Najboljši VPN-ji za Netflix

Najboljši VPN-ji za Netflix


Večina nas verjetno že ve, da Netflix US ni enak kot Netflix UK ni enak kot Netflix Canada.

Všeč jim je dostop do vseh. In kljub razširjenemu prepričanju je VPN še vedno najboljši način za to.

To pa ne bo storil le noben VPN. Na žalost Netflix večino ponudnikov blokira.

Če želite prihraniti veliko časa in frustracij pri iskanju svojega najboljšega VPN-ja za Netflix, preprosto berete. Storitve, ki delujejo, in številne, ki jih ni, so naštete le še malo navzdol.

Malo sem odvisnik od Netflixa, vidite. In ker so VPN-ji tisto, kar počnem, mi je enostavno, da ostanem na vrhu teh informacij. Zakaj torej ne bi delili veselja.

Pregled najboljših VPN-jev za Netflix

Če vas zanimajo samo imena VPN-jev, ki jih Netflix trenutno ne blokira, jih hitro povzemam tukaj.

Kasneje je seveda veliko več informacij o vsakem ponudniku in zakaj so dobre izbire za pretakanje Netflixa. Toda včasih je čas denar in pošteno dovolj.

 1. NordVPN

  Najboljši VPN za Netflix. Deluje zelo zanesljivo z vsako večjo knjižnico Netflix. Strelo strehi za pretakanje visoke ločljivosti. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

 2. Surfshark

  Super hitri strežniki. Odblokira vsak Netflix katalog. Samo ponudnik, ki dovoljuje neomejene sočasne povezave. Poceni in velika vrednost.

 3. CyberGhost

  Specializirani strežniki, optimizirani za Netflix ZDA, Veliko Britanijo, Nemčijo in Francijo. 45-dnevna garancija vračila denarja v industriji. Še ena odlična izbira za vrednost.

 4. ExpressVPN

  Veliko omrežje z zanesljivim dostopom do Netflixa. Odlična zmogljivost strežnika. Koristna in dobro poznana 24-urna podpora za stranke.

 5. VyprVPN

  Odlična zmogljivost za brez težav brez pretakanja. Uporabno osebje za podporo. Hitro odpravite vse strežnike, ki jih je Netflix blokiral.

Kako gledati Netflix z VPN

Streaming Netflix prek VPN je presenetljivo enostaven, če imate pravo storitev, ki trenutno ni na seznamu blokiranih VPN Netflixov. Tukaj je tisto, kar morate storiti.

 1. Izberite dobro Netflix VPN

  Prvi korak je seveda dostop do VPN-ja, ki deluje z Netflixom. Te ponudnike sem že omenil, vendar zaradi popolnosti:

  • NordVPN
  • Surfshark
  • CyberGhost
  • ExpressVPN
  • VyprVPN

  Vsi ti VPN-ji imajo vsaj 30-dnevno garancijo vračila denarja – CyberGhost pa je daljši tudi pri 45 dneh – zato imate dovolj časa, da jih preizkusite brezplačno in se prepričate, da so tisto, kar iščete.

 2. Nastavite aplikacijo VPN

  Ko imate dostop do Netflix VPN, je drugi korak prenos in namestitev odjemalca.

  Vsak ponudnik ima na svojem spletnem mestu razdelek aplikacij VPN – običajno dostopen v glavnem meniju – kjer najdete programsko opremo za vse podprte naprave in operacijske sisteme.

  Na seznamu bodo vedno Windows, macOS, iOS in Android. Vendar veliko VPN-jev ponuja tudi aplikacije za druge združljive naprave Netflix, kot so pametni televizorji, različne TV-omarice in Amazonova požarna televizija.

  Vseh pet ponudnikov, ki jih navajam tukaj, ponuja tudi podporo za klepet v živo, če potrebujete malo pomoči pri nastavitvi.

 3. Izberite in se povežite s strežnikom VPN

  Z aplikacijo VPN, nameščeno v vaši napravi, jo zaženite in izberite strežnik, s katerim se želite povezati.

  Država strežnika se mora ujemati z knjižnico Netflix, do katere želite dostopati. Z drugimi besedami, za Netflix US izberite ameriški strežnik. Za Netflix UK izberite enega v Združenem kraljestvu.

  Nekateri ponudniki, kot je CyberGhost, imajo specializirane strežnike Netflix. Če so na voljo, jih uporabite.

  Ko izberete strežnik, se povežite z VPN.

 4. Oglejte si svoje priljubljene na Netflixu

  Končno zaženite Netflix – bodisi v brskalniku ali prek namenske aplikacije – izberite nekaj za ogled, posedanje in uživanje.

  NordVPN deblokira Netflix

  Netflix bi moral delovati tako, kot če ne uporabljate VPN, edina izjema je, da lahko zdaj dostopate do druge razstavne knjižnice kot na trenutni lokaciji.

Kako izbrati VPN za Netflix

Kadar koli iščete VPN za pretakanje Netflixa, da bi dobili najboljšo možno izkušnjo, mora služba potrditi vsa naslednja polja:

 1. Netflix ne blokira VPN

  Čeprav je to verjetno očitno, bom vseeno povedal – predvsem zato, ker ni tako enostavno, kot se sliši.

  Od začetka leta 2016 Netflix vlaga ogromna sredstva za zaznavanje in prekinitev VPN povezav. Večina ponudnikov se je bodisi odpovedala boju z njimi ali pa javno ne oglašujejo svojih zmogljivosti Netflix, da ne bi pritegnili pozornosti.

  Če želite najti VPN, ki deluje, boste morali nekaj kopati. Uporabite lahko tudi eno od storitev, navedenih na tej strani – preverjene so kot v redu in vedno posodobljene.

 2. VPN strežniki v državi, ki jo želite odkleniti

  VPN, ki ga izberete, mora imeti strežnike v državi, do katere knjižnice Netflix želite dostopati. Če boste gledali Netflix Canada, vaš VPN potrebuje kanadske strežnike itd.

  Večina nas verjetno želi pretakati Netflix US, saj ima najobsežnejšo knjižnico. Če ste to vi, vam ne bo treba biti zelo trdi – vsak napol spodoben ponudnik bo imel strežnike tam.

  Če pa iščete Netflix Japonsko, VPN z japonskimi strežniki ne bi smeli biti dani.

 3. Hitra in zanesljiva povezava

  Samo povezovanje z Netflixom ne bo prineslo nič dobrega, če je povezava VPN prepočasna, da bi lahko kaj gledali. Hiter VPN z ničelnimi omejitvami podatkov je obvezen.

  To je edini način, da se hitro pretaka visoko, ne da bi se na vsakih 30 sekund pojavil moteč odbojnik zaslona.

 4. Več sočasnih povezav

  Če za gledanje Netflixa ne boste edini, ki uporablja VPN, potrebujete ponudnika, ki vam omogoča povezovanje več naprav hkrati.

  Tako lahko vsi doma – ali kjer koli v svetu trenutno so – gledajo, kaj hočejo, kadar hočejo, ne da bi koga drugega motili.

 5. Odlična podpora strankam

  Ne glede na to, kako tehnološko smo pametni, vsi zdaj potrebujemo malo pomoči. Težave se lahko pojavijo kadar koli in podpora klepetu v živo je potrebna.

  Zaupaj mi. Nekaj ​​stvari je bolj moteče od priljubljene oddaje Netflix, ki se nenehno širi in mora čakati 24 ur, da se odzove podporna ekipa ponudnika VPN.

Vsak VPN, ki ga predlagam kot dobro možnost za Netflix, bo vedno izpolnjeval vseh zgornjih pet točk.

Kako najdem VPN-je za Netflix

Da bi VPN smatral kot dobro izbiro za Netflix, mora najprej izpolniti pet točk, ki sem jih navedel zgoraj. Če ne gre, se samodejno ugasne.

Nato vsak ponudnik uporabim za dostop do Netflixa v osmih priljubljenih: ZDA, Veliki Britaniji, Avstraliji, Kanadi, Franciji, Nemčiji, na Japonskem in Nizozemskem.

Če VPN nima namenskega strežnega strežnika za določeno lokacijo, namesto tega izberem naključni strežnik v državi. Čim manj poskusov najde, ki odblokira Netflix, toliko bolje.

Najboljši VPN-ji za Netflix

Od desetine VPN-jev, ki jih redno testiram, je pet spodaj trenutno najboljših VPN-jev za Netflix.

1. NordVPN

NordVPN logotip

Netflix katalogi so potrdili, da delujejo: ZDA, Velika Britanija, Avstralija, Kanada, Francija, Nemčija, Japonska, Nizozemska

NordVPN deblokira Netflix, kot je bilo leto 2014 – veliko preden je prišla prepoved VPN. Ob prvem poskusu sem lahko našel delujoč strežnik v vsaki od osmih držav, ki sem jih preizkusil.

NordVPN ima 80 lokacij v 58 državah z obsežno strežniško mrežo. Z drugimi besedami, lahko se povežete s katero koli knjižnico Netflix, ki jo želite.

Hitrosti strežnika so odlične. S povprečjem 69,1 Mb / s na vseh preizkušenih lokacijah pretakanje celo Netflixove kakovosti HD HD ni problem.

NordVPN omogoča do šest povezanih naprav hkrati. Njihov odjemalec podpira Windows, macOS, Android, iOS in Linux ter ponuja razširitve brskalnika za Chrome in Firefox (zadnja dva tudi odblokirata Netflix).

Ponujajo odlično vrednost – še posebej, če izkoristite njihove globoke popuste – vse naročnine na NordVPN imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja za nekaj dodatnega miru.

Potem je tu na voljo prijazna podpora za NordVPN, ki je na voljo 24/7 prek klepeta v živo ali e-poštnega sporočila, ki vam več kot z veseljem pomaga pri vzpostavljanju in delovanju z Netflixom – ali karkoli drugega, za kar želite uporabiti VPN.

Prednosti
 • Odlična zasebnost z nič zapisovanja
 • Veliko (in vedno večje) omrežje strežnikov
 • Dobra zmogljivost povezave
 • Posebni strežniki (vključno z dvojnim VPN, prikrito in Tor preko VPN)
 • Čist, enostaven odjemalec
 • Sodeluje z Netflixom in večino drugih pretočnih storitev
 • Omogoča Torrenting in P2P
 • Ponuja namenske naslove IP
Slabosti
 • Brez delitve tuneliranja
 • Nekoliko dragoceni pri kratkoročnih načrtih

2. Surfshark

Surfshark logotip

Netflix katalogi so potrdili, da delujejo: ZDA, Velika Britanija, Avstralija, Kanada, Francija, Nemčija, Japonska, Nizozemska

Zmagovalec za najboljši VPN za Netflix je Surfshark. Odblokira storitev pretakanja prav tako kot NordVPN, vendar se konča na drugem mestu zaradi nekoliko manjšega seznama strežnikov.

Surfshark trenutno ponuja več kot 1040 strežnikov v 63 državah. Kljub temu je na voljo vsaka lokacija s knjižnico Netflix, ki je vredna dostopa.

Zmogljivost je veliko boljša, kot je potrebna za pretakanje z visoko ločljivostjo, s povprečno hitrostjo 64,3 Mb / s na osmih testiranih mestih.

Ena stvar, ki Surfshark loči od vseh drugih Netflix VPN, je ta, da omogoča neomejeno hkratno povezavo. Tudi če imate 12-člansko družino, lahko vsak hkrati počne svoje stvari.

Kot je podrobno opisano v mojem pregledu Surfshark, je odjemalska programska oprema čista in mrtva, preprosta za uporabo. Vse naročnine imajo tudi dolg 30-dnevni pravilnik o vračilu stroškov.

Najboljše pa je, da s trenutnimi ponudbami Surfsharka cena storitve na mesec znaša približno petino celo najcenejšega načrta Netflix. Na tem seznamu je najcenejši ponudnik in najboljša vrednost.

Prednosti
 • Odlična zasebnost in varnost brez beleženja
 • Odlična zmogljivost strežnika
 • Odblokira Netflix, BBC in številne druge
 • Enostaven za uporabo odjemalca
 • Neomejene hkratne povezave
 • Podpora za hudournike
 • Poceni
Slabosti
 • Neskladna hitrost na nekaj lokacijah
 • Dokaj počasna podpora strankam

3. CyberGhost

Logotip CyberGhost

Netflix katalogi so potrdili, da delujejo: ZDA, Velika Britanija, Avstralija, Francija, Nemčija, Nizozemska

Nekateri VPN-ji obravnavajo dostop do Netflixa kot vstopa. Niso dobri ljudje v CyberGhostu. Šli so ven, da ohranijo funkcijo spredaj in na sredini.

Seznam strežnikov CyberGhost vključuje 90 držav in vsebuje posebne strežnike, optimizirane za Netflix iz ZDA, Velike Britanije, Nemčije in Francije. Vsi štirje so v stranki jasno označeni.

Učinkovitost povezave niti približno ni težava. CyberGhost je eden najhitrejših ponudnikov VPN s svojimi hitrostmi prenosa kar 103,1 Mbps – bistveno boljši od priporočil Netflixa.

CyberGhost s sedmimi povezavami omogoča, da lahko v celoti izkoristite omejitev Netflixovega pretakanja na štiri zaslone hkrati – zgornjo mejo najdražjega naročniškega načrta.

Zaradi miru, vam CyberGhost nudi polnih 45 dni, da zahtevate vračilo – kar velja tudi za vso njihovo prodajo in promocije. To je najdaljša garancija vsakega ponudnika VPN in kaže, kako trdno podjetje verjame v kakovost svojih storitev.

Prednosti
 • Zelo beleženje za maksimalno zasebnost
 • Odlična distribucija strežnikov z več kot 7100 strežniki v 90 državah
 • Zelo visoke hitrosti povezave
 • Sodeluje z ameriškimi Netflix in BBC iPlayer
 • Omogoča mučenje P2P
 • Dolga 45-dnevna garancija za vračilo denarja
Slabosti
 • Matična družba z vprašljivim ugledom
 • Ročna nastavitev OpenVPN
 • Ne deluje s Kitajske

4. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

Netflix katalogi so potrdili, da delujejo: ZDA, Velika Britanija, Avstralija, Kanada, Francija, Nemčija, Japonska, Nizozemska

Čeprav nisem bil vedno pri prvem poskusu, nisem imel težav z iskanjem strežnikov ExpressVPN, ki odblokirajo Netflix na katerem koli mestu, ki sem ga preizkusil, zaradi česar je ta ponudnik še ena odlična izbira.

Z impresivno mrežo ExpressVPN iz 151 lokacij v 95 državah spremljate oddaje od kjer koli na svetu.

Strežniki so nenehno hitri in omogočajo pretakanje v visoki ločljivosti brez namigovanja o zaščitnem zaslonu.

Čeprav ExpressVPN za večino nas omogoča samo tri sočasne povezave, bi moralo biti veliko – če jih potrebujete več, imajo vsi drugi VPN-ji na tej strani vsaj pet.

V svojem pregledu ExpressVPN pokličem njihovo podporo strankam v podjetju in to je res. Če se boste kdaj znašli, da Netflix ne bo uspel, se prepričajte. Povedali vam bodo natančno, katere strežnike uporabljati.

In ker je ExpressVPN nekoliko na dragi strani (čeprav gre pri 30-dnevnem pravilniku o vračilu denarja), vsekakor izkoristite enega od njihovih kuponov za popust.

Prednosti
 • Odlična in intuitivna stranka
 • Močna back-end tehnologija
 • Veliko strežnikov in lokacij strežnikov
 • Hitre in enakomerne hitrosti povezave
 • Deluje z ameriškim Netflixom
 • Vrhunska podpora strankam
Slabosti
 • Nekaj ​​združenih zapisov
 • Ni najcenejši

5. VyprVPN

Logotip VyprVPN

Netflix katalogi so potrdili, da delujejo: ZDA, Velika Britanija, Avstralija, Kanada, Nemčija, Japonska

Za razliko od vseh tukaj naštetih ponudnikov, VyprVPN izvaja vso svojo strojno opremo. Tako je popravljanje dostopov do katere koli knjižnice Netflix, ki jo podpirajo, veliko lažje, če je kdaj blokirana.

S strežniki v 64 državah je omrežje VyprVPN veliko po velikosti in vam omogoča povezavo z vsemi priljubljenimi lokacijami.

Hitrost strežnika prav tako ni zaskrbljujoča, povprečna zmogljivost prenosa 47,1 Mb / s – skoraj dvakratno, kot je potrebno za 4K pretakanje.

Kot je podrobno opisano v pregledu VyprVPN, podjetje ponuja dva naročniška načrta, odvisno od tega, kar izberete, pa lahko uporabite tri ali pet hkratnih povezav.

Kot vsi ponudniki najvišjega razreda vam tudi VyprVPN nudi 30 dni, da preizkusite svojo storitev – garancijo, ki ni priložena strunam.

Na novo podprta služba za podporo strankam VyprVPN bo tudi več kot vesela pomoč, če naletite na kakršne koli težave pri zagonu Netflixa.

Prednosti
 • Za popolno zasebnost ni preverjeno beleženja
 • Odlična izbira protokolov in nastavitev šifriranja
 • Na stotine strežnikov z veliko raznolikostjo lokacij
 • Intuitiven, večplastni odjemalec, ki ga je enostavno uporabljati
 • Odblokira Netflix, BBC iPlayer in druge
 • Omogoča P2P in hudourniški promet
 • Gosti lastne strežnike (brez tretjih oseb)
Slabosti
 • Ni načina za plačilo anonimno
 • Območje VPN ni na voljo v osnovnem načrtu

Katerih VPN-jev ni mogoče odblokirati Netflix

Velika večina ponudnikov žal ni dobra izbira za gledanje Netflixa. Te dni bodo naredili le najboljše VPN-je.

Nekateri VPN-ji so popolnoma blokirani, drugi pa vam dovolijo dostop samo do ene ali dveh držav (in nikoli do ameriškega Netflixa). Edina izjema je IPVanish, ki je za nazaj in omogoča gledanje Netflix US, vendar popolnoma nič drugega.

Mnogi ponudniki so tudi prepočasni za pretok z vsako razumno kakovostjo.

Če torej iščete dobro izkušnjo Netflix nad VPN, na podlagi mojih najnovejših podatkov, priporočam, da se izognete naslednjim storitvam.

AstrillAvast SecurelineBetternet
KaktusVPNCelo VPNF-Secure Freedome
Skrij.meSkrijMyAss!Hola
Ščit omrežne točkeHoxx VPNIPVanish
IvacyiVPNOpera VPN
Zasebni dostop do internetaZasebni predorSecureVPN
PospešiTunnelBearTurbo VPN
VPN 360VPN NeomejenoVPN.ac
ZenMate

Zakaj Netflix blokira VPN-je

Razlog, zakaj nam Netflix poskuša otežiti dostop do njihove storitve z VPN, je preprost – licenciranje. Pogoji storitve Netflixa nekako posredno pravijo v oddelku 4.3:

Vsebino Netflixa si lahko ogledate predvsem v državi, v kateri ste ustanovili svoj račun, in samo na geografskih lokacijah, kjer ponujamo našo storitev in imamo licenco za takšno vsebino. Vsebina, ki bo na voljo za ogled, se bo razlikovala glede na geografsko lokacijo in se bo občasno spreminjala.

V katalogu razstav Netflix veljajo nekateri najbolj zapleteni sporazumi o pravicah pretakanja, ki si jih lahko zamislite. Določene oddaje so dovoljene le za peščico od približno 190 držav, kjer je Netflix na voljo.

Recimo, da si želite ogledati čudovit BBC-jev dokumentarni film Blue Planet 2. Oddaja je na Netflixu, vendar le v ZDA, Veliki Britaniji in Kanadi. V večini Azije, na primer, pravice pripadajo kitajskemu pretočnemu velikanu Tencent.

Razlika v tem, kar si lahko ogledate v različnih delih sveta, je tako velika, da je celo navdihnila neuradno spletno mesto spletnega kataloga Netflix – fantastičen vir – da lahko najdete, katera država pretaka, katero vsebino.

Pod pritiskom imetnikov avtorskih pravic, ki jim je bilo jasno, kako preprost je dostop do različnih knjižnic, se je moral Netflix resno odzvati na odkrivanje in blokiranje VPN-jev. In januarja 2016 so se.

Toda kljub njihovim najboljšim učinkom, oboroženi s pravim VPN, nas še vedno ne ustavi.

Kaj storiti, če Netflix blokira vašo VPN

Če želite uporabiti VPN za pretakanje Netflixa iz drugega dela sveta in opazite strašno napako proxy m7111-5059 (včasih tudi prikazano kot m7111-1331-5059), prva stvar je, da ne izgubite upanja.

Danes se pri večini VPN-jev prikaže sporočilo “Ups, nekaj je šlo narobe …” Tu sem poskusil uporabiti Netflix z zasebnim dostopom do interneta.

Napaka proxy Netflix US pri uporabi PIA

Ena od dveh stvari vam lahko pomaga odblokirati Netflix.

 1. Uporabiti morate pravi VPN. Vsak ponudnik, ki je naveden na tej strani, opravi odlično delo v koraku pred prepovedjo Netflix VPN in hitro odpravi težave, ko se pojavijo..
 2. Če uporabljate VPN, ki naj pretaka Netflix, vendar je še vedno blokiran, pojdite na podporo uporabnikom VPN. Dali vam bodo natančen strežnik, na katerega se lahko povežete.

To je vse, kar je. Če želite Netflix delati z VPN, uporabite pravo storitev in uporabite pravi strežnik.

Čeprav noben VPN nikoli ne bo zagotovil dostopa do Netflixa, ga mnogi neuradno podpirajo in bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da vam pomagajo rešiti napako »Zdi se, da uporabljate deblokator ali proxy«.

Zgoraj navedena izjava je za ponudnike, navedene na tej strani, dvojna. Če obstaja način, kako popraviti, ste lahko prepričani, da vam bodo povedali o tem.

Ali lahko uporabite brezplačen VPN za Netflix

Teoretično bi lahko uporabili brezplačen VPN za pretakanje Netflixa. V praksi je odgovor skoraj vedno ne.

Ni pa, da ne boste nikoli našli brezplačnega VPN-ja, ki se lahko poveže z Netflixom. Samo, da nobena brezplačna storitev ne bo dovolj zanesljiva, da bi bila vredna.

Če zanemarite kakršna koli tveganja za zasebnost in varnost, pridejo brezplačni VPN-ji – med katerimi jih je veliko – morda se boste soočili tudi z omejitvami podatkov, omejitvami hitrosti in številnimi drugimi težavami, zaradi katerih je gledanje Netflixa poleg nemogoče.

Kar zadeva Netflix, vam brezplačni VPN na žalost daje tisto, za kar ste plačali, in to ni nič.

Zahteve glede hitrosti VPN za gledanje Netflixa

Ena izmed lastnosti, ki sem jo omenil kot izbiro VPN-ja za Netflix, so odlične hitrosti strežnika.

Če želite še podrobneje razložiti, so tukaj hitrosti internetne povezave, ki jih priporoča Netflix za različne možnosti kakovosti videoposnetka. Vsak izbrani VPN mora biti sposoben doseči te številke.

 • 25,0 Mbps: Ultra HD
 • 5,0 Mbps: HD (720p ali 1080p)
 • 3,0 Mbps: SD (480p)
 • 1,5 Mbps: Manj kot kakovost SD
 • 0,5 Mbps: Potrebno je sploh delati

Vsi ponudniki, navedeni na tej strani, so sestavili tudi moj najhitrejši seznam VPN, tako da uspešnost ne bi smela biti težava pri nobenem od njih.

Če želite preveriti, kako hitra je povezava s strežniki Netflix, se povežite s strežnikom VPN, ki ga želite uporabljati, in pojdite na Fast.com.

To je spletno mesto, ki ga vodi Netflix, tako da bo hitrost, ki jo vidite tam, ustrezala uspešnosti, ki jo boste imeli med gledanjem.

Če so številke majhne – kar bi se lahko zgodilo zaradi začasne velike obremenitve strežnika ali preobremenjenosti omrežja – izberite drug strežnik VPN, v najboljšem primeru enega od vaših fizičnih lokacij. Stopite v stik tudi s podporo za stranke VPN.

Kako gledati ameriške Netflix v drugi državi

Danes je najbolj priljubljena knjižnica Netflix v ZDA. Količina vsebine, ki je na voljo, je drugačna. Zato ne preseneča, da ne glede na to, kje na svetu so ljudje, dostop do Netflix USA je tisto, za kar si prizadevajo.

Ne glede na to, ali poskušate gledati ameriški Netflix iz Avstralije, Irske ali Južne Afrike, je postopek zelo enak – za spremembo območja Netflix morate uporabiti VPN..

S pravilno nameščeno VPN v vaši napravi se preprosto povežite s ameriškim strežnikom, zaženite Netflix, izberite svojo oddajo in se pretakajte. Vsak ponudnik, omenjen na tej strani, je v ta namen odlične možnosti.

Zaključek

Čeprav Netflix trdo dela, da bi odkril in blokiral VPN dostop do njihove storitve – in je celo našel uspeh -, je daleč od izpolnjene misije.

Da, večina VPN-jev ne deluje več z Netflixom. Ampak, mnogi še vedno.

Dokler uporabljate pravo, bi morali imeti težave pri odklepanju in pretakanju svoje najljubše oddaje – ne glede na to, kje na svetu ste in v kateri knjižnici Netflix je razstava, ki je del.

In kateri koli ponudnik, ki ga pokrivam na tej strani, bo to delo lepo opravil.

Prijavite se, povežite in začnite pretakanje. Uporaba VPN za deblokiranje Netflixa še vedno deluje.

Lahko vam je tudi všeč:
 • Ali NordVPN deluje z Netflixom?
 • Kako spremeniti regijo Netflix v katero koli državo
 • Najboljše splošne VPN storitve
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me