Общ VPN преглед (2020 г.)

За сравнително нов играч в VPN играта Total VPN представя a излъскан и професионален интерфейс – може дори да е един от най-лесните за използване днес. Общият апел на VPN към някои хора, особено тези, които са нови в VPN, е, че интерфейсът му е толкова лесен за използване, че новаците ще се чувстват като у дома си. Услугата дори предоставя OpenVPN протокол, което се счита за широко най-добрите налични.


Въпреки впечатляващия външен вид, TotalVPN все още идва кратко.TotalVPN лого

Главен сред тях е тяхната политика за сеч, което е а притеснение за мнозина. Другият основен проблем е техният скорост на трансфер на данни, което очевидно е критичен фактор за вашето преживяване, докато сте в интернет.

Въпреки че повечето хора няма да разпознаят името на Total VPN’s майка компания Endurance International Group, те почти несъмнено ще разпознаят някои от другите му марки. Те включват постоянен контакт, Bluehost и HostGator. Със седалище в Бърлингтън, Масачузетс, САЩ, защитници на личния живот, които са загрижени за политиките за регистрация веднага ще видите a червено знаме.

Това е така, защото САЩ е член на мрежата на Five Eyes. Това споразумение за надзор позволява на страните членки да водят раздели за онлайн дейностите на своите граждани, и тази информация се обменя свободно.

азако наистина сте сериозни онлайн поверителност и анонимност, тогава ви е по-добре с VPN, което не е със седалище в нация „Пет очи“.

държави с пет очи

Ако не слушате този съвет, имайте предвид, че ако правителството или правоприлагащите органи решат, че искат да знаят повече за вашите онлайн навици, те могат да получат информацията от Total VPN. Политиката за поверителност на компанията дори подробно описва тази случайност.

Преглед

FeaturesInformation
ползваемост:Лесен за използване
Политика на регистрация:Полезна политика на сеч
Размер на сървъра:60 ++ сървъра
Разпределение на сървъра:30 места по целия свят
Поддържа:24/7 система за чат и билети на живо
Torrenting:Позволен
Streaming:ограничен
VPN протокол и криптиране:OpenVPN протокол;
Централно управление:САЩ
Цена:$ 4.99
Официален уебсайт:https://www.totalvpn.com/

Сигурност и криптиране с Total VPN

Сложните потребители ще оценят, че имат избор на VPN протоколи с Total VPN. Сред тези възможности е OpenVPN, който по принцип се счита за протокола по избор сред техно-отрепки по света.

Една от характеристиките, които правят OpenVPN толкова привлекателен е, че той е софтуер с отворен код. Това означава, че се възползва от всеотдайната работа на разработчиците по целия свят.

защита на преноса на данни

Ако предпочитате да не използвате OpenVPN, тогава Total VPN ви предлага PPTP, въпреки че този протокол обикновено е вече не се препоръчва поради съображения за сигурност. Най- лоши новини за начинаещите потребители е, че настройките по подразбиране на Total VPN странно са зададени на PPTP.

По-малко сложните потребители, които не знаят, могат да използват PPTP, оставяйки се уязвими, защото не знаят, че трябва превключват настройките им към OpenVPN.

Други опции на протокол с Total VPN включват L2TP / IPSec и IkeV2, и двете са по-добри опции от PPTP.

Обща сървърна мрежа на VPN

Общият VPN не е един от по-големите и по-известни VPN доставчици. Това е така, защото в сравнение с тези по-утвърдени конкуренти, Общият VPN има малка сървърна мрежа.

totalvpn сървъри

Уебсайтът на компанията може да се похвали със сървъри на всичките седем континента, а след това отстъпи, казвайки, че Антарктида е твърде студена за сървъри. Интересното е, че в уебсайта пише още, че в Южна Америка няма сървъри.

Потребителите остават с добро покритие в Европа с 20 сървъра. Те се намират на места като Лондон, Виена, Москва, Цюрих, Стокхолм, Букурещ и други. Една допълнителни 17 сървъра са в Северна Америка.

Тези места са предимно в САЩ, със сървъри на места като Чикаго, Ню Йорк, Сиатъл и Лос Анджелис. Канада има един-единствен сървър в Торонто (бихме се надявали поне на още един, близо до Ванкувър!).

totalvpn сървър местоположения

Редка покритие на сървъра е установено в Азия, като пет държави са представени. Те са в Мумбай, Токио, Тел Авив, Хонконг и Сингапур. Африка е представена само от един сървър, а допълнителен сървър е разположен в Сидни.

Това означава, че сървърната мрежа на Total VPN се простира до само 30 държави. Това не е особено впечатляващо в сравнение с някои от основните играчи в индустрията, например NordVPN или Surfshark които имат нагоре от две или три хиляди сървъра открити в почти 100 страни.

Тази липса на географско разнообразие и брой сървъри означава това изпълнението страда. Всеки, който се надява да избере от голям брой сървъри или който трябва да разчита на VPN услуга, която е достъпна за цял свят, ще бъде по-добре да потърси другаде.

Можете ли да използвате BitTorrent или P2P с Total VPN?

VPN-ИП-адреси мрежаЗа разлика от някои доставчици на VPN, Total VPN не забранява на клиентите да споделят файлове или да се отдадете на други P2P дейности. Всъщност те имат сървър в Холандия, който изрично е заделен за тези цели.

Отчетите на потребителите предполагат, че производителността на този сървър оставя много да се желае. Това и като цяло бавни скорости на предаване на данни означава, че по принцип е добра идея погледнете другаде ако планирате да правите много торенти с вашата VPN.

Резултати от тест за скорост с обща VPN

Компютърът, използван за тест за скорост, има някои наистина солидни скорости на трансфер на данни, когато е бил пуснат през крачките си за целите на сравнителното сравнение. Downloads дадоха резултати от 98.71 Mbps и качване проценти бяха 53.00 Mbps.

Нещата се промениха кога Общият VPN е активиран. Въпреки че резултатите от тестовете му за скорост не бяха сред най-нелепите, те все още бяха далеч къс от впечатляващ. Това е особено вярно, когато техните резултати се сравняват с резултатите на най-силните VPN.

Total VPN показа, че не е в състояние да осигури безпроблемно изживяване, независимо кой сървър се използва. Това донякъде е вярно за всички доставчици на VPN, тъй като колкото по-далеч е действителното ви местоположение от физическото местоположение на избрания от вас сървър, толкова по-бавни са скоростите на вашия трансфер на данни. Резултатите от тестовете за скорост с Total VPN бяха забележителни за това как диво непоследователна те бяха.

Проблемите със скоростта ще бъдат а основна грижа за хора, които се регистрират за безплатната услуга на Total VPN. Само три сървъра са разпределени за „безплатни“ клиенти.

Те се намират в Амстердам, Исландия и Сингапур. Освен ако не сте много близо до някое от тези места, ви предстои неприятно изживяване. Клиентите, които плащат, имат повече възможности за избор, но представянето остава съмнително в най-добрия случай.

totalvpn san jose резултат от теста за скоростСвързването към сървъра Сан Хосе, Калифорния от компютър в Ню Йорк предостави а Изтегли процент на 31.52 Mbps и ан качване процент на 7,88 Mbps.

Свързва се със сървър, който е по-близо до дома по-добри резултати. Нюйоркският сървър работи със скорост на изтегляне от 59.61, въпреки че скоростите на качване са разочароващи 10.81 Mbps.

totalvpn тест за скорост на лондонСървърът в Лондон предложи подобни резултати. Изтеглянията бяха прехвърлени със скорост от 35.64 Mbps със скорост на качване 8,85 Mbps.

Тестването беше проведено с помощта на сървъра в Токио. Тези проценти наистина бяха разочароващи. Изтеглянията влязоха в 11.88 Mbps и качванията бяха 4.03 Mbps. Имайки предвид многото мили между компютъра в Ню Йорк и сървъра в Токио, тези резултати не са точно шокиращи.

Като цяло използването на Total VPN доведе до времето за изтегляне се увеличава с цели 76 процента. Почти толкова лошо, времето за качване е увеличено с 59 процента. Ако цените скоростта в онлайн опита си, тогава ще бъдете по-добре с различен VPN.

Обща политика за регистриране на VPN

Ако искате анонимност онлайн, Total VPN не помага много. Клиентите трябва да се подчинят на подробен процес на регистрация, в който да разкрият цялата си лична информация. Освен това всеки път, когато се свържете с Total VPN за помощ, се водят бележки за взаимодействието.

Прегледът на политиката за поверителност на компанията показва, че клиентите трябва да имат още повече причина за безпокойство. Политиката ясно гласи, че IP адреса на клиента, уебсайтовете, които посещават, физическото им местоположение и браузърът им се проследяват в фирмените записи. Общо VPN дори подробно как могат следете вашите взаимодействия в социалните медии и връзките, които използвате във връзка с тяхната услуга.

политика за поверителност на saferweb vpn

Total VPN казва, че цялото това проследяване се използва за подобряване на клиентското изживяване и за отстраняване на проблеми. Тревожно, те продължават да казват това данните, които съхраняват, се използват и за продажба на продукти на трети страни.

Ако наистина искате анонимно онлайн изживяване, свържете се с друг доставчик на VPN.

Колко струва общата VPN цена?

Безплатната версия на Total VPN е ограничена до три сървъра и a ограничителна ограничение на данните, правя го трудно да се работи. Месечен абонамент може да бъде закупен за $ 14,97 на месец, кое е не сделка.

ценообразуване на totalvpn

Пакетните сделки, които се заплащат предварително, могат да намалят цената до най-малко $ 4,99 на месец. Това е въвеждащо ценообразуване, така че можете да плащат значително повече когато този срок изтича.

Трябва ли да получите общо VPN?

Сякаш бавните скорости на предаване на данни и липсата на сървъри не са били достатъчни, компанията е съмнителни политики за сеч сключване на сделка. Така не, не бива да получавате TotalVPN.

Потърсете другаде надеждна, да не говорим, по-ефективна VPN услуга. Ако бихте могли да използвате някои препоръки в момента, тогава разгледайте нашия списък с най-добрите VPN мрежи днес и си спестете неприятностите от тотално разочарование..

Ед. Забележка: френска версия на нашите VPN ревюта е достъпна тук, Meilleur VPN 2020.

Източници:

 • https://www.techopedia.com/definition/30742/vpn-security
 • https://us.norton.com/internetsecurity-privacy-what-is-a-vpn.html
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_virtual_private_network_services

Добавете свой собствен отзив:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map