Најбољи сигурносни системи за дом (2020)

Најбољи сигурносни системи за дом (2020)


Кућна сигурност у Канади је важна. Знам да се Канађанима добро дешава с нашом глобалном репутацијом симпатичних момака у граду, али овде се догађа злочин без обзира да ли ми то признали или не.

Статистика Канада извештава о више од 1,5 милиона случајева имовинског криминала и више од 150 000 случајева провале и уласка у годину (извор).

Никад не боли бити опрезан када штите оне које волите и свој драгоцени иметак од потенцијалних претњи.

Срећом, у данашње доба и пуно година, постоји много могућности. Постоје одређене услуге које вам омогућавају да имате врхунски безбедносни систем, а да не урадите једну ствар за подизање и покретање. Баш тако, заштитићете своју децу и заштитити вашу нову телевизију.

За људе који желе сами успоставити високотехнолошки систем праћења кућа, постоје опције ако желите. Опције су бескрајне, заједно са системима самоконтроле или претплатама са 24/7 професионалним истраживачем.

Без обзира да ли живите у кући, стану или стану, постоји много опција за сигурносни систем за Канађане како би заштитили оно што је најважније на овом свету и можемо вам помоћи да схватите који је за вас најбољи. &# к1ф1е8;&# к1ф1е6;

Contents

ТЛДР

Фронтпоинт нуди најбољи сигурносни систем у Канади. Најбоље је око избора и такође има сјајну корисничку подршку. Планови плаћања су флексибилни као и њихови пакети. Ако тражите систем инсталиран од стране професионалаца, Вивинт је најбољи избор. Само-надгледање је такође одржива опција и треба одабрати Хонеивелл-ов Смарт Хоме Сецурити Кит, ако је то оно што желите да користите. Да бисте сазнали више о камерама, прочитајте наш водич о најбољим кућним сигурносним камерама.

Како одлучујемо

Постоји много опција за кућне сигурносне системе – толико да може бити неодољиво. Ту смо ушли. Наш тим је посегнуо широм далеке домене радећи на истраживању свих најбољих брендова кућне сигурности тако да не морате. Упоредили смо све да бисмо били сигурни да можете донети информисану одлуку о томе како да се заштитите. Схватили смо који сервиси нуде најбољу вредност – од функција до цене и свега између тога, као што су једноставност коришћења, корисничка услуга, сведочења корисника, ефикасност и било шта друго у чему би систем кућне сигурности могао да буде добар..

1. Фронтпоинт – Најбољи канадски систем безбедности (уради сам, аутоматизован, најбоља вредност)

Ко треба да користи Фронтпоинт?

Људи који би то требали користити Фронтпоинт су људи који имају нешто новца да потроше на систем заштите у кући, али вреднују мир и сигурност. Ова услуга је за Канађане који немају ништа против да сами инсталирају систем или закључе дугорочни уговор. Системи предњих тачака такође укључују:

 • Нема инсталационих техничара
 • Нема ожичења / бушења
 • Ручно програмирање није потребно
 • Подешавање за мање од 15 минута
 • Смасх Прооф
 • Долази са резервном копијом

Фронтпоинт

Фронтпоинт сигурност је наш најбоље оцијењени избор у Канади за најбољи систем сигурности у кући. Систем праћења куће иза себе има деценију иновација, а истовремено пружа најбољу услугу купцима у класи и богато искуство за заштиту вашег дома. Најбоље место за почетак је са манифестом компаније Фронтпоинт: Ми смо извршили револуцију у индустрији кућне сигурности већ деценију. Када су уљези почели да надмашују сигурност старе школе, ми смо били једни од првих који су користили ћелијску технологију у сваком систему. Када смо први комбиновали систем самоподешавања са професионалним надгледањем, родило се ново тржиште. И док се индустрија стално мења, наша посвећеност нашим купцима остаје непромењена. Наши купци заслужују најбоље. Заслужили су једноставнији пут у сигурнији, паметнији дом. Добродошли у Фронтпоинт сигурност паметног дома. сигурносни систем Од 2007. године Фронтпоинт је освојио вишеструке награде Ангие’с Супер Сервице Авардс, последње које долази 2017. године. Они такође имају А + оцену Беттер Бусинесс Буреау-а и високе критике на Интернету..

Карактеристике, планови и цене

Тхе цене за Фронтпоинт може се прилагодити у многим областима, па је добра идеја да се обратите компанији за понуду. Међутим, постоје специфичности начина на који се врши одређивање цена. Прво што треба имати на уму при услузи је да се морате обавезати на једногодишњи или трогодишњи план. Трогодишњи планови су много јефтинији од једногодишњих планова са много већом посвећеношћу. Та обавеза може неке људе преплашити, али гаранција од 30 дана омогућава вам да испробате услугу први месец. Преко две расположиве дужине уговора постоје три плана праћења и шест прилагодљивих хардверских пакета. Тхе најјефтинији план мониторинга доступан се зове План заштите и јесте 34,99 УСД месечно што укључује ватру, лед, воду, безбедност живота и заштиту од провале, укључујући 24/7 надгледање. Следећи корак је интерактивни план од 44,99 УСД месечно и додаје додатну функционалност као што су сензори слике, контрола осветљења, заштита од судара, е-пошта и текстуална упозорења, даљинско управљање са мобилног уређаја и услуге геолокације. Уз најнижи ниво нивоа, можете подржати камере и термостате за 49,99 УСД месечно. То вам омогућава да користите видео стреаминг уживо, снимање видео записа активирано покретом, контроле закључавања врата и контроле управљања енергијом. На врху пакета за надгледање налази се шест хардверских пакета. Они се поделе на једнократне накнаде са стрмим попустима ако имате трогодишњи уговор.

 • Сафе Хоме Стартер (130,95 УСД) – 1 предња главчина и предња тастатура, 2 сензора за врата и прозоре, 1 сензор кретања, 1 знак дворишта, 5 налепница прозора, налепница 1 врата
 • Свакодневни сигурни дом (228,93 долара) – 1 предња главчина и предња тастатура, 3 сензора врата и прозора, 2 сензора кретања, 1 знак дворишта, 5 налепница прозора, налепница 1 врата
 • Сафе Хоме Плус ($ 248,93) – 1 предња главчина и предња тастатура, 3 сензора за врата и прозоре, 2 сензора ломљења стакла, 1 знак дворишта, 5 налепница прозора, налепница 1 врата
 • Избор сигурне куће (401,90 УСД) – 1 предња главчина и предња тастатура, 4 сензора за врата и прозоре, 2 сензора за кретање, 1 сензор ломљења стакла, 1 сензор дима и топлоте, 1 знак дворишта, 5 налепница прозора, налепница на вратима
 • Преферирана сигурна кућа ($ 534,88) – 1 предња главчина и предња тастатура, 5 сензора врата и прозора, 2 сензора кретања, 1 сензор ломљења стакла, 1 сензор дима и топлоте, 1 унутрашња камера, 1 дворишни знак, 5 налепница прозора, 1 налепница на вратима
 • Сафе Хоме Елите ($ 1032,84) – 1 предња главчина и предња тастатура, 6 сензора за врата и прозоре, 2 сензора кретања, 2 сензора ломљења стакла, 1 сензор дима и топлоте, 1 унутарња камера, 1 спољна камера, 1 камера са звоником, 1 знак дворишта, 5 налепница прозора, 1 наљепница на вратима

Постоји и опција да додате хардвер у било који од ових планова који вам омогућава да заиста

Прос

30-дневна проба без ризика

Од сваког позитивног стања које компанија може сматрати увек могу да испробам услугу без икаквих трошкова као најважнији аспект (осим ако је услуга ужасна). Посебно код кућних система за праћење – поверљиви прегледи могу вас одвести само до сада. Морате бити у могућности да испробате систем, а можете и да га испробате бесплатно.

Кориснички сервис

Награде Ангие’с Супер Сервице Авард додјељују се на основу рецензија купаца. Компаније које освоје ове награде имају најбољу службу за кориснике у својим индустријама. Не чуди нас то што је Фронтпоинт освојио више од ових награда будући да су нивои задовољства купаца изузетно високи. Њихов тим за корисничку подршку пружа врхунску услугу. Ако у току инсталације постоје проблеми, изузетно је лако добити их на телефон за помоћ. Ако вам пошаљу било какву неисправну опрему, имаће репутацију стерлинга за решавање проблема и одмах вам шаље замену. Телефонске линије имају агенте за подршку купцима на енглеском и шпанском који раде радним данима од 8:00 до 23:00 по источном стандардном времену и 10:00 до 19:00 викендом. Поред тога, компанија такође омогућава изузетно лако праћење видео записа ради инсталације.

Уради сам

Што се тиче инсталације, једна реч је сумира за то да Фронтпоинт уради сам поступак инсталације: без напора. Процес инсталације у просеку траје 30 минута за инсталирање целог система. За инсталацију је дата једна бочна апликација и ако систем примети да нешто траје дуже него што би требало, апликација ће вам пружити телефонски број или мрежни ресурс за помоћ.

Остале забавне функције

Уз све што Фронтпоинт нуди услугу, укључује и друге тражене функције као што су мобилни упозорења, унутрашње и спољне камере, заштита од катастрофа у окружењу и кућна аутоматизација. Додатне функције увелико осигуравају да се Канађани осећају безбедно са високотехнолошким решењима која могу да се повежу на вифи јер једноставан кућни алармни систем неће га смањити.

Цонс

Дугорочни уговор

Највећи негативан став када је у питању Фронтпоинт је да постоје само две опције трајања уговора. Краће трајање долази по много хефтијој цени од дужег уговора. То је донекле негирано 30-дневном гаранцијом поврата новца, али у одређеном тренутку неки људи можда неће желети да се пријаве за тако дуг уговор. Приоритети за Канађане могу се променити у било ком тренутку и неки људи се усељавају у стамбене зграде са уграђеним безбедносним функцијама.

Није доступно у Квебеку

То говори само за себе – опростите становници Куебецоис-а. Не желимо да вас изоставимо, али то нажалост Фронтпоинт има.

Само најнижа цена укључује следеће карактеристике

Сјајне функције Фронтпоинт-а, попут камера и сензора покрета, могу се користити само у вишим ценама. Ако тражите сигурносни систем о буџету, то би могло бити прекршај.

2. Вивинт – најбољи систем безбедности паметног дома

вивинт

Ко треба да користи Вивинт?

Вивинт је за Канађане који желе најмодернији систем куће за сигурност и паметне могућности. Они би такође требали бити вољни да потпишу изузетно дуг уговор и да схвате да цена није мала.

Вивинт

Аутоматизација је назив игре када је у питању Вивинт. Уз професионално инсталиране системе, добијате врхунску и високотехнолошку технологију која старе ЦЦТВ системе чини застарелим и насмејаним.

Карактеристике, планови и цене

Постоји пуно опција са Вивинтом када је у питању врста плана коју можете изабрати. Постоје три опције праћења које нуде одређену вредност. Смарт Протецт, Смарт Протецт и Цонтрол и Смарт Цомплете нуде сигурне опције.

 • Смарт Протецт (29,99 УСД месечно) – основна заштита куће, укључујући тровање ватром, крађом и тровањем угљен-моноксидом. Садржи СкиЦонтрол Панел и апликацију заједно са прилагођеним опцијама безбедносне опреме.
 • Смарт Протецт анд Цонтрол (39,99 УСД месечно) – То укључује исте функције као Смарт Протецт план, али нуди и више функција за контролу и аутоматизацију, унутрашње ХД камере за ноћно гледање, контролу термостата, вањске надзорне камере и паметне браве на вратима. Апликација ће вам омогућити да укључите светла или наоружате сигурносни систем.
 • Смарт Цомплете (49,99 УСД месечно) – Нуди видео надзор заједно са локалним складиштем за видео записе и исјечке.

Хардверске опције укључују четири стартер пакета за опрему и могућност да и ви додате било шта. Различити расположиви сетови укључују плочу са додирним екраном, сензоре врата, сензоре прозора, детекторе кретања, детекторе лома стакла, детекторе поплаве и детекторе смрзавања. Сви Вивинт-ови системи раде с Нест Термостатима, Гоогле Хомес-ом и Амазон Ецхос-ом. Различите опције укључују камеру врата, прилагодљиви даљинац, видео камере, кућну аутоматизацију са гласом и елемент термостат.

Прос

100% бежични рад и естетика

Моја најдража ствар код Вивинта је та што не утиче на естетику вашег дома. Сваки део њихове опреме је врхунског изгледа – избегавајући безобразан, бели пластични изглед старих алармних система. бежичне сигурносне камере Професионални инсталатер ће се побринути да све буде тамо како желите и сакрије све жице, јер је систем 100% бежичан, чинећи га тако да ниједан провалник не може пререзати жице.

Доступан исти дан

Много се може рећи о томе да нешто исправите када желите или требате. Кад је сигурност забрињавајућа, може се догодити догађај који вас је потакнуо на акцију. Ако је то случај, што пре се систем постави то боље.

Доживотна гаранција

Током услова уговора Вивинт ће поправити или сервисирати било који неисправан део вашег система. То је дуг пут када постоји пуно покретних делова ка безбедносном систему.

Додатне функције

Комплетан пакет система за кућну аутоматизацију не може бити ни мало продат. Ако сањате о аутоматизованој паметној кући са камером на вратима, где можете разговарати са особом која вам стоји на вратима и они могу разговарати натраг, онда је Вивинт одличан избор. Провера вашег дома с видео камерама изнутра и извана је додатни бонус. Поврх тога, са њиховим удаљеним приступом и вифи алармом, можете бити сигурни да сте наоружани било где.

Цонс

Нема гаранције поврата новца

Ово ми се чини погрешно када пуно такмичара то нуди својом услугом. Посебно код дугих уговора које Вивинт жели закључати у људе – најмање што могу учинити је понудити 30-дневни прозор да бисте видели да ли вам се услуга заиста свиђа.

Професионална инсталација

Плаћање за инсталацију када постоје друга рјешења за “уради сам” изгледа да је у овом тренутку готово архаично. Један од најбољих аспеката инсталирања самог система је могућност да знате када, како и зашто негде нешто ставите. Нема ничег горег од тога да видите нешто у својој кући и немате појма зашто је то тамо.

Трошак је на висини

Трошак је већи од многих других опција. Добијате врхунску сигурност, али постоје алтернативе ако вас трошкови оставе.

Дугорочни уговор

Уговори са Вивинтом трају 5 година. Не могу бити чак ни уверен да ће се већина компанија појавити за 5 година. Са овим претерано дугорочним уговором, само најупорнији Канађани могу заиста приуштити да се закључе у ово дуго.

Интересантно о томе како функционира сигурносна камера Вининт куће? Погледајте видео снимак гомиле људи који плешу испред ње. &# к1ф600;

3. АДТ – Најбоља вредност кућне сигурности

АДТ лого

Ко треба да користи АДТ?

АДТ је за људе који желе сигурност највеће компаније за обезбеђење. Такође, свако ко жели да уштеди неколико долара на безбедносном програму може АДТ сматрати чврстим избором.

АДТ

АДТ може да прати његову историју све до 1870. године када се председник компаније Голд анд Стоцк Телеграпх ЦОБани пробудио провалника у своју кућу што га је инспирисало да створи телеграфски систем упозорења. Од тада, АДТ (под разним различитим именима) развија се и пионира у области кућне сигурности до данас. Са шест професионалних надзорних центара отворених 24 сата дневно, 7 дана у недељи, 365 дана у години, можете бити сигурни да овај сигурносни левиатхан има ресурсе за заштиту вашег дома.

Карактеристике, планови и цене

АДТ долази са могућношћу избора пет главних безбедносних пакета – долази са надзором и опремом. Цене се крећу од 28 до 59 долара месечно. Канађани морају потписати уговор од 24 или 36 месеци који није дугачак као неки конкуренти. Уз основни пакет, добит ћете или жичани или бежични алармни систем са сензорима и бежичним даљинским управљачем. На врху АДТ-ових планова, из телефона можете добити видео надзор, аутоматизацију и даљинске контроле.

Прос

6-месечна гаранција поврата новца

Ово је моја омиљена ствар на овој листи. Услуге АДТ-а можете користити шест месеци, а ако нешто пође по злу, можете добити новац. Говорите о поверењу у производ! АДТ жели да осигура да су ваша сигурност и сигурност у складу са вашим стандардима и да има гаранцију да то поткрепи. АДТ таблет система безбедности

Цене

У поређењу са две горе наведене опције, АДТ нуди релативно јефтину услугу за тражитеље врхунског обезбеђења у Канади. Начин на који они комбинирају трошкове хардвера и планове за надгледање заједно такође има пуно смисла.

Цонс

Дугорочни уговор

Минимална дужина уговора је две године, а у неким областима и три.

Нема самоинсталације

Професионална инсталација није увек лоша и АДТ препоручује да сарађујете са техничаром како бисте били сигурни да је све онако како желите. Многи људи не могу инсталирати себе негативно изгледају.

Рецензије корисничке подршке

Са било којом масовном компанијом долази до забринутости због безличне корисничке подршке. Много је људи који су се жалили на пуно корисничке подршке која пролази кроз пукотине са лошим агентима за корисничку подршку.

Ко треба да користи АДТ?

АДТ је за људе који желе сигурност највеће компаније за обезбеђење. Такође, свако ко жели да уштеди неколико долара на безбедносном програму може АДТ сматрати чврстим избором.

4. Белл Смарт Хоме – најбољи за повезивање са ТВ-ом, интернетом и осталим услугама

Ко треба да користи Белл Смарт Хоме?

сигурносни систем звона

Белл Смарт Хоме намењен је онима који већ користе Белл Цанада за ТВ, Интернет и телефон који желе да се повежу. То су људи који су се већ помирили са коришћењем Белл Цанада, иако наплаћују високе цене и имају слабу корисничку подршку.

Паметни дом Белл

паметни дом звона2018. године Белл Цанада купио је АлармФорце. Ово је омогућило компанији Белл Цанада да обезбеди безбедносну опцију за своје купце заједно са њиховим осталим понудама.

Карактеристике, планови и цене

Белл Цанада својим клијентима пружа четири могућности за услугу заштите куће. Цене су приступачне у распону од 24,99 УСД до 54,99 УСД месечно са опцијама за прилагођавање и додавање додатних уређаја. Сви планови имају 1 аналогну тастатуру, 1 детектор покрета и 2 контакта на вратима и прозорима. Уз надоградње долази могућност коришћења мобилне апликације, више детектора и контаката, контролна табла са екраном осетљивим на додир, други детектори, паметне браве и камере.

Прос

Уштедите новац спајањем

Ово је далеко најбоља ствар код Белл Смарт Хомес-а. Можете уштедети новац спајањем са тренутним ТВ, интернетом или телефонским планом.

Повољан

Цене су много ниже од осталих безбедносних сервиса који су више посвећени само безбедности.

Може само-монитор уз помоћ високе технологије

Опција самоконтроле долази са горе наведеном опремом као и могућност коришћења високотехнолошких опција попут Нест термостата, Нест Цамера, Гоогле Хоме, Самсунг Цоннецт Хоме и Арло Го.

Цонс

Још увек обрађујемо кинкс

Новом аквизицијом уследиће неколико потешкоћа у способностима корисничке подршке Белл Цанада да вам могу помоћи. Будући да је масовна компанија, Белл Цанада нема увек добру репутацију подршке.

Функције не живе до такмичара, осим ако се не надзиру само

Ако тражите јефтин систем заштите млина, то није битно, али врста високотехнолошке опреме коју друге компаније могу понудити није доступна осим ако не пратите само. Ако желите могућности паметног дома, опције Белл Смарт Хоме могу вас довести тамо, али то вас неће одвести чак до Фронтпоинт-а и Вивинт-а.

Лоша служба за кориснике

Углед Белл Цанада у основи је да је компанији неопходно зло у земљи. Услуга за кориснике која се пружа је ужасна за њихове остале услуге и сада ће уз њихов безбедносни систем вероватно добити много тога.

5. Хонеивелл-ов Смарт Хоме Сецурити Кит – најбоље решење за кућну сигурност које се надгледа

Ко треба да користи Хонеивелл?

Свако ко мисли да би радије самостално надгледао и воле да купи високотехнолошку опрему која пружа бројне могућности и могућности свима који желе да ураде “уради сам”.

Хонеивелл

Хонеивелл-ов Смарт Хоме Сецурити Стартер Кит је једноставан за инсталирање ДИИ безбедносног система који користи апликацију за слање упозорења на ваш телефон. У свету у којем вам све може бити при руци, чак вам треба и услуга трећег праћења?

Карактеристике, планови и цене

Пакет безбедносних стартова Кит Хонеивелл Смарт Хоме може се набавити за 449 долара и долази са базном станицом заједно са камером, два сензора за врата и прозоре и заштитном кључем на даљинском управљачу. Овај систем се само надгледа, што значи да ако неко покуша да провали у њега, на вама је да одлучите шта да радите. Заједно са стартер китом, могу се набавити додатци попут више сензора приступа, затвореног сензора кретања, затвореног прегледача покрета, спољног прегледача кретања и додатних кључева. Ово је најбоље решење за ДИИ Канађане који немају интерес за плаћање месечне накнаде. душо

Прос

Све у једном ДИИ кућна сигурност

Савршено решење за сопствене раднике и људе који не желе да плаћају накнаду. Овај систем пружа све што би човек могао да пожели када је у питању сигурност у кући и самоконтролисање.

Опрема високе технологије

Опрема која се пружа опћенито је добра колико и компаније попут Фронтпоинт-а и Вивинт нуде у погледу високотехнолошке доброте паметних кућа. Опрема долази у комплету са сјајним могућностима које ће вам наоружавање куће учинити лако.

Препознавање лица

Софтвер за препознавање лица заиста је ствар следећег нивоа типа Биг Бротхер. Искрено – врло је цоол. Ако желите да видите да ли се неко вратио кући кад се од њих очекује да можете да проверите да ли је тамо са службом за препознавање лица. Могу вам рећи да ли је неко специфичан код куће и чак ће вас упозорити да ли је неко други тамо и послати вам снимак, тако да можете видети ко је то.

Цонс

Трошак

Када је у питању опрема, цена система, посебно ако желите да додате било шта, може да буде висока у поређењу са опремом коју бисте добили уз услугу. Кад се каже да ћете имати сву своју опрему и нећете је морати вратити.

Само само-надзор

Ако желите да заштитна служба треће стране надгледа вашу кућу, ово није прави избор за вас.

Који је најбољи безбедносни систем за Канађане?

Најбољи систем кућне сигурности у Канади је Фронтпоинт Сецурити. Фронтпоинт сигурност је наш избор број један. Компанија за систем кућних осигурања има дванаестогодишње искуство. Омогућавају услугу купцима највишег нивоа и све функције које би се могле заштитити од куће.

слика аларма звона вратаКако аутоматизирати кућну сигурност?

Аутоматизација је једноставна када користите безбедносну услугу јер вам је потребно само све подешено и они могу да надгледају све за вас. Постаје мало теже када се одлучите за то сами, али аутоматизација је и даље могућа. Подешавања као што су тајмери, препознавање лица и породични распореди омогућавају вашем безбедносном систему да обави тешка подизања и само вам пошаље упозорења.

ДИИ кућни сигурносни системи

Најбољи систем кућне безбедности за Канађане је Хонеивелл Смарт Хоме Сецурити систем. Сами сигурносни системи омогућавају вам да поседујете хардвер и имате потпуну контролу над надзором. Ако се само осећате угодно кад сами надгледате свој дом или не желите да плаћате месечну накнаду за надгледање, онда је ово најбољи избор за вас.

Професионални кућни сигурносни системи

Професионални кућни сигурносни системи углавном омогућавају спокојство без да се сами нешто посвађате. Постоје компаније које ће обезбедити сав потребан хардвер, инсталирати га за вас и надгледати ваш дом за вас. Постоје и компаније за систем безбедности који ће вам омогућити да сами пратите или инсталирате хардвер.

Колико коштају сигурносни системи по месецу?

Зависи од компаније са којом идете, али пакети за надгледање могу бити од 20 до 200 долара месечно, као и накнаде за подешавање хардвера..

Можете ли уместо тога користити сигурносну камеру?

Сигурносне камере један су од аспеката сигурносног система. Ако користите само сигурносну камеру, губите на алармним системима, паметним бравама, паметним звоницима, сензорима прозора и врата, као и сензорима лома стакла..

Шта је са видео звоњавом?

Видео звона су једноставна мера сигурности коју 21. век омогућава. У Канади, хладно време звучи стењање звона на вратима, јер морате устати и отворити врата. Поврх тога нуди невероватну сигурност са снимањем покрета на вратима и могућност провере ко је тамо пре него што заправо крене до врата. Најбољи видео звона на тржишту користе постојеће ожичење врата и лако их је инсталирати. Модели које бисте желели да користе биће високе резолуције при 1080п са ширококутним сочивима, ноћним видом и облаком складиштења видео записа. Наш омиљени је Ринг Видео Доорбелл.

Који је најбољи Смарт Лоцк?

Паметна брава одличан је додатак потпуно аутоматизованом безбедносном систему. Паметне браве користе редовне рупе на вратима и једноставне су за постављање као и обична врата. Предност паметних брава је у томе што се могу закључати и откључати директно са вашег телефона и нотификације вам могу бити послане кад год су врата отворена. Остале карактеристике укључују геофитинг, гласовно активирање и интеграцију са другим паметним уређајима. Наш избор за најбољу паметну браву је Нект Кс Иале Лоцк.

Могу ли се хакирати кућни сигурносни системи?

Као и било која друга модерна технологија, и кућни сигурносни системи могу бити хаковани. Да би хаковали систем кућне сигурности, морали би да буду одлучни. Морали би да седе изван вашег дома и пресрећу бежичне сигнале како би им омогућили да искључе сензоре и искључе аларме. Ако је било који од ваших уређаја повезан путем вифи-ја, они уопште могу добити приступ вашој мрежи. Чак и без сигурносног система, то се може учинити са вашом кућном мрежом. Они ће користити ДДоС нападе или ће провалити у ваш видео надзор. Да бисте осигурали да се то не догоди, можете правити изузетно дуге лозинке с јединственим симболима, често мењати лозинку, проверавати безбедносна подешавања или користити додатни слој заштите софтвером за шифровање.

Рецензије система кућне сигурности – ФАК

Како функционише детектор ломљења стакла?

Кад сензор лома стакла чује звук разбијања стакла, активира се аларм. Разбијање стакла ствара изразиту фреквенцију звука коју сензори покупе.

Како ради сензор покрета?

Детектори покрета испуштају радио или микроталасни сигнал по соби. Када се објекат креће у том подручју активирају се таласи који утјечу на сензор.

Да ли ће моја локација утицати на компанију за обезбеђење за коју се пријавим?

Да, Канада је географски велико место. На пример, Фронтпоинт није доступан за Канађане у Квебеку.

Шта је заштита живота?

Заштита живота је појам који се користи за покривање против одређених катастрофа као што су пожар, поплава и праћење угљен-моноксида. Свака компанија има нешто другачију покривеност, тако да је добра идеја да проверите.

Шта је кућна аутоматизација?

Решење омогућено модерном технологијом која користи високотехнолошку опрему која се састоји од хардвера и софтвера који омогућавају контролу и управљање уређајима у кући.

Зашто су бежични кућни системи бољи?

Жичани кућни системи захтевају дуже време инсталације, подложни су прекидима напајања и могу се ручно пресећи или искористити.

Да ли морам да имам услугу надгледања?

Не, постоји мноштво опција као што је Хонеивелл Смарт Хоме Сецурити Кит који вам омогућава самостално праћење.

Како функционира софтвер за препознавање лица?

Софтвер за препознавање лица користи биометријске податке за мапирање црта лица са фотографије или видеа и долази до података с базом података лица којима има приступ.

Како се кућни сигурносни системи штите од пожара и поплава?

То се врши путем монитора да се осјети нешто попут дима из пожара и упозори власти ако се ишта примијети.

Како другачије могу заштитити свој дом?

Заштита вашег дома почиње здравим разумом. Осигурајте да само поуздани појединци знају како радити ваш сигурносни систем. Следећи кораци могу укључивати софтвер за шифровање као и друге опције, као што су додатни знакови упозорења.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me