Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων

Έχω πρόβλημα με τη σύνδεση στο VPN, τι πρέπει να κάνω?


 1. Ελέγξτε ξανά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε. Σημειώστε ότι ένα από τα πιο συνηθισμένα ζητήματα είναι ότι το όνομα χρήστη ή ο κωδικός πρόσβασης αντιγράφονται λανθασμένα, για παράδειγμα με έναν κενό χαρακτήρα.
 2. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις τείχους προστασίας ή προστασίας από ιούς. Μπορούν να αποκλείσουν τη σύνδεση.
 3. Μην αγνοείτε τα σφάλματα του συστήματός σας. Πολλές φορές η προσεκτική ανάγνωση μηνυμάτων βοηθά στην επίλυση του προβλήματος.
 4. Εάν το πρόβλημα παραμένει, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και υποβάλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης.

  Δείτε πώς μπορείτε να υποβάλετε σωστά ένα εισιτήριο υποστήριξης.

Θα λάβετε μια απάντηση το πολύ 12 ώρες.

Γιατί η σύνδεσή μου είναι αργή?

Όπως κάθε διαδρομή, η συμφόρηση μπορεί να επιβραδύνει αυτό που πρέπει να είναι μια γρήγορη σύνδεση με μια διακοπή. Όταν συνδέεστε στο CactusVPN πρέπει να περάσετε από τον ISP σας, ο οποίος στη συνέχεια σας συνδέει με εμάς. Εάν συμβεί να ακολουθήσετε μια διαδρομή που είναι πολύ απασχολημένη ή πολύ μεγάλη, αυτό σημαίνει ότι η σύνδεσή σας θα είναι αργή. Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε κατά τη διαδρομή, αν και παρακολουθούμε το δίκτυό μας 24 ώρες την ημέρα για να διασφαλίσουμε ότι δεν είμαστε η αιτία.

Γιατί έχω χαμηλά αποτελέσματα στο Speedtest.net όταν είμαι συνδεδεμένος σε VPN?

Το Speedtest.net είναι μια εξαιρετική υπηρεσία, αλλά δεν είναι πάντα κατάλληλο για τον έλεγχο της ταχύτητας σύνδεσης VPN. Τα αποτελέσματά τους εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, επειδή ο καθένας μπορεί να προσθέσει τον διακομιστή του ως δοκιμαστικός διακομιστής και η ταχύτητά του μπορεί να είναι ακόμη χαμηλότερη από την ταχύτητά σας. Ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσετε την πραγματική ταχύτητα λήψης είναι να κατεβάσετε ένα δημοφιλές torrent ενώ είστε συνδεδεμένοι στο VPN μας.

Πώς επηρεάζει το τείχος προστασίας ή ο δρομολογητής τη σύνδεση VPN?

Οι θύρες 1723 και 443 TCP πρέπει να είναι ανοιχτές, καθώς και το τείχος προστασίας / δρομολογητής / ISP πρέπει να επιτρέπει τη διέλευση VPN / PPTP.

Τυπική λειτουργία: ενσωματωμένο τείχος προστασίας Microsoft στα Windows, Linksys / D-Link / TP-Link / ASUA Router που κατασκευάστηκε μετά το έτος 2007, ευρυζωνική σύνδεση ADSL.

Τυπικό μη λειτουργικό: τείχος προστασίας μη-Microsoft, Netgear / Trend Router, όλα τα ενσωματωμένα router με μόντεμ ADSL. Εάν εμφανιστεί σφάλμα 619 με σύνδεση ADSL, καταργήστε τον οικιακό δρομολογητή και απενεργοποιήστε το λογισμικό τείχους προστασίας που δεν είναι της Microsoft.

Γιατί είναι πιο αργή η σύνδεση όταν χρησιμοποιώ OpenVPN από ό, τι όταν χρησιμοποιώ PPTP ή L2TP?

Το OpenVPN χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογράφηση και είναι φυσιολογικό να αντιμετωπίζετε πιο αργές συνδέσεις. Εάν δεν ανησυχείτε ιδιαίτερα για το απόρρητό σας, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε συνδέσεις PPTP ή L2TP / IPsec.

Γιατί αποκλείονται ορισμένες θύρες?

Έπρεπε να αποκλείσουμε συγκεκριμένες θύρες (22 και 25) ως μερικούς πελάτες όπου κάνουν κατάχρηση της υπηρεσίας μας. Αυτό μειώνει τις αναφορές κατάχρησης κατά 100 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας!

Γιατί δεν μπορώ να στείλω email χρησιμοποιώντας τον πελάτη email μου όταν είμαι συνδεδεμένος σε VPN?

Φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε το SMTP για μεταφορά εξερχόμενης αλληλογραφίας, η οποία χρησιμοποιεί τη θύρα TCP 25. Πολλοί spammers προσπαθούν να κερδίσουν υπηρεσίες VPN για τη μετάδοση ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Γι ‘αυτό αποκλείσαμε τη θύρα 25 προορισμού κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας.

Πώς να ανοίξετε σωστά ένα εισιτήριο υποστήριξης?

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και ανοίξτε ένα εισιτήριο υποστήριξης που περιέχει τις ακόλουθες πληροφορίες για να κατανοήσουμε το πρόβλημά σας:

 • Το λειτουργικό σας σύστημα / συσκευή.
 • Χώρα και πόλη / διακομιστής στον οποίο προσπαθείτε να συνδεθείτε.
 • Πρωτόκολλο VPN που χρησιμοποιήσατε κατά την προσπάθεια σύνδεσης.
 • Όνομα σφάλματος / κωδικός και στιγμιότυπο οθόνης.
 • Εάν έχετε προβλήματα με το πρωτόκολλο OpenVPN, παρακαλούμε δώστε μας το αρχείο καταγραφής σας από το OpenVPN.

Θα λάβετε μια απάντηση το πολύ 12 ώρες. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε email στο support (at) cactusvpn.com.

Γιατί ορισμένοι ιστότοποι εξακολουθούν να εντοπίζουν την πραγματική μου διεύθυνση IP όταν χρησιμοποιώ VPN?

Εάν ο πάροχός σας υποστηρίζει IPv6 υπάρχει πιθανότητα, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε VPN ή όχι, οι ιστότοποι θα εντοπίσουν τη διεύθυνση IP σας από το IPv6 σας. Για να το αποφύγετε, απενεργοποιήστε το IPv6 από τη συσκευή σας.

Γιατί ορισμένοι ιστότοποι εξακολουθούν να εντοπίζουν την πραγματική τοποθεσία μου όταν χρησιμοποιώ Smart DNS?

Μπορεί να υπάρχουν δύο πιθανοί λόγοι για αυτό:

 1. Εάν ο πάροχός σας υποστηρίζει IPv6 υπάρχει πιθανότητα, ανεξάρτητα από το εάν χρησιμοποιείτε έξυπνο DNS ή όχι, οι ιστότοποι θα εντοπίσουν την τοποθεσία σας από το IPv6 σας. Για να το αποφύγετε, απενεργοποιήστε το IPv6 από τη συσκευή σας.
 2. Ο παροχέας σας εκτελεί Διαφανή διακομιστή μεσολάβησης HTTP ή Διαφανή διακομιστή μεσολάβησης DNS.

Γιατί το antivirus μου χαρακτηρίζει την εφαρμογή CactusVPN ως ύποπτη?

Ορισμένα antivirus ενδέχεται να θεωρήσουν ύποπτες την εφαρμογή μας. Αυτό συμβαίνει συνήθως τις πρώτες ημέρες μετά από μια ενημέρωση, επειδή ορισμένα antivirus δημιουργούν τις βάσεις δεδομένων τους χρησιμοποιώντας τον αριθμό των εγκαταστάσεων συγκεκριμένων εφαρμογών. Ας υποθέσουμε ότι η εφαρμογή μας είναι εγκατεστημένη σε λιγότερους από 20 υπολογιστές με συγκεκριμένο antivirus. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό το antivirus μπορεί να επισημάνει την εφαρμογή μας ως ύποπτη. Θα επισημανθεί ως αξιόπιστη όταν θα εγκατασταθεί σε περισσότερους υπολογιστές. Μην ανησυχείτε, ο υπολογιστής σας είναι ασφαλής!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map