Най-добрите VPN за Великобритания през 2020 г.

Препоръчано изображение за най-добрите доставчици на VPN във Великобритания


Независимо дали сте в Обединеното кралство, британски емигрант или просто се наслаждавате на неограничен достъп до английска култура и телевизия, имате много добри причини да използвате VPN за Великобритания.

Великобритания е може би най-екстремната държава за наблюдение в западния свят. Събирането на данни е законно и доставчиците на интернет услуги (ISP) имат право да наблюдават и регистрират всички онлайн дейности. Ако сте във Великобритания и не използвате VPN, това означава вашите онлайн дейности.

Освен събирането на данни, британските интернет доставчици цензурират и интернет. Знаете ли, че има близо 800 000 уебсайта, до които достъпът е блокиран от вътрешността на страната? VPN мрежите могат да ви заобиколят.

Тогава съществува драконичният подход на Обединеното кралство към споделянето на файлове и последните закони, които могат да ви кацат в гореща вода в момента, в който посетите, дори случайно, уебсайт, съдържащ терористична пропаганда (каквото и да е класифицирано като това). Ако използвате VPN, вие сте в безопасност.

А какво ще стане, ако сте извън Обединеното кралство? Опитвали ли сте поточно някоя британска телевизия, като BBC iPlayer? Не можете и само най-добрият VPN за Обединеното кралство може да ви осигури достъп.

VPN ще ви даде поверителност и анонимност онлайн, нецензуриран и безопасен достъп до интернет и ще ви позволи да преглеждате гео блокирано съдържание във Великобритания, като iPlayer, когато сте в чужбина. Със същия VPN дори ще можете да гледате пълния каталог на Netflix в САЩ, ако желаете.

Има много причини да използвате VPN във Великобритания наистина.

Contents

Преглед на най-добрите VPN за Обединеното кралство

Ако списъкът с най-добрите VPN за Обединеното кралство е всичко, което ви интересува, ще прережа направо на гонитбата. Ето бърз преглед на топ доставчиците както във Великобритания, така и в чужбина.

 1. CyberGhost

  Най-добър VPN за Обединеното кралство. Стартира специализирани сървъри за гледане на блокирано съдържание във Великобритания, не поддържа журнали и предлага отлични функции за поверителност. Евтин и идва с дълга 45-дневна гаранция за връщане на парите.

 2. PureVPN

  Утвърден доставчик на VPN с надеждна Великобритания и чуждестранно поточно съдържание чрез специализирани сървъри. Speedy сървъри в 131 страни, включително тонове във Великобритания. Една от най-добрите оферти наоколо.

 3. NordVPN

  VPN услуга, която върши всичко. Има голяма и бърза сървърна мрежа, без регистрация, голяма поверителност и интуитивно приложение с множество функции. Предлага последователно стрийминг във Великобритания.

 4. Surfshark

  По-новите VPN, предлагащи всички функции, които VPN за Обединеното кралство трябва да имат на много ниска цена. Има голяма сигурност и поверителност, лесен за използване клиент, отлична поддръжка за поточно предаване и неограничени връзки.

 5. ExpressVPN

  Известен и уважаван доставчик с бързи и сигурни сървъри, нулева регистрация и много излъскано клиентско приложение. Най-добра поддръжка в денонощието и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Какво да търсите във VPN във Великобритания

Има много доставчици на VPN, от които да избирате, но, разбира се, не всички са създадени равни. Когато се опитвате да изберете добро VPN за Обединеното кралство, ето най-важните неща, които трябва да вземете предвид.

 • UK сървъри

  За достъп до съдържание във Великобритания от чужбина или за поверителност и сигурност онлайн, докато сте във Великобритания, ще искате доставчик на VPN с много сървъри в страната. Колкото повече, толкова по-добре.

  Предпочитат се и сървърите, разпространени в много места във Великобритания. Отново, колкото повече, толкова по-добре. Това ще ви даде най-добрите възможни скорости на връзката и цялостно онлайн изживяване.

 • Отлично изпълнение

  Говорейки за скоростта на връзката и онлайн изживяването, ще искате бърз VPN. Период. VPN винаги ще забави вашия интернет малко, но някои вършат много по-добра работа за поддържане на производителността от други.

  Ако свършите с бавна услуга, дори прости неща като сърфиране в интернет могат да станат болезнени. А видео стрийминг? Просто няма да стане.

 • Работи с UK Streaming Services

  Ако възнамерявате да гледате от чужбина BBC iPlayer или други британски доставчици на съдържание, не всяка VPN услуга ще работи. BBC открива и блокира VPN с безмилостна ефективност и повече от всякога само най-добрите доставчици могат да ви дадат постоянен достъп.

 • Голяма глобална мрежа

  Когато сте във Великобритания, може да искате да използвате своя VPN, за да се свържете с други страни. Може би искате да получите достъп до библиотеката или услугите за стрийминг на телевизия в друга държава. Или може би искате да използвате торент или да използвате софтуер за споделяне на файлове.

  VPN с широка, разнообразна сървърна мрежа ще ви позволи да направите всичко по-горе.

 • P2P поддръжка

  Що се отнася до торент и споделяне на файлове, ако искате да направите това, уверете се, че вашата VPN услуга го поддържа. Не приемайте, че е така. Много VPN мрежи не го позволяват.

 • Минимална сеч и добра компетентност

  Нито една VPN услуга никога няма да регистрира кои уебсайтове, които посещавате, но някои все още водят раздели за неща като време за връзка или суми за трансфер на данни. За максимална поверителност и анонимност, изберете не VPN без регистрация – този, който не съхранява абсолютно нищо.

  По този начин, дори и ако властите дойдат да хвърлят гаранция в ръка, доставчикът на VPN просто няма данни за предаване.

  Също така е добра идея да изберете VPN, базиран в поверителна юрисдикция, при която събирането на данни не е наложено. Добър избор са Британските Вирджински острови, Панама, Румъния и Швейцария.

  Определено избягвайте VPN базирани извън Обединеното кралство. Точно като доставчиците на интернет услуги, те също трябва да наблюдават, регистрират и споделят онлайн дейности, когато са помолени да го направят.

 • Добри функции за криптиране и поверителност

  За да сте сигурни, че вашата поверителност и анонимност са защитени по всяко време, изберете доставчик, предлагащ 256-битово криптиране, използвайки най-съвременния протокол като OpenVPN. Това е нечуплива комбинация.

  Други функции за поверителност като защита от течове на DNS или превключвател за интернет убийство също са чудесни. Те ще гарантират, че никога няма да изложите случайно своите онлайн дейности чрез неправилна конфигурация на мрежата или поради случайно прекъсване на VPN.

Най-добрият VPN за Обединеното кралство

Вече знаем на кои функции си струва да обърнем особено внимание, когато избираме VPN за Обединеното кралство. И така, без допълнително обожание, ето петте доставчици, които най-добре отговарят на сметката.

1. CyberGhost

CyberGhost лого

С малко колебание CyberGhost е избран от мен като най-добрият VPN за Обединеното кралство. Независимо дали сте Великобритания или чужбина, това е доставчик, който проверява всички полета.

Със 480 британски сървъра на три места, само NordVPN работи с повече хардуер в Обединеното кралство от CyberGhost. Те имат и отлично покритие в останалия свят, с над 7100 сървъра в 90 страни.

Както показват моите тестове за бързина, всички сървъри на CyberGhost могат да надхвърлят повече от своите сървъри.

Работейки извън Румъния, страна, която харесва своята онлайн поверителност, CyberGhost е строга VPN без регистрация. Техното клиентско приложение включва също много функции, ориентирани към поверителност, включително защита от течове на DNS и превключвател за убийство.

Достъпът до BBC iPlayer на BBC и други подобни британски услуги е ветрец с CyberGhost. Те предлагат специализирани поточни сървъри за тази цел, които работят много последователно.

Същото се отнася и за стрийминг услугите другаде по света, включително и в САЩ Netflix. Ако искате да видите геоблокирано съдържание, CyberGhost е лидер в индустрията.

Професионалисти
 • Нулева регистрация за максимална поверителност
 • Отлична сървърна дистрибуция с над 7100 сървъра в 90 страни
 • Много големи скорости на връзката
 • Работи с американските Netflix и BBC iPlayer
 • Позволява P2P торент
 • Дълга 45-дневна гаранция за връщане на парите
Против
 • Родителска компания със съмнителна репутация
 • Съвместима ръчна настройка на OpenVPN
 • Не работи от Китай

НАЙ-ДОБРИЯ VPN за Обединеното кралство: CyberGhost разполага с всичко, което очаквате да има висококачествена VPN услуга. Те също са едни от най-достъпните доставчици и дори ви дават най-добрата 45-дневна гаранция за връщане на парите в индустрията. За потребителите на VPN във Великобритания CyberGhost е пълният пакет.

2. PureVPN

PureVPN лого

Добре утвърден доставчик, PureVPN е друг отличен избор за VPN във Великобритания. От специализирани поточни сървъри до огромна сървърна мрежа, има какво да харесвате.

PureVPN управлява 168 сървъра във Великобритания на четири места. Достъпът до останалия свят е втори на никой с 2070 сървъра в 131 страни. Въз основа на моите тестове скоростите на сървъра на PureVPN също са пламтящо високи.

От гледна точка на поверителността, PureVPN прави малко регистрация за целите на управлението на мрежата, но всичко е направено анонимно, никога не ви излага на риск. Всички функции на клиента, свързани с поверителността, които очаквате, има и някои хубави екстри като блокиране на реклами и защита от вируси.

За достъп до услугите за стрийминг във Великобритания приложението на PureVPN включва специални режими на поточни потоци. BBC, ITV и Channel 5 са ​​там, както и няколко десетки други канали от цял ​​свят. И всички работят много, много добре.

Професионалисти
 • Отлични скорости
 • Огромна сървърна мрежа (131 държави)
 • Деблокира Netflix, iPlayer и над 70 други поточни услуги
 • Съвместим с над 50 устройства и платформи
 • Независим проверен доставчик на VPN нула
 • Специализиран IP вариант
 • Страхотна цена
Против
 • Приложенията могат да използват малко повече лак
 • Някои периодични проблеми с връзката

ТОП СТОЙНО VPN ЗА ОКРН: PureVPN е отличен доставчик за британско и чуждестранно предаване на медии. Той идва с лесно за използване и добре поддържано приложение, масивна сървърна мрежа и ценоразпис, който, честно казано, го прави една от най-добрите оферти.

3. NordVPN

NordVPN лого

Не можете да сбъркате NordVPN като вашият VPN за Великобритания по избор. Просто казано, те правят всичко.

Лидерът на пакета по брой сървъри във Великобритания, броят на NordVPN е 610 сървъра на едно място. Този брой сървъри също се увеличава много редовно.

Извън Обединеното кралство, списъкът на сървърите на NordVPN включва общо 5645 сървъра в 58 държави – много впечатляващ брой. Скоростта на сървъра е най-висока.

За поверителност NordVPN е там с най-добрите от тях. Те не регистрират нищо. Те също така работят извън Панама, страна без закони за запазване на данни, напълно неограничен достъп до интернет и нулев правителствен надзор.

Разбира се, защитата от течове на DNS и превключвател за убийство са налични и отчитани. Но NordVPN предлага и няколко функции за анонимност, които другите доставчици не правят, като двоен VPN, Tor над VPN и объркани сървъри.

NordVPN е също така отличен доставчик за постоянен достъп до BBC iPlayer и много други поточни услуги във Великобритания. Резултатите са малко и са далеч между (и се фиксират бързо).

Професионалисти
 • Отлична поверителност с нулева сеч
 • Голяма (и все по-нарастваща) сървърна мрежа
 • Добро свързване
 • Специализирани сървъри (включително двоен VPN, объркан и Tor над VPN)
 • Чист, лесен за използване клиент
 • Работи с Netflix и повечето други стрийминг услуги
 • Позволява Torrenting и P2P
 • Предлага специални IP адреси
Против
 • Няма функция за разделно тунелиране
 • Малко скъпо за краткосрочните планове

VPN, КОЙТО ИМА ВСИЧКО: Ако търсите VPN за Обединеното кралство, което върши всичко добре, не търсете повече от NordVPN. Получавате лесно за използване приложение, поточен достъп, висока скорост на връзката и отлична сигурност, всичко това на много достъпна цена.

4. Surfshark

Surfshark лого

Като относителен новак, Surfshark може да не е доставчик, за когото сте чували. Но те несъмнено са достойни да намерят място във всеки най-добър VPN за списъка във Великобритания.

Започва със строга политика за без регистрация и база от операции извън Британските Вирджински острови, като и двете осигуряват вашата онлайн поверителност много добре.

Surfshark управлява над 1040 сървъра в 63 страни, включително няколко места в Обединеното кралство. И тези сървъри са сигурни, че са бързи, идеални за поточно видео и P2P (което, разбира се, е позволено).

Разблокирането на британски стрийминг сайтове и услуги също е лесно за Surfshark. BBC, ITV, Channel 4 и Netflix работят прекрасно от чужбина.

Клиентът на Surfshark има изчистен, модерен и интуитивен дизайн. Той предлага отлични опции за криптиране и протокол, функции за поверителност като двоен VPN и ключ за убиване и дори ви позволява да използвате собствените си DNS сървъри.

И споменах ли, че Surfshark е единственият доставчик, който ви дава неограничени едновременни връзки?

Професионалисти
 • Отлична поверителност и сигурност без регистрация
 • Страхотна производителност на сървъра
 • Деблокира Netflix, BBC и много други
 • Лесен за използване клиент
 • Неограничени едновременни връзки
 • Поддръжка на торент
 • евтин
Против
 • Несъответстваща скорост на няколко места
 • Доста бавна поддръжка на клиенти

ОТЛИЧЕН НЮКОМЕР: Surfshark предлага не само всяка функция, от която се нуждаете, но също така има отлична денонощна поддръжка, 30-дневна гаранция за връщане на парите и един от най-евтините абонаментни планове наоколо – особено ако се възползвате от продажбата им. Всичко това прави едно страхотно VPN преживяване във Великобритания.

5. ExpressVPN

ExpressVPN лого

ExpressVPN предлага чист, излъскан и зрял опит на всеки потребител на VPN във Великобритания. Те са добре известен и уважаван доставчик.

Базиран на Британските Вирджински острови, юрисдикция за поверителност, ExpressVPN е друга услуга без регистрация. Те управляват десетки бързи сървъри от четири различни места в Обединеното кралство.

Клиентът на ExpressVPN е толкова чист и лесен за използване, колкото се получава. Той е много сигурен и за по-напредналите потребители предлага полезни функции като разделени тунели, за да помогне за по-доброто управление на трафика.

Разблокирането на BBC iPlayer и други сайтове за стрийминг във Великобритания работят доста последователно с ExpressVPN и ако някога се сблъскате с някакви проблеми, тяхната поддръжка на клиенти обикновено се признава за най-добрата в бранша.

Докато се докосвам в пълния си преглед, недостатъкът на ExpressVPN е сравнително високата цена. Това каза, че наистина получавате парите си, плюс ExpressVPN има тенденция да предлага и специални сделки с отстъпки от време на време.

И с 30-дневна гаранция за връщане на парите няма абсолютно никакъв риск да ги пробвате.

Професионалисти
 • Богат на функции и интуитивен клиент
 • Силна бек-енд технология
 • Много сървъри и сървър местоположения
 • Бързи и постоянни скорости на връзката
 • Работи с американския Netflix
 • Превъзходна поддръжка на клиенти
Против
 • Някои агрегирани сеч
 • Не е най-евтиното

ВЕЛИКО РЕПУТАЦИЯ: Ако търсите VPN, което предлага най-добра анонимност и поверителност онлайн, се доверява на милиони и има отлична поддръжка 24/7, не пренебрегвайте ExpressVPN. Въпреки малко по-високата цена, те си заслужават.

Безплатно използване на VPN във Великобритания

Всички доставчици, които посочих по-горе като най-добрите VPN за Обединеното кралство, са платени услуги. Въпреки че има много безплатни VPN опции, не вярвам, че използването на някога е страхотна идея (и лично аз никога не бих го направил).

Има много разлики между платени и безплатни VPN мрежи, които силно накланят везните в полза на бившия. Същността на това е, че когато излизате безплатно, вместо да плащате за услугата с пари, вие приключвате да плащате с поверителността, личните си данни, времето или и трите.

Безплатните доставчици на VPN във Великобритания са известни за всякакъв брой шенгени, от инжектирането на реклами в браузъра ви, до продажбата на личната ви информация и онлайн навиците. Всички тези неща генерират пари за тях за ваша сметка.

С безплатен VPN имате и доста тънки шансове да можете да гледате харесванията на BBC iPlayer, ITV Hub или UK Netflix. Те са лесна цел за тези поточни услуги и рядко фиксират достъпа, след като са блокирани.

Защо да използвате VPN във Великобритания

Както бе споменато накратко в началото на тази статия, има много причини, които може да искате да обмислите използването на VPN във Великобритания. Те се варят до следното:

 1. Онлайн наблюдение и регистрация
 2. Интернет цензура
 3. Правни проблеми при торент, споделяне на файлове и поточно предаване на определен материал
 4. Достъп до чуждо геоблокирано съдържание

Ако сте в Обединеното кралство, ето какво означава всяко от тези за вас.

UK ISP Онлайн мониторинг и регистриране на дейности

Благодарение на Закона за правомощията за разследване 2016 г. (подходящо наречен Хартата на снайперистите), британските правоохранителни и разузнавателни агенции могат законно да получат и анализират всички форми на комуникационни и комуникационни данни, включително, разбира се, вашите интернет дейности.

Една от разпоредбите на закона гласи, че доставчиците на Обединеното кралство трябва да съхраняват записи за интернет връзка, включително кои уебсайтове, които сте посетили, цяла година. Цялата тази информация е достъпна и подлежаща на проверка от властите по всяко време без заповед.

Спрете онлайн наблюдението във Великобритания с VPN

Дори да нямате какво да криете, тази идея не трябва да седи добре с вас.

Още по-притеснителен е законът на Обединеното кралство, приет през 2019 г., който прави незаконно гледането на терористична пропаганда в интернет. Подобно деяние е наказуемо с до 15 години затвор.

Има няколко значителни проблема с този закон. Това, което се квалифицира като терористична пропаганда, не е непременно добре дефинирано. И това е една стачка, а вие сте извън законодателството.

С други думи, дори ако случайно попаднете на сайт, в който има терористична пропаганда или гледате нещо, което не мислите, че дори наподобява отдалеч, но правоприлагането във Великобритания прави, може да изпаднете в сериозни юридически проблеми.

Използвайки VPN всеки път, когато сте свързани с доставчик на Великобритания, вие ефективно криете от тях всички уебсайтове, които посещавате, и онлайн услуги, които използвате. Вие пазите единствените си навици за себе си (както трябва да бъде) и се предпазвате от потенциална случайна правна опасност.

Интернет цензура във Великобритания

Чрез мандати за интернет доставчици Великобритания блокира достъпа до значителен брой уебсайтове. Вероятно най-известният случай на това е сайтът за споделяне на файлове The Pirate Bay, въпреки че има много други – над 700 000, за да бъдем точни.

Блокираните уебсайтове във Великобритания включват всичко – от съдържание за възрастни и игри, до сайтове за споделяне и стрийминг. Ако някой ви каже, че интернет в Обединеното кралство е отворен и безплатен, греши.

Използването на VPN във Великобритания заобикаля интернет цензурата

Съгласен съм, че някои уебсайтове могат да бъдат проблем, но не вярвам, че произволната интернет цензура е отговорът.

Въпреки че има други начини за деблокиране на уебсайт и отстраняване на тези опити за цензура, най-надеждният метод е използването на VPN.

Всичко, което трябва да направите, е да свържете устройството си към VPN сървър в страна без цензура в близост до Обединеното кралство (това помага да се осигури добра ефективност) и ще имате достъп до всеки сайт. Холандия или Исландия са чудесен избор.

Торентинг, споделяне на файлове и поточно предаване на Kodi във Великобритания

Обединеното кралство има някои много тежки наказания за нарушаване на авторски права. Изтеглянето или споделянето дори на част от материали, защитени с авторски права, може да доведе до огромни глоби и затвор до 10 години.

Почти всеки BitTorrent има вградена опция за криптиране, но, за съжаление, това не може да ви защити. Да, вашият доставчик на интернет във Великобритания няма да може да вижда съдържанието на това, което споделяте, но вашият IP все още ще бъде напълно изложен.

Въз основа на вашия IP всеки, който се интересува (като медийни компании или тролчета за авторски права), може бързо да разбере какъв точно материал изтегляте или качвате и да действа съответно.

Същите закони за авторски права във Великобритания се прилагат за стрийминг платформи като Kodi. Въпреки че, технически, не изтегляте нищо, поточният материал, защитен с авторски права, може да ви създаде също толкова проблеми.

VPN не само шифрира връзката ви, поддържа вашия интернет доставчик на тъмно, но и крие вашия IP адрес, защитавайки ви в края на съдържанието на нещата. Използването на VPN ще ви запази както анонимни, така и безопасни.

Гледане на САЩ Netflix и друго съдържание във Великобритания

Докато сте във Великобритания, може да искате да използвате онлайн услуга в друга държава. Това може да бъде плейър за поточно предаване на чужд телевизионен канал, американската версия на Netflix (и тяхната по-обширна библиотека) или нещо между тях.

Всяко такова съдържание най-вероятно ще бъде геоблокирано от Обединеното кралство и няма да бъде достъпно, освен ако не се намирате физически в страната на произхода си. И VPN може да поправи това.

Свързвайки се със сървър в страната, от която идва съдържанието, вашето устройство ще се разглежда като действително там. Независимо дали сте в Обединеното кралство или където и да е другаде по света, всичко, което е било блокирано, вече ще бъде достъпно.

VPN за Expats във Великобритания

Ако не живеете в Обединеното кралство или прекарвате значително време в чужбина, все още има поне една отлична причина да инвестирате в топ VPN за Обединеното кралство и да си вземете британски IP: поточно съдържание и заобикаляне на геоблокиране.

Излъчваща телевизия във Великобритания

Причината номер едно, който всеки извън Обединеното кралство би искал да получи VPN на Обединеното кралство, е да получи достъп до отличните стрийминг услуги на страната като iPlayer на BBC, All 4 на Channel 4 или ITV Hub – VPN е най-добрият начин да гледа британска телевизия в чужбина.

Ако това наистина е целта ви, трябва да сте наясно, че всички тези компании правят всичко възможно, за да ви спрат в твоите песни (особено BBC). Поради това много (а може би дори и повечето) VPN мрежи няма да работят за тази цел.

Най-добрите VPN мрежи в Великобритания могат да предават всички телевизионни канали във Великобритания

Всеки VPN рано или късно ще бъде идентифициран като такъв и блокиран от BBC и други. Няма начин за това.

Това, което отличава най-добрите VPN за Обединеното кралство за по-малко доставчици, е колко бързо се архивират и работят.

След като разберат, че са блокирани, топ доставчиците могат да дефинират достъпа до британските стрийминг услуги след ден или два. Други VPN правят това с много по-бавен темп (ако приемем, че го правят изобщо), поставяйки вашите навици за гледане на британската телевизия на лед седмици по едно.

Между другото, всяко VPN на Великобритания, което споменавам на тази страница, прави достъпа до BBC iPlayer и други доставчици на видео един от техните приоритети и когато бъде блокиран, нещата отново вървят много бързо.

Долния ред

Няма значение дали живеете във Великобритания или прекарвате по-голямата част от времето си в чужбина. VPN е отличен инструмент за разполагане във вашия арсенал. Това може да ви помогне да останете анонимни онлайн, да използвате безопасно услугите за споделяне на файлове и да ви помогне да задоволите вашите желания на британската телевизия.

Каквито и да са целите ви, всеки доставчик на този списък с най-добрите VPN за Обединеното кралство ще направи отличен избор и наистина ще ви служи много добре.

Може също да ти хареса:
 • Вземете IP адрес във Великобритания в 5 лесни стъпки
 • Какво да направите, ако вашият VPN на BBC iPlayer не работи
 • Законни ли са VPN в Обединеното кралство
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map