A legjobb VPN a streaminghez (2020-as áttekintés)

Ha elmulasztotta ezt a cikket a VPN-ek keresése során, akkor valószínűleg már százszor előadásokat tartott a biztonságról, a magánéletről, az adatnaplózásról stb. Talán arra gondol, hogy „Figyeljen, csak meg akarom nézni a Idegen dolgok, fogalmam sincs, mit jelent ez a többi cucc. ” Teljesen megkapjuk.


Noha a VPN-szolgáltatás ezen egyéb szempontjai fontosak, a VPN-k általánosan használt adatfolyam-opciók utazás közben. Érdemes lehet a Netflix-et úgy használni, mint otthon, nézni a Hulu Top Chef legújabb epizódját, vagy közvetíteni egy olyan sporteseményt, amely csak az Ön országában elérhető.

Bármi is legyen az ok, összeállítottuk a streaminghez elérhető legjobb VPN-k listáját. Noha ezek a streaming csúcspontjai, vannak olyan funkcióik is, amelyek teljes VPN szolgáltatássá teszik őket sokféle felhasználáshoz. Ilyen módon, függetlenül attól, ahonnan webhelyet streaming, gyors a sebesség, az adatok védettek, és mindezt megfizethető áron végzik.

TLDR

Ha azonnal szüksége van válaszra, akkor a NordVPN-t választottuk az átfogó streaming VPN-szolgáltatáshoz. Amellett, hogy megfizethető, kiválóan alkalmas a torrentra és a streamingre, valamint olyan funkciókkal, amelyek a szolgáltatáson keresztül történő csatlakoztatást a legjobb átfogó élménnyé teszik. Ugyanakkor nem hibáztathatja sem a Surfshark, sem az ExpressVPN, amelyek egyaránt hatékony szolgáltatások. De ha a legjobb kutyát keresi streaminghez, úgy gondoljuk, hogy a Surfshark az út.

1. NordVPN

Áttekintés és szolgáltatások

A NordVPN kiváló minőségű VPN-szolgáltatás, és ennek néhány fő oka van. Először a szerverszám-csatát nyerik. 59 országban több mint 5500 szerverrel nincs probléma a legjobb kapcsolat megtalálásával. Ez igazán jó hír a streaminghez, mert függetlenül attól, hogy mit próbálsz streamálni, megtalálja a kiszolgáló helyét, amely ezt lehetővé teszi..

NordVPN

A NordVPN szintén szerepel ebben a listában, fokozott adatvédelmi és biztonsági intézkedései miatt. A DoubleVPN szolgáltatás révén a felhasználót kétszer is megvédik a számítógépes fenyegetésektől vagy az online követéstől. Egyetlen VPN használatával az internetes forgalom áthalad a szerveren, titkosítva és IP-címe rejtett. Ezzel a funkcióval a már rejtett adatok átjutnak egy másik VPN-kiszolgálón, még egyszer titkosítva. Ez biztosítja a végső adatvédelmet és erős védelmet az internetes fenyegetések ellen, mivel adatait kétszer módosították.

NordVPN

Ha a DoubleVPN nem volt elegendő adatvédelem és biztonság, akkor a NordVPN a blokkoló funkciójával, a CyberSec-rel a következő szintre állítja. A bosszantó hirdetések blokkolása mellett ez a szolgáltatás automatikusan letilt minden gyanús webhelyet vagy bármit, ami kárt okozhat az eszközén. Kerülni fogja a botnet vezérlését, megvédve az eszközt és a rajta lévő adatokat mindenkitől, aki megpróbálja elérni azt. Ez hasznos lehet külföldön, és esetleg nem biztonságos wifi-kapcsolathoz kapcsolódhat. Ez biztosítja, hogy nem véletlenül kattint valamelyikre, akinek nem kellene.

NordVPN

Ár

A NordVPN, a legfontosabb biztonsági intézkedéseivel együtt, megfizethető árakat is kínál, ha hosszabb távú előfizetéseket keres. Noha gyakran vannak akciók és promóciók, a 2 éves terv havi 4,99 dollár, az egy éves kötelezettségvállalás pedig 6,99 USD havonta. Hóról hónapra 11,95 dollár havonta.

NordVPN

Előnyök

 • Nincs adatnaplózás
 • Csúcsminőségű biztonság
 • Nagyon sok szerver
 • Ad-blokkoló szoftver
 • 24 órás ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Az internet sebessége felfelé és lefelé lehet
 • Korlátozottan egyidejű eszközök

Ár

2,99 USD – 11,95 USD havonta

Töltse le még ma a NordVPN-t!

2. Surfshark

Áttekintés és szolgáltatások

A Surfshark legfontosabb elemei általában az ár, de ez nem jelenti azt, hogy hiányzik semmilyen funkció. A csúcsminőségű biztonság és a jó sebesség ideálissá teszi streaminghez vagy letöltéshez. Ez is nagyszerű választás, ha adatvédelmet keres.

Az Adblocker szoftver, a Cleanweb mellett a Surfshark szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem követnek nyomon semmit, amit online csinál. Nincsenek tevékenységi naplók vagy az adatok nyomon követése. Streaming, amit szeretne, amikor streaming. Nem kell senkinek aggódnia, még a VPN szolgáltatást sem, mert képes követni ezt.

Surfshark

A Surfshark másik vonzereje az összes eszköz egyidejű csatlakoztatásának és használatának képessége. Ha ez nem tűnik nagy ügynek, valójában elég ritka, amikor a VPN-kre vonatkozik. Általában csak 5 vagy 6 lehet egyszerre csatlakoztatva. Ez ideális VPN-t tesz azoknak, akiknek munka miatt több eszköz van, vagy egy család számára VPN-t használ. Ez azt jelenti, hogy anya, apa, nővére, Brenda nagynénje, és az a furcsa unokatestvére, aki a Facebookon túl politikai, mind egyszerre közvetítheti saját műsorát..

Surfshark

Egy másik nagy részlet a Surfshark esetében a split-alagút funkció, a Whitelister, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontosan testre szabják, mely alkalmazások kapcsolódnak a VPN-hez és melyek nem. Kiválaszthatja, hogy mely alkalmazásokat futtassa a titkosított alagúton, és azokat, amelyek szokásos WiFi kapcsolatot használnak. Ez különösen hasznos lehet a streaming-használat szempontjából, mivel a műsort streaming lehet a VPN segítségével, de más alkalmazásokon is végezhet tevékenységeket, amelyekre nem akarja a VPN kapcsolatot. Ez teljesen testreszabható szolgáltatást és nagyon felhasználóbarát élményt nyújt.

Surfshark

Ár

Szóval itt a Surfshark valóban elveszi a tortát. A fent felsorolt ​​összes szolgáltatás esetében ez nagyon megfizethető, különösen, ha hajlandó elkötelezni magát egy hosszú távú előfizetés mellett. Ez csak egy 1,99 dollár havonta egy 2 éves tervre! Egy évre havonta 5,99 dollárt kell fizetni, és ha csak egy hónap érdekli, akkor a megtervezéshez 11,95 dollárt kell fizetnie. Ez az egyik olyan eset, ahol jó az elkötelezettség, mivel ez a kétéves terv az egyik legjobb a piacon.

Előnyök

 • Rendkívül megfizethető
 • Nincs adatnaplózás
 • Nagyszerű a streaminghez
 • Jó kínzó
 • Csúcsminőségű biztonság és titkosítás

Hátrányok

 • Új felhasználó a VPN piacon
 • Korlátozott kiszolgálók

Ár

1,95 USD – 11,95 USD havonta

Töltse le a Surfshark eszközt, és indítsa el a streaming-t!

3. ExpressVPN

Áttekintés és szolgáltatások

Ha hallottál egy VPN-ről ebben a listában, akkor valószínűleg ExpressVPN. Szerverhelyeinek, felhasználóbarát alkalmazásának és jó sebességének köszönhetően ez az egyik legnépszerűbb, amely kiválóan alkalmas streamingre. Míg más szolgáltatásoknak több kiszolgálói lehetősége van, az ExpressVPN 94 országban elérhető, így nem számít honnan származik, valószínűleg otthoni országban talál kiszolgálót, amelyet használni szeretne.

Az ExpressVPN ismeri a VPN-ek streamingben való felhasználásának népszerűségét, ezért önsebesség-tesztet is beépítettek a szolgáltatásba. Ez a szolgáltatás nem csak lehetővé teszi a használt VPN sebességének tesztelését, hanem a rendelkezésre álló kiszolgálók rangsorolását is szolgálja, amelyeken jelenleg a leggyorsabb kapcsolat működik. Ez valóban ideális streaminghez, mert senki sem akar megszakításokat, amikor felfedik, ki szavaz a szigetről. (Ez még mindig show?) Egyébként ez a szolgáltatás néhány különféle tényezőt tesztel, hogy megbizonyosodjon a felhasználóról, hogy a szervert gyors letöltési és streaming sebességgel használja-e..

ExpressVPN

A gyorsulástól vagy a letöltési sebességektől eltekintve az ExpressVPN a biztonságot és az adatvédelmet is komolyan veszi, mivel megvan a saját DNS (domain név rendszer) az ügyfelek számára. Alapvetően a DNS az, ahogyan az eszköz lefordítja az Ön által kattintott URL-t. Az ExpressVPN a saját DNS-jét használja, így amikor a szolgáltatáson keresztül csatlakozik, a DNS-é ugyanúgy védett, mint az internetes tevékenységek többi része. Még ha ez kissé zavarónak is tűnik, sok VPN fut egy harmadik féltől származó DNS-en, és az ExpressVPN-nek megvan a maga sajátja.

ExpressVPN

A biztonság további rétegeiről szólva az ExpressVPN Network Lock funkciója ezt biztosítja. Alapvetõen, ha a VPN-kapcsolat valamilyen okból megszakad, ez blokkolja a kapcsolatot, így egyik adat sem lesz hozzáférhetõ. Hirtelen hálózatváltás vagy -leállás esetén ez a kill-switch technika minden tevékenységet leállít, amíg a VPN-vel való kapcsolat újra biztonságossá nem válik..

ExpressVPN

Ár

Az ExpressVPN népszerű választás, és láthatjuk, hogy miért, de az ár hiányában hiányzik. Nem azért, mert ilyen drága, hanem nincs hosszú távú üzletkötésre jelentős kedvezmény. A legtöbb szolgáltatás az ügyfelet megjutalmazza egy vagy kétéves üzletkötéskor, de az ExpressVPN meglehetősen megegyezik áraival. Egy egyéves kötelezettségvállalás esetén havi 8,32 USD. Ez egy havi 9,99 dollár egy 6 hónapos terv esetén, és 12,95 dollár, ha havonta fizetni kellene.

ExpressVPN

Előnyök

 • Önsebesség-teszt
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Felhasználóbarát felület
 • Képesség az önteszt sebességére

Hátrányok

 • Korlátozott számú eszköz fiókonként
 • Csalódó kedvezmény hosszú távú előfizetések esetén

Ár

8,50 USD – 12,95 USD havonta

Több információ

Annak ellenére, hogy már látta a VPN-k optimális streaming-lehetőségeinek listáját, akkor még mindig új vagy a VPN-világban, és van néhány kérdése. Egyszerűen fogalmazva: a VPN valóban hatékony módja annak, hogy nemcsak online védje adatait, hanem lehetővé tegye az internet használatát, mintha a saját otthonában lenne. Nyugodtan nézzen meg még néhány erőforrást a kezdő VPN-ekről.

Mi a következő lépés?

Itt az ideje, hogy válasszon és töltsön le, így ne hagyja ki a show-kat! Noha ezeket a választásokat fent rangsoroltuk, úgy gondoljuk, hogy mindhárom valóban remek lehetőség a VPN számára. Több forrás áll rendelkezésre a legjobb VPN-ekhez, bármelyik streaming szolgáltatáshoz, amelyet használni kíván. A legfontosabb, hogy ha fedélzetén utazik, akkor a szülőföldjén úgy nézheted meg a műsorokat, mintha.

További kapcsolódó útmutatók

 • A legjobb VPN Mac-hez
 • A legjobb VPN for Windows
 • A legjobb VPN iOS-hez

GYIK

Segít-e a VPN az adatfolyamot??

Teljesen! A VPN használatával hozzáférhet a Netflix bármelyik verziójához, amellyel megszokta (otthona), és utazások során használhatja a Hulu vagy az Amazon Prime szolgáltatásokat..

Megtilthatja a Netflix VPN használatát?

Nem, a Netflix nem fogja tiltani VPN használatát. A VPN használata csak hozzáférést biztosít azokhoz a műsorokhoz, amelyek a csatlakoztatott szerver helyén elérhetőek.

Melyik a legbiztonságosabb VPN szolgáltatás?

A fenti lista minden egyes opciója a biztonság és a magánélet fontos értékesítési pontja. Ha a VPN használatával kapcsolatban inkább az internet biztonságára vagy a magánéletre összpontosít, akkor elérhető listák állnak rendelkezésre a 2020-ig használható mindennapi VPN számára..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me