Comparació i revisió de NordVPN vs. ExpressVPN (2020)

nordvpn vs expressvpnNordVPN i ExpressVPN són avui els principals proveïdors de VPN.


Són els honchos principals al món de les aplicacions VPN i, més àmpliament, la privadesa de les dades personals … Una batalla de dos Goliats de seguretat on només un reinstaurarà la supremitat.

Bona gent com vosaltres voleu saber qui guanya cap a cap. Quan llegiu comentaris, pot ser difícil identificar quin d’aquests dos productes és millor que l’altre.

En aquesta revisió, veurem els atributs que cadascun d’aquests productes aporta a la taula i, de manera imparcial, veure quin d’aquests dos productes destaca realment com el millor.

Qui creus que guanyarà !? L’anticipació m’està matant! Apostem perquè us agradin també algunes respostes! Tot i això, abans de capbussar-nos en el bon gust de les coses, fem un pas enrere i expliquem què hem de vigilar.

Què heu de buscar quan compareu els serveis VPN? 

És bastant difícil saber què buscar quan busqueu una VPN, sobretot quan no teniu experiència prèvia en tenir-ne una. Hi ha molts factors a buscar que us ajudaran a prendre la vostra decisió. Per obtenir més informació sobre això, feu un cop d’ull a la nostra guia Nord vs PIA on tractem aquestes consideracions amb més detall.

Preu

llista de comprovació imatge vectorialEl primer factor que tothom mira és el preu. Quant és massa i quant és massa poc? En el sector VPN, per regla general, Els contractes a llarg termini ofereixen estalvis enormes. No busqueu més enllà de NordVPN per veure quant pot afectar el vostre cost un contracte de tres anys. Les VPN reputables poden oscil·lar entre 3 i 15 $.

Velocitat

Quan utilitzeu internet i aneu a la quilòmetre addicional per protegir-vos, l’últim que voleu és accelerar completament les vostres velocitats. L’ús d’una VPN que té una velocitat horrible, derrota en el propòsit d’utilitzar internet.

Hi ha serveis que comproven totes les caselles de totes les categories excepte la velocitat i hi ha serveis que només proporcionen una ràpida velocitat i una protecció reduïda. El millor és pesar el que és més important per a vosaltres.

Privacitat i seguretat

El principal motiu pel qual busca una VPN és la privadesa i la seguretat. Tant si teniu accés a contingut restringit com si voleu protegir el vostre compte bancari, sempre hi ha la preocupació d’aconseguir-ho de manera segura. Assegurar-se que la vostra VPN no registra l’activitat i que resideix en la jurisdicció adequada pot recórrer molt.

Accés a contingut restringit amb geo

Un dels majors atraccions per a VPN és la possibilitat d’accedir a Netflix i a altres serveis de streaming d’altres països. No totes les VPN es creen iguals en aquest sentit. Assegureu-vos de veure si el servei que utilitzeu pot accedir als serveis de transmissió adequats.

Nombre i ubicació del servidor

Esbrinar on es troben els servidors i quants servidors hi ha disponibles és un aspecte important de les compres VPN. Fa un llarg camí per accedir al contingut, així com per impactar la velocitat. Com a regla general, com més s’apropeu d’un servidor, més velocitats seran. Com més servidors i ubicacions, millor.

Nombre de connexions

Un accés que sovint es passa per alt és la quantitat de connexions simultànies que podeu tenir a la VPN. Si només podeu tenir una connexió en aquest moment, no sereu totalment protegits. Un aspecte important d’això és poder connectar-se a un encaminador. Si us podeu connectar a un encaminador, podeu cobrir tots els dispositius.

Atenció al client i base de coneixement

Una base de coneixement completa és encara més important que un equip d’atenció al client fiable. L’ús d’una base de coneixement pot estalviar temps i energia. Si teniu preguntes, la resposta hauria de tenir uns quants clics de distància. Tenir una atenció al client competent i fiable també és important i hauria de ser una prioritat alta

Proves i garanties de devolució de diners

La norma de la indústria és una garantia de devolució de 30 dies. Hi ha alguns serveis VPN que només ofereixen una garantia de devolució de 7 dies. Algunes VPN ofereixen una versió gratuïta del programari que té un ús limitat de dades i un ús de funcions. Tenir almenys un mes per provar alguna cosa és un plus afegit.

Això sí. Comencem ara que hem revisat els factors importants a tenir en compte!

Comparació de preus: guanyador: NordVPN

Quan feu una comparació de costat, veureu que cada producte aporta una cosa única a la taula. Per exemple, quan es tracta d’opcions per als períodes de subscripció:

NordVPN ofereix subscripcions per a un mes, un any i tres anys. Obteniu un descompte del 66 per cent amb el pla de dos anys. NordVPN val la pena a qualsevol preu, però on realment es fan un nom per ells mateixos és a llarg termini quan costa.

Un valor absurd de 2,99 dòlars mensuals per a un dels líders del mercat. Tot el que heu de fer és pagar 100 dòlars i oblidar que fins i tot heu de pagar per la vostra VPN durant tres anys. Quin robatori!

Preu NordVPN

ExpressVPN ofereix subscripcions per a un mes, sis mesos o un any. Amb la subscripció d’un any, tens tres mesos gratis.

Vbviament, ExpressVPN no manté cap espelma a NordVPN quan es tracta de preus a llarg termini. Els preus a curt termini són extremadament comparables.

Hi ha d’haver una raó per la qual ExpressVPN cobra una prima pel seu servei. Anem a descobrir més enllà!

Preu ExpressVPN

Tant NordVPN com ExpressVPN ofereixen un Garantia de devolució de 30 dies. Hem investigat aquestes polítiques i podem comprovar que cada empresa compleix la seva promesa. Tampoc requereix que expliqueu una raó per la qual voleu cancel·lar el servei. Si no us funciona, us reemborsaran els diners.

Bàsicament, ofereixen una prova gratuïta. Només volen afegir-se una mica als vostres diners si decidiu que no us agrada el servei. No els podem culpar per això. La majoria de la gent s’oblida o serà massa mandrosa per recuperar els seus diners.

El nostre veredicte per comparar preus: Desviament lleuger cap a NordVPN. Les dues VPN ofereixen un servei comparable a curt termini. Tot i això, NordVPN ofereix un tracte molt millor a llarg termini.

Comparació de velocitat: guanyador: ExpressVPN

Vam fer una comparació de proves de velocitat de forma lateral amb el NordVPN i ExpressVPN. Les proves que es van realitzar van utilitzar el protocol OpenVPN juntament amb un xifrat AES de 256 bits.

Aquest és un dels fabricants de diners per a VPN. La velocitat és tan important per a aspectes d’ús d’internet com el joc i el streaming d’alta definició. Si en primer lloc no teniu velocitats d’internet de qualitat, heu d’anar amb compte de la quantitat de velocitat que baixa quan s’utilitza una VPN. La gent també espera que els seus navegadors carreguen pàgines amb un cop d’ull.

Hem provat servidors propers a Europa, la nostra connexió de base és de 94 MB per segon. Una prova que es va fer a Itàlia gairebé va superar la nostra velocitat de connexió de referència. Quan vam realitzar la mateixa prova de velocitat amb altres països, els resultats eren pràcticament els mateixos. Tenim un velocitat de descàrrega de 92,45 MB per segon.

Velocitat ExpressVPN
expressvpn-speed-test

Quan es van realitzar proves similars amb servidors a Amèrica del Nord, els resultats van ser excel·lents. Vam poder mantenir 78 MB per segon com a mitjana. Això era cert si estàvem provant als Estats Units o al Canadà.

Com es pot veure quan s’utilitza un servidor específic amb ExpressVPN, pràcticament no hi ha hagut un descens de la velocitat. Aquest és un resultat sorprenent. Quan s’utilitzen servidors més lents, la velocitat va disminuir un 17%. Aquest no és el millor resultat, però és millor que moltes alternatives i sempre hi ha altres servidors més ràpids.

Hem realitzat una prova similar amb NordVPN. Hem utilitzat el protocol OpenVPN amb el mateix xifrat AES de 256 bits. A causa dels problemes del rendiment anterior amb NordVPN, esperàvem una baixada significativa de la nostra velocitat de descàrrega en utilitzar el servei.

Ens complau dir-ho Al llarg dels anys, NordVPN ha realitzat diverses millores, inclòs l’addició de servidors en ubicacions diverses.

NordVPN Speed
prova de velocitat nordvpn

Quan vam provar NordVPN amb un servidor a Dinamarca, obteníem 94 MB per segon, així que estàvem contents amb això. Malauradament, els resultats no van ser iguals quan es van provar servidors als Estats Units o al Canadà. En algunes de les nostres proves, podríem obtenir més de 60 MB per segon. En d’altres, tindríem un descens de fins a 5 MB per segon.

Evidentment, la ubicació del servidor té un enorme impacte. El fantàstic de NordVPN són els milers de servidors disponibles en centenars d’ubicacions.

Heu de tenir en compte que hi ha diversos factors que poden afectar la velocitat en general. Tot i això, el nostre veredicte, basat en un test de velocitat, és aquest ExpressVPN és el clar guanyador quan es tracta de velocitat de coherència.

Passant per alt Restriccions geogràfiques: guanyador: NordVPN

Una de les principals raons per les quals pot ser que busqueu una VPN és evitar les restriccions geogràfiques i veure material en streaming. Alguns dels serveis de reproducció més populars que restringeixen el contingut de geo inclouen:

 • Restriccions geoNetflix
 • Hulu
 • Amazon Prime
 • BBC iPlayer
 • ITV
 • I les emissions en xarxa als Estats Units, incloses NBC, CBS i ABC

A la nostra prova, NordVPN ha pogut evitar restriccions geogràfiques a la majoria dels serveis de reproducció. Teníem problemes petits quan intentava connectar-se a les emissores de transmissió dels Estats Units, concretament amb ABC i CBS, però hem solucionat aquest problema després d’haver canviat servidors algunes vegades.

Per contra, ExpressVPN no va tenir cap problema per evitar les restriccions geogràfiques a tots els serveis que vam provar. Si teniu Kodi, podeu utilitzar ExpressVPN per evitar les restriccions regionals als serveis de televisió. Amb ExpressVPN, n’hi havia sense retard notable al servei de reproducció mitjançant els servidors especials. ExpressVPN pot ser molt bé un dels millors VPNs per Netflix.

Hi havia una àrea en què NordVPN va derrotar clarament ExpressVPN, i podria ser un problema important per a alguns: NordVPN va poder accedir als Estats Units a Austràlia Netflix, mentre que ExpressVPN no.

EUA al Canadà NetflixUS al Regne Unit NetflixUS al Japó NetflixUS a Austràlia Netflix
NordVPN
ExpressVPN

Si bé els dos serveis van funcionar admirablement, el nostre veredicte és aquest el guanyador d’aquesta categoria és NordVPN degut a que més servidors poden accedir a més contingut a tot el món. No és sorpresa, però, perquè tenen una tecnologia propietària que permet a la majoria dels seus més de 5.000 servidors un punt d’accés viable per a serveis de reproducció.

Característiques generals: Guanyador: NordVPN

Com la majoria de la gent sabria, tots dos serveis VPN tenen una llarga llista de funcions. En funció de les vostres prioritats, tots dos podrien funcionar. Tot i que semblen idèntiques, hi ha diferències subtils que podrien situar la balança cap al costat del NordVPN.

Llista de funcions ExpressVPN

 • logotip expressvpn

  Desbloqueja el contingut de tot el món

 • 2.000 servidors en 94 països
 • Funció de prova de velocitat incorporada
 • Aplicacions per a cada dispositiu
 • Xifrat AES de 256 bits
 • No hi ha registres d’activitats ni registres de connexió
 • OpenVPN i altres protocols
 • DNS de coneixement zero
 • Suport del router VPN

Llista de funcions NordVPN

Quadrat del logotip de Nordvpn

 • Desbloqueja el contingut de tot el món
 • 5.000 servidors en 62 països
 • Servidors VPN dobles.
 • Xifrat AES de 256 bits
 • Política de registre de zero
 • Protocol de tunelació OpenVPN i altres
 • Suport Android, iOS, Windows i Mac
 • Ceba per VPN
 • Smart Play: es pot desbloquejar contingut geore restringit
 • Suport del router VPN

L’únic diferenciador en termes de característiques és El protocol de doble xifrat de NordVPN.

L’opció de protecció de dades Doble que ofereix NordVPN xifrarà les vostres dades dues vegades mitjançant la reproducció de la informació a través de dos servidors VPN posteriors abans que arribi a la pàgina web de l’aplicació a la qual intenteu accedir.

I si no n’hi ha prou, el segon servei VPN no tindrà la vostra adreça IP original. Els protocols UDP i TCP s’utilitzen per fer connexions. Aquesta és una capa addicional de xifratge que no necessita la majoria de la gent, però si la necessiteu, és bo saber que està disponible.

El problema és que de vegades això impedeix la velocitat, cosa que es pot veure a la prova de velocitat.

ExpressVPN tracta de xifrar les dades una mica diferent. Per tal de mantenir el trànsit en línia segur, ExpressVPN amaga la vostra adreça IP i barreja el trànsit amb el trànsit d’altres. Això ho fa tot, però impossible que tercers llegeixin la vostra informació. Inclou el proveïdor de serveis d’Internet i el vostre operador Wi-Fi local.

ExpressVPN us ofereix l’opció de seleccionar entre diversos protocols VPN. Això afegeix una altra capa de seguretat entre el vostre equip i el servidor VPN que esteu utilitzant. La majoria de les persones que utilitzen una VPN no coneixen la diferència entre els protocols VPN proporcionats. Per aquest motiu, ExpressVPN té l’opció d’escollir automàticament el protocol que serà millor per a la xarxa que utilitzeu.

El nostre veredicte: Lleuger límit amb el doble xifrat de NordVPN.

VPN a la Xina

ExpressVPN i NordVPN han desenvolupat una reputació per poder actuar bé a la Xina. ExpressVPN s’ha fet tan bé, de fet, que la el lloc web principal del servei està bloquejat a la Xina. ExpressVPN ha aconseguit aconseguir aquesta solució oferint adreces alternatives per als usuaris xinesos.

ExpressVPN és conscient dels reptes que té a la Xina. A causa del funcionament que hi ha, hi ha puntuals interrupcions de serveis al país. Dit això, fins i tot amb les interrupcions del servei, ExpressVPN es respecta a tot el país perquè funciona bé. NordVPN també té una trajectòria respectable al mercat.

ExpressVPN té una reputació més llarga d’aconseguir tot el que cal fer per passar pels tallafocs de la Xina.

En aquesta subcategoria, el nostre veredicte és aquest ExpressVPN és el guanyador. Una reputació més llarga significa que la seva tecnologia de xifratge ha estat la prova del temps, tot i que el govern xinès actualitzava constantment el “Gran tallafoc”. És una diferència subtil però important.

Torrenting amb VPN: és un empat

vector torrentantSi bé torrenting té una mala reputació, el torrenting no és il·legal. La il·legalitat del torrenting prové de la descàrrega de material amb drets d’autor sobre el qual no teniu cap reclamació. És difícil dir què és legal i il·legal i, encara que puguis tenir les intencions més pures en el fons, és possible que descarregis alguna cosa de manera il·legal. Sempre és millor estar segur que ho sento.

Algunes VPN són millors per torrentar-ne que d’altres. La velocitat té un paper important en el torrent de qualsevol lloc web, ja que les velocitats inferiors poden afectar la velocitat de descàrrega del fitxer torrentat.

NordVPN i ExpressVPN tenen una reputació sorprenent per ser torrent. Les dues empreses restringeixen els usuaris quant a servidors que es poden utilitzar per compartir fitxers P2P.

No podeu equivocar-vos amb cap servei aquí cosa que vol dir que es pot anomenar rentat. Es tracta d’un empat, tots dos són fantàstics.

Connexions simultànies: Guanyador: NordVPN

NordVPN té la reputació de ser un dels millors serveis per oferir connexions de diversos dispositius. De fet, quan mires el seu lloc web, diuen que amb un sol compte pots connectar sis dispositius alhora. Aquest és un nombre sorprenent, però definitivament no és el millor del mercat.

ExpressVPN permet connectar tres dispositius alhora. Podeu instal·lar el servei en tants dispositius que vulgueu. Tanmateix, només en podeu tenir tres connectats alhora. Alguns debaten sobre el valor de tenir diverses connexions simultànies. Si només sou una sola persona, quants dispositius necessiteu connectats alhora? Si voleu connectar tota la vostra casa, només podeu fer servir un encaminador VPN.

Un cop us connecteu al router, el nombre de connexions no és important perquè tots els dispositius estaran connectats alhora.

diagrama vpn

Dit això, el nostre veredicte quan es tracta de connexions simultànies de dispositius és aquest NordVPN és el clar guanyador.

Atenció al client: torna a ser un empat

L’assistència al client és extremadament important a l’hora d’utilitzar qualsevol servei. Quan es tracta d’un servei VPN, podeu tenir diverses preguntes i necessitar ajuda en diferents àmbits.

Parlem primer de ExpressVPN. ExpressVPN no té suport telefònic. El xat en viu és la millor manera de parlar amb algú, però sí que teniu l’opció d’enviar un correu electrònic. ExpressVPN també té un bon centre de coneixement on podeu solucionar problemes i obtenir ajuda per configurar el vostre servei.

Opcions de suport expressvpn

Vam aprofitar el temps per provar el xat i vam trobar que l’equip és sensible i ràpid.

NordVPN proporciona atenció al client, així com ExpressVPN a la nostra prova. Gesten l’assistència al client de la mateixa manera que ho fa ExpressVPN oferint xat en directe, correu electrònic i un centre d’ajuda 24 hores.

Un altre cop, NordVPN i ExpressVPN són iguals.

Preguntes freqüents

ExpressVPN és millor que NordVPN?

Si bé ExpressVPN és més ràpid que NordVPN, NordVPN ofereix una seguretat més forta que ExpressVPN. A més d’això, són igualats. Només el subtil Les diferències de funcions fan que NordVPN destaqui.

NordVPN és el millor servei VPN actual?

NordVPN també es considera una de les millors opcions. Tenint en compte el cost de NordVPN, que suposa aproximadament un terç o el 35% del cost de ExpressVPN, obtindreu un valor increïble per als vostres diners.

Tot i que la velocitat és inconsistentment gran, obteniu funcions de seguretat i tecnologia de streaming increïbles que ExpressVPN no disposa. En definitiva, recomanem NordVPN com la millor opció.

NordVPN és bo per torrenting?

Sí, i, en bona part, la majoria de VPN són bones per torrent. NordVPN és un dels molts.

Com puc utilitzar una VPN de forma gratuïta?

No us recomanem que utilitzeu una VPN gratuïta. Si utilitzeu una VPN gratuïta, el servei registrarà probablement la vostra activitat i la vendrà. Hi ha altres maneres malicioses en què una empresa pot guanyar-vos diners. La síntesi d’aquest avís no és fer servir un servei VPN gratuït.

Puc utilitzar una VPN per veure Netflix americà?

Sí, serveis com NordVPN i ExpressVPN us permetran veure Netflix americà. És important utilitzar una VPN de bona reputació, ja que Netflix intenta evitar que la gent utilitzi VPN.

Quins són els països dels 14 ulls?

Hi ha grups i coalicions que comparteixen dades entre ells i poden accedir a registres de negocis que resideixen en aquests països. Com a regla general, voleu evitar l’ús d’una VPN en qualsevol dels 14 països d’ulls, 9 països dels ulls i 5 països dels ulls. Generalment, els països de cinc ulls són els pitjors, ja que també es troben en l’aliança de 9 ulls i l’aliança de 14 ulls.

 • Països de 14 ulls: Alemanya, Bèlgica, Itàlia, Suècia, Espanya, Dinamarca, França, Països Baixos, Noruega, Austràlia, Canadà, Nova Zelanda, Regne Unit, Estats Units
 • 9 països d’ulls: Dinamarca, França, Països Baixos, Noruega, Austràlia, Canadà, Nova Zelanda, Regne Unit, Estats Units
 • Països de 5 ulls: Austràlia, Canadà, Nova Zelanda, Regne Unit, Estats Units

Conclusió: Guanyador global: NordVPN

Després d’analitzar diversos factors, creiem que NordVPN és, amb molt, el millor servei VPN del mercat. Ofereix un nivell de velocitat, seguretat i estabilitat que només ExpressVPN pot igualar una mica, però no superar del tot.

El seu compromís amb la privadesa i la seva capacitat per evitar les restriccions geogràfiques els situen al cap i a les espatlles per sobre de la resta. Consulteu la nostra llista dels millors VPN per obtenir més serveis VPN que heu de considerar. (Per als nostres lectors francesos: Meilleur VPN)

ExpressVPN és gairebé tan bo com NordVPN. Les diferències en tot, a més de preu i velocitat, són gairebé menyspreables. Bàsicament, si prioritzeu la velocitat per un millor preu, aneu amb ExpressVPN i rebeu un servei similar.

Amb NordVPN, oferiu una mica de velocitat per a la màxima seguretat. En definitiva, és una decisió personal per a cada persona, però preferim ser més rendibles, aconseguir espectacles més restringits en geo, tot obtenint un xifrat superior..

Quina ha estat la teva experiència? Ens encantaria sentir parlar de tu. Expliqueu-nos què en penseu dels serveis VPN disponibles a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Afegeix la teva valoració:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map