Az NordVPN és az ExpressVPN összehasonlítása és áttekintése (2020)

nordvpn vs expressvpnA NordVPN és az ExpressVPN ma a VPN vezető szolgáltatói.


Ők a VPN-alkalmazások világának fő fejedelmei, és tágabb értelemben a személyes adatok védelme … Két biztonsági Góliát csata, ahol csak az egyik uralkodik felett.

Azok a jó emberek, mint maguk, tudni akarják, ki nyer fejbe. A vélemények elolvasásakor nehéz lehet azonosítani, melyik két termék jobb a másiknál.

Ebben az áttekintésben megvizsgáljuk azokat a tulajdonságokat, amelyeket ezek a termékek az asztalhoz adnak, és elfogulatlan módon megnézhetjük, melyik a két termék közül, amelyik valóban kiemelkedik a legjobban.

Ön szerint ki fog nyerni? A várakozás megöl engem! Fogadunk, hogy viszket is néhány válaszért! Mielőtt belemerülnénk a szemtelen, apró dolgokba, tegyünk egy lépést hátra, és mutassuk át, mit kell figyelnünk.

Mit kell keresnie a VPN-szolgáltatások összehasonlításakor? 

Nagyon nehéz tudni, mit kell keresni, ha VPN-t vásárol, különösen, ha még nem rendelkezik ilyen tapasztalattal. Számos olyan tényezőt kell keresni, amelyek segíthetnek a döntés meghozatalában. Ha többet szeretne megtudni erről, nézze meg a Nord vs PIA útmutatónkat, ahol ezeket a szempontokat részletesebben tárgyaljuk.

Ár

ellenőrző lista vektor képAz első tényező, amelyet mindenki megnéz, az ár. Mennyit túl sok, és mennyit túl kevés? A VPN-iparban általában, a hosszú távú szerződések óriási megtakarításokat kínálnak. Ne keresse tovább, mint a NordVPN-et, hogy egy hároméves szerződés mennyiben befolyásolhatja költségeit. A jó hírű VPN-k $ 3 és $ 15 között változhatnak.

Sebesség

Amikor az internetet használja, és további mérföldet tesz magának, hogy megvédje magát, az utolsó dolog, amit szeretne, az, hogy teljesen fojtsa le a sebességet. A szörnyű sebességű VPN használata legyőzi az internet használatának célját.

Vannak olyan szolgáltatások, amelyek a sebesség kivételével minden kategóriában jelölik az összes négyzetet, és vannak olyan szolgáltatások, amelyek csak gyors sebességet és csekély védelmet nyújtanak. A legjobb, ha megvizsgálja, ami a legfontosabb számodra.

Adatvédelem és biztonság

A VPN keresésének fő oka a magánélet és a biztonság. Függetlenül attól, hogy korlátozott tartalmat ér el, vagy meg akarja óvni bankszámláját, mindig gondot kell fordítani ennek biztonságos végrehajtására. Bizonyíthatja, hogy VPN-je nem naplózza a tevékenységeket, és hogy megfelelő joghatóságban lakik-e.

Hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz

A VPN-k egyik legnagyobb vonzása a Netflixhez és más streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférés képessége más országokban. Ebben a tekintetben nem minden VPN jön létre egyenlően. Győződjön meg arról, hogy az Ön által használt szolgáltatás elérheti-e a megfelelő streaming szolgáltatásokat.

Szerver száma és helye

A VPN-vásárlás fontos szempontja annak kiszámítása, hogy hol vannak a kiszolgálók és hány kiszolgáló áll rendelkezésre. Hosszú utat jelent a tartalom eléréséhez, és befolyásolja a sebességet. Általános szabály, hogy minél közelebb van egy szerverhez, annál gyorsabb lesz a sebessége. Minél több szerver és hely van, annál jobb.

Csatlakozások száma

Az egyik gyakran figyelmen kívül hagyott hozzáférés az, hogy hány egyidejű kapcsolat létesíthető a VPN-en. Ha egyszerre csak egy kapcsolata lehet, akkor nem leszünk teljesen védett. Ennek egyik fontos szempontja az, hogy csatlakozni tudunk egy útválasztóhoz. Ha csatlakozni tud egy útválasztóhoz, lefedheti az összes eszközt.

Ügyfélszolgálat és tudásbázis

A megbízható ügyfélszolgálatnál még fontosabb a teljes tudásbázis. A tudásbázis használata időt és energiát takaríthat meg. Ha kérdése van, a válasznak csupán néhány kattintásnyira kell lennie. Az illetékes és megbízható ügyfélszolgálat szintén fontos, és ennek kiemelten fontosnak kell lennie

Próbák és pénzvisszafizetési garanciák

Az ipari szabvány 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Van néhány olyan VPN-szolgáltatás, amely csak 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Néhány VPN valójában a szoftver ingyenes verzióját kínálja, amelynek korlátozott az adat- és szolgáltatáshasználata. Hozzáadott bónusz legalább egy hónap, hogy kipróbáljon valamit.

Ez körülbelül összefoglalja. Most, hogy áttekintettük a fontos tényezőket, amelyekre figyelni kell, kezdjük!

Ár-összehasonlítás – Nyertes: NordVPN

Ha összehasonlítást végez, látni fogja, hogy minden termék valami egyediat hoz az asztalhoz. Például az előfizetési időszakok opcióival kapcsolatban:

A NordVPN előfizetéseket kínál egy hónapra, egy évre és három évre. 66% kedvezményt kap a kétéves tervvel. A NordVPN minden áron megéri, de ha valóban megnevezik magukat, akkor a költségek hosszú távon vannak..

Havi 2,99 USD az egyik piacvezető számára abszurd érték. Csak annyit kell tennie, hogy 100 dollárt fizet, és elfelejti, hogy három évig fizetnie kellett a VPN-ért. Micsoda lopás!

NordVPN árképzés

Az ExpressVPN előfizetéseket kínál egy hónapra, hat hónapra vagy egy évre. Egyéves előfizetéssel, három hónapot ingyen kapsz.

Nyilvánvaló, hogy az ExpressVPN nem tart gyertyát az NordVPN felé, amikor a hosszú távú árazásról van szó. A rövid távú árazás rendkívül összehasonlítható.

Indokolni kell, hogy az ExpressVPN díjat számítson fel a szolgáltatásért. Nézzük tovább!

ExpressVPN árképzés

A NordVPN és az ExpressVPN egyaránt kínál a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Megvizsgáltuk ezeket a politikákat és ellenőrizhetjük, hogy minden vállalat teljesíti-e ígéretét. Ezenkívül egyik sem indokolja, hogy miért kívánja megszüntetni a szolgáltatást. Ha ez nem működik érted, visszatérítik a pénzt.

Alapvetően ingyenes próbaverziót kínálnak. Csak egy kicsit meg akarják tartani a pénzt, ha úgy dönt, hogy nem tetszik a szolgáltatás. Nem hibáztathatjuk őket érte. A legtöbb ember elfelejti, vagy túl lusta lesz, hogy visszakapja pénzét.

Az ár-összehasonlítási ítéletünk: Enyhén a NordVPN felé. Mindkét VPN rövid távon összehasonlítható szolgáltatást kínál. A NordVPN azonban hosszú távon sokkal jobb üzletet kínál.

Sebesség-összehasonlítás – Nyertes: ExpressVPN

Elvégeztük a sebesség-összehasonlítást a NordVPN és az ExpressVPN modellekkel. Az elvégzett tesztek OpenVPN protokollt használtak, 256 bites AES titkosítással együtt.

Ez a VPN-k egyik pénzgyártója. A sebesség annyira fontos az internethasználat szempontjából, mint a játék és a nagyfelbontású streaming. Ha elsősorban nem rendelkezik minőségi internetes sebességgel, akkor vigyáznia kell arra, hogy mennyi sebesség csökken a VPN használatakor. Az emberek azt várják el, hogy böngészőik egy szempillantás alatt töltsék be az oldalakat.

Kipróbáltuk a közeli szervereket Európában, alapszintű kapcsolatunk sebessége 94 MB / s. Az olaszországi teszt gyakorlatilag maximalizálta a kiindulási kapcsolat sebességét. Amikor ugyanazt a sebesség-tesztet végeztük más országokkal, az eredmények gyakorlatilag megegyeztek. Van egy letöltési sebesség 92,45 MB / másodperc.

ExpressVPN sebesség
expressvpn sebességű teszt

Amikor hasonló teszteket hajtottak végre szerverekkel Észak-Amerikában, az eredmények kiválóak voltak. Átlagosan 78 MB sebességet tudtunk fenntartani. Ez igaz volt, függetlenül attól, hogy teszteltünk-e az Egyesült Államokban vagy Kanadában.

Amint láthatja egy adott szervernek az ExpressVPN használatakor, a sebesség alig esett vissza. Ez egy csodálatos eredmény. A lassabb szerverek használatakor a sebesség 17% -kal csökkent. Ez nem a legjobb eredmény, de jobb, mint sok alternatíva, és mindig vannak más gyorsabb kiszolgálók, amelyeket használni lehet.

Hasonló tesztet végeztünk a NordVPN-rel. Az OpenVPN protokollt ugyanazzal a 256 bites AES titkosítással használtuk. A NordVPN-vel kapcsolatos korábbi teljesítményproblémák miatt a szolgáltatás használatakor számítottuk a letöltési sebesség jelentős csökkenésére.

Örülünk, hogy ezt mondhatjuk A NordVPN számos fejlesztést tett az évek során, beleértve a kiszolgálók hozzáadását a különböző helyekre.

NordVPN sebesség
nordvpn sebességteszt

Amikor Dániában egy szerverrel teszteltük a NordVPN-t, másodpercenként 94 MB-ot kaptunk, tehát elégedettek voltunk ezzel. Sajnos az eredmények még az Egyesült Államokban vagy Kanadában szerverek tesztelésekor sem voltak olyanok. Néhány tesztünkben másodpercenként 60 MB-ot tudunk elérni. Másokban legfeljebb 5 MB / másodpercre eshetünk le.

Nyilvánvaló, hogy a szerver elhelyezése óriási hatást gyakorol. A NordVPN félelmetes tényezője a kiszolgálók ezrei, amelyek több száz helyen elérhetők.

Ne feledje, hogy számos tényező befolyásolhatja a sebességet általában. A sebességtesztre alapozott ítéletünk azonban az Az ExpressVPN egyértelmű nyertes a sebesség következetességén.

Megkerülő Földrajzi korlátozások – Nyertes: NordVPN

Az egyik elsődleges ok, amiért VPN-t kereshet, az, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat és megnézze a streaming anyagot. Néhány népszerűbb streaming szolgáltatás, amely korlátozza tartalmát, a következők:

 • Geo_restrictionsNetflix
 • Hulu
 • Amazon Prime
 • BBC iPlayer
 • ITV
 • És hálózati adások az Egyesült Államokban, beleértve az NBC-t, a CBS-t és az ABC-t

Tesztelésünk során a NordVPN képes volt megkerülni a földrajzi korlátozásokat a legtöbb streaming szolgáltatásnál. Kis problémák merültek fel, amikor megpróbáltunk csatlakozni az Egyesült Államok műsorszóró állomásaihoz, különös tekintettel az ABC-re és a CBS-re, de megkerüljük ezt a problémát, miután néhányszor kiszolgálókat váltottunk..

Ezzel szemben az ExpressVPN-nek nem volt problémája az összes tesztelt szolgáltatás földrajzi korlátozásainak megkerülésével. Ha van Kodi, akkor az ExpressVPN segítségével megkerülheti a TV-szolgáltatások regionális korlátozásait. Az ExpressVPN-vel volt nincs észlelhető késés a streaming szolgáltatásban a speciális szervereikkel. Lehet, hogy az ExpressVPN a Netflix egyik legjobb VPN-je.

Volt egy olyan terület, ahol az NordVPN egyértelműen legyőzte az ExpressVPN-t, és ez néhány ember számára komoly problémát jelenthet. A NordVPN az Egyesült Államokhoz hozzáférhet Ausztrália Netflixéhez, míg az ExpressVPN nem.

Egyesült Államok – Kanada NetflixUS – Egyesült Királyság NetflixUS – Japán NetflixUS – Ausztrália Netflix
NordVPN
ExpressVPN

Bár mindkét szolgálat csodálatosan teljesített, ítéletünk az, hogy a kategória nyertese a NordVPN mivel több szerver képes több tartalom elérésére szerte a világon. Ez azonban nem meglepő, mert védett technológiájukkal rendelkezik, amely lehetővé teszi 5000+ szerverük nagy részének életképes hozzáférési pontot streaming szolgáltatásokhoz..

Jellemzők áttekintése – Győztes: NordVPN

Mint a legtöbb ember tudná, mindkét VPN-szolgáltatásnak hosszú szolgáltatáslistája van. A prioritásoktól függően mindkettő működhet. Bár látszólag azonosak, vannak apró különbségek, amelyek az egyensúlyt a NordVPN oldalára fordíthatják.

ExpressVPN szolgáltatáslista

 • expressvpn logó

  Feloldja a tartalmat a világ minden tájáról

 • 2000 szerver 94 országban
 • Beépített sebesség-teszt funkció
 • Alkalmazások minden eszközhöz
 • 256 bites AES titkosítás
 • Nincsenek tevékenységi vagy kapcsolatnaplók
 • OpenVPN és más protokollok
 • Nulla ismeretlen DNS
 • VPN Router támogatás

NordVPN szolgáltatáslista

Nordvpn logó négyzet

 • Feloldja a tartalmat a világ minden tájáról
 • 5000 szerver 62 országban
 • Dupla VPN szerverek.
 • 256 bites AES titkosítás
 • Nulla naplózási politika
 • OpenVPN alagút protokoll és mások
 • Android, iOS, Windows és Mac támogatás
 • Hagyma VPN felett
 • Intelligens játék – földrajzilag korlátozott tartalom felszabadítása
 • VPN Router támogatás

Az egyik nagy különbség a tulajdonságok szempontjából Az NordVPN kettős titkosítási protokollja.

A NordVPN által kínált kettős adatvédelem opció kétszer fogja titkosítani az adatokat azáltal, hogy az információkat két egymást követő VPN-kiszolgálón továbbítja, még mielőtt elérné az alkalmazás weboldalát, amelyhez megpróbál hozzáférni..

És ha ez nem elég, akkor a második VPN-szolgáltatásnak nem lesz az eredeti IP-címe. Az UDP és TCP protokollokat használják a kapcsolatok létrehozására. Ez egy extra titkosítási réteg, amelyre a legtöbb embernek nincs szüksége, de ha szüksége van rá, jó tudni, hogy elérhető.

A probléma az, hogy ez néha akadályozza a sebességeket – ami látható a sebességtesztben.

Az ExpressVPN kicsit másképpen titkosítja az adatait. Az online forgalom biztonsága érdekében az ExpressVPN elrejti az Ön IP-címét, majd keveri a forgalmat mások forgalmával. Ez mindent megtesz, kivéve harmadik felek számára lehetetlen az adatok olvasása. Ide tartozik az internetszolgáltató és a helyi Wi-Fi szolgáltató.

Az ExpressVPN számos VPN-protokoll közül választhat. Ez újabb biztonsági szintet hoz létre a számítógép és a használt VPN-kiszolgáló között. A VPN-t használó emberek többsége nem ismeri a VPN-protokollok közötti különbséget. Ezen okból kifolyólag az ExpressVPN automatikusan kiválasztja azt a protokollt, amely a legmegfelelőbb a használt hálózathoz.

Ítéletünk: Enyhe él az NordVPN kettős titkosításához.

VPN Kínában

Az ExpressVPN és a NordVPN hírnevét fejlesztette ki azzal, hogy jól teljesítenek Kínában. Az ExpressVPN valójában annyira jól ment, hogy a A szolgáltatás fő weboldala le van tiltva Kínában. Az ExpressVPN képes volt megkerülni ezt, kínai felhasználók számára alternatív címeket kínálva.

Az ExpressVPN nagyon ismeri a kihívásokat, amelyekkel Kínában szembesül. Mivel jól működik, az országban alkalmanként előfordulnak szolgáltatáskimaradások. Ennek ellenére – még a szolgáltatáskimaradások esetén is – az ExpressVPN tiszteletben tartását az egész országban tiszteletben tartják. A NordVPN tiszteletben tartja a piac eredményeit is.

Az ExpressVPN hírneve hosszabb, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy átjuthasson a kínai tűzfalakon.

Ebben az alkategóriában a mi ítéletünk az, hogy Az ExpressVPN nyeri a versenyt. A hosszabb hírnév azt jelenti, hogy titkosítási technológiájuk az idő próbájának bizonyult, annak ellenére, hogy a kínai kormány folyamatosan frissítette a „Nagy tűzfalat”. Finom, mégis fontos különbség.

Torrenting with VPN: Ez egy döntetlen

kínzó vektorNoha a kínzásnak jó hírneve van, önmagában a kínzás nem törvénytelen. A kínzás jogellenessége olyan szerzői joggal védett anyag letöltéséből származik, amelyre nincs igényük. Nehéz megmondani, mi a legális és illegális, és bár a legtisztább szándékai vannak a szívedben, véletlenül letölthet valamit illegálisan. Mindig jobb, ha biztonságos vagy, mint sajnálom.

Egyes VPN-k jobban torzítanak, mint mások. A sebesség szerepet játszik a torrentingban bármilyen webhelyen, mivel az alacsonyabb sebesség károsíthatja a torrent fájl letöltési sebességét.

A NordVPN és az ExpressVPN egyaránt elképesztő hírnevet szerzett magának, mivel torrent-barát. Mindkét társaság korlátozza a felhasználókat, hogy mely szerverek használhatók a P2P fájlmegosztáshoz.

Itt sem tévedhet el egyik szolgáltatással sem ami azt jelenti, hogy mosásnak nevezhetjük. Ez döntetlen, mindkettő remekül kínzó.

Egyidejű kapcsolatok – Győztes: NordVPN

A NordVPN hírneve az, hogy több eszközkapcsolatot kínáló legjobb szolgáltatások közé tartozik. Valójában, amikor megnézi a webhelyüket, azt mondják, hogy csak egy fiókkal hat eszközt tud egyszerre csatlakoztatni. Ez egy csodálatos szám, de határozottan nem a legjobb a piacon.

Az ExpressVPN lehetővé teszi három eszköz egyidejű csatlakoztatását. A szolgáltatást a kívánt számú eszközre telepítheti. Ugyanakkor egyszerre csak három lehet csatlakoztatva. Néhányan vitatják a számú egyidejű kapcsolat fennállását. Ha csak egy ember vagy, hány eszközt kell csatlakoztatnia egyszerre? Ha össze akarja kötni az egész házát, egyszerűen használhat VPN-útválasztót.

Ha csatlakozik az útválasztóhoz, a kapcsolatok számának nincs jelentősége az összes eszköz egyszerre csatlakozik.

vpn diagram

Ennek ellenére az egyidejű eszközkapcsolatokról szóló ítéletünk az A NordVPN egyértelmű nyertes.

Ügyfélszolgálat – Ez is döntetlen

Az ügyfélszolgálat rendkívül fontos bármely szolgáltatás igénybevételekor. A VPN-szolgáltatásokkal kapcsolatban számos kérdés merülhet fel, és segítségre lehet szüksége különböző területeken.

Először beszéljünk az ExpressVPN-ről. Az ExpressVPN nem támogatja a telefont. Az élő csevegés a legjobb módja annak, hogy valakivel beszéljen, de lehetősége van e-mailt küldeni. Az ExpressVPN-nek van egy jó tudásközpontja, ahol hibaelhárításra és segítségre van szüksége a szolgáltatás beállításához.

expressvpn támogatási lehetőségek

Időt vettünk a csevegés kipróbálására, és megállapítottuk, hogy a csapat reagáló és gyors.

A NordVPN az ügyfélszolgálatot, valamint az ExpressVPN-t ugyanúgy nyújtja tesztünk során. Ugyanúgy kezelik az ügyfélszolgálatot, mint az ExpressVPN, azáltal, hogy élő csevegést, e-mailt és egy súgót kínálnak a nap 24 órájában.

Még egyszer, A NordVPN és az ExpressVPN azonos alapon állnak.

GYIK

Az ExpressVPN jobb, mint a NordVPN?

Míg az ExpressVPN gyorsabb, mint a NordVPN, az NordVPN erősebb biztonságot nyújt, mint az ExpressVPN. Ezen felül, nagyon egyenletesen illeszkednek egymáshoz. Csak finom a funkciók különbségei miatt az NordVPN kiemelkedik.

A NordVPN a legjobb VPN-szolgáltatás manapság?

A NordVPN-t szintén az egyik legjobb választásnak tekintik. Figyelembe véve a NordVPN költségeit, amelyek az ExpressVPN költségeinek körülbelül egyharmadát vagy 35% -át teszik ki, elképesztő értéket kap a pénzéért.

Noha a sebesség nem következetesen nagy, elképesztő biztonsági funkciókat és streaming technológiát kap, amelyeknek az ExpressVPN nem rendelkezik. Összességében a NordVPN-et ajánljuk a legjobb megoldásként.

Jó a NordVPN a torzításhoz?

Igen, és a legtöbb VPN jó a torrentinghez. A NordVPN egy a sok közül.

Hogyan használhatom VPN-t ingyen?

Nem javasoljuk az ingyenes VPN használatát. Ha ingyenes VPN-t használ, akkor a szolgáltatás valószínűleg naplózza tevékenységét és eladja. Van néhány egyéb rosszindulatú módszer is, amellyel a társaság pénzt kereshet tőled. A figyelmeztetés lényege, hogy nem használjon ingyenes VPN szolgáltatást.

Használhatok egy VPN-t az American Netflix nézéséhez?

Igen, olyan szolgáltatások, mint a NordVPN és az ExpressVPN, lehetővé teszik az American Netflix nézését. Fontos a jó hírű VPN használata, mivel a Netflix folyamatosan megpróbálja megakadályozni az embereket a VPN-ek használatán.

Melyek a 14 szemmel rendelkező országok?

Vannak olyan csoportok és koalíciók, amelyek megosztják egymással az adatokat, és hozzáférhetnek az üzleti országok nyilvántartásaihoz, amelyek ezen országokban laknak. Általános szabályként el akarja kerülni a VPN használatát a 14 szem, 9 szem és 5 szem országban. Általában az 5 szemű ország a legrosszabb, mivel a 9 szem és 14 szem szövetségben is vannak.

 • 14 szem ország: Németország, Belgium, Olaszország, Svédország, Spanyolország, Dánia, Franciaország, Hollandia, Norvégia, Ausztrália, Kanada, Új-Zéland, Egyesült Királyság, Egyesült Államok
 • 9 szem ország: Dánia, Franciaország, Hollandia, Norvégia, Ausztrália, Kanada, Új-Zéland, Egyesült Királyság, Egyesült Államok
 • 5 szem ország: Ausztrália, Kanada, Új-Zéland, Egyesült Királyság, Egyesült Államok

Következtetés – Teljes nyertes: NordVPN

Számos tényező áttekintése alapján úgy gondoljuk, hogy a NordVPN messze a legjobb VPN-szolgáltatás a piacon. Olyan szintű sebességet, biztonságot és stabilitást kínál, amelyhez csak az ExpressVPN képes némileg megfelelni, de nem teljes mértékben felülmúlni.

A magánélet iránti elkötelezettségük és a földrajzi korlátozások megkerülésének képessége a fejeket és a vállakat a többi fölé helyezi. Nézze meg a legjobb VPN-ek listáját, hogy további VPN-szolgáltatásokat vegyen figyelembe. (Francia olvasóink számára: Meilleur VPN)

Az ExpressVPN majdnem olyan jó, mint a NordVPN. Az áron és a sebességen kívül mindenben szinte elhanyagolható különbségek vannak. Alapvetően, ha a sebességet előnyben részesíti a jobb árért, akkor vegye igénybe az ExpressVPN-t, és kapjon hasonló szolgáltatást.

A NordVPN segítségével kicsit feláldozza a sebességet a maximális biztonság érdekében. Végső soron ez mindenki számára személyes döntés, de mi inkább költséghatékonyak vagyunk, több földrajzilag korlátozott show-t szerezünk, mindezt miközben kiváló titkosítást kapunk..

Mi volt a tapasztalata? Szeretnénk hallani rólad. Mondja el nekünk, mit gondol az elérhető megjegyzés VPN szolgáltatásokról az alábbi megjegyzés szakaszban.

Adja hozzá saját véleményét:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map