Перфектен преглед на поверителността

Ако целта ви беше да защитите вашия дом, неговото съдържание и обитателите, тогава бихте искали да получите най-добрата система за домашна сигурност, която бихте могли да закупите. Същото е вярно, когато искате да защитите данните и своята идентичност във все по-застрашаваща онлайн среда.


Перфектен портрет на логото за поверителностЕто защо все повече хора решават да използват VPN всеки път, когато излизат онлайн. Те са научили, че това е най-добрият начин да скрият IP адреса си, така че никой да не може да ги шпионира и да се защитят от хакери. Естествено, те искат най-доброто VPN, което могат да намерят.

Компании като NordVPN и Surfshark получават много добра преса и за това има солидни причини. Това са реномирани компании, които предлагат отлични VPN услуги на конкурентни цени.

Въпреки това, в последните години Perfect Privacy VPN си създава име. Това Компания със Швейцарияy грабва заглавия със своя ориентиран към сигурността подход и иновативни разработки.

Перфектната поверителност правилната VPN за вас ли е? Обстойният преглед на компанията и нейните предложения ще ви помогне да вземете разумно решение. Нека да стигнем до него.

Какво е перфектната поверителност?

Перфектната конфиденциалност е произходът на дружеството с ограничена отговорност Vectura Datamanagement Limited, със седалище в Цуг, Швейцария. Частта от VPN на техните операции съществува от 2008 г. Според уебсайта на компанията, офис „Техническо внедряване“, разположен в Панама, отговаря за управлението на VPN..

перфектен-неприкосновеността на личния живот лого

Може също да си струва да отбележим, че търсенето в Интернет на Vectura Datamanagement Limited Company разкрива, че има клон в Cheyenne, Wyoming, САЩ. Това е клон, който изглежда отговаря за определени платежни процеси, особено по отношение на PayPal.

Технически разбивката е, че законният седалище на компанията е в Швейцария, докато централният й офис се намира в Панама, а местоположението в САЩ се отнася само до плащания чрез PayPal и списък с приложения в Google Play Store.

Професионалисти

Перфектната поверителност може да не е най-добре познатата VPN, но все пак има много работа за нея. Всъщност списъкът му с “плюсове” е доста обширен:

 • Иновативна сигурност: Наскоро Perfect Privacy VPN представи NeuroRouting, в който трафикът се динамично пренасочва през множество сайтове в мрежата
 • Здрава заблуда: Perfect Privacy предлага Stealth VPN технология, която прави целия трафик да изглежда типичен HTTPS трафик, който не се предава с VPN. Това е полезно на места, където използването на VPN е смръщено или не е разрешено
 • Изключителни протоколи за криптиране и сигурност: Използвайте OpenVPN с неговото стандартно 256-битово криптиране. Предлагат се IPSEC, SSH, SOCKS5 и PPTP
 • Отличен рекламен блокер: Perfect Privacy използва собствения им филтър TrackStop, за да се отърве от всякакви реклами и зловреден софтуер
 • Политика за нулев лог: Със своята политика за нулеви дневници, Perfect Privacy VPN поддържа нещата прости и ясни
 • Без течове: Обширното тестване не разкри течове в DNS, което обещава безпроблемно преживяване при сърфиране
 • Първокласен ключ за убиване: Това е изключително важно, ако искате да се защитите напълно, когато сте онлайн. За щастие, Perfect Privacy има превключвател за убийство, който работи като чар.
 • Лесен за използване: Дори новакът няма да има проблем да се свърже с Интернет чрез Perfect Privacy

Против

Въпреки че този преглед на Perfect Privacy показва, че има много за препоръчване на тази услуга, тя не е напълно перфектна. Ето кратък преглед на някои от недостатъците на този VPN.

 • Малко камбани и свирки: Ако сте сложен VPN потребител, който очаква много разширена функционалност, потърсете другаде. Това е доста услуга с голи кости
 • Остарял интерфейс: Докато някои от най-добрите VPN мрежи наистина се отличават с престоя си на предните крайници, този изглежда малко надживян
 • Ограничена сървърна мрежа: Със 55 сървъра в 24 държави този VPN трудно се конкурира с услуги, които предлагат хиляди сървъри, разположени в почти всяка страна по целия свят.
 • Скъп: Въпреки че не е непременно възмутително, цената изглежда висока, като се има предвид нивото на функции и ограничената сървърна мрежа
 • Пълно изпълнение с Netflix: Ако основната ви цел, докато онлайн е поточна, това може да не е вашият първи избор. Повечето сървъри не успяха да се свържат успешно с Netflix
 • Ограничени опции за Mac, iOS и Android: Хората, използващи Windows или Linux, ще са готови да работят с VPN за Perfect Privacy. Всички останали ще трябва да прескачат обръчи, за да се конфигурират

С преждевременните прегледи, време е да разгледаме по-подробно някои от най-критичните показатели, които всеки трябва да вземе предвид при избора на VPN. Читателите ще отбележат, че цялостното впечатление за Perfect Privacy VPN е положително, въпреки че не е непременно най-добрият избор за всички потребители.

Централен офис и сървърна мрежа

Както бе отбелязано по-горе, компанията-майка на Perfect Privacy присъства в Швейцария, Панама и САЩ. Тези, които не знаят, ще харесат идеята за базирана в Панама VPN. Това е така, защото Панама е сравнително изолирана страна, която не е подчинена на нито едно от многонационалните споразумения за шпиониране, за които други страни се подписват, като например Петте очи или 14-те очи.

Швейцария също може да звучи като надеждно място за базиране на VPN. В края на краищата швейцарските банки са известни с тяхната отдаденост на личния живот, а страната има няколко силни закона за поверителност като този Швейцарският федерален закон за защита на данните и на Швейцарска федерална наредба за защита на данните.

Всичко това изглежда обещаващо, но защитниците на личния живот може да са загрижени за близките отношения на Швейцария със страни, които принадлежат към мрежи като „Петте очи“. Щяха ли швейцарските служители с компанията наистина да не споделят никакви данни, които имат? Строгите защитници на анонимността могат да се карат по този въпрос.

Също така, местоположението на САЩ за обработка на плащания може да вдигне още един червен флаг на защитниците на анонимността.

На уебсайта Perfect Privacy, компанията казва, че те не използват виртуални сървъри. Вместо това, голи метални сървъри се използват във всички 24 страни. Повечето от тези сървъри са разположени в Европа в страни като Холандия, Швейцария, Германия, Франция, Дания и Румъния.

САЩ, Канада и Великобритания имат шест сървъри всеки. Сингапур, Япония, Израел, Русия, Турция и Китай също са включени в списъка.

Perfect Privacy VPN Manager

е не е най-изчерпателната сървърна мрежа от дълъг изстрел. Независимо от това, той може да е подходящ за вашите цели, особено ако поне един или два от тези сървъри са относително близо до вашето действително местоположение.

Перфектната скорост на поверителност

Използването на VPN винаги ще забави скоростта на пренос на данни поради това, че данните пътуват много повече. Въпреки това, топ VPN забавя сърфирането ви много по-осезаемо от този, който предлага по-ниски услуги.

Тестът за скорост на Perfect Privacy разкри впечатляващи резултати. За да бъде ясно, тези резултати далеч не са били най-бавните, но има и други услуги, които със сигурност са по-бързи като NordVPN.

За тези от вас, които не са нови в VPN играта, знаете, че скоростта варира в зависимост от множество фактори. Това означава, че е малко вероятно вашите резултати с Perfect Privacy да бъдат идентични с тези. Независимо от това, резултатите от тестовете за скорост ви предоставят някои обективни данни.

Преди да включите VPN за перфектна поверителност, нашата система поставяше някои надеждни основни линии.

Перфектна базова скорост на поверителност

Както можете да видите, изтеглянията течеха в 98.71 Mbps с качвания в 53 Mbps.

Свързването с Perfect Privacy малко промени нещата. С помощта на сървър в Холандия сега изтеглянията 62.21 Mbps докато качванията бяха 18.62 Mbps—Намаление на скоростта с 36,9%.

Идеален тест за скорост на личния живот Холандия

Това не са най-лошите резултати от тестове за скорост, но със сигурност не са и най-добрите. Свързването със сървър в Ню Йорк беше още по-малко впечатляващо спад с 66,7%, с изтегляне на тактова честота при 32,78 Mbps и качване с размери 33,27 Mbps.

Перфектен тест за скорост на личния живот Ню Йорк

Сървър в Лондон достави по-обещаващи цени с изтегляния на 69.92 Mbps, но качванията бяха тъжни 8.87 Mbps.

Перфектен тест за скорост на поверителност Лондон

Разбира се, беше необходимо да се тества многофункционалните конфигурации на Perfect Privacy VPN. Създадена, за да ви осигури още повече поверителност и анонимност онлайн, тази технология „прескача“ сигнала ви през няколко сървъра. Макар и много частен, той забавя нещата.

Троен скок между Франкфурт, Копенхаген и Кале доведе до изтегляния от 33.84 Mbps и качване от 5.55 Mbps.

Перфектен тест за скорост на личния живот Франкфурт, Копенхаген и Кале

Очевидно сме търгували някаква скорост в името на сигурността. Ако става въпрос за живот и смърт, това определено би струвало. Имайки предвид, че скоростите на трансфер на данни при тройния хоп не бяха толкова лоши.

Сигурност и шифроване

Трудно е да се намери вина за мерките за сигурност, които са въведени от Perfect Privacy. OpenVPN е сред най-добрите VPN протоколи днес. Понастоящем не може да се използва, и изглежда сигурно да остане така поне още няколко десетилетия. Този протокол ви осигурява 256-битово криптиране. Тази комбинация е толкова изключителна, че се използва по целия свят от правителствата и военните агенции.

Перфектната конфиденциалност също така ви дава възможност да оставите вашия уеб трафик да предприеме няколко „хопа“, за да ви осигури допълнителни слоеве на сигурност. Ако е жизненоважно никой да не знае какво правите онлайн, то тази услуга е от съществено значение.

Освен това, TrackStop филтърът е отличен за предотвратяване на попадането на всякакви реклами и злонамерен софтуер във вашата система. Спира нежеланите елементи на ниво VPN сървър, което ви държи защитена и сигурна.

Допълнителни съображения за сигурност включват факта, че по време на тестване не са открити течове за IP или DNS. Превключвателят за убийства също изглеждаше в перфектно работно състояние, така че няма да се налага да се притеснявате, че Perfect Privacy ще ви остави високи и сухи по време на сесия за сърфиране.

Политика за поверителност

Perfect Privacy има солидна политика за логване на VPN, която изглежда защитава потребителя в почти всяко отношение. Политиката гласи, че компанията съхранява идентификационните данни за вход, датата на изтичане на акаунта и имейл адреса на всеки потребител. Той отбелязва, че е приемливо да се използва анонимен доставчик на имейл. Не се запазват други идентифициращи данни.

Перфектна политика за поверителност

Това минимално водене на записи изглежда в съответствие с политиката на компанията да не съхранява регистрационни файлове. По-конкретно, Perfect Privacy посочва, че те не проследяват IP адрес, времена за влизане или продължителност на връзките. Те разглеждат общата производителност на сървъра, за да идентифицират потенциални технически проблеми, но твърдят, че това не им позволява да идентифицират отделни потребители.

Стрийминг на Netflix

Ако основната ви цел да прекарвате време онлайн е да стриймвате с Netflix, тогава обърнете специално внимание на тази част от този преглед на Perfect Privacy. Това е така, защото това определено не е най-добрият VPN за Netflix.

Може би това е така, защото Perfect Privacy поставя премия върху анонимността и крие вашия IP адрес. Да се ​​уверите, че можете да предавате любимите си предавания във всяка юрисдикция, която сте избрали, не е сред посочените от тях цели.

Съответно, тестването за стрийминг на Netflix на пет различни сървъра даде някои сравнително лоши резултати. Сървърите в САЩ, в Канада и в САЩ не можаха да доставят. Един сървър в Холандия работеше малко, но това не е достатъчно за потвърждение, че VPN Perfect Privacy VPN е слама за поток успех.

Планове и цени

Перфектната поверителност е сравнително скъпа, особено когато се има предвид, че услугата липсва много на пътя на разширените функции. Месечен план работи 12,99 долара на месец. Изборът за едногодишен пакет струва 119,99 долара, цена, която достига до 9,99 долара на месец. Двугодишният пакет предлага известни спестявания от $ 214.95. Това се изчислява до само 8,95 долара на месец.

Перфектни планове за поверителност

В полза на Perfect Privacy, услугата ви позволява да свържете неограничен брой устройства, нещо, което е сравнително рядко на пазара на VPN. Съществуват обаче и други доставчици на VPN, които предлагат много повече по отношение на функциите и функционалността за далеч по-конкурентна цена.

Обслужване на клиенти

Поддръжката на клиенти в Sterling е рядкост, но не е невъзможно да се намери в VPN мрежи. Перфектната поверителност има запис на клиентската услуга, който я поставя в средата на пакета. По-лошите системи за поддръжка определено са там, но ако сте от типа човек, който очаква незабавни отговори, това може да не е правилният VPN за вас.

Разделът с често задавани въпроси е добре, ако имате наистина основен въпрос или притеснение. По същия начин форумът може да бъде добро място, за да получите някаква посока, ако сте малко заседнали. Ако имате нужда от решения за по-сложен проблем, тогава трябва да изпратите имейл до поддръжка на клиенти.

Времето за реакция може да бъде продължително няколко часа. Това може да е разочароващо, но има и добри новини. Вместо да предоставят копиране и поставяне или автоматизирани отговори, имейлите за поддръжка изглежда идват от действителни хора, които задават допълнителни въпроси и предоставят полезни отговори.

Не е най-добрата поддръжка на клиенти, но може да бъде достатъчна за повечето потребители.

Често задавани въпроси

В: Можете ли да бъдете проследени, ако използвате VPN?

A: Ако използвате надеждна, надеждна VPN, никой не трябва да може да проследява вашите онлайн движения. VPN не трябва да позволява течове на IP адрес и DNS. Използвайте само добре позната и добре прегледана VPN, за да гарантирате това.

В: Коя е най-сигурната VPN?

A: Perfect Privacy е сред най-сигурните VPN доставчици. Други услуги предлагат подобни защитни защити с още по-здрави функции и по-конкурентни цени.

Въпрос: Мога ли доставчикът ми на интернет да види моя VPN?

A: Докато интернет доставчик или интернет доставчик може да бъде в състояние да открие, че използвате VPN, те не трябва да могат да виждат данни относно това кои уебсайтове посещавате, какво правите там и колко време отделяте за всеки от тях. Това гарантира, че се наслаждавате на анонимно изживяване, за което вашият интернет доставчик не може да шпионира.

Въпрос: Може ли да се хакне VPN?

A: Хакването на VPN е теоретично възможно. Сигурността обаче е името на играта за всеки VPN доставчик. Това означава, че много от тях предприемат извънредни предпазни мерки, за да защитят своите сървъри и всичките си данни.

Това също е друга причина, поради която толкова много VPN услуги се опитват да избегнат воденето на записи или регистрационни файлове. Ако нямат данните, хакерите няма да могат да намерят нищо ценно.

За пореден път е важно да изберете реномиран, прегледан VPN, за да гарантирате, че са предприети правилни мерки за сигурност. По подобен начин хората, които търсят най-добрия мениджър на пароли, ще искат да имат предвид същите съображения.

Заключителни мисли

перфектен-неприкосновеността на личния живот лого

Този преглед на Перфектната поверителност показа, че тази VPN услуга има недостатъци само от наличието на a еew сървъри, сравнително скъпи, не толкова бързи, колкото други VPN, и има известни проблеми при потока на Netflix.

Независимо от това, много от тези проблеми изглеждат неподходящи за много потребители. Ако просто искате да защитите вашата поверителност и анонимност, тогава не можете да сбъркате с Perfect Privacy. Тази компания вече е създала някои иновативни защити за потребителите и изглежда логично да очакваме повече в бъдеще.

Perfect Privacy VPN предлага най-надеждните протоколи, AES 256-битово криптиране, лесен за разбиране интерфейс и уважавана поддръжка на клиенти. Ако тези показатели са сред вашите основни съображения, тогава може да се зарадвате на Perfect Privacy VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me