Най-добър VPN за стрийминг (преглед през 2020 г.)

Ако сте се натъкнали на тази статия при вашето търсене на VPN, вероятно вече сте изнасяли стотици пъти за безопасност, поверителност, регистриране на данни и т.н. Може би си мислите „Слушайте, просто искам да гледам новия сезон на По-странни неща, нямам идея какво означават тези други неща. ” Напълно го разбираме.


Въпреки че тези други аспекти на VPN услугата са важни, често срещана употреба за VPN е опциите за поточно предаване по време на пътуване. Може да искате да използвате Netflix както у дома, да гледате най-новия епизод на Top Chef в Hulu или да предавате спортно събитие, което е достъпно само във вашата страна.

Каквато и да е причината, съставихме списък с най-добрите VPN, достъпни за стрийминг. Въпреки че това са върхът за стрийминг, те също имат функции, които ги превръщат в цялостна VPN услуга за множество приложения. По този начин, без значение от кой сайт предавате, скоростите ви са бързи, вашите данни са защитени и всичко това се прави на достъпна цена.

TLDR

Ако се нуждаете от отговор веднага, избрахме NordVPN като най-високата обща VPN услуга за стрийминг. Наред с това, че е на достъпни цени, той е чудесен за торент и поточно предаване, заедно с функции, които правят свързването чрез неговата услуга най-доброто цялостно изживяване. Освен това не можете да сбъркате нито с Surfshark, нито с ExpressVPN, и двете са също ефективни услуги. Но ако търсите най-доброто куче за стрийминг, смятаме, че Surfshark е този път.

1. NordVPN

Преглед и функции

NordVPN е висококачествена VPN услуга и това е поради няколко основни причини. Първо, те печелят битката за броя на сървърите. С над 5500 сървъра в 59 държави няма да имате проблем да намерите най-добрата връзка. Това е наистина добра новина за поточно предаване, защото независимо от това, което се опитвате да предавате, ще намерите местоположението на сървъра, което ви позволява да го направите.

NordVPN

NordVPN също е в този списък заради засилените мерки за поверителност и сигурност. Чрез своята функция DoubleVPN потребителят се защитава два пъти от кибер заплахи или проследяване онлайн. С един VPN вашият интернет трафик пътува през сървъра, той е криптиран и вашият IP адрес е скрит. С тази функция вашите вече скрити данни ще преминат през друг VPN сървър, като бъдат кодирани още веднъж. Това осигурява изключителна поверителност и силна защита срещу всякакви кибер заплахи, тъй като данните ви са променени два пъти.

NordVPN

Ако DoubleVPN не беше достатъчно поверителност и сигурност, NordVPN го извежда на следващото ниво с функцията си за блокиране, CyberSec. Освен че блокира досадни реклами, тази функция автоматично ще блокира всякакви подозрителни уебсайтове или всичко, което би могло да бъде злонамерено за вашето устройство. Той ще избегне какъвто и да е ботнет контрол, защитавайки вашето устройство и всякакви данни по него от всеки, който се опита да получи достъп до него. Това може да ви е полезно, когато сте в чужбина и е възможно да сте свързани с незащитена wifi връзка. Това ще гарантира, че случайно не щракнете върху нещо, което не би трябвало.

NordVPN

Цена

NordVPN, заедно с основните си мерки за сигурност, предлага и достъпни цени, ако търсите дългосрочни абонаменти. Въпреки че често има промоции и промоции, двугодишният му план е $ 4,99 на месец, а 1-годишният му ангажимент е 6,99 долара на месец. За месец на месец, $ 11.95 на месец.

NordVPN

Професионалисти

 • Няма записване на данни
 • Сигурност от висок клас
 • Голям брой сървъри
 • Софтуер за блокиране на реклами
 • 24/7 обслужване на клиенти

Против

 • Интернет скоростите могат да бъдат нагоре и надолу
 • Ограничени устройства в даден момент

Цена

$ 2,99 – $ 11,95 на месец

Изтеглете NordVPN днес!

2. Surfshark

Преглед и функции

Акцентът на Surfshark обикновено е цената, но това не означава, че липсва в никакви функции. Висококачествената сигурност и добрите скорости го правят идеален за стрийминг или изтегляне. Също така е чудесен избор, ако търсите поверителност.

Заедно със софтуера си за adblocker, Cleanweb, Surfshark има строга политика за неподписване, което означава, че не следят всичко, което правите онлайн. Няма журнали за активност или проследяване на вашите данни. Предавайте поточно това, което искате, когато искате да го предавате. Не е нужно да се притеснявате, че никой, дори VPN услугата, ще може да проследи това.

Surfshark

Друг недостатък на Surfshark е възможността да свързвате и използвате всичките си устройства едновременно. Ако това не ви се струва голямо, всъщност е доста рядко, когато става въпрос за VPN. Обикновено можете да имате само 5 или 6 свързани наведнъж. Това го прави идеален VPN за някой, който има няколко устройства поради работа или използва VPN за семейство. Това означава, че мама, татко, сестра ви, леля Бренда и този странен братовчед, който е твърде политически във Фейсбук, може всички да излъчват свои собствени предавания едновременно.

Surfshark

Друга голяма подробност, когато става дума за Surfshark, е функцията му за разделно тунелиране, Whitelister, която позволява на потребителите да персонализират точно кои приложения са свързани към VPN и кои не. Можете да изберете кои приложения да стартирате през криптирания тунел и тези, които използват обикновена WiFi връзка. Това може да е особено добро за използване на поточно предаване, защото можете да стриймирате предаване с помощта на VPN, но също така и да правите неща в други приложения, които не искате VPN връзката. Това прави напълно персонализирано обслужване и много удобно за потребителя изживяване.

Surfshark

Цена

И така, ето къде Surfshark наистина взема тортата. За всички изброени по-горе функции е много достъпно, особено ако желаете да поемете дългосрочен абонамент. Това е само $ 1,99 на месец за двугодишен план! За 1 година това е 5,99 долара на месец, а ако се интересувате само от месец, да планирате, ще ви спечели 11,95 долара. Това е един от случаите, когато ангажиментът е добър, тъй като този двугодишен план е един от най-добрите на пазара.

Професионалисти

 • Изключително достъпни
 • Няма записване на данни
 • Чудесен за стрийминг
 • Добър за порой
 • Сигурност и криптиране от висок клас

Против

 • Новодошъл на пазара на VPN
 • Ограничени сървъри

Цена

$ 1.95 – $ 11.95 на месец

Изтеглете Surfshark за вашето устройство и започнете стрийминг!

3. ExpressVPN

Преглед и функции

Ако сте чували за VPN в този списък, това вероятно е ExpressVPN. Той е един от най-популярните поради местоположението на сървъра, удобно за потребителя приложение и добри скорости, който е идеален за стрийминг. Докато другите услуги имат повече опции за сървър, ExpressVPN ги предлага в 94 държави, така че независимо от къде сте, вероятно ще намерите сървър от вашата родна страна, който да използвате.

ExpressVPN знае популярността на използването на VPN за поточно предаване, така че те включиха тест за самостоятелна скорост в своята услуга. Тази функция не само ви позволява да тествате скоростта на VPN, който използвате, но и ще класира наличните сървъри, на които в момента се осъществява най-бързата връзка. Това е наистина идеално за стрийминг, защото никой не иска прекъсвания, когато им предстои да разкрият кой получава гласуване на острова. (Това все още ли е шоуто?) Както и да е, тази функция тества няколко различни фактора, за да гарантира на потребителя, че използва сървъра с бързо изтегляне и скорост на поточно предаване.

ExpressVPN

Освен скоростта на пара или изтегляне, ExpressVPN също се отнася сериозно към сигурността и поверителността, тъй като те имат собствена DNS (система за имена на домейни), която клиентите им да използват. По принцип DNS е как вашето устройство превежда URL адреса, върху който щракнете. ExpressVPN използва собствения си DNS, така че всеки път, когато сте свързани с услугата, вашият DNS е защитен, подобно на останалата част от вашата интернет активност. Дори ако това ви се струва малко объркващо, много VPN се изпълняват чрез DNS на трети страни, а ExpressVPN има свой собствен.

ExpressVPN

Говорейки за допълнителни слоеве на сигурност, функцията за заключване на мрежата на ExpressVPN осигурява точно това. По принцип, ако връзката ви с VPN по някаква причина отпадне, това ще блокира връзката ви, така че никоя от вашите данни да не стане достъпна. В случай на внезапна промяна на мрежата или отпадане, тази техника на превключване на убиване ще спре цялата активност, докато връзката с VPN отново не е защитена.

ExpressVPN

Цена

ExpressVPN е популярен избор и можем да видим защо, но липсва, когато става въпрос за цената. Не е, защото е толкова скъпо, по-скоро няма значителни отстъпки, когато става дума за дългосрочна сделка. Повечето услуги ще възнаграждават клиента при регистрация за 1 или 2-годишна сделка, но ExpressVPN остава доста съгласуван с цените си. За ангажимент от 1 година е 8,32 долара на месец. Това е 9,99 долара на месец за 6-месечен план и 12,95 долара, ако трябва да плащате от месец на месец.

ExpressVPN

Професионалисти

 • Тест за самостоятелна скорост
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Лесен за употреба интерфейс
 • Възможност за самопроверка на скоростта

Против

 • Ограничен брой устройства на акаунт
 • Разочароваща отстъпка при дългосрочни абонаменти

Цена

$ 8.50 – $ 12.95 на месец

Повече информация

Въпреки че сте виждали нашия списък с най-добрите опции на VPN мрежи за стрийминг, може би все още сте нов в света на VPN мрежи и имате някои въпроси. Най-просто казано, VPN мрежите са наистина ефективен начин не само да защитите вашите данни, докато сте онлайн, но и да ви дадат възможността да използвате интернет, както бихте направили, ако сте в собствения си дом. Не се колебайте да разгледате още малко ресурси на VPN за начинаещи.

Какво следва?

Сега е време да изберете и изтеглите, така че да спрете да пропускате своите предавания! Въпреки че направихме тези решения по-горе, вярваме, че и трите са наистина чудесни възможности за VPN. Налични са повече ресурси за най-добрите VPN за каквато и услуга за стрийминг, която искате да използвате. Най-важното е, че ако пътувате на борда, сега ще можете да гледате своите предавания, както бихте искали в своята страна.

Още свързани ръководства

 • Най-добър VPN за Mac
 • Най-добрият VPN за Windows
 • Най-добър VPN за iOS

ЧЗВ

Дали VPN помага при стрийминг?

Разбира се! С VPN можете да имате достъп до коя версия на Netflix сте свикнали (вашата страна) и да използвате услуги като Hulu или Amazon Prime, когато пътувате.

Може ли Netflix да ви забрани за използване на VPN?

Не, Netflix няма да ви забрани за използване на VPN. Използването на VPN просто ще ви даде достъп до предаванията, достъпни за местоположението на сървъра, към който сте свързани.

Коя е най-сигурната VPN услуга?

Всяка опция в списъка по-горе има сигурност и поверителност като основни точки за продажба. Ако сте се съсредоточили повече върху безопасността или поверителността в интернет, когато става въпрос за използването на VPN, има налични списъци за всички най-добри VPN мрежи, които да използвате за 2020 г..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map