Най-добрите VPN за Германия през 2020 г.

Препоръчано изображение за най-добър VPN Германия


Използването на VPN в Германия нараства и разбираемо. VPN мрежата са перфектният инструмент за осигуряване на поверителност онлайн, предотвратяване на правителствено наблюдение, преглед на гео ограничено съдържание и изтегляне на торенти.

Има много възможности за избор, но намирането на доставчик сред тълпата, който ще осигури висока производителност, сигурност и свобода онлайн на достъпна цена, не винаги е толкова лесно.

Но затова съм тук. VPNs е това, което правя. Опитвам ги, избутвам ги до техните граници и идентифицирам както техните силни, така и слаби страни. И по-долу ще намерите преглед на това, което се счита за най-добрите VPN за Германия.

Няма значение дали сте в Германия и искате да получите неограничен и сигурен достъп до уебсайтове и услуги в останалия свят, или дали сте извън страната, която се опитва да предава немски телевизионни канали като ARD или ZDF. Тези VPN мрежи ще се доставят.

Преглед на най-добрите VPN за Германия

В случай, че списък на най-добрите немски VPN е всичко, което търсите и не се интересувате от подробности или да прочетете цялата статия, ето кратък преглед на най-добрите доставчици.

 1. CyberGhost

  Лесен за вземане и използване, със строга политика без регистрация, впечатляваща сигурност и скорост и голяма сървърна мрежа. Една от най-добрите стойности наоколо.

 2. NordVPN

  Добър доставчик, който прави всичко. Има една от най-големите мрежи, отлична поверителност, разширени функции за защита и постоянен достъп до геоблокирано съдържание.

 3. PureVPN

  Утвърдена VPN услуга с бързи сървъри в огромна 131 страни. Има надеждно поточно съдържание в чужбина и широка поддръжка на устройства за много ниска цена.

 4. ExpressVPN

  Надеждна компания с бързи и сигурни сървъри, без регистрация и излъскан и лесен за използване клиент. Идва с отлични без въпроси 30-дневна гаранция за връщане на парите.

 5. Surfshark

  По-нова VPN услуга, която предлага всичко необходимо за много ниска цена. Има отлични възможности за сигурност, лесен за използване стабилен клиент и позволява неограничени връзки.

Защо да използвате VPN в Германия

Въпреки че Германия има дълбоко вкоренена склонност към поверителност и сигурност на данните, все още има много причини, че като интернет потребител там бихте искали да използвате VPN.

Германия е част от глобален колектив за наблюдение, известен като 14 очи. Това означава, че те са задължени да споделят събраната информация с други държави-членки (включително САЩ и Великобритания), когато бъдат помолени да направят това.

И със сигурност има информация за споделяне.

BND, германската федерална разузнавателна агенция, притежава широки правомощия за шпиониране и активно наблюдава интернет дейността. При поискване може да получи до 10 седмици стойност на регистрираните потребителски данни от която и да е от доставчиците на интернет услуги на страната (което очевидно е информация, която интернет доставчиците трябва да записват и съхраняват).

Германия също има строги закони по отношение на изтеглянето или споделянето на материали, защитени с авторски права. Страната има също така нееднозначна двусмислена политика за честна употреба, което прави рисково дори легитимните потребители на авторски произведения да обработват такива файлове.

Взети заедно, само тези причини са достатъчно убедителни аргументи за използване на VPN в Германия. Но чакайте, има още.

Друга голяма причина за използване на VPN в Германия е избягването на някои от най-агресивните ограничения за онлайн съдържание в света. Германските съдилища в миналото бяха много симпатични на притежателите на права, като в един момент блокираха огромна част от видеоклипове в YouTube заради въпроси за лицензиране.

Използването на VPN за избягване на ограниченията на съдържанието също има щастливия страничен ефект от това, че позволява на потребителите да виждат регионализирани версии на любимите си поточни платформи като Netflix. Освен това дава възможност да се гледа съдържание от специфични за страната услуги като BBC iPlayer (само за Великобритания) и Hulu (само за САЩ).

В известен смисъл VPN е като паспорт към свят на ново и неограничено забавно съдържание.

Какво да търсите в немски VPN

Има много налични опции за VPN, които немските потребители могат да избират, но не всички са създадени равни. Ако искате да направите този избор, ето какво да търсите.

 • Множество сървъри в Германия

  Ако искате да използвате своя VPN за поверителност и допълнителна сигурност, докато сте онлайн в Германия, ще искате VPN сървърите да са близо до вас. Колкото по-голям брой сървъри се разпространяват в множество германски градове, толкова по-добре. Това ще помогне да се гарантира най-добрата възможна връзка и интернет изживяване.

 • Сървъри в други страни

  За да използва VPN в Германия за достъп до сайтове, достъпни само в други страни, VPN ще се нуждае от сървъри, разположени там. Ако не можете да предвидите кои страни ще ви интересуват, изберете доставчик с възможно най-широк спектър от възможности.

 • Стабилни и високоскоростни връзки

  За да поддържате добро онлайн потребителско изживяване, се нуждаете от бърз VPN. Период. Освен ако дадена услуга не предлага бързи връзки, които са достатъчно стабилни, за да поддържат неща като изтегляния и видео с висока разделителна способност, ще бъдете толкова по-малко вероятно да използвате VPN и cringing всеки път когато трябва.

 • Строги политики без регистрация

  Както бе споменато по-рано, Германия е строга по въпроси като искания за авторски права. За да се защитите правилно с VPN, важно е да изберете доставчик на без регистрационни файлове, така че ако органите чукат, те просто няма какво да споделят.

 • P2P поддръжка

  Ако искате да използвате P2P приложения през VPN, докато сте в Германия, уверете се, че доставчикът позволява използването на тези услуги. Въпреки че повечето го правят, това не е даденост.

 • Отлично криптиране и сигурност

  Тъй като VPN са инструменти за сигурност, вие също трябва да изберете доставчик, който предлага най-модерно криптиране и защита от течове на DNS. Ако е възможно, избраният от вас VPN трябва също да предостави функция за превключване на убийства, за да се предотврати сърфирането след неочаквани прекъсвания.

Има няколко други съображения при избора на VPN, въпреки че изброените по-горе са основните. В зависимост от вашите специфични нужди може да сте в състояние и без някои от тези функции. Въпреки това, най-добрите VPN услуги за Германия ще им предложат така или иначе, и ето, няма такова нещо като много добро нещо.

Най-добрите VPN за Германия

Сега, когато знаем какво търсим, е време да се заемем с бизнеса. Без допълнително обобщение, ето най-добрите VPN услуги, които се използват в Германия.

1. CyberGhost

CyberGhost лого

Ако никога не сте чували за CyberGhost, може би защото те бяха сравнително малък доставчик доскоро. Те вече са VPN с един от най-големите отпечатъци в индустрията и в този случай това е добро нещо.

Базирана в Румъния и разполага с над 7100 сървъра в 90 страни (с 684 сървъра само в три града в Германия), тяхната мрежа е масивна. Това ги прави отличен избор за германските потребители, тъй като няма да имате недостиг на възможности за връзка.

На всичкото отгоре CyberGhost има строга политика без регистрация, предлага 256-битово AES криптиране чрез OpenVPN протокол и има бързи скорости на всички връзки.

CyberGhost също добави наскоро специализирани сървъри, които могат постоянно да отблокират Netflix и подобни поточни услуги като британския BBC iPlayer, което ги прави един от най-добрите възможности за достъп до геоблокирано съдържание.

Професионалисти
 • Нулева регистрация за максимална поверителност
 • Отлична сървърна дистрибуция с над 7100 сървъра в 90 страни
 • Много големи скорости на връзката
 • Работи с американските Netflix и BBC iPlayer
 • Позволява P2P торент
 • Дълга 45-дневна гаранция за връщане на парите
Против
 • Родителска компания със съмнителна репутация
 • Съвместима ръчна настройка на OpenVPN
 • Не работи от Китай

Най-добър VPN за Германия: CyberGhost предлага всичко, което очаквате от VPN от най-висок клас. Благодарение на настоящата партида сделки на CyberGhost, те също са един от най-евтините доставчици в този списък и дори ви дават водеща 45-дневна гаранция за връщане на парите в индустрията. Малко други услуги предлагат като пълен пакет за немски VPN потребители.

2. NordVPN

NordVPN лого

Базираната в Панама NordVPN бързо изгради VPN услуга, която е сила, с която трябва да се съобразявате. Просто казано, те имат всичко. Като начало те изпълняват много впечатляваща мрежа. Над 5600 сървъра в 58 държави е това, което можете да очаквате.

Техните сървъри осигуряват 256-битово AES криптиране, поддържат OpenVPN, а клиентът им има вградена функционалност за убиване на вещици.

Но NordVPN не спира дотук. Те също така осигуряват двойна VPN, поддържат Tor над VPN връзки и предлагат отлична скорост и стабилност, която е добре подходяща за HD видео стрийминг.

NordVPN също е специализирана в отблокиране на ограничени сайтове и работи неуморно, за да поддържа достъп до Netflix, Hulu и BBC iPlayer по всяко време.

Със 309 сървъра в Германия на две места и безпроблемна политика без регистрация, NordVPN е швейцарският армейски нож на VPN доставчици за немски потребители.

Професионалисти
 • Отлична поверителност с нулева сеч
 • Голяма (и все по-нарастваща) сървърна мрежа
 • Добро свързване
 • Специализирани сървъри (включително двоен VPN, объркан и Tor над VPN)
 • Чист, лесен за използване клиент
 • Работи с Netflix и повечето други стрийминг услуги
 • Позволява Torrenting и P2P
 • Предлага специални IP адреси
Против
 • Няма функция за разделно тунелиране
 • Малко скъпо за краткосрочните планове

Прави ли всичко: Ако търсите VPN, който върши всичко добре, NordVPN е перфектен избор. Всеки потребител ще оцени отличната му сигурност и високата скорост на връзката – всички те идват на много достъпна цена.

3. PureVPN

PureVPN лого

PureVPN е ветеран от индустрията и съществува от 2007 г. Те са базирани в Хонконг и имат почти най-обширната мрежа, която ще намерите, включваща сървъри в 131 държави. Почти никъде по света не достигат и сървърите им също са бързи.

От тези сървъри 201 са разположени в Германия, разпространени в пет различни града. Те разполагат и с хардуер, специално оптимизиран за географски ограничен стрийминг, което ги прави идеални за германци, които искат да гледат чуждо видео съдържание.

Освен тяхната мрежа, това, което също отличава този доставчик, е тяхната поддръжка за над 50 различни платформи и устройства. Ако той се свърже с интернет, можете да стартирате PureVPN на него.

PureVPN предлага 256-битово AES криптиране, предлага се с функция за убийство и техният лесен за използване клиент дори блокира реклами и вируси, когато е свързан към VPN.

Професионалисти
 • Отлични скорости
 • Огромна сървърна мрежа (131 държави)
 • Деблокира Netflix, iPlayer и над 70 други поточни услуги
 • Съвместим с над 50 устройства и платформи
 • Независим проверен доставчик на VPN нула
 • Специализиран IP вариант
 • Страхотна цена
Против
 • Приложенията могат да използват малко повече лак
 • Някои периодични проблеми с връзката

Немска VPN с най-висока стойност: PureVPN е отлично решение, ако искате да предавате поточни чужди медии или имате различни устройства, на които искате да използвате VPN. Със стандартното за индустрията криптиране и блокиране на реклами, това е чудесен избор, който идва на изгодна цена.

4. ExpressVPN

ExpressVPN лого

Ако търсите доставчик на VPN, който е чудесен всеобхватен, ExpressVPN е това. Базиран на Британските Вирджински острови и може да се похвали с 3000+ сървъри в 95 страни, включително на две немски места, ExpressVPN доставя.

Добавете политика за без регистрация, 256-битово криптиране и бързина на скоростта на връзката и е ясно защо ExpressVPN направи моя списък.

Няма нищо, което не можете да направите с ExpressVPN. Те поддържат P2P, отблокират поточни сайтове и дори поддържат разделно тунелиране за максимален контрол на трафика.

Ако имат недостатък, това е цената: ExpressVPN е най-скъпият доставчик в този списък. Но те си заслужават И те също предлагат продажби от време на време.

Плюс това получавате 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че има малък риск да ги изпробвате.

Професионалисти
 • Богат на функции и интуитивен клиент
 • Силна бек-енд технология
 • Много сървъри и сървър местоположения
 • Бързи и постоянни скорости на връзката
 • Работи с американския Netflix
 • Превъзходна поддръжка на клиенти
Против
 • Някои агрегирани сеч
 • Не е най-евтиното

Отлична репутация: Ако искате доставчик, който предлага отлична поверителност и анонимност, знаеща 24/7 поддръжка и има стабилна репутация, ExpressVPN е пътят. Те дори приемат плащане с биткойн, ако искате да избегнете конвенционалните транзакции и да увеличите максимално поверителността си.

5. Surfshark

Surfshark лого

Сравнителен новодошъл в VPN индустрията, Surfshark е много достоен да погледне за всеки немски VPN купувач. Като начало, те работят с 1040+ сървърна мрежа, разпространена в повече от 63 държави, включително, разбира се, Германия.

Подобно на ExpressVPN, Surfshark работи извън Британските Вирджински острови, извън обсега на която и да е правителствена шпионска агенция. Те също имат строга политика за без регистрация.

Клиентите на Surfshark използват 256-битово криптиране, чрез OpenVPN или IKEv2 и използват хеш за удостоверяване на SHA512 и 2048-битов DHE-RSA обмен на ключове с PFS. Това поставя Surfshark в клас по отношение на сигурността.

На всичкото отгоре получавате възможност за двойна поддръжка на VPN, превключвател за убийство, частни DNS сървъри, P2P и поддръжка за поточно предаване и дори неограничени паралелни клиентски връзки (единственият премиен доставчик, който прави това).

Професионалисти
 • Отлична поверителност и сигурност без регистрация
 • Страхотна производителност на сървъра
 • Деблокира Netflix, BBC и много други
 • Лесен за използване клиент
 • Неограничени едновременни връзки
 • Поддръжка на торент
 • евтин
Против
 • Несъответстваща скорост на няколко места
 • Доста бавна поддръжка на клиенти

Неограничени едновременни връзки: Въпреки че Surfshark е сравнително нов, те предлагат всяка техническа функция, от която се нуждаете. Добавете 24/7 поддръжка, отлични скорости на връзката, евтин план за абонамент (особено при сегашната им сделка) и безпроблемна 30-дневна гаранция за връщане на парите и имате рецепта за щастливи немски VPN потребители.

Безплатно използване на VPN в Германия

Въпреки че в Германия е възможно да използвате повечето безплатни VPN услуги, това не е най-добрата идея. Както при много от така наречените безплатни продукти, безплатните VPN мрежи имат скрити разходи. Но вместо да плащате с пари, вие плащате с вашето време, поверителност, лична информация или всичко по-горе.

Някои услуги, например, ще продават вашите потребителски данни, за да плащат за операции и да печелят, докато други инжектират реклами в браузъра си, докато сърфирате в интернет.

И без значение как безплатният доставчик монетизира своята дейност, единственото нещо, за което не се притесняват твърде много, е сигурността. В сравнение с платените VPN, безплатните доставчици не предлагат почти вида защита, която бихте очаквали.

С платени VPN услуги, които струват почти нищо, това трябва да бъде лесно решение.

Торенти в Германия

Наличието на някои от най-строгите спазването на авторските права в света, тормозенето на пиратски материали в Германия е нелегален и опасен бизнес. Авторските тролове, които изпращат заплашителни писма на всеки, заподозрян в изтеглянето или споделянето на защитени материали, са нещо обичайно.

Съдилищата в Германия също постановиха, че родителите трябва да подават сигнал, когато децата им извършват нарушения на авторски права, така че споделянето на файлове в границите на Германия е като игра на руска рулетка.

Ето защо използването на VPN в Германия е абсолютно необходимо, ако възнамерявате да използвате P2P услуги за каквато и да било цел. Дори ако определени файлове са легални за споделяне и изтегляне, германската система допуска твърде много злоупотреби и прави малко, за да ви защити.

С VPN, като немски потребител на BitTorrent, можете да сте в безопасност от обвинения в нарушения на авторски права и да почивате лесно.

Интернет наблюдение в Германия

Въпреки силната склонност на Германия към сигурността и поверителността на данните на потребителите, те не са против сътрудничеството с чуждестранни разузнавателни агенции. Има дори съобщения, че през последните години германските разузнавателни агенции са участвали в шпиониране в сътрудничество с американската национална агенция за сигурност.

Поради тази причина като германски потребител на интернет трябва да имате всички основания да вярвате, че вашите интернет дейности не са имунизирани от чуждестранни и местни шпиони.

Коефициентите са, че без да използвате VPN като допълнителен защитен слой, вашите данни просто не са толкова безопасни.

Немски закони за запазване на данни

Германия има един от най-пълните закони за защита на данните в света. Дори и да е така, има причина да се смята, че германското правителство започва да чипира срещу тези защити.

Те вече са се опитали да настояват за всеобхватни закони за запазване на данни за германските доставчици на интернет услуги. Въпреки че в момента техният мандат е обвързан с съдебни спорове, той може да влезе в сила по всяко време.

Ако това стане, всеки, който използва интернет в Германия, ще се сблъска с перспективата за рутинно събиране на данни за своите дейности. Не е ясно колко подробно биха проследили и съхранявали интернет доставчиците, но със сигурност е достатъчно, за да създадете доста точна картина на това, което правите онлайн.

Свързвайки се с VPN, вие, разбира се, ще бъдете имунизирани срещу такова събиране на данни. Те са чудесен начин да предотвратят проследяването на ISP, което е още една причина, поради която все повече немци ги използват.

Гео ограничено съдържание

В Германия за съжаление почти няма край на интернет услугите, които ще намерите блокирани. Между регионалните ограничения за Netflix и iPlayer на BBC, до гореспоменатите правни лайкове, които изхвърлят голяма част от YouTube от действие, това е малко минно поле.

Същата история е, ако пътувате извън страната и се опитате да предавате популярни немски канали като ARD или ZDF. Не можете.

За германците, които искат да имат достъп до любимите си сайтове, когато са в чужбина, свободно изследват международно съдържание или дори просто надеждно достъп до основните глобални онлайн услуги, VPN е задължително.

Ако сте в Германия и не използвате VPN, пропускате много страхотно онлайн съдържание.

Долния ред

Независимо дали живеете в или посещавате Германия или германски гражданин, който в момента е в чужбина, всяка VPN услуга, която покрих в тази статия, ще ви служи добре. Те ще ви помогнат да поддържате онлайн поверителността си, ще ви позволяват да гледате географски ограничено съдържание и да ви пазят както от правителствения надзор, така и при използване на P2P услуги.

Присъединете се към милионите други германци, които вече използват VPN и се наслаждавайте на интернет така, както е било предназначено да се ползват.

Може също да ти хареса:
 • Вземете немски IP адрес в 5 лесни стъпки
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map