Najboljši VPN-ji za Nemčijo v letu 2020

Prikazana slika za najboljši VPN Nemčija


Uporaba VPN v Nemčiji narašča in razumljivo je tako. VPN-ji so odlično orodje za zagotavljanje zasebnosti na spletu, preprečevanje vladnega nadzora, ogled vsebine z omejenim geografskim dostopom in nalaganje hudournikov.

Kljub temu je veliko izbire, in iskanje množice ponudnikov med množico, ki bo zagotavljalo vrhunsko zmogljivost, varnost in spletno svobodo po dostopni ceni, ni vedno tako enostavno.

Ampak zato sem tukaj. VPN-ji so tisto, kar počnem. Preizkusim jih, potisnem do njihovih meja in prepoznam njihove prednosti in slabosti. Spodaj boste našli pregled najboljših VPN-jev za Nemčijo.

Ni pomembno, ali ste v Nemčiji in želite pridobiti neomejen in varen dostop do spletnih mest in storitev po svetu ali ali zunaj države poskušate pretakati nemške televizijske kanale, kot sta ARD ali ZDF. Ti VPN-ji bodo dostavljeni.

Pregled najboljših VPN-jev za Nemčijo

V primeru, da je seznam najboljših nemških VPN-jev vse, kar iščete, in vas podrobnosti ali branje celotnega članka ne zanima, je tu hiter pregled najboljših ponudnikov.

 1. CyberGhost

  Preprosto za izbiro in uporabo, s strogo politiko brez beleženja, impresivno varnostjo in hitrostmi ter velikim strežniškim omrežjem. Ena najboljših vrednosti naokoli.

 2. NordVPN

  Dobro ceno ponudnik, ki vse to naredi. Ima eno največjih omrežij, odlično zasebnost, napredne varnostne funkcije in dosleden dostop do geo-blokirane vsebine.

 3. PureVPN

  Uveljavljena VPN storitev s hitrimi strežniki v obsežnih 131 državah. Ima zanesljivo pretakanje tujih vsebin in široko podporo za naprave za zelo nizke stroške.

 4. ExpressVPN

  Zanesljivo podjetje s hitrimi in varnimi strežniki, brez beleženja podatkov ter izpopolnjeno in enostavno za uporabo odjemalca. Prihaja z odličnimi vprašanji, 30-dnevno jamstvo vračila denarja.

 5. Surfshark

  Novejša VPN storitev, ki ponuja vse, kar potrebujete za zelo nizko ceno. Ima odlične varnostne možnosti, enostaven za uporabo stabilnega odjemalca in omogoča neomejene povezave.

Zakaj uporabljati VPN v Nemčiji

Čeprav ima Nemčija močno vkoreninjeno nagnjenost k zasebnosti in varnosti podatkov, še vedno obstaja veliko razlogov, da bi kot uporabnik interneta tam želeli uporabljati VPN.

Nemčija je del globalnega nadzornega kolektiva, znanega kot 14 oči. To pomeni, da morajo za to zavezati, da zbrane podatke obveščajo z drugimi državami članicami (vključno z ZDA in Veliko Britanijo).

In zagotovo obstajajo informacije, ki jih želite deliti.

Nemška zvezna obveščevalna agencija BND ima obsežne vohunske pristojnosti in aktivno spremlja internetno dejavnost. Na zahtevo lahko dobite do deset tednov zabeležene uporabniške podatke iz katerega koli od ponudnikov internetnih storitev (kar je očitno informacija, ki jo morajo ponudniki internetnih storitev beležiti in hraniti).

Nemčija ima tudi stroge zakone v zvezi s prenosom ali deljenjem avtorsko zaščitenega gradiva. Država ima tudi zmerno dvoumno politiko poštene uporabe, zaradi česar je tvegano, da tudi zakoniti uporabniki avtorskih del ravnajo s takšnimi datotekami.

Skupaj so ti razlogi samo dovolj prepričljivi argumenti za uporabo VPN v Nemčiji. Toda počakaj, obstaja še več.

Drug velik razlog za uporabo VPN v Nemčiji je izogibanje nekaterim najbolj agresivnim omejitvam spletne vsebine na svetu. Nemška sodišča so bila v preteklosti zelo naklonjena imetnikom pravic, saj so v enem trenutku blokirala velik del YouTube videoposnetkov zaradi licenčnih vprašanj.

Uporaba VPN za izogibanje omejitvam vsebine ima tudi srečen stranski učinek, saj uporabnikom omogoča ogled regionaliziranih različic svojih najljubših pretočnih platform kot je Netflix. Omogoča tudi ogled vsebine iz storitev za posamezne države, kot sta BBC iPlayer (samo za UK) in Hulu (samo za ZDA).

V določenem smislu je VPN kot potni list v svet novih in neomejenih zabavnih vsebin.

Kaj iskati v nemškem VPN-ju

Na voljo je veliko možnosti VPN, ki jih lahko izbirajo nemški uporabniki, vendar niso vsi ustvarjeni enako. Če se boste želeli odločiti za to izbiro, je treba preučiti, kaj je treba iskati.

 • Več strežnikov v Nemčiji

  Če želite v zasebnem omrežju v Nemčiji uporabljati zasebnost in dodatno varnost, boste želeli, da bodo strežniki VPN blizu. Večje kot je število strežnikov, razpršenih po več nemških mestih, tem bolje. To bo pomagalo zagotoviti najboljšo možno povezavo in internetno izkušnjo.

 • Strežniki v drugih državah

  Če želite uporabiti VPN v Nemčiji za dostop do spletnih mest, ki so na voljo samo v drugih državah, bodo morali strežniki, ki se nahajajo tam. Če ne morete predvideti, katere države vas bodo zanimale, izberite ponudnika s čim širšim razponom možnosti.

 • Stabilne in visoke hitrosti povezave

  Če želite ohraniti dobro spletno uporabniško izkušnjo, potrebujete hiter VPN. Obdobje Če storitev ne ponuja hitrih povezav, ki so dovolj stabilne, da podpirajo stvari, kot so prenose in pretakanje videoposnetkov visoke ločljivosti, boste toliko manj verjetno, da boste vsakič, ko boste morali to storiti, uporabljali svoj VPN in kremplje..

 • Stroge politike brez beleženja

  Kot smo že omenili, je Nemčija stroga do vprašanj, kot so trditve o avtorskih pravicah. Za pravilno zaščito z VPN je pomembno, da izberete ponudnika brez dnevnikov, tako da, če oblasti trkajo, preprosto nimajo česa deliti.

 • Podpora P2P

  Če želite uporabljati P2P aplikacije prek VPN, medtem ko ste v Nemčiji, se prepričajte, da ponudnik dovoljuje uporabo teh storitev. Čeprav večina počne, to ni dano.

 • Odlična šifriranje in varnost

  Ker so VPN varnostna orodja, morate izbrati tudi ponudnika, ki ponuja najsodobnejšo šifriranje in zaščito pred puščanjem DNS. Če je mogoče, bi moral izbrani VPN zagotoviti tudi funkcijo preklopa, ki preprečuje brskanje po nepričakovanih prekinitvah povezav.

Pri izbiri VPN-ja je še nekaj drugih dejavnikov, čeprav so glavni zgoraj navedeni. Glede na vaše posebne potrebe boste morda tudi brez nekaterih od teh funkcij. Kljub temu jim bodo najboljše storitve VPN za Nemčijo vseeno ponudile, in tukaj ni nič takega, kar bi bilo dobro.

Najboljši VPN-ji za Nemčijo

Zdaj ko vemo, kaj iščemo, je čas, da se lotimo poslovanja. Brez dodatnega veselja, tukaj so najboljše storitve VPN, ki se uporabljajo v Nemčiji.

1. CyberGhost

Logotip CyberGhost

Če še niste slišali za CyberGhost, je to morda zato, ker so bili do nedavnega razmeroma majhni ponudniki. Zdaj so VPN z enim največjih odtisov v industriji in v tem primeru je to dobra stvar.

Njihovo omrežje je množično s sedežem v Romuniji in se ponaša z več kot 7100 strežniki v 90 državah (s samo 684 strežniki v treh mestih v Nemčiji). Zaradi tega so odlična izbira za nemške uporabnike, saj vam ne bo primanjkovalo možnosti povezave.

Poleg tega ima CyberGhost strogo politiko brez zapisovanja, ponuja 256-bitno šifriranje AES prek protokola OpenVPN in ima visoke hitrosti povezave.

CyberGhost je pred kratkim dodal tudi specializirane strežnike, ki lahko dosledno odblokirajo Netflix in podobne storitve pretakanja, kot je britanski BBC iPlayer, zaradi česar so ena izmed boljših možnosti za dostop do geoblokirane vsebine.

Prednosti
 • Zelo beleženje za maksimalno zasebnost
 • Odlična distribucija strežnikov z več kot 7100 strežniki v 90 državah
 • Zelo visoke hitrosti povezave
 • Sodeluje z ameriškimi Netflix in BBC iPlayer
 • Omogoča mučenje P2P
 • Dolga 45-dnevna garancija za vračilo denarja
Slabosti
 • Matična družba z vprašljivim ugledom
 • Ročna nastavitev OpenVPN
 • Ne deluje s Kitajske

Najboljši VPN za Nemčijo: CyberGhost ponuja vse, kar pričakujete od vrhunskega VPN-ja. Zahvaljujoč trenutnim paketom ponudb CyberGhost so tudi eden najbolj poceni ponudnikov na tem seznamu in vam celo zagotavljajo 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja v industriji. Nekaj ​​drugih storitev ponuja celoten paket za nemške uporabnike VPN.

2. NordVPN

NordVPN logotip

Panamski NordVPN je hitro zgradil storitev VPN, ki jo je treba upoštevati. Preprosto povedano, vse imajo. Za začetek vodijo zelo impresivno mrežo. Več kot 5600 strežnikov v 58 državah lahko pričakujete.

Njihovi strežniki omogočajo 256-bitno šifriranje AES, podpirajo OpenVPN, njihov odjemalec pa ima vgrajeno funkcionalnost čarovnic, ki ubija.

Toda NordVPN se tu ne ustavi. Ponujajo tudi dvojni VPN, podpirajo Tor preko VPN povezav in nudijo odlično hitrost in stabilnost, ki je zelo primerna za HD video streaming.

NordVPN je specializirano tudi za odblokiranje omejenih spletnih mest in neumorno deluje, da bi ves čas ohranjal dostop do Netflixa, Huluja in BBC iPlayerja.

NordVPN je z 309 strežniki v Nemčiji na dveh lokacijah in neprebojnim pravilnikom brez beleženja, švicarskim armadnim nožem ponudnikov VPN za nemške uporabnike.

Prednosti
 • Odlična zasebnost z nič zapisovanja
 • Veliko (in vedno večje) omrežje strežnikov
 • Dobra zmogljivost povezave
 • Posebni strežniki (vključno z dvojnim VPN, prikrito in Tor preko VPN)
 • Čist, enostaven odjemalec
 • Sodeluje z Netflixom in večino drugih pretočnih storitev
 • Omogoča Torrenting in P2P
 • Ponuja namenske naslove IP
Slabosti
 • Brez delitve tuneliranja
 • Nekoliko dragoceni pri kratkoročnih načrtih

Ali to vse: Če iščete VPN, ki bi naredil vse dobro, je NordVPN odlična izbira. Vsak uporabnik bo cenil njegovo odlično varnost in visoke hitrosti povezave – vse to po zelo ugodni ceni.

3. PureVPN

PureVPN logotip

PureVPN je veteran industrije in je že od leta 2007. Sedež ima v Hong Kongu in ima približno najobsežnejšo mrežo, ki jo boste našli, s strežniki v 131 državah. Skoraj ni nikjer na svetu, kamor ne dosežejo, in tudi njihovi strežniki so hitri.

Od teh strežnikov jih je 201 v Nemčiji, razporejenih po petih različnih mestih. Imajo tudi strojno opremo, posebej optimizirano za geografsko omejeno pretakanje, zaradi česar so idealni za Nemce, ki si želijo ogledati tuje video vsebine.

Poleg njihovega omrežja ta ponudnik ločuje tudi njihova podpora za več kot 50 različnih platform in naprav. Če se poveže z internetom, lahko na njem zaženete PureVPN.

PureVPN ponuja 256-bitno šifriranje AES, ima funkcijo za ubijanje stikal, njihova enostavna uporaba odjemalca pa celo blokira oglase in viruse, ko je povezana z VPN.

Prednosti
 • Odlične hitrosti
 • Ogromno strežniško omrežje (131 držav)
 • Odblokira Netflix, iPlayer in več kot 70 drugih storitev pretakanja
 • Združljiv z več kot 50 napravami in platformami
 • Neodvisno preverjen ponudnik VPN brez dnevnika
 • Namenska možnost IP
 • Dobra vrednost
Slabosti
 • Aplikacije bi lahko uporabile malce več laka
 • Nekatere težave s povezavo

Nemška VPN najvišje vrednosti: PureVPN je odlična rešitev, če želite pretakati tuje medije ali imeti različne naprave, na katerih želite uporabljati VPN. S šifriranim industrijskim šifriranjem in adblockingom je odlična izbira, ki ponuja ugodno ceno.

4. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

Če iščete ponudnika VPN, ki je odličen vsestranski uporabnik, je ExpressVPN to. ExpressVPN ima sedež na Britanskih Deviških otokih in se ponaša s 3000+ strežniki v 95 državah, tudi na dveh nemških lokacijah.

Dodajte politiko brez beleženja, 256-bitno šifriranje in hitrost povezave, in jasno je, zakaj je ExpressVPN ustvaril moj seznam.

Z ExpressVPN ne morete storiti ničesar. Podpirajo P2P, odblokirajo spletna mesta za pretakanje in celo podpirajo deljeno tuneliranje za največji nadzor prometa.

Če imajo slabost, je to cena: ExpressVPN je najdražji ponudnik na tem seznamu. Ampak, dobro jih je vredno. In občasno ponujajo tudi prodajo.

Poleg tega dobite 30-dnevno garancijo vračila denarja, kar pomeni, da obstaja malo tveganj, da jih preizkusite.

Prednosti
 • Odlična in intuitivna stranka
 • Močna back-end tehnologija
 • Veliko strežnikov in lokacij strežnikov
 • Hitre in enakomerne hitrosti povezave
 • Deluje z ameriškim Netflixom
 • Vrhunska podpora strankam
Slabosti
 • Nekaj ​​združenih zapisov
 • Ni najcenejši

Odličen ugled: Če želite ponudnika, ki ponuja odlično zasebnost in anonimnost, dobro podporo 24/7 in ima trden sloves, je ExpressVPN pot. Celo plačilo z Bitcoin sprejemajo, če se želite izogniti običajnim transakcijam in povečati svojo zasebnost.

5. Surfshark

Surfshark logotip

Sorazmerno novinec panoge VPN, Surfshark, je zelo vreden pogledati katerega koli nemškega kupca VPN. Za začetek upravljajo s strežniškim omrežjem 1040+, ki se širi v več kot 63 državah, med njimi seveda tudi v Nemčijo.

Podobno kot ExpressVPN tudi Surfshark deluje zunaj Britanskih Deviških otokov, zunaj dosega katere koli vladne vohunske agencije. Imajo tudi strogo politiko brez prijave.

Odjemalci Surfsharka uporabljajo 256-bitno šifriranje, prek OpenVPN ali IKEv2 in uporabljajo SHA512 avtentikacijski hash in 2048-bitno DHE-RSA izmenjavo ključev s PFS. To postavlja Surfshark v sam razred glede varnosti.

Poleg tega imate na voljo dvojno podporo VPN, stikalo za uničenje, zasebne strežnike DNS, podporo za P2P in pretakanje in celo neomejene sočasne povezave odjemalcev (edini ponudnik premium, ki to stori).

Prednosti
 • Odlična zasebnost in varnost brez beleženja
 • Odlična zmogljivost strežnika
 • Odblokira Netflix, BBC in številne druge
 • Odjemalec, ki je enostaven za uporabo
 • Neomejene hkratne povezave
 • Podpora za hudournike
 • Poceni
Slabosti
 • Neskladna hitrost na nekaj lokacijah
 • Dokaj počasna podpora strankam

Neomejene sočasne povezave: Čeprav je Surfshark dokaj nov, ponujajo vse tehnične lastnosti, ki jih potrebujete. Dodajte 24-urno podporo, odlične hitrosti povezave, poceni naročninski načrt (zlasti pri trenutni ponudbi) in brezskrbno 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja in imate recept za srečne nemške VPN uporabnike.

Brezplačna uporaba VPN v Nemčiji

Čeprav je v Nemčiji mogoče uporabljati večino brezplačnih storitev VPN, to na splošno ni najboljša ideja. Kot pri mnogih tako imenovanih brezplačnih izdelkih imajo tudi brezplačni VPN-ji skrite stroške. Toda namesto plačila z denarjem plačujete s svojim časom, zasebnostjo, osebnimi podatki ali vsem zgoraj navedenim.

Nekatere storitve bodo na primer prodajale vaše uporabniške podatke za plačilo operacij in prinašale dobiček, druge pa v brskalnik vstavljajo oglase, medtem ko brskate po internetu.

In ne glede na to, kako brezplačni ponudnik zasluži svoje delovanje, varnost jih ne skrbi preveč. V primerjavi s plačljivimi VPN brezplačni ponudniki ne ponujajo skoraj takšne zaščite, kot bi jo pričakovali.

Pri plačljivih storitvah VPN, ki stanejo skoraj nič, bi to morala biti enostavna odločitev.

Torrenting v Nemčiji

Imate nekaj najstrožjih uveljavljanja avtorskih pravic na svetu, nalaganje piratskih materialov v Nemčiji je nezakonito in nevarno poslovanje. Avtorji, ki pošiljajo grozeča pisma vsem, za katere obstaja sum, da so naložili ali delili zaščiteno gradivo, so običajna navada.

Sodišča v Nemčiji so tudi razsodila, da morajo starši poročati, ko njihovi otroci storijo kršitve avtorskih pravic, zato je deljenje datotek znotraj nemških meja kot igra ruske rulete.

Zato je uporaba VPN v Nemčiji vse prej kot potrebna, če nameravate P2P uporabljati za kakršne koli namene. Tudi če so določene datoteke zakonite za skupno rabo in nalaganje, nemški sistem dovoljuje preveč zlorabe in vas malo ščiti.

Z VPN lahko kot nemški uporabnik BitTorrentja ostanete varni pred obtožbami o kršitvah avtorskih pravic in počivate brez težav.

Internetni nadzor v Nemčiji

Kljub temu, da se Nemčija močno nagiba k varnosti podatkov in zasebnosti uporabnikov, ni proti sodelovanju s tujimi obveščevalnimi agencijami. Obstajajo celo poročila, da so nemške obveščevalne agencije v zadnjih letih sodelovale pri vohunjenju v sodelovanju z ameriško nedržavno varnostno agencijo.

Zaradi tega bi kot nemški uporabnik interneta morali imeti vse razloge, da verjamete, da vaše internetne dejavnosti niso imune pred tujimi in domačimi vohuni.

Kvote so, da brez uporabe VPN-ja kot dodatnega sloja obrambe vaši podatki preprosto niso tako varni.

Nemški zakoni o hrambi podatkov

Nemčija ima enega najbolj celovitih zakonov o varstvu podatkov na svetu. Kljub temu obstaja razlog, da verjamemo, da se nemška vlada pri teh zaščitah odcepi.

Že poskušali so si prizadevati za celovite zakone o hrambi podatkov za nemške ponudnike internetnih storitev. Čeprav je njihov mandat trenutno vezan na pravdnem postopku, lahko začne veljati kadar koli.

V nasprotnem primeru se bodo vsi, ki uporabljajo internet v Nemčiji, soočili z rutinskim zbiranjem podatkov o svojih dejavnostih. Ni jasno, koliko podrobnosti bodo ponudniki internetnih storitev spremljali in shranjevali, vsekakor pa dovolj, da ustvarite precej natančno sliko tega, kar počnete v spletu.

Če bi se povezali z VPN, bi bili seveda imun na takšno zbiranje podatkov. So odličen način preprečevanja sledenja ponudnikom internetnih storitev, kar je še en razlog, da jih uporablja vse več Nemcev.

Vsebina, omejena z geografskimi omejitvami

V Nemčiji internetnih storitev, ki jih boste našli blokirane, na žalost skorajda ni konec. Med regionalnimi omejitvami Netflixa in BBC-jevega iPlayerja, omenjenimi zakonskimi lopaticami, ki velik del YouTuba onemogočajo, je minsko polje.

To je ista zgodba, če potujete zunaj države in poskušate pretakati priljubljene nemške kanale, kot sta ARD ali ZDF. Ne moreš.

Za Nemce, ki želijo dostopati do svojih najljubših spletnih mest, kadar so v tujini, svobodno raziskujejo mednarodne vsebine ali celo samo zanesljivo dostopajo do večjih svetovnih spletnih storitev, je VPN obvezen.

Če ste v Nemčiji in ne uporabljate VPN, pogrešate veliko odlične spletne vsebine.

Spodnja črta

Ne glede na to, ali živite v Nemčiji ali obiskujete nemškega državljana ali ste trenutno v tujini, vam bo vsaka VPN storitev, ki sem jo obravnaval v tem članku, dobro služila. Pomagali vam bodo pri ohranjanju spletne zasebnosti, gledali bodo geografsko omejeno vsebino in vas varovali pred vladnim nadzorom in pri uporabi storitev P2P.

Pridružite se milijonom drugih Nemcev, ki že uporabljajo VPN in uživajo v internetu tako, kot je bilo mišljeno.

Lahko vam je tudi všeč:
 • Pridobite nemški IP naslov v 5 preprostih korakih
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map