Najboljši VPN-ji brez dnevnika leta 2020

Prikazana slika za najboljši VPN, ki ne hrani članka


VPN-jev uporabljamo za zaščito naših podatkov in zasebnosti na spletu. Na žalost mnogi od nas zaupajo ponudnikom, ki morda ne bodo izpolnili dogovora. In vsak VPN, ki beleži vaše podatke, ne glede na to, kako malo jih je, sodi v to kategorijo.

Ko VPN vodi dnevnike, ne pove, kje se lahko končajo te informacije. Hekerji bi lahko našli način, da ga ukradejo. Lahko bi ga prodali oglaševalcem. Na zahtevo bi ga lahko celo predali vladnim agencijam.

Po drugi strani VPN brez dnevnega zapisa jamči za vašo zasebnost. Ne morejo izgubiti, prodati ali prenesti podatkov, ki jih v prvi vrsti nimajo.

Če tako kot jaz uživate v svoji zasebnosti, je tukaj vse, kar morate vedeti o beleženju VPN in izbiri najboljšega VPN brez dnevnika za vaše potrebe..

Pregled najboljših VPN-jev brez dnevnika

Čas je denar. Če vas mudi in vas zanima le kratek pregled nad tistimi, ki so najboljši VPN-ji brez dnevnika, ne da bi se podrobneje spuščali, tukaj so.

Vsak od teh ponudnikov v svojem pravilniku o zasebnosti ali pogojih storitve ne samo izrecno navaja, da se ne prijavi, ampak se njihove trditve tudi nanašajo na revizije tretjih oseb ali so bile preverjene v sodnih zadevah.

 1. NordVPN

  Najboljši VPN brez dnevnika. Prava trdna ničla beleženje politike potrjena na koncu leta 2018 neodvisna revizija. Intuitivna aplikacija s tono funkcij, velikim strežniškim omrežjem, odličnimi hitrostmi, super ceno.

 2. VyprVPN

  Nedavno so prešli na ničelno beleženje in jih je kot tako potrdilo neodvisno revizijo. S sedežem v Švici ima veliko zmogljivosti, močno varnost, prijazen P2P, deluje na Kitajskem.

 3. ExpressVPN

  Pravilnik o nezapisovanju Ironclad, potrjen s turškim racijem podatkovnih centrov in zasegom strežnikov. Velik ugled in storitve za stranke, odlične hitrosti, prijazna izmenjava datotek, enostavna aplikacija.

 4. CyberGhost

  Letno objavlja poročila o preglednosti, ki podpirajo njihovo brezglavo politiko. Enostaven za uporabo, deluje z veliko strežniško mrežo, poceni in ponuja najboljše poslovno 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

 5. SurfShark

  Novejši ponudnik z zelo strogo politiko ničelnega beleženja. Odlične možnosti varnosti in šifriranja, hitri strežniki, neomejene hkratne povezave, ena najnižjih cen naokoli.

Kaj je VPN brez dnevnika?

VPN brez beleženja storitve je ponudnik, ki ne zbira ali shranjuje nobenih vaših podatkov ali dejavnosti med njihovim prehodom po omrežju VPN. To vključuje:

 • Vaš IP naslov je dodelil IP naslov
 • IP naslov strežnika VPN, ki ga uporabljate
 • IP naslovi ali druge informacije o spletnih mestih ali storitvah, ki jih uporabljate
 • Lokacija, s katere se povežete
 • Ko se povežete in ko prekinite povezavo z VPN
 • Koliko pasovne širine uporabljate
 • Posebnosti vaše naprave, na primer različica odjemalca ali operacijski sistem

V bistvu, tudi če bi to želeli, ponudnik VPN sam ne bi smel izvedeti ničesar o tem, kako uporabljate njihovo storitev in kaj počnete v spletu. Če tega ne zmorejo, potem veste, da nihče drug ne bo mogel.

V tem primeru imate pravi VPN brez dnevnika.

Zakaj potrebujete VPN brez dnevnika?

Mnogi od nas uporabljajo VPN, da zaščitijo svoje podatke in ostanejo anonimni pri uporabi interneta. Vsi imamo svoj razlog za to.

Z uporabo VPN-a preprečujete svojim ponudnikom internetnih storitev, oglaševalcem, spletnim mestom ali storitvam in včasih celo vladam, da zbirajo kakršne koli podatke o vas in o tem, kaj počnete v spletu.

Težava je v tem, da ko v ta namen uporabljate VPN, zaupate ponudniku VPN, da ne bo izvajal iste vrste zbiranja podatkov in beleženja dejavnosti, za katere se želite utajiti..

Dokler se prijavijo VPN, ni pomembno, ali se ne strinjajo, da vaših podatkov ne bodo delili po volji. Dnevniki so tam. Če ponudnika kdaj kdo ogrozi, so vaši podatki brezplačni za odvzem.

Glede na državo, iz katere deluje vaš ponudnik VPN, bodo morda pravno zahtevali, da svoje dnevnike predajo bodisi vladam države ali vohunskim agencijam bodisi enemu od njihovih zaveznikov..

Ste že slišali za obveščevalno zavezništvo Five Eyes (ali Šest oči, devet devet ali štirinajst oči za to zadevo)? Ko so vaši podatki zunaj, ne povemo, kako daleč lahko gre.

Edini način, da poskrbite za anonimnost vas in vaših spletnih dejavnosti, je uporaba VPN-ja, ki ne vodi nobenih dnevnikov.

Če za začetek ni shranjenih nobenih informacij, ni ničesar, da bi ukradli, prodali, analizirali, predali avtorskim trolom ali predali oblastem.

Najboljša VPN-ja brez dnevnika

Jasno je, da če želite ohraniti svojo zasebnost in anonimnost na internetu, je uporaba VPN storitve brez dnevnika pomembna. Če ste v iskanju, če želite pomagati pri iskanju, tukaj je kratek seznam tega, za kar sem mnenja, da so najboljši VPN-ji v ta namen..

Upoštevajte, da za ponudnika, ki sestavlja moj najboljši seznam VPN brez prijav, ni potrebno le, da zahtevajo storitev brez rokovanja, ampak, kar je še pomembneje, tudi izpolnjujejo te trditve. Kako lahko to storijo? Bodisi z neodvisnimi revizijami bodisi v resničnih situacijah (sodni primeri, organi, ki razbijajo vrata itd.)

1. NordVPN

NordVPN logotip

Panamski NordVPN je eno najbolj priznanih in priljubljenih imen v VPN industriji. In prav je tako. Ponujajo odlično storitev po ugodni ceni.

NordVPN ima strogo politiko brez evidentiranja, zato je pred kratkim opravil neodvisno revizijo, da bi to dokazal. Plačilo sprejemajo tudi s kripto valutami, če iščete največjo anonimnost.

Njihovo omrežje VPN je eno največjih v okolici. NordVPN trenutno upravlja 5645 strežnikov v 58 državah. Na svetu je malo krajev, s katerimi bi se lahko kdaj povezali, ki jih ne pokrivajo. Tudi hitrosti strežnika so odlične.

NordVPN ponuja dolg seznam uporabnih funkcij, vključno z 256-bitno šifrirano AES, funkcionalnostjo stikala za ubijanje, zaščito pred puščanjem DNS in dvojno podporo VPN.

Odlično opravijo tudi deblokiranje spletnih mest za omejeno pretakanje, na primer ZDA Netflix ali BBC-jev iPlayer, podpirajo skupno rabo datotek in so celo združljivi s brskalnikom Tor. Skratka, NordVPN naredi skoraj vse.

Prednosti
 • Odlična zasebnost z nič zapisovanja
 • Veliko (in vedno večje) omrežje strežnikov
 • Dobra zmogljivost povezave
 • Posebni strežniki (vključno z dvojnim VPN, prikrito in Tor preko VPN)
 • Čist, enostaven odjemalec
 • Sodeluje z Netflixom in večino drugih pretočnih storitev
 • Omogoča Torrenting in P2P
 • Ponuja namenske naslove IP
Slabosti
 • Brez delitve tuneliranja
 • Nekoliko dragoceni pri kratkoročnih načrtih

Najboljši VPN brez dnevnika: NordVPN je švicarski vojni nož ponudnikov VPN. Skoraj nič ne morejo storiti. Imajo tudi močan dokaz, da podkrepijo svoje trditve brez zapisovanja. Za zasebnost, varnost in resnično svobodo v spletu je NordVPN odlična izbira (zlasti glede na cenovno ugodno storitev).

2. VyprVPN

Logotip VyprVPN

VyprVPN, ki se nahaja v Švici, ni bil vedno VPN-jeva storitev. Sredi leta 2018 pa se odločijo, da bodo to spremenili. Po mesecih dela, ki mu je sledila obsežna neodvisna revizija, so se spremenili v enega najbolje pregledanih VPN-jev z ničelnim dnevnikom na trgu.

VyprVPN ima več kot 700 strežnikov na 73 lokacijah in v nasprotju s številnimi drugimi ponudniki je lastnik vsakega od njih. To pomeni, da ni posrednikov ponudnika gostovanja za še boljšo varnost podatkov, pa tudi vrhunske zmogljivosti.

Njihova odlična uporabniška aplikacija deluje z različnimi napravami, vključno z več priljubljenimi domačimi usmerjevalniki interneta. Za zaščito več naprav je dovoljenih do pet hkratnih povezav.

Vstavite 256-bitno šifriranje prek OpenVPN, njihovega lastniškega protokola Chameleon, ki vam omogoča, da zaobidete omejevalna omrežja (vključno z velikim požarnim zidom Kitajske), podporo P2P in možnost pretakanja geo-blokirane vsebine, in dobili ste recept za eno odličen ponudnik VPN brez prijave.

Prednosti
 • Za popolno zasebnost ni preverjeno beleženja
 • Odlična izbira protokolov in nastavitev šifriranja
 • Na stotine strežnikov z veliko raznolikostjo lokacij
 • Intuitiven, večplastni odjemalec, ki ga je enostavno uporabljati
 • Odblokira Netflix, BBC iPlayer in druge
 • Omogoča P2P in hudourniški promet
 • Gosti lastne strežnike (brez tretjih oseb)
Slabosti
 • Ni načina za plačilo anonimno
 • Območje VPN ni na voljo v osnovnem načrtu

Odlična zanesljivost: Če imate v lasti vse svoje strežnike, je veliko lažje biti pravi VPN log z ničlo, in VyprVPN to počne ravno to. Z izjemno zmogljivostjo, dobro podprto stranko in celo 3-dnevno brezplačno preskusno različico je to eno zasebno zasebno zasebno omrežje, s katerim ne morete iti narobe.

3. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

Če iščete ponudnika VPN brez dnevnega dnevnika, ki je prisoten povsod po svetu, je ExpressVPN odlična izbira. Na koncu šteje, da je njihovo omrežje obsegalo 3000+ strežnikov v 95 državah, zato so njihove možnosti povezave tako dobre, kot jih dobimo za storitev brez rokovanja..

Uspešnost strežnika, kot lahko pričakujemo pri uveljavljenem ponudniku, je odlična. Ponujajo tudi 256-bitno šifriranje, zato hitrosti ne žrtvujete zaradi varnosti.

Zahtevki podjetja ExpressVPN brez beleženja so bili preverjeni konec leta 2017, ko so turške oblasti lovile podatke o dejavnostih uporabnikov in niso bile zadovoljne z odgovorom “Ne hranimo dnevnikov” zasegle več njihovih strežnikov. Na teh strežnikih oblasti niso našle natanko nič: nič dnevnikov, nobenih uporabniških podatkov. Tu je izjava ExpressVPN o tej zadevi.

Poleg odlične zasebnosti in anonimnosti ExpressVPN ponuja tudi številne funkcije, vključno z enostavno uporabo aplikacije, funkcionalnostjo stikala za ubijanje, zasebnimi strežniki DNS in celo s split-tunnelingom, ki vam omogoča, da nadzirate internetni promet tako, kot se vam zdi primerno. Seveda odklenejo tudi vsebino, ki je omejena na geo.

Prednosti
 • Odlična in intuitivna stranka
 • Močna back-end tehnologija
 • Veliko strežnikov in lokacij strežnikov
 • Hitre in enakomerne hitrosti povezave
 • Deluje z ameriškim Netflixom
 • Vrhunska podpora strankam
Slabosti
 • Nekaj ​​združenih zapisov
 • Ni najcenejši

Robustni vsestranski: ExpressVPN, ki je najbolj ocenjen ponudnik VPN, je skoraj popolna kombinacija hitrosti, zanesljivosti in zasebnosti. Podprta jim je 30-dnevna garancija za vračilo denarja in najboljša 24/7 podpora strankam v poslu.

4. CyberGhost

Logotip CyberGhost

Romunski CyberGhost ponuja odlično VPN storitev brez dnevnika, in to po ceni, za katero se lahko ujema nekaj ponudnikov.

CyberGhost kot dokaz svojega statusa brez zapisovanja podatkov objavlja letna poročila o preglednosti. To počnejo že vse do leta 2011.

CyberGhost ima dolg seznam strežnikov in se ponaša z 7100 v več kot 90 državah. Zaradi teh številk je njihovo omrežje eno največjih. Delovanje v tem merilu omogoča CyberGhostu ponudbo odlične hitrosti in zanesljivosti, ne glede na to, na katero lokacijo se povežete.

Z odjemalcem, ki je preprost za uporabo CyberGhost, lahko hkrati povežete do sedem naprav in jih vse zaščitite s 256-bitnim AES šifriranjem vojaškega razreda prek protokola OpenVPN. Če želite popraviti stvari, je veliko koristnih funkcij, ki jih lahko tudi izkoristite.

Ena od oglaševanih prednosti CyberGhosta je njihova sposobnost, da zberejo geo-bloke v pretočni vsebini in zagotovo dostavijo. Imajo več specializiranih strežnikov s točno takim namenom. Netflix in BBC iPlayer VPN preprečujeta prizadevanja.

Prednosti
 • Zelo beleženje za maksimalno zasebnost
 • Odlična distribucija strežnikov z več kot 7100 strežniki v 90 državah
 • Zelo visoke hitrosti povezave
 • Sodeluje z ameriškimi Netflix in BBC iPlayer
 • Omogoča mučenje P2P
 • Dolga 45-dnevna garancija za vračilo denarja
Slabosti
 • Matična družba z vprašljivim ugledom
 • Ročna nastavitev OpenVPN
 • Ne deluje s Kitajske

Najboljši proračunski VPN brez proračuna: CyberGhost je hitra in zanesljiva storitev VPN, ki vam bo omogočala pretakanje vsebine od koder koli na svetu. Ne vodijo dnevnikov in se ne sramežljivo predstavljajo dokaze o svojih prizadevanjih. Če izkoristite njihovo trenutno promocijo, so tudi eden najcenejših VPN-jev na tem seznamu.

5. Surfshark

Surfshark logotip

Ker je Surfshark relativno nov, še ni najbolj znan ponudnik VPN brez dnevnika. Vendar so prepričani, da so svojo storitev zgradili od vsega začetka, upoštevajoč vašo zasebnost in varnost. E-poštno sporočilo, vezano na vaš račun, je posamezen podatek, ki ga shranijo.

Vsi strežniki Surfsharka (več kot 1040 v 63 državah) ponujajo 256-bitno šifriranje prek OpenVPN ali IKEv2 s SHA512 avtentikacijo in 2048-bitno izmenjavo DHE-RSA s PFS. V navadni angleščini se varnost ne izboljša.

Hitrosti strežnika utripajo hitro in v kombinaciji z zmožnostjo Surfsharka, da obide omejitve glede geografske vsebine, to ničelno beleženje VPN-ja postavi sanje.

Naročnik je preprost in zelo intuitiven. Kljub temu je na voljo še veliko naprednih funkcij, ki so lepo razporejene, če se počutite avanturistične, vključno z možnostmi povezave z več skoki, stikalom za izklop, zasebnimi nastavitvami DNS, zaščito pred puščanjem DNS in celo protokolom za kamuflažo.

Ko se povežete z omrežjem Surfshark, ste zaščiteni tudi z vgrajenimi rešitvami za blokiranje oglasov, zlonamerne programske opreme in lažnega predstavljanja za varnost po vsem.

Pri Surfsharku je veliko podobnega in zdi se, da so vedno boljši, ko pogledam. In sem že omenil, da lahko hkrati povežete tudi neomejeno število naprav?

Prednosti
 • Odlična zasebnost in varnost brez beleženja
 • Odlična zmogljivost strežnika
 • Odblokira Netflix, BBC in številne druge
 • Enostaven za uporabo odjemalca
 • Neomejene hkratne povezave
 • Podpora za hudournike
 • Poceni
Slabosti
 • Neskladna hitrost na nekaj lokacijah
 • Dokaj počasna podpora strankam

Odlične zmogljivosti: Surfshark je ponudnik VPN brez beleženja, ki ponuja izjemno vrednost. Od neprepustne zasebnosti in hitrih strežnikov do dolgega seznama funkcij in neomejenih povezav resnično dobite veliko. Ponujajo tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, tako da obstaja malo tveganj, da jih vzamete za zavoj.

Kateri VPN-ji vodijo dnevnike?

Za vsak VPN, ki ne vodi dnevnikov, obstaja pol ducata. Kakšne vrste podatkov hranijo, se razlikujejo, vendar vsi nekaj spremljajo.

Večina teh ponudnikov se ne prijavi zlonamerno ali na skrivaj. Običajno so dokaj odprti in natančno opisujejo, katere podatke hranijo v svojih pogojih storitve ali pravilniku o zasebnosti.

Če je vodnik ponudnika VPN, ki vodi dnevnike, ne pomeni nujno konca sveta. Če pa to storite, vedite, da bodo tam zunaj podatki, ki jih je mogoče uporabiti za povezavo z vašimi spletnimi dejavnostmi.

Če torej iščete popolno zasebnost, se je treba izogibati tem VPN-jem.

Ace VPNAstrillAvast Secureline
AVG VPNBetternetBitdefender
Brskalnik VPNNapolnjenDotVPN
Encrypt.meF-Secure FreedomeHexaTech
Skrij moj IPSkrijMyAss!Hola
Ščit omrežne točkeHoxx VPNMcAfee varna povezava VPN
Opera VPNOvpnSpiderPsifon
PureVPNSabre VPNSeed4me
PospešiThunder VPNtigerVPN
TouchVPNTurbo VPNUltrasurf
Sprostitveni mehanizemVPN 360Vrata VPN
VPN In TouchVPN NeomejenoVPN.AC
VPNHubX-VPNZenMate

Kakšne informacije lahko beležijo VPN-ji?

Obstajajo štiri vrste informacij, ki jih lahko shrani VPN brez strogega pravilnika o beleženju.

 • Dnevniki uporabe

  Ti lahko vključujejo karkoli s podrobnega seznama spletnih mest, ki jih obiskujete na strežnike, na katere ste povezani, in celo vsa gesla, ki jih pošljete na negotovih spletnih obrazcih (čeprav je to danes izjemno redko).

  Redko jih hranijo, vendar so dnevniki uporabe vrsta zapisov, ki jih lahko ponudnik VPN zbira, če jim to naloži sodišče in so pristojne za to, da od njih zahtevajo.

 • Dnevniki povezav

  Manj podroben kot dnevnik uporabe lahko dnevnik povezav vključuje vaš resnični naslov IP, čas, ko se je povezava začela, ko ste prekinil povezavo, in pasovno širino, ki ste jo porabili (ali kakšno kombinacijo).

  Z dnevniki povezav lahko zainteresirana stranka predvaja povezave s podatki, pridobljenimi s spletnih mest in spletnih storitev, ki ste jih uporabili, ter izsledi vse vaše dejavnosti takoj do vas.

 • Dnevniki v realnem času

  Vse storitve VPN, tudi storitve brez dnevnika, imajo dnevnike v realnem času. So samo stranski proizvod načina delovanja strežnikov VPN in pomagajo ponudnikom pri odpravljanju povezav in vzdrževanju kakovosti storitev.

  Ponudnik VPN brez dnevnika teh dnevnikov ne bo dolgo hranil (govorimo minut ali ure) niti jih ne bo zapisal v shrambo. V vsakem primeru dnevniki v realnem času ne bi smeli vsebovati podatkov, ki jih je mogoče prepoznati uporabnika.

 • Dnevniki strežnika

  Tudi če ponudnik VPN ne vodi nobenih dnevnikov, najverjetneje deluje strojna oprema strežnika, ki jo uporabljajo kot del svojega omrežja. Te vrste zapisov bi morale vsebovati samo podatke, ki so pomembni za delovanje opreme, in ne o tem, kako se uporablja.

  Pri ponudnikih brez dnevnika, ki imajo svoje strežnike, to tudi ni vprašanje. Za druge je nekaj, kar se morajo zavedati (ne pa, da bi jih prestrašili).

Lahko zaupam VPN-ju?

Kot pri vseh drugih vrstah storitev se tudi vi zanašate na tistega ponudnika VPN, ki ga boste izbrali, da bo obdržal besedo in sledil svojim lastnim pravilnikom. Ni neposrednega načina, kako lahko veste, ali ponudnik krši njihovo garancijo brez beleženja, in ko to ugotovite, je verjetno prepozno.

Dobra novica je, da imajo ponudniki VPN brez dnevnika nekaj razlogov, da držijo besedo. Lahko bi se soočili s katastrofalno škodo ugledu, če bi ga ujeli kršiti svojo politiko. Prav tako stane denar za beleženje podatkov in upravljanje z njimi, in raje ne porabijo denarja.

Če je dokazano, da se VPN ne prijavi, bodisi z neodvisno revizijo, na sodišču, z zasegi strežnika ali s številnimi drugimi načini, kako bi to lahko storili, je to tudi zelo pozitiven znak.

Če vas skrbi, da se ponudnik VPN ne drži svojih pravil brez beleženja, bodite pozorni na naslednje rdeče zastave:

 • Uporabniki, ki poročajo o prejemanju opominov zaradi kršenja avtorskih pravic in obvestil o DMCA, kljub uporabi VPN
 • Ponudnik VPN deluje v pristojnosti, ki lahko prisiljava k zbiranju podatkov
 • Ponudnik, ki se zanaša na virtualizirane strežnike in ne na fizične
 • Nasprotujoče si trditve o prijavi v Pogoje storitve ali Pravilnik o zasebnosti

Če odkrijete karkoli od zgoraj navedenega v zvezi s ponudnikom VPN-ja, je najvarnejša stava, da se premaknete na drugo storitev.

Ohranite svojo spletno zasebnost z Zero Log VPN

V spodnji vrstici je uporaba VPN-jev brez roba, kar je najboljši način za zagotovitev, da nihče ne zbira podatkov o tem, kaj počnete v spletu. In kateri koli ponudnik na najboljšem seznamu VPN brez dnevnika vam bo služil zelo dobro.

To seveda ne pomeni, da se je treba izogibati vsem drugim ponudnikom. Potrebno je le skrbno skrbeti, preden jim popolnoma zaupate.

Če vas zanima kateri koli od VPN-jev, ki ga omenjam tukaj, ne pozabite, da ne glede na letni čas lahko eden ali več teh ponudnikov ponudi odlične popuste. Internetna zasebnost in anonimnost po odlični ceni? To bom vzel vsak dan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me