NordVPN vs. ExpressVPN sammenligning og anmeldelse (2020)

nordvpn vs expressvpnNordVPN og ExpressVPN er de førende VPN-udbydere i dag.


De er hovedhonkerne i verdenen af ​​VPN-apps, og mere bredt, personlige data fortrolighed … En kamp om to sikkerhedsgoliater, hvor kun én vil tømme højeste.

Gode ​​mennesker som jer selv ønsker at vide, hvem der vinder head-to-head. Når du læser anmeldelser, kan det være svært at identificere, hvilket af disse to produkter der er bedre end det andet.

I denne gennemgang vil vi se på de attributter, som hvert af disse produkter bringer til bordet og derefter på en uvildig måde se, hvilke af disse to produkter der virkelig fremstår som de bedste.

Hvem tror du vinder !? Forventningen dræber mig! Vi ved også på, at du klør efter nogle svar! Før vi imidlertid dykker ned i det smarte af ting, lad os tage et skridt tilbage og gå over hvad vi skal holde øje med.

Hvad skal du kigge efter, når du sammenligner VPN-tjenester? 

Det er ret svært at vide, hvad man skal kigge efter, når man handler efter en VPN, især når man ikke har nogen tidligere erfaring med at have en. Der er mange faktorer, man skal kigge efter, der hjælper dig med at tage din beslutning. Hvis du vil lære mere om dette, skal du se på vores Nord vs PIA-guide, hvor vi diskuterer disse overvejelser mere detaljeret.

Pris

tjekliste vektor billedeDen første faktor, som alle ser på, er pris. Hvor meget er for meget, og hvor meget er for lidt? Som hovedregel inden for VPN-branchen, langsigtede kontrakter giver enorme besparelser. Se ikke længere end NordVPN for at se, hvor meget en tre-årig kontrakt kan påvirke dine omkostninger. Anerkendte VPN’er kan variere fra $ 3 til $ 15.

Hastighed

Når du bruger internettet og går den ekstra mile for at beskytte dig selv, er den sidste ting du ønsker at fuldstændigt smøre dine hastigheder. Brug af en VPN, der har forfærdelige hastigheder, besejrer formålet med at bruge internettet.

Der er tjenester, der markerer alle felterne i alle kategorier undtagen hastighed, og der er tjenester, der kun giver hurtig hastighed og mindre beskyttelse. Det er bedst at veje det, der er mest vigtigt for dig, når du kigger efter.

Privatliv og sikkerhed

Hovedårsagen til at du leder efter en VPN er privatliv og sikkerhed. Uanset om du får adgang til begrænset indhold eller vil beskytte din bankkonto, er der altid bekymringen for at udføre dette sikkert. At sikre, at din VPN ikke logger aktivitet og opholder sig i korrekt jurisdiktion, kan gå langt.

Adgang til geobegrænset indhold

Et af de største træk for VPN’er er muligheden for at få adgang til Netflix og andre streamingtjenester i andre lande. Ikke alle VPN’er oprettes lige i denne henseende. Sørg for at se, om den service, du bruger, kan få adgang til de korrekte streamingtjenester.

Serverantal og placering

At finde ud af, hvor serverne er placeret, og hvor mange servere der er tilgængelige, er et vigtigt aspekt af VPN-shopping. Det går langt for at få adgang til indhold samt påvirke hastigheden. Som en generel regel, jo tættere du er på en server, jo hurtigere er dine hastigheder. Jo flere servere og placeringer, desto bedre.

Antal forbindelser

En ofte overset adgang er, hvor mange samtidige forbindelser du kan have på VPN. Hvis du kun kan have en forbindelse på det tidspunkt, er du ikke beskyttet fuldt ud. Et vigtigt aspekt af dette er at være i stand til at oprette forbindelse til en router. Hvis du kan oprette forbindelse til en router, kan du dække alle dine enheder.

Kundesupport og vidensbase

Endnu vigtigere end et pålideligt kundesupportteam er en fuld videnbase. Brug af en videnbase kan spare tid og energi. Hvis du har spørgsmål, skal svaret blot være et par klik væk. At have kompetent og pålidelig kundesupport er også vigtigt og bør være en høj prioritet

Forsøg og pengene-tilbage-garantier

Industristandarden er en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Der er et par VPN-tjenester, der kun tilbyder en 7-dages pengene-tilbage-garanti. Et par VPN’er tilbyder faktisk en gratis version af softwaren, der har begrænset dataforbrug og funktionsanvendelse. At have mindst en måned til at prøve noget ud er en ekstra bonus.

Det omkring opsummerer det. Nu hvor vi har gennemgået de vigtige faktorer, man skal passe på, så lad os begynde!

Prissammenligning – Vinder: NordVPN

Når du foretager en sammenligning side om side, vil du se, at hvert produkt bringer noget unikt til bordet. For eksempel når det kommer til indstillinger for abonnementsperioder:

NordVPN tilbyder abonnementer i en måned, et år og tre år. Du får 66 procent rabat med den to-årige plan. NordVPN er det værd til enhver pris, men hvor de virkelig giver et navn til sig selv, er det på lang sigt, når det gælder omkostninger.

$ 2,99 per måned for en af ​​markedslederne er absurd værdi. Alt hvad du skal gøre er at betale 100 dollars og glemme, at du endda skulle betale for din VPN i tre år. Hvilken stjæle!

NordVPN-prissætning

ExpressVPN tilbyder abonnementer i en måned, seks måneder eller et år. Med et års abonnement, du får tre måneder gratis.

Det er klart, ExpressVPN holder ikke et stearinlys til NordVPN, når det kommer til langvarig prisfastsættelse. Priser på kort sigt er ekstremt sammenlignelige.

Der skal være en grund til, at ExpressVPN opkræver en præmie for deres service. Lad os finde ud af det videre!

ExpressVPN-prissætning

Både NordVPN og ExpressVPN tilbyder a 30-dages pengene-tilbage-garanti. Vi har undersøgt disse politikker og kan bekræfte, at hver virksomhed lever op til deres løfte. Du kræver heller ikke, at du giver en grund til, hvorfor du vil annullere tjenesten. Hvis det ikke fungerer for dig, refunderer de dig pengene.

Grundlæggende tilbyder de en gratis prøveperiode. De vil bare holde på dine penge lidt, hvis du beslutter, at du ikke kan lide tjenesten. Vi kan ikke forkaste dem for det. De fleste mennesker vil glemme eller være for dovne til at få deres penge tilbage.

Vores dom for prissammenligning: Let kant til NordVPN. Begge VPN’er tilbyder en sammenlignelig service på kort sigt. NordVPN tilbyder dog en langt bedre aftale på lang sigt.

Hastighedssammenligning – Vinder: ExpressVPN

Vi foretog en sammenligning af hastighedstest sammen med NordVPN og ExpressVPN. Testene, der blev udført, anvendte OpenVPN-protokollen sammen med en 256-bit AES-kryptering.

Dette er en af ​​penge beslutningstagere til VPN’er. Hastighed er så vigtig for aspekter af internetbrug som spil og streaming af high definition. Hvis du ikke har internethastigheder af høj kvalitet i første omgang, skal du være forsigtig med, hvor meget hastighed der falder, når du bruger en VPN. Folk forventer også, at deres browsere indlæser sider med et øjeblik.

Vi testede servere i nærheden i Europa, hvor vores baseline-forbindelse var 94 MB pr. Sekund. En test, der blev udført i Italien, maksimerede næsten vores baseline-forbindelseshastighed. Da vi udførte den samme hastighedstest med andre lande, var resultaterne næsten de samme. Vi fik en downloadhastighed på 92,45 MB pr. sekund.

ExpressVPN-hastighed
expressvpn-speed-test

Når lignende tests blev udført med servere i Nordamerika, resultaterne var fremragende. Vi var i stand til at opretholde 78 MB pr. Sekund som et gennemsnit. Dette var sandt, uanset om vi testede i USA eller Canada.

Som du kan se, når du bruger en bestemt server med ExpressVPN var der næppe noget fald i hastighed. Dette er et fantastisk resultat. Ved brug af de langsommere servere faldt hastigheden med 17%. Dette er ikke det bedste resultat, men det er bedre end en masse alternativer, og der er altid andre hurtigere servere at bruge.

Vi udførte en lignende test med NordVPN. Vi brugte OpenVPN-protokol med den samme 256 bit AES-kryptering. På grund af tidligere problemer med NordVPN forventede vi et betydeligt fald i vores downloadhastighed, når vi bruger tjenesten.

Det glæder vi os over NordVPN har foretaget en række forbedringer gennem årene, herunder tilføjelse af servere forskellige steder.

NordVPN-hastighed
nordvpn hastighedstest

Da vi testede NordVPN med en server i Danmark, fik vi 94 MB pr. Sekund, så vi var tilfredse med det. Desværre var resultaterne ikke ens, når vi testede servere i USA eller Canada. I nogle af vores tests kunne vi komme opad på 60 MB pr. Sekund. I andre ville vi have et fald til 5 MB pr. Sekund.

Naturligvis har serverplacering en enorm indflydelse. Det fantastiske ved NordVPN er de tusinder af servere, der er tilgængelige i hundreder af placeringer.

Du skal huske, at der er en række faktorer, der generelt kan påvirke hastigheden. Vores dom, der er baseret på en hastighedstest, er imidlertid den ExpressVPN er den klare vinder, når det kommer til hastighedskonsistens.

omgåelse Geobegrænsninger – Vinder: NordVPN

En af de primære årsager til, at du muligvis leder efter en VPN, er at komme omkring geo-begrænsninger og se streaming-materiale. Nogle af de mere populære streamingtjenester, der geo begrænser deres indhold, inkluderer:

 • Geo_restrictionsNetflix
 • Hulu
 • Amazon Prime
 • BBC iPlayer
 • ITV
 • Og netværksudsendelser i USA, herunder NBC, CBS og ABC

I vores test var NordVPN i stand til at omgå geobegrænsninger for de fleste streamingtjenester. Vi havde små problemer, da vi forsøgte at oprette forbindelse til tv-stationerne fra USA, specifikt med ABC og CBS, men kom rundt om dette problem efter at have skiftet servere et par gange.

Omvendt havde ExpressVPN ikke noget problem med at omgå geo-begrænsningerne på alle de tjenester, vi testede. Hvis du har Kodi, kan du bruge ExpressVPN til at omgå regionale begrænsninger på tv-tjenester. Med ExpressVPN var der ingen mærkbar forsinkelse i streamingtjenesten ved hjælp af deres specielle servere. ExpressVPN kan meget vel være en af ​​de bedste VPN’er til Netflix.

Der var et område, hvor NordVPN klart besejrede ExpressVPN, og det kunne være et stort problem for et par mennesker — NordVPN var i stand til at få adgang til USA til Australien Netflix, mens ExpressVPN ikke var.

USA til Canada NetflixUS til UK NetflixUS til Japan NetflixUS til Australien Netflix
NordVPN
ExpressVPN

Mens begge tjenester udføres beundringsværdigt, er vores dom den vinderen i denne kategori er NordVPN på grund af at flere servere har adgang til mere indhold over hele kloden. Dette er dog ikke overraskende, fordi de har en proprietær teknologi, der giver de fleste af deres 5.000+ servere et levedygtigt adgangspunkt for streamingtjenester.

Funktionsoversigt – Vinder: NordVPN

Som de fleste ville vide, har begge VPN-tjenester en lang liste med funktioner. Afhængig af dine prioriteter, kan begge arbejde. Selv om det tilsyneladende er identisk, er der subtile forskelle, der kan svinge balancen til NordVPNs side.

ExpressVPN-funktionsliste

 • expressvpn logo

  Fjernelse af indhold fra hele verden

 • 2.000 servere i 94 lande
 • Indbygget hastighedstestfunktion
 • Ansøgninger til hver enhed
 • 256-bit AES-kryptering
 • Ingen aktivitetslogfiler eller forbindelseslogfiler
 • OpenVPN og andre protokoller
 • Nul viden DNS
 • VPN Router Support

NordVPN-funktionsliste

Nordvpn logo firkant

 • Fjernelse af indhold fra hele verden
 • 5.000 servere i 62 lande
 • Dobbelt VPN-servere.
 • 256-bit AES-kryptering
 • Nul logningspolitik
 • OpenVPN-tunnelprotokol og andre
 • Android, iOS, Windows og Mac support
 • Løg over VPN
 • Smart Play – oplåsning af geobegrænset indhold
 • VPN Router Support

Den ene store differentierer med hensyn til funktioner er NordVPNs dobbeltkrypteringsprotokol.

Indstillingen Dobbeltdata-beskyttelse, der tilbydes af NordVPN, krypterer dine data to gange ved at videresende oplysningerne gennem to efterfølgende VPN-servere, før de kommer til webside for den applikation, du prøver at få adgang til.

Og hvis det ikke er nok, har den anden VPN-tjeneste ikke din originale IP-adresse. UDP og TCP-protokoller bruges til at oprette forbindelser. Dette er et ekstra lag kryptering, som de fleste ikke har brug for, men hvis du har brug for det, er det godt at vide, at det er tilgængeligt.

Problemet er, at dette til tider hindrer hastigheder – hvilket kan ses i hastighedstesten.

ExpressVPN handler om at kryptere dine data lidt anderledes. For at holde din online trafik sikker skjuler ExpressVPN din IP-adresse og blander derefter din trafik med andres trafik. Dette gør det hele men umuligt for tredjepart at læse dine oplysninger. Dette inkluderer din internetudbyder og din lokale Wi-Fi-operatør.

ExpressVPN giver dig muligheden for at vælge fra en række VPN-protokoller. Dette tilføjer et andet lag af sikkerhed mellem din computer og den VPN-server, du bruger. De fleste, der bruger en VPN, kender ikke forskellen mellem de leverede VPN-protokoller. Af denne grund har ExpressVPN muligheden for automatisk at vælge den protokol, der vil være bedst for det netværk, du bruger.

Vores dom: Let kant til NordVPNs dobbeltkryptering.

VPN i Kina

ExpressVPN og NordVPN har udviklet et ry for at kunne klare sig godt i Kina. ExpressVPN har faktisk gjort det så godt, at hovedwebstedet for tjenesten er blokeret i Kina. ExpressVPN har været i stand til at omgå det ved at tilbyde alternative adresser til sine kinesiske brugere.

ExpressVPN er meget opmærksom på udfordringerne i Kina. På grund af hvor godt det fungerer, er der lejlighedsvis servicestop i landet. Når det er sagt, respekteres ExpressVPN, selv med serviceafbrydelser, overalt i landet for at have gode resultater. NordVPN har også en respektabel track record på markedet.

ExpressVPN har et længere ry for at udføre alt, hvad der skal gøres for at komme gennem Kinas firewalls.

I denne underkategori er vores dom den ExpressVPN er vinderen. Et længere omdømme betyder, at deres krypteringsteknologi har stået tidens prøve, på trods af at den kinesiske regering konstant opgraderer “Great Firewall”. Det er subtil, men alligevel vigtig forskel.

Torrende med VPN: Det er et slips

torrenting vektorMens torrenting har et dårligt omdømme, er torrenting i sig selv ikke ulovligt. Ulovligheden ved torrenting stammer fra download af ophavsretligt beskyttet materiale, som du ikke har krav på. Det er svært at se, hvad der er lovligt og ulovligt, og selvom du måske har de reneste intentioner i hjertet, kan du ved et uheld hente noget ulovligt. Det er altid bedre at være sikker end undskyld.

Nogle VPN’er er bedre til torrenting end andre. Hastighed spiller en rolle i torrenting fra ethvert websted, da lavere hastigheder kan skade downloadhastigheden for den torrented fil.

NordVPN og ExpressVPN har begge fantastiske ry for at være torrentvenlige. Begge virksomheder begrænser brugerne, for så vidt angår hvilke servere der kan bruges til P2P-fildeling.

Du kan ikke gå galt med nogen af ​​tjenesterne her hvilket betyder, at vi kan kalde det en vask. Det er et slips, begge er fantastiske med torrenting.

Samtidige forbindelser – Vinder: NordVPN

NordVPN har et ry for at være blandt de bedste tjenester til at tilbyde flere enhedsforbindelser. Når du ser på deres websted, siger de faktisk, at du med kun en konto er i stand til at forbinde seks enheder samtidigt. Dette er et fantastisk antal, men bestemt ikke det bedste på markedet.

ExpressVPN giver dig mulighed for at tilslutte tre enheder samtidigt. Du kan installere tjenesten på så mange enheder, som du ønsker. Du kan dog kun have tre tilsluttet på samme tid. Nogle drøfter værdien af ​​at have et antal samtidige forbindelser. Hvis du bare er en person, hvor mange enheder har du brug for tilsluttet på samme tid? Hvis du vil forbinde hele dit hus, kan du blot bruge en VPN-router.

Når du opretter forbindelse til din router, betyder antallet af forbindelser ikke noget, fordi alle dine enheder vil blive tilsluttet på én gang.

vpn-diagram

Når det er sagt, er vores dom når det gælder samtidige enhedsforbindelser NordVPN er den klare vinder.

Kundesupport – det er et slips, igen

Kundesupport er ekstremt vigtigt, når det gælder brug af enhver service. Når det kommer til en VPN-tjeneste kan du have en række spørgsmål og har brug for hjælp på forskellige områder.

Lad os tale først om ExpressVPN. ExpressVPN har ikke telefonstøtte. Live chat er den bedste måde at tale med nogen, men du har muligheden for at sende en e-mail. ExpressVPN har også et godt videnscenter, hvor du kan løse problemer og få hjælp til at konfigurere din service.

expressvpn supportmuligheder

Vi tog os tid til at prøve chatten og fandt, at holdet er lydhørt og hurtigt.

NordVPN leverer kundesupport lige så godt som ExpressVPN i vores test. De håndterer kundesupport på samme måde som ExpressVPN gør ved at tilbyde live chat, e-mail og et helpcenter 24/7.

Endnu engang, NordVPN og ExpressVPN er på lige grundlag.

FAQ

Er ExpressVPN bedre end NordVPN?

Mens ExpressVPN er hurtigere end NordVPN, tilbyder NordVPN stærkere sikkerhed end ExpressVPN. Derudover matches de temmelig jævnt. Kun det subtile forskelle i funktioner gør NordVPN fremtrædende.

Er NordVPN den bedste VPN-tjeneste i dag?

NordVPN betragtes også som et af de bedste valg. I betragtning af NordVPNs omkostninger, som er omkring en tredjedel eller 35% af ExpressVPNs omkostninger, får du en fantastisk værdi for dine penge.

Selvom hastigheden er inkonsekvent stor, får du fantastiske sikkerhedsfunktioner og streaming-teknologi, som ExpressVPN ikke har. Alt i alt anbefaler vi NordVPN som den bedste mulighed.

Er NordVPN god til torrenting?

Ja, og for det meste er de fleste VPN’er gode til torrenting. NordVPN er en af ​​de mange.

Hvordan kan jeg bruge en VPN gratis?

Vi anbefaler ikke at bruge en gratis VPN. Hvis du bruger en gratis VPN, logger tjenesten sandsynligvis din aktivitet og sælger den. Der er et par andre ondsindede måder et firma kan tjene penge på dig på. Kernen i denne advarsel bruger ikke en gratis VPN-tjeneste.

Kan jeg bruge en VPN til at se amerikanske Netflix?

Ja, tjenester som NordVPN og ExpressVPN giver dig mulighed for at se amerikanske Netflix. Det er vigtigt at bruge en velrenommeret VPN, fordi Netflix konstant forsøger at forhindre folk i at bruge VPN’er.

Hvad er de 14 øjne lande?

Der er grupper og koalitioner, der deler data med hinanden og kan få adgang til forretningsregistre, der er bosiddende i disse lande. Som en generel regel vil du undgå at bruge en VPN i et af de 14 øjne lande, 9 øjne lande og 5 øjne lande. Generelt er de 5 øjne lande de værste, da de også er i den 9 øjne alliance og 14 øjne alliancen.

 • 14 øjne lande: Tyskland, Belgien, Italien, Sverige, Spanien, Danmark, Frankrig, Holland, Norge, Australien, Canada, New Zealand, Storbritannien, USA
 • 9 øjne lande: Danmark, Frankrig, Holland, Norge, Australien, Canada, New Zealand, Storbritannien, USA
 • 5 øjne lande: Australien, Canada, New Zealand, Storbritannien, USA

Konklusion – Vinderen samlet: NordVPN

Efter at have kigget på en række faktorer, mener vi, at NordVPN er langt den bedste VPN-service på markedet. Det tilbyder et niveau af hastighed, sikkerhed og stabilitet, som kun ExpressVPN noget kan matche, men ikke helt overgå.

Deres forpligtelse til privatliv og deres evne til at omgå geo-begrænsninger sætter dem hoved og skuldre over resten. Se vores liste over de bedste VPN’er for at finde ud af flere VPN-tjenester, som du bør overveje. (For vores franske læsere: Meilleur VPN)

ExpressVPN er næsten lige så god som NordVPN. Forskellene i alt ud over pris og hastighed er næsten ubetydelige. Grundlæggende, hvis du prioriterer hastighed til en bedre pris, skal du gå med ExpressVPN og modtage lignende service.

Med NordVPN ofrer du et lille bud på hastighed for maksimal sikkerhed. I sidste ende er det en personlig beslutning for hver person, men vi foretrækker at være mere omkostningseffektive og få mere geobegrænsede shows, alt sammen med overlegen kryptering.

Hvad har din oplevelse været? Vi vil meget gerne høre fra dig. Fortæl os, hvad du synes om VPN-tjenesterne, der er tilgængelige i kommentarsektionen nedenfor.

Tilføj din egen anmeldelse:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me