Най-добър VPN за Windows (преглед 2020 г.)

Добре, разбираме. Никога не сте се поддавали на манията за Macintosh. Ти си старо училище. Все още правите нещата по книгата. Разполагате с вашия компютър в кафенета, когато изглежда, че всеки друг човек използва Mac с „завишени цени“. (Можете ли да кажете, че тази статия е написана още на Mac?)


Но наистина, ако сте всеотдаен геймър или просто не сте се почувствали да обстрелвате 1400 долара за нов компютър и все още искате да защитите поверителността си онлайн, ще трябва да потърсите най-добрия VPN, който да използвате в Windows операционна система.

Microsoft има свои собствени предложения за това как да използвате VPN в техните системи, но в този списък ще разбием трите най-добри опции. Ако сте нов в това, което представлява VPN или виртуална лична мрежа, не се колебайте да проверите нашето начинаещо ръководство за VPN, за да се запознаете с основните положения.

TLDR

Ако искате бързият отговор в момента (трябва да прочетете статията така или иначе!), Смятаме, че NordVPN като цяло е най-добрият за Windows. Той проверява всички полета, необходими за ефективна VPN, както и за сравнително добри цени. Както ExpressVPN, така и SurfShark също са солидни опции, но изобилието от сървъри и защитата на поверителността от NordVPN го превръщат в нашия основен общ избор за този списък.

1. NordVPN

Преглед и функции

NordVPN, първата опция в този списък, е основният ни общ избор за най-добрия VPN, който да се използва за Windows. Това е поради няколко причини, в които ще влезем.

За начало NordVPN дава реална тежест на сигурността. Освен използването на военно криптиране, тази услуга използва CyberSec, усъвършенствана функция, която блокира рекламите и злонамерените уебсайтове, с които може да се свържете. При блокирани изскачащи реклами няма да кликнете случайно върху някоя компрометираща връзка или да имате тези малки досади, които отнемат от вашето сърфиране. CyberSec също ще ви предпази от вредни ботове, които може да се опитват да ви заразят със злонамерен софтуер. При активирана функция за защита вашите устройства ще бъдат в безопасност от всякакви опасни връзки.

NordVPN

По темата за безопасността NordVPN също има функция Double VPN, която добавя допълнителен слой сигурност към вашето устройство. Нормалната VPN връзка ще ви осигури един слой сигурност, но с Double VPN се крие зад два сървъра, а не от един, използвайки промяната на VPN сървъра, криптирайки вашите данни допълнителна стъпка с друг слой. Това двойно криптиране ще ви осигури допълнителна сигурност, освен вече сигурна употреба на нормалния им VPN.

NordVPN

Тази услуга позволява защита на до 6 устройства, което е доста често за повечето VPN услуги. С специализирано приложение за множество устройства те гарантират, че поверителността ви ще бъде защитена в различни формати, включително множество приложения за Macintosh.

Nordvpn

NordVPN има и функция за превключване на убийствата, която може да защити поверителността ви, ако връзката случайно падне. Ако се случи нещо, което за кратко време спира връзката с VPN, тази функция ще блокира устройството ви за достъп до мрежата, предпазвайки ви от потенциално вреден интернет трафик.

NordVPN

Тази VPN услуга е известна и с огромното си количество сървъри. С над 5400 сървъра в 59 страни, потребителят ще има защита по целия свят. NordVPN ще препоръча и най-добрия сървър за вас, в зависимост от това къде се намирате в света и каква е вашата интернет активност. По този начин, докато сте онлайн, знаете, че използвате най-бързия и сигурен сървър на ваше разположение.

NordVPN

Тъй като NordVPN е нашият номер 1 избор, ние осъзнаваме, че цената също е важна. По-долу ще разгледаме някои от опциите за ценообразуване на тази услуга.

Цена

NordVPN, заедно със своите функции за сигурност и голяма сървърна база, се предлага и на достъпна цена. Както при повечето VPN услуги, и вие ще получите по-добра сделка, колкото по-дълъг е вашият ангажимент. Обикновено за двугодишен план можете да се регистрирате за едва 4,99 долара на месец. Двугодишен план ще бъде $ 6,99 на месец, а плащанията от месец на месец са $ 11,95.

Професионалисти

 • Adblocker технология
 • Голям брой сървъри
 • 24/7 Обслужване на клиенти

Против

 • Ограничени устройства в един акаунт
 • Скоростта на изтегляне може да варира

Цена

$ 2,99 – $ 11,95 на месец

Ако се интересувате от изтегляне на NordVPN за Windows, щракнете тук!

2. Surfshark

Преглед и функции

Ако говорим чисто цена, Surfshark най-вероятно ще бъде най-добрият ви вариант. Surfshark има всички неща, които бихте искали от основен VPN. Въпреки че има услуги с повече сървъри, те имат над 1000 сървъра в 60 държави, така че ако търсите достъпна VPN, за да се защитите, докато пътувате.

Surfshark има уникална функция CleanWeb със своята услуга, която не само помага за блокиране на рекламите, но и изхвърля всякакви подозрителни връзки, които може несъзнателно да щракнете върху. Тази функция гарантира, че нито един опит за фишинг никога няма да стигне до вас, докато сърфирате онлайн, както и само ви позволява да посещавате сайтове, безопасни за злонамерен софтуер.

Surfshark

Друга популярна функция на Surfshark е възможността да имате неограничени устройства, свързани след като платите за услугата. Повечето други услуги обикновено разполагат с 5 устройства, така че това може да бъде перфектно VPN, което да използвате, ако искате да свържете няколко устройства или да споделяте с приятели или семейство, особено ако имате деца.

Surfshark

Освен неограничените устройства, Surfshark има функция, наречена Whitelister, която позволява на потребителя да раздели тунела или конкретно да избере кои приложения или сайтове могат да се свържат чрез VPN. Това ще ви бъде полезно, ако се опитвате да защитите поверителността си в интернет, докато пътувате, но също така искате да можете да търсите най-близкото място от Тайланд в близост до хотела си. Тази функция може да ги раздели, така че ще можете да персонализирате използването и защитата на интернет.

Surfshark

Surfshark е добър и за торентинг, тъй като по-голямата част от техните сървъри могат да се използват за изтегляне на големи файлове. Много от функциите, които тази VPN услуга използва, са много като другите опции в този списък, с добра скорост на изтегляне и защита на поверителността и персонализиране, но основната атракция тук е цената, която ще обсъдим сега.

Цена

Изключително ниската цена е мястото, където Surfshark става толкова популярен. Особено ако използвате VPN по случайни причини, като например да се опитвате да стриймвате любимите си предавания, докато сте в чужбина, Surfshark вероятно е подходящ за вас. С техните планове за достъпни цени можете да спестите един брой пари, като се регистрирате, особено дългосрочни.

Surfshark

Подписването за дългосрочни договори (2 години) ще ви спести тона пари, тъй като те се предлагат месечно за едва 1,99 долара. Едногодишен договор ще бъде само $ 5,99 на месец, тъй като месец на месец е $ 11,95, което все още е доста ниско. Surfshark често извършва сделки на уебсайта си, а също така предлага гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни от опита.

Професионалисти

 • Без проследяване или регистриране на данни
 • Много достъпни
 • Солидна опция за стрийминг
 • Торент се поддържа
 • Сигурност от най-висок клас

Против

 • Сравнително нов, все още би могъл да се окаже известен изход
 • Ограничен брой сървъри

Цена

$ 1.95 – $ 11.95 на месец

Изтеглете Surfshark за Windows!

3. ExpressVPN

Преглед и функции

ExpressVPN е може би най-разпознаваемото име в този списък, тъй като широко обмисля общото VPN №1 за 2020 г. Заслужава да се отбележи, че тази статия в момента се пише на връзка с помощта на ExpressVPN. Въпреки че тази услуга има повечето основни функции, които очаквате от VPN, има няколко неща, които ExpressVPN прави много добре.

Една от най-добрите характеристики на ExpressVPN е тяхното разделяне на тунели. Чрез тази функция потребителите могат да избират и кои сайтове или приложения използват VPN и кои са свързани директно към интернет. По този начин някой може да избере да използва местни или чуждестранни сайтове, в зависимост от това какво се опитва да постигне онлайн. Това също ще позволи на потребителите да изтеглят безопасно, без да забавят нещата или да имат достъп до близък принтер, без да се отказват от поверителност в интернет в процеса.

ExpressVPN

Друга характеристика, която прави тази услуга популярна, е фактът, че те никога не регистрират информация от вашата интернет активност. Това означава, че те няма да проследяват историята на сърфирането, IP адресите, метаданните или DNS търсенията. Това е важно за всеки, който иска да има такава сигурност, че тяхната поверителност е защитена. ExpressVPN също е много напред във връзка с всички данни, които те събират, което обикновено е само количеството на използваните данни или свързаното време..

ExpressVPN

Освен допълнителните мерки за сигурност, ExpressVPN също предлага не само голям брой сървъри, но и множество държави, в които са достъпни тези сървъри. Те предлагат повече от 3000 в 94 държави, които, въпреки че има услуги с повече общи сървъри, количеството държави ExpressVPN се предлага в е впечатляващо.

ExpressVPN

Ако искате да се регистрирате за тази услуга, ще имате покритие в почти всяка страна, която бихте посетили в чужбина, което е важно за всеки, който използва VPN за защита, когато пътува често.

Сега, когато преминахме през някои ключови функции, нека да разгледаме опциите за цените.

Цена

Споменахме, че ExpressVPN е може би най-популярният VPN на пазара и това не е само заради функциите, а и цените са доста справедливи.

ExpressVPN

Месечният план е 12,95 долара на месец. Докато 6-месечният договор е $ 9,99 на месец, 12-месечен план само понижава цената до $ 8,32 на месец. Единственият проблем тук е, че те не предлагат тон отстъпки при регистрация за дългосрочни планове, така че има почти толкова смисъл просто да се регистрирате от месец в месец. Струва си да се отбележи, че те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни.

Професионалисти

 • Възможност за самопроверка на скоростта
 • Гарантирано връщане на парите
 • Разширена сигурност
 • 24/7 обслужване на клиенти

Против

 • Малко отстъпки при дългосрочни ангажименти
 • Ограничен брой устройства

Цена

$ 8.50 – $ 12.95 на месец

За да използвате Express VPN, за да защитите поверителността си, изтеглете приложението им за Windows!

Искате да знаете повече?

Сега, когато разгледахме това, което смятаме, че са най-добрите варианти за VPN в Windows, може би се чудите кой да вземете. Ако имате конкретни въпроси за това защо можете дори VPN, има още информация за онлайн поверителност.

Какво следва?

Е, сега трябва да изберете един! Ако търсите повече информация за това коя е най-добрата VPN като цяло, а не само за Windows, вижте нашето ръководство за VPN за 2020 г. Независимо коя услуга изберете, вие предприемате следващата стъпка, за да защитите поверителността си, докато сте онлайн.

Още свързани ръководства

 • Най-добър VPN за стрийминг
 • Най-добър VPN за Mac
 • Най-добър VPN за Android

ЧЗВ

Кой е най-добрият VPN за Windows?

Въпреки че тези три са добри опции, ние смятаме, че NordVPN като цяло е най-добрият, когато комбинира функции и цена.

Законни ли са VPN-ите?

Да, на повечето места те са законни. Това не означава, че можете да правите незаконни неща в интернет и да се разминете с тях!

Безопасни ли са VPN мрежите?

Разбира се! Ето защо го използвате за по-голяма безопасност. С VPN, независимо коя услуга изберете, цялата ви информация ще бъде защитена и анонимна при сърфиране в защитена VPN мрежа.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me