Kerülendő VPN-csalások (frissítve)

A VPN technológia nem új. A vállalkozások és az egyének évtizedek óta használják az érzékeny adatok védelmére és online mozgásaik névtelenségének megőrzésére. Egyesek úgy vélik, hogy ez a magánélet védelme. Csak nem szereti azt a gondolatot, hogy bárki – például az internetszolgáltatója vagy a hackere – képes legyen nyomon követni webes forgalmát.


Átverés figyelmeztetésMás emberek számára, a VPN használata élet vagy halál kérdése. Polgárok és újságírók, akik totalitárius rendszerekben élnek, amelyek nem teszik lehetővé a gondolatok és vélemények szabad kifejezését. A VPN lehetővé teszi számukra felforgató pozíciók és forradalmi lépések megtételét anélkül, hogy kockáztatnák az életüket, vagy egészen szó szerint a végtagokat.

Fontolja meg azokat a lépéseket, amelyeket megtehet házának a külvilággal szembeni biztosításához. Az otthoni kültéri biztonsági kamerák figyelmeztetnek az esetleges betolakodókra, de csak a lehető legjobb és legmegbízhatóbb fényképezőgép-rendszert szeretné megszerezni. Ez csak az egyetlen módja annak, hogy bízhasson abban, hogy a rendszeréből megérdemli pénzét.

Ugyanez vonatkozik a VPN-re. A legjobb VPN megvédi Önt a kémkedés minden fajtájától, de egy alacsonyabb kategóriájú sebezhetővé teszi minden irányból a támadást.. Honnan tudja, melyik VPN-ben bízhat??

Kezdjük azzal, hogy megvizsgáljuk, mit nyer, ha VPN-t használ, mielőtt belépne a VPN-csalások listájába. Felszerelték ezt az információt, és megalapozott döntést hozhat, amikor ideje választani VPN-t otthona vagy vállalkozása számára..

A VPN használatának előnyei

Tudta, hogy az Internet szolgáltatója (ISP) képes nyomon követni az összes online tevékenységet?

Amikor belépnek, tudják, melyik webhelyet látogatják meg, mit csinálnak ott tartózkodásakor és mennyi ideig töltik ott. Láthatják a közösségi média tevékenységét. Figyelemmel kísérhetik a fórumon való részvételt; még az online vásárlási szokások sem titok számukra.

Sajnos az internetszolgáltató nem az egyetlen olyan fél, akit érdekli az online tevékenysége. A vállalatok, mint például a kiskereskedők és a szolgáltatók, nyomon követik az Ön mozgását, és keresnek lehetőséget valami eladására.hogyan-a-VPN-művekAztán ott vannak az árnyékos operátorok. Ők azok, akik abban reménykednek, hogy megfertőzik a rendszert rosszindulatú programokkal, reklámprogramokkal és más potenciálisan káros szoftverekkel. Nagyon szeretnének jobban megismerni téged. Pontosabban, az Ön személyes adatai – ideértve a hitelkártya- és a bankszámlaszámokat is – különös jelentőséggel bírnak.

Egy szilárd, jól átgondolt VPN megóvhat mindeztől. A VPN technológia teljes mértékben elfedi az Ön IP-címét, és így meg is teszi lehetetlen nyomon követni. Sőt, a VPN olyannak tűnhet, hogy Sydney-ből böngészi, amikor valójában Montrealban tartózkodik.

Mindazonáltal egyértelmű, hogy nem elég sok ember használja ki mindazt, amit egy VPN tehet.

Különböző földrészek VPN-jeit használó emberek százaléka

A VPN titkosítja az internetes forgalmat, és potenciálisan kettőre vagy három szerverre ugrálhatja szerte a világon. Senki, még az internetszolgáltató sem, nem láthatja, mit csinál online. Élvezed a teljes adatvédelmet és anonimitást, valamint nyugalmat, amikor tudod, hogy teljesen biztonságban vagy, amikor online.

Olyan, mintha a legjobb otthoni biztonsági rendszert otthon telepítették volna; jobban fogsz aludni éjjel, tudva, hogy Ön és családja teljes mértékben védett.

Valaha veszélyes a VPN használata?

A legtöbb ember számára az ilyen típusú szoftverek használata nem jelent veszélyt; A VPN alapjainak megértése és az olyan megbízható szolgáltató gondos kiválasztása, aki teljesít a tökéletes biztonság és névtelenség biztosításáért online.

Néhány ember veszélyt jelenthet bármilyen VPN használatával. Ezek az egyének elnyomó országokban élnek, ahol a VPN használatát tiltják, mert a kormány minden online tevékenységet ellenőrizni akar

VPN_ScamEz azonban másfajta veszély, mint az itt tárgyalt. A VPN használata akkor is veszélyes lehet, ha van hamis VPN, amely valójában nem nyújtja az általa hirdetett szolgáltatásokat. Veszélyes lehet, ha a VPN úgy dönt, hogy mindenféle kémprogramokkal és vírusokkal megfertőzi a rendszerét. Lehet, hogy nyomon követi és rögzíti az Ön mozgását online módon, az adatokat eladva a legmagasabb licitálónak.

Nem az, hogy pontosan ellentétes azzal, amit a VPN-nek állítania kellene?

Ez ijesztő a ma működő VPN-szolgáltatók tucatjain. Néhányuk nagyon jó hírű, megbízható szolgáltatásokat kínál, amelyek biztonságban tartják az internetet az interneten, bármi is legyen.

Ezután vannak olyan VPN-k, amelyek elviszik a pénzt, de cserébe semmit sem kapnak. Ugyanolyan rosszak, mint a „szabadok”. Fogadhat, hogy a legtöbb ingyenes VPN-t ezen az áron kínálják, mert eladják.

Egy hozzáértő fogyasztó elkerülheti ezeket a VPN-csalásokat. Minél többet tud az ezeknek a gonosz szolgáltatók által használt tipikus kölykökről, annál könnyebb lesz elkerülni őket.

Tipikus kerülendő VPN-csalások

A VPN-csalások következő listája nem elméleti. E csalások mindegyikét kipróbálták és bebizonyították, hogy az óvatos fogyasztók becsapják őket. Ne hagyja, hogy ezen áldozatok egyikének áldozata legyen.

Ez kritikus információ, mivel a tanulmányok azt mutatják, hogy az emberek egyre inkább aggódnak az online adatvédelem és az, hogy a vállalatok hogyan használják az adataikat.a fogyasztói adatokkal kapcsolatos adatvédelmi aggályok szintje

Senki sem engedheti meg magának, hogy további kockázatot vállaljon, ha figyelmen kívül hagyja ezt a VPN-csalások listáját.

1. Ingyenes VPN-k – Többet fizet, mint gondolnád

Ki nem szereti, ha valamit hiába kapsz? Ilyen úgy érzi, mintha valami elmenekülne, nem igaz? Vagy úgy gondolja. De látja, amikor az ingyenes VPN-kről van szó, általában a szolgáltató menti el valamit.

Néhány jó hírű VPN-szolgáltató kínál ingyenes szolgáltatásainak verzióját. Általában ezek a költségmentes szintek a sávszélesség szempontjából meglehetősen korlátozottak, és ehhez nincs sok csengő és síp. Az ingyenes verziót abban a reményben kínáljuk, hogy kipróbálja a szolgáltatást, és fizetõ ügyféllé válik. Ha ingyenes VPN-t kell választania, akkor kerülje el az alábbi listán szereplőket.

Sajnos sok „ingyenes” VPN van, amelyek óriási összeget fizethetnek Önnek idő, pénz és fejfájás szempontjából. Ezeknek a szolgáltatásoknak egy része elavult VPN-protokollra korlátozódik, például a PPTP, amelyet egyetlen biztonsági szakember sem tart megbízhatónak. Ez a protokoll nem fog semmiféle erőteljes titkosítást végezni, így sebezhetővé válhat a problémák világában.

Bármely VPN-t, amelyet ingyenesen biztosítanak az ügyfeleknek, valamilyen módon kell növelnie a bevételt. Ha nem vesznek pénzt a nyilvánosságtól, akkor másutt kell megszerezniük. Ebben az üzleti modellben a nyereség általában a felhasználók böngészési szokásainak eladásából származik. Alapvetően a VPN megosztja a felhasználói adatokat a marketing világ cégeivel.

Ezek közül a kifogásolható VPN-k közül néhány megadja az Ön e-mail címét üzleti partnereknek vagy ismeretlen harmadik feleknek. Ezek a többi vállalat ezután felhasználhatja az Ön e-mail címét mindenféle rosszindulatú célra, például rejtjelezéshez, ransomware, adathalászhoz és spam e-mailek küldéséhez..

Még más VPN-k beillesztik a rendszerébe olyan információkat, mint például a webjelzők, a pixelek követése és a sütik. Ez lehetővé teszi a VPN-nek és a VPN-t fizető cégeknek, hogy beillesztik ezeket a nyomkövetőket, nyomon kövessék az internetes forgalmat és felhasználják azt hirdetési célokra..

Csak nézd meg ezt a VPN nevű közzétételt Betternet:

Betternet harmadik fél hirdetése

Ne feledje, hogy megkapja azt, amit fizet. Ha meg akarja védeni a jelszavait, akkor meg kell keresnie a legjobb jelszókezelő szoftvert, amelyet megengedhet magának (mindegyik nagyon olcsó). Ha valódi adatvédelmet és anonimitást szeretne az interneten, akkor keresnie kell egy kedvező árú VPN-t.

2. Hamis VPN-k – Olyan állítások, amelyek túl jóak ahhoz, hogy igazak legyenek

Egyes vállalatok VPN-szolgáltatásként hirdetik magukat, de valójában még az alapokat sem nyújtják. A kezdeti aggodalom az, hogy gyakran nem zavarják az internetes forgalom titkosítását. Ez azt jelenti, hogy minden, amit online csinál, ki van téve az internetszolgáltatónak, a harmadik feleknek, a kormánynak és a hackereknek.

Ezenkívül egy hamis VPN rosszindulatú programokat fecskendezhet be a rendszerébe. Ezzel a szoftverrel a VPN képes felhasználni az online szokásokból gyűjtött adatokat célzott hirdetések és spam e-mailek küldésére. Letilthatják az Ön számláit, lezárhatják számítógépét ransomware segítségével, vagy ellophatják banki adatait és egyéb személyes adatait. Fizetni kell a mai kiberbiztonsági kockázatok felülvizsgálatáról; figyeljen minden olyan új támadási vektorra, amelyet a hackerek vagy a rossz szereplők rendszereket beszivárognak.

Ha a VPN nem eredeti, akkor a számítógépet a botnet részévé teheti. A „botnet” olyan eszközsor, amely Internet-kompatibilis. Mindegyiket rosszindulatú szoftverrel megfertőzték, és harmadik fél használhatja és ellenőrizheti a tulajdonos tudta nélkül. Ez azt jelenti, hogy a VPN most eladhatja sávszélességét minden vásárlónak.

A csalók által kezelt VPN az összes személyes adatát meg is őrizheti, hogy eladhassák valakinek.

Várj egy percet. Nem VPN-t használ annak megakadályozására, hogy internetszolgáltatója és mások is nyomon követhessék az online mozgásait és értékesítsék az adatait? Ne essen olyan VPN-re, amely valóban hátrány.

3. Élethosszig tartó előfizetések – ez nem az életed, hanem az övék

Néhány VPN-szolgáltató „életre szóló” előfizetést kínál szolgáltatásainak. A költségek általában meglepően alacsonyak. Egy „élettartamra” vetítve ez minden bizonnyal sokkal olcsóbbnak tűnik, mint egy vagy két éves részletekben fizetendő VPN-értékek..

kerülje az életre szóló vpn terveketUgyanakkor ezeknek az élethosszig tartó előfizetéseknek sokasága nem éri meg a költségeket. A megbízhatatlan VPN-k gyakran csak egy vagy két év elteltével szüntetik meg ezeket a szerződéseket. Mások összegyűjtik az Ön adatait, és eladják a hirdetőknek és ismeretlen harmadik feleknek.

Időnként az egész életen át feliratkozó emberek rájönnek, hogy vannak bombázva hirdetésekkel, amikor online lépnek fel. Sőt, gyakran átirányítják harmadik fél webhelyeire, amelyeket nem akarnak meglátogatni.

Ne feledje, hogy valószínű, hogy egy élethosszig tartó előfizetést ígér VPN utalva a cég élettartamára, nem a tiédre. Ezek közül a szokatlan VPN-k közül néhány csak néhány évig létezik, annyi előfizetést gyűjt, amennyire csak tud, mielőtt eltűnik az éjszakába.

Tekintse meg az egész életre szóló kínálatot egy szemnyi sóval.

4. Öt, kilenc és 14 szem felügyelete – az UKUSA megállapodás

Lehet, hogy hallottál az öt szem, a kilenc szem és a 14 szem néven ismert nemzetközi megfigyelő szövetségekről. Alapvetően e szövetségek tagországai megállapodtak abban, hogy összehangoltan dolgoznak a megfigyelési adatok felhalmozása és megosztása érdekében. Kicsit olyan, mintha egy globális kémügynökség a válla fölött nézi minden alkalommal, amikor belép az internetre.

14 Eyes

Ha a VPN székhelye egy országban van, amely ezen szövetségek egyikének része, akkor ésszerű feltételezni, hogy bármit, amit a felhasználók online tesznek a VPN használata közben, kormányzati kémkedésnek kell alávetni. Noha a kanadai kormányt megakadályozhatják, hogy megfelelő kémkedés nélkül saját állampolgárai ellen kémkezési cselekményeket hajtsanak végre, ugyanez nem igaz az Egyesült Államokra és Ausztráliára. Ha amerikai vagy ausztrál a kémek érdekes adatokkal foglalkoznak, megosztják azokat a kanadai kormánygal. Ez a kanadai állampolgárokat forró vízbe teheti.

Alapvetően az e joghatóságokban található VPN-ket törvényileg kötelezhetik bizonyos naplók rögzítésére és ezen információk megosztására a hatóságokkal. Érdemes egy VPN-t választani nem központja egy 14 szemű országban az igazi „nincs naplózás” élmény biztosítása érdekében.

Hírhedt VPN-k, amelyekben nem szabad megbízni

Egyes VPN-k az utóbbi években bekövetkező téves okok miatt elnevezték magukat. Míg egyesek azóta összehajtottak, mások továbbra is működnek. Ezeknek a VPN-knek és az általuk használt csalásoknak a megismerése segíthet azonosítani a piacon más rosszindulatú szereplőket. Ha hagynánk hivatkozást a webhelyükre referencia céljából, ám ezek csak szörnyűek &# X1f61f ;. Tehát inkább nem.

Betternet vpn logó portré

Betternet

Val vel a kódba beágyazott rosszindulatú szoftverek, nyomon követve a könyvtárakat és az IP-címek szivárgását, a Betternet minden bizonnyal nem teljesíti a nevét.

A Betternet ingyen elérhető. Azok számára, akik figyelmet fordítottak erre a cikkre, ez egy hatalmas piros zászló. Amikor az ügyfelek furcsa dolgokat észlelnek a rendszerükön a Betternet használata után, vevőszolgálatért vagy műszaki tanácsért fordulnak a céghez, de nem kapják meg a keresett segítséget. Ennek oka az, hogy a Betternet valójában nincs ott, hogy megbízható VPN-szolgáltatásokat nyújtson. THé, léteznek az adatok gyűjtése és a legmagasabb ajánlatot nyújtó személyek számára.

archie vpn logó

Archie VPN

Archie VPN van hírhedt a rosszindulatú szoftverek terjesztésére való hajlam miatt. Sok felhasználó vírust is szerzett Archie használata közben. Ismét, ez állítólag ingyenes VPN, és néha még mindig megjelenik a Google PlayStore-ban. Ne vegye figyelembe a lehetőséget, ha látja.

CrossVPN logó

CrossVPN

Ingyenes, korlátlan VPN-ként hirdetve, ennek a szolgáltatásnak a használata nagy időbe telik. ez ismert, hogy egy csúnya trójai által megfertőzi a rendszereket a rosszindulatú szoftverek, vírusok és kémprogramok mellett. Még mindig letölthető a CrossVPN, de ez határozottan nem ajánlott.

Flashfree VPN logó

Flash Free VPN

VPN-nek nevezi magát, de valójában inkább egy proxy. Ezen felül, ha feliratkozik a szolgáltatásra, a Flashnek meg kell adnia néhány meglehetősen veszélyes engedélyt. Egy másik red zászló az adatvédelmi politika vagy akár a webhely teljes hiánya. Biztosan nem fog megtakarítani pénzt, ha ezzel a megkérdőjelezhető szolgáltatóval lép fel.

SuperVPN logó

SuperVPN

A felszínen ez nagyon jó üzletnek tűnik. Korlátlan sávszélességet kapsz ingyen. Ez az állítólagos VPN azonban teljes hozzáférést akar a telefonjához, jóval meghaladva azt, ami ésszerűen szüksége van. A hirdetések szüneteltetik ezt a szolgáltatást is, ami bosszantó. Fontos ezt megjegyezni ezt az alkalmazást számos jogrendszer rosszindulatú szoftverként jelölte meg.

WiFi védő VPN

WiFi védő VPN

A Wi-Fi Protector rossz játék, amelyet vádok vetnek fel a szolgáltatást választó fogyasztók megfelelő védelmének elmulasztása miatt.. Az ügyfelek vámprogramokat és hirdető programokat vádoltak. Ha anonimként akarja tartani online tapasztalatait, keresse meg másutt.

Könnyű VPN

Könnyű VPN

Az Easy VPN olyan drága szolgáltatás, amely nem védi ügyfeleit úgy, ahogy kellene. Ebben a VPN csalások listájában, ez az egyik legrosszabb, mert naplózza a sütiket. Ezenkívül adatvédelmi politikája gyakorlatilag nem koherens. Nincs ok bízni ebben a szolgáltatóban.

Hogyan kerüljük el a VPN-csalásokat

A megfelelő VPN megtalálása némi munkát igényel, de érdemes. Keressen egy olyan VPN-szolgáltatót, amely több platformon magas rangú. Ideális esetben kristálytiszta adatvédelmi politikájuk van, így Ön pontosan tudja, milyen információkat tárol.

Rendkívül fontos, hogy megbénítson, hogy megtudja, hol található a VPN. Távolítsa el a 14 Eyes országot, hogy biztosítsa az Ön személyes adatainak teljes védelmét.

Ezen felül keressen egy olyan VPN-t, amely előzetesen használja a kiváló minőségű VPN-protokollokat, például az OpenVPN-t. Ilyen módon biztos lehet abban, hogy a webes forgalom megfelelően van titkosítva.

Az is kritikus, hogy hajlandó fizetni a VPN -ért. A magas színvonalú kiszolgálók fenntartása pénzt igényel, de nagyszerű kiszolgálókat igénylő VPN-t szeretne. Ebben a játékban, azt kapod, amiért fizetsz.

Végső gondolatok

Ha online meg akar védeni magát, akkor elengedhetetlen, hogy olyan jó hírű VPN szolgáltatást használjon, mint például a NordVPN. Sajnos manapság sok VPN-szolgáltató inkább érdekli az Ön személyes adatainak eladását, mint a védelmét.

A listán szereplő csalások azonosításával elkerülheti őket és bölcs döntést hozhat. Mindig emlékezzen arra, hogy ha nincs olyan terméke, amelyből valóban pénzt kereshet, akkor valószínűleg te vagy a termék

GYIK

K: Bízhat-e egy ingyenes VPN-ben?

A: Ritkán. Jótékonysági szervezet nem kínál ingyenes VPN-t. Pénzt kell keresniük. Ez azt jelenti, hogy hirdetések bombáznak, és fennáll annak a veszélye, hogy adatait és online szokásait eladják a legmagasabb ajánlattevőnek.

Kérdés: A VPN-szolgáltató láthatja-e a forgalmat?

A: Lehetséges, hogy a VPN-szolgáltatók láthatják az Ön webes forgalmát, de a jóknak ez nem fűződik. Valójában fájdalmat keltenek az online tevékenységek elkerülésének elkerülése érdekében.

Sajnos a rosszindulatú VPN-szolgáltatók nemcsak kémkednek az Ön webes forgalmán, hanem vírusokkal és rosszindulatú szoftverekkel is megfertőzik a számítógépet. Az adatait harmadik feleknek adják el, és soha nem lehet biztos abban, hogy ki más használja-e a sávszélességet. Csak jó hírű VPN-ket használjon annak biztosítása érdekében, hogy ezek a problémák ne merüljenek fel. A további védelem érdekében fontolja meg a böngészést a privát keresőmotorokkal.

Kérdés: A VPN-k adatot lophatnak?

A: A jó hírű szolgáltatók nem fogják, ám sok ingyenes vagy egyébként megbízhatatlan VPN meg fogja tenni. Azok a személyek, akik ezeket a vállalatokat működtetik, csak profitot keresnek, és nem gondolnak lopásra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map