A legjobb VPN for Windows (2020 áttekintés)

Oké, megkapjuk. Soha nem engedett a Macintosh-őrületnek. Régi iskola vagy. Még mindig a könyv szerint csinálsz dolgokat. A PC-jét a kávézókban szégyenli, amikor úgy tűnik, hogy mindenki más használja „túl drágább” Mac-ot. (Meg tudja mondani, hogy ezt a cikket Mac-re írták-e még?)


De valóban, ha elkötelezett játékos vagy, vagy egyszerűen nem érzi magát úgy, mintha 1400 dollárt szedne be egy új számítógépért, és továbbra is meg akarja védeni magánéletét online, meg kell keresnie a Windowshoz használható legjobb VPN-t. operációs rendszer.

A Microsoftnak saját javaslatai vannak a VPN használatára a rendszerükön, de ebben a listában a 3 legjobb lehetőséget soroljuk le. Ha még nem ismeri a VPN-t vagy a virtuális személyes hálózatot, akkor nyugodtan nézze meg a VPN-ekkel kapcsolatos kezdő útmutatónkat, hogy megismerje az alapokat.

TLDR

Ha rögtön a gyors választ akarja (egyébként olvassa el a cikket!), Úgy gondoljuk, hogy a NordVPN általában a legjobb Windows számára. Ellenőrzi a hatékony VPN-hez szükséges összes dobozt, és meglehetősen árakat. Mind az ExpressVPN, mind a SurfShark szintén jó választás, de a szerverek bősége és a magánélet védelme a NordVPN-től teszi ezt a listát a legfontosabb választásunk közé..

1. NordVPN

Áttekintés és szolgáltatások

A listán az első lehetőség a NordVPN, a Windows által használt legjobb VPN számára a legjobb választás. Ennek oka néhány ok, amelyekbe belemerülünk.

Először is, a NordVPN valódi súlyt helyez a biztonságra. A katonai titkosítás mellett ez a szolgáltatás a CyberSec funkciót is használja, amely egy speciális szolgáltatás, amely blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú webhelyeket, amelyekkel esetleg kapcsolatba kerül. Ha a felbukkanó hirdetések blokkolva vannak, akkor nem véletlenül kattint a kompromittáló linkekre, vagy ezekre a kis bosszúságokra ne kerüljön a böngészési élmény. A CyberSec megvédi azokat a káros botoktól is, amelyek megpróbálhatnak megfertőzni rosszindulatú programokkal. Ha a védelmi funkció engedélyezve van, az eszközei biztonságban vannak a veszélyes kapcsolatokkal szemben.

NordVPN

A biztonság témájában a NordVPN rendelkezik egy dupla VPN funkcióval is, amely extra biztonságot nyújt az eszközének. A normál VPN-kapcsolat egy rétegű biztonságot nyújt, de ha a Kettős VPN egy szerver helyett két szerver mögött rejtőzik el, a VPN-kiszolgáló megváltoztatásával az adatok egy további lépéssel titkosíthatók egy másik réteggel. Ez a kettős titkosítás extra biztonságot nyújt Önnek a normál VPN már biztonságos használata mellett.

NordVPN

Ez a szolgáltatás akár 6 eszköz védelmét is lehetővé teszi, ami a legtöbb VPN-szolgáltatás esetében meglehetősen általános. Több eszközhöz tartozó külön alkalmazás segítségével biztosítják az Ön személyes adatainak különféle formátumokban történő védelmét, ideértve több Macintosh felhasználást is.

Nordvpn

A NordVPN rendelkezik egy kill-switch funkcióval is, amely megvédi a magánéletét, ha a kapcsolat véletlenül leesik. Ha valami, amely rövid ideig megszakítja a kapcsolatot, megtörténik a VPN-rel, ez a szolgáltatás megakadályozza az eszközt az internethez való hozzáférésben, megvédve az esetlegesen káros internetes forgalomtól.

NordVPN

Ez a VPN szolgáltatás a hatalmas kiszolgálók számáról is ismert. 59 országban több mint 5400 szerverrel rendelkezik, így a felhasználó az egész világon védelmet élvez. A NordVPN emellett ajánlja a legjobb szervert az Ön számára, attól függően, hogy hol tartózkodsz a világon, és mi az internetes tevékenysége. Így online állapotában tudod, hogy a rendelkezésére álló leggyorsabb és legbiztonságosabb kiszolgálót használja.

NordVPN

Mivel a NordVPN az első számú választásunk, felismerjük, hogy az ár is fontos. Az alábbiakban áttekintjük néhány, a szolgáltatás árazási lehetőségét.

Ár

A NordVPN, a biztonsági szolgáltatásokkal és a nagy szerverbázissal, megfizethető áron is elérhető. Mint a legtöbb VPN-szolgáltatásnál, annál jobb ajánlatot kap, minél hosszabb ideig vállalja elkötelezettségét. Általában egy 2 éves tervre havi 4,99 dollárt fizethet fel. A 2 éves terv havi 6,99 USD lesz, a havi kifizetések pedig 11,95 USD.

Előnyök

 • Adblocker technológia
 • Nagy szerver szám
 • 24 órás ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Korlátozott eszközök egy fiókban
 • A letöltési sebesség változhat

Ár

2,99 USD – 11,95 USD havonta

Ha érdekli a NordVPN letöltése Windows-hoz, kattintson ide!

2. Surfshark

Áttekintés és szolgáltatások

Ha pusztán az árról beszélünk, akkor valószínűleg a Surfshark lesz a legjobb választás. A Surfshark mindent tartalmaz, amit az alapvető VPN-től szeretne. Noha vannak olyan szolgáltatások, amelyek több szerverrel rendelkeznek, 60 országban több mint 1000 szerverrel rendelkeznek, tehát ha megfizethető VPN-t keres, hogy megvédje magát utazás közben.

A Surfsharknak egyedülálló CleanWeb funkciója van a szolgáltatásával, amely nem csak a hirdetések blokkolását segíti elő, hanem meg is szünteti a gyanús linkeket, amelyekre öntudatlanul kattinthat. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy az adathalász-kísérletek soha ne kerüljenek kapcsolatba online szörfözés közben, és csak lehetővé tegye a rosszindulatú programok számára biztonságos webhelyek látogatását..

Surfshark

A Surfshark másik népszerű tulajdonsága az, hogy korlátlan eszközöket csatlakoztathat a szolgáltatás fizetése után. A legtöbb más szolgáltatás általában 5 eszközzel elérhető, tehát ez tökéletes VPN lehet, ha több eszközt csatlakoztat, vagy meg szeretne osztani barátaival vagy családjával, különösen ha gyermekei vannak..

Surfshark

A korlátlan eszközöktől eltekintve a Surfshark rendelkezik egy Whitelister nevű funkcióval is, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az alagút felosztását, vagy pedig annak kiválasztását, hogy mely alkalmazások vagy webhelyek csatlakozhassanak a VPN-en keresztül. Ez akkor hasznos, ha utazás közben meg akarja óvni az internetes adatvédelmet, de azt is szeretné keresni, hogy a szálloda közelében legközelebbi Pad Thai helyen keressen. Ez a szolgáltatás feloszthatja ezeket, így testreszabhatja internethasználatát és védelmét.

Surfshark

A Surfshark szintén jótékony hatással van a torrentra, mivel szervereik nagy részét nagy fájlok letöltésére lehet használni. A VPN szolgáltatás által használt szolgáltatások nagy része hasonlít a lista többi opciójához, jó letöltési sebességgel, valamint a magánélet védelmével és testreszabásával, de a legfontosabb vonzerő az ár, amelyet most megvitatunk..

Ár

A rendkívül alacsony áron a Surfshark olyan népszerűvé válik. Különösen akkor, ha alkalmi okokból VPN-t használ, például külföldön kísérelje meg kedvenc műsorainak streamingét, a Surfshark valószínűleg megfelelő az Ön számára. Megfizethető árképzési terveikkel rengeteg pénzt takaríthat meg a regisztrációval, különösen hosszú távra.

Surfshark

A hosszú távú (2 éves) szerződések feliratkozása tonna pénzt takarít meg, mivel ezek havonta elérhetőek, 1,99 dollárért. Az egyéves szerződés havi 5,99 dollár, havonta pedig 11,95 dollár, ami még mindig meglehetősen alacsony. A Surfshark gyakran foglalkozik üzlettel saját weboldalán, és pénzvisszafizetési garanciát is kínál, ha nem elégedett a tapasztalattal.

Előnyök

 • Nincs adatkövetés vagy naplózás
 • Nagyon megfizethető
 • Szilárd lehetőség a streaminghez
 • Torrent támogatva
 • Csúcsminőségű biztonság

Hátrányok

 • Meglehetősen új, mégis lehet néhány kivitelezés
 • Korlátozott számú szerver

Ár

1,95 USD – 11,95 USD havonta

Töltse le a Surfshark for Windows rendszert!

3. ExpressVPN

Áttekintés és szolgáltatások

Az ExpressVPN valószínűleg a legjobban felismerhető név ebben a listában, mivel széles körben figyelembe veszi a 2020-ra elért elsőszámú VPN-t. Érdemes megjegyezni, hogy ezt a cikket jelenleg az ExpressVPN-t használó kapcsolaton írják. Noha ez a szolgáltatás a legtöbb fő funkcióval rendelkezik, amelyet elvárhat egy VPN-től, vannak olyan dolgok, amelyeket az ExpressVPN nagyon jól csinál.

Az ExpressVPN egyik legjobb tulajdonsága az osztott alagút. Ezzel a funkcióval a felhasználók kiválaszthatják, mely webhelyek vagy alkalmazások használják a VPN-t, és amelyek közvetlenül kapcsolódnak az internethez. Ily módon valaki dönthet úgy, hogy hazai vagy külföldi webhelyeket használ, attól függően, hogy mit akar elérni online. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a biztonságos letöltést anélkül, hogy lelassulna a dolgok, vagy hozzáférhet a közeli nyomtatóhoz anélkül, hogy feladná az internetes adatvédelmet.

ExpressVPN

Egy másik szolgáltatás, amely ezt a szolgáltatást népszerűvé teszi, az a tény, hogy soha nem naplóznak semmilyen információt az internetes tevékenységeidből. Ez azt jelenti, hogy nem követik a böngészési előzményeket, az IP-címeket, a metaadatokat vagy a DNS-kereséseket. Ez fontos mindenkinek, aki olyan biztonságra törekszik, amely magánéletének védelmét szolgálja. Az ExpressVPN szintén nagyon előretekint az általuk összegyűjtött adatokkal kapcsolatban, ami általában csak a felhasznált adat mennyisége vagy a csatlakoztatott idő.

ExpressVPN

Az extra biztonsági intézkedések mellett az ExpressVPN nemcsak nagyszámú kiszolgálót, hanem számos országot is elérhetővé tesz, ahol ezek a kiszolgálók elérhetők. Több mint 3000 szolgáltatást kínálnak 94 országban, amelyek, bár vannak szolgáltatások, amelyek teljes kiszolgálóval rendelkeznek, a országban az ExpressVPN elérhető: lenyűgöző.

ExpressVPN

Ha feliratkozna erre a szolgáltatásra, szinte minden országban rendelkezne lefedettséggel, amelyet külföldön látogatna meg, ami fontos mindenki számára, aki VPN-t használ védelmet nyújtva, ha gyakran utazik.

Most, hogy átmentünk néhány főbb funkción, nézzük meg az árbeállításokat.

Ár

Megemlítettük, hogy az ExpressVPN valószínűleg a legnépszerűbb VPN a piacon, és nemcsak a szolgáltatások miatt, az árak is meglehetősen méltányosak.

ExpressVPN

A havi terv 12,95 USD havonta. Míg a 6 hónapos szerződés havi 9,99 dollár, a 12 hónapos terv csak az árat havi 8,32 dollárra csökkenti. Az egyetlen probléma itt az, hogy nem kínálnak nagy mennyiségű árengedményt a hosszú távú tervekhez való feliratkozáskor, tehát szinte annyira értelme csak havonta regisztrálni. Érdemes megjegyezni, hogy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, ha nem elégedett.

Előnyök

 • Képesség az önteszt sebességére
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Speciális biztonság
 • 24 órás ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Kevés kedvezmény a hosszú távú kötelezettségvállalásokra
 • Korlátozott számú eszköz

Ár

8,50 USD – 12,95 USD havonta

Az adatvédelem érdekében az Express VPN használatával töltse le a Windows alkalmazást!

Szeretne többet tudni?

Most, hogy áttekintettük azt a véleményünket, amely a Windows VPN-hez való optimális lehetőségeket rejti, akkor azon tűnődhet, hogy vajon melyiket kell beszerezni. Ha konkrét kérdései vannak azzal kapcsolatban, hogy miért éppen VPN-t használhat, van még néhány információ az online adatvédelemről.

Mi a következő lépés?

Nos, most ki kell választania egyet! Ha további információt szeretne megtudni arról, hogy az egész VPN miként működik a legjobban, nem csak a Windows számára, akkor tekintse meg a 2020 VPN-ek útmutatóját. Függetlenül attól, hogy melyik szolgáltatást választja, megteszi a következő lépést magánéletének védelme érdekében online állapotban.

További kapcsolódó útmutatók

 • A legjobb VPN streaminghez
 • A legjobb VPN Mac-hez
 • A legjobb VPN az Androidra

GYIK

Mi a legjobb VPN Windows-hoz?

Noha ez a három jó lehetőség, úgy gondoljuk, hogy a NordVPN a legjobb a funkciók és az ár kombinálásakor.

Jogi a VPN-ek?

Igen, a legtöbb helyen törvényesek. Ez nem azt jelenti, hogy illegális dolgokat tehet az interneten, és megszabadulhat tőlük!

A VPN-ek biztonságosan használhatók?

Természetesen! Ezért használja a nagyobb biztonság érdekében. A VPN használatával, függetlenül attól, hogy melyik szolgáltatást választja, minden információ védett és névtelen lesz, amikor biztonságos VPN hálózaton szörföznek..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map