Trust.Zone VPN áttekintés (2020)

trustzone logó


A Trust.Zone szolgáltatásait úgy forgalmazza, mint „az, amelyre számíthat”. Ez jelentős ígéret, és a legtöbb fronton, ez a VPN szolgáltatás nyújt.

Néhány szempontból azonban elmulasztják a legnépszerűbb VPN-szolgáltatókat. Ez szilárd versenytársakká teszi őket, de nem a legjobb VPN a kifinomult felhasználók számára.

A Trust.Zone sok helyes megjegyzést talál, amikor olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket a fogyasztóknak VPN-ben kell keresniük. Lehetővé teszik az OpenVPN protokoll használatát, amelyet a profik kivitelezhetetlennek tartanak. Sőt, biztonságban van az AES 256 bites titkosítása, ez még egy plusz, ha akarod erősítse meg védelmét.

Ennek a VPN-nek további előnyei vannak, ha egy vállalkozással rendelkezik központ található Seychelles. Ha még soha nem hallottál róla, a Seychelle-szigetek több mint 100 sziget szigetcsoportja.

A környezet gyönyörű, és az adatmegőrzési törvények gyakorlatilag nulla. A legjobb az egészben, hogy a Seychelle-szigetek még a 14 szemét kémő szövetség mellett is jóval túl található. Ez különösen akkor fontos, ha meg akarja tanulni, hogyan kell megvédeni magánéletét.

Ha még nem hallottál az öt szemről, a kilenc szemről vagy a 14 szemről, akkor talán itt az ideje. Az ezeknek a szövetségeknek a nemzetei kémkednek egymás polgárain, és megosztják az általuk összegyűjtött információkat.

Természetesen ezeket a nemzetközi kémeket érdekli az, amit az emberek online csinálnak. Ez azt jelenti, hogy ha nem használ VPN-t, akkor valaki nyomon tudja követni az online tevékenységeit. Az internetszolgáltató mindig ezt teszi, és megoszthatják ezeket az adatokat.

Egy olyan VPN-társaság, amelynek székhelye a 14 Eyes hálózatán kívül található, nem fog megosztani az adatokat (AFAICT). Kevésbé valószínű, hogy törvények vonatkoznak a nyilvántartásra. Ha Ön adatvédelmi képviselő, ez jó dolog.

A Trust.Zone kisebb VPN-szolgáltató, mivel kiszolgálói hálózatuk korlátozott. Sőt, ez az egyetlen kliens, amelyet a Windows számára terveztek. Ha egy másik operációs rendszert futtat, akkor sokat kell konfigurálnia egyedül.

Trust.Zone VPN áttekintés

FeaturesInformation
használhatóság:Nagyon könnyű használni
Naplózási politika:Nincs naplózási politika
Szerver mérete:130 ++ szerver
Szerver terjesztés:32 ország
Támogatás:Jegyrendszer
torrentezés-:Engedélyezett
streaming:Engedélyezett
VPN protokoll és titkosítás:OpenVPN és L2TP; 256 bites AES titkosítás
Központ:Seychelles
Ár:$ 3.33 / hó
Hivatalos honlapján:https://trust.zone/

Biztonság és titkosítás

A VPN használata értelmetlen, ha a szolgáltató nem nyújtja a legjobb védelmet és titkosítást. A kevesebb VPN szolgáltató botlik ebben a kategóriában. Elavult VPN protokollokat, gyenge titkosítást és adatszivárgást tesznek lehetővé. Ha érdekli, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a legmagasabb színvonalú VPN-ek, akkor tekintse meg a VPN alapvető útmutatóit.

A jó hír az, hogy a Trust.Zone-nak nincs problémája ezen a területen. azonban, nem kínálnak annyi lehetőséget, mint más cégek, amikor a protokollokról van szó.

megbízhatósági biztonság

Nem számít, hogy az egyik protokolluk van megbízható és ajánlott. Az OpenVPN néven ismert kiberbiztonsági szakértők szerte a világon kifejlesztették ezt a protokollt. Ez teszi a legjobbat a biztonságos alagút létrehozásakor a számítógép és az internet között.

Ezen felül az OpenVPN protokoll AES 256 bites titkosítással rendelkezik. Ez a kombináció a kormányok, a katonaságok és a multinacionális vállalatok kedvelik. Ha bízhatnak élet-halál titkában ebben a rendszerben, akkor fogadhat a személyes adatainak biztonságán.

Trust.Zone VPN szerverhálózata

Ez az egyik a legkritikusabb mutatók vegye figyelembe, amikor VPN-t választ. Minél több szerver büszkélkedhet egy VPN-szolgáltatóval, annál jobb szolgáltatásokat fog kapni.

A rengeteg szerver azt jelenti, hogy rengeteg sávszélesség van. Ahelyett, hogy sok más szerverre szorítanák, rengeteg sávszélességet fog elérni. Ez sokkal gyorsabb adatátviteli sebességet jelent.

földgömb összekötő hálózati vektorEzen felül, minél robusztusabb kiszolgálóhálózat, annál valószínűbb, hogy olyan kiszolgálót talál, amely viszonylag közel áll a tényleges helyéhez.. Ez azt is jelenti, hogy gyorsabb az adatátvitel. Bónusz az, hogy nagyobb valószínűséggel talál egy elérhető helyi szervert az úton.

Jelenleg a Trust.Zone szinte biztosít 130 szerver alig vége 30 ország. Hasonlítsa össze ezt a nagyszerűbb, jobban ismert VPN-ekkel, és ezt gyorsan látni fogja ez a hálózat kicsi.

A legtöbb VPN-nek olyan rendszerei vannak, amelyek 3000–5000 szervert tartalmaznak, amely hat kontinensen található. Nem számít, hová megy, rengeteg sávszélességet fog találni.

Ennek ellenére a Trust.Zone szerverhálózata meglehetősen jól eloszlik az egész világon. Fedik le Észak Amerika és Európa alaposan. Jelenlétük kevésbé észrevehető Dél-Amerika és Ázsia, de ott vannak. A kiszolgálók itt található: Dél-Afrika, Hong Kong, India és Kína.

A Trust.Zone VPN kompatibilis a BitTorrent vagy a P2P-vel?

A peer-to-peer fájlmegosztás az információ megosztásának egyik kedvenc módja, amikor a felhasználó kis adatcsomagokat tölt le több más felhasználótól. Egyes VPN-k kompatibilisek ezzel a gyakorlattal, mint mások. Vannak olyan VPN-k, amelyek tiltják vagy korlátozzák a torrent képességüket. Egy másik dolog, amely segíthet javítani a fájlmegosztást, csak a legjobb torrent oldalak használata.

A Trust.Zone nem tartozik ezek közé. Bármelyik szerverük felhasználható torrentingre, készítésre az egyik jobb VPN odakinn azok számára, akik szeretik a fájlmegosztást. Vigyázni kell, ha olyan helyen él, ahol a torzítás illegális.

Meglepő módon a Trust.Zone meglehetősen jól működött a Netflix-szel. Ez ritka a VPN-ek esetében. A Netflix sok olyan személy számára blokkolja a streaming-t, akik VPN-t használnak.

Ennek oka az, hogy a streaming óriásnak van számos szerződés írja elő, hogy az emberek mikor láthatják a konkrét programokat. Az USA Netflix nem érhető el Kanadában és fordítva. Nézheti azonban a Netflixet egy VPN segítségével, és megkerülheti ezeket a földrajzi korlátozásokat úgy, hogy úgy néz ki, mintha az országból böngészne, amelynek Netflix verzióját meg szeretné tekinteni.

Annak érdekében, hogy a szerződéseivel összhangban maradjon, a Netflix blokkolja a VPN-felhasználókat a bejelentkezéshez. Néhány VPN-szolgáltatás megtalálta a módját erre a korlátozásra, és a Trust.Zone egyike ezeknek.

Sebességteszt eredménye a Trust.Zone VPN segítségével

A sebességcsökkenés az az elkerülhetetlen ár, amelyet VPN használatakor fizet. Az elit VPN-k csekély észlelhető sebességcsökkenéssel teljesítenek. Az aluljáró-szolgáltatók szinte semmire lecsökkentik az adatátviteli sebességet.

Ezután rendelkezésre áll egy stabil, megbízható munka ló, amely lassabb, mint a VPN nélküli böngészés, de nem olyan gyors, mint a legjobb VPN. Ha már használ hasonló szolgáltatást, megtanulhatja, hogyan lehet VPN-erősségét elég egyszerűen tesztelni.

sebesség teszt vektorEzekkel a szolgáltatókkal nem feltétlenül baj van. Míg Trust.Zone sebességteszt eredményei nem voltak lenyűgözőek; ők semmi esetre sem állnak a leginkább csalódás nélkül. Sokkal gyorsabb szolgáltatások vannak odakint.

A sebességteszteket két különböző szerveren végeztük. Az egyik az EU-ban található, a másik az USA-ban volt. A benchmark letöltés a Trust.Zone bekapcsolása előtt volt 97 Mbps. A feltöltések ideje: 53 Mbps.

A Trust.Zone EU szervere kissé lelassult. A letöltések már megtörténtek 68,46 Mbps míg a feltöltések voltak 46,12 Mbps.

A dolgok kissé lassabbak voltak az Egyesült Államokban. A letöltések értéke: 60,61 Mbps val vel feltöltések bejön 36,75 Mbps.

Ezek a sebességek nem pontosan hólyagosodnak, de elfogadhatók. Ha szereti a Trust.Zone szolgáltatásának más részeit, akkor valószínűleg jól fog működni. Ennek ellenére sokkal gyorsabban vannak VPN-k.

A Trust.Zone VPN naplókat vezet?

Ez az egyik kategória, amelyben a Trust.Zone kiemelkedik. A Seychelle-szigeteken található helyük minden bizonnyal támogatja azon erőfeszítéseiket, hogy névtelen böngészési élményt biztosítsanak ügyfeleik számára.

Természetesen sok VPN büszkélkedhet azzal, hogy nincs naplózási politikája. Ez állítólag ezt jelenti a VPN nem vezet nyilvántartást az Ön személyes adataival kapcsolatban, legfeljebb a nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét.

megbízhatósági naplózási politika

Ugyanilyen fontos, hogy egy olyan VPN, amely valóban betartja a nem naplózási irányelveket, nem tárolja az eszközével kapcsolatos fájlokat, amikor csatlakozik a VPN-hez, az Ön által használt ISP-hez, melyik webhelyet látogat meg, mit tesz online vagy online vagy a közösségi média tevékenység.

Végül is nem anonim és a DNS leállítása kiszivárogtatja a VPN használatát? Nem akarja, hogy csak senki tudja nyomon követni az online mozgásait, nem feltétlenül azért, mert az, amit csinálsz, rossz, hanem azért, mert egyszerűen nem senki más vállalkozása.

Ne feledje továbbá, hogy a VPN és a nem naplózási házirend célja, hogy megvédje Önt a hackektől és más számítógépes támadásoktól. Ha valaki menti a naplókat, akkor ezt a célt legyőzik.

A Trust.Zone felhasználóinak szerencsére van hangjuk nincs naplózási politika. A társaság adatvédelmi irányelveiben szerepel. Mindennapi nyelven, bár ők megtarthatják az Ön e-mail címét, így kommunikálhatnak veled, ők tartják nincs más adat.

Mennyibe kerül a Trust.Zone VPN?

A Trust.Zone havi előfizetése csak azért fizet $ 6.99. Ez olcsóbb, mint néhány más lehetőségnél, de ne feledje, hogy a Trust.Zone szerverhálózata korlátozott.

Ezenkívül csak három egyidejű kapcsolat megengedett, szemben az öt ipari szabványtal. Frissítés a öt kapcsolat -kal megemeli az árat Havonta 3,99 USD.TrustZone árazási táblázat

Az A három hónapos előfizetés 14,85 dollárt fizet, és a az egyéves előfizetés 39,95 dollár. Egy ingyenes, háromnapos próba akkor érhető el, ha tesztelési szolgáltatást szeretne igénybe venni.

A Trust.Zone ajánlott VPN?

A Trust.Zone-nak van valóban jó tulajdonságokkal. Ezek a jellemzők azonban nem tudják legyőzni egy kicsi kiszolgálóhálózatot és azt a tényt, hogy a szolgáltatás csak a Windows számára van optimalizálva.

Aki más operációs rendszert futtat, saját magának kell konfigurálnia a VPN-t. Ha az összes Windows rendszert használja, akkor az javasoljuk a Trust.Zone jó VPN-t. Ha más operációs rendszert használ – nos, akkor érdemes felhúzni a hüvelyét, mert konfigurációs módba megy.

A valóság az, hogy nem minden eszköz fut Windows rendszeren. Tehát ha további lehetőségekre van szüksége, amelyek más operációs rendszerekkel működnek együtt, akkor nézd meg a következő áttekintést: NordVPN és Surfshark. Ez a két óriás évek óta a legjobb VPN – listák tetején áll, és sok jó okból. Nézd meg magad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map