Najboljši Windows 10 VPN-ji leta 2020

Windows je bil desetletja najbolj priljubljen operacijski sistem na svetu. S priljubljenostjo prihaja do številnih prednosti, od katerih je ena izmed možnosti izbire programske opreme.


To velja tudi za VPN. Skoraj vsak ponudnik (in teh je veliko) podpira ne samo Windows 10, ampak tudi številne prejšnje različice.

Zaradi tega, kako velik je ta trg, si vse storitve prizadevajo postati najboljši VPN prvi za Windows in skrbijo za druge operacijske sisteme in platforme drugo.

Vseeno pa obstajajo slabosti. Težava s preveliko izbiro je… preveč izbire. Izbira le enega ponudnika je lahko zastrašujoča.

Ampak, tukaj sem, da vam pomagam. Spregovoril vas bom o seznamu najboljših, po mojem mnenju najboljših VPN-jev Windows in upam, da vam bom s tem postopkom pomagal izbrati tistega, ki točno ustreza vašim potrebam.

Najboljših 5 najboljših VPN-jev za Windows

1. CyberGhost

Logotip CyberGhost

CyberGhost se je odločil za najboljši VPN za Windows.

Za začetek ponujajo zelo impresivno geografsko pokritost strežnikov s skoraj 3500 strežniki v 59 državah. Vsaka večja država, na katero bi lahko kdaj pomislil, da bi se želel povezati, je naredil nekaj, nato pa še nekaj.

Tudi zmogljivost je vrhunska. Ne glede na to, ali uporabljam svoj najbližji strežnik ali tisoče, ki je oddaljen tisoč kilometrov, so hitrosti dosledno visoke in jih je enostavno uporabiti tudi za velike pasovne širine, kot je 4K video streaming.

CyberGhost je tudi P2P in Torrent prijazna storitev, da ne omenjam dela z BBC iPlayerjem in Netflixom (pravzaprav ima posebne strežniške strežnike ravno za te namene).

Programska oprema za odjemalce je do konca leta 2018 doživela veliko posodobitev in je zdaj boljša kot kdaj koli prej. Je intuitiven in vam pokaže vse, kar potrebujete, in nič več. Kot nalašč za tiste, ki imamo malo manj izkušenj z VPN-ji.

Če iščete povezavo s povezavo, je tudi veliko naprednih nastavitev. Vsi so lepo speljani in oddaljeni le klik ali dva.

Izbirate lahko med več protokoli za povezavo, izberete uporabo TCP namesto UDP in onemogočite IPv6. Obstajajo tudi stikalo za ubijanje, zaščita Wi-Fi, pa tudi funkcija deljenega tuneliranja.

CyberGhost ponuja vse funkcije, ki jih pričakujete od najvišjega nivoja VPN. Poskrbljeno je tudi za puščanje DNS.

Na sprednji strani zasebnosti je CyberGhost eden od resnično brezjavnih ponudnikov VPN, kar je jasno navedeno v njihovi politiki o zasebnosti.

Temeljijo tudi na spletnem Romuniji, ki ni prijazna do zasebnosti, kar pomeni, da internetni nadzor ali vlada ne določa pravil za delitev obveščevalnih podatkov z drugimi državami. Pri CyberGhostu ste anonimni, kot se dobiva.

In potem je tu cena.

Kljub temu, da ponuja široko in dobro delujoče svetovno omrežje strežnikov in ima skoraj vsako funkcijo varnosti in zasebnosti pod soncem, je CyberGhost cenovno dostopnejši od večine konkurence. Češnja na vrhu? Ponujajo tudi najboljšo poslovno 45-dnevno garancijo vračila denarja!

Prednosti
 • Zelo beleženje za maksimalno zasebnost
 • Odlična distribucija strežnikov z več kot 7100 strežniki v 90 državah
 • Zelo visoke hitrosti povezave
 • Sodeluje z ameriškimi Netflix in BBC iPlayer
 • Omogoča mučenje P2P
 • Dolga 45-dnevna garancija za vračilo denarja
Slabosti
 • Matična družba z vprašljivim ugledom
 • Ročna nastavitev OpenVPN
 • Ne deluje s Kitajske

2. NordVPN

NordVPN logotip

NordVPN je bil več let na mojem seznamu najboljših VPN-jev za Windows, začenši z varnostjo.

Da, ponujajo enake varne protokole in močno šifriranje, kot jih ima vsak drugi VPN, ki je vreden svoje soli. Prav tako ne puščajo podatkov DNS.

Toda kjer izstopa NordVPN, ponuja več specializiranih vrst strežnikov, od katerih lahko vsak anonimnost in zasebnost popelje na povsem novo raven.

Obstajata dvojna strežnika VPN, ki podatke prenašata ne skozi enega, temveč dva strežnika za dodatno plast zaščite. Obstajajo Onion nad VPN strežniki, ki dodajo še dodatno stopnjo anonimnosti s kombiniranjem strežnika VPN z omrežjem Tor. Potem so tu še zasedeni strežniki, ki skrivajo dejstvo, da sploh uporabljate VPN (pomembna lastnost v državah, kjer se vlade mrzli na uporabo VPN).

Obstaja tudi ena vrsta strežnikov NordVPN, ki je namenjen strežniku IP. Za dodatnih nekaj dolarjev na mesec boste lahko zaklenili IP naslov, ki ga boste uporabljali vsakič, ko se povežete z VPN (in do tega nihče več ne bo imel dostopa).

Glede na to, kar poskušate storiti, je morda namenjen IP-jev prednost pred skupnimi IP-ji (ki jih vsi VPN-ji dajo privzeto).

Odjemalca Windows NordVPN je in je bila vedno ena najčistejših in najpreprostejših za uporabo. Vse bistvene stvari so tam, intuitivno skrite v menijih, ko jih potrebujete, vendar vam med vsakodnevno uporabo ne ovirajo poti..

NordVPN, ki temelji na Panami in se drži stroge politike brez beleženja, je tudi odlična izbira za popolno zasebnost v spletu. In z več kot 5000 hitrimi strežniki v 61 državah lahko resnično izkoristite prednosti.

NordVPN pade nekje na sredino paketa. Niso najcenejši Windows VPN, ampak gotovo so cenovno ugodni. To je robustna storitev VPN, ki je dobro vredna cene vstopa.

Prednosti
 • Odlična zasebnost z nič zapisovanja
 • Veliko (in vedno večje) omrežje strežnikov
 • Dobra zmogljivost povezave
 • Posebni strežniki (vključno z dvojnim VPN, prikrito in Tor preko VPN)
 • Čist, enostaven odjemalec
 • Sodeluje z Netflixom in večino drugih pretočnih storitev
 • Omogoča Torrenting in P2P
 • Ponuja namenske naslove IP
Slabosti
 • Brez delitve tuneliranja
 • Nekoliko dragoceni pri kratkoročnih načrtih

3. PureVPN

PureVPN logotip

Če želite izbrati državo, ne iščite več kot PureVPN.

S strežniki v 133 državah noben drug ponudnik VPN ne deluje bolje. In kot kažejo rezultati mojih hitrostnih testov, je PureVPN precej hitrost (v nobenem majhnem delu hvala za nekatere nedavne nadgradnje infrastrukture).

Odjemalec PureVPN vključuje številne enake funkcije, ki jih imajo drugi ponudniki, vključno s stikalom za odstranjevanje, deljenjem predorov in zaščito pred puščanjem DNS. Vendar obstaja tudi več edinstvenih možnosti, na primer blokiranje oglasov ali možnost ustvarjanja lastne dostopne točke VPN.

To nikakor niso potrebne za odlično VPN izkušnjo, vsekakor pa je lepo imeti.

Odjemalec podpira tudi več kot 50 drugih operacijskih sistemov in platform, če želite uporabljati svoj VPN v nečem drugem kot Windows.

Dobri ljudje na PureVPN razumejo, da mnogi od nas uporabljajo VPN-je za pretakanje drugače blokiranih vsebin, zato so se odločili vključiti posebne pretočne strežnike za vse priljubljene storitve in kanale. Ni treba posebej poudarjati, da PureVPN zelo dobro sodeluje z Netflixom, BBC iPlayerjem, Amazon Prime in Hulu.

Torrenting je dovoljen na vsakem PureVPN strežniku in lahko vzpostavite do 5 hkratnih povezav. In za nekaj dodatnih dolarjev na mesec lahko dobite celo svoj IP statični strežnik IP naslov.

Glede na dolarje na mesec PureVPN v primerjavi s konkurenco deluje dobro in je na spodnjem koncu lestvice. Glede na njihovo ogromno omrežje strežnikov in funkcijo ob funkciji, ki je shranjena v odjemalcu Windows, dobite odličen udarec za svoj dolar.

Prednosti
 • Odlične hitrosti
 • Ogromno strežniško omrežje (131 držav)
 • Odblokira Netflix, iPlayer in več kot 70 drugih storitev pretakanja
 • Združljiv z več kot 50 napravami in platformami
 • Neodvisno preverjen ponudnik VPN brez dnevnika
 • Namenska možnost IP
 • Dobra vrednost
Slabosti
 • Aplikacije bi lahko uporabile malce več laka
 • Nekatere težave s povezavo

4. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

Druga stalnica na mojih najboljših ponudnikih VPN za seznam Windows je ExpressVPN. Iz leta v leto so dobro pregledana storitev, ki je več kot vredna vaše naložbe.

Podjetje ExpressVPN temelji na Britanskih Deviških otokih (kar je dobra novica za zasebnost) z obsežno mrežo 2000+ strežnikov v 94 državah. Hitrosti teh strežnikov so odlične in zmorejo karkoli, kar na njih vržete.

Če se vrnemo k zasebnosti, ExpressVPN tudi tam deluje. Njihovi pogoji storitve vsebujejo jasno nič politiko beleženja ničesar, kar bi vas lahko enolično identificiralo, vključno s povezavami IP in prometnimi podatki.

Odjemalec ExpressVPN je preprost za uporabo tudi pri najbolj novicah uporabnikov, vendar dovolj zmogljiv za vsakega veterana VPN.

Za slednje so seveda vse funkcije, kot so izbira protokola, stikalo za ubijanje in deljeno tuneliranje. Zaščita pred puščanjem DNS je privzeto omogočena vsem.

P2P promet je dobrodošel na strežnikih ExpressVPN, storitev pa dobro sodeluje z ameriškim Netflixom.

Potem je tu še pomoč strankam, ki se po mojem mnenju uvršča med najboljše v poslu. So dobro in koristni (oboje ni vedno dano) in so na voljo 24/7, 365 dni v letu prek e-pošte ali klepeta v živo.

Cena za ExpressVPN je nekoliko višja kot pri ostalih ponudnikih na tem seznamu, vendar je vredna za vse, ki iščejo uveljavljen in dobro zaokrožen Windows VPN. To še posebej velja, če izkoristite poseben popust ExpressVPN.

Ko se naročite, prejmete tudi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez kakršnih koli vprašanj, s čimer boste imeli dovolj časa za brcanje pregovornih pnevmatik.

Prednosti
 • Odlična in intuitivna stranka
 • Močna back-end tehnologija
 • Veliko strežnikov in lokacij strežnikov
 • Hitre in enakomerne hitrosti povezave
 • Deluje z ameriškim Netflixom
 • Vrhunska podpora strankam
Slabosti
 • Nekaj ​​združenih zapisov
 • Ni najcenejši

5. Surfshark

Surfshark logotip

Nov vpis na najboljši letošnji seznam Windows VPN je Surfshark. Tega že dolgo niso bile, ampak ali kdaj delajo vse prave korake.

Začnimo s svojim strežniškim omrežjem. Z več kot 800 strežniki v 50 državah obstaja veliko bolj uveljavljenih VPN-jev (od katerih nobenega ni na tem seznamu), ki ga Surfshark sramoti. Tudi zmogljivost je odlična, saj tekmuje z nekaterimi najhitrejšimi VPN-ji.

P2P je dovoljen in deblokiranje ZDA Netflix deluje kot čar vsakič.

Surfshark velja za zasebnost in je strogo brez registracije, ki temelji na Britanskih Deviških otokih. Obe stvari sta odlični novici za anonimnost.

Obstaja tudi dvojna funkcija VPN, ki bo pošiljala vaš promet prek dveh strežnikov za dodatno plast abstrakcije, ki maksimizira vašo zasebnost.

Kar zadeva varnost, Surfshark ponuja tudi šifriranje vojaške opreme za vse vaše povezave, dobro izbiro protokolov VPN (vključno z zelo varnim OpenVPN) in celo blokatorjem oglasov, ki zaustavi zlonamerno programsko opremo v svojih skladbah.

Storitev preprečuje tudi uhajanje DNS s samodejnim prehodom na lastne DNS strežnike ob času povezave.

Kot sem že omenil v svojem pregledu Surfsharka, je edini ponudnik, ki ga poznam in ki omogoča neomejene istočasne povezave. Lepo je imeti možnost namestitve odjemalca na vsak računalnik z operacijskim sistemom Windows in ne skrbite, da ne bo zmanjkalo povezav, če storitev uporabljamo tudi na svojem telefonu.

In če iščete najboljšo ponudbo za Windows VPN, je to to.

Morda podjetje meni, da morajo, ker so relativno novi, nelojalno zmanjšati svojo konkurenco. Ne glede na razlog, Surfshark ponuja najboljšo ponudbo VPN-ja na trgu trenutno.

Prednosti
 • Odlična zasebnost in varnost brez beleženja
 • Odlična zmogljivost strežnika
 • Odblokira Netflix, BBC in številne druge
 • Enostaven za uporabo odjemalca
 • Neomejene hkratne povezave
 • Podpora za hudournike
 • Poceni
Slabosti
 • Neskladna hitrost na nekaj lokacijah
 • Dokaj počasna podpora strankam

Kaj iskati v Windows VPN

Če analizirate vse podrobnosti vsakega potencialnega ponudnika Windows VPN, se vam lahko vrti v glavo. Dobra novica je, da vam tega ni treba storiti.

Obstaja le nekaj funkcij, na katere morate biti res pozorni, ko izbirate VPN za svoj osebni računalnik ali drugo napravo z Windows. Nekatere od teh bodo pomembnejše od drugih, odvisno od tega, za kaj želite uporabiti VPN.

 • Združljivost z Windows

  Če imate sistem Windows 10, boste v redu, ne glede na to, s kom greste. Vsak ponudnik VPN bo podpiral vaš sistem. Enako velja za Windows 7.

  Če pa ste 2% uporabnikov sistema Windows, ki nočejo izpustiti sistema Windows XP, vsekakor še enkrat preverite, ali je računalnik podprt, preden pridobite naročnino..

 • Kakovost stranke

  Enostavno, zmogljivo, stabilno. S tremi besedami mi je všeč moje VPN stranke. Vsak VPN rad počne stvari nekoliko drugače. Če stranka ni intuitivno razporejena in jo je enostavno razumeti, lahko to ovira vaše izkušnje.

  Prav tako ne želite, da se vaš odjemalec Windows zruši na vas, kar na žalost še ni vsak ponudnik VPN na trgu..

 • Politika beleženja

  Če je spletna zasebnost in anonimnost vaša glavna skrb, boste brez dvoma želeli izbrati VPN brez zapisovanja. Poiščite ponudnika, ki ne spremlja ničesar – nobenega obiskanega spletnega mesta, uporabe pasovne širine, niti datumov povezave s strežnikom.

  Vsi ponudniki morajo jasno navesti, kaj se prijavijo, bodisi svojo politiko zasebnosti bodisi pogoje storitve. Če teh informacij ne najdete, je rdeča zastava. Tam je veliko drugih Windows VPN-jev. Pojdi naprej.

 • Pristojnost ponudnika

  Če boste iskali roko z roko s politiko beleženja, če iščete najboljšo zasebnost, izberite VPN, ki deluje iz spletne države, prijazne zasebnosti. Dobre možnosti vključujejo Romunijo, Panamo, Švico in Britanske Deviške otoke.

  Izogibajte se službam zunaj ZDA, Združenega kraljestva ali katere koli druge države za spremljanje 5 Oči, 9 Oči ali 14 držav. Čeprav je to resnično pomembno le to, da je zasebnost za vas zelo pomembna.

 • Izvedba

  Učinkovitost mora biti na vrhu vašega seznama, ne glede na to, za kaj želite uporabljati svoj VPN. Želite hitro storitev. Če je VPN, ki ga izberete, tako boleče počasen, da se na koncu izognete njegovi uporabi, je smiselno, da ga prejmete.

 • Odblokiranje storitev pretakanja

  Mnogi od nas uporabljajo VPN-je, da bi obiskali geo-blokirane vsebine, kot je ta v ZDA Netflix, Hulu ali BBC iPlayer.

  Če spadate v to kategorijo, si očitno želite izbrati ponudnika, ki deluje z vašo najljubšo storitev pretakanja. Glede na to, kaj je to, bodo nekateri VPN-ji delovali bolje kot drugi.

 • Zaščita pred puščanjem DNS

  Če imate operacijski sistem Windows 10, je zaščita pred puščanjem DNS obvezna. Prepričana je, da je ranljivost operacijskega sistema, če storitev VPN ne ravna pravilno, lahko razkrila, kaj počnete v spletu (nekaj, kar naj bi preprečilo VPN).

  Zaradi puščanja DNS lahko preprečite tudi odblokiranje geo-omejenega gradiva.

 • Omejitve

  Nekateri ponudniki omejujejo, koliko VPN povezav lahko hkrati izvajate. Drugi ne dovoljujejo prometa P2P ali Torrenting. Še enkrat preverite, kaj so te omejitve in da vam ne bodo predstavljale težav.

Če želite dobro izhodišče pri iskanju dobrega VPN-ja za Windows, vsi ponudniki, ki jih navedem na tej strani, potrdite vsako polje na zgornjem kontrolnem seznamu.

Zakaj potrebujem VPN v operacijskem sistemu Windows

Če uporabljate VPN v računalniku z operacijskim sistemom Windows, lahko v spletu ostanete anonimni, varni v javnih omrežjih Wi-Fi in vam pomagajo do cenzurirane ali geografsko omejene vsebine.

Ko se povežete s VPN, nameščena programska oprema odjemalca ustvari šifriran predor med vašo napravo Windows in strežnikom VPN. Vsi podatki, ki jih pošljete, postanejo nečitljivi vsem, ki jih poskušajo poslušati (npr. Vaš ponudnik internetnih storitev, heker, ki sedi poleg vas v kavarni ali v nekaterih državah vlada).

Vaše spletne dejavnosti so varne in zasebne.

Ko vaši podatki pridejo do strežnika VPN, bo vaš IP naslov zamenjal s svojim. Potem, ko bodo vaši podatki dosegli končni cilj na internetu, se bo videlo, da prihajajo s strežnika VPN, na katerega ste povezani, in njegove geografske lokacije, ne iz računalnika. Ta izmenjava IP ima dve prednosti.

Najprej vam pomaga ostati anonimen. IP-jev strežnik, ne vaš, je viden vsem mimo strežnika VPN. Vsa dejanja mu bodo pripisana.

Z zamenjavo IP lahko dobite tudi dostop do geoblokiranega gradiva. Zahteva za ogled vsebine je videti kot prihaja s strežnika VPN. Dokler se strežnik nahaja v delu sveta, kjer je vsebina na voljo, si jo boste lahko ogledali.

Zaključek

Storitve, ki sem jih priporočil zgoraj, so velike možnosti izbire in odlična izhodišča. Na koncu pa je najboljši VPN za Windows 10 (ali katero koli drugo različico operacijskega sistema, ki ga zaženete) tisti, ki deluje za vas in vaše potrebe.

Če storitev nima strežnika na lokaciji, na katero bi se morali povezati, jo preskočite. Če je VPN, ki ga preizkušate, prepočasen, izkoristite garancijo za vračilo denarja in pojdite s kom drugim. Vsi ponudniki na tej strani vam dajo vsaj 30-dnevno okno za vračilo, kar vam daje veliko časa za natančno prilagoditev izbire brez tveganja.

Najboljši povzetek Windows VPN

PonudnikFeaturesCost

Preskus hitrosti | Seznam strežnikov
Države:90
Strežniki:7159
Protokoli:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, Usmerjevalniki
Povezave:7
Beleženje:Brez beleženja
Kraj:Romunija
1 mesečni načrt:12,99 USD / mesec
Letni načrt:2,75 USD / mesec
Brezplačen preizkus:Da
Vračilo denarja:45 dni
Plačilo:Kreditna kartica, PayPal, Bitcoin

Pregled | Preskus hitrosti | Seznam strežnikov
Države:58
Strežniki:5645
Protokoli:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
Platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Usmerjevalniki
Povezave:6
Beleženje:Brez beleženja
Kraj:Panama
1 mesečni načrt:11,95 USD / mesec
Letni načrt:3,49 USD / mesec
Brezplačen preizkus:Ne
Vračilo denarja:30 dni
Plačilo:Kreditne kartice (Visa, MC, Amex, Discovery), kriptovalute (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, drugo

Preskus hitrosti | Seznam strežnikov
Države:131
Strežniki:2070
Protokoli:OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
Platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Usmerjevalniki
Povezave:5
Beleženje:Datum povezave, uporabljena skupna pasovna širina
Kraj:Hong Kong
1 mesečni načrt:10,95 USD na mesec
Letni načrt:3,33 USD / mesec
Brezplačen preizkus:Ne
Vračilo denarja:31 dni
Plačilo:Kreditna kartica, PayPal, BitCoin, Alipay, glavne darilne kartice, CashU, druge kripto valute, Paymetwall

Pregled | Preskus hitrosti | Seznam strežnikov
Države:95
Strežniki:3000+
Protokoli:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP
Platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Blackberry, Usmerjevalniki
Povezave:3
Beleženje:Skupno dnevno trajanje povezave, skupna dnevna količina prenosa podatkov, lokacija strežnika
Kraj:britanski Deviški otoki
1 mesečni načrt:12,95 USD na mesec
6 mesečni načrt:9,99 USD / mesec
Letni načrt:6,67 USD / mesec
Brezplačen preizkus:Ne
Vračilo denarja:30 dni
Plačilo:Kreditne kartice, PayPal, Bitcoin, Alipay, Paymentwall

Pregled | Preskus hitrosti | Seznam strežnikov
Države:63
Strežniki:1040+
Protokoli:OpenVPN, IKEv2
Platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Usmerjevalniki
Povezave:Neomejeno
Beleženje:Brez beleženja
Kraj:britanski Deviški otoki
1 mesečni načrt:11,95 USD / mesec
Letni načrt:1,99 USD / mesec
Brezplačen preizkus:Ne
Vračilo denarja:30 dni
Plačilo:Kreditna kartica, PayPal, Bitcoin, Alipay
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me