressVPN също се отличава с деблокирането на френско и международно гео-ограничено съдържание и благодарение на отличната скорост на сървъра е чудесен избор за споделяне на файлове.

Поддръжката на клиенти също е втора.

Въпреки че ExpressVPN е малко по-скъпата страна – макар и доста по-евтина, ако се възползвате от продажбите им – услугата си струва всяка стотинка.

Професионалисти
 • Богат на функции и интуитивен клиент
 • Силна бек-енд технология
 • Много сървъри и сървър местоположения
 • Бързи и постоянни скорости на връзката
 • Работи с американския Netflix
 • Превъзходна поддръжка на клиенти
Против
 • Някои агрегирани сеч
 • Не е най-евтиното

Как да получите френски VPN

Вече знаете как да намерите добър VPN за Франция, както и имате няколко препоръки, които можете да обмислите.

Ето лесните стъпки, които трябва да следвате, за да стартирате и стартирате френския си VPN.

 1. Изберете най-добрата VPN услуга – такава с голяма поверителност, производителност и много френски и международни сървъри.
 2. Отидете на уебсайта на доставчика и се регистрирайте.
 3. Изтеглете VPN приложението на доставчика и го инсталирайте на вашето устройство.
 4. Стартирайте VPN клиента, изберете френски сървър и се свържете.

Как да получите най-добрите VPN скорости във Франция

За да получите най-добрата възможна скорост на свързване при използване на VPN във Франция, свържете се със сървър, който е възможно най-близо до вас. Това ще намали до минимум разстоянието, което вашите данни трябва да изминат, и ще намали шансовете да се изпълняват в лоши мрежови условия.

Например, ако искате да използвате VPN за малко допълнителна поверителност и сте точно извън Париж, избирането на френски сървър в Париж е идеално. Не се свързвайте, да речем с Исландия.

И ако се опитвате да предавате американски Netflix от Франция, изберете сървър на източното крайбрежие на САЩ. Свързването с Лос Анджелис ненужно ще добави няколко хиляди километра към пътуването на вашите данни.

При това положение трябва да осъзнаете, че дори при идеални условия VPN все пак ще забави вашата интернет връзка. Не трябва да бъде много, но никога няма да достигнете същите скорости като при обикновената си връзка.

Ако избирате близък сървър и намирате производителността неоснователно бавна – което може да се случи – ето няколко неща, за да опитате да увеличите скоростта на VPN..

VPN също не може да коригира някакви съществуващи проблеми с интернет или бързина – освен ако не се дължат на заглушаване на ISP или други подобни ограничения.

Използване на безплатен VPN за Франция

Може да се изкушите да изпробвате някоя от многото услуги, които предлагат безплатен VPN достъп във Франция. В крайна сметка повечето доставчици – и наистина всеки един, който изброявам на тази страница – струват пари.

Горещо ви съветвам срещу това.

Използването на така наречения „безплатен френски VPN“ почти винаги е рискован ход. Мнозина са натъпкани с проблеми с поверителността и сигурността. Други прибягват до схематични практики като инжектиране на реклама и продажба на вашите данни на трети страни.

В сравнение с платените VPN, безплатните услуги също са обикновено бавни, ненадеждни и подлежат на ограничения на честотната лента.

Честно казано, по-добре е да се доверите на френския си интернет доставчик и правителственото наблюдение, което се опитвате да избегнете – поне тогава вашата интернет връзка ще бъде донякъде безопасна и бърза.

заключение

Има много причини да използвате VPN във Франция. Може да искате защита срещу драконовско събиране и наблюдение на данни или да запазите троловете с авторски права да не ви причиняват законно главоболие.

Или просто искате да деблокирате и да се наслаждавате на съдържание, ограничено до друга държава.

Каквато и да е причината ви, сега знаете какво да търсите в VPN за Франция. И дори имате списък с топ доставчици, които да използвате като отправна точка – повечето от които също предлагат големи отстъпки.

Така че, не отлагайте Вземете онлайн свободата и поверителността, която всички заслужаваме. Започнете да използвате VPN.

Може също да ти хареса:
 • Най-добрите цялостни VPN услуги
 • Най-добрите VPN-адреси без регистрация
 • Най-добрите VPN за Netflix
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me