TorGuard VPN преглед (2020)

torguard лого


Името на TorGuard може да подскаже на случаен потребител, че е свързано с рутера за лук (TOR).

Произходът на името обаче се корени на друго място. Услугата започна като VPN, който е предназначен за торент. Това е общо VPN приложение, използвано в цял свят.

С TorGuard можете да свържете пет устройства наведнъж, което е сравнително стандартно. Всички най-добри и безопасни VPN протоколи са достъпни за вашата употреба, а TorGuard разполага с впечатляваща сървърна мрежа, която се гордее с добро географско разнообразие.

TorGuard поддържа устройства, които работят с Mac, Windows, iOS и Android. Той е дори съвместим с рутери Tomato и DD-WRT.

TorGuard звучи като разумен избор за VPN, и то най-вече е така. Защитниците на личния живот обаче са смути като седалището на компанията се намира в САЩ Като член на мрежата Five Eyes, страни като САЩ и Канада може да шпионират онлайн дейностите на потребители на VPN TorGuard и могат да поискат достъп до всички записи, които компанията притежава.

Освен това американските компании са подчинени на строги закони за водене на записи, така че ако целта ви е да запазите поверителността си онлайн, тогава ще бъдете по-добре обслужвани от друг VPN.

Преглед на TorGuard

FeaturesInformation
ползваемост:Лош потребителски интерфейс
Политика на регистрация:Няма политика за регистрация
Размер на сървъра:3 000 ++ сървъра
Разпределение на сървъра:50 държави
Поддържа:24/7 обаждане, чат на живо и билети
Torrenting:Позволен
Streaming:Позволен
VPN протокол и криптиране:OpenVPN протокол; 256-битово криптиране AES
Централно управление:САЩ
Цена:$ 9.99 / месец
Официален уебсайт:https://torguard.net/

Сигурност и шифроване

TorGuard получава прилични оценки за сигурност и криптиране. Те предоставят на разположение множество VPN протоколи, включително текущ златно-стандартен протокол, OpenVPN.

Всеки VPN трябва да има протокол, чрез който свързва потребителите към Интернет. Някои от тези протоколи са по-сигурни и имат по-добро криптиране от другите.

Може да чуете технически експерти, които наричат ​​тези инструменти като протоколи за тунелиране, а описанието е подходящо. Това е протоколът, който позволява на вашето устройство да тунелира до Интернет, докато скрива IP адреса ви и подготвя различни други задачи за сигурност.

Това минимизира шансовете да станете мишена на хакер или друг киберпрестъпник. Освен това протоколът за тунелиране гарантира това никой, дори вашият интернет доставчик, не може да проследи движенията ви онлайн.

вектор за криптиране

Докато по-старите протоколи като PPTP и SSTP са паднали край пътя, съществуват съвременни алтернативи, които да заемат своето място. Най- премиер протокол тези дни е OpenVPN. Това е софтуер с отворен код, което означава, че експертите по киберсигурност по целия свят са имали ръка да гарантират, че този протокол е защитен.

Клиентите на TorGuard могат да използват OpenVPN. Ако устройството им не поддържа този протокол или ако искат да използват алтернатива, тогава те могат да избират от L2TP / IPSec или IKEv2. PPTP и SSTP също са налични, но те обикновено са не се счита за сигурна.

Освен това TorGuard предлага на своите клиенти 256-битово криптиране AES. Това е днешният основен метод за криптиране и той се използва навсякъде от правителството и органите на реда, които знаят, че пазенето на тайна може да означава разликата между живота и смъртта. съответно, можете да се доверите на това криптиране с личните си данни.

Други забележителни защитни функции, предлагани от TorGuard, включват сигурни DNS сървъри и IPv6 защита от теч. Тази защита от течове на DNS означава, че винаги можете да сте сигурни, че личните ви данни не „изтичат“ извън границите на вашата VPN. TorGuard допълнително включва a вграден превключвател за убийство който затваря сесията ви за сърфиране, ако VPN стане недостъпен.

TorGuard VPN сървърна мрежа

Сървърната мрежа на TorGuard е впечатляваща. Те се хвалят с някои 3 000 сървъра. Това им дава възможност да се конкурират с някои от най-големите играчи в бранша като NordVPN с 5000+ сървъра. Броят на сървърите, които има VPN, е критични за неговото изпълнение и опита на клиента.

Torguard сървъри локации глобалниКогато VPN има твърде малко сървъри, всички клиенти се претъпкват заедно, споделяйки непрекъснато свиваща се честотна лента. Това е обвързано с скоростта на предаване на данни. Ето защо е от съществено значение да се търси VPN, който има разширена система от сървъри. По този начин има достатъчно честотна лента за споделяне.

Географското разпределение също се отчита, когато става въпрос за сървърната мрежа. В общи линии, ако можете да се свържете със сървър, който е по-близо до действителното ви местоположение, ще видите по-големи скорости. Разнообразието на местоположенията също е от съществено значение, затова може да искате да разгледате пълно ръководство за VPN. Тя трябва да ви научи какво да търсите при получаване на VPN услуга.

Мрежата на TorGuard присъства в повече от 50 държави. Сървърите са добре разпределени навсякъде Европа, на Северна и Южна Америка, и Азия. Те дори имат доста добро присъствие във Африка, Индия, на среден изток, Турция, Китай, и Русия.

Съвместим ли е TorGuard VPN с BitTorrent или P2P?

Както може да очаквате от доставчик на VPN, който стартира единствено заради любовта на торентренето, това все още е любимо занимание, докато използвате TorGuard. За разлика от други VPN, TorGuard е отворен за прегръдката им от порой.

Можете да получите пакет с прокси, който е предназначен да ви помогне да постигнете по-бързи скорости, отколкото бихте могли да получите с VPN. Въпреки това, торентите са незаконни на някои места, така че може да се възползвате още повече от използването на тази VPN.

Освен това TorGuard рекламира на своя уебсайт, че са оптимизирали своите сървъри превъзходен торентд. Ако искате да изтеглите торент или да участвате в споделяне на P2P файлове, тогава TorGuard може да бъде достоен доставчик за вас. Ако също се интересувате от споделяне на файлове, може да искате да научите кои са най-добрите сайтове за торент, които бихте могли да използвате.

опции за стрийминг на torguard

Много хора искат да използват VPN за стрийминг, главно така, че да имат достъп до гео ограничено програмиране в Netflix. За съжаление, поточните компании са включени в този гамбит, така че често блокират хората с VPN мрежи да използват техните услуги. Можете обаче да научите как да гледате Netflix с VPN, тъй като не е сложно нещо.

TorGuard заобикаля това, като предлага специални IP адреси, които могат да бъдат изрично използвани за стрийминг. Тези IP адреси нямат връзка с TorGuard, което означава, че можете поток без ограничения.

Недостатъкът е, че специалният IP адрес е доста скъп. Струва $ 16 на месец, така че това съображение трябва да се отразява във вашия процес на вземане на решения.

Резултати от тестовете за скорост с TorGuard VPN

TorGuard успя да постави някои доста уважавани числа в тестовете за скорост. Без VPN, тестът с бенчмарк показа, че изтеглянията са близо 100 Mbps. TorGuard не забави нещата колкото някои VPN, но това не означава, че тя е била сред най-бързите VPN в бизнеса.

Американски сървър в Ню Йорк показа а Изтегли процент на 31.66 Mbps с а качване процент на 31.16 Mbps.

Нещата стават малко по-бързи при свързване към сървъра в Амстердам. С този тест, изтегляния бяха 53.83 Mbps докато качени бяха 49,31 Mbps.

резултат от теста за скорост на torguard vpn

Свързването със сървър в Хонконг доведе до разочароващо, но не и изненадващо забавяне. Downloads в час 9.59 Mbps с качени същество 12.62 Mbps.

Сървър в Лондон отново нещата се движеха сравнително бързо за финалния тест. уважаван изтегляния на 38.56 Mbps и качени на 47.78 Mbps може да означава, че TorGuard е a достоен избор за европейски клиенти.

Запазва ли журнали TorGuard VPN?

Подобно на много други VPN, TorGuard заявява на своя уебсайт, че го не съхранява регистрации. Обещанието може да е често, но само няколко VPN изпълняват. Обикновено те са със седалище в места, които не са на разположение, като Британските Вирджински острови или Панама.

Защо има значение къде е седалището на компанията? Защото централата се подчинява на законите на нацията, в която имат своето местоположение.

Страна като Панама може да има сравнително малко закони относно запазването на данни и споделянето на тези данни с властите. Това оставя VPN компаниите да следват абсолютно абсолютна политика без регистрация.

политика на дърводобив

VPN доставчиците със седалище в Австралия, Канада или САЩ играят по различен набор от правила в сравнение с останалия свят. Законите за запазване на данни са сравнително строги и VPN компаниите трябва да предадат записи, когато органите на реда го изискват.

VPN услугите – тези, които препоръчваме за Privacy Canada – имат седалище на места с малко от тези закони. въпреки това, TorGuard е подразделение на компанията майка VPNetworks, LLC, които имат централата си в щата Флорида в САЩ.

Това биха били хората, които наистина са в неприкосновеност на личния живот и искат да бъдат сигурни, че тяхната VPN не поддържа дневници на техните онлайн дейности разумно да се търси другаде. Просто не е ясно, че TorGuard не поддържа записи, които могат да бъдат хакнати, продадени или прехвърлени на правителствено образувание.

Колко струва TorGuard VPN?

Няколко ценови планове са достъпни чрез TorGuard. Както е обичайно в бранша, колкото по-дълго се регистрирате за услугата, толкова по-малко ще плащате на месец. Месечен абонамент работи около $ 9,99 на месец, което е сравнително средно за индустрията.

Запиши се за три месеца на услугата и ще платите $ 19.99. А шестмесечен абонаментът ще ви струва само $ 29.99, и ако искате една година, ще трябва да платите $ 59.99.

ценообразуване на torguard vpn

Абонамент ви позволява да свържете до пет устройства наведнъж до TorGuard. Ако искате да добавите още аксесоари, те ще ви струват допълнително един долар на месец.

TorGuard препоръчва ли VPN?

TorGuard има някои изключително уважавани функции що се отнася до криптиране и сигурност. Също така, те имат здрава сървърна мрежа. Резултатите от тестовете за скорост бяха по-впечатляващи при други доставчици при подобна или дори по-ниска цена. Щабният щаб на TorGuard може да е причина за притеснителни защитници на личния живот. Всичко, което каза, препоръчваме TorGuard като добър доставчик на VPN услуги.

За някои от вас все още търсите други опции, ние ви разкрихме. Вижте нашия преглед на Surfshark и NordVPN. Няма да останете разочаровани от това, което намерите.

Добър поглед в търсенето!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map