Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS

Σε αυτό το σεμινάριο θα σας δείξουμε πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS και πώς να συνδεθείτε σε VPN ή Smart DNS χρησιμοποιώντας την εφαρμογή μας, αλλά πρώτα ας δούμε ποιες είναι οι απαιτήσεις μας.


Απαιτήσεις

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή CactusVPN θα χρειαστείτε:

 1. Ένας λογαριασμός CactusVPN. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας δωρεάν.
 2. macOS Έκδοση 10.11 (El Capitan) ή νεότερη. Εάν διαθέτετε macOS 10.10 ή νεότερη έκδοση, ακολουθήστε έναν από τους οδηγούς μη αυτόματης εγκατάστασης για VPN ή τον μη αυτόματο οδηγό για το έξυπνο DNS.
 3. Το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης VPN για σύνδεση σε VPN ή / και το κλειδί Smart DNS για σύνδεση στο Smart DNS. Μπορείτε να τα βρείτε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπό μας, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Διαπιστευτήρια σύνδεσης εφαρμογής.
 1. Εγκαταστήστε την εφαρμογή CactusVPN.

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ.
  2. Ανοίξτε το ληφθέν αρχείο.

  3. Μεταφέρετε και αποθέστε το εικονίδιο CactusVPN (1) στο φάκελο Applications (2) για να προσθέσετε την εφαρμογή στις Εφαρμογές.

   Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS: Βήμα 1

  4. Ανοίξτε το Finder (3), μεταβείτε στις Εφαρμογές σας (4) και εκεί θα βρείτε την εφαρμογή CactusVPN (5).

   Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS: Βήμα 2

  5. Εκκινήστε την εφαρμογή CactusVPN.

  6. Όταν θα ανοίξετε την εφαρμογή CactusVPN για πρώτη φορά, θα ειδοποιηθείτε ότι η εφαρμογή πραγματοποιήθηκε λήψη από το Διαδίκτυο και θα σας ρωτηθεί εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να την ανοίξετε. Κάντε κλικ στο “Άνοιγμα” (6).

   Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS: Βήμα 3

   Επίσης, ενδέχεται να ειδοποιηθείτε ότι η εφαρμογή CactusVPN προσπαθεί να εγκαταστήσει ένα νέο βοηθητικό εργαλείο. Το βοηθητικό εργαλείο επιτρέπει στην εφαρμογή μας να δημιουργήσει μια σήραγγα VPN. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης χρήστη Mac και κάντε κλικ στο “Install helper”.

   Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS: Βήμα 3-2

  Αρχικά, πρέπει να επιλέξετε εάν θέλετε να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες VPN ή τις υπηρεσίες Smart DNS. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε ανάμεσα στις καρτέλες “VPN” (7) και “Έξυπνο DNS” (8).

  Εάν θέλετε να συνδεθείτε στο Smart DNS και δεν χρειάζεστε VPN, απλώς παραλείψτε το μέρος II και μεταβείτε απευθείας στο μέρος “III. Σύνδεση στο Smart DNS “.

 2. Συνδεθείτε στο VPN

  1. Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας VPN, επιλέξτε την καρτέλα “VPN” (7).

   Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του πακέτου VPN (9) και τον κωδικό πρόσβασης (10). Μπορείτε να τα βρείτε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπό μας, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Διαπιστευτήρια σύνδεσης εφαρμογής. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης VPN και ΟΧΙ τα διαπιστευτήρια λογαριασμού ιστότοπου (Ποια είναι η διαφορά;).

   Κάντε κλικ στο «Σύνδεση» (11).

   Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS: Βήμα 4

  2. Είστε πλέον συνδεδεμένοι. Επιλέξτε τη θέση του διακομιστή VPN (12) στην οποία θέλετε να συνδεθείτε.

   Για να συνδεθείτε στο VPN, κάντε κλικ στο κουμπί «Σύνδεση» (13).

   Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS: Βήμα 5

  3. Μπορεί να σας ρωτηθεί εάν επιτρέπετε να προσθέσετε διαμορφώσεις VPN. Κάντε κλικ στο “Να επιτρέπεται”.

   Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS: Βήμα 6-2

  4. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης χρήστη Mac. Εισαγάγετε το και κάντε κλικ στο “Να επιτρέπεται πάντα” (14).

   Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS: Βήμα 6

   Εάν κάνετε κλικ στο “Να επιτρέπεται” αντί για “Να επιτρέπεται πάντα”, ο κωδικός πρόσβασης θα αποθηκευτεί μόνο για την τρέχουσα περίοδο σύνδεσης και θα σας ζητηθεί ξανά την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο VPN.

   Λάβετε υπόψη ότι ο κωδικός πρόσβασης θα ζητείται κάθε πρώτη φορά που θα συνδεθείτε στο VPN μετά την επανεκκίνηση της εφαρμογής ή αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά. Ζητείται από το macOS (όχι από την εφαρμογή μας) ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας του πρωτοκόλλου IKEv2.

  5. Μόλις συνδεθείτε, η IP σας αλλάζει και η σύνδεσή σας κρυπτογραφείται.

   Εάν κάνετε κλικ στο μενού Servers, θα βρείτε το κουμπί “Ταξινόμηση κατά ταχύτητα”. Κάντε κλικ σε αυτό για να ταξινομήσετε όλους τους διακομιστές VPN με ταχύτητα. Μετά την ταξινόμηση, ο πρώτος διακομιστής από τη λίστα θα είναι ο πιο γρήγορος για εσάς.

  6. Μεταβαίνοντας στην καρτέλα “Ρυθμίσεις” (15) μπορείτε να κάνετε τις ακόλουθες διαμορφώσεις:

   Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS: Βήμα 7

   • “Πρωτόκολλο VPN” – επιλέξτε το πρωτόκολλο VPN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
   • Εάν επιλέξετε το πρωτόκολλο OpenVPN, θα μπορείτε να ορίσετε το πρωτόκολλο OpenVPN (TCP ή UDP) και τη θύρα OpenVPN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
   • “Θύρα OpenVPN” – επιλέξτε τη θύρα OpenVPN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
   • “Εκτελέστε την εφαρμογή. κατά την εκκίνηση του macOS “- εκτελέστε την εφαρμογή CactusVPN κατά την εκκίνηση του Mac σας.
   • “Συνδεθείτε στην εφαρμογή. έναρξη “- συνδεθείτε στο λογαριασμό σας όταν ξεκινά η εφαρμογή CactusVPN.
   • “Ξεκινήστε την εφαρμογή. ελαχιστοποίηση “- ξεκινήστε την εφαρμογή CactusVPN ελαχιστοποιημένη.
   • “Σύνδεση VPN κατά την είσοδο” – συνδεθείτε αυτόματα στο VPN χρησιμοποιώντας την πόλη και το πρωτόκολλο που χρησιμοποιήσατε την τελευταία φορά μετά τη σύνδεση.
   • «Ελαχιστοποιήστε την εφαρμογή. σε σύνδεση VPN “- ελαχιστοποίηση για να τοποθετήσετε την εφαρμογή CactusVPN μετά τη σύνδεση σε VPN.
   • “Επανασύνδεση εάν διακοπεί η σύνδεση VPN” – επανασυνδεθείτε αυτόματα εάν διακοπεί η σύνδεση.
   • “Προστασία διαρροής DNS” – ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την προστασία διαρροής DNS (Τι είναι η προστασία διαρροής DNS;).
   • “Ομαδοποίηση διακομιστών ανά χώρα κατά ταξινόμηση ανά ταχύτητα” – όταν ταξινομείτε διακομιστές VPN ανά ταχύτητα, θα ομαδοποιούνται ανά χώρα.
   • “Σταματήστε την κυκλοφορία στο Διαδίκτυο εάν διακοπεί η σύνδεση VPN” – Αυτός είναι ο “Διαδικτυακός διακόπτης Kill”. Όταν ενεργοποιείτε το διακόπτη Kill, η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν θα λειτουργεί έως ότου συνδεθείτε στο VPN. Εάν μειωθεί η σύνδεση VPN, η εφαρμογή μας θα απενεργοποιήσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Για να ενεργοποιήσετε ξανά τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, απλώς συνδεθείτε στο VPN, απενεργοποιήστε τον διακόπτη Kill, αποσυνδεθείτε ή κλείστε την εφαρμογή CactusVPN.
  7. Μεταβαίνοντας στις “Εφαρμογές. Καρτέλα “Killer” (16) μπορείτε να ρυθμίσετε ποιες εφαρμογές θα κλείσουν αυτόματα όταν διακοπεί η σύνδεση VPN. Σας συνιστούμε να προσθέσετε το λογισμικό P2P / BitTorrent που χρησιμοποιείτε.

   Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS: Βήμα 8

   • Κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη εφαρμογής” (17). Μεταβείτε στο φάκελο στον οποίο είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή και επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να προσθέσετε.
   • Επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου από τη στήλη “Επανεκκίνηση σε επανασύνδεση” (18) για αυτόματη επανεκκίνηση της εφαρμογής μετά την επανασύνδεση του VPN.
   • Κάντε κλικ στα κουμπιά από τη στήλη “Κατάργηση” (19) για να καταργήσετε τις εφαρμογές που δεν θέλετε πλέον να κλείνουν αυτόματα όταν σταματήσει η σύνδεση VPN.
  8. Μερικές φορές, για λόγους υποστήριξης χρειαζόμαστε κάποιες πληροφορίες από τα αρχεία καταγραφής του λογισμικού. Για να αποθηκεύσετε αρχεία καταγραφής, μεταβείτε στην καρτέλα “Υποστήριξη” (20) και κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση αρχείων καταγραφής” (21). Θα αποθηκεύσει τα αρχεία καταγραφής και θα ανοίξει ένα φάκελο με όλα τα αρχεία καταγραφής CactusVPN που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας.

   Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS: Βήμα 9

 3. Συνδεθείτε στο Smart DNS

  1. Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες Έξυπνου DNS, επιλέξτε την καρτέλα “Έξυπνο DNS” (7), πληκτρολογήστε το “Κλειδί έξυπνου DNS” (8). Για να το βρείτε, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπό μας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Διαπιστευτήρια σύνδεσης εφαρμογής. Κάντε κλικ στο «Σύνδεση» (9).

   Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS: Βήμα 10

  2. Κάντε κλικ στο κουμπί “Ενεργοποίηση έξυπνου DNS” (10).

   Λογισμικό CactusVPN VPN για Mac OS Setup: Βήμα 11

   Πριν ενεργοποιήσετε το Έξυπνο DNS, μπορείτε να επιλέξετε:

   • “Περιοχή ιστότοπων” (11) – επιλέξτε την περιοχή που θα χρησιμοποιηθεί για ιστότοπους πολλαπλών περιφερειών.
   • “Διακομιστής DNS” (12) – επιλέξτε αυτόν που είναι πιο κοντά σας.
  3. Μεταβαίνοντας στην καρτέλα “Ρυθμίσεις” (13) μπορείτε να κάνετε τις ακόλουθες ρυθμίσεις:

   Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή CactusVPN για macOS: Βήμα 19

   • “Εκτελέστε την εφαρμογή. κατά την εκκίνηση του macOS “- εκτελέστε την εφαρμογή CactusVPN κατά την εκκίνηση του Mac σας.
   • “Συνδεθείτε στην εφαρμογή. έναρξη “- συνδεθείτε στο λογαριασμό σας όταν ξεκινά η εφαρμογή CactusVPN.
   • “Ξεκινήστε την εφαρμογή. ελαχιστοποίηση “- ξεκινήστε την εφαρμογή CactusVPN ελαχιστοποιημένη.
   • “Ενεργοποίηση έξυπνου DNS κατά τη σύνδεση” – ενεργοποιήστε αυτόματα το έξυπνο DNS μετά τη σύνδεση.
   • «Ελαχιστοποιήστε την εφαρμογή. στο Έξυπνο DNS ενεργοποίηση ”- ελαχιστοποίηση για να τοποθετήσετε την εφαρμογή CactusVPN μετά την ενεργοποίηση του Έξυπνου DNS.
   • “Ενημέρωση διεύθυνσης IP κάθε” – ρυθμίστε πόσο συχνά η IP θα ενημερώνεται αυτόματα. Αυτό είναι χρήσιμο όταν ο ISP αλλάζει συχνά τη διεύθυνση IP σας.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me