VPN korlátlan áttekintés (2020)

Olyan névvel, mint a VPN Unlimited, természetesen számíthat bizonyos teljesítményre és funkciókra …


A „korlátlan” villámgyors adatátviteli sebességet is jelent. Sajnos ez egy olyan társaság, amelynek neve felülmúlja képességeit.

A VPN Unlimited nem a legrosszabb VPN-szolgáltató. A versenytársak VPN-értékeléseivel összehasonlítva azonban egyértelmű, hogy ezek sok kívánnivalót hagynak. A tapasztalt VPN-felhasználók igényelnek sebességet és biztonságot, és ez azt jelenti, hogy szükség lehet máshol keresni.

vpn korlátlan vállalati emblémaA VPN Unlimited a KeepSolid cég ajánlata. A KeepSolid más alkalmazások és szolgáltatások szállítója, például a RoadSpace Planner, a KeepSolid Sign, a KeepSolid Business VPN és a különféle hálózati eszközök. 2013-ban elindították a VPN Unlimited alkalmazást. A KeepSolid amerikai székhelyű cég.

Az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező személyeknek nem tűnik rossz üzletnek. Azonban azok az emberek, akik időt töltöttek az internetes adatvédelmi és nyilvántartási törvények megvizsgálásával, megjegyzik, hogy az Egyesült Államok része az Öt Szem megfigyelő szövetségnek.

Együtt a UK, Kanada, Ausztrália és Új -Zéland, a szövetség kémkedésben vesz részt, majd megosztja az összegyűjtött adatokat a többi tagországgal. Ez az információgyűjtés magában foglalhatja azt is, hogyan töltik az emberek időt online.

A VPN-társaságot, amely olyan országban található, amely a legtöbb megfigyelőhálózaton kívül esik, nem kötelezik ugyanazok a törvények. Ez azt jelenti, hogy nincs naplózási politikájuk, és valójában azt is jelentik. Ha a bűnüldöző szervek adatokat kérnek ezen VPN-társaságok egyikétől, akkor nekik nincs megosztásuk.

Ha olyan VPN-t szeretne, amely nem fogja megosztani böngészési előzményeit a kormányzati hatóságokkal, akkor szüksége van egy olyan vállalkozásra, amelynek székhelye valahol távolabb van, mint például a Brit Virgin-szigetek, ahol ExpressVPN alapja az.

A VPN Unlimited számára az az előny, hogy interfészük könnyen használható. Egyszerű kialakítása azt jelenti, hogy gyorsan megtalálhatja azt, amit keres. Az oldalsáv a képernyő bal oldalán van elhelyezve, és itt megtalálja a legtöbb szükséges funkciót.

Biztonság és titkosítás

A VPN-k egy ideje fennállnak. Ez azt jelenti, hogy idő telt el a webes forgalom titkosítására szolgáló többféle lehetőség kidolgozására. Ezek közül néhány régebbi és már nem ajánlott, mert jobb titkosítási módszerek váltak elérhetővé.

A jobb titkosítási módszerek között szerepel egy olyan protokoll, amelyet OpenVPN-nek hívnak. Ez a protokoll gyors és megbízható. Ezenkívül nyílt forráskódú szoftver. Ez azt jelenti, hogy hihetetlen számú fejlesztő átfésülte az OpenVPN kódját a sebezhetőség kiküszöbölésére.

A VPN Unlimited az OpenVPN protokollokra támaszkodik, de rendelkezik exkluzív protokollokkal is, amelyeket KeepSolid Wise néven hívnak. Ez a szoftver teszi a VPN-forgalmat úgy, mint a normál HTTPS-forgalom. Ez lehet az egyik oka annak, hogy a felhasználók a Netflix-et a VPN Unlimited-en keresztül, legalább a társaság néhány szerverén streamálhatják.

A KeepSolid Wise-t elsősorban olyan emberek számára tervezték, akik olyan országokban élnek, ahol korlátozott az internet-hozzáférés. Sőt, ezen helyek közül sok tiltja a VPN-ek használatát. A VPN-forgalom álcázása HTTPS-forgalomként egyértelműen előnyei ezeknek a területeknek.

A VPN Unlimited Protocols chart

Az Android és Windows rendszert futtató eszközökkel rendelkező emberek használhatják az OpenVPN vagy a KeepSolid Wise szoftvert. A Linux eszközök ugyanazt a két protokollt választják. A macOS és iOS eszközökkel az OpenVPN, a KeepSolid Wise és az IKEv2 választható.

Sőt, érdemes ezt megjegyezni A VPN Unlimited AES 256 bites titkosítást használ. Ez a titkosítási módszer elég jó a világ nemzetének kormányainak és katonaságainak, így itt biztonságos bízni a legérzékenyebb adatainkon..

A VPN Unlimited szerverhelyei

Sajnos a VPN Unlimited szerverhálózata nem képes lenyűgözni a legfontosabb VPN-ekkel összehasonlítva. Van nekik alig több mint 400 szerver 70 helyszínen.

Lehet, hogy nem hangzik rosszul, de összehasonlítva más piaci versenytársakkal, amelyek 2000 és 3000 szerver között vannak, világossá válik, hogy a VPN Unlimited elmarad a csomag mögött. Vesz NordVPN például vannak több mint 5000 szerver elterjedt mintegy 100 országban.

vpnunlimited kiszolgálóhelyek

Kanadában a VPN Unlimited mindkét szerverrel rendelkezik keleti és nyugati partjai, valamint Ontario. A társaságnak jó koncentrációja van az USA-ban a szerverektől, például Kaliforniában, Floridaban, Grúziában, Illinoisban, Missouriban, New Yorkban, Texasban, Virginiában és Washingtonban. Mexikóban is van szerver.

Dél-Amerikát azonban csak Brazília és Chile képviseli Közép-amerikai országok nem tartoznak ide. Európa meglehetősen szilárd lefedettséggel rendelkezik, de nem olyan átfogó, mint a versenytársak által a VPN piacon kínált hálózat. A VPN Unlimited rendelkezik egy külön streaming BBC iPlayer-rel az Egyesült Királyságban.

A VPN Korlátlan Ázsia, Afrika és a Csendes-óceán csoportjait csoportosítja. Ennek oka lehet valóban nincs elég kiszolgáló a listához minden régió külön-külön. Ausztrália, Hong Kong, India, Izrael, Új-Zéland és Japán mind szerepel a listán. Az egész afrikai kontinens Dél-Afrika az egyetlen nemzet.

A cég webhelyén hirdetik, hogy folyamatosan bővítik szerver jelenlétüket. Még olyan helyet kínálnak, ahol a látogatók kérhetnek helyet, ahol szeretnék látni egy kiszolgálót. Mivel a VPN Unlimited szerverei meglehetősen korlátozottak, biztonságos azt feltételezni, hogy az új kiszolgálók meglehetősen lassan lépnek fel online.

BitTorrent vagy P2P használata a VPN Unlimited segítségével

Ha online tevékenységei torrenteket vagy P2P-fájlmegosztást tartalmaznak, akkor valószínűleg nem akarja regisztrálni a VPN Unlimited alkalmazást. Gyakran feltett kérdésekben ezt állítják nem ott vannak, hogy segítsék az embereket a torrentek letöltésében.

vpn korlátlan fájlmegosztás

Míg maroknyi szerverük van, amelyeket a P2P-hez terveztek, ezek közül nem sok, és teljesítményeiknek feltétlenül lassúnak kell lenniük.

A Netflix emellett különösen alkalmas arra, hogy megakadályozza a VPN-ek hozzáférését webhelyükhöz. Bár úgy tűnik, hogy a VPN Unlimited hálózatán egyes egyes brit és európai szervereket a Netflix blokkolt, az Egyesült Államokban és Kanadában mások nem. Ennek megfelelően előfordulhat, hogy a VPN Unlimited használata közben elkaphatja kedvenc Netflix programozását.

A VPN Unlimited sebességteszt eredményei

Noha a VPN Unlimited webhelyének szövege bármilyen webhelyhez való gyors hozzáférést ígérhet, úgy tűnik, hogy nehezen tudják elérni a sebességet. Más VPN-k lassabbak lehetnek, de ezek közül nem sok. A jó hír az, hogy számos kiváló minőségű VPN van, amelyek sokkal jobb teljesítménymutatókat biztosítanak. (Nézze meg a kanadai VPN-ek listáját)

A New York-i szerver használata 25,69 Mbps letöltési sebességet, 7,31 Mbp feltöltési sebességgel biztosítottas. Közvetlenül a VPN bekapcsolása előtt a számítógépet 98,71 Mbps sebességgel tesztelték letöltésre és 53,00 Mbps sebességre a feltöltésre. Ez egy nagyon látványos lassulás, mely egyszerűen a VPN Unlimited bekapcsolásával jár.

A kép nem volt sokkal roszább, amikor egy szervert használtunk Európa, Amszterdam, pontosan. A letöltési sebesség 47,13 Mbps volt, miközben a feltöltések enyhén javultak 24,70 Mbps-en.

vpn korlátlan sebességű teszt eredménye

Ezek az adatátviteli sebességek jobbak, de nem igazán hasonlíthatók össze a jobb VPN-szolgáltatók által szolgáltatott sebességteszt eredményekkel.

A londoni szerver kissé jobb eredményeket ért el 59,69 Mbps letöltési sebességgel és 42,09 feltöltési sebességgel. Messze a legrosszabb számot a hongkongi szerver állította össze. A 12,42 Mbps-os letöltésekkel és a mindössze 2,92 Mbps-os feltöltésekkel könnyű belátni, hogy a VPN Unlimited miért nem nagyon ajánlott VPN-szolgáltató.

A probléma részét képezheti az, hogy a VPN Unlimited egyszerűen nem rendelkezik elég kiszolgálóval a kiszolgálóik átkelő forgalom kezeléséhez. Mivel a több felhasználó forgalma kevesebb kiszolgálóra zsúfolódik, a dolgok lassan bejárhatnak.

Ha a VPN Unlimited több kiszolgálót hoz online, akkor sebességük javulhat. azonban, olyan sebességgel, hogy kiszolgálókat bővítenek, több évig nem lesznek képesek versenyezni a nagyfiúkkal.

A VPN Unlimited naplózási politikája

A leginkább tájékozott fogyasztók olyan VPN szolgáltatót részesítenek előnyben, amely szigorú „naplózás nélküli” politikát követ. Sajnos sokan azt mondják, hogy nem vezetnek nyilvántartást, de ez az állítás hajlamos szétesni a finom nyomtatásban.

Miért akar egy olyan VPN-társaságot, amely nem vezet naplókat? A VPN használatának fő oka a magánélet védelme az online világban. Az, amit online csinálsz, az Ön vállalkozása, és minden bizonnyal nem akarja, hogy a személyes adatai, például a társadalombiztosítási szám vagy a kedvenc hitelkártyáján szereplő szám, a hackerek kezébe kerüljenek, vagy pedig ne.

Ezenkívül egy olyan vállalkozás, amely mindenféle nyilvántartást vezet rólad, hajlandó eladni ezeket az információkat harmadik felek számára, vagy továbbadni a társaság leányvállalatainak. Ha utál egy csomó hirdetést és levélszemetet, akkor az ez rendkívül rossz hír számodra.

Az a VPN, amely bőséges nyilvántartást vezet, szintén valószínűleg továbbítja ezeket az adatokat a bűnüldöző szerveknek és más kormányzati hatóságoknak, ha azt kérik. Sokkal jobb, ha az A VPN-nek gyakorlatilag nincs adat az online tevékenységeiről. Ilyen módon nem lehet rávenni őket, hogy sok bizonyítékot osszanak meg a hatóságokkal.

Ha elkezdi megérteni, hogy miért nem a naplózási politika a VPN-üzleti modell nagyon fontos része, akkor nem vagy egyedül. Sajnos könnyebb olyan VPN-szolgáltatásokat találni, amelyek azt állítják, hogy nem vezetnek naplókat, mint olyan VPN-szolgáltatókat találni, amelyek valójában nem vezetnek nyilvántartást.

A VPN Unlimited egyike azoknak a vállalatoknak, amelyek szerint az összes nyilvántartásuk kivételével nem vezetnek naplókat. Ez magában foglalja azt az információt is, hogy hány ember fér hozzá a vállalat szerveréhez, hogy fenn tudja tartani a biztonsági előírásokat és elháríthatja az esetlegesen felmerülő problémákat..

A teljesítmény nyomon követése az ügyfélélmény fokozása érdekében nem feltétlenül rossz dolog. Ennek ellenére a VPN Unlimited követési gyakorlata nem ér véget.

Hihetetlenül homályos kijelentéseket tesznek arról, hogy miért tartják ezeket a többi naplót, mondván, hogy a sávszélesség-felhasználás figyelésére szolgálnak, hogy jobb kiszolgálói ajánlásokat tegyenek az ügyfelek számára. Ez azt jelenti, hogy naplózza azt az időpontot, amikor a kapcsolat megkísérli, a használt titkosítás típusát és így tovább.

vpn korlátlan adatvédelmi politika

A jó hír az, hogy a VPN Unlimited nem figyeli az ügyfelei tevékenységeit online állapotban. Ez azt jelenti, hogy nem vezetnek nyilvántartást arról, hogy mely webhelyeket látogatták meg, mely alkalmazásokat használják, vagy más releváns adatokat.

A KeepSolid azt is elmagyarázza, hogy naplózási gyakorlataik nem teszik lehetővé a DNS-kérések vagy az IP-címek egyeztetését a meghatározott online tevékenységekkel. Figyelembe veszik azonban, hogy hány készüléket csatlakoztattak, és így is lehet nyilvántartást vezet az egyes eszközökről. Lehet, hogy egy másik piros zászló sok potenciális vásárló számára.

A VPN korlátlan árazási lehetőségei

Egy hónapos szolgáltatás megvásárlásához a VPN Unlimited-től az ügyfeleknek 9,99 dollárt kell felszámolniuk. Ez a VPN árazása szempontjából meglehetõsen egyenlõ a tanfolyamhoz, de a VPN Unlimited a par-par teljesítményt nyújtva valószínûleg nem éri meg.

vpn korlátlan árképzés

Pénzt takaríthat meg egyéves előfizetéssel, havonta körülbelül öt dollárral. A dolgok még olcsóbbá válnak, ha három év alatt tavasszal él. Havonta 2,78 USD, ez nem rossz ár.

Egy meglehetősen szokatlan gambitban, A VPN Unlimited egy életre szóló előfizetést is kínál 199,99 USD-ért. Ez fantasztikus ötletnek hangzik. Végül is, aki nem bánná, hogy soha nem kell újra fizetnie a VPN-szolgáltatásért?

Az óvatosság azt sugallja, hogy ha egy hónapig kísérti az egész életen át tartó tagsági ajánlat, akkor kipróbálhatja a szolgáltatást egy hónapig. Ebben a hónapban valóban kipróbálhatja a szolgáltatást. A társaság pénz-visszafizetési garanciát kínál, de ez csak hét napra szól.

A VPN korlátlan ajánlása?

A lassú tesztsebességek valóban eredményesek VPN Unlimited vonzó lehetőség összehasonlítva a nagy fiúkkal. Még mindig van egy marék sokkal magasabbra értékelt VPN-szolgáltatás a piacon.

Szüksége van egy gyors ajánlásra? A jobb teljesítmény és versenyképesebb árak megtekintéséhez tekintse meg a NordVPN és Surfshark annak kóstolására, amiben hiányzik. Sok szerencsét!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me