Najboljši VPN-ji za Netflix (2020)

logotip netflixČe ste ljubitelj Netflixa in njihovega ogromnega kataloga TV oddaj in filmov, se boste morda nekoliko razburjali, ko boste izvedeli, da do svojih priljubljenih ne morete dostopati med potovanjem.


To je resnica tudi če imate v svoji državi zakonit račun da dobite dober denar za dostop.

Napaka ni v Netflixu samem. To je posledica zapletenega sistema licenčnih pogodb med imetniki avtorskih pravic medijev in določenimi državami, zaradi česar se nekatera vsebina v katalogu podjetja na teh lokacijah geoblokira. V državah, kot je Kitajska, je platforma za ogled medijev v celoti prepovedana.

Mnogi ljudje skušajo zaobiti geografsko blokiranje prepovedane ali omejene vsebine s pomočjo proxy strežnika za prikrivanje njihove lokacije. Proxy strežniki skrivajo vaš IP naslov, ko uporabljate internet, vendar to v resnici ni dovolj. Za resnično učinkovit nadzor nad zasebnostjo in dostopom potrebujete bolj trdno zaščito.

Kaj je razlika?

Proxyji so odlični, če morate svoj naslov skriti med rutinskim postopkom zamenjave IP-jev, vendar je to res vse, kar počnejo. Konfigurirani so tudi na podlagi aplikacije po aplikaciji namesto v celotnem sistemu. Ni šifriranja, varnosti, zaščite pred puščanjem DNS ali drugih nadzorov zasebnosti. Za to ti potrebujem navidezno zasebno omrežje (VPN).

vpn vs proxy

VPN bo prikril vse vaše identifikacijske podatke in dejavnosti v kateri koli napravi, ki je povezana s strežnikom. Konfigurirani so lahko tako, da delujejo z vašim operacijskim sistemom ali usmerjevalnikom, zajamejo in preusmerijo katero koli internetno dejavnost v tem omrežju, zaradi česar je videti, da vaš IP naslov izvira iz druge lokacije.

Uporaba močnega ponudnika VPN z najvišjo oceno bo ustvarila varen predor med storitvami DNS in vi, ki ste močno šifrirani od vohunov, hekerjev in platform, kot je Netflix.

Tega preprosto ni mogoče rešiti, ker je geoblokiran. Prav tako vas ščiti pred pravnimi posledicami izogibanja vladni in podjetniški cenzuri ter ustavi puščanje DNS, ki lahko privedejo do kraje identitete, ugrabitve sej in okužb s vohunsko programsko opremo.

Ker VPN porabljajo omrežne vire in pasovno širino, je veliko omejitev glede povezljivosti, hitrosti in pasovne širine. Zato ne priporočamo uporabe brezplačnih VPN-jev.

Poleg tega, da omejijo pasovno širino in dušijo povezavo, pogosto vodijo dnevnike vaše lokacije, informacij in dejavnosti. Nekateri te podatke celo prodajo tretjim osebam.

Morda boste našli nekaj legitimnih ponudnikov, ki ponujajo “brezplačne” storitve, vendar vsi to storijo z brezplačnimi preizkusi in ne povsem brezplačnimi paketi. Oglejte si ta seznam najboljših brezplačnih storitev VPN, ki vas ne prodajo oglaševalcem.

Kaj je najboljši VPN za Netflix?

Ker VPN skrivajo vašo lokacijo, lahko do vsebine dostopate od kjer koli na svetu. Država z največjim Netflix katalogom je Japonska, sledijo ZDA; Kanada je številka tri.

Ni vam treba zanašati se na stare novice ali pristranske sezname, da bi našli najboljši VPN za Netflix v letu 2020. V kibernetskem prostoru se stvari hitro spreminjajo, zato redno skrbimo in preizkušamo VPN storitve, da bi vam zagotovili najnovejše informacije o dostopu do priljubljene platforme in storitve za pretakanje videoposnetkov.

vpn za netflix

Glavni dejavniki, na katere morate biti pozorni:

 • Razmerje cena / storitve
 • Število strežnikov in lokacij
 • Vse vključujoče politike brez dnevnika
 • Dostop do Netflixa
 • Primerna hitrost in pasovna širina za podporo pretakanja HD vsebin
 • Odzivna tehnična podpora
 • Podpora za več naprav

Brez dodatnega sprejema, tukaj je seznam šestih podjetij, ki zagotavljajo najboljši dostop do Netflixa.

1. NordVPN – Popolna tehnologija Netflix Access + SmartPlay

nordvpn logotip min

To je prva izbira, vendar upoštevajte, da so razlike med NordVPN in ExpressVPN skoraj zanemarljive; ena je obrezala drugo le z nekaj funkcijami. Nord ima mišico, da vam omogoči visoke hitrosti povezave, vendar pride precej nedosledno.

En test hitrosti od Evrope do strežnika v ZDA je dosegel hitrost prenosa le 3,87 mbps. Drugi se je vključil pri nekaj več kot 65 mbps, še en pa več kot 100 mbps. Podjetje ima sedež v Panami in ima več kot 5000 strežnikov, ki se nahajajo v 60 državah. Kupite lahko tudi namenske naslove IP in posebne povezave.

Prednosti:

 • Dobra vrednost
 • Podpira do šest naprav
 • Funkcija blokiranja oglasov
 • Prav tako združljiv s strežniki z dvojnim skokom in Tor-over-VPN
 • 24/7/365 podpora za klepet v živo

Slabosti:

 • Neskladne hitrosti na strežniških platformah
 • Strmi popust je na voljo samo z dolgoročno pogodbo

Kot rečeno, ponujajo veliko lastnosti in funkcionalnosti, vključno z vse pomembnimi politika brez dnevnika in uporabniku prijazen vmesnik. Druge ugodnosti vključujejo povezljivost do šestih naprav, zaščito pred puščanjem DNS in blokiranje oglasov.

Dobitki za NordVPN prihajajo iz njihovega lastniškega SmartPlay tehnologija ki večini od 5.000 strežnikov omogoča enostavno pretakanje Netflixa in preko sto drugih spletnih strani za pretakanje.

Z Nord lahko dobite triletno pogodbo, s katero boste skupne stroške znižali na 2,99 dolarja na mesec. Ponujajo tudi jamstvo za vračilo denarja in druge načrte za cene za tiste, ki ne želijo dolgoročne obveznosti.

Mesečna pristojbina za plačilo bo 11,95 USD na mesec, lahko pa se prijavite za enoletno ali dvoletno pogodbo v višini 6,99 USD oziroma 3,99 USD. Vsi razen mesečnega načrta se lahko plačujejo vnaprej s kreditno kartico, plačilo Amazon ali kripto valutami.

nordvpn_plan

Dolgo časa je bil ExpressVPN edini pravi kandidat za NordVPN. Začela se je nova doba in novi fant okoli teh delov kaže neko resnično obljubo. Preberite več o NordVPN v obsežnem pregledu storitve.

2. Surfshark – Netflix + Speed ​​+ Security

surfshark logotip

Surfshark se je odločil, da vrže klobuk v obroč in všeč nam je, kar vidimo. Obstaja celo možnost, da bodo v prihodnosti strmoglavili NordVPN.

Lokacija je izredno pomembna, ko govorimo o gledanju Netflixa. Surfshark, ki je bil ustanovljen na Britanskih Deviških otokih. Otoki so si ustvarili sloves, da so najboljše mesto za zagon VPN-ja.

Velika stvar pri Surfsharku je, da samo deluje v vseh pogledih, kako naj deluje VPN. Za dolgoročne pogodbe lahko plačujete 1,99 USD na mesec. Zdi se, kot da brezplačno dobite VPN po tej ceni.

Druga velika stvar, ki jo je vredno omeniti, je, da so tako nove, da tudi zelo hitro rastejo. Ves čas se pojavljajo novi strežniki in trenutno šteje, podjetje ima več kot 800 strežnikov v več kot 50 državah.

Prednosti:

 • Najboljši protokol za pretakanje
 • Sposoben za hudournike in delitev P2P
 • Brez dnevnikov
 • Neomejeno vse
 • Nahaja se na Britanskih Deviških otokih
 • Na voljo najboljša varnost in šifriranje

Slabosti:

 • Nekateri strežniki niso stabilni
 • Podatki o strežniku še vedno rastejo

Ena izmed naših najljubših stvari pri Surfsharku je, da vam daje možnost, da povežite toliko naprav, kot želite. Ko gledate Netflix, je to pomembno. Morda boste želeli gledati Netflix na vašem pametnem televizorju, medtem ko brskate po spletu v računalniku in telefonu. Tudi vaš družinski član lahko počne isto točko zgoraj.

Druga fantastična stvar Surfsharka je združljivost, ki jo ima s številnimi operacijskimi sistemi in napravami. Surfshark sodeluje z Windows, macOS, Android, Apple, Linux, FireTV, AppleTV, Xbox, Playstation in usmerjevalniki. Ne glede na to, na katero napravo želite pretakati Netflix, bo Surfshark to dovolil. 

Podpora strankam je na voljo v različnih jezikih, za tiste, ki potrebujejo pomoč. Surfshark ima tudi takojšnjo podporo po e-pošti, vendar od tega nima veliko koristi, saj se njihovi operaterji klepetanja v živo odzivajo precej hitro. Podpora strankam s Surfsharkom tako ali tako ni potrebna, če pa imate vprašanja, je njihova baza znanja koristna in bo verjetno lahko odgovorila na vsako vaše vprašanje. 

Z zgoraj omenjenimi cenami je mogoče enostavno racionalizirati dodajanje dveh dolarjev na mesec za VPN. Če ste navdušen uporabnik Netflixa, vam manjka veliko vsebine, ki je na voljo v drugih državah.

Predstavljajte si, da je Netflix zvišal ceno za dva dolarja na mesec za dostop do knjižnice vsebine v vseh državah. Dodatnih dveh dolarjev bi plačal 10 od 10-krat. Namesto da plačate Netflix, Surfshark plačate samo za VPN.

Surfshark cene

Preberite celoten pregled Surfharkovega VPN-ja.

3. ExpressVPN – odličen dostop do Netflix + največja hitrost

expressvpn logotip min

ExpressVPN je že leta edini kandidat NordVPN. Kjer NordVPN utripa, tam, kjer ExpressVPN samo sveti. Obstajata dva glavna razloga, zakaj je ExpressVPN vedno veljal za enega najboljših VPN-jev danes:

 1. Deluje za pretakanje Netflixa v testu po testu.
 2. Ima hitrost, ki jo potrebujete za kakovostno gledanje HD.

Podjetje izvira z Britanskih Deviških otokov, vendar se izogiba dosegu britanskih zakonov o krhkih nogah. Povprečna hitrost prenosa, ki je kot osnovna črta uporabljena 100 Mb / s in primerja šest strežnikov na različnih lokacijah po Evropi in ZDA, je 87,67.

To se ne spremeni bistveno ne glede na to, kako daleč ste od strežnika. Platforma je tudi zanesljiva, z uporabnikom prijaznim vmesnikom in vojaškimi standardi šifriranja. Prav tako sledijo strogi politiki brez prijave.

Prednosti:

 • 24/7/365 tehnična podpora prek klepetanja v živo
 • Funkcija razdelitve tunelov za povezovanje različnih operacijskih sistemov, naprav ali usmerjevalnikov.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti:

 • Dražje od drugih ponudnikov
 • Omejeno na tri hkratne povezave

Express naročnikom omogoča tudi visoka stopnja povezljivosti. V njihovem omrežju je več kot 3000 strežnikov, ki jih lahko uporabimo za odblokiranje rosterjev Netflix v Ameriki in Kanadi ter strežnike v državah, ki niso angleško govoreče.

Z njihovo funkcijo MediaStreamer lahko pretvorite ExpressVPN v pametno storitev DNS, ki deluje neposredno na vašem pametnem televizorju. To je funkcija, ki ni na voljo v številnih storitvah VPN. Podpira ga večina operacijskih sistemov, vključno z Windows, MAC, Linux, Android in iOS, za naročnino pa lahko uporabite do tri sočasne povezave.

prijava na expressvpn netflix

Tehnična podpora je na voljo ves čas, vse leto preko spletnega klepetanja v živo, spletno mesto pa je vidno v več kot 20 jezikih. Na njihovi spletni strani so tudi nastavitvene nastavitve in druge koristne informacije in funkcije. Podjetje ponuja brezplačno preizkusno in 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Express ponuja mesečni plačljivi načrt za 12,99 USD na mesec, naročnino pa lahko kupite za šest ali 12 mesecev. 12-mesečni načrt je najboljša ponudba. Znese 6,67 dolarja na mesec, zaračunava se letno, tri mesece pa brezplačno, kar pomeni 15 mesecev po tem načrtu.

Šestmesečna naročnina znaša 9,99 USD na mesec, zaračunava se vsako leto. Plačujete lahko s PayPalom, kreditno kartico ali Bitcoin. Če želite izvedeti več o teh možnostih plačila in še več, glejte naš pregled ExpressVPN.

4. VyprVPN – dober dostop do Netflix + spodobna hitrost

vyprvpn logotip min

VyprVPN ima približno četrto mesto, vendar je verjetno ena najbolj varnih od vseh preizkušenih platform. To je predvsem posledica njihovega lastniškega protokola Chameleon, ki se bori proti blokiranju VPN in ima vrhunske zmožnosti šifriranja.

Švicarsko podjetje je tudi lastnik in upravlja z vsemi svojimi strežniki, ki jih je več kot 700. Omrežje ima na voljo približno 200.000 IP naslovov, kar zmanjšuje tveganje, da vas Netflix blokira.

Prednosti:

 • Napredna varnost
 • Neodvisno lastništvo in upravljanje
 • Funkcije za prilagajanje

Slabosti:

 • Manj strežnikov kot drugih ponudnikov
 • Kameleon ni na voljo z osnovnim načrtom
 • Ni možnosti plačila s kripto valutami
 • Primanjkuje hitrosti drugih platform

Tej mreži v glavnem primanjkuje hitrost. V več preskusih hitrosti na najbližjem strežniku do testnega mesta so bile hitrosti zabeležene kot 27,02 mbps oziroma 29,06 mbps. Kar se tiče funkcionalnosti, Vypr ponuja več enostavnih aplikacij in povezljivost z britanskimi in ameriškimi Netflixi, pretakanjem HD in zaščito pred puščanjem DNS / IP.

Obstajata dva plačilna načrta, osnovni in premijski, na voljo kot mesečna ali letna pogodba. Preden se zavežete, vam podjetje ponuja tridnevno brezplačno preizkusno različico.

Osnovna mesečna cena znaša 9,95 USD in vključuje do tri povezave naprave; letno se ta stopnja zniža na 3,75 dolarja na mesec. Premium storitev znaša 5,00 USD na mesec ali 12,95 USD na mesec, odvisno od tega, ali plačujete mesečno ali kupite letno pogodbo. Ta storitev podpira do pet naprav in ima tudi shrambo v oblaku. Možnosti plačila so kreditna kartica ali PayPal.

vyprvpn cene

5. CyberGhost – dostojen dostop do Netflix + spodobna hitrost

cyberhost vpn logotip min

Ta VPN je pravi ponudnik za tiste, ki imajo radi večjo varnost in vrednost. Prihajali so časi, ko so bile potencialne stranke sumljive glede njegovih zmogljivosti zaradi sorazmerno nizkih stroškov, a misli se hitro spreminjajo. Namestitev traja le nekaj minut, preprost vmesnik pa omogoča plitvo krivuljo učenja, ko gre za uporabo VPN.

Skozi ploščico gumbov z napisom: “Kaj želite danes storiti?” Od tam boste našli več spustnih menijev, s katerimi boste lahko izbrali svoj namen izven vsake osnovne možnosti, na primer torrenting ali gledanje pretočne vsebine z določenih platform, eno za prilagajanje funkcij za prijavo in uporabo, ključ za nadgradnjo in bolj napredne funkcije.

Prednosti:

 • Na voljo je brezplačna preizkusna različica
 • Preprost uporabniški vmesnik
 • Neomejena pasovna širina in promet
 • Do pet sočasnih povezav
 • Močna varnost
 • Sprejema kripto valute

Slabosti:

 • Omejena razpoložljivost podpore strankam
 • Nekateri strežniki so zelo počasni

Kar se tiče dostopa, CyberGhost ponuja uporabnikom 2770 strežnikov, ki so razporejeni v 60 različnih državah, Od tega jih je 462 v ZDA, na strežnikih ali podatkih pa ni omejitev ali omejitev. Podpira MAC, Windows, Linux, Android in iOS. Tudi ta storitev je zelo zanesljiva.

Hitrost ni tako hitra kot pretakanje vsebine brez VPN-ja, vendar je veliko varnejša. Na voljo je tudi z brezplačnimi vtičniki brskalnika za Firefox in Chrome, tako da lahko uporabniki v državah z blokirano internetno vsebino še vedno dobijo dostop, in to je prijazno do Netflixa. CyberGhost omogoča do pet sočasnih povezav z vsakim računom.

CyberGhost ponuja mesečne plačljive storitve ter letne in dvoletne pogodbe. Cena znaša 12,99 USD, 5,99 USD oziroma 3,69 USD, možnosti pogodbe pa se plačajo vnaprej.

Ponujajo tudi osnovno ali premium storitev. Plačila se lahko izvedejo s kreditno kartico, PayPal ali kripto valutami. Dobite lahko sedemdnevno brezplačno preskusno različico in nudijo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Cene za CyberGhost

Storitev deluje na protokolu OpenVPN, z možnostjo, da napredni uporabniki preidejo na PPTP ali L2TP z IPsec. Ker podjetje deluje zunaj Bukarešte, Romunija, je klepet v živo na voljo samo v vzhodnoevropskem delovnem času.

To pomeni, da jih lahko dosežete le v ponedeljek – petek, od 8.00 do 15.00 EET, kar je približno sedem ur pred ameriškim vzhodnim poletnim časom. Ker so svoj uporabniški forum zaprli leta 2014, tudi ni podpore med osebjem. Vstopnico za pomoč posredujete prek njihovega kontaktnega obrazca in počakate, da jo dobijo.

6. Trust.Zone – dostojen dostop do Netflix + omejena funkcionalnost

logotip zaupanja vredne min

Začetek leta 2014 je Trust.Zone ena izmed novejših storitev VPN, vendar hitro si pridobiva ugled zaradi varnosti in zanesljivih povezav. Podjetje deluje na Sejšelih pod trgovskim imenom Trusted Solutions, Ltd, zato ga ne zavezujejo omejevalni zakoni, ki urejajo storitve VPN ali hrambo podatkov v drugih državah.

Podpira Windows, MAC, Linux, Android in iOS, vendar nima veliko aplikacij ali dodatnih funkcij; Edina aplikacija je samostojna za uporabnike sistema Windows. Najpomembnejša funkcija zunaj varnosti, preklopno stikalo, je priložena storitvi.

Prednosti:

 • Podpira izmenjavo datotek P2P
 • All inclusive politika brez dnevnika
 • Zanesljive povezave
 • Šifriranje vojaškega razreda
 • Brezplačen preizkus

Slabosti:

 • Manj strežnikov in lokacij kot drugi VPN-ji
 • Pomanjkanje naprednih funkcij in možnosti prilagajanja
 • Manjše hitrosti kot pri drugih ponudnikih storitev
 • Brez podpore v živo

Čeprav ima strežnike v večini večjih mest, je njegov doseg omejen na samo 131 strežnikov v 32 državah. Hitrost znaša približno 65 Mbps, razen za azijske strežnike, ki so redko dosegali hitrost nad 20 Mbps.

Trust.Zone je združljiv z vsemi usmerjevalniki, ki delujejo na odjemalcu OpenVPN ali odjemalcu VPN L2TP / IPSec, in ga lahko ročno konfigurirate, da se zažene neposredno skozi vaš usmerjevalnik. Pretočna vsebina Netflix je spodobna, skupna raba datotek pa je dokaj zanesljiva, vendar ne tako hitra ali široka za dostop kot druge VPN.

En velik bonus je tridnevna brezplačna preizkusna različica, ki prihaja z 1 GB prenosa podatkov in dostopom do 110 lokacij. Ko se odločite za naročnino, boste prejeli 10-dnevno garancijo za vračilo denarja.

Na žalost, Podpora za stranke je na voljo samo preko kontaktnega obrazca. Naročnine so na voljo kot storitev mesečnega plačila in z letno ali dvoletno pogodbo.

Mesečna in letna pogodba omogočata do tri hkratne povezave, dvoletna pogodba pa do pet. Cena je 8,99 USD na mesec, mesečno zaračunano ali 3,33 USD in 2,89 USD za letne ali dvoletne pogodbe, zaračunane vnaprej.

Cene za Trustzone

7. TorGuard – Dostopen dostop do Netflix + Odličen za Torrenting

torguard logotip min. velikost

To je možnost za tiste, ki cenijo anonimnost nad izbiro. Ta ponudnik ima manj strežnikov in lokacij kot ostali, vendar so povezave, ki jih imajo, zelo varne; je odličen za pretočne platforme P2P in hudournike.

VPN je na voljo v 50 državah, na voljo pa jim je 5000 strežnikov. TorGuard ponuja tudi namenske IP naslove, kar pomeni, da vas gledanje Netflix verjetno ne bo postavilo na črni seznam.

Prednosti:

 • Hitre povezave
 • Odblokira Netflix America
 • TSL in 256-bitno šifriranje
 • Veliko funkcij za prilagajanje in dodatkov

Slabosti:

 • Ne za tehnološke novorojenčke
 • Neprijeten videz z datumskim uporabniškim vmesnikom
 • Popust je na voljo samo, če plačujete s kripto valutami

Storitev omogoča hitro povezavo do petih naprav na račun in se držijo a stroga politika brez dnevnika. Povprečna hitrost je približno 45 Mbps, vendar je stabilna na vseh njihovih strežnikih.

Podpira vse glavne operacijske sisteme, vključno z napravami Microsoft, Apple in Linux, in je lahko konfiguriran tako, da deluje neposredno prek vašega usmerjevalnika.

Cene so mesečne, četrtletne, dvoletne ali letne. Cena naročnine znaša 9,99 USD na mesec, 19,99 USD na četrtletje, 29,99 USD na vsakih šest mesecev ali 59,99 USD na leto.

Podpora strankam je 24/7/365 prek klepetanja v živo ali brezplačnega klica. Na voljo so 10-odstotni popusti za uporabo Bitcoin ali drugih kripto valut, sprejemajo pa tudi PayPal in glavne kreditne kartice.

Cene TorGuarda

Obhodi napake proxy Netflix Proxy

Netflix ima nekaj najbolj izpopolnjenih zmogljivosti za blokiranje zemlje in programsko opremo za odkrivanje VPN. To ne pomeni, da ga ni mogoče zaobiti; samo otežuje.

Trik je v tem, da ne uporabljate nobene določene lokacije dosledno. Takoj, ko Netflix zazna nenavadno količino prometa, ustvarjenega z enega naslova IP, bo ta naslov dodal na svoj črni seznam.

napaka v pretakanju netflixa

To napako proxy Netflix lahko obiščete tako, da poiščete trenutnega ponudnika VPN, povezanega z Netflixom, kot je tisti, ki smo ga preizkusili, in pogosto spreminjate lokacije strežnika. To pomeni, da bi moral imeti tudi vaš VPN veliko število strežnikov, ki so na voljo.

Pogosta vprašanja o uporabi VPN-jev in Netflixa

Upamo, da je bil ta priročnik koristen. Če želite preskočiti podrobnosti in pridobiti odgovore na pogosta vprašanja o Netflixu in VPN-jih, so tukaj.

V: Uporablja VPN za gledanje Netflixa nezakonito?

A: Tehnično nezakonito gledanje Netflixa prek VPN-ja ni tehnično nezakonito, vendar podjetje takšno gledanje navaja kot kršitev njihovega TOS-a. To je posledica licenčnih pogodb med posameznimi ustvarjalci vsebin in lokacijami. Netflix je lastnik samo pravic do lastnega izvirnega oddajanja, pravice za predvajanje nekaterih filmov ali TV oddaj pa pod pogojem podeli tisti, ki je zakoniti lastnik te vsebine.

Na primer, v Kanadi boste morda lahko gledali določeno TV serijo ali hollywoodski film, vendar producenti te TV oddaje ali filma morda nimajo dogovora z medijskimi platformami v Parizu ali Istanbulu, da bi jo predvajali. Zato si lahko gledalci z računi Netflix v teh državah na seznamu Netflix ogledajo druge oddaje ali filme, ne pa tistih, ki so prepovedani za predvajanje na njihovi lokaciji zaradi vladne cenzure ali pomanjkanja dovoljenja imetnikov avtorskih pravic.

VPN-ji omogočajo dostop do Netflixa v drugih državah, ki imajo širok razpon programiranja, kot so ZDA, tako da skrivajo, kje se vi in ​​vaša naprava nahajata. Če preberete pogoje storitve Netflix (TOS), boste imeli več podrobnosti.

V: Ali lahko spremenim svojo državo Netflix?

A: Bilo bi drago in nelogično plačati račun Netflix v vsaki državi, ki jo obiščete. Edini drug način za ogled vsebine z drugih lokacij je prek VPN-ja. To je precej preprost postopek:

 1. Prijavite se za račun Netflix
 2. Namestite VPN
 3. Povežite ga s strežnikom na želeni lokaciji
 4. Pojdite na spletno mesto Netflix in se prijavite v svoj račun
V: Kako Netflix ve, da uporabljam VPN?

A: Netflix ima nekaj najnaprednejših mehanizmov za zaznavanje, vendar stranke ne uporabljajo VPN-ja. Saj vidite, kdor sam pogleda IP naslov, ne bo vedel prave lokacije posameznega uporabnika zunaj mesta, kjer je ta naslov IP registriran.

Težava se začne, ko podjetje opazi na stotine ali tisoče več prijav z naslova IP, kot bi moralo biti prebivalstvo in število naročnikov na tej lokaciji. To je velika rdeča zastava in Netflix se bo odzval z blokiranjem tega naslova IP.

Ponudniki storitev VPN ne dodelijo edinstvenih naslovov IP, razen če jih kupite; ves promet se upravlja s starejšim protokolom IPv4, ki ima omejeno število razpoložljivih naključno dodeljenih IP-jev. Ker Netflix opazi nepodprto količino spletnega prometa, ki izvira z ene lokacije, bodo na črni seznam ta IP. Ko se imetnik računa prijavi z geoblokiranega naslova IP, prejme sporočilo o napaki.

V: Ali je za gledanje Netflixa pomembna funkcija “kill-switch”, ko uporabljate VPN?

A: Ne glede na to, ali nameravate pretakati medijsko vsebino ali ne, je ključ za prekinitev ključnega pomena za VPN. Omogočajo vam, da se samodejno in nemudoma prekinete z internetom, če iz nekega razloga prekinete ali prekinete povezavo z vašim VPN-jem, kar bi vas izpostavilo, kot da nikoli ne bi skrivali zasebnega strežnika. Vsi VPN-ji, ki smo jih pregledali, imajo to funkcijo.

Končne misli

Trenutno je več kot 75 milijonov ljudi naročenih na Netflix po vsem svetu. Ne glede na to, ali se boste oddaljili od doma ali živite na območju z omejenim dostopom do vaše najljubše vsebine Netflix, je storitev VPN bistven del tehnologije.

Ne samo, da bo zagotovil platformo za varen, neoviran ogled, temveč bo zaščitil tudi vašo identiteto, dejavnost brskanja in osebne podatke. Na trgu imate veliko izbire, zato pred izbiro obvezno izberite najboljši VPN za svojo lokacijo, proračun in namene..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map