Najboljši VPN-ji za Združeno kraljestvo v letu 2020

Prikazana slika za najboljše ponudnike VPN v Veliki Britaniji


Ne glede na to, ali ste v Združenem kraljestvu, britanski izseljenec ali preprosto uživate v neomejenem dostopu do angleške kulture in televizije, imate veliko dobrih razlogov za uporabo VPN-ja za Združeno kraljestvo.

Velika Britanija je verjetno najbolj ekstremna država nadzora v zahodnem svetu. Zbiranje podatkov je zakonito, ponudniki internetnih storitev pa imajo pooblastilo za spremljanje in beleženje vseh spletnih dejavnosti. Če ste v Veliki Britaniji in ne uporabljate VPN, to pomeni vaše spletne aktivnosti.

Britanski ponudniki internetnih storitev poleg zbiranja podatkov tudi cenzurirajo internet. Ste vedeli, da obstaja skoraj 800.000 spletnih strani, do katerih je dostop znotraj države blokiran? VPN-ji vas lahko ovirajo.

Potem je tu prisoten drakonski pristop Združenega kraljestva do izmenjave datotek in nedavnih zakonov, ki vas lahko obiščejo v vroči vodi, ko obiščete, tudi slučajno, spletno mesto, ki vsebuje teroristično propagando (kar koli spada med to). Če uporabljate VPN, ste varni.

In kaj če ste zunaj Združenega kraljestva? Ste že poskusili pretakanje katere koli britanske televizije, kot je BBC iPlayer? Ne morete in samo najboljši VPN za Združeno kraljestvo vam lahko omogoči dostop.

VPN vam bo omogočil spletno zasebnost in anonimnost, necenzuriran in varen dostop do interneta ter vam omogočil ogled geoblokiranih vsebin v Veliki Britaniji, kot je iPlayer, ko ste v tujini. Z istim VPN si boste lahko celo ogledali celoten katalog ameriških Netflix, če želite.

Veliko je razlogov za uporabo VPN v Veliki Britaniji.

Pregled najboljših VPN-jev za Združeno kraljestvo

Če je seznam najboljših VPN-jev v Veliki Britaniji vse, kar vas zanima, bom prerezal naravnost na pot. Tu je kratek pregled najboljših ponudnikov tako v Veliki Britaniji kot v tujini.

 1. CyberGhost

  Najboljši VPN za Združeno kraljestvo. Deluje specializirane strežnike za gledanje blokirane vsebine v Veliki Britaniji, ne vodi dnevnikov in ponuja odlične funkcije za zasebnost. Poceni in prihaja z dolgo 45-dnevno garancijo vračila denarja.

 2. PureVPN

  Uveljavljen ponudnik VPN z zanesljivim pretokom vsebin iz Velike Britanije in tujine prek namenskih strežnikov. Hitri strežniki v 131 državah, vključno s tonami v Veliki Britaniji. Ena najboljših ponudb okoli.

 3. NordVPN

  Storitev VPN, ki počne vse. Ima veliko in hitro strežniško omrežje, brez beleženja, veliko zasebnosti in intuitivno aplikacijo z obilico funkcij. Ponuja dosledno pretakanje v Veliki Britaniji.

 4. Surfshark

  Novejši VPN, ki ponuja vse funkcije, bi moral imeti VPN za Veliko Britanijo za zelo nizko ceno. Ima veliko varnosti in zasebnosti, preprost za uporabo odjemalca, odlično podporo za pretakanje in neomejene povezave.

 5. ExpressVPN

  Znan in cenjen ponudnik s hitrimi in varnimi strežniki, brez zapisovanja in zelo dobro poliranim odjemalcem. Najboljša 24-urna podpora v industriji in 30-dnevno jamstvo vračila denarja.

Kaj iskati v britanskem VPN-ju

Med ponudniki VPN lahko izbirate veliko, seveda pa vsi niso ustvarjeni enako. Ko poskušate izbrati dober VPN za Veliko Britanijo, je tukaj najpomembnejše stvari.

 • UK strežniki

  Če želite dostopati do vsebin v Veliki Britaniji iz tujine ali do spletne zasebnosti in varnosti, medtem ko ste v Veliki Britaniji, boste potrebovali ponudnika VPN z veliko strežniki v državi. Več, bolje.

  Prednostni so tudi strežniki, razporejeni po več krajih v Veliki Britaniji. Spet bolj, bolje. Tako boste dosegli najboljše možne hitrosti povezave in splošno spletno izkušnjo.

 • Odlične zmogljivosti

  Ko govorimo o hitrosti povezave in spletni izkušnji, boste želeli hitro VPN. Obdobje VPN bo vedno nekoliko upočasnil vaš internet, vendar nekateri ohranjajo boljše delo kot drugi.

  Če končate s počasnim servisom, lahko celo preproste stvari, kot je brskanje po spletu, postanejo boleče. In video streaming? To se preprosto ne bo zgodilo.

 • Sodeluje z UK Streaming Services

  Če nameravate iz tujine gledati BBC iPlayer ali druge britanske ponudnike vsebin, ne bo vsaka storitev VPN delovala. BBC odkriva in blokira VPN z neusmiljeno učinkovitostjo, bolj kot kdajkoli prej pa vam lahko samo najboljši ponudniki zagotovijo stalen dostop.

 • Velika globalna mreža

  Ko ste v Veliki Britaniji, boste morda želeli s svojim VPN uporabiti povezavo z drugimi državami. Mogoče bi radi dostopali do knjižnice Netflix ali storitev pretoka televizije druge države. Morda pa želite torrent ali uporabljati programsko opremo za skupno rabo datotek.

  VPN z obsežno raznoliko strežniško mrežo vam bo omogočil vse zgoraj navedeno.

 • Podpora P2P

  Če želite to storiti, se prepričajte, da to podpira storitev VPN. Ne domnevaj, da je tako. Veliko VPN-jev tega ne dovoli.

 • Minimalna sečnja in dobra pristojnost

  Nobena storitev VPN ne bo nikoli zabeležila, katera spletna mesta obiščete, nekatere pa vseeno vodijo tabele za stvari, kot so časi povezave ali zneski za prenos podatkov. Za maksimalno zasebnost in anonimnost se odločite za VPN brez dnevnika – tistega, ki ne shranjuje ničesar.

  Tudi če organi oblasti pošljejo nalog v roko, ponudnik VPN preprosto nima podatkov.

  Prav tako je dobro izbrati VPN s sedežem v pristojnosti zasebnosti, kjer zbiranje podatkov ni obvezno. Dobra izbira so Britanski Deviški otoki, Panama, Romunija in Švica.

  Zagotovo se izogibajte VPN-jem iz Velike Britanije. Tako kot ponudniki internetnih storitev morajo tudi na tak način spremljati, beležiti in deliti spletne dejavnosti, kadar to zahtevajo.

 • Dobre funkcije šifriranja in zasebnosti

  Če želite zagotoviti, da sta vaša zasebnost in anonimnost ves čas varni, izberite ponudnika, ki ponuja 256-bitno šifriranje z uporabo najsodobnejšega protokola, kot je OpenVPN. To je neprekosljiva kombinacija.

  Tudi druge funkcije zasebnosti, kot so zaščita pred puščanjem DNS ali stikalo za ubijanje v internetu. Zagotovili bodo, da ne boste nikoli slučajno izpostavili svojih spletnih dejavnosti z napačno konfiguracijo omrežja ali zaradi naključnega prekinitve VPN.

Najboljši VPN za Združeno kraljestvo

Zdaj vemo, na katere funkcije je treba posebej posvetiti pozornost pri izbiri VPN-ja za Združeno kraljestvo. Torej, brez dodatnih previdov, tu je pet ponudnikov, ki najbolje ustrezajo računu.

1. CyberGhost

Logotip CyberGhost

CyberGhost je z majhnim obotavljanjem izbran za najboljšega VPN-ja za Združeno kraljestvo. Ne glede na to, ali ste v Združenem kraljestvu ali v tujini, je ta ponudnik, ki preveri vsa polja.

S 480 strežniki v Veliki Britaniji na treh lokacijah samo NordVPN izvaja več opreme v Veliki Britaniji kot CyberGhost. Imajo tudi odlično pokritost v ostalem svetu, saj imajo več kot 7100 strežnikov v 90 državah.

Kot kažejo moji hitrostni testi, lahko tudi vsi strežniki CyberGhosta več kot držijo svojega.

CyberGhost, ki deluje izven Romunije, države, ki ji je všeč spletna zasebnost, je strog VPN, ki ne zahteva beleženja. Njihova odjemalska aplikacija vključuje tudi številne funkcije, usmerjene v zasebnost, vključno z zaščito pred puščanjem DNS in stikalom za uničenje.

Dostop do BBC-jevega iPlayerja in drugih podobnih britanskih storitev je s CyberGhostom prepir. V ta namen ponujajo specializirane strežniške strežnike, ki delujejo zelo dosledno.

Enako velja za pretakanje storitev drugod po svetu, vključno z ameriškim Netflixom. Če si želite ogledati geoblokirano vsebino, je CyberGhost vodilni v industriji.

Prednosti
 • Zelo beleženje za maksimalno zasebnost
 • Odlična distribucija strežnikov z več kot 7100 strežniki v 90 državah
 • Zelo visoke hitrosti povezave
 • Sodeluje z ameriškimi Netflix in BBC iPlayer
 • Omogoča mučenje P2P
 • Dolga 45-dnevna garancija za vračilo denarja
Slabosti
 • Matična družba z vprašljivim ugledom
 • Ročna nastavitev OpenVPN
 • Ne deluje s Kitajske

NAJBOLJ VPN ZA VB: CyberGhost ima vse, za kar pričakujete, da bo imel vrhunsko VPN storitev. So tudi eden izmed najbolj dostopnih ponudnikov in vam celo zagotavljajo 45-dnevno garancijo vračila denarja v panogi. Za uporabnike VPN v Veliki Britaniji je CyberGhost celoten paket.

2. PureVPN

PureVPN logotip

Dobro uveljavljen ponudnik je PureVPN še ena odlična izbira za VPN v Veliki Britaniji. Od namenskih strežniških strežnikov do ogromnega strežniškega omrežja je veliko tega všeč.

PureVPN na štirih lokacijah vodi 168 UK strežnikov. Dostop do tujine je brez 2070 strežnikov v 131 državah. Na podlagi mojih testov so hitrosti strežnikov PureVPN prav tako neverjetno visoke.

PureVPN v zasebnosti vodi malo beleženja za namene upravljanja omrežja, vendar je vse opravljeno anonimno, nikoli pa vas ne ogroža. Vse funkcije odjemalca, povezane z zasebnostjo, ki jih pričakujete, obstajajo tudi nekateri dodatki, kot so zaviralec oglasov in zaščita pred virusi.

Za dostop do pretočnih storitev v Veliki Britaniji aplikacija PureVPN vključuje posebne načine pretoka, specifične za storitev. BBC, ITV in Channel 5 so tam, kot tudi več deset kanalov z vsega sveta. In vsi delajo zelo, zelo dobro.

Prednosti
 • Odlične hitrosti
 • Ogromno strežniško omrežje (131 držav)
 • Odblokira Netflix, iPlayer in več kot 70 drugih storitev pretakanja
 • Združljiv z več kot 50 napravami in platformami
 • Neodvisno preverjen ponudnik VPN brez dnevnika
 • Namenska možnost IP
 • Dobra vrednost
Slabosti
 • Aplikacije bi lahko uporabile malce več laka
 • Nekatere težave s povezavo

NAJVEČA VREDNOSTNA VPN ZA UK PureVPN je odličen ponudnik za pretok v Veliki Britaniji in tujih medijih. Na voljo je z enostavno in dobro podprto aplikacijo, z množičnim strežniškim omrežjem in cenovno ceno, ki jo, odkrito povedano, uvršča med najboljše ponudbe.

3. NordVPN

NordVPN logotip

Ne morete iti narobe NordVPN kot svoj VPN v Veliki Britaniji. Preprosto povedano, vse to naredijo.

NordVPN, ki je vodja paketa po številu britanskih strežnikov, na enem mestu znaša 610 strežnikov. Tudi število strežnikov narašča zelo redno.

Poleg Združenega kraljestva seznam strežnikov NordVPN vključuje skupno 5645 strežnikov v 58 državah – zelo impresivno število. Hitrost strežnika je najvišja.

Za zasebnost je NordVPN tam z najboljšimi. Ničesar ne prijavijo. Delujejo tudi iz Paname, države brez zakonov o hrambi podatkov, popolnoma neomejenega dostopa do interneta in brez vladnega nadzora.

Zaščita pred puščanjem DNS in stikalo za uničenje sta seveda prisotna in upoštevana. Toda NordVPN ponuja tudi več funkcij anonimnosti, ki jih drugi ponudniki ne uporabljajo, kot so dvojni VPN, Tor nad VPN in prikriti strežniki.

NordVPN je tudi odličen ponudnik za stalen dostop do BBC iPlayerja in številnih drugih pretočnih storitev v Veliki Britaniji. Izdatki so majhni in daleč med (in hitro določeni).

Prednosti
 • Odlična zasebnost z nič zapisovanja
 • Veliko (in vedno večje) omrežje strežnikov
 • Dobra zmogljivost povezave
 • Posebni strežniki (vključno z dvojnim VPN, prikrito in Tor preko VPN)
 • Čist, enostaven odjemalec
 • Sodeluje z Netflixom in večino drugih pretočnih storitev
 • Omogoča Torrenting in P2P
 • Ponuja namenske naslove IP
Slabosti
 • Brez delitve tuneliranja
 • Nekoliko dragoceni pri kratkoročnih načrtih

VPN, ki TO VSE: Če iščete VPN za Veliko Britanijo, ki bi naredil vse dobro, ne iščite več kot NordVPN. Dobite aplikacijo, ki je enostavna za uporabo, dostop do pretakanja, visoke hitrosti povezave in odlično varnost, vse po zelo dostopni ceni.

4. Surfshark

Surfshark logotip

Ker je sorodni novinec, Surfshark morda ni ponudnik, za katerega ste že slišali. Vendar pa so nedvomno vredni mesta na katerem koli najboljšem VPN-ju za seznam v Veliki Britaniji.

Začne se s strogo politiko brez prijave in bazo delovanja zunaj Britanskih Deviških otokov, ki oba zelo lepo varujeta vašo spletno zasebnost..

Surfshark upravlja preko 1040 strežnikov v 63 državah, vključno z več lokacijami v Združenem kraljestvu. In ti strežniki so prepričani, da so hitri, kot nalašč za pretakanje videov in P2P (kar je seveda dovoljeno).

Odblokiranje spletnih strani in storitev v storitvi UK je prav tako prepir s Surfsharkom. BBC, ITV, Channel 4 in Netflix vsi lepo delujejo iz tujine.

Stranka Surfsharka ima čist, sodoben in intuitiven dizajn. Ponuja odlične možnosti šifriranja in protokola, funkcije zasebnosti, kot sta dvojni VPN in stikalo kill, in celo omogoča uporabo lastnih strežnikov DNS.

In sem omenil, da je Surfshark edini ponudnik, ki vam omogoča neomejene hkratne povezave?

Prednosti
 • Odlična zasebnost in varnost brez beleženja
 • Odlična zmogljivost strežnika
 • Odblokira Netflix, BBC in številne druge
 • Enostaven za uporabo odjemalca
 • Neomejene hkratne povezave
 • Podpora za hudournike
 • Poceni
Slabosti
 • Neskladna hitrost na nekaj lokacijah
 • Dokaj počasna podpora strankam

ODLIČNI NEWCOMER: Surfshark ne ponuja le vseh funkcij, ki jih potrebujete, temveč ima tudi odlično podporo za uro, 30-dnevno garancijo vračila denarja in enega najcenejših naročniških načrtov – še posebej, če izkoristite njihovo prodajo. Vse to omogoča eno odlično izkušnjo VPN v Veliki Britaniji.

5. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

ExpressVPN vsem uporabnikom VPN v Veliki Britaniji ponuja čisto, polirano in zrelo izkušnjo. So dobro znani in cenjeni ponudniki.

ExpressVPN je zasnovan na Britanskih Deviških otokih in je zasebna pristojnost zasebnosti. Vodijo več deset hitrih strežnikov s štirih različnih krajev po Veliki Britaniji.

Odjemalec ExpressVPN je tako čist in enostaven za uporabo. Je zelo varen in za naprednejše uporabnike ponuja uporabne funkcije, kot je razdeljena tunelacija, da bi bolje upravljali nadzor prometa.

Odblokiranje BBC-jevega iPlayerja in drugih spletnih strani za pretakanje v Veliki Britaniji deluje precej dosledno s ExpressVPN, in če kdaj naletite na kakršne koli težave, je njihova podpora strankam na splošno priznana kot najboljša v industriji..

Kot se dotaknem v svojem celovitem pregledu, je slaba stran ExpressVPN relativno visoka cena. Kljub temu res zaslužite svoj denar, ExpressVPN pa tudi občasno ponuja posebne ponudbe s popustom.

In s 30-dnevno garancijo za vračilo denarja ne boste imeli nobenega tveganja, da bi jih poskusili.

Prednosti
 • Odlična in intuitivna stranka
 • Močna back-end tehnologija
 • Veliko strežnikov in lokacij strežnikov
 • Hitre in enakomerne hitrosti povezave
 • Deluje z ameriškim Netflixom
 • Vrhunska podpora strankam
Slabosti
 • Nekaj ​​združenih zapisov
 • Ni najcenejši

VELIKA REPUTACIJA: Če iščete VPN, ki ponuja vrhunsko anonimnost in spletno zasebnost, zaupajo ga milijoni in ima odlično 24/7 podporo, ne prezrite ExpressVPN. Kljub nekoliko višjim stroškom, se jih dobro splača.

Brezplačna uporaba VPN v Veliki Britaniji

Vsi ponudniki, ki sem jih zgoraj navedel kot najboljše VPN-je v Veliki Britaniji, so plačane storitve. Čeprav je na voljo veliko brezplačnih možnosti VPN, ne verjamem, da je uporaba tega kdaj odlična ideja (osebno pa tega nikoli ne bi).

Obstajajo številne razlike med plačanimi in brezplačnimi VPN-ji, ki močno prilagodijo lestvico v prijavo. Bistvo tega je, da ko greš brezplačno, namesto da plačaš storitev z denarjem, na koncu plačaš s svojo zasebnostjo, osebnimi podatki, časom ali vsemi tremi.

Brezplačni ponudniki VPN v Veliki Britaniji so znani po poljubnem številu shenaniganov, od vbrizgavanja oglasov v vaš brskalnik, do prodaje vaših osebnih podatkov in spletnih navad. Vse te stvari ustvarjajo denar zanje na vaše stroške.

Z brezplačnim VPN imate tudi precej tanke možnosti, da boste lahko gledali všečke BBC iPlayer, ITV Hub ali UK Netflix. Te storitve pretočnega pretoka so lahka tarča in redko popravljajo dostop, ko je blokiran.

Zakaj uporabljati VPN v Veliki Britaniji

Kot na kratko omenjeno na začetku tega članka, obstaja veliko razlogov, da boste morda želeli razmisliti o uporabi VPN v Veliki Britaniji. Vrejo na naslednje:

 1. Spletno spremljanje in beleženje
 2. Internetna cenzura
 3. Pravne težave pri torrentingu, skupni rabi datotek in pretoku določenega gradiva
 4. Dostop do tujih geo-blokiranih vsebin

Če ste v Združenem kraljestvu, je tukaj nekaj, kar vam pomeni.

UK ISP spletno spremljanje in beleženje dejavnosti

Zahvaljujoč Zakonu o preiskovalnih pooblastilih iz leta 2016 (primerno vzdevek poveljnika Snoopers ‘) lahko britanski organi pregona in obveščevalne agencije na zakonit način pridobijo in analizirajo vse oblike komunikacijskih in komunikacijskih podatkov, vključno z vašimi internetnimi dejavnostmi.

Ena od določb zakona določa, da morajo ponudniki internetnih storitev v Veliki Britaniji hraniti zapise o internetni povezavi, vključno s spletnimi mesti, ki ste jih obiskali, celo leto. Vse te informacije so dostopne in jih lahko kadar koli pregledajo organi brez naloga.

Ustavite spletni nadzor v Veliki Britaniji z VPN

Tudi če nimate česa skrivati, vam ta ideja ne bi smela dobro pristajati.

Še bolj zaskrbljujoče je britanski zakon, sprejet leta 2019, zaradi katerega je nezakonito gledanje teroristične propagande na internetu nezakonito. Takšno dejanje se kaznuje z do 15 leti zapora.

S tem zakonom je nekaj pomembnih težav. Kar se šteje za teroristično propagando, ni nujno natančno določeno. In to je ena stavka, vi pa zunaj zakonodaje.

Z drugimi besedami, tudi če slučajno naletite na spletno mesto, ki ima teroristično propagando ali gledate nekaj, za kar ne mislite, da niti na daleč spominja na to, toda kazensko pregon v Združenem kraljestvu ima lahko resne pravne težave.

Z uporabo VPN kadar koli ste povezani z ponudnikom internetnih storitev v Veliki Britaniji, učinkovito skrivate pred njimi vsa spletna mesta, ki jih obiščete, in spletne storitve, ki jih uporabljate. Svoje edine navade zadržujete (kot bi moralo biti) in se zaščitite pred morebitno naključno pravno nevarnostjo.

Internet cenzura v Veliki Britaniji

Z mandati ponudnikom internetnih storitev Velika Britanija blokira dostop do velikega števila spletnih mest. Verjetno najbolj znan primer tega je spletno mesto za izmenjavo datotek The Pirate Bay, čeprav obstaja še veliko drugih – več kot 700.000, če smo natančni.

Blokirana spletna mesta v Veliki Britaniji vključujejo vse, od vsebine za odrasle in iger na srečo, do spletnih mest za skupno rabo datotek in pretakanje. Če vam kdo reče, da je internet v Združenem kraljestvu odprt in brezplačen, se moti.

Uporaba VPN v Veliki Britaniji zaobide internetno cenzuro

Strinjam se, da so nekatera spletna mesta lahko težava, vendar ne verjamem, da je samovoljna internetna cenzura odgovor.

Čeprav obstajajo drugi načini za deblokiranje spletnega mesta in spodrsanje teh poskusov cenzure, je najbolj zanesljiv način uporabe VPN.

Vse, kar morate storiti, je, da napravo povežete s strežnikom VPN v državi brez cenzure blizu Združenega kraljestva (to pomaga zagotoviti dobro delovanje) in boste lahko dostopali do katerega koli spletnega mesta. Nizozemska ali Islandija sta odlični izbiri.

Torrenting, souporaba datotek in Kodi Streaming v Veliki Britaniji

Združeno kraljestvo ima za kršenje avtorskih pravic zelo ostro kazen. Nalaganje ali skupno rabo dela katerega koli gradiva, zaščitenega z avtorskimi pravicami, lahko privede do ogromnih glob in zapor do 10 let.

Skoraj vsak BitTorrent ima vgrajeno možnost šifriranja, ki pa vas na žalost le malo zaščiti. Da, vaš ponudnik internetnih storitev v Veliki Britaniji ne bo mogel videti vsebine, ki jo delite, vendar bo vaš IP še vedno popolnoma izpostavljen.

Na podlagi vašega IP-ja lahko vsakdo, ki mu je mar (na primer medijska podjetja ali avtorske pravice) hitro ugotovi, kaj gradiva, ki ga prenašate ali nalagate, in ustrezno ukrepa..

Za pretočne platforme, kot je Kodi, veljajo isti zakoni o avtorskih pravicah v Veliki Britaniji. Čeprav tehnično ne nalagate ničesar, vas lahko pretakanje avtorsko zaščitenega materiala pesti v ravno toliko težav.

VPN ne samo šifrira vašo povezavo, ohranja vaš ISP v temi, ampak tudi skriva vaš IP naslov in vas varuje na koncu vsebine. Uporaba VPN vas bo anonimna in varna.

Gledanje ameriških Netflix in drugih vsebin v Veliki Britaniji

Ko ste v Veliki Britaniji, boste morda želeli uporabljati spletno storitev v drugi državi. Lahko je to predvajalnik tujega televizijskega kanala, ameriška različica Netflixa (in njihove obsežnejše knjižnice) ali kaj drugega vmes.

Vsaka taka vsebina bo najverjetneje geo blokirana iz Združenega kraljestva in ne bo dostopna, razen če se nahajate v državi, iz katere izvirate. In VPN lahko to popravi.

Če se naprava poveže s strežnikom v državi, iz katere prihaja vsebina, je videti, da je vaša naprava dejansko tam. Ne glede na to, ali ste v Združenem kraljestvu ali kjer koli drugje na svetu, bo zdaj na voljo vse, kar je bilo blokirano.

VPN za UK Expats

Če ne živite v Združenem kraljestvu ali preživite veliko časa v tujini, je še vedno vsaj en odličen razlog, da investirate v najboljši VPN za Združeno kraljestvo in si priskrbite britanski IP: pretakanje vsebine in geo-blokiranje.

Pretočna televizija v Veliki Britaniji

Razlog številka ena, ki bi si kdo izven Združenega kraljestva želel pridobiti VPN v Združenem kraljestvu, je dostop do odličnih pretočnih storitev v državi, kot je BBC-jev iPlayer, All 4 na Channel 4 ali ITV Hub – VPN, daleč najboljši način za gledanje britanske televizije v tujini.

Če je to res vaš cilj, se morate zavedati, da se vsa ta podjetja trudijo po svojih najboljših močeh, da vas ustavijo na svojih tirnicah (zlasti BBC). Zaradi tega veliko (in morda celo večina) VPN-jev ne bo delovalo v ta namen.

Najboljši VPN v Veliki Britaniji lahko pretakajo vse televizijske kanale v Veliki Britaniji

BBC in drugi bodo sleherni VPN prej ali slej identificirali in ga blokirali. Ni načina za to.

Kar najbolj razlikuje VPN v Veliki Britaniji za manjše ponudnike je, kako hitro se ponovno ustvarijo in zaženejo.

Ko ugotovijo, da so blokirani, lahko najboljši ponudniki čez dan ali dva določijo dostop do pretočnih storitev v Veliki Britaniji. Drugi VPN-ji to počnejo precej počasneje (ob predpostavki, da to sploh počnejo) in britanske televizije navad gledanja na ledenih tednih naenkrat.

Mimogrede, vsaka VPN v Veliki Britaniji, ki jo omenim na tej strani, postane dostop do BBC iPlayerja in drugih ponudnikov videoposnetkov ena od njihovih prioritet, in ko se blokira, se stvari spet začnejo zelo hitro.

Spodnja črta

Ni pomembno, ali živite v Veliki Britaniji ali večino svojega časa preživite v tujini. VPN je odlično orodje, ki ga imate v svojem arzenalu. Pomaga vam lahko ostati anonimen v spletu, varno uporabljati storitve izmenjave datotek in zadovoljiti svoje hrepenenja po britanski TV.

Ne glede na vaše cilje se bo vsak ponudnik tega seznama najboljših VPN-jev za Združeno kraljestvo odlično odločil in vam resnično dobro služil..

Lahko vam je tudi všeč:
 • Pridobite IP naslov UK v 5 preprostih korakih
 • Kaj storiti, če vaš BBC iPlayer VPN ne deluje
 • Ali so VPN-ji zakoniti v Veliki Britaniji
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map