Comparație și revizuire NordVPN vs. ExpressVPN (2020)

nordvpn vs expressvpnNordVPN și ExpressVPN sunt cei mai importanti furnizori de VPN astăzi.


Ei sunt capul de onoare din lumea aplicațiilor VPN și, în linii mari, confidențialitatea datelor cu caracter personal … O bătălie de doi Goliath-uri de securitate în care doar unul va reinstaura.

Oameni buni ca tine însuți vor să știe cine câștigă din cap. Când citiți recenzii, poate fi dificil să identificați care dintre aceste două produse este mai bun decât celălalt.

În această recenzie, vom analiza însușirile pe care fiecare dintre aceste produse le aduc mesei și apoi, într-un mod imparțial, vom vedea care dintre aceste două produse ies în evidență ca fiind cele mai bune.

Cine crezi că va câștiga !? Anticiparea mă omoară! Pariem că mănânci și pentru câteva răspunsuri! Cu toate acestea, înainte să ne aruncăm în minuscule lucruri, să facem un pas înapoi și să parcurgem ceea ce trebuie să urmărim.

Ce ar trebui să cauți la compararea serviciilor VPN? 

Este destul de greu să știi ce să cauți atunci când faci cumpărături pentru un VPN, mai ales când nu ai experiență anterioară cu unul. Există mulți factori de căutat care vă vor ajuta să luați decizia. Pentru a afla mai multe despre acest aspect, aruncați o privire la ghidul nostru Nord vs PIA, unde discutăm aceste considerente în mai multe detalii.

Preț

imagine de vector listă de verificarePrimul factor la care se uită toată lumea este prețul. Cât este prea mult și cât este prea puțin? În industria VPN, de regulă generală, contractele pe termen lung oferă economii uriașe. Nu căutați mai departe de NordVPN pentru a vedea cât de mult vă poate afecta un contract pe trei ani. VPN-urile renumite pot varia de la 3 la 15 USD.

Viteză

Când utilizați internetul și parcurgeți kilometrul suplimentar pentru a vă proteja, ultimul lucru pe care îl doriți este să vă accelerați complet vitezele. Utilizarea unui VPN care are viteze oribile un fel de înfrângeri în scopul utilizării internetului.

Există servicii care verifică toate casetele din fiecare categorie, cu excepția vitezei și există servicii care oferă doar viteză rapidă și protecție slabă. Cel mai important este să cântărești ceea ce este cel mai important pentru tine când te uiți.

Confidențialitate și securitate

Motivul principal pentru care căutați o VPN este confidențialitatea și securitatea. Indiferent dacă accesați conținut restricționat sau doriți să vă protejați contul bancar, există întotdeauna preocuparea de a realiza acest lucru în siguranță. Asigurați-vă că VPN-ul dvs. nu se loghează în activitatea și că se află în jurisdicția corespunzătoare poate merge mult.

Acces la conținut geo-restricționat

Unul dintre cele mai mari atrageri pentru VPN-uri este posibilitatea de a accesa Netflix și alte servicii de streaming din alte țări. Nu toate VPN-urile sunt create egale în acest sens. Asigurați-vă că pentru a vedea dacă serviciul pe care îl utilizați poate accesa serviciile de streaming adecvate.

Numărul și locația serverului

Determinarea locurilor unde se află serverele și câte servere sunt disponibile este un aspect important al cumpărăturilor VPN. Este un drum lung pentru accesarea conținutului, precum și viteza impactului. De regulă generală, cu cât sunteți mai aproape de un server, cu atât vitezele vor fi mai rapide. Cu cât sunt mai multe servere și locații, cu atât mai bine.

Număr de conexiuni

Un acces deseori trecut cu vederea este câte conexiuni simultane poți avea pe VPN. Dacă aveți o singură conexiune la momentul respectiv, nu veți fi protejat complet. Un aspect important în acest sens este posibilitatea de conectare la un router. Dacă vă puteți conecta la un router, puteți acoperi toate dispozitivele.

Suport pentru clienți și bază de cunoștințe

Chiar mai important decât o echipă fiabilă de asistență pentru clienți este o bază completă de cunoștințe. Utilizarea unei baze de cunoștințe poate economisi timp și energie. Dacă aveți întrebări, răspunsul ar trebui să fie la doar câteva clicuri. O asistență competentă și fiabilă a clienților este, de asemenea, importantă și ar trebui să fie o prioritate ridicată

Încercări și garanții de returnare de bani

Standardul industriei este o garanție de returnare de 30 de zile. Există câteva servicii VPN care oferă doar o garanție de returnare de 7 zile. Câteva VPN-uri oferă de fapt o versiune gratuită a software-ului care are o utilizare limitată a datelor și o utilizare a funcțiilor. Să ai cel puțin o lună pentru a încerca ceva este un bonus suplimentar.

Cam asta rezumă. Acum că am examinat factorii importanți de care trebuie să fim atenți, să începem!

Comparație de prețuri – Câștigător: NordVPN

Când faceți o comparație cot la cot, veți vedea că fiecare produs aduce ceva unic mesei. De exemplu, când vine vorba de opțiuni pentru perioadele de abonament:

NordVPN oferă abonamente pentru o lună, un an și trei ani. Obțineți o reducere de 66 la sută cu planul pe doi ani. NordVPN merită cu orice preț, însă locul în care își fac cu adevărat un nume este pe termen lung când vine vorba de costuri.

2,99 USD pe lună pentru unul dintre liderii pieței este o valoare absurdă. Tot ce trebuie să faci este să plătești 100 de dolari și să uiți că chiar a trebuit să plătești pentru VPN-ul tău timp de trei ani. Ce fură!

Prețuri NordVPN

ExpressVPN oferă abonamente pentru o lună, șase luni sau un an. Cu abonament de un an, primesti trei luni gratis.

Evident, ExpressVPN nu ține o lumânare la NordVPN atunci când vine vorba de stabilirea prețurilor pe termen lung. Prețurile pe termen scurt sunt extrem de comparabile.

Trebuie să existe un motiv pentru care ExpressVPN percepe o primă pentru serviciul lor. Să aflăm mai departe!

Prețuri ExpressVPN

Atât NordVPN cât și ExpressVPN oferă un 30 de zile garanție înapoi. Am investigat aceste politici și putem verifica dacă fiecare companie își îndeplinește promisiunea. Niciuna nu necesită să oferiți un motiv pentru care doriți să anulați serviciul. Dacă nu funcționează pentru dvs., vă vor rambursa banii.

Practic, oferă un proces gratuit. Ei doresc doar să țină puțin banii dvs. dacă decideți că nu vă place serviciul. Nu le putem da vina pentru asta. Majoritatea oamenilor vor uita sau vor fi prea leneși să-și recupereze banii.

Verdictul nostru pentru compararea prețurilor: Marginea ușoară către NordVPN. Ambele VPN-uri oferă un serviciu comparabil pe termen scurt. Totuși, NordVPN oferă o afacere mult mai bună pe termen lung.

Comparație de viteză – Câștigător: ExpressVPN

Am făcut o comparație de test de viteză cot la cot cu NordVPN și ExpressVPN. Testele care au fost efectuate au utilizat protocolul OpenVPN împreună cu o criptare AES de 256 biți.

Acesta este unul dintre factorii de creare de bani pentru VPN-uri. Viteza este atât de importantă pentru aspecte ale utilizării internetului, precum jocurile de noroc și streamingul de înaltă definiție. Dacă nu aveți viteze de internet de calitate în primul rând, trebuie să fiți atenți la cât de mult scade viteza atunci când utilizați un VPN. De asemenea, oamenii se așteaptă ca browserele lor să încarce paginile dintr-un ochi.

Am testat serverele din apropiere în Europa, conexiunea noastră de bază fiind de 94 MB pe secundă. Un test care a fost făcut în Italia practic a maximizat viteza de conectare de bază. Când am efectuat același test de viteză cu alte țări, rezultatele au fost practic aceleași. Avem un viteza de descărcare de 92,45 MB pe secundă.

Viteza ExpressVPN
expressvpn-speed-test

Când s-au efectuat teste similare cu serverele din America de Nord, rezultatele au fost excelente. Am fost în stare să menținem 78 MB pe secundă ca medie. Acest lucru este adevărat dacă testam în Statele Unite sau Canada.

După cum puteți vedea când folosiți un server specific cu ExpressVPN, abia a existat o scădere a vitezei. Acesta este un rezultat uimitor. Când folosiți serverele mai lente, viteza a scăzut cu 17%. Acesta nu este cel mai bun rezultat, dar este mai bun decât o mulțime de alternative și există întotdeauna alte servere mai rapide de utilizat.

Am efectuat un test similar cu NordVPN. Am folosit protocolul OpenVPN cu aceeași criptare AES de 256 biți. Din cauza problemelor de performanță anterioară cu NordVPN, ne-am așteptat la o scădere semnificativă a vitezei noastre de descărcare atunci când folosim serviciul.

Suntem încântați să spunem asta NordVPN a făcut o serie de îmbunătățiri de-a lungul anilor, inclusiv adăugarea serverelor în diverse locații.

Viteza NordVPN
test de viteză nordvpn

Când am testat NordVPN cu un server în Danemarca, am obținut 94 MB pe secundă, așa că am fost mulțumiți de asta. Din păcate, rezultatele nu au fost la fel ca atunci când testează serverele din Statele Unite sau Canada. În unele dintre testele noastre, am putea obține o creștere de peste 60 MB pe secundă. În altele, am avea un pic până la 5 MB pe secundă.

Evident, locația serverului are un impact uriaș. Lucrul minunat despre NordVPN sunt miile de servere disponibile în sute de locații.

Trebuie să rețineți că există o serie de factori care pot afecta viteza în general. Totuși, verdictul nostru, bazat pe un test de viteză, este acela ExpressVPN este câștigătorul clar atunci când vine vorba de coerența vitezei.

ocolirea Restricții geo – Câștigător: NordVPN

Unul dintre principalele motive pentru care s-ar putea să căutați un VPN este să evitați restricțiile geografice și să vizualizați materiale de difuzare. Unele dintre cele mai populare servicii de streaming care restricționează geo conținutul lor includ:

 • Geo_restrictionsNetflix
 • Hulu
 • Amazon Prime
 • BBC iPlayer
 • ITV
 • Și transmisiile de rețea în Statele Unite, inclusiv NBC, CBS și ABC

În testarea noastră, NordVPN a reușit să evite limitările geografice la majoritatea serviciilor de streaming. Am avut mici probleme atunci când am încercat să ne conectăm la stațiile de difuzare din Statele Unite, în special cu ABC și CBS, dar am rezolvat această problemă după ce am schimbat serverele de câteva ori.

În schimb, ExpressVPN nu a avut nicio problemă în a evita restricțiile geografice la toate serviciile testate. Dacă aveți Kodi, puteți utiliza ExpressVPN pentru a evita restricțiile regionale la serviciile TV. Cu ExpressVPN, a existat niciun decalaj vizibil în serviciul de streaming utilizând serverele lor speciale. ExpressVPN poate fi unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Netflix.

A existat o zonă în care NordVPN a învins în mod clar ExpressVPN și ar putea fi o problemă majoră pentru câțiva oameni – NordVPN a putut accesa SUA în Australia Netflix, în timp ce ExpressVPN nu a fost.

SUA în Canada NetflixUS în Marea Britanie NetflixUS în Japonia NetflixUS în Australia Netflix
NordVPN
ExpressVPN

În timp ce ambele servicii au efectuat admirabil, verdictul nostru este acela câștigătorul din această categorie este NordVPN datorită mai multor servere care pot accesa mai mult conținut pe tot globul. Totuși, nu este o surpriză, deoarece au o tehnologie proprie care permite majorității celor 5.000 de servere mai mari un punct de acces viabil pentru serviciile de streaming.

Prezentare generală a caracteristicilor – Câștigător: NordVPN

După cum ar ști majoritatea oamenilor, ambele servicii VPN au o listă lungă de funcții. În funcție de priorități, ambele ar putea funcționa. Deși aparent identice, există diferențe subtile care ar putea schimba soldul în partea NordVPN.

Lista de funcții ExpressVPN

 • logo-ul expresvpn

  Deblochează conținutul de pe tot globul

 • 2.000 de servere în 94 de țări
 • Funcție de testare a vitezei încorporată
 • Aplicații pentru fiecare dispozitiv
 • Criptare AES de 256 biți
 • Nu există jurnalele de activitate sau jurnalele de conexiune
 • OpenVPN și alte protocoale
 • DNS cu cunoștințe zero
 • Suport router VPN

Lista de funcții NordVPN

Nordvpn logo pătrat

 • Deblochează conținutul de pe tot globul
 • 5.000 de servere în 62 de țări
 • Servere duble VPN.
 • Criptare AES de 256 biți
 • Politica de înregistrare zero
 • Protocolul de tunelare OpenVPN și altele
 • Asistență Android, iOS, Windows și Mac
 • Ceapă peste VPN
 • Redare inteligentă – deblocare de conținut restricționat geo
 • Suport router VPN

Unul mare diferențiator în ceea ce privește caracteristicile este Protocolul dublu de criptare NordVPN.

Opțiunea Protecție dublă a datelor oferită de NordVPN vă va cripta de două ori datele prin transmiterea informațiilor prin două servere VPN ulterioare înainte de a ajunge pe pagina web a aplicației la care încercați să accesați.

Și dacă nu este suficient, al doilea serviciu VPN nu va avea adresa dvs. IP originală. Protocoalele UDP și TCP sunt utilizate pentru a realiza conexiuni. Acesta este un strat suplimentar de criptare de care majoritatea oamenilor nu vor avea nevoie, dar dacă aveți nevoie, este bine să știți că este disponibil.

Problema este că acest lucru împiedică uneori viteze – ceea ce poate fi văzut în testul de viteză.

ExpressVPN se referă la criptarea datelor un pic diferit. Pentru a vă păstra traficul online în siguranță, ExpressVPN îți ascunde adresa IP și apoi amestecă traficul cu traficul altora. Acest lucru face ca totul este imposibil pentru terți să vă citească informațiile. Aceasta include furnizorul de servicii Internet și operatorul dvs. Wi-Fi local.

ExpressVPN vă oferă opțiunea de a selecta dintr-o varietate de protocoale VPN. Aceasta adaugă un alt nivel de securitate între computerul dvs. și serverul VPN pe care îl utilizați. Majoritatea persoanelor care folosesc o VPN nu cunosc diferența dintre protocoalele VPN furnizate. Din acest motiv, ExpressVPN are opțiunea de a alege automat protocolul care va fi cel mai bun pentru rețeaua pe care o utilizați.

Verdictul nostru: Ușor margine pentru dubla criptare a NordVPN.

VPN în China

ExpressVPN și NordVPN și-au dezvoltat o reputație de a avea performanțe bune în China. ExpressVPN s-a descurcat atât de bine, de fapt, încât site-ul principal al serviciului este blocat în China. ExpressVPN a reușit să înțeleagă oferind adrese alternative pentru utilizatorii săi chinezi.

ExpressVPN este conștient de provocările cu care se confruntă China. Din cauza cât de bine funcționează, există întreruperi ocazionale de servicii în țară. Acestea fiind spuse, chiar și cu întreruperile serviciilor, ExpressVPN este respectat în întreaga țară ca performant. NordVPN are, de asemenea, o evoluție respectabilă pe piață.

ExpressVPN are o reputație mai lungă de a realiza tot ceea ce trebuie făcut pentru a trece prin firewall-urile din China.

În această subcategorie, verdictul nostru este acela ExpressVPN este câștigătorul. O reputație mai lungă înseamnă că tehnologia lor de criptare a fost testul timpului, în ciuda guvernului chinez modernizând constant „Marele Firewall”. Este o diferență subtilă, dar importantă.

Torrenting cu VPN: este egal

vector torentingDeși torrentingul are o reputație proastă, torrenting-ul în sine nu este ilegal. Ilegalitatea de torrenting provine din descărcarea materialelor protejate de drepturi de autor pe care nu aveți nicio revendicare. Este greu de spus ce este legal și ilegal și, în timp ce s-ar putea să ai cele mai pure intenții la inimă, s-ar putea să descarci accidental ceva ilegal. Este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să-mi pară rău.

Unele VPN sunt mai bune pentru torrenting decât altele. Speed ​​joacă un rol în torrenting de pe orice site web, deoarece viteze mai mici pot afecta viteza de descărcare a fișierului torrented.

NordVPN și ExpressVPN au o reputație uimitoare pentru că sunt torrent friendly. Ambele companii restricționează utilizatorii în ceea ce privește ce servere pot fi utilizate pentru partajarea de fișiere P2P.

Nu puteți greși cu niciun serviciu aici ceea ce înseamnă că îl putem numi spălare. Este o egalitate, ambele sunt minunate cu torenting.

Conexiuni simultane – Câștigător: NordVPN

NordVPN are o reputație de a fi printre cele mai bune servicii pentru oferirea de conexiuni multiple la dispozitive. De fapt, când te uiți la site-ul lor web, ei spun că doar cu un singur cont poți conecta șase dispozitive simultan. Acesta este un număr uimitor, dar cu siguranță nu este cel mai bun de pe piață.

ExpressVPN vă permite să conectați trei dispozitive simultan. Puteți instala serviciul pe cât de multe dispozitive doriți. Cu toate acestea, puteți avea doar trei conectate în același timp. Unii dezbat valoarea de a avea o serie de conexiuni simultane. Dacă sunteți doar o singură persoană, câte dispozitive aveți nevoie conectate în același timp? Dacă doriți să conectați întreaga casă, puteți utiliza pur și simplu un router VPN.

După ce vă conectați la router, numărul de conexiuni nu contează toate dispozitivele dvs. vor fi conectate simultan.

diagrama vpn

Acestea fiind spuse, verdictul nostru când vine vorba de conexiuni simultane la dispozitiv este acela NordVPN este câștigătorul clar.

Asistență pentru clienți – este o legătură din nou

Asistența clienților este extrem de importantă când vine vorba de utilizarea oricărui serviciu. Când vine vorba de un serviciu VPN, ai putea avea o varietate de întrebări și ai nevoie de ajutor în diferite domenii.

Să vorbim mai întâi despre ExpressVPN. ExpressVPN nu are suport telefonic. Chatul live este cel mai bun mod de a vorbi cu cineva, dar aveți opțiunea de a trimite un e-mail. ExpressVPN are, de asemenea, un centru de cunoștințe bun, unde puteți rezolva problemele și vă puteți ajuta să configurați serviciul.

Opțiuni de suport expresvpn

Ne-am făcut timp să încercăm chatul și am descoperit că echipa este receptivă și rapidă.

NordVPN oferă asistență clienților la fel de bine ca ExpressVPN în testul nostru. Aceștia se ocupă de asistența clienților la fel cum o face ExpressVPN, oferind chat în direct, e-mail și un centru de ajutor 24 de ore din 24.

Din nou, NordVPN și ExpressVPN sunt pe motive egale.

Întrebări frecvente

Este ExpressVPN mai bun decât NordVPN?

În timp ce ExpressVPN este mai rapid decât NordVPN, NordVPN oferă o securitate mai mare decât ExpressVPN. În afară de asta, sunt destul de uniform. Doar subtilul diferențele de caracteristici fac ca NordVPN să fie evident.

NordVPN este cel mai bun serviciu VPN astăzi?

NordVPN este considerată și una dintre cele mai bune opțiuni. Având în vedere costul NordVPN, care este aproximativ o treime sau 35% din costul ExpressVPN, veți obține o valoare uimitoare pentru banii dvs..

Deși viteza este inconsistent de mare, obțineți caracteristici uimitoare de securitate și tehnologie de streaming pe care ExpressVPN nu le are. În total, vă recomandăm NordVPN ca cea mai bună opțiune.

Este NordVPN bun pentru torrenting?

Da, și în mare parte, majoritatea VPN-urilor sunt bune pentru torrenting. NordVPN este unul dintre multele.

Cum pot folosi un VPN gratuit?

Nu vă recomandăm să utilizați un VPN gratuit. Dacă utilizați un VPN gratuit, serviciul vă va înregistra probabil activitatea și o va vinde. Există câteva alte modalități dăunătoare prin care o companie poate face bani din tine. Spectacolul acestui avertisment este să nu utilizați un serviciu VPN gratuit.

Pot să folosesc un VPN pentru a urmări Netflix american?

Da, servicii precum NordVPN și ExpressVPN vă vor permite să urmăriți American Netflix. Este important să utilizați un VPN de încredere, deoarece Netflix încearcă constant să împiedice oamenii să folosească VPN-uri.

Care sunt cele 14 țări cu ochi?

Există grupuri și coaliții care împărtășesc date între ele și pot accesa înregistrări ale întreprinderilor care se află în țările respective. Ca regulă generală, doriți să evitați utilizarea unui VPN în oricare dintre cele 14 țări, 9 țări și 5 țări. În general, țările cu 5 ochi sunt cele mai rele, întrucât sunt și în alianța cu 9 ochi și 14 ochi.

 • 14 țări cu ochi: Germania, Belgia, Italia, Suedia, Spania, Danemarca, Franța, Olanda, Norvegia, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Regatul Unit, Statele Unite
 • 9 țări cu ochi: Danemarca, Franța, Olanda, Norvegia, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Regatul Unit, Statele Unite
 • Țări cu 5 ochi: Australia, Canada, Noua Zeelandă, Regatul Unit, Statele Unite

Concluzie – Câștigător general: NordVPN

După ce am analizat o serie de factori, considerăm că NordVPN este de departe cel mai bun serviciu VPN de pe piață. Oferă un nivel de viteză, securitate și stabilitate pe care doar ExpressVPN se poate potrivi oarecum, dar nu poate depăși complet.

Angajamentul lor față de confidențialitate și capacitatea lor de a evita restricțiile geografice îi pun pe cap și pe umeri deasupra celorlalți. Consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a afla mai multe servicii VPN pe care ar trebui să le luați în considerare. (Pentru cititorii noștri francezi: VPN Meilleur)

ExpressVPN este aproape la fel de bun ca NordVPN. Diferențele în orice, în afară de preț și viteză, sunt aproape neglijabile. Practic, dacă prioritați viteza pentru un preț mai bun, atunci mergeți cu ExpressVPN și primiți un serviciu similar.

Cu NordVPN, sacrifici o mică ofertă de viteză pentru o securitate maximă. În cele din urmă, este o decizie personală pentru fiecare persoană, dar preferăm să fim mai eficienți din punct de vedere al costurilor, să obținem mai multe emisiuni geo-restricționate, toate obținând totodată o criptare superioară.

Care a fost experiența ta? Ne-ar plăcea să auzim de la tine. Spune-ne ce părere ai despre serviciile VPN disponibile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Adaugă propria ta recenzie:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map