Beste sikkerhetskameraer for 2020

Hvor trygg føler du deg hjemme? Heldige mennesker kan svare at de føler total ro i de fire veggene i sitt eget hus.


Imidlertid kan dette være en falsk følelse av sikkerhet. Den kanadiske regjeringen rapporterte om 159 336 om brudd og inn i forbrytelser i 2017 alene. Er det mulig at en kombinasjon av innendørs sikkerhetskameraer og utendørs sikkerhetskameraer kunne ha forhindret minst en del av disse forbrytelsene?

Ved å lære mer om topprangerte sikkerhetskameraer, begynner du å se hvorfor hjemmet ditt virkelig ikke er trygt uten et kamerasystem. Det finnes utallige alternativer på markedet for hjemmekameraer, både av den smarte sorten og den tradisjonelle sorten. Derfor har vi grundig gjennomgått de tilgjengelige produktene for å finne ut hvilke som kommer til å være de mest pålitelige valgene for familien.

Hvorfor folk trenger sikkerhetskameraer hjemme

Den viktigste grunnen til å installere innendørs eller utendørs sikkerhetskameraer er å sikre familiens sikkerhet. Hjemmekameraer er et kjent avskrekkingsmiddel for innbruddstyver, noe som betyr at de vil gå videre til lettere bytte hvis de vet at du beskytter deg med topprangerte sikkerhetskameraer.

Sikkerhetskameraer hjelper deg også med å passe på barna dine når du ikke kan være hjemme hos dem. Du kan overvåke når de ankommer og hva de gjør, slik at du kan være sikker på at de er trygge.

Et sikkerhetskamera videre vil varsle deg når noen kommer til huset ditt, uansett time. Enten det er en nabo eller en total fremmed, det er alltid verdt å vite når noen er i nærheten.

Mange mennesker installerer utendørs sikkerhetskameraer for å gi seg trygghet når de er på ferie. Fra tusenvis av kilometer unna kan de følge med på hva som skjer hjemme. Det er hyggelig å vite at det går bra når du prøver å slappe av.

True-Life Crime: Tilfeller der kameraer kunne ha reddet dagen

Kameraer er en stor del av det beste sikkerhetssystemet til hjemmet. Eksempler er over nyhetene, noe som indikerer at hvis folk nettopp hadde installert utendørs eller innendørs sikkerhetskameraer, kan det ikke ha skjedd en innbrudd.

Vurder saken om en Langley, B.C. kvinne som ble vekket i løpet av de små timene om morgenen fordi en mann stjal ting fra stuen hennes. Hun endte opp med å jage inntrengeren ut av huset sitt, men situasjonen var full av fare. Hva om innbruddstyven hadde vært bevæpnet og hadde til hensikt å forårsake henne fysisk skade?

Eller, hva med kriminelle i Montreal-området som gikk på en spredning av innbrudd i 2017? Etter hvert ble han arrestert, men det er lett å forestille seg at alle ofrene hans ønsket at de hadde installert et system med hjemmekameraer før hjemmene deres ble innbrudd.

Smart hjem sikkerhetskameraer

“Smarte” kameraer er de som fungerer trådløst. Når det oppstår brudd, begynner kameraene å tape opptak. En smarttelefon kan brukes til å få tilgang til kameraet hvor som helst i verden, slik at du alltid føler at du vet hva som skjer hjemme.

Mange av disse systemene kan installeres uten assistanse fra en profesjonell. De er enkle å bruke, og med riktig kryptering for å beskytte ditt privatliv, er de bemerkelsesverdig pålitelige.

Resultatene fra vår uttømmende forskning indikerer at disse fem alternativene er de beste hjemmekontrollkameraene på markedet i dag.

Nest Cam IQ Innendørs

Nest Cam IQ InnendørsMens Nest Cam IQ Indoor er et ganske kostbart alternativ, kommer det med mange bjeller og fløyter. 4k, åtte megapikslers bildesensor er definitivt et enormt salgsargument. 12X digital zoom er også imponerende. Imidlertid er dette smarte kameraet ikke det enkleste å installere.

Pros
 • Kompatibel med Google Assistant og Alexa
 • Mange funksjoner
 • Varslingstid og reaksjonstid er rask
 • Bilder er av god kvalitet
 • Kan være tilpasset personvarslingstjeneste
Ulemper
 • Dyrere enn andre alternativer
 • Installasjon kan være vanskelig
Programvarefunksjonalitet og funksjoner

Nest Cam IQ koster mer enn konkurrenter på grunn av sin høykvalitets prosessor med seks kjerner. Dette gjør det bare raskere enn andre systemer. I tillegg fungerer det med Alexa og Google Assistant.

Den valgfrie Nest Aware-tjenesten er tilgjengelig mot en ekstra kostnad. Denne programvaren gjør at systemet faktisk kan gjenkjenne ansikter, slik at du kan programmere det for ikke å sende varsler når vennlige ansikter vises.

En 4K-sensor og 1080p HD sørger for klare bilder, og mikrofon- og høyttalersystemet kan hjelpe deg med å skremme bort potensielle inntrengere.

Nest Cam IQ er et kablet system, som er det som gjør installasjon til en utfordring. Strøm leveres av en plug-in adapter, og systemet går over WiFi. Mobilappen er enkel og enkel å bruke.

Kundeservice

De fleste samhandler med Nest kundeservice når de prøver å installere systemet. Svarene har en tendens til å være raske, selv om ikke alle rapporterer en samlet positiv opplevelse. Likevel kan det lett argumenteres for at kundeservicerepresentanter alltid er der og villige til å hjelpe.

Priser

Nest Cam IQ Indoor løper omtrent 299 dollar. Når du kjøper kameraer i flere er rabatter tilgjengelig. Kunder som velger Nest Aware, har tre servicenivåer å velge mellom, og inkluderer priser som starter på $ 5 per måned og går opp til $ 30 per måned.

Netgear Arlo Q

Netgear Arlo Q-bildeArlo Q er et overordnet sikkerhetsovervåkingssystem. Mange av funksjonene er designet for å gjøre det utrolig brukervennlig. Med nattsyn og video av høy kvalitet er dette tilbudet fra Netgear ideelt for hjemmebruk.

Pros
 • Anstendig videokvalitet
 • -Nattsyn
 • -Et hjemmesikkerhetskamera
 • -Tilgjengelig aktivitetssone-programmering
Ulemper
 • Fem sekunder med etterslep
 • Ikke så mange funksjoner som andre på denne listen
Programvarefunksjonalitet og funksjoner

Hvis du leter etter et greit hjemmekamerasystem, kan dette være det for deg. Noen av hovedfunksjonene er toveis lyd og gjenkjenning av mennesker. En kraftig app gjør det enkelt å bruke systemet. Imidlertid, hvis du leter etter mange bjeller og fløyter, finner du dem ikke her.

Den enkle designen kan være akkurat det noen leter etter. Funksjonene inkluderer 1080p HD-video og en 130-graders overvåkningsvisning. Disse kameraene er videre utstyrt med Arlo Basic, en funksjon som gir syv-dagers skylagring av bilder og video. Arlo Q kan være koblet til smarte hjem enheter som Alexa, Google Assistant og Stringify. En grunnleggende plugin-adapter gjør Arlo Q til et lite spjeld å installere.

Kundeservice

De fleste ser ut til å kontakte Netgears kundeservicerepresentanter i forbindelse med Arlo Qs skylagring. Mens noen av dem uttrykker frustrasjon, merker de fleste at deres samhandling med representanter har en tendens til å være positive.

Priser

Et enkelt Arlo Q-kamera løper 199,99 dollar, men to kan kjøpes for bare $ 349,99 og tre kan være for $ 599,99. Kunder kan også velge Arlo Smart-overvåkingsfunksjonen, og planene starter på bare 2,99 dollar per måned per kamera.

Amazon Cloud Cam

Amazon Cloud CamSom et billig alternativ har Amazon Cloud Cam mye for det. Videokvaliteten er god, og muligheten for lagring av skyer er varierte. Med muligheten til å integrere seg med andre Amazon-enheter, er dette et utmerket alternativ for de som er storinteresserte fans av den nettbutikkgiganten.

Pros
 • Et rimelig kamera
 • Videokvalitet akseptabel
 • Kunne skille mellom mennesker og kjæledyr
 • Appen har intuitiv design
Ulemper
 • Ekstra funksjoner bare tilgjengelig med månedlig abonnement
 • Alternativene for integrering av smarthus er begrenset
Programvarefunksjonalitet og funksjoner

Bildefrekvensen på 30 bilder per sekund og 1080p video gjør den konkurrerende med andre kameraer på denne listen. Synsfeltet er imidlertid bare 120 grader i motsetning til 130 grader for Nest og Arlo. En kraftig sensor gjør det mulig å se ganske tydelig selv i mørke områder. Amazon Cloud Cam har en ring på åtte LED-lys for å muliggjøre nattsyn.

Appen kan programmeres til å levere så mange varsler du vil, for eksempel når en person eller bevegelse blir oppdaget. Det er til og med en geofencingfunksjon som aktiveres når du tar telefonen utenfor et forhåndsinnstilt område, slik at du bare får varsler når de er mest nyttige og nødvendige.

Selvfølgelig er sky-cam fullstendig integrert med Alexa, Fire TV og Echo Show. Bare rett Alexa for å vise deg utsikt fra et bestemt kamera, så får du innmatingen umiddelbart. Hvis du foretrekker andre smarte hjemmeenheter, er det viktig å innse at de sannsynligvis ikke vil integreres med Cloud Cam.

Kundeservice

Hvis du er fornøyd med Amazons kundeservicealternativer for deres andre produkter og enheter, vil du sannsynligvis være fornøyd med dette også. Du kan ringe, sende e-post eller delta i en live chat. De fleste har en perfekt akseptabel opplevelse med representanter som er høflige og hjelpsomme.

Priser

Priset til rundt $ 119.99, dette er et økonomisk alternativ blant innendørs sikkerhetskameraer. Uten et medfølgende abonnement kan du lagre klipp fra maksimalt tre kameraer i 24 timer. Du vil også motta varsler.

Et abonnement gir deg mer lagring, persondeteksjon, soner og ubegrenset deling. Syv dager med lagring koster $ 6,99 per måned, mens 14 dagers lagring vil gi deg $ 9,99 per måned. Den største planen gir deg 30 dagers lagring for så mange som 10 kameraer for $ 19.99 per måned.

Logitech Circle 2

Logitech Circle 2Enkel å installere og med en brukervennlig app, vil du sannsynligvis også beundre 180 graders visningsvinkel på Logitech Circle 2. Selve kameraet er et økonomisk valg. Du trenger imidlertid en abonnementsplan for å få tilgang til noen av de beste funksjonene.

Pros
 • Helt trådløse kameraer
 • Kan brukes innendørs eller ute
 • Toveis lyd
 • Bred visningsvinkel
 • Videoopptak utløst av bevegelse
 • Integrerer med Google Assistant og Alexa
Ulemper
 • Abonnement som trengs for premiumfunksjoner
 • Tunnforvrengning i bilder
 • Ikke noe alternativ for lyddeteksjon
 • Vekking har utvidet etterslep
Programvarefunksjonalitet og funksjoner

Logitech Circle 2 har fine funksjoner som bevegelsesutløst videoopptak, persondeteksjon og bevegelsesdeteksjonssoner som kan tilpasses dine behov. 1080p-kameraet registrerer bevegelse ved 30 bilder per sekund og en infrarød LED gir nattesyn evne på opptil 15 fot.

Circle 2 bruker WiFi for å koble til ruteren din, og har en høyttalerserie og en innebygd mikrofon sammen med en bevegelsesdetektor. Den har imidlertid ikke lydutløsermuligheter. Den gratis Circle Safe-lagringsplanen gir deg 24-timers lagring av innspilt video. Du får også pushvarsler når bevegelse blir oppdaget.

Kundeservice

Logitech kundeservice er tilgjengelig via telefon eller live chat. Responstider kan av og til føles trege, men de fleste rapporterer generell tilfredshet med støtten de får.

Priser

MSRP på Logitech Circle 2 er $ 199.99. Priser så lave som $ 130 ofte finnes på nettet. Invester i Circle Safe Basic-planen for $ 3,99 per måned for å få 14 dagers lagring, eller prøv Premium-planen til $ 9,99 per måned for 31 dagers lagring. Med denne planen får du også avansert filtrering for hendelser, bevegelsessoner og personpåvisning.

Wyze Cam v2

Wyze Cam v2Disse kameraene tilbys til utrolige priser med bunn. For de mest budsjettmessige blant dere er dette det ideelle valget. Til tross for prisen, pakker disse kameraene mange funksjoner. Husk imidlertid at disse kameraene bare er egnet for bruk innendørs.

Pros
 • Utrolig rimelig
 • Integrerer med Alexa
 • Utmerket lydgjenkjenning
 • Gratis 14-dagers skylagring
 • Bevegelsesmerking
 • Produktutvalg er lett å forstå
Ulemper
 • Integrerer ikke med andre smarte hjemmeenheter enn Alexa
 • Kameraer må ha en stikkontakt
 • Profesjonell overvåking ikke tilgjengelig
 • Kameraer er kun innendørsbruk
Programvarefunksjonalitet og funksjoner

Skaperne av Wyze Cam er basert i Seattle-området, noe som kanskje gjør det mindre overraskende at kameraene bare integreres med Amazons Alexa.

Blant Wyze Cams funksjoner er bruken av teknologi for bevegelsesmerking i tillegg til at den er bevegelsesaktivert. Kameraene føler både lyd og bevegelse, noe som gir deg bedre dekning. Du får 14-dagers skylagring ved hjelp av HTTPS sikker overføringsprotokoll. Ende-til-ende-kryptering sikrer ditt personvern på nettet.

1080p HD-bildene er ganske klare, og du får dag- og nattvisjon sammen med toveis lyd. Med et alternativ for tidsforfall, kan du få et klart bilde av hva som skjedde i løpet av timer på bare minutter.

Wyze Cams er ganske enkle å bruke og sette opp. Imidlertid trenger hvert kamera å være koblet til en stikkontakt.

Kundeservice

Både telefonsupport og live chat er tilgjengelig. Selv om 24-timers support ikke er tilgjengelig, kan du kontakte personell mellom kl. 08.00 og 16.00 PST. Kundestøtte er lokalisert i USA. En liste over vanlige spørsmål på nettstedet kan gi hjelp til andre tider.

Priser

De fleste av Wyze Cam sine produkter blir tilbudt mellom 20 og 30 dollar, noe som sikrer at hvem som helst har råd til de beste sikkerhetskameraene hjemme. Ingen abonnement kreves for bruk.

Tradisjonelle kameraer for hjemmet

Kanskje du vil ta de klareste videoene mulig med sikkerhetskameraene dine utendørs. Eller kanskje du er bekymret for sikkerheten ved å bruke WiFi for sikkerhetssystemet ditt. Uansett årsaker, kan det hende du er interessert i et tradisjonelt hjemmesikkerhetskamera i stedet for et smart.

Det er i orden, fordi vi har utført denne forskningen også. Det førte til at vi avdekket tre utrolige tradisjonelle kameraer for hjemmesikkerhet som vil bidra til å holde familien og eiendommen tryggere. Velg et av disse topprangerte sikkerhetskameraene for fred i sjelen.

SANNCE 4CH 1080P DVR Security Camera System

SANNCE 4CH 1080P DVR Security Camera SystemDette kablede CCTV-systemet har tydelig 1080N-opptak. Systemet har en kraftig DVR-enhet sammen med fire slanke, kuleformede kameraer for innendørs eller utendørs bruk.

Funksjoner
 • Tilkoblingsmodus inkludert TVI, AHD, Analog og HD IP-kameraer
 • 960 * 1080 piksler
 • Monitor med mobilenhet
 • Bevegelse aktivert
 • E-postvarsler
 • 24/7 support service
maskinvare
 • DVR med full HD VGA og HDMI utganger
 • Fire kameraer med nattsyn og 720p HD
 • Kameraer er kuleformet og værbestandig
Priser

Dette femdelte systemet kan kjøpes for omtrent 247 dollar.

Smonet 4CH 720P HD NVR Wireless Security CCTV

Smonet 4CH 720P HD NVR Wireless Security CCTVHvis du leter etter innendørs sikkerhetskameraer, kan dette være den ideelle løsningen for deg. Selvfølgelig er denne pakken med fire kameraer og en NVR faktisk også egnet for utendørs bruk, så den er virkelig en all-round løsning. Produsenten beskriver systemet som plug and play for det ypperste i installasjonen.

Funksjoner
 • Fire værbestandige kameraer fungerer dag eller natt
 • Video støttes bare, ikke lyd
 • 24/7 live overvåking
 • Ingen Internett-tilkobling nødvendig
 • All data lagret i en måned
maskinvare
 • 720p HD sikkerhetskameraer
 • 1 TB HDD forhåndsinstallert
 • Fjerntilgang fra smarttelefon
 • Fire-kanals 1080p harddisk
 • Én TB minne i harddisken
Priser

Hele systemet kan kjøpes for $ 309.99.

JOOAN CCTV Security Utekameraer

JOOAN CCTV Security UtekameraerHvis du leter etter noe som er virkelig økonomisk, men fortsatt effektivt, kan dette være de perfekte topprangerte sikkerhetskameraene for deg. Den tar eksepsjonelt klare bilder takket være en CCD-brikke som faktisk er industriell. Fargevideo er fanget i løpet av dagen med svart og hvitt blir spilt inn om natten. Par disse kameraene med en DVR for et DIY-sikkerhetssystem som virkelig fungerer

Funksjoner
 • Industriell klasse CCD-brikke
 • Kompatibel med DVR-er
 • Nattsyn
 • Skall av aluminiumslegering for bedre levetid
 • Full HD 720p-oppløsning
 • 4-i-1 videoutgang
 • værbestandig
 • Lett å installere
maskinvare
 • 3,6 mm objektiv
 • Utvalg av lys for nattopptak
 • Maks 130 fot IR-avstand
Priser

Et av disse kameraene kan kjøpes for bare $ 29.99.

Slik fungerer et kamerasystem

De beste hjemmesikkerhetskameraene gir trygghet ved å gjøre det mulig for deg å se hva som skjer i og rundt huset ditt, selv når du er kilometer unna. I følge statistikk fra den kanadiske regjeringen forekommer de fleste innbrudd i løpet av dagslyset når kriminelle føler seg ganske sikre på at ingen er hjemme. Dette er grunnen til at det er viktig å ha utendørs sikkerhetskameraer som fungerer 24 timer i døgnet.

Takket være sikkerhetskameraene utendørs og innendørs, kan du overvåke og til og med registrere aktivitet som foregår i og rundt hjemmet ditt. Hjemmekameraer kommer i en rekke former og størrelser. Noen kan være ganske store og veldig synlige. Vanligvis er dette utendørs sikkerhetskameraer som er ment å avskrekke kriminelle fra å prøve å komme inn i hjemmet ditt.

Andre kameraer er ganske små og praktisk talt umulige å oppdage med mindre du vet at de er der. Ofte brukt innendørs, er disse hjemmekameraene ment å gi funksjonalitet mens de ikke ødelegger dekorens estetikk.

Når du begynner å vurdere installasjon av topprangerte sikkerhetskameraer, må flere spørsmål besvares. Fremst blant disse er hvor mange hjemmekameraer som skal installeres. Noen mennesker er bare opptatt av ett område, for eksempel inngangsdøren eller bakdøren. Andre har bekymring for et mørkt hjørne ved siden av garasjen, eller kanskje er de bekymret for at noen kan komme seg gjennom bestemte vinduer i første etasje.

Følgelig må huseieren bestemme om ett kamera er tilstrekkelig eller om flere er nødvendige. Nye foreldre liker ofte å installere en sikkerhetskam på babyens rom for å sikre at de ikke falt ut av barnesengen. Svarene er helt opp til deg, og du kan typisk legge til flere komponenter når de blir forsvarlige eller nødvendige.

De beste hjemmesikkerhetskameraene kan være kablet eller trådløst. De kablede versjonene er det tradisjonelle valget. Vanskeligere å installere, det er ikke alltid like lett å skjule ledningene som følger med disse systemene. Trådløse versjoner er enklere å installere og har en tendens til å være mindre påtrengende. Imidlertid har bildene som sendes av et kablet kamerasystem en tendens til å være skarpere og tydeligere enn de som er gitt av et trådløst system, som sender signaler via luften.

Trådløse kameraer er langt mer fleksible, da de kan plasseres nesten hvor som helst. Det er imidlertid viktig å merke seg at signalene fra babymonitorer, trådløse Internett-tilkoblinger og trådløse telefoner avbryter kamerasystemets signal i sjeldne tilfeller. Hackere kan også komme inn på trådløse sikkerhetssystemer for å observere hva du gjør og om du er hjemme eller ikke. Hvis du bruker et trådløst system, må du forsikre deg om at signalene er sterkt kryptert for å unngå denne muligheten. Som de av dere som allerede bruker en VPN er klar over, er kryptering et av de viktigste sikkerhetselementene som beskytter deg mot inntrengere.

Siste tanker

Enten du foretrekker smartkameraer eller den mer tradisjonelle ruten, er det viktig at du beskytter familien og eiendommen din. Brudd og inntreden og andre relaterte forbrytelser øker i Canada. Ville de beste sikkerhetskameraene hjemme forhindret deg i å bli et offer?

Spørsmål og svar

Q: Er det bedre å ha et CCTV-system eller et Smart Home Camera?

EN: Begge alternativene har fordeler og ulemper. Enten kan være ideell for deg avhengig av omstendighetene dine.

Husk at mange CCTV-systemer må installeres profesjonelt. Imidlertid kan de som presenteres her bare være et DIY-prosjekt. Hvis du ikke er spesielt nyttig med denne typen ting, kan det hende du må verve hjelp utenfra. Noen mennesker liker ikke å bli brydd med en komplisert installasjonsprosess.

Det er ganske så gitt at du kan installere et smart hjemmekamera selv. Likevel vil du sannsynligvis trenge å betale et månedlig abonnement for å få tilgang til alle kameraets funksjoner. Denne løpende kostnaden er en avtale for noen mennesker. Husk at noen gratis alternativer presenteres her, slik at du kan få grunnleggende funksjonalitet uten ekstra utgifter.

Til slutt kan valget ditt komme ned til pris, siden begge typer systemer er ganske funksjonelle. Det er individer som kanskje foretrekker å holde seg borte fra et smart hjemmekamera fordi de frykter at systemet blir hacket. Med passende sikkerhetstiltak på plass, burde dette ikke være for mye av problemet.

Q: Kan smarte hjemmekameraer bli hacket?

EN: Smartkameraer kan hackes. Imidlertid er det mindre sannsynlig at dette vil skje hvis du forsikrer deg om at produktet og tjenesten du velger riktig krypterer data. Dessuten kan du passordbeskytte ruteren og WiFi for å gi flere lag med sikkerhet. Forsikre deg om at du går med en databevisst leverandør når du kjøper et smartkamera.

Spørsmål: Må jeg kjøpe en harddisk med et smart hjemmekamera?

EN: En harddisk er ikke nødvendig når du installerer et smartkamera. De fleste av disse systemene opererer på et skybasert system. Cloud lagring er det mer praktiske alternativet, selv om noen kameraer gjør det mulig for deg å bruke et micro SD-kort hvis du foretrekker å lagre opptakene dine lokalt.

Spørsmål: Hvordan kan jeg beskytte Smart Home Camera fra hackere?

EN: Du kan ta flere trinn for å sikre ditt smarte hjemmekamera. Disse inkluderer å sikre det trådløse hjemmenettverket ditt med kryptering og passord. Du kan også lage et sterkt passord for kameraene dine selv. Husk å aldri bruke standardpassordet som kan ha kommet med smartkameraet. Forsikre deg også om at firmwarens kamera blir regelmessig oppdatert, og slå av fjernovervåking når det ikke er sannsynlig at det blir brukt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me