TorGuard VPN áttekintés (2020)

torguard logó


A TorGuard neve azt sugallhatja, hogy a hétköznapi felhasználó összekapcsolja az Onion Router-rel (TOR).

A név eredete azonban másutt gyökerezik. A szolgáltatás VPN-ként kezdődött, amelyet torzításra terveztek. Ez egy általános VPN alkalmazás, amelyet a világ minden táján használnak.

A TorGuard segítségével öt eszközt csatlakoztathat egyszerre, ami viszonylag szabvány. Az összes legjobb és legbiztonságosabb VPN-protokoll elérhető az Ön számára, a TorGuard pedig rendelkezik egy lenyűgöző szerverhálózat, amely jó földrajzi sokféleséggel büszkélkedhet.

A TorGuard olyan eszközöket támogat, amelyek Mac, Windows, iOS és Android rendszert futtatnak. Még a Tomato és a DD-WRT útválasztókkal is kompatibilis.

A TorGuard ésszerű VPN-választásnak hangzik, és többnyire így van. A magánélet védelméért felelősek azonban zavaros a társaság székhelye az Egyesült Államokban található. Az Five Eyes hálózat tagjaként az olyan országok, mint az Egyesült Államok és Kanada, kémkedhetnek a VPN TorGuard felhasználók online tevékenységein, és hozzáférést kérhetnek a cég birtokában lévő nyilvántartásokhoz..

Ezenkívül az amerikai vállalatokra szigorú nyilvántartási törvények vonatkoznak, tehát ha a célja az online adatvédelem megőrzése, akkor jobban szolgálná egy másik VPN.

A TorGuard áttekintése

FeaturesInformation
használhatóság:Rossz felhasználói felület
Naplózási politika:Nincs naplózási politika
Szerver mérete:3000 ++ szerver
Szerver terjesztés:50 ország
Támogatás:24 órás hívás, élő csevegés és jegyek
torrentezés-:Engedélyezett
streaming:Engedélyezett
VPN protokoll és titkosítás:OpenVPN protokoll; AES 256 bites titkosítás
Központ:USA
Ár:9,99 $ / hó
Hivatalos honlapján:https://torguard.net/

Biztonság és titkosítás

A TorGuard tisztességes pontokat kap a biztonságért és a titkosításért. Számos VPN protokollt tesznek elérhetővé, beleértve a jelenlegi arany-szabvány protokoll, OpenVPN.

Minden VPN-nek rendelkeznie kell egy protokollal, amellyel összekapcsolja a felhasználókat az internettel. Néhány ilyen protokoll biztonságosabb és jobb titkosítással rendelkezik mint mások.

Hallhatja, hogy a műszaki szakemberek ezeket az eszközöket alagút-protokolloknak nevezik, és a leírás megfelelő. Ez a protokoll lehetővé teszi az eszköz számára, hogy alagútba lépjen az internet felé, miközben elrejti az IP-címét, és előkészíti a biztonsági más feladatokat..

Ez minimalizálja annak esélyét, hogy hackerek vagy más számítógépes bűnözők célpontjává váljanak. Ezenkívül az alagutazási protokoll biztosítja ezt senki, még az internetszolgáltató sem, nem tudja követni az Ön mozgását online.

titkosító vektor

Míg a régebbi protokollok, mint például a PPTP és az SSTP, már nem használhatók, vannak alternatívák a helyükhöz. Az premier protokoll manapság az OpenVPN. Ez egy nyílt forráskódú szoftver, ami azt jelenti, hogy az egész világon a kiberbiztonsági szakértők kénytelenek voltak gondoskodni a protokoll biztonságáról.

A TorGuard ügyfelek használhatják az OpenVPN-t. Ha eszközük nem támogatja ezt a protokollt, vagy alternatívát akarnak használni, választhatnak az L2TP / IPSec vagy az IKEv2 közül. A PPTP és az SSTP szintén elérhető, de általában vannak nem tekinthető biztonságosnak.

Ezenkívül a TorGuard 256 bites AES titkosítást kínál ügyfeleinek. Ez a mai elsőszámú titkosítási módszer, amelyet a kormány és a rendészeti szervek mindenhol használnak, akik tudják, hogy a titkok megőrzése jelentheti az élet és halál közötti különbséget. Eszerint, megbízhatja ezt a titkosítást a személyes adataival.

A TorGuard által kínált egyéb figyelemre méltó biztonsági szolgáltatások közé tartozik a biztonságos DNS-kiszolgálók és az IPv6 szivárgás elleni védelem. Ez a DNS szivárgás elleni védelem azt jelenti, hogy mindig biztos lehet abban, hogy személyes adatai nem szivárognak a VPN határain kívül. A TorGuard tartalmaz még egy a beépített kill kapcsoló amely megszakítja a böngészési munkamenetet, ha a VPN nem érhető el.

A TorGuard VPN szerverhálózata

A TorGuard szerverhálózata lenyűgöző. Néhányan büszkélkedhetnek 3000 szerver. Ez lehetővé teszi számukra az iparág néhány legnagyobb szereplőjével való versenyt, mint például NordVPN 5000 szerverrel. A VPN-ben lévő kiszolgálók száma a teljesítmény szempontjából kritikus és az ügyfél tapasztalatait.

A torguard kiszolgálók globális helyszíneiHa a VPN-nek túl kevés kiszolgálója van, az összes ügyfél zsúfolódik, és folyamatosan csökken a sávszélesség. Ez a gázkar adatátviteli sebességéhez vezet. Ezért döntő fontosságú egy VPN keresése, amely kiterjedt kiszolgálórendszerrel rendelkezik. Ilyen módon rengeteg sávszélességet lehet megosztani.

A földrajzi eloszlás a kiszolgálóhálózat szempontjából is számít. Általában, Ha csatlakozhat egy olyan szerverhez, amely közelebb van az aktuális tartózkodási helyéhez, akkor nagyobb sebességeket fog látni. A helyváltozás szintén nélkülözhetetlen, ezért érdemes átnézni egy teljes VPN-útmutatót. Meg kell tanítania, hogy mit kell keresnie VPN-szolgáltatás megszerzésekor.

A TorGuard hálózata jelen van több mint 50 országban. A szerverek megoszlanak az egész Európa, az Americas, és Ázsia. Még meglehetősen jó jelenlétük van a Afrika, India, az Középső Keleti, pulyka, Kína, és Oroszország.

A TorGuard VPN kompatibilis a BitTorrent vagy a P2P-vel?

Mint várhatnánk egy olyan VPN-szolgáltatótól, amely kizárólag a torzítás szeretetére indult, ez a TorGuard használata közben továbbra is kedvenc tevékenysége. Más VPN-ektől eltérően, A TorGuard nyitva áll a kínzó ölelésében.

Kaphat egy kötetet proxyval, amelyet úgy terveztek, hogy elősegítse a VPN-nél nagyobb sebesség elérését. Ugyanakkor a torrenting bizonyos helyeken illegális, ezért a VPN használatával még többet profitálhat.

Ezenkívül a TorGuard webhelyén hirdet, hogy optimalizálta szervereit kiváló torrenting performance. Torrent vagy P2P fájlmegosztást szeretne folytatni, akkor Lehet, hogy a TorGuard megfelelő szolgáltató az Ön számára. Ha a fájlmegosztás is érdekli, akkor érdemes megtudnia, melyik a legjobb torrent webhely, amelyet esetleg használhat.

torguard streaming lehetőségek

Sokan VPN-t akarnak használni streaminghez, főleg azért, hogy hozzáférjenek a földrajzilag korlátozott programozáshoz a Netflix-en. Sajnos az streaming cégek bekapcsolódnak ebbe a játékba, tehát gyakran blokkolják a VPN-t használó embereket a szolgáltatásuk igénybevételéhez. Megtanulhatja azonban, hogyan kell a Netflixet egy VPN-sel nézni, mivel ez nem bonyolult lépés.

A TorGuard megkerüli ezt azáltal, hogy dedikált IP-címeket kínál, amelyek kifejezetten felhasználhatók a streaminghez. Ezeknek az IP-címeknek nincs kapcsolatuk a TorGuard-lal, ami azt jelenti, hogy megteheti adatfolyam korlátozások nélkül.

A hátránya, hogy a dedikált IP-cím oly drága. Ára Havonta 16 USD, tehát ennek a megfontolásnak figyelembe kell vennie a döntéshozatali folyamatot.

Sebességteszt eredményei a TorGuard VPN segítségével

A TorGuard néhány tiszteletre méltó számot tudott feltenni a sebességtesztre. VPN nélkül a benchmarking tesztelés a letöltéseket megközelítette a 100 Mbps-ot. TorGuard nem lassította le a dolgokat ugyanúgy, mint néhány VPN, de ez nem jelenti azt, hogy a vállalkozás egyik leggyorsabb VPN-je volt.

Egy New York-i amerikai szerver a Letöltés Értékeld 31,66 Mbps egy valamivel feltöltés Értékeld 31,16 Mbps.

A dolgok kissé gyorsabbak lettek, amikor csatlakoztak az amszterdami szerverhez. Ezzel a teszttel, letöltések voltak 53,83 Mbps míg feltöltések voltak 49,31 Mbps.

torguard vpn sebesség teszt eredménye

A hongkongi szerverhez való csatlakozás csalódást okozó, de nem meglepő módon lelassult. Letöltések éppen bekapcsolódott 9,59 Mbps val vel feltöltések lény 12,62 Mbps.

Szerver benne London a dolgok ismét meglehetősen gyorsan mozogtak az utolsó teszthez. Tiszteletreméltó letöltések nak,-nek 38,56 Mbps és feltöltések nak,-nek 47,78 Mbps azt jelentheti, hogy a TorGuard a tisztességes választás európai ügyfelek számára.

A TorGuard VPN naplót vezet-e?

Sok más VPN-hez hasonlóan a TorGuard a weboldalán kijelenti, hogy így van nem tart naplót. Az ígéret gyakran előfordulhat, de csak néhány VPN teljesíti azt. Ezek tipikus központja kissé távol eső területeken található, például a Brit Virgin-szigetek vagy a Panama.

Miért számít, hol van a cég székhelye?? Mivel a székhelyre annak a nemzetnek a törvényei vonatkoznak, amelyben található.

Egy olyan országban, mint Panama, viszonylag kevés törvény rendelkezik az adatmegőrzésre és az adatok megosztására a hatóságokkal. Ez lehetővé teszi a VPN-társaságok számára az abszolút követését abszolút naplózási politika.

torguard naplózási politika

Azok a VPN-szolgáltatók, amelyek székhelye Ausztráliában, Kanadában vagy az Egyesült Államokban, más szabályok szerint működnek, mint a világ többi része. Az adatmegőrzési törvények viszonylag szigorúak, és a VPN-társaságok számára át kell adni a nyilvántartásokat, amikor a bűnüldözés megköveteli.

A VPN-szolgáltatások – azok, amelyeket az Privacy Canada-nál ajánlunk – székhelye olyan helyeken található, ahol kevés ilyen törvény található. azonban, A TorGuard a VPNetworks, LLC anyavállalat részlege, amelynek székhelye Florida államában található az Egyesült Államokban.

Azok az emberek, akik ténylegesen tisztában vannak a magánélettel és szeretnének biztosak lenni abban, hogy VPN-je nem vezet naplókat online tevékenységeikről bölcs máshol keresni. Nem egyértelmű, hogy a TorGuard nem vezet nyilvántartást, amelyet meg lehet csapkodni, eladni vagy kormányzati szervnek átadni.

Mennyibe kerül a TorGuard VPN?

Számos árképzési terv érhető el a TorGuardon keresztül. Mint az iparban szokás, minél tovább jelentkezik a szolgáltatásra, annál kevesebbet fog fizetni havonta. A havi előfizetés kb Havonta 9,99 USD, ami viszonylag átlagos az ipar számára.

Jelentkezni valamire három hónap szolgáltatásért, és fizetni fogsz $ 19.99. A hat hónap előfizetés csak Önnek fog kerülni $ 29.99, és ha akarod egy év, fizetnie kell $ 59.99.

torguard vpn árazás

Az előfizetés lehetővé teszi egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat a TorGuard felé. Ha további kiegészítőket szeretne hozzáadni, akkor ezek további havi egy dollárba kerülnek.

A TorGuard ajánlott VPN?

A TorGuardnak van néhány nagyon tiszteletreméltó tulajdonságok a titkosítás és a biztonság szempontjából. Emellett robusztus szerverhálózattal is rendelkeznek. A sebességteszt eredményei lenyűgözőbbek voltak más szolgáltatóknál hasonló vagy még alacsonyabb áron. A TorGuard amerikai központja aggodalomra ad okot az adatvédelmi képviselők számára. Mindez azt mondta, azt javasoljuk, hogy a TorGuard jó VPN szolgáltató legyen.

Néhányan még mindig keresnek más lehetőségeket, fedezettel láttuk el Önt. Nézze meg a Surfshark és NordVPN. Nem fog csalódni amiben talál.

Jó megjelenés a keresésben!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me