Legjobb otthoni biztonsági rendszerek (2020)

Legjobb otthoni biztonsági rendszerek (2020)


Fontos a kanadai otthoni biztonság. Tudom, hogy a kanadaiaknak jó dolgunk van a város körüli kedves fiúk globális hírnevének, de itt bűncselekmény történik, függetlenül attól, hogy elismerjük-e vagy sem..

A kanadai statisztika több mint 1,5 millió vagyoni bűncselekményt és több mint 150 000 személytörési és belépési esetet számol be egy évben (forrás).

Soha nem fáj, ha óvatos vagy, amikor megvédi azokat, akiket szeret, és értékes vagyonát a potenciális fenyegetések ellen.

Szerencsére ezen a korban rengeteg lehetőség van. Vannak bizonyos szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik a legkorszerűbb biztonsági rendszer meglétét anélkül, hogy egy dolgot tennie az üzembe helyezéshez és futtatáshoz. Csakúgy, mint védelmezi gyermekeit és biztonságos az új televízióját.

Azok számára, akik önmagukban akarnak felállítani egy csúcstechnikai otthoni megfigyelő rendszert, vannak lehetőségek, ha hajlamosak vagyunk. A lehetőségek végtelenek, önfelügyeleti rendszerekkel vagy előfizetési szolgáltatásokkal egy 24 órás, hétköznapi szakértővel.

Függetlenül attól, hogy házban, lakásban vagy lakásban él, rengeteg lehetőséget kínál a kanadaiak számára a biztonsági rendszer védelmére, ami megóvja a világ legfontosabb dolgait, és mi segítünk kitalálni, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára. &# X1f1e8;&# X1f1e6;

Contents

TLDR

A Frontpoint a legjobb biztonsági rendszert kínálja Kanadában. Ez a legjobb a választás környékén, és nagyszerű ügyfél-támogatással is rendelkezik. A fizetési tervek rugalmasak, akárcsak csomagjaik. Ha professzionálisan telepített rendszert keres, akkor a Vivint a legjobb választás. Az önellenőrzés szintén megvalósítható lehetőség, és a Honeywell intelligens otthoni biztonsági készletét kell választani, ha ezt akarja használni. Ha többet szeretne megtudni a kamerákról, olvassa el a legjobb otthoni biztonsági kamerák útmutatóját.

Hogyan döntünk?

Nagyon sok lehetőség van az otthoni biztonsági rendszerek számára – olyan sok, hogy ez túlnyomó lehet. Itt jönünk be. Csapatunk kiterjedt a távoli területeken az összes legfontosabb otthoni biztonsági márka kutatására, így nem kell. Mindent összehasonlítottunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megalapozottan dönthetsz-e arról, hogy miként védheted magad. Kiderült, hogy mely szolgáltatások nyújtják a legmegfelelőbb értéket – a szolgáltatásoktól az árazásig, és minden olyan közbenső dolgot, mint a könnyű használat, az ügyfélszolgálat, az ügyfelek ajánlása, a hatékonyság és bármi más, amire az otthoni biztonsági rendszernek jónak kell lennie.

1. Frontpoint – legjobb kanadai biztonsági rendszer (barkácsolás, automatizált, legjobb ár-érték arány)

Ki használja a Frontpoint-ot??

Emberek, akiknek használniuk kell Frontpoint olyan emberek, akiknek van pénze költeni egy otthoni biztonsági rendszerre, de értékelik a nyugalmat és a biztonságot. Ez a szolgáltatás azoknak a kanadaiaknak szól, akik nem törődnek azzal a rendszerrel, hogy maguk telepítik a rendszert, vagy hosszú távú szerződést kötnek. Az Frontpoints rendszerek magukban foglalják:

 • Nincs telepítő szakember
 • Nincs huzalozás / fúrás
 • A kézi programozás nem szükséges
 • Beállítás 15 perc alatt
 • Smash Proof
 • Jön biztonsági másolatot

Frontpoint

Az elülső pont biztonsága Kanadában a legjobban értékelt választás a legjobb otthoni biztonsági rendszer számára. A házfelügyeleti rendszer évtizedes innováció mögött rejlik, miközben az osztály legjobb ügyfélszolgálatát és funkciókban gazdag élményt nyújt otthonának védelme érdekében. A legjobb kezdőpont a Frontpoint manifesztusa: Több mint egy évtizede forradalmasítottuk a házbiztonsági ipart. Amikor a betolakodók elkezdték túlélni a régi iskola biztonságát, az egyikünk volt az első, aki a cellás technológiát alkalmazta minden rendszerben. Amikor elsőként kombináltuk az önbeállítási rendszert a professzionális felügyelettel, új piac született. És míg az ipar folyamatosan változik, ügyfeleink iránti elkötelezettségünk változatlan marad. Ügyfeleink megérdemlik a legjobbat. Megérdemlik a biztonságosabb, okosabb otthonba történő egyszerűbb utat. Üdvözöljük a Frontpoint intelligens otthoni biztonságában. biztonsági rendszer 2007 óta a Frontpoint több Angie’s List Super Service Díjat nyert, az utóbbi 2017-ben jött létre. A A Better Business Bureau A + besorolással és magas értékelésekkel rendelkezik az interneten keresztül..

Jellemzők, tervek és árképzés

Az árképzés a Frontpoint számára sok területen testreszabható, ezért érdemes ajánlatot kérni a cégtől. Az árképzésnek azonban vannak sajátosságai. Az első dolog, amelyet szem előtt kell tartani a szolgáltatással kapcsolatban, hogy el kell köteleznie magát egyéves vagy hároméves tervre. A hároméves tervek sokkal olcsóbbak, mint az egyéves tervek, sokkal nagyobb elkötelezettséggel. Ez a kötelezettségvállalás néhány embert elriaszthat, de a 30 napos garancia lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa a szolgáltatást az első hónapban. A rendelkezésre álló két különböző szerződéshosszon túl három megfigyelési terv és hat testreszabható hardver csomag. Az legolcsóbb megfigyelési terv a rendelkezésre álló nevét védelmi terv, és van Havonta 34,99 USD, amely magában foglalja a tűz, a jég, a víz, az életbiztonságot és a behatolás elleni védelmet, beleértve a 24 órás figyelést. A következő lépés az interaktív terv havi 44,99 dollárért, és extra funkciókat kínál, mint például képérzékelők, világításvezérlés, ütközésvédelem, e-mail és szöveges riasztások, távirányító mobil eszközről és földrajzi helymeghatározási szolgáltatások. A legmagasabb szintű terv segítségével havonta 49,99 dollárért támogathat fényképezőgépeket és termosztátokat. Ez lehetővé teszi az élő video streaming, a mozgással aktivált videofelvétel, az ajtózár vezérlők és az energiagazdálkodás vezérlőinek használatát. A megfigyelő csomagok mellett hat hardver csomag található. Ha hároméves szerződéssel rendelkezik, ezeket egyszeri díjakra osztják szét meredek kedvezményekkel.

 • Biztonságos kezdőlap (130,95 USD) – 1 Frontpoint Hub és Frontpoint billentyűzet, 2 ajtó- és ablakérzékelő, 1 mozgásérzékelő, 1 udvari jel, 5 ablakmatricák, 1 ajtómatrica
 • Biztonságos otthon mindennap (228,93 USD) – 1 Frontpoint Hub és Frontpoint billentyűzet, 3 ajtó- és ablakérzékelő, 2 mozgásérzékelő, 1 udvari jel, 5 ablakmatricák, 1 ajtómatrica
 • Biztonságos otthon plusz (248,93 USD) – 1 Frontpoint Hub és Frontpoint billentyűzet, 3 ajtó- és ablakérzékelő, 2 üvegtörés-érzékelő, 1 udvari jel, 5 ablakmatricák, 1 ajtómatrica
 • Biztonságos otthon választás (401,90 USD) – 1 Frontpoint Hub és Frontpoint billentyűzet, 4 ajtó- és ablakérzékelő, 2 mozgásérzékelő, 1 üvegtörés-érzékelő, 1 füst- és hőérzékelő, 1 udvari jel, 5 ablakmatricák, 1 ajtómatrica
 • Előnyben részesíti a biztonságos otthonot (534,88 USD) – 1 Frontpoint Hub és Frontpoint billentyűzet, 5 ajtó- és ablakérzékelő, 2 mozgásérzékelő, 1 üvegtörés-érzékelő, 1 füst- és hőérzékelő, 1 beltéri kamera, 1 udvari jel, 5 ablakmatricák, 1 ajtómatrica
 • A biztonságos otthoni elit (1032.84 USD) – 1 Frontpoint Hub és Frontpoint billentyűzet, 6 ajtó- és ablakérzékelő, 2 mozgásérzékelő, 2 üvegtörés-érzékelő, 1 füst- és hőérzékelő, 1 beltéri kamera, 1 kültéri kamera, 1 ajtócsengő kamera, 1 udvari jel, 5 ablakmatricák, 1 ajtó matrica

Lehetőség van hardver hozzáadására is ezekhez a tervekhez, amely lehetővé teszi a valódi felhasználást

Előnyök

30 napos kockázatmentes próbaverzió

Minden pozitív szempontból egy vállalkozásnak mindig azt fontolhatom meg, hogy a szolgáltatás legfontosabb szempontja, hogy saját magának költség nélkül kipróbáljam a szolgáltatást (kivéve, ha a szolgáltatás szörnyű). Különösen az otthoni megfigyelő rendszereknél – a megbízható áttekintések eddig csak elviszhetnek. Önnek képesnek kell lennie a rendszer kipróbálására, és ingyenesen kipróbálhatja.

Vevőszolgálat

Az Angie’s List Super Service Díjait az ügyfelek értékelése alapján ítélik oda. Azokat a vállalatokat, amelyek ezeket a díjakat nyerik, az iparágban a legjobb ügyfélszolgálat biztosítja. Nem meglepő számunkra, hogy a Frontpoint több díjat nyert, mivel ügyfél-elégedettségük rendkívül magas. Ügyfélszolgálati csapatuk csúcstechnikai szolgáltatást nyújt. Ha bármilyen probléma merül fel a telepítési folyamat során, rendkívül könnyű segítséget kérni a telefonról. Ha bármilyen hibás eszközt küldenek Önnek, akkor jó hírnevet szereznek a probléma elhárításában és az azonnali csere küldésében. A telefonvonalakon angol és spanyolul beszélő ügyfél-támogatási ügynökök találhatók, akik hétköznap reggel 8-tól 23-ig a keleti szokásos idő szerint, hétvégén pedig 10-től 7-ig tartanak. Ezen túlmenően a cég rendkívül egyszerűen követhető videókat is kínál a telepítéshez.

DIY telepítés

Ami a telepítést megy, egy szó összefoglalja a Frontpoint saját maga által elvégzett telepítési folyamatát: könnyedén. A telepítési folyamat átlagosan 30 percet vesz igénybe a teljes rendszer telepítéséhez. A telepítéshez mellékelt alkalmazás biztosított, és ha a rendszer észreveszi, hogy valami hosszabb időt vesz igénybe, mint amennyire kéne, az alkalmazás telefonszámot vagy online erőforrást fog biztosítani a segítséghez.

Egyéb szórakoztató szolgáltatások

A Frontpoint által kínált szolgáltatásokkal együtt minden más igényelt szolgáltatás megtalálható, például cellás riasztások, beltéri és kültéri kamerák, környezeti katasztrófavédelem és otthoni automatizálás. Az extra funkciók hosszú utat jelentenek annak biztosításában, hogy a kanadaiak biztonságban érezzék magukat a high-tech megoldásokkal, amelyek csatlakoztathatók a wifi-hez, mivel egy egyszerű otthoni riasztórendszer nem fogja megvágni.

Hátrányok

Hosszú távú szerződés

A Frontpoint esetében a legnagyobb negatív tény, hogy csak két szerződéses időtartamra van lehetőség. A rövidebb időtartam sokkal hesebb árat jelent, mint a hosszabb szerződés. Ezt némileg tagadja a 30 napos pénz-visszatérítési garancia, de bizonyos esetekben egyesek esetleg nem akarják ilyen hosszú szerződést aláírni. A kanadai prioritások bármikor megváltozhatnak, és egyesek beépített biztonsági funkciókkal rendelkező lakóházakba költöznek.

Quebecben nem érhető el

Ez önmagáért beszél – sajnálom, Québécois lakosait. Nem akarjuk elhagyni téged, de a Frontpoint sajnos ezt teszi.

Kizárólag a legmagasabb árat tartalmazó réteg tartalmazza a speciális funkciókat

A fantasztikus Frontpoint funkciók, például a kamerák és a mozgásérzékelők, csak a magasabb áron használhatók. Ha költségvetési biztonsági rendszert keres, ez lehet üzletkötő.

2. Vivint – A legjobb intelligens otthoni biztonsági rendszer

vivint

Ki használja a Vivint-et??

A Vivint azoknak a kanadaiaknak szól, akik a legfejlettebb és intelligens otthoni biztonsági rendszert akarják. Arra is hajlandónak lenniük, hogy rendkívül hosszú szerződést kössenek és megértsék, hogy a költségek nem alacsonyak.

Vivint

Az automatizálás a játék neve, amikor a Vivintről beszélünk. A professzionálisan telepített rendszerekkel a csúcstechnológiát és a csúcstechnológiát kapja, amelyek a régi CCTV rendszereket elavulttá és nevetségesé teszik.

Jellemzők, tervek és árképzés

Nagyon sok lehetőség van a Vivinttel, amikor a választott tervtípusról van szó. Három megfigyelési lehetőség kínál meghatározott értéket. A Smart Protect, az Smart Protect and Control és az Smart Complete biztonságos lehetőségeket kínál.

 • Smart Protect (29,99 USD havonta) – Alapvető otthoni védelem, beleértve a tűz-, lopás- és szén-monoxid-mérgezést. Magában foglalja a SkyControl panelt és az alkalmazást, valamint a testreszabott biztonsági felszerelési lehetőségeket.
 • Intelligens védelem és vezérlés (39,99 USD havonta) – Ez ugyanazokat a funkciókat tartalmazza, mint a Smart Protect terv, de további vezérlési és automatizálási funkciókat, beltéri HD éjjellátó kamerákat, termosztát vezérlést, kültéri megfigyelő kamerákat és intelligens ajtózárakat kínál. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy bekapcsolja a lámpákat, vagy élesítse a biztonsági rendszert.
 • Intelligens teljesítés (havi 49,99 USD) – Video megfigyelést kínál, a videók és klipek helyi tárolásával együtt.

A hardver opciói között szerepel négy indítócsomag a felszereléshez és annak képessége, hogy bármit hozzáadhassanak. A rendelkezésre álló különféle készletek tartalmazzák az érintőképernyőt, ajtóérzékelőket, ablakérzékelőket, mozgásérzékelőket, üvegtörés-érzékelőket, árvíz-érzékelőket és fagydetektorokat. A Vivint összes rendszere együttműködik a Nest termosztátokkal, a Google Homes és az Amazon Echos-szal. Különböző lehetőségek: ajtócsengő kamera, testreszabható távirányító, videokamerák, hanggal aktiválható otthoni automatizálás és elemtermosztát.

Előnyök

100% vezeték nélküli és esztétika

Kedvenc dolgaim a Vivintnél az, hogy semmi nem sérti otthona esztétikáját. Berendezéseik minden darabja előkelő megjelenésű – elkerülve a riasztóberendezések rézsű, fehér műanyag megjelenését. vezeték nélküli biztonsági kamerák A professzionális telepítő gondoskodik arról, hogy minden ott legyen, ahol szeretné, és elrejti az összes vezetéket, mivel a rendszer 100% -osan vezeték nélküli, így a betörő nem vághatja le a vezetékeket.

Elérhető ugyanazon a napon

Sokat lehet mondani arról, hogy valami rendben van, amikor csak akar vagy szüksége van rá. Ha a biztonság aggodalomra ad okot, akkor történhet olyan esemény, amely ösztönözte Önt cselekvésre. Ha ez a helyzet, akkor minél hamarabb beállítja a rendszert, annál jobb.

Élettartam garancia

A szerződés feltételei alatt a Vivint javítja vagy szervizeli a rendszer hibás részeit. Ez hosszú utat jelent, ha a biztonsági rendszerhez nagyon sok mozgó alkatrész van.

Extra szolgáltatások

Az otthoni automatizálási rendszer teljes csomagja nem lehet alulértékesítve. Ha álmai vannak egy automatizált intelligens házról, amelynek ajtócsengő-kamerája van, ahol beszélgethet az ajtón lévõ személlyel, és vissza tud beszélni, akkor a Vivint remek választás. Kiegészítő bónusz a ház belsejének ellenőrzése belső és külső videokamerákkal. Ezen felül a távoli hozzáféréssel és a wifi riasztással bárhonnan megbizonyosodhat arról, hogy fegyveres-e.

Hátrányok

Nincs pénz-visszafizetési garancia

Ez számomra csak rossznak tűnik, amikor sok versenytárs felajánlja ezt szolgáltatással. Különösen a hosszú szerződésekkel, amelyekre a Vivint be akarja zárni az embereket – a legkevesebbet tudnak tenni, ha 30 napos ablakot kínálnak, hogy megnézhessék, szereti-e a szolgáltatás.

Professzionális telepítés

A telepítés kifizetése, ha vannak más barkácsolási megoldások is, ezen a ponton szinte archaikusnak tűnik. A rendszer saját maga telepítésének egyik legjobb szempontja az a képesség, hogy tudja, mikor, hogyan és miért helyez el valamit. Nincs semmi rosszabb, ha lát valamit a házában, és fogalmam sincs, miért van ott.

A költségek a legmagasabb szinten vannak

A költség magasabb, mint sok más lehetőségnél. Megkapja a legmagasabb szintű biztonságot, de vannak alternatívák is, ha a költség megkönnyíti.

Hosszú távú szerződés

A Vivinttel kötött szerződések 5 évre szólnak. Nem is bízhatom abban, hogy a legtöbb vállalat öt év múlva működik majd. Ezzel a túlságosan hosszú távú szerződéssel csak a legstabilabb kanadaiak engedhetik meg maguknak, hogy beakadjanak ebbe a hosszúba.

Kíváncsi a Vinint otthoni biztonsági kamera működésére? Nézze meg a videót egy csomó ember előtt, amely táncol. &# X1f600;

3. ADT – Legjobb ár-érték arányú otthoni biztonság

ADT logó

Ki használja az ADT-t??

Az ADT azoknak szól, akik a legnagyobb biztonsági cég biztonságát akarják odakinn. Ezenkívül bárki, aki néhány dollárt szeretne megtakarítani egy biztonsági programban, az ADT-nek tekinthető szilárd választásnak.

ADT

Az ADT 1870-ig nyúlik vissza, amikor az Gold and Stock Telegraph COmpany elnöke betörőre ébredt otthonában, amely ösztönözte őt egy távíró alapú riasztási rendszer létrehozására. Azóta az ADT (számos különféle néven) a mai napig fejlesztette és úttörő szerepet tölt be a házbiztonsági iparban. A napi 24 órában, a hét 7 napján, az év 365 napján nyitva tartó hat professzionális megfigyelőközpont biztos lehet abban, hogy ez a biztonsági leviatán rendelkezik erőforrásokkal otthonának védelméhez.

Jellemzők, tervek és árképzés

Az ADT választási lehetőséget kínál öt fő biztonsági csomag – felügyelettel és felszereléssel. Az árak havonta 28 és 59 dollár között mozognak. A kanadaiaknak 24 vagy 36 hónapos szerződést kell aláírniuk, amely nem olyan hosszú, mint néhány versenytárs. Az alapcsomaggal együtt vezetékes vagy vezeték nélküli riasztórendszert kap érzékelőkkel és vezeték nélküli távirányítóval. Az ADT terveinek csúcsminőségű videóinak megfigyelését, automatizálását és távirányítóit veheti telefonjáról.

Előnyök

6 hónapos pénz-visszatérítési garancia

Ez az én kedvencem az egész listán. Az ADT szolgáltatásait hat hónapig használhatja, és ha valami rosszul fordul elő, visszatérítheti pénzét. Beszélj egy termék iránti bizalomról! Az ADT gondoskodni szeretne arról, hogy az Ön biztonsága megfeleljen az Ön szabványainak, és garantálja, hogy ezt megteszi. ADT biztonsági rendszer tabletta

Árazás

A fenti két lehetőséghez képest az ADT viszonylag olcsó szolgáltatást kínál a csúcskategóriás biztonsági keresők számára Kanadában. A hardverköltségek és a felügyeleti tervek együttes kombinálásának módja is sok értelme.

Hátrányok

Hosszú távú szerződés

A szerződés minimális hossza két év, egyes területeken pedig három év.

Nincs öntelepítés

A professzionális telepítés nem mindig rossz, és az ADT azt javasolja, hogy működjenek együtt a szakemberrel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden a kívánt módon van-e. Ha nem tudja telepíteni magát, sok ember számára negatív jelentőségű.

Ügyfélszolgálat – vélemények

Bármely hatalmas társaságnál a személytelen ügyfélszolgálat aggodalmak merülnek fel. Sokan panaszkodtak, hogy sok ügyfélszolgálat esik át a repedések során a rossz ügyfélszolgálati ügynökökkel.

Ki használja az ADT-t??

Az ADT azoknak szól, akik a legnagyobb biztonsági cég biztonságát akarják odakinn. Ezenkívül bárki, aki néhány dollárt szeretne megtakarítani egy biztonsági programban, az ADT-nek tekinthető szilárd választásnak.

4. Bell Smart Home – a legjobb TV-vel, internettel és egyéb szolgáltatásokkal történő csomagoláshoz

Ki használja a Bell Smart Home alkalmazást??

csengő biztonsági rendszer

A Bell Smart Home azoknak szól, akik már használják a Bell Canada tévét, internetet és telefont, és szeretnének csomagolni. Ezek az emberek már megismerkedtek a Bell Canada használatával, annak ellenére, hogy magas árakat számolnak fel, és rossz ügyfélszolgálattal rendelkeznek.

Bell Smart Home

harang intelligens otthon2018-ban a Bell Canada megvásárolta az AlarmForce-t. Ez lehetővé tette a Bell Canada számára, hogy biztonsági opciót biztosítson ügyfeleinek, más ajánlataikkal együtt.

Jellemzők, tervek és árképzés

A Bell Canada négy lehetőséget kínál ügyfeleinek otthoni biztonsági szolgálatához. Az árak megfizethetőek, havonta 24,99 és 54,99 dollár között, testreszabási és további eszközök hozzáadási lehetőségekkel. Minden tervhez 1 analóg billentyűzet, 1 mozgásérzékelő és 2 ajtó- és ablakérintkező tartozik. A frissítésekkel a mobil alkalmazás, több detektor és névjegy, az érintőképernyő-vezérlőpanel, más érzékelők, intelligens zárak és kamerák használatának lehetősége is elérhető..

Előnyök

Pénzt takaríthat meg csomagolással

Ez messze a legjobb dolog a Bell Smart Homes esetében. Pénzt takaríthat meg, ha összekapcsolja a jelenlegi TV-vel, internetel vagy telefonnal kapcsolatos tervét.

Megfizethető

Az árak sokkal alacsonyabbak, mint más biztonsági szolgáltatások, amelyek inkább csak a biztonságot szentelték el.

Önellenőrizhető csúcstechnikai berendezésekkel

Az önellenőrzés lehetősége a fenti berendezésekkel, valamint a csúcstechnikai lehetőségek, például a Nest termosztátok, a Nest kamerák, a Google Home, a Samsung Connect Home és az Arlo Go használatával jár..

Hátrányok

Még mindig dolgozom a Kinks

Egy új akvizícióval megmutatkoznak a Bell Canada ügyfélszolgálat képességei, amelyek segítenek Önnek. Hatalmas vállalatként a Bell Canada nem mindig rendelkezik a legjobb támogató hírnévvel.

A szolgáltatások nem élnek meg a versenytársaknak, hacsak nem önellenőrzik

Ha olcsóbb üzemben szeretné látni a malom biztonsági rendszerét, akkor az nem számít, de a többi vállalat által kínált csúcstechnikai felszerelés csak akkor áll rendelkezésre, ha Ön önellenőrzést végez. Ha intelligens otthoni képességeket akar, akkor a Bell Smart Home lehetőségei eljuthatnak oda, de az nem éri el a Frontpoint és a Vivint lehetőségeit..

Szegény ügyfélszolgálat

A Bell Canada hírneve alapvetően az, hogy a vállalat szükséges gonosz az országban. A nyújtott ügyfélszolgálat szörnyű más szolgáltatásaik számára, és most az Önökbe beépített biztonsági rendszerükkel valószínűleg ugyanazt fogják kapni.

5. A Honeywell intelligens otthoni biztonsági készlet – a legjobb önellenőrzött otthoni biztonsági megoldás

Ki használja a Honeywell-t??

Bárki, aki azt gondolja, hogy inkább önellenőrzi, és olyan csúcstechnikai berendezéseket szeretne vásárolni, amelyek számos lehetőséget és funkciót kínálnak bárki számára.

Honeywell

A Honeywell intelligens otthoni biztonsági kezdőkészlete egy egyszerűen telepíthető barkácsos biztonsági rendszer, amely egy alkalmazást használ riasztások küldésére a telefonjára. Egy olyan világban, ahol minden kéznél van, szükségünk van még egy harmadik fél figyelő szolgáltatására is?

Jellemzők, tervek és árképzés

A Honeywell intelligens otthoni biztonsági kezdőkészlet 449 dollárért megvásárolható, és egy bázisállomást tartalmaz, kamerával, két érzékelővel az ajtókhoz és ablakokhoz, valamint egy távirányítóval. Ez a rendszer csak önellenőrzés alatt van, vagyis ha valaki megpróbál betörni, akkor Ön dönt a te dolgáról. Az indítókészlettel együtt kiegészítőket is meg lehet vásárolni, például további hozzáférési érzékelőket, beltéri mozgásérzékelőt, beltéri mozgásnézőt, kültéri mozgásnézőt és további kulcsfontosságú fobokat. Ez a legjobb megoldás a barkács barkács kanadaiaknak, akiknek nincs érdeke a havi díj fizetésére. honeywell

Előnyök

Minden egyben házhozszállítás

Tökéletes megoldás csináld magad kedvelőinek és azoknak, akik nem akarnak díjat fizetni. Ez a rendszer mindent biztosít, amelyet az ember igényelhet az otthoni biztonság és az önellenőrzés területén.

Csúcstechnikai berendezések

A rendelkezésre álló felszerelés általában olyan jó, mint amit a Frontpoint és a Vivint kínál, az intelligens otthon csúcstechnikája szempontjából. A felszerelés fantasztikus képességekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a ház élesítését.

Arcfelismerő

Az arcfelismerő szoftver őszintén a következő szintű Big Brother típusú cucc. Őszintén szólva – nagyon jó. Ha szeretné megtudni, hogy valaki hazajött-e, amikor elvárták, ellenőrizze, hogy ott vannak-e az arcfelismerő szolgáltatással. Megmondhatják, ha valaki konkrét otthon, és még figyelmeztetnek, ha valaki más ott van, és elküldhetnek Önnek egy klipet, így láthatják, ki az.

Hátrányok

Költség

Ha felszerelésről van szó, akkor a rendszer költségei – különösen ha bármit is hozzá kívánnak adni – magasak lehetnek, mint a szolgáltatással kapható berendezések. Ha ezt mondják, akkor az összes felszerelés a tulajdonod lesz, és nem kell visszaadnia.

Csak önellenőrzés

Ha azt akarja, hogy harmadik féltől származó biztonsági szolgálat felügyelje házát, ez nem a megfelelő választás az Ön számára.

Mi a legjobb otthoni biztonsági rendszer a kanadaiak számára?

Kanadában a legjobb otthoni biztonsági rendszer a Frontpoint Security. Az frontpoint biztonság az első számú választásunk. Az otthoni biztonsági rendszert gyártó cég tizenkét éves tapasztalattal rendelkezik. Legfelső szintű ügyfélszolgálatot és minden olyan szolgáltatást nyújtanak, amelyet a ház megóvása érdekében meg lehet tenni.

kép a csengő ajtó csengő riasztásAz otthoni biztonság automatizálása?

A biztonsági szolgáltatás használatakor az automatizálás egyszerű, mivel csak mindent kell beállítania, és mindent megfigyelhetnek az Ön számára. Kicsit nehezebb lesz, ha úgy dönt, hogy maga csinálja, de az automatizálás továbbra is lehetséges. Az olyan beállítások, mint az időzítő, az arcfelismerés és a családi ütemtervek lehetővé teszik, hogy a biztonsági rendszer minden nehéz emelést elvégezzen, és csak riasztásokat küldjön.

DIY otthoni biztonsági rendszerek

A kanadaiak számára a legjobb DIY otthoni biztonsági rendszerek a Honeywell intelligens otthoni biztonsági rendszer. A DIY biztonsági rendszerek lehetővé teszik a hardver birtoklását és a felügyelet teljes ellenőrzését. Ha csak úgy érzi magát, ha magának figyeli otthonát, vagy ha nem akarja fizetni havi megfigyelési díjat, akkor ez a legjobb választás az Ön számára.

Professzionális otthoni biztonsági rendszerek

A professzionális otthoni biztonsági rendszerek elsősorban nyugalmat nyújtanak anélkül, hogy bármi mást kellene rendezni. Van olyan cég, amely biztosítja az összes szükséges hardvert, telepíti azt az Ön számára, és felügyeli otthonát. Vannak olyan biztonsági rendszerekkel foglalkozó vállalatok is, amelyek lehetővé teszik, hogy saját magát felügyelje vagy telepítse a hardvert.

Mennyibe kerülnek a biztonsági rendszerek havonta?

Attól függ, hogy milyen vállalkozással jár, de a megfigyelőcsomagok havonta 20 és 200 dollár között lehetnek, valamint a hardver beállítási díjai is.

Használhat biztonsági kamerát helyette??

A biztonsági kamerák a biztonsági rendszer egyik aspektusa. Ha csak biztonsági kamerát használ, akkor veszít a riasztórendszerektől, az intelligens zároktól, az intelligens ajtó csengőktől, az ablak- és ajtóérzékelőktől, valamint az üvegtörés-érzékelőktől..

Mi a helyzet egy video csengővel??

A video csengő egy egyszerű biztonsági intézkedés, amelyet a 21. század tesz lehetővé. Kanadában a hideg idő zúgja az ajtócsengő hangját, mivel fel kell állnia és kinyitnia az ajtót. Ráadásul elképesztő biztonságot nyújt az ajtó mozgásának rögzítésével és azzal a képességgel, hogy ellenőrizze, ki van ott, mielőtt valóban az ajtó felé menne. A piac legjobb videó csengőjei meglévő ajtócsengő vezetékeket használnak, és könnyen felszerelhetők. A használni kívánt modellek nagy felbontásúak, 1080p felbontással, széles látószögű objektívvel, éjjellátó képességgel és felhő-tárolóval a videofelvételek készítéséhez. Kedvencünk a Ring Video Csengő.

Mi a legjobb intelligens zár?

Az intelligens zár nagyszerű kiegészítő egy teljesen automatizált biztonsági rendszerhez. Az intelligens zárak rendszeres ajtólyukakat használnak, és ugyanolyan egyszerűen telepíthetők, mint egy normál ajtógomb. Az intelligens zárak előnye, hogy zárolhatók és feloldhatók közvetlenül a telefonjáról, és értesítéseket küldhetnek Önnek, amikor az ajtó nyitva van. Egyéb funkciók közé tartozik a geofencing, a hang aktiválása és az integráció más intelligens eszközökkel. A legjobb intelligens zár mellett választjuk a Next X Yale Lock-t.

Tilos feltörni az otthoni biztonsági rendszereket?

Mint minden más modern technológia, az otthoni biztonsági rendszerek is feltörhetők. Az otthoni biztonsági rendszert kifejezetten a hackeléshez meg kell határozni. Az otthonukon kívül kellene ülniük és vezeték nélküli jeleket fogniuk, hogy lehetővé tegyék az érzékelők letiltását és a riasztások kikapcsolását. Ha bármelyik eszközét wifi-vel csatlakoztatják, akkor általában hozzáférhetnek a hálózatához. Ezt biztonsági rendszer nélkül is meg lehet tenni otthoni hálózatával. DDoS támadásokat fognak használni, vagy feltörik a videó megfigyelésébe. Annak biztosítása érdekében, hogy ez ne történjen meg, rendkívül hosszú jelszavakat készíthet egyedi szimbólumokkal, gyakran módosíthatja jelszavát, ellenőrizheti a biztonsági beállításokat, vagy használhat egy extra védelmi réteget a titkosító szoftverrel.

Otthoni biztonsági rendszerek áttekintése – GYIK

Hogyan működik az üvegtörés-érzékelő??

Amikor egy üvegtörés-érzékelő meghallja az összetört üveg hangját, riasztás vált ki. Az üvegtörés egyértelmű hangfrekvenciát hoz létre, amelyet az érzékelők felvesznek.

Hogyan működik a mozgásérzékelő??

A mozgásérzékelők rádió- vagy mikrohullámú jelet bocsátanak ki egy szobában. Amikor egy objektum mozog a területen, a hullámok behatolnak az érzékelőbe.

Befolyásolja-e a tartózkodási helyem, melyik biztonsági céghez feliratkozom?

Igen, Kanada földrajzilag nagy hely. Például a Frontpoint nem érhető el Quebec kanadainak.

Mi az életvédelem??

Az életvédelem olyan kifejezés, amelyet bizonyos katasztrófák, például tűz, árvíz és szén-monoxid-monitorozás elleni védelemre használnak. Minden társaság kissé eltérő lefedettséggel rendelkezik, ezért érdemes ellenőrizni.

Mi az otthoni automatizálás??

A modern technológia által lehetővé tett megoldás, amely hardverből és szoftverből álló csúcstechnológiai berendezéseket használ, amelyek lehetővé teszik az otthoni eszközök vezérlését és kezelését.

Miért jobb a vezeték nélküli otthoni rendszerek??

A vezetékes otthoni rendszerek hosszabb telepítési időt igényelnek, érzékenyek az áramkimaradásokra, és manuálisan vághatók vagy becsavarhatók.

Szükségem van egy megfigyelő szolgáltatásra??

Nem, rengeteg lehetőség van, például a Honeywell intelligens otthoni biztonsági készlet, amely lehetővé teszi az önellenőrzést.

Hogyan működik az arcfelismerő szoftver??

Az arcfelismerő szoftver a biometrikus adatokat használja az arcvonások fényképeihez vagy videofelvételekhez való hozzárendelésére, és az információkat egy arcainak adatbázisával adja hozzá, amelyhez hozzáfér..

Hogyan védik az otthoni biztonsági rendszereket a tűz és az árvizek ellen??

Ez a monitorok segítségével történik, hogy érzékeljen valamit, például a tűzből származó füstöt, és figyelmezteti a hatóságokat, ha bármi érzékelhető.

Hogyan tudnék más módon megvédeni otthonomat?

Az otthon védelme a józan észvel kezdődik. Gondoskodjon arról, hogy csak megbízható személyek tudják, hogyan kell működtetni a biztonsági rendszert. A következő lépések tartalmazhatnak titkosító szoftvert, valamint egyéb lehetőségeket, például extra figyelmeztető táblákat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map