Milyen VPN szolgáltatások szükségesek a VPN szolgáltatáshoz? |


Ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a cikket összeállítja annak érdekében, hogy gyorsan áttekinthesse, milyen VPN-funkciókat kínál a legtöbb szolgáltató általában – ideértve a rövid megbeszéléseket arról is, hogy egyes funkciók miért szükségesek.

Mielőtt elkezdenénk beszélni arról, hogy a VPN-szolgáltatások milyen jellemzői vannak általában a piacon, és mit kell keresnie, gyorsan áttekintjük, mi a VPN.

Mi a VPN??

A VPN (virtuális magánhálózat) egy olyan szolgáltatás, amelynek segítségével elrejtheti online identitását és megkerülheti a geo-blokkokat valódi IP-címének elfedésével, valamint azzal, amit online tesz az internetszolgáltatójától, a kormányzati felügyeleti ügynökségektől és a hackerektől, az internetes forgalom titkosításával. és személyes adatok.

Milyen VPN-szolgáltatásokat kell kínálnia a VPN-szolgáltatóknak?

Mielőtt elkezdenénk, megemlítjük, hogy nem garantált, hogy minden talált VPN-szolgáltató felajánlja az itt felsorolt ​​VPN-szolgáltatásokat. Célunk, hogy átfogó képet kapjunk arról, hogy milyen VPN-funkciókat kell választania a VPN-szolgáltató kiválasztásakor.

1. Erős titkosítás

A hatékony titkosítás minden VPN szolgáltatáshoz elengedhetetlen. Ennek nélkül van egy esélye annak, hogy az internetszolgáltató (vagy bárki más is) megfigyelheti az interneten végzett tevékenységeit – nem is beszélve a hackerekről, hogy esetleg érzékeny adatokat (például hitelkártya-információkat és bejelentkezési hitelesítő adatokat) lophat el tőled. használjon WiFi hálózatokat.

Általános szabályként az AES titkosítás mindig jó jel (mind az AES-128, mind az AES-256). Ez egy fejlett titkosítási szabvány, amelyet még az NSA, a Microsoft és az Apple is használ, és a tudomásunk szerint még hivatalosan meg kell szüntetni. Ha további bizonyosságot szeretne, fontolja meg ezt – a biztonsági szakértők szerint akár 1 milliárd milliárd év szuperszámítógépre is szükség lenne, hogy feltörje az AES-128-at..

2. Biztonságos VPN-protokollok

Bármely megbízható VPN-szolgáltató lehetőséget nyújt arra, hogy csatlakozzon egy kiszolgálóhoz az OpenVPN – a legbiztonságosabb VPN-protokoll – használatával. Ez azonban nem az egyetlen protokoll, amelyet biztonságosnak tekintnek. Íme néhány példa a megbízható VPN-protokollokra:

 • IKEv2 / IPSec
 • SSTP
 • SoftEther

Természetesen nem sérti, ha a VPN-szolgáltató engedi, hogy kevésbé biztonságos VPN-protokollokat (például PPTP-t is) használjon – lehet, hogy időnként csak fel kell gyorsítani a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldását útközben, és az online biztonság nem ‘ t aggodalomra ad okot oda-vissza. Ne felejtsd el: minél erősebb a titkosítás, annál valószínűbb, hogy a kapcsolatok egy kicsit lelassulnak (bár ez nem mindig garantált, hogy megtörténik, de érdemes szem előtt tartani).

VPN titkosítás

Összességében a VPN-protokollok változatossága és a protokollok közötti választás lehetősége a VPN-kiszolgálóhoz történő csatlakozás előtt valami, amit minden tisztességes VPN-szolgáltató kínál.

3. DNS szivárgás elleni védelem

Ha nem ismeri a DNS-szivárgásokat, alapvetően akkor történik, amikor a böngésző DNS-kéréseit közvetlenül az internetszolgáltató DNS-szerverére küldi, anélkül, hogy azokat a VPN-en keresztül futtatnák. A DNS szintén a Domain Name System kifejezést jelenti, és arra használják, hogy az IP-címeket webhelynevekre fordítsák, és fordítva.

Ennek eredményeként egy DNS-szivárgás ténylegesen hagyhatja az internetszolgáltatóját (és minden más lehallgatóját) látni, hogy milyen webhelyekhez fér hozzá, akkor is, ha VPN-t használ..

Ez nem feltétlenül fordul elő sok VPN-szolgáltatásnál (ez viszont nagyon gyakori a split-alagút VPN-eknél), de – a biztonság kedvéért – csak azt a VPN-szolgáltatót ajánljuk, amely aktívan kínál a DNS szivárgás elleni védelmet..

4. VPN gyilkos kapcsoló

A VPN gyilkos kapcsoló olyan eszköz, amely lényegében letiltja az eszköz összes internet-hozzáférését, ha a VPN-kiszolgálóval való kapcsolat megszakad. Bármilyen durva is hangzik, ez a VPN-szolgáltatások egyik legértékesebb tulajdonsága, mivel védi a véletlenszerű internetes megjelenéstől..

Nézzünk szembe a tényekkel – néha a VPN-kiszolgálóval való kapcsolódási problémák merülhetnek fel. Ennek oka lehet az Ön és a szerver közötti távolság, vagy mert az eszköz WiFi-kártya elavult, vagy problémákat tapasztal.

Nem számít az oknak, ha ez megtörténik, a valódi IP-címed és az online forgalom ki lesz téve. Gyilkos kapcsolóval azonban az összes forgalom azonnal leáll, ilyen helyzetben, amíg nem sikerül újracsatlakozni a VPN-kiszolgálóhoz..

Néhányan Önnek ez szóváltásnak tűnhet, de a Kill Switch intelligens módszer annak biztosítására, hogy személyes adatait az interneten soha ne fenyegessék veszélyek, mert az Ön kezéből nem áll..

5. Egy alkalmazás. Gyilkos

Egy alkalmazás. A Killer hasonló a Killswitchhez, de ahelyett, hogy lekapcsolná az internetes forgalmat, ha a VPN-kiszolgálóval való kapcsolat megszakad, leállítja az internetet használó alkalmazásokat. Természetesen ki kell választania azokat az alkalmazásokat, amelyeket ilyen helyzetben leállítanak.

Hogyan lenne egy alkalmazás. A gyilkos hasznos lehet, kérdezed? Nos, mondjuk, hogy online játékot játszik VPN-sel, mert félsz, hogy DDoS-t kapj. Ha a VPN-kapcsolat csökken, akkor az online játékot leállítják, hogy megakadályozzák a DDoS munkatársait, hogy megcélozzanak téged. Egy másik példa az Alkalmazások használata. Gyilkos, hogy leállítsa a torrent klienst, ha a VPN kapcsolat leesik, így az internetszolgáltató nem veszi észre, amit csinál.

A legjobb eredmények elérése érdekében keressen egy olyan VPN-szolgáltatót, amely Killswitch és Apps alkalmazást is kínál. Gyilkos.

6. Megosztott IP-címek

A dedikált IP-címeket kínáló VPN-szolgáltatók piros zászlót jelentenek, mivel egy dedikált IP-címek visszakapcsolhatók veled. A megosztott IP-címet, amint a neve is sugallja, megosztják a VPN-felhasználók között, így szinte lehetetlenné teszik az online tevékenységek összekapcsolását konkrét VPN-felhasználókkal.

Dedikált és megosztott IP-címek

Itt van még valami, amit figyelembe kell venni – a dedikált IP-címek többe kerülnek a VPN-szolgáltatókra, azaz a költségek fedezéséhez a szolgáltatásokért többet számítanak fel Önnek – a felhasználónak. A megosztott IP-címeket kínáló VPN-szolgáltató sokkal költséghatékonyabb szolgáltatásokat kínál Önnek.

7. Az egyidejű kapcsolatok támogatása

Ha a VPN szolgáltatók fiókokat kapcsolnak bizonyos eszközökhöz, akkor ez probléma. Ha igen, akkor azt jelenti, hogy további előfizetésekre lesz szüksége, ha egyszerre több eszközön kívánja használni a VPN szolgáltatást – vagy kijelentkeznie kell valamelyik eszköz fiókjából, mielőtt egy másikba bejelentkezne ( nagyon bosszantó).

A VPN-szolgáltatók, amelyek több eszközön egyidejű kapcsolatot kínálnak, jobb választás egyszerűen a megnövekedett kényelme miatt.

8. Platformok közötti kompatibilis alkalmazások

A VPN-szolgáltatás, amely csak 1-2 eszközön működik, nem túl rugalmas, és ez problémát jelenthet, mivel valószínűleg Ön – akárcsak sok más ember – legalább 3-4 olyan eszközöket birtokolja, amelyekkel az internetet elérheti (laptopok, intelligens TV-k) , PC-k / Mac-ek, iOS / Android-eszközök és így tovább).

Ezért a tisztességes VPN-szolgáltatók platformok közötti kompatibilis alkalmazásokat kínálnak annak biztosítása érdekében, hogy szolgáltatásuk elérhető legyen több eszközön és operációs rendszeren. Abban az esetben, ha nem tudnak alkalmazást biztosítani egy bizonyos eszközre / operációs rendszerre (például Linuxra), akkor továbbra is konfigurációs fájlokat és oktatóanyagokat biztosítanak, így a felhasználók mindent beállíthatnak.

9. Nagy sebességű kiszolgálók

Ez nagyrészt nem bátor. Bármely VPN-szolgáltatónak (és a legtöbbnek is) nagysebességű szervereket kell kínálnia, hogy a felhasználók élvezhessék a zökkenőmentes élményeket – különösen mivel a VPN-titkosítás néha elmaradást okozhat.

További bónuszként néhány VPN-szolgáltató korlátlan sávszélességet kínál, és gondoskodik arról, hogy kiszolgálóik proxykiszolgálókként is kettős legyenek.

mi a vpn szerver

Ami a kiszolgálók számát illeti, a változatosság fontos, de nem kell vele túl mennie. Nézzünk szembe a tényekkel – nem lesz szüksége 1000+ szerverre az Ön rendelkezésére. Általában, ha világszerte több mint 10-20 szerver közül lehet választani, az elég jó.

Olyan VPN-t keres, amely a fentiekből (és még sok másból) elérhető?

Tájékoztatást adunk Önnek, itt, a CactusVPN-ben mindent megteszünk annak érdekében, hogy felhasználóink ​​számára zökkenőmentes, biztonságos és kényelmes online élményt nyújtsunk kiváló minőségű VPN-szolgáltatások révén.

Kínálunk csúcsminőségű AES titkosítást, 28+ 1 gbps sebességű szervert a világ minden tájáról (amelyek proxykiszolgálókként is duplaként működnek – ingyenes), korlátlan sávszélességet, Kill Switch és Apps Killer szoftvert, valamint több felhasználóbarát alkalmazást kínálunk, amelyek számos eszközök és operációs rendszerek, akár 5 egyidejű kapcsolat, 6 VPN-protokoll (OpenVPN, SoftEther, IKEv2, SSTP, L2TP / IPSec, PPTP), szigorú bejelentkezési szabályok.

Ha még sokkal több tartalmat szeretne, mint amit a VPN-kiszolgálóink ​​kínálnak, akkor az intelligens DNS-szolgáltatásunk segítségével feloldhatja a több mint 300 földrajzi korlátozású webhelyet olyan országokból, mint például az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália, Svájc, Franciaország, Svédország, Lengyelország, Németország.

Mindent egybevetve, éjjel-nappal támogatást kínálunk & egy ingyenes próbaverzió

Kipróbálhatja ingyenesen a VPN szolgáltatást 24 órán keresztül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e minden elvárásainak – nincs szükség hitelkártya-adatokra + hozzáférést biztosít minden szolgáltatáshoz.

Miután CactusVPN felhasználóvá válik, 30 napos pénz-visszafizetési garanciánkkal Ön is részesül, ha valami nem működik úgy, ahogyan hirdetik. Sőt, ha bármilyen kérdés merül fel, akkor mindig támaszkodhat a 24 órás ügyfélszolgálatunk segítségére.

Következtetés

A VPN-szolgáltató kiválasztásakor a VPN-szolgáltatások áttekintése alapvető fontosságú – minél biztonságosabb, kényelmesebb, felhasználóbarát és magánélet-központú, annál jobb. Mindent összefoglalva, amelyről már tárgyaltunk, itt található a legmegfelelőbb VPN-szolgáltatók által kínált fő VPN-szolgáltatások rövid listája:

 • Erős titkosítás (lehetőleg AES)
 • Biztonságos protokollok (OpenVPN + mások választéka ideális)
 • DNS szivárgás elleni védelem
 • A Killswitch
 • Egy Apps.Killer
 • Megosztott IP-címek
 • Több kapcsolat támogatása
 • Platformközi kompatibilis VPN-ügyfelek
 • Gyors szerverek (ideális esetben korlátlan sávszélességgel)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me