Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις λογαριασμού

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του λογαριασμού ιστότοπου CactusVPN και του λογαριασμού υπηρεσιών VPN, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιώ?


Ένας λογαριασμός είναι ο συνδυασμός ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης.

Για εύκολη χρήση των υπηρεσιών σας χρειάζεστε δύο τύπους λογαριασμών:

 1. Λογαριασμός ιστότοπου CactusVPN:
  Όταν εγγραφείτε στον ιστότοπό μας, λαμβάνετε τον λογαριασμό σας στον ιστότοπο CactusVPN. Περιλαμβάνει τη διεύθυνση email σας ως όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Θα το χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο του cactusvpn.com και για να συνδεθείτε στην εφαρμογή CactusVPN για Windows, Android και iOS.

  Μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό ιστότοπου CactusVPN στη σελίδα Λεπτομέρειες λογαριασμού.

 2. Λογαριασμός υπηρεσιών VPN:
  Ως πελάτης του CactusVPN, μπορείτε να έχετε πολλές υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Όταν παραγγέλνετε μια υπηρεσία, δημιουργείται ξεχωριστό όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης (μπορείτε να τα βρείτε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπό μας). Αυτός είναι ο λογαριασμός υπηρεσιών VPN, ο οποίος αντιστοιχεί μόνο στην αγορά που αγοράσατε. Θα το χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στο τμήμα VPN της εφαρμογής CactusVPN για macOS ή κατά τη σύνδεση στους διακομιστές VPN μέσω μη αυτόματης σύνδεσης. Μπορείτε να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς υπηρεσιών VPN στη σελίδα Ρυθμίσεις.

Ας συνεχίσουμε: Έχετε έναν λογαριασμό ιστότοπου CactusVPN και έναν αριθμό λογαριασμών VPN και / ή Smart DNS που αντιστοιχούν στις υπηρεσίες VPN / Smart DNS. Όλοι οι λογαριασμοί VPN / Smart DNS είναι συνδεδεμένοι στον λογαριασμό ιστότοπου CactusVPN.

Ξέχασα τα διαπιστευτήρια σύνδεσης για τον λογαριασμό μου στον ιστότοπο του CactusVPN

Μεταβείτε στη σελίδα Επαναφορά κωδικού πρόσβασης, εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας, επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ και πατήστε “Υποβολή”. Θα λάβετε ένα email για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Κάντε κλικ στο κουμπί “Επαναφορά κωδικού πρόσβασης” από το email. Θα σταλεί σε μια ιστοσελίδα όπου μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πώς μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό ιστότοπου CactusVPN?

Για να αλλάξετε τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας CactusVPN, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπό μας και μεταβείτε στην ενότητα Ο λογαριασμός μου -> Κωδικός πρόσβασης λογαριασμού.

Πώς να αλλάξω το όνομα χρήστη της υπηρεσίας VPN μου?

Το όνομα χρήστη VPN δημιουργήθηκε αυτόματα από το σύστημά μας. Και συνήθως μοιάζει με μια τυχαία δέσμη γραμμάτων και αριθμών. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να το αλλάξετε σε πιο «ανθρώπινο» για να το κάνετε πιο εύκολο να το θυμάστε. Για αυτό, μεταβείτε στον λογαριασμό σας -> Ρυθμίσεις -> Όνομα χρήστη VPN & Κωδικός πρόσβασης.

Στο πλαίσιο “Λεπτομέρειες σύνδεσης VPN” θα βρείτε ένα πεδίο με τίτλο “Enter New Username”. Απλώς εισαγάγετε το όνομα χρήστη που θέλετε και πατήστε το κουμπί “Αλλαγή ονόματος χρήστη” δίπλα του.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαφορές μεταξύ του λογαριασμού ιστότοπου CactusVPN και του λογαριασμού υπηρεσιών VPN.

Πώς να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης υπηρεσίας VPN μου?

Ο κωδικός πρόσβασης VPN δημιουργήθηκε αυτόματα από το σύστημά μας. Και συνήθως μοιάζει με μια τυχαία δέσμη γραμμάτων και αριθμών. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να το αλλάξετε σε πιο «ανθρώπινο» για να το κάνετε πιο εύκολο να το θυμάστε. Για αυτό, μεταβείτε στον λογαριασμό σας -> Ρυθμίσεις -> Όνομα χρήστη VPN & Κωδικός πρόσβασης.

Στο "Όνομα χρήστη VPN & Κωδικός πρόσβασης" κουτί θα βρείτε το "Άλλαξε κωδικό" Σύνδεσμος. Αφού κάνετε κλικ, θα εμφανιστούν δύο πεδία κειμένου. Πρέπει να συμπληρώσετε αυτά τα πεδία με τον νέο κωδικό πρόσβασης. Εισαγάγετε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης και στα δύο πεδία. Μετά από αυτό κάντε κλικ στο "Αλλαξε κωδικό" κουμπί.

Σπουδαίος: Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να έχει μήκος από 4 έως 24 χαρακτήρες και μπορεί να περιέχει μόνο γράμματα και αριθμούς.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαφορές μεταξύ του λογαριασμού ιστότοπων CactusVPN και του λογαριασμού υπηρεσιών VPN.

Τρόπος αναβάθμισης / υποβάθμισης της υπηρεσίας μου?

Ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο.

Πώς να αλλάξω τον κύκλο χρέωσής μου?

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών μετά την πληρωμή?

Από την εμπειρία μας μπορούμε να πούμε ότι εάν πληρώσετε με PayPal και πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες, ο λογαριασμός θα ενεργοποιηθεί σε αρκετά λεπτά. Εάν χρησιμοποιείτε άλλους τρόπους πληρωμής, μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες έως ότου επαληθεύσουν τη συναλλαγή σας και να μεταφέρουν τα χρήματα.

Αν αγοράσω έναν premium λογαριασμό VPN, αυτό θα βελτιώσει τις ταχύτητες?

Στη δωρεάν δοκιμή VPN προσφέρουμε πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες μας. Το μόνο όριο είναι ο χρόνος που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε – μόλις 24 ώρες. Έτσι, η ταχύτητα θα είναι η ίδια με τη χρήση των ίδιων διακομιστών. Για να αυξήσετε την ταχύτητά σας, μπορείτε να δοκιμάσετε και να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας με τον ISP σας και να πειραματιστείτε με διαφορετικά πρωτόκολλα (SSTP, SoftEther, PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN). Το PPTP πρέπει να είναι το γρηγορότερο.

Έχω ένα απλήρωτο τιμολόγιο, αλλά δεν θέλω να το πληρώσω.

Εκτός αν ακυρώσετε μια υπηρεσία, το σύστημα θα δημιουργήσει ένα νέο τιμολόγιο σε κάθε κύκλο χρέωσης. Δεν είναι όμως υποχρεωτικό. Εάν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, απλώς πρέπει να ακυρώσετε την υπηρεσία σας.

Μπορώ να ρυθμίσω μια συνδρομή πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας?

Μια συνδρομή με πιστωτική κάρτα δημιουργείται αυτόματα μόλις πληρώσετε το πρώτο σας τιμολόγιο με πιστωτική κάρτα. Για να ακυρώσετε τη συνδρομή απλώς ακυρώστε την υπηρεσία.

Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη πιστωτική / χρεωστική κάρτα?

Έχετε δύο επιλογές για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη πιστωτική σας κάρτα:

 1. Μεταβείτε στις Αποθηκευμένες πιστωτικές κάρτες από τον λογαριασμό σας στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να προσθέσετε εκεί τη νέα σας κάρτα.
 2. Μπορείτε να ορίσετε την επιλογή "Εισαγάγετε τα παρακάτω στοιχεία νέας κάρτας" από το τιμολόγιό σας (εάν έχετε ήδη). Μετά από αυτό προσθέστε τη νέα σας κάρτα και κάντε κλικ "υποβάλλουν".

Πώς να ακυρώσω τη συνδρομή μου στην πιστωτική / χρεωστική κάρτα?

Εάν διαγράψετε τα αποθηκευμένα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας, οι αυτόματες πληρωμές δεν θα εφαρμοστούν και θα πρέπει να πληρώσετε τα τιμολόγιά σας μη αυτόματα.

Για να διαγράψετε την προεπιλεγμένη πιστωτική / χρεωστική κάρτα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και μεταβείτε στην ενότητα Αποθηκευμένες πιστωτικές κάρτες.

Εάν θέλετε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακυρώσετε την υπηρεσία πριν από την ολοκλήρωση της πληρωμής. Εάν ακυρώσετε την υπηρεσία, η πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα δεν θα χρεωθεί.

Πώς να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο PayPal?

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή PayPal, ακολουθήστε τον επίσημο οδηγό του PayPal.

Πώς να διαγράψω / ακυρώσω τον λογαριασμό μου?

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, μεταβείτε στις Συνδρομές και κάντε κλικ στο "Αίτηση ακύρωσης".

Πού μπορώ να βρω το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης VPN και το έξυπνο κλειδί DNS?

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπό μας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Όνομα χρήστη VPN & Κωδικός πρόσβασης.

Για να βρείτε το κλειδί Smart DNS, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπό μας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Διαπιστευτήρια σύνδεσης εφαρμογής.

Πώς λειτουργεί η έκπτωση πακέτου?

Η έκπτωση πακέτου ισχύει για τη δεύτερη συνδρομή που αγοράζετε, για όσο διάστημα η πρώτη σας συνδρομή παραμένει ενεργή. Για παράδειγμα, εάν έχετε αυτήν τη στιγμή υπηρεσία VPN ή Smart DNS, θα μπορείτε να αγοράσετε το δεύτερο με έκπτωση που θα εφαρμόζεται σε κάθε κύκλο χρέωσης κατά την ανανέωση της δεύτερης υπηρεσίας σας. Εάν ακυρώσετε το πρώτο, θα πρέπει να πληρώσετε ολόκληρη την τιμή που απομένει κατά την ανανέωσή του στον ακόλουθο κύκλο χρέωσης.

Η έκπτωση πακέτου είναι διαθέσιμη μόνο για νέες συνδρομές και δεν θα εφαρμοστεί μόνο για την ανανέωση της τρέχουσας συνδρομής σας στις υπηρεσίες μας και θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για έκπτωση μόνο εάν η δεύτερη συνδρομή που αγοράζετε έχει την ίδια τιμή ή χαμηλότερη.

Θα λάβετε αυτήν την έκπτωση μόνο στις συνδρομές με τον ίδιο κύκλο χρέωσης ή εάν ο κύκλος χρέωσης για τον δεύτερο είναι μικρότερος από αυτόν της πρώτης συνδρομής. Για παράδειγμα, δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για έκπτωση πακέτου σε ετήσια συνδρομή εάν η αρχική σας συνδρομή χρεώνεται μηνιαίως, αλλά εάν η αρχική σας συνδρομή χρεώνεται ετησίως, μπορείτε να λάβετε την έκπτωση πακέτου για τη δεύτερη, ακόμη και αν χρεώνεται μηνιαίως.

Οι υπηρεσίες που αγοράστηκαν με τις εκπτώσεις πακέτου δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλους λογαριασμούς. Εάν θέλετε η δεύτερη συνδρομή να προστεθεί σε διαφορετικό λογαριασμό, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δική μας "Φέρτε έναν φίλο" προώθηση και εσείς και ο φίλος σας θα έχετε έναν δωρεάν μήνα υπηρεσιών CactusVPN.

Η έκπτωση πακέτου δεν εφαρμόζεται αυτόματα. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να αγοράσετε πολλές συνδρομές ταυτόχρονα και θα εκδώσουμε τιμολόγιο με την ισχύουσα έκπτωση.

Η δεύτερη συνδρομή σας θα χρεώνεται σε κάθε κύκλο χρέωσης στην ίδια τιμή, αρκεί να έχετε επίσης ενεργή την πρώτη συνδρομή.

Η έκπτωση του πακέτου δεν είναι διαθέσιμη στην 3η, 5η, 7η, κ.λπ. συνδρομή. Διατίθεται μόνο στη δεύτερη συνδρομή σας και στην 4η, 6η, 8η κ.λπ..

Εάν θέλετε να αγοράσετε περισσότερες από 10 συνδρομές, προσφέρουμε εξαιρετικές εκπτώσεις, ανάλογα με τον συνολικό αριθμό συνδρομών που θέλετε να αγοράσετε. Θα ήταν καλύτερο να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν πραγματοποιήσετε την αγορά, ώστε να μπορούμε να συζητήσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map