Hide.me VPN áttekintés (2020)

A Hide.me VPN-nek számos dolga van. A legfontosabb ezek közül a társaság székhelye Malajziában.


Az ott való elhelyezkedés azt jelenti, hogy a Hide.me nem tartozik az Öt Szem vagy a 14 Szem megállapodás alá. Azok számára, akik aggódnak az online adatvédelem fenntartása miatt, ez nagyon jó hír.

hideme vpn logóA malajziai otthoni bázissal rendelkező társaság nem tartozik sok olyan szigorú nyilvántartási törvény hatálya alá, amelyek olyan országokban léteznek, mint Kanada és az Egyesült Államok. Fennállást kapnak attól, hogy kiterjedt archívumot kell tárolniuk az ügyfeleik online tevékenységeiről. Következésképpen, ha a bűnüldözés elkezdi információigényt, a Hide.me-nek kevés vagy semmi nem kell adni.

A Hide.me viszonylag új versenytárs. 2012-ben alapították néhány informatikai háttérrel rendelkező szakember. Az alapítók, amelyek különböző országok vállalkozásai és kormányai számára dolgoztak, komoly tapasztalattal rendelkeznek a biztonság, a magánélet és a.

Ennek ismerete a Hide.me általános teljesítményét csalódást okozza. Jobban kellett volna. A biztonsági és a titkosítási gyakorlatok ezzel a VPN-mel jóak, és bár a Hide.me szerverhálózata nincs a közelben a legjobban, ez sem túl kopott.

Ennek ellenére semmi esetre sem sikerül legyőzni túl lassú adatátviteli sebesség ezzel a szolgáltatással, amelyet alább tárgyalunk.

Áttekintés

FeaturesInformation
használhatóság:Könnyen kezelhető
Naplózási politika:Nincs naplózási politika
Szerver mérete:160 ++ szerver
Szerver terjesztés:55 ország
Támogatás:24 órás és 24 órás támogatás élő chat, e-mail és jegykezelő rendszer segítségével
torrentezés-:Korlátozott
streaming:Korlátozott
VPN protokoll és titkosítás:OpenVPN, SoftEther, IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP protokollok; 256 bites AES titkosítás
Központ:Malaysia
Ár:$ 5.41 / hó
Hivatalos honlapján:https://hide.me

Biztonság és titkosítás

Mint minden tiszteletre méltó VPN-nek, a Hide.me készíti a OpenVPN Az alagút protokoll elérhető. A felhasználói számítógép és az internet között alagút létrehozásának számos módja van. Ezek közül a módszerek közül néhány jobb és megbízhatóbb, mint mások. Jelenleg az OpenVPN-t tekintik a rendelkezésre álló legjobb protokollnak.

a számítógép biztonságban vanEnnek a megkülönböztetésnek az egyik oka az, hogy AES 256 bites titkosítást használ, amelyet még soha nem veszélyeztettek, és amelyet a szakértők szerint néhány milliárd évig nem fognak feltörni. Ezen felül az OpenVPN nyílt forráskódú szoftver. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők szerte a világon megvizsgálhatják a biztonsági réseket, és végrehajthatatlanná teszik.

Ezenkívül a Hide.me felhasználói IKEv2 vagy SoftEther protokollokat is használhatnak. Az IKEv2 majdnem ugyanolyan elpusztíthatatlan, mint az OpenVPN, így megbízhatóan választható. A SoftEther nem érhető el sok VPN-en, tehát nagyon jó érzés itt látni, főleg mivel az a kívülállók számára megnehezítheti a felhasználó internetes forgalmának nyomon követését..

A Hide.me lehetővé teszi a felhasználók számára a régebbi SSTP és PPTP alagút protokollok kiválasztását is. Általában ezek már nem tekintik biztonságosnak, és ezeket el kell kerülni.

Mint a legtöbb nagyon ajánlott VPN-hez, a Hide.me fel van szerelve egy kill kapcsolóval is. Amint a VPN váratlanul nem válik elérhetővé, véget vet a böngészési munkamenetnek. Ez megvédi az expozíciótól, amikor online vagy.

Hány szerver rendelkezik a Hide.me-vel?

hideme szerver helyeA Hide.me összehasonlítása más magas szintű VPN szolgáltatókkal azt mutatja, hogy a hiányzik a szerverhálózat. Jelenleg több mint 30 országban vannak jelen, és meghaladja a 150 szervert.

Ez növeli a rendszerüket, mint egyes versenytársak, de az közel sem tud versenyezni a nagy szereplőkkel, akiknek több ezer szervere van szinte minden országban, mint például a NordVPN.

Ez probléma?

Ha a Hide.me egyik szerverének közelében található, akkor lehet, hogy nem az. Fontos azonban tudni, hogy ha a VPN korlátozott számú szerverrel rendelkezik, akkor túl sok felhasználó tölti be ugyanazt a helyet. Ez azt jelenti a sávszélesség korlátozott, és ez lassabb adatátviteli sebességet jelent.

Ezenkívül, mivel a Hide.me szervereinek csak körülbelül 30 országban vannak, esélye van arra, hogy nem fog olyan otthoni kiszolgálót találni. Minél távolabb van a számítógépe a VPN szerverétől, annál lassabb lesz az adatátviteli sebesség.

Ha gyakran utazik, akkor a problémák csak megsokszorozódnak.

Van-e a Hide.me szerver lefedettség azokban a helyekben, amelyeket általában meglátogat? Ha nem, akkor ez azt jelentheti, hogy vagy nem lesz képes csatlakozni a VPN-hez, vagy hogy az átviteli sebesség annyira hihetetlenül lassú lesz, hogy nem érdemes kipróbálni.

A Hide.me mögött álló emberek erőfeszítéseket tettek annak biztosítására földrajzi sokféleség a szerverekkel. Észak-Amerikában hat szerver található Kanada és az Egyesült Államok Mexikó és Brazília között.

Európa és az Egyesült Királyság jól le vannak fedve, és vannak kiszolgálók Izlandon és Marokkóban. Az ázsiai térségben szervereket találnak Japánban, Dél-Koreában, Hongkongban, Szingapúrban és Indiában. Sydney, Ausztrália szintén rendelkezik szerverrel.

Használhatja a BitTorrent vagy a P2P szoftvert a Hide.me segítségével?

filesharing-vektorA Hide.me dedikált szervereket kínál a BitTorrent használatához vagy a P2P tevékenységekhez. Ez azt jelenti, hogy a torrent előnyeinek kihasználásához gyors kapcsolatot kell létrehozni ezen szerver egyikével.

Ennek a VPN-nek van egy speciális proxyja, amely a P2P kapcsolatokhoz van beállítva. Titkosítatlan SOCKS5 proxy, ezt a VPN-sel kell használni, hogy senki ne nézzen a válla fölött, miközben fájlokat oszt meg.

Ha olyan VPN-t keres, amely lehetővé teszi a Netflix adatfolyamát, akkor máshol kell keresnie. A Hide.me nem kínál speciális kiszolgálókat a Netflix streamingjéhez, és a VPN működésével történő kísérlet nem működik.

A Netflix nem titkolta, hogy nem szeretik a VPN-eket használó embereket, mint a földrajzilag korlátozott programozás. Jól felfedezték, ki használ VPN-t, és a Hide.me nem tudja becsapni őket.

Mennyire gyors a Hide.me VPN szolgáltatás?

A legtöbb ember az utóbbi években hihetetlenül gyors internetes töltési idővel rendelkezik. Frusztráló, ha még néhány másodpercig várni kell egy webhely betöltésére.

A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a VPN használata lelassítja az adatátviteli sebességet. Azonban a hírnévvel rendelkező VPN-k sokkal kevésbé észrevehető lelassulást jelentenek.

Annak ellenére, hogy a webes forgalmat még tovább kell irányítani, és további karikain keresztül kell átugrani, ezeknek a VPN-eknek erőteljes kiszolgálóhálózatai vannak, amelyek ezt alig csuklással tehetik meg..

sajnálatos módon, A Hide.me nem rendelkezik ezekkel a hálózatokkal. A sebességtesztben nem teljesítettek különösebben jól. Még a viszonylag közeli New York-i szerver is csak 17,17 Mbps letöltési sebességgel haladt be, a feltöltési sebesség pedig 10,10 Mbps volt..

Meglepő módon az amszterdami szerverhez való csatlakozáskor a sebesség javult. A 27.60 Mbps letöltési sebesség, a 19.92 Mbps feltöltési sebesség is jobb volt. Mindazonáltal a nagyobb versenytársakhoz viszonyítva, Rejts el rövidesen jön.

hideme sebesség eredmény

A londoni szerverrel kapott eredmények hasonlóak voltak az amszterdami szerverrel kapott eredményekhez. A 28,69 Mbps letöltési sebesség és a 20,41 Mbps feltöltési sebesség nem valószínű, hogy meggyőzné a szkeptist, hogy váltott a Hide.me-re..

A hongkongi szerverhez való csatlakozás előre láthatóan még tovább lassította az adatátviteli sebességet. A letöltési sebesség 11,71 Mbps, a feltöltési sebesség pedig 3,19 Mbps, ellentétben a NordVPN-vel, A Hide.me nem fog nyerni ebben a kategóriában.

Mi az a Hide.Me naplózási politikája?

A Hide.Me székhelye Malajzia. Ennek eredményeként a helyi törvények nem kötelezik számomra nyilvántartást. Ez azt jelenti, hogy amikor a Hide.Me azt állítja, hogy nem vezetnek naplókat, akkor valószínűleg bízhat benne. Az emberek szerte a világon, sokféle módon töltik online időüket, ez a védettségi szint fontosabb, mint valaha.

a legnépszerűbb online tevékenységek életkor szerint

A legtöbb ember azt mondja, hogy az online tevékenységet senki más nem érdekli. Sőt, mivel nem csinálnak semmi rosszat, nem látnak különösebb problémát az internetszolgáltatóval vagy a VPN-vel az online tevékenységet nyomon követve.

Ha ezek az emberek gondolkodnának, valószínűleg egyetértenek abban, hogy jobb, ha senki más nem néz a válla fölött, amikor ellenőrzik bankszámlakivonatát vagy kicsit online vásárolnak.

Azt is inkább szeretnék, ha senki sem szimatol a magán közösségi média tevékenységein. Ezért a jó VPN nélkülözhetetlen manapság.

A Hide.me további mérfölddel bír, amikor az ügyfelek megnyugtatására törekszik, hogy nem vezetnek naplókat. Ezeket egy független biztonsági cég tanúsította, amely ezt igazolja ez a VPN valóban nem vezet nyilvántartást.

Mennyibe kerül a Hide.me?

Azok az ügyfelek, akik az ingyenes opciót választják, három szerverre korlátozódnak, egyszerre csatlakoztatva egy eszközt és egy két gigabájt adatkapcsolatot..

hideme vpn árazás

A Plusz terv választása havonta 4,99 USD-t vesz igénybe, de a 75 GB-os adatkorlátozás korlátozása és az egyes eszközök csatlakoztatása továbbra is érvényben van. Havonta 9,99 dollárért kaphatja meg a prémium tervet. Ennek a tervnek nincs adatkapcsolata, és a felhasználók öt eszközt csatlakoztathatnak egyszerre.

A Hide.me VPN-ként ajánlott?

Vannak rosszabb VPN-szolgáltatók is, de vannak sokkal jobb is is. A Hide.me lassú átviteli sebessége sokkal vonzóbbá teszi a többi VPN-t. Ha azt szeretné, ha valami olyasmit keresne, amely működik, akkor mindenképpen nézze meg szolgáltatásait.

Ha azonban a legnagyobb ár-érték arányt szeretné, akkor vessen egy pillantást a piac legfontosabb VPN-jének összehasonlítására az idei évben.

Mert valóban miért telepedik le?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map