A Nest fényképezőgép áttekintése – tényleg megéri-e a költségeket?

A Nest Kamerák 2020-ban különféle okokból készítettek hírcímeket, ezek egyike azon képessége, hogy „tornác kalózokat” tudjon elkapni, éppen abban a pillanatban, amikor gonosz kereskedelmüket folytatják. A tornác kalózok alacsony élettartamú bűnözők, akik kihasználják az e-kereskedelem és a csomagszállítás jelenlegi hullámait. Ezek a csomagmegőrzők tornácokkal és dugókkal rendelkező otthonakat céloznak meg, ahol az Amazon, UPS és FedEx illesztőprogramok általában az utasításoknak megfelelően dobják le a csomagokat; egy nemrégiben egy Nest kamerával elfoglalt, Nebraskában elfoglalt eseményben a rendõrségi nyomozók ezeket az otthoni biztonsági eszközöket úgy jellemezték, mintha „játékváltók” lehetnének, mivel megkönnyítik nyomozási munkájukat, ezáltal növelik az esetek megoldásának és az ellopott áruk visszaszerzésének valószínûségét..


Nebraskából származó embert elloptak a Nest Camera
Csomagszállítás tolvajok

A tornác kalózok bűncselekményének megakadályozása mellett a Nest kamerák a Mountain View-ban lévő 2020-as Google I / O fejlesztői konferencia jelentős figyelmét is hangsúlyozták..

Ezen a nagyszabású technológiai eseményen a Google vezetői bemutatták a Nest Hub Max otthoni automatizálási vezérlőkészüléket, amely hatékonyan ötvözi a Nest és a Google által az utóbbi években kifejlesztett technológiákat. A Nest Hub Max intuitív módon működik a Nest kamerákkal; tartalmaz egy színes, 10 hüvelykes érintőképernyőt, beépített kamerát, lenyűgöző hangszóró / mikrofon kombinációt és a Google Assistant fejlett verzióját.

Nest Hub MaxA Nest Hub Max bevezetése nemcsak azért volt rettenetes, mert úgy tűnik készen áll, hogy meghaladja az Amazonas visszhangját az intelligens hangszórók családja, amelyet otthoni automatizálási központként is lehet használni, hanem azért is, mert egy új korszak kezdetét jelzi mind a Google, mind a Nest számára. Ne feledje, hogy a Nest Labs 2010 óta fejleszti az intelligens otthoni technológiát; akkoriban úgy tűnt, hogy a társaságot az Apple megszerezte a tervezési filozófiája miatt, de a Google négy évvel később lépett be..

Közel egy évtizede a Nest Labs fejlesztői nagyjából önmagukban dolgoztak, és elképesztő termékeket gyártottak, mint például a legendás Nest Learning termosztát, de a tech elemzők mindig azon gondolkodtak, mikor kezdődik meg a Google-lal való teljes együttműködés. Megérkezett a nap, így mostantól a régi Google Home Hubs Nest Hubs lesz, és Ön képes lesz rá irányíthatja a Nest fényképezőgépet és más eszközöket a Google Asszisztens segítségével; Mellesleg, van egy kisebb változat a Nest Hub Max-ból, abban az esetben, ha kisebb helyben él, például lakásban vagy tetőtérben.

A Nest Camera áttekintése nem lesz teljes, anélkül, hogy megemlítenénk Rick Osterloh-t, a Google egyik alelnökét, akit nemrégiben kineveztek a vállalat Eszközök és Szolgáltatások csapata felügyeletére, amely a Google hardvermárkájává kívánja emelni. A leendő Nest fényképezőgép-vásárlók számára ez azt jelenti, hogy jövőbeli vásárlásuk az új Google és Nest Labs ökoszisztéma része lesz; más szóval, a Nest készülékei tökéletesen szinkronizálódnak az Android okostelefonokkal, Chromebookokkal, Chromecastokkal, pixelekkel és még a Chrome böngészőjével is. A Nest számára nagy dolgok vannak raktáron, és itt az ideje, hogy megismerkedjünk azzal, amit a Google elképzel az intelligens otthon automatizálása érdekében..

Nest Cam Beltéri – Védelem a házon belül

A fészek kamerái nem olyanok, mint az IP kamerák, amelyeket gyakran olyan otthoni biztonsági rendszerek részeként árusítanak, amelyeket önöknek kitalálniuk kellene. A Nest Labs mérnökei által kifejlesztett összes termékhez hasonlóan a Nest fényképezőgépek csúcskategóriás eszközök, amelyeket kifejezetten a versenyből való kilépéshez fejlesztettek ki..

Nest Cam beltériSok olyan személy számára, akik újak az intelligens otthoni automatizálás világában, a A Nest Cam Indoor ideális belépési pont. Ez a Nest-kamera már néhány éve fennáll, és rengeteg otthoni inváziót készített az interneten keresztül Nest Aware biztonsági szolgáltatás, amely előfizetés alapján érhető el, így az egyik legnépszerűbb modell. A Nest Cam Indoor 4,5 hüvelyk magas és 2,8 hüvelyk széles helyzetben elég diszkrét ahhoz, hogy bárhová el lehessen helyezni; szinte bármilyen megvilágítási helyzetben megfigyelhető és rögzíthető, és folyamatos, 1080p HD felbontással folytatható stream, csuklás nélkül. A széles látószög 130 fokra terjed ki, és a hangszóró / mikrofon funkció olyan hangminőséget biztosít, amely verseng a drága okostelefonokkal.

További funkciók:

 • Teljes távoli hozzáférés a Nest alkalmazáson keresztül
 • Sima zoom és fokozott funkciók
 • Távoli otthoni segítség
 • Intercom funkció
 • Családi fiókok létrehozásának képessége

Összességében ez a Nest kamera úgy néz ki, mint amit a képernyő tetejére vághat az asztali Skype-munkamenetekhez, de valójában erőteljes otthoni biztonsági funkciókat nyújtott.

Nest Cam Outdoor – biztonság a falakon túl

Nest Cam kültériAmint a neve is sugallja, ezt a Nest cam modellt kültéri telepítésre tervezték. Nagyobb és láthatóbb, mint amilyennek lennie kellene a fentiekben áttekintett beltéri modellnek, de nem olyan nagy, hogy kívánság szerint lehetetlen lenne elrejteni. A Nest Cam Outdoor időjárási és éghajlatállóságának IP65 besorolása van, ami azt jelenti, hogy ellenáll az esős és télies feltételeknek –4–140 Fahrenheit fok között..

Az összes beltéri funkció megtalálható a Nest Cam Outdoorban, egy robusztusabb éjszakai és infravörös kamerarendszerrel a jobb látás érdekében. Ahogy a Nest kamerái továbbra is híreket jelentenek az otthoni inváziók és más biztonsági események megelőzésére, sa kifinomult betörési csapatok kötelesek észrevenni és kihagyni az e rendszerek által védett otthonokat; meg kell jegyezni, hogy a „profi” tolvajok mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne kerüljenek elfogásra, és valószínűleg kevésbé kockázatos célokat választanak.

Nest Cam IQ Indoor – Intelligens otthoni megfigyelés

A bevezetése óta eltelt néhány hónapban ez a kamera fantasztikus értékeléseket kapott számos technológiai magazinban. Amint a neve is sugallja, a Nest Cam IQ Indoor az eredeti beltéri unokatestvér okosabb változata; körülbelül ugyanolyan méretű, és ötvözi kültéri és beltéri kameramodellek design elemeit.

Ez az eszköz nem csupán biztonsági kamera; nagymértékben ez számos olyan szolgáltatást nyújt, amelyek elvárhatók az intelligens otthoni automatizálási központtól, beleértve egy beépített 6 magos processzort, amely az Android operációs rendszer speciális verzióját futtatja, hogy teljes hozzáférést biztosítson a Google Asszisztenshez. Lényegében ez a kamera intelligens hangszóróként működik, és intelligens látást kínál.

Nest Cam IQ IndoorAz IQ Indoor főbb jellemzői:

 • 4K kamera 8 megapixeles színes érzékelővel
 • Fejlett zoom és továbbfejlesztés a közeli követési nézettel
 • 130 fokos látómező
 • Sima HDR videó rögzítés 30 képkocka / másodperc sebességgel
 • Infravörös látás és környezeti fényérzékelők, amelyek irányítják az intelligens világítási rendszereket
 • Három érzékeny mikrofon és egy sztereó minőségű hangszóró
 • Vezeték nélküli WEP, WPA és WPA2 biztonság és fejlett kapcsolat. Az adatokat a TLS / SSL protokollok által támogatott 128 bites Advanced Encryption Standard segítségével rögzítik, tárolják és továbbítják

Amint el lehet képzelni, ez a Nest kamera jobban működik a Nest Aware előfizetéssel; Ennek ellenére akár három órás pillanatképeket is átnézhet akkor is, ha nem iratkozzon fel a szolgáltatásra. Az eszköz intelligens látását vezérlő mesterséges intelligencia algoritmusok minimálisra csökkentik a hamis riasztások kiváltását; például, a kutyáid nem tévedek be a betolakodókkal. Noha ez a Nest biztonsági kamera a piacon az egyik legdrágább, a Google Assistant irányításával megmentheti Önt, hogy intelligens hangszórót kell vásárolnia otthoni automatizálási rendszeréhez..

Nest Cam IQ Outdoor – Fejlett fenyegetésérzékelés

Nest Cam IQ OutdoorMint az IQ Beltéri, a Nest Cam IQ Outdoor is lenyűgöző és elegáns megjelenésű, az AI funkciókkal ellátott hardver békéje. A csúcstechnológiás thriller és a kémkedés filmeinek rajongói, ahol a biztonsági kamerák maguk nyomon követik a gyanúsítottat és követik minden egyes lépést, örömmel veszik tudomásul, hogy pontosan ezt csinálja a Nest Cam IQ Outdoor.

Nem csak az IQ Outdoor kamera robusztus és hamisításgátló de elég okos ahhoz, hogy focus az ember alakjaira gyanúsan viselkednek, és nyomon követhetik őket a riasztás megszólalása előtt. Az IQ Indoor összes funkciója, kivéve a Google Assistant-t, megtalálható az IQ Outdoorban; emellett a sokoldalú csuklópánt elforgathatja a kamerát egy 360 fokos tengelyen, és a hangszóró / mikrofon kombináció továbbfejlesztett audio funkciókat kínál külső használatra.

Tegyük fel, hogy beépített intelligens zárakat a bejárati ajtóba, és vendégeket vár a városon kívülről; az IQ Outdoor cam segítségével távolról értesítést kaphat, amikor megérkeznek, és egyértelműen beszélni tud velük, mielőtt.

Mit kell tudni a Nest Labs kameráiról

A Google jelentős beruházást végzett a Nest Labs-ban egy olyan márka felépítése céljából, amelyről ismert, hogy az intelligens otthon-automatizálás élvonalában áll; mint ilyen, biztos lehet benne, hogy A fészek készülékei csúcsminőségű termékek, de szükségük van egy bizonyos technológiai infrastruktúrára is ahhoz, hogy maximális potenciáljukat ki tudják használni. Kimondottan, A lassú Wi-Fi otthoni hálózatok megakadályozhatják, hogy a Nest kameráinak teljes körű szolgáltatásait megtapasztalja. A sávszélesség fontos szempont; Ha engedélyezni kívánja a Nest állandó kamerájának rögzítését, akkor legalább 2 Mbps sebességet fog feltölteni. Olyan helyzetekben, amikor a Wi-Fi hálózat nem optimális, lehetősége van a videó rögzítésének és rögzítésének a képminőség és a sávszélesség szempontjából történő módosítására..

A Nest Aware szolgáltatás

Valamennyi nagyobb tech-társaság tevékenységét a szolgáltatások nyújtása felé fordítja, és a Google sem kivétel. A Nest Aware egy biztonsági javítás, amely folyamatosan rögzíti a Nest kamerák által rögzített video- és audiofájlokat, 30 napig. 2019 májusától a Nest Aware előfizetései havonta 5 dollárral kezdődnek, öt napos felvételek és intelligens riasztások esetén. Ez a szolgáltatás hozzáad egy csomó mesterséges intelligenciát a nem IQ Nest fényképezőgépeihez, és különféle csomagokban és kedvezményes lehetőségekben érhető el, például 50% kedvezmény a további kamerákhoz.

A fészekkamerák integrációs lehetőségei

Most, hogy a Nest egy olyan márkává vált, amely azonos a Google intelligens otthoni automatizálásával, a közeljövőben rengeteg termék- és szolgáltatásintegrációra számíthat. A Google végső célja, hogy a felhasználók otthonukba építsék a Nest ökoszisztémákat; ebből a célból a vállalat elkápráztatni akarja Önt lenyűgöző Nest termékekkel, hogy elkezdje fejleszteni a márkahűség érzetét.

Fészek termosztátos mobilalkalmazásGondolj az IQ Beltéri kamerare és annak mellékelt Google Asszisztensére; bár bármikor telepítheti ezt az alkalmazást Android okostelefonjára, és hubként felhasználhatja a Nest-eszközök vezérlésére, valószínűleg kísértésnek fogja érezni magát beszéljen közvetlenül a kamerával.

A Nest által kínált jelenlegi integrációs lehetőségek a termosztátokat, füstérzékelőket, otthoni biztonsági riasztókat, ajtó csengőket és intelligens zárakat tartalmazzák. Ha már rendelkezik Nest kamerákkal vagy Android-okostelefonokat használ, akkor a következő logikus lépés az lesz, hogy további Nest termékeket adjon hozzá okos otthoni hálózatához..

Fészekkamerák és az árak megfigyelése

Ha összehasonlítanánk más otthoni biztonsági kamerákkal, akkor számíthat arra, hogy prémium árakat fizet a Nest eszközökért és a felhőalapú szolgáltatásokért. Az IQ Outdoor például költségekkel jár közel 350 dollár, és annak beltéri egyenértékét nemrégiben 249 dollárra csökkentették, a 299 dollárból. A Nest Labs gyakran alkalmaz kedvezményeket és ajánlatokat olyan különleges eseményekre, mint például az Anyák napja és az ünnepi vásárlási szezon, de még ezeknél az árengedményeknél is meglehet, hogy kissé drágák..

Nest Aware árak

A Nest Aware 24 órás felvételi szolgáltatásokat nyújt, amelyek felhasználják a felhőt az adatok tárolására, és a videóelőzményekben szereplő napok száma az Ön által választott csomagtól függ. A Nest ismert, hogy a piacon az egyik legdrágább otthoni biztonsági rendszer, és úgy tűnik, hogy ez kiterjed a felhőmegfigyelő szolgáltatásaikra is.

Mi a Nest vevői élmény?

Ami a Nest ügyfélszolgálatát illeti, a Consumer Affairs jobb pontszámokat ad a Nest számára, mint a Google, különösen azoknak a felhasználóknak, akik feliratkoznak a Nest Aware szolgáltatásra. A Nest termékeket úgy tervezték, hogy a dobozon kívül működjenek; azonban, a lépésről lépésre történő telepítési útmutatóik általában részletesebbek és részt vesz, mint sok más intelligens otthoni automatizálási eszközön, és ez valójában jó a magánélet és a biztonság szempontjából.

Google márkanévként a Nest Labs nem követi el azt az hibát, ha engedélyezi a telepítéseket alapértelmezett felhasználónév / jelszó kombinációkkal; ennek ellenére érdemes megtennie az extra biztonsági lépést, ha az okos otthoni hálózatot a legjobb VPN-en keresztül irányítja, lehetőleg útválasztó szintjén..

A Nest a piacon az egyik legátfogóbb hibaelhárítási, telepítési, hibaelhárítási és karbantartási útmutatót tartalmazza. Ha a DIY nem az Ön csésze teája, akkor kapcsolatba léphet velük a közösségi média oldalukon, az e-mailben és természetesen a forródróton keresztül..

Záró gondolatok a fészekkamerákról

Végül a Nest kamerák lehetővé teszik, hogy a modern otthoni biztonság élvonalánál lehessen. Mivel valójában nem akarja egy olyan fontos kérdés, mint például otthonának megfigyelése, nem hibázhat ezen eszközök egyikével.

A Google által az intelligens otthoni automatizálással kapcsolatos új irányban a Nest egy ideig valószínűleg a legokosabb termékválaszték lesz, legalábbis addig, amíg az Apple vagy a Microsoft nem úgy dönt, hogy komolyan versenyez.

GYIK

Kérdés: Használhatom-e a Nest fényképezőgépeket előfizetés nélkül?

A: A Nest Aware szolgáltatásai teljesen opcionálisak, ám a fejlettebb kamerák így biztosítják teljes potenciáljukat. Az új 5 napos Nest Aware előfizetés a legtöbb ember számára elég ésszerű.

K: A Nest Cam vízálló?

A: A kültéri Nest kamerák időjárási és éghajlati besorolást mutatnak, amely jelzi az esőállóságot, de ezeket az eszközöket nem szabad víz alá meríteni..

K: A Nest kültéri kamera működik együtt az Alexával??

A: A fészektermékeket az Amazon Alexa intelligens asszisztens segítségével vezérelhetjük, amely az Amazon Echo hangszórókat biztosítja az úgynevezett „készségek és receptek” révén. Ha van egy Alexa-meghajtású termék, akkor ki akar mondani: “Alexa, fedezze fel a készülékeimet”, hogy megtudja, van-e készségek listája vagy “ha ez, akkor ez” opciók beszélnek vagy jelennek meg. Alexát kell kiképeznie ahhoz, hogy a beszédparancsokat hozzákapcsolja ahhoz, amit a Nest kameráival szeretne végrehajtani.

K: A Nest kamerák Wi-Fi nélkül működhetnek?

A: A Nest kamerák funkcionalitása Wi-Fi és aktív internetkapcsolat nélkül korlátozódik arra a pontra, hogy nem érdemes megvitatni. Az Ethernet-kapcsolatok ebben a tekintetben nem megoldás. Ne feledje, hogy a Nest kamerák optimális működéséhez szélessávú kapcsolatának 2 MB / s sebességű feltöltési sávszélességet kell biztosítania.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me